Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs sorgulama.
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
BurakCengizhanoğlu
22-06-2014, 16:30
ne arabalara ne paralar vay arkadaşş
SEÇKİN172
22-06-2014, 16:33
hacı kimsenin arabasını kötülemem ama yalanada gerek yok degilmi :icon_tup:
BurakCengizhanoğlu
22-06-2014, 16:35
hacı kimsenin arabasını kötülemem ama yalanada gerek yok degilmi :icon_tup:
Tabiki Seçkin burda söylemesek çok insanın canı yancak.Bir çoğunu biliyoruz kimseyi kandırmaya gerek yok :)
plakası yeni degişmedi uzun süredit ty ayriyetten sag çamurluk boyalı degil sagdan kazalı araç çamurluguda degişti eger fotoshopta yoksa fotolarda koplede boyanmıştır
kimsenin arabasını kötülemem diyosunuz ama plastik parça değişse nolur boyansa nolur , ne önemi var plastik parçanın :))
Haklısın taklalılar falan piyasa çok kötü.
BurakCengizhanoğlu
23-06-2014, 02:21
Hayırdır neyi ima etmeye çalışıyosun? Evet benim arabamın kazası var isteyene resimlerini de atıyorum.Her sorana anlatıyorum. Kazayı yapan kişiyide çoğu kişi tanıyo nasıl yaptığını biliyo .Arabanın değişeni yok.
Boncuk diye tabir ettiğiniz çoğu arabayı gidişiylede duruşuylada bozar.Krank kol piston gömlek subap yay şapka blok hariç herşeyi orjinaliyle güven altan yetkili servisinde sıfırlandı.
O 23 25 yazılan rs lerin hiç biri o para etmez.
Bize iş mi öğretiyosun?İşine bak sen :)
clio rs alacaksanız herşeyini bilerek araştırarak alın.. bazen taklasını bildiğiniz araba değişensiz diyip aldıktan sonra kazalı çıkacak arabadan daha iyidir
SEÇKİN172
23-06-2014, 07:55
kimsenin arabasını kötülemem diyosunuz ama plastik parça değişse nolur boyansa nolur , ne önemi var plastik parçanın :))
degişmişse degişmiştir kardeşim fanatiklik yapma demir degil bu plastik sökülmüşse degişir plastik die ozaman degişenli demiyelim
sen kimsin kardeş :)
senin rs bilgin kadar benim unutmuşluğum var hangi arabaya bişi yazsan tersi çıkıyor insanları yanlış yönlendirme burda :icon_tup:
ayrıca rs kullanıorum falan diosunda sen hangi rs sahibisin seceresini dökeyim sana söyle plakanı varsa tabi rs in ;)
SEÇKİN172
23-06-2014, 08:34
ya bişe degil bizim konu s2000 sorgulamalarına dönecek valla :)
konuyu hep takipteyim yazmıyorum yazmıyorum ama kendi kendine her arabaya taş atmaya çalışıyosun çözemedim amacını taklalı diye ezmeye çalıştığın araba benimdi motorunu adan z ye yetkili serviste yaptık kompresyon değerleri yürüyeni vs gereken herşey yapıldı ki emin ol senin tahmin edebiliceğinden çok daha fazla özen gösterildi satmak için yapmadık binmek için yaptık burak kardeşimdir istediği için kıramayıp ona vermiştim ki hala benim sayılır arabayı ekspertize sokabilir alıcak olan arkadaş şimdide üst sınıf araba alıcağımız için satılık eli kulağında araba satmıyoruz heyecanlanma boşuna arabanın takla attığı saniyeden itibaren her anının kare kare fotoğrafları mevcut he bu arada imalı konuşmana gerek yok burda beni herkes tanır arabayıda herkes biliyo gizli saklı bir durum yok yani aleni yazıp sorabilirsin burda herşeyi
Hayırdır neyi ima etmeye çalışıyosun? Evet benim arabamın kazası var isteyene resimlerini de atıyorum.Her sorana anlatıyorum. Kazayı yapan kişiyide çoğu kişi tanıyo nasıl yaptığını biliyo .Arabanın değişeni yok.
Boncuk diye tabir ettiğiniz çoğu arabayı gidişiylede duruşuylada bozar.Krank kol piston gömlek subap yay şapka blok hariç herşeyi orjinaliyle güven altan yetkili servisinde sıfırlandı.
O 23 25 yazılan rs lerin hiç biri o para etmez.
Bize iş mi öğretiyosun?İşine bak sen :)
Sen kimsin,neden iş öğreteyim,taklayı atan kişi buraya taklayı ben attım derse rahat davranabilecekmisin?
Ayrıca kimse sana motoru yaptırmadın demedi,illaki aracın üstüne birşeyler koymuşsundur.
sen kimsin kardeş :)
senin rs bilgin kadar benim unutmuşluğum var hangi arabaya bişi yazsan tersi çıkıyor insanları yanlış yönlendirme burda :icon_tup:
ayrıca rs kullanıorum falan diosunda sen hangi rs sahibisin seceresini dökeyim sana söyle plakanı varsa tabi rs in ;)
Hangi arabaya ne yazmışımda tersi çıkmış,plaka ver.Çok bilen arkadaş sachs kavramanın şanzıman priz direği ile bağlantı arası sıkıntı çıkarıyor F4R730 JC5 nasıl çözeriz bu durumu özeldende cevap atabilirsin?
Plakalar;
34ZL7481
34EF2155
34UK4222
59TT115
konuyu hep takipteyim yazmıyorum yazmıyorum ama kendi kendine her arabaya taş atmaya çalışıyosun çözemedim amacını taklalı diye ezmeye çalıştığın araba benimdi motorunu adan z ye yetkili serviste yaptık kompresyon değerleri yürüyeni vs gereken herşey yapıldı ki emin ol senin tahmin edebiliceğinden çok daha fazla özen gösterildi satmak için yapmadık binmek için yaptık burak kardeşimdir istediği için kıramayıp ona vermiştim ki hala benim sayılır arabayı ekspertize sokabilir alıcak olan arkadaş şimdide üst sınıf araba alıcağımız için satılık eli kulağında araba satmıyoruz heyecanlanma boşuna arabanın takla attığı saniyeden itibaren her anının kare kare fotoğrafları mevcut he bu arada imalı konuşmana gerek yok burda beni herkes tanır arabayıda herkes biliyo gizli saklı bir durum yok yani aleni yazıp sorabilirsin burda herşeyi
Soracağım bilmediğim araç olursa ya cevap vermem yada sorarım,konunun amacı araç sorgulama kimseye taş attığım yok,kimse arabanın bişeyini bilmez biz satalımda bizden çıksın mantığıyla bi yere varılamaz.Kimse kimsenin malının seceresini tutmaz,ama bilinen bişeyler varsa saklamakta ayıp.Araca nekadar para harcadıgınız sizi ilgilendirir,zaten bende araba leştir demedim.
BurakCengizhanoğlu
23-06-2014, 12:08
Arabanın kazasını kim saklıyo kardeş hayırdır? Her sorana fotoğraf atıyorum anlatıyorum neyin peşindesin sen?
Bu arada yaşın kadar rs e bindik uğraştık bi *** bildiğin yok konuda boş boş konuşuyosun
Yukarıdaki mesajda sen kimseye fotoğraf atmıyorsun diye bi ibare gördünmü?
Edit:-Adam gibi konuş beni olduğun yere getirtme,sana uslubumu bozdummu?Artist gibi bi b.k bilmiyorsun senin yaşın kadar clio rs motoru topladım ben,sizin gibi öyle servislerdede değil bizzat kendim ;)
Patisever
23-06-2014, 12:14
beyler surda,kac,rsciyiz soyleyin,plaka secere,wereyim el,RS,icin taklali muhabbeti yapmayin,Arabs,Yan,dondu,degisensiz duzeltildi uzerinde kus,kaput,bagaji duruyor motoru sifir,durumda motor ici bugrada yapildi herseyi orj bazi parcalari white kendi arabamdan cikanlardir Su anda alinacak RS fc,el,BC ilk Bu arada el RS servisde yaoikdi motoru sanayi kosesinde degil bilginize guven altan son olarakda arabayla yan donen selcuk ayiktir...
Kalkipda,arabayi boklamayin beyler,surda,kac,rsciyiz soyleyin,plaka secere,wereyim el,RS,icin taklali muhabbeti yapmayin,Arabs,Yan,dondu,degisensiz duzeltildi uzerinde kus,kaput,bagaji duruyor motoru sifir,durunda,motor,ici bugrada,yapildi herseyi orj,olarak bazi,parcalari white,RS,kendi arabamdan,cikanlardir Su,ands,alinacak RS fc,el,BC ilk,sirada,gozumde
Çağrı boklama meselesi değil,insanın ağrına gidiyor.
BurakCengizhanoğlu
23-06-2014, 12:15
Yukarıdaki mesajda sen kimseye fotoğraf atmıyorsun diye bi ibare gördünmü?
Edit:-Adam gibi konuş beni olduğun yere getirtme,sana uslubumu bozdummu?Artist gibi bi b.k bilmiyorsun senin yaşın kadar clio rs motoru topladım ben,sizin gibi öyle servislerdede değil bizzat kendim ;)
Gelsene bostancı sanayideyim şu an erkek
Gelsene bostancı sanayideyim şu an erkek
Tahrik et beni,işi gücü bırakıp kalkıp geleyim :)
Patisever
23-06-2014, 12:22
Çağrı boklama meselesi değil,insanın ağrına gidiyor.
Mesaji duzelttim moruk boklama,yalnis,oldu burak zaten fotolari atiyor bendede war oyle taklali durum yok zaten haci
Patisever
23-06-2014, 12:24
Agalar Su konuda atismayalim bir gun toplanir dertlesirik
son olarakda arabayla yan donen selcuk ayiktir...
Selçuk kendi ağzıyla takla attım derse çözülür,ama bende selçuktan öyle bişey talep etmem,çok severim kırılmasını üzülmesini istemem.
BurakCengizhanoğlu
23-06-2014, 12:28
Selçuk kendi ağzıyla takla attım derse çözülür,ama bende selçuktan öyle bişey talep etmem,çok severim kırılmasını üzülmesini istemem.
Ney çözülcek kardeş allah aşkına derdin ne ya? Selçuk yatırmış arabayı siki sağolsun iyikide yapmış ne dert oldu arabanın kazası taklası
Ney çözülcek kardeş allah aşkına derdin ne ya? Selçuk yatırmış arabayı siki sağolsun iyikide yapmış ne dert oldu arabanın kazası taklası
İşte en başından söylemen gereken buydu,sana sen yalancısın dolandırıcısın demedim,arabadır alt tarafı.
Emo bak burda çözülmesi gereken yada söylenmesi gereken saklanan birşey yok tahrik eden sensin burda adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın fazla uzatma herkes herşeyi biliyo kimseden birşey saklamayız ihtiyacımızda yok gelirim giderim asarım keserim yok tahrik oldum yazdıklarına dikkat et tekrar uyarmam seni alt tarafı arabaysa ona göre konuş
ahmet_NLS
23-06-2014, 12:33
Ss in yaptıgı kaza bence cok basit ve sıradan.'taklalı' demek vok gereksiz ve anlamsız olur.
Emo denilen arkadasada anlam veremiyorum her seyi ben bilirim ben yaparım rs benden sorurlur havasında sanırım.
He he deyip gecilmeli bu gibi durumlarda.
Emo bak burda çözülmesi gereken yada söylenmesi gereken saklanan birşey yok tahrik eden sensin burda adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın fazla uzatma herkes herşeyi biliyo kimseden birşey saklamayız ihtiyacımızda yok gelirim giderim asarım keserim yok tahrik oldum yazdıklarına dikkat et tekrar uyarmam seni alt tarafı arabaysa ona göre konuş
Telefonumu gönderdim pm'den.
Ss in yaptıgı kaza bence cok basit ve sıradan.'taklalı' demek vok gereksiz ve anlamsız olur.
Emo denilen arkadasada anlam veremiyorum her seyi ben bilirim ben yaparım rs benden sorurlur havasında sanırım.
He he deyip gecilmeli bu gibi durumlarda.
Bilmediğim çok şey vardır,bilmediğim konulardada yorum yapmam saygılar.
aracın eski sahibiyim kazadan sonra alan kişide benim benden sonraki sahipleride ya arkadaş çevremiz yada birbirini tanıyan insanlar. ben alırken kazayı yapan selçuk abiylede görüşerek aldım kendisi zaten sorsanız açıkça söyler ama kazadan etkilendiği üzüldüğüde bir gerçek zor olmuştur onun için arabanın gerçekten saçma bir kazası var şasesinde kulelerinde önde arkada işlem yok sadece ön sağ cam direkte işlemi var motoru ben aldığımdada o kadar eksiğe rağmen kondisyonu yerindeydi sıfırlanınca herşeyi çok çok daha iyi oldu ki yakınen görende bunu söyler hatta benden önceki sahipleri seçkin kardeşlerimizde gelip gördüler onlarada sorabilirsiniz kondisyonunu kaza onlardayken oldu onlar içinde üzücü olmuştur illaki.
Biz kalkıp araç keyfi boyandı hatasız demiyoruz mal satıyoruz ve alanın içine sinmesini bekleriz kazası oldu şöyle oldu, böyle oldu fotoğraflarıda toplanırkende fotoğrafları bunlar diyoruz
Patisever
23-06-2014, 12:40
laa surda kapısıp durmayın bak bir orjanızasyon yaparım gelip carparım arabalarınzıa bilerek sonra kazasızlıgınız gider konu kapansın pasalar :)
İşte en başından söylemen gereken buydu,sana sen yalancısın dolandırıcısın demedim,arabadır alt tarafı.
sen buraya laf sokmaya çalışır gibi suçlar gibi girersen lafa olucağı budur doğru düzgün dersinki bu araç nasıldır bilgi alabilirmiyim vs diye bende burakta yada bilenler kimse onlarda buraya açık açık yazar ciddi olanada telefondanda mail dende bu bilgileri verir burak. gizli saklı iş yapar gibi konuşmana gerek yok
laa surda kapısıp durmayın bak bir orjanızasyon yaparım gelip carparım arabalarınzıa bilerek sonra kazasızlıgınız gider konu kapansın pasalar :)
Sana artistliğin kralı yaparımda,kafam kadar pazuların var :D Tayyarla gelirim white rsle dönerim :D
Patisever
23-06-2014, 12:49
Sana artistliğin kralı yaparımda,kafam kadar pazuların var :D Tayyarla gelirim white rsle dönerim :D
zayıfladım hacı ya 92 kılo olmusum artık bir okuzu tam yiyemiyorum hhaha istahtanda düşmüşüm saka bir yanada atısmayı bırakın hepiniz sevdiğim kardeşlerimsiniz herkez kapısıyor biz rs'ciler tutarız birbirimizi white artık halka maal olmus zaten makına herkezin herkez binebilir :icon_tup:
SEÇKİN172
23-06-2014, 13:08
eger bu konu s2000 konusuna dönerse hapı yuttuk :) arkdaşlar şimdi bende bişe söyliyeyim ozaman SS rs için bende bir kaç kelime söyliyeyim konu kapansın araç benim üzerimdeyken selçuk yani namıdeger şampiyon :) 3 vites denemesi yaparken güneşli mc deydik gece saat 2-3 civarıydı EMG gsı ile deneyecektik deneyemek aracın 3 vitese geçmesinde bi sıkıntı vardı eski güneşli mc yolunda yani selçuk 2 de oturdu araca 3 e atıp devam etti durmadı araç sag taraftan önce kaldırıma vurup yan yattı öyle havalarda uçma kaçma çakılma yok arka sag sol çumurlukarında ufak hasar vardı tavan kısmında da ufaktan sagda hasar vardı verhasıl kelem ola olmuştu ama deşiecek bişey yoktu sadece çekiç işi vardı araçta sonrada beyaza boyanmasının sebebide sadece ZEVK meselesiydi hasarı yüzünden degildi bundan sonrada SS RS için konuşulanlar burda noktayı bulsun .........
ayriyetten belirterek söylüyorum bu aracı savundugum için söylemiyorum bunları GERÇEKLER BUNLAR ...
Patisever
23-06-2014, 13:14
eger bu konu s2000 konusuna dönerse hapı yuttuk :) arkdaşlar şimdi bende bişe söyliyeyim ozaman SS rs için bende bir kaç kelime söyliyeyim konu kapansın araç benim üzerimdeyken selçuk yani namıdeger şampiyon :) 3 vites denemesi yaparken güneşli mc deydik gece saat 2-3 civarıydı EMG gsı ile deneyecektik deneyemek aracın 3 vitese geçmesinde bi sıkıntı vardı eski güneşli mc yolunda yani selçuk 2 de oturdu araca 3 e atıp devam etti durmadı araç sag taraftan önce kaldırıma vurup yan yattı öyle havalarda uçma kaçma çakılma yok arka sag sol çumurlukarında ufak hasar vardı tavan kısmında da ufaktan sagda hasar vardı verhasıl kelem ola olmuştu ama deşiecek bişey yoktu sadece çekiç işi vardı araçta sonrada beyaza boyanmasının sebebide sadece ZEVK meselesiydi hasarı yüzünden degildi bundan sonrada SS RS için konuşulanlar burda noktayı bulsun .........
ayriyetten belirterek söylüyorum bu aracı savundugum için söylemiyorum bunları GERÇEKLER BUNLAR ...
beyaza neden boyandı seckın yoksa abisinimi kıskandı :) alsammı el yi motoru ona geçirip sakamı yapsak ne :))
SEÇKİN172
23-06-2014, 13:20
beyaza neden boyandı seckın yoksa abisinimi kıskandı :)
yok onun kıcı bası oynadı ondan abi gerçe onnu rengi estorial blue olablirdi ama :) pamuksuz oldu o ayrı bişe :) hahahahah
SEÇKİN172
23-06-2014, 13:24
Clio RS Turbo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OZDoGHHOb1c)
şuna baksana çagrı abi ya siyah jantlar OEM stoplar ah ah tıpkı FC ya :)
Patisever
23-06-2014, 13:26
Clio RS Turbo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OZDoGHHOb1c)
şuna baksana çagrı abi ya siyah jantlar OEM stoplar ah ah tıpkı FC ya :)
harbi la fcmı bu yoksa :)
SEÇKİN172
23-06-2014, 13:28
harbi la fcmı bu yoksa :)
koyucam en sonunda gt2871 i FC ye :icon_tup:
SEÇKİN172
23-06-2014, 13:36
http://i.hizliresim.com/VpdV4y.jpg (http://hizliresim.com/VpdV4y)
bu şuan son hali çagrı abi :) daha işleri var ama kozmetik olarak bitmedi :)
Patisever
23-06-2014, 13:45
mal ceviz kardeşim bende artık standart rs bakınıyorum ablamdan pacayı kurtamayacağı myoksa anne baba yok araba için onuda kırmak istemıyorum rs dende vazgeçemiyoruz...
C.tesi seyrantepede gördüm,maşallahı var.Güzel günlerde kazasiz belasiz kullanin
SEÇKİN172
23-06-2014, 13:52
allah razı olsun arkadaşlar allah herkezin herşeyi gönlüne göre nasip eder inşallah
önemli olan gönüller bir olsun dostlugumuz herzaman baki kalsın..
vay be namı diyar ss rs stock yürürüyle olay yaratan araç belkide gelmiş geçmiş en ciğerli rs çekemeyenlerin hedefi olan araba böyle laflara alışık sorun olmaz onun için maşallah tekrardan
Madem oyle konuyu degistireyim, kafalari dagitalim accik. RS uzmanlari bana silecek konusunda yardim edebilir mi? Arabama Bosch Aerotwin alacagim, ancak hangi olculer uyuyor? 2009 Clio Symboll silecekleri uyar mi? Nette Aerotwinin sadece 2009 Symbol modelini buldum. Bizim araclara uyar mi?
SEÇKİN172
23-06-2014, 14:40
Madem oyle konuyu degistireyim, kafalari dagitalim accik. RS uzmanlari bana silecek konusunda yardim edebilir mi? Arabama Bosch Aerotwin alacagim, ancak hangi olculer uyuyor? 2009 Clio Symboll silecekleri uyar mi? Nette Aerotwinin sadece 2009 Symbol modelini buldum. Bizim araclara uyar mi?
muz silecekelere devam abi ugraşma :)
muz silecekelere devam abi ugraşma :)
Aerotwinde muz tipi haci.... Hemde en muzundan :)
SEÇKİN172
23-06-2014, 15:13
Aerotwinde muz tipi haci.... Hemde en muzundan :)
ne kadar kıl adamsın sen abi ya tak gitsin ya normal muz silecekleri aerotwinde de neymiş ya :D
sevgili Rs çiler konu biraz dağılmış ama kavgasız toparlanmış :)
ben zm 981 in Can abiden sonrakı durumunu sormustum bi ses çıkmadı bilen gören olmadı mı?
sevgili Rs çiler konu biraz dağılmış ama kavgasız toparlanmış :)
ben zm 981 in Can abiden sonrakı durumunu sormustum bi ses çıkmadı bilen gören olmadı mı?
Hocsm onceki sayfalarda yaziyordu, gormustum. Onceki postlsrs baksrsaniz bulabilirsiniz.
SEÇKİN172
23-06-2014, 15:29
CAN ABİ hoşgeldin :)
Hocsm onceki sayfalarda yaziyordu, gormustum. Onceki postlsrs baksrsaniz bulabilirsiniz.
Can abi sagolsun ondayken a dan z ye herseyını anlattı sonrası ıcın genc bı arkadasa verdıgını soyledi ama n kadar gerıye gıtsemde eskı postlarda bulamamıstım.teşekürler ..
SEÇKİN172
23-06-2014, 15:48
Can abi sagolsun ondayken a dan z ye herseyını anlattı sonrası ıcın genc bı arkadasa verdıgını soyledi ama n kadar gerıye gıtsemde eskı postlarda bulamamıstım.teşekürler ..
hocam belliki can abiden sonra için bi bilgi yok ciddi alıcıysan bi git bak araca
hocam belliki can abiden sonra için bi bilgi yok ciddi alıcıysan bi git bak araca
ciddiyim ama işten güçten zorda olsa gitsem boş dönmek istemiyorum.olmadı gidicez artık..
BurakCengizhanoğlu
23-06-2014, 16:27
çarp bana kanka:)
selcuk takla attım dese ne olur demese ne olur. selcuk degıl bı baskasımı attı taklayı demek ıstıyosun ? alatılandan daha mı buyuk kaza?
Ayrıca senden bı rıcam var. kımsın necısın bı acıklarmısın. buyuk ıhtımal EMO senın fake nıckın. sen rs ler hakkında bu kadar sey bılıyoken surda bakıyorum senı tanıyan rs kullanıcısı 2-3 kısı var.
selcuk takla attım dese ne olur demese ne olur. selcuk degıl bı baskasımı attı taklayı demek ıstıyosun ? alatılandan daha mı buyuk kaza?
Ayrıca senden bı rıcam var. kımsın necısın bı acıklarmısın. buyuk ıhtımal EMO senın fake nıckın. sen rs ler hakkında bu kadar sey bılıyoken surda bakıyorum senı tanıyan rs kullanıcısı 2-3 kısı var.
Otomotiv Mühendisiyim,TüvTurk'de çalışıyorum,fake falan yok baya orjinalim.
Sen diye hitap ettiğinize göre adabı unutmuşsunuz,haddinizi bilin,sizmisiniz buraların zaptiyesi?
Sen diye hitap ettiğinize göre adabı unutmuşsunuz,haddinizi bilin,sizmisiniz buraların zaptiyesi?
Valla baya orjinalmissin."sen" demememi alindin.ne diyem mesela mahmutmu diyem hahaahahah.
http://m.youtube.com/watch?v=qQJzvr4Ts9c
Gelmis adamin arabasinin taklali oldugunu ima ediyosun sonra edepten adaptan bahsediyosun. Kazanin nasi oldugunu bildigin halde arabaya havada 10 takla atmis muamelesi yapmak bence benim sana "sen" dememden daha buyuk edepsizlik.ki bi cok kiside benimle ayni fikirde.
Burda milletin arabasinin çetelesini tutacagina degerli bilgilerini bir otomotiv muhendisi olarak daha faydali sekilde bizimle paylaşsan herkes icin daha faydali olur.
Mesela sachs debriyajin nasi takildigini teknik bolumde.bi konu acarak gosterbilirsin.
BurakCengizhanoğlu
23-06-2014, 20:51
Emo selçuk gelip söylese ne olcak neyi çözüceksin?Burda bu arabayı bilmesi gerekenler biliyo.Alıcı niyetiyle gelen herkese gösteriyoruz anlatıyoruz.Sen niye dertlendin bu kadar?
Ayrıca sen kimsin ya kimse tanımıyo seni bi anlatsana kendini bize.
Dostlar alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın,kimsenin aracını boklamam gerçek neyse aracın sahibi yazdı zaten daha benim eski ss hakkında konuşmama gerek yok.Ben kimsenin aracını boklaya ak yazı yazmadım,yazdıgımın tersi bişey varsa söyleyin düzelteyim,saygılar sevgiler.
Telefondan yazdım imla hatalarım varsa affola.
BurakCengizhanoğlu
23-06-2014, 21:02
Dostlar alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın,kimsenin aracını boklamam gerçek neyse aracın sahibi yazdı zaten daha benim eski ss hakkında konuşmama gerek yok.Ben kimsenin aracını boklaya ak yazı yazmadım,yazdıgımın tersi bişey varsa söyleyin düzelteyim,saygılar sevgiler.
Telefondan yazdım imla hatalarım varsa affola.
Arabanın boklancak bi yeri yok zaten de sen bizi yalancılıkla suçluyosun resmen?
Ben arabayı kazasız diye mi satmaya çalışıyorum resmen onu ima ediyosun?Yaptığın yanlış burda.
Öyle anladıysan özür dilerim,kendimi yanlış ifade etmişim.
williamss
23-06-2014, 23:13
zayıfladım hacı ya 92 kılo olmusum artık bir okuzu tam yiyemiyorum hhaha istahtanda düşmüşüm saka bir yanada atısmayı bırakın hepiniz sevdiğim kardeşlerimsiniz herkez kapısıyor biz rs'ciler tutarız birbirimizi white artık halka maal olmus zaten makına herkezin herkez binebilir :icon_tup:
EMO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana artistliğin kralı yaparımda,kafam kadar pazuların var Tayyarla gelirim white rsle dönerim
şiiiiiiiiiiii bigün 3 lü kolisyon yapalım cok ayrı kaldık :D bu arada en kral en cici Rs benimki hahahahaha :D
şiiiiiiiiiiii bigün 3 lü kolisyon yapalım cok ayrı kaldık :D bu arada en kral en cici Rs benimki hahahahaha :D
Antalya benzinlikteki pompa operasyonundan sonra bekliyorum :D
CAN ABİ hoşgeldin :)
Hoş bulduk :)
Ben karışmıyorum artık dileyen arasın bildiğim kadarını söylerim arabalar hakkında , gerisini gelip bakın ya da yeni sahibi ile konuşun , bu rs ler dostu dosta kırdırıyor baksana :)
Patisever
24-06-2014, 09:10
EMO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana artistliğin kralı yaparımda,kafam kadar pazuların var Tayyarla gelirim white rsle dönerim
o zaman önce senın arabaya çarpam ben :)
otomobil kısmında clio rs typer yazıyor
hangi araç bunlar zaten burdakilerin bilmediği rs typer neredeyse yok mutlaka denklenmişsindir
söyle bilelim hangi araç senin hangisini aldın sattın ?
SEÇKİN172
24-06-2014, 13:52
otomobil kısmında clio rs typer yazıyor
hangi araç bunlar zaten burdakilerin bilmediği rs typer neredeyse yok mutlaka denklenmişsindir
söyle bilelim hangi araç senin hangisini aldın sattın ?
hocam konuyu germeye gerek yok boşver kapandı zaten
34 es 1889 plakalı rs geçmişi bilen varmdır? Araç ta komple boya varmış ve motor yapılmış diye biliyorum
yardımcı olursanız sevinirim.
SEÇKİN172
24-06-2014, 15:03
34 es 1889 plakalı rs geçmişi bilen varmdır? Araç ta komple boya varmış ve motor yapılmış diye biliyorum
ben geçen gün ışıklarda denk geldim kafa kısmı çok bozuk duruyordu
Cliosportve
24-06-2014, 15:09
ES plakanin kocaelindeki halini bilirim
Yag yakma problemi vardi
Geri kalan yerleri temizdi
Bir ara asf renault mais calisanindaydi
Zevki komple boyatmisti butun eksiklerini gidermis gibiydi
Motordaki durum harici bir eksigi yoktu
Sonra baya bir el degistirdi
Sanirim motor yaptirmak istemeyenler bir kac eksik ekleyip ekleyip sattilar
O arada neler yasanildi muallak
Bu arada ss rs takla mevzusu dogrudur
Canimdan oluyordum az kalsin
Ne cok basit bir kazaydi bede cok hafif
Bu konu hakkinda kimse kalkip bana konuşmasin
Orda canimdan oluyordum para odeme kismini zaten geciyorum ;)
ES plakanin kocaelindeki halini bilirim
Yag yakma problemi vardi
Geri kalan yerleri temizdi
Bir ara asf renault mais calisanindaydi
Zevki komple boyatmisti butun eksiklerini gidermis gibiydi
Motordaki durum harici bir eksigi yoktu
Sonra baya bir el degistirdi
Sanirim motor yaptirmak istemeyenler bir kac eksik ekleyip ekleyip sattilar
O arada neler yasanildi muallak
motor izmitte gnl garage Ahmet tarafından yapılmış tahmini 15 20 bin km olmuş.
SEÇKİN172
24-06-2014, 15:22
motor izmitte gnl garage Ahmet tarafından yapılmış tahmini 15 20 bin km olmuş.
gnl garage hitmet ustanın orda yapılmışsa iyi yapılmıştır onda sıkıntı yokta kasası iyi durmuyordu
Eski gh plakalı ataç ise kasa kondisyonu harikadır.
Selçuğum söyledi sahibide zaten sıkıntı yok panpa.
SEÇKİN172
24-06-2014, 19:39
eski gh 34 plaka idi 41 degildi ayriytten onunda motoru geberikti hocam yanlış anlamada çok yanlış bilgiler veriyosun arkadaşlara uyarayım dedim
eski gh 34 plaka idi 41 degildi ayriytten onunda motoru geberikti hocam yanlış anlamada çok yanlış bilgiler veriyosun arkadaşlara uyarayım dedim
Şu mesajda motorla ilgili bişeyden bahsetmişmiyim?
SEÇKİN172
24-06-2014, 19:46
Şu mesajda motorla ilgili bişeyden bahsetmişmiyim?
kondisyon nedemek biliyomusun ? bi aç bak internetten istersen kondisyon bütün herşey sıkıntısız çalışan formunu koruyan demektir bi nevi o aracında motorunda sıkıntı vardı 41 L nerede 34 GH nerde gh renault serviste çalışan bi arkadaşında ben merake edip gidip baktım çocgu arabaya baktıgım gibi motor yag içindeydi sen biliyomusun 41 L yi veye GH I neye göre yorum yaptın görsele göremi ?
bu bahsi gecen 41 L benim eski aracımmı yaw merak ettim yada şu an hangisi :)
2009 da 1 parca falan boyalı satmıştım :)
http://img444.imageshack.us/img444/6308/dscf4568ss5vh9.jpg
kondisyon nedemek biliyomusun ? bi aç bak internetten istersen kondisyon bütün herşey sıkıntısız çalışan formunu koruyan demektir bi nevi o aracında motorunda sıkıntı vardı 41 L nerede 34 GH nerde gh renault serviste çalışan bi arkadaşında ben merake edip gidip baktım çocgu arabaya baktıgım gibi motor yag içindeydi sen biliyomusun 41 L yi veye GH I neye göre yorum yaptın görsele göremi ?
Sen tam okumuyorsun yazılanı kasa kondisyonu yazmışıö orda :)
SEÇKİN172
24-06-2014, 20:02
34 gh 1468 di tekrar degişti sonra es oldu
http://img444.imageshack.us/img444/6308/dscf4568ss5vh9.jpg
Yaşlanmiş hissettim kendimi eskileri gordukce :D
Konunum adini clio rs nostalji yapalim :)
SEÇKİN172
24-06-2014, 20:15
e sende çok genç sayılmassın 30 a merdiven dayadın abi :)
Yaşlanmiş hissettim kendimi eskileri gordukce :D
Konunum adini clio rs nostalji yapalim :)
Eskiden güzeldi ya bilgi alışverişi msn de grup falan ey gidi :D
eski kurtlardan rs 380 paylaşalım ozaman şefkadir abi :))
http://i.hizliresim.com/p41ZBq.jpg
SEÇKİN172
24-06-2014, 20:24
hayda hattlar gitti şimdi bu BS rs mi :)
ProdriveSTI
24-06-2014, 20:25
[MG]http://img444.imageshack.us/img444/6308/dscf4568ss5vh9.jpg[/IMG]
Bizden aldığından mı bahsediyosun Tayfun.:D Ahh ahh 06 k 3530. :(
Bizden aldığından mı bahsediyosun Tayfun.:D Ahh ahh 06 k 3530. :(
Aynen 3530 murat :) Mahmut abiiiiiiii :D
ProdriveSTI
24-06-2014, 20:29
Aynen 3530 murat :) Mahmut abiiiiiiii :D
:D Sana satmadan önce ki kareler.Vay bee ta 2008'te görüşmüşüz senle :hehe:
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/69887_449784963235_7419670_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/69185_449785028235_4989725_n.jpg
Ulan sahibinden de bu resimler vardı amk :)
Arabayı mahmut abinin adresine göre gittik bulduk aha burda park halinde :D
Bi tane bn plaka enkaza baktıktan sonra buna bakmaya geldik sarılcaktım arabaya ahaaha :))
ProdriveSTI
24-06-2014, 20:34
Ulan sahibinden de bu resimler vardı amk :)
Arabayı mahmut abinin adresine göre gittik bulduk aha burda park halinde :D
Bi tane bn plaka enkaza baktıktan sonra buna bakmaya geldik sarılcaktım arabaya ahaaha :))
Hahaha hatırlıyorum o günü. :D Bizim arkadaşla çıktınız bir turlamaya bir daha gelmediniz. :D
Cliosportve
24-06-2014, 23:44
41 L ---> 34 GH ---> ........ ----> 34 ES şeklinde değişti hepsi aynı araba
Hocam kaporta olarak araç çok temiz,motor durumunuda dediğiniz gibi yapıldıysa çok rahat alınabilecek araç.
Hocam kaporta olarak araç çok temiz,motor durumunuda dediğiniz gibi yapıldıysa çok rahat alınabilecek araç.
aracı detaylı inceledik bazı yerlerinde vernik atıkları var, ama genel olarak düzgün araç motor olarak tam güvenemediğimden biraz çekingen davrandık.
SEÇKİN172
25-06-2014, 08:20
aracı detaylı inceledik bazı yerlerinde vernik atıkları var, ama genel olarak düzgün araç motor olarak tam güvenemediğimden biraz çekingen davrandık.
mototrunu hikmet ustalar yaptıysa çekinmeden al hikmet ustalarda yanlış iş olmaz
mototrunu hikmet ustalar yaptıysa çekinmeden al hikmet ustalarda yanlış iş olmaz
doğrudur tabi usta hakkında yorum yapmak yanlış olur, usta doğru yapar ama kullananlar nasıl kullandı yapıldıktan sonra onu bilemediğimizden kaldık kararsız olarak bakalım kısmet artık :)
SEÇKİN172
25-06-2014, 09:25
aynen öyle herşeyin hayılısı olsun
AE rs L rs GH rs ES rs araç bizdeydi kasa olarak fena kötü değildi motor olarakta gayet iyiydi çalışmasında vs tık ses dahi yoktu aracı aldıktan sonra tampon du vs boyattık topladık kırık yerlerini yaptırdık bakımlarını yaptık boyalı olduğu için boya atması olan yerler mevcut temizlik boyası yapılmış ancak üstün körü yalnız boyası diğer rs lerle aynı değil farklı bi sim ve parlaklığı var emin olun aracı ne iyiliğini nede kötülüğünü yazıyorum neyse odur motor çalışmasında kusursuz ve yürür olarak speclerine göre iyidir.sadece içinde saçma boya yapılmış yerler var kasa ve kondisyon olarak emin olun birçok araçtan iyidir.son olarak biz sattık km takıntımız vardı bir hafta sonra ardından yine rs aldık.
http://i.hizliresim.com/A2R0AB.jpg (http://hizliresim.com/A2R0AB)
http://i.hizliresim.com/595o85.jpg (http://hizliresim.com/595o85)
AE rs L rs GH rs ES rs araç bizdeydi kasa olarak fena kötü değildi motor olarakta gayet iyiydi çalışmasında vs tık ses dahi yoktu aracı aldıktan sonra tampon du vs boyattık topladık kırık yerlerini yaptırdık bakımlarını yaptık boyalı olduğu için boya atması olan yerler mevcut temizlik boyası yapılmış ancak üstün körü yalnız boyası diğer rs lerle aynı değil farklı bi sim ve parlaklığı var emin olun aracı ne iyiliğini nede kötülüğünü yazıyorum neyse odur motor çalışmasında kusursuz ve yürür olarak speclerine göre iyidir.sadece içinde saçma boya yapılmış yerler var kasa ve kondisyon olarak emin olun birçok araçtan iyidir.son olarak biz sattık km takıntımız vardı bir hafta sonra ardından yine rs aldık.
http://i.hizliresim.com/A2R0AB.jpg (http://hizliresim.com/A2R0AB)
http://i.hizliresim.com/595o85.jpg (http://hizliresim.com/595o85)
km 200 bini geçmiş durumda sadece merak ettiğimiz konu motor durumu nasıldır kasa olarak biraz elden geçmesi gerekli vernik atıkları var
SEÇKİN172
25-06-2014, 09:53
hocma vernik atıklarına veya bazı şeyleri görmemek gerek aslında kaç yaşında araç sonuçta
motoruda yapılmış işte sorunsuz bir şekilde binilir sıkıntısız
km 200 bini geçmiş durumda sadece merak ettiğimiz konu motor durumu nasıldır kasa olarak biraz elden geçmesi gerekli vernik atıkları var
vernik atıkları değildir boya atıklarıdır o dediğim gibi zımpara yapılıp yapılmadığı meçhul direk taksici misali boyanmış olabilir komple boyalı araçta vernik atığının ne işi var motor olarak gayet sağlıklı şanzıman olarak sıkıntısız araç ben alır binerim diyen adamı kesinlikle mekanik olarak masrafa sürüklemez keyfi yapılır bişi diyemem kasa olarakta gayet iyi sağı solu toplanacak bişi yok sonuçta darbe var bu kadar oluyor daha iyisi için yeni ön tampon vs alınması gerek onun harici dediğim gibi bazı şeyleri görmezden gelinecek ise sıkıntıda çıkarmaz problemde muayende yeni bildiğim kadarıyla
vernik atıkları değildir boya atıklarıdır o dediğim gibi zımpara yapılıp yapılmadığı meçhul direk taksici misali boyanmış olabilir komple boyalı araçta vernik atığının ne işi var motor olarak gayet sağlıklı şanzıman olarak sıkıntısız araç ben alır binerim diyen adamı kesinlikle mekanik olarak masrafa sürüklemez keyfi yapılır bişi diyemem kasa olarakta gayet iyi sağı solu toplanacak bişi yok sonuçta darbe var bu kadar oluyor daha iyisi için yeni ön tampon vs alınması gerek onun harici dediğim gibi bazı şeyleri görmezden gelinecek ise sıkıntıda çıkarmaz problemde muayende yeni bildiğim kadarıyla
Bi araç hakkında en iyi bilgiyi eski sahibi verir biz nedesek boş,dürüstçe yazdığınız için kendim adına teşekkür ederim.
Bi araç hakkında en iyi bilgiyi eski sahibi verir biz nedesek boş,dürüstçe yazdığınız için kendim adına teşekkür ederim.
Doğrusu bu öle yada böle esmeye germeye gerek yok km si 50bin ,60 bin düşük birçok rs in motorundan sağlıklı makinası var sadece km takıntımız olduğu için ısınamadık ama masraftanda kaçmadık!
anlaşılabilir ise boyasına yakından bakın hemde parlaklığına attığım resimlerin hiçbirin shop mop kontrast cart curt yoktur.
http://i.hizliresim.com/Ry7PPa.jpg (http://hizliresim.com/Ry7PPa)
Doğrusu bu öle yada böle esmeye germeye gerek yok km si 50bin ,60 bin düşük birçok rs in motorundan sağlıklı makinası var sadece km takıntımız olduğu için ısınamadık ama masraftanda kaçmadık!
anlaşılabilir ise boyasına yakından bakın hemde parlaklığına attığım resimlerin hiçbirin shop mop kontrast cart curt yoktur.
http://i.hizliresim.com/Ry7PPa.jpg (http://hizliresim.com/Ry7PPa)
Sunki sahibi nasil bakiyor acaba
Turboğuz54
26-06-2014, 13:46
Bu es plaka eski gh ise biz ona bakmıştık izmitteyken kasa güzeldi fakat motoru hiç beğenmemiştik
Ph2 arka tampon isteyen varmi ?
http://www.techturkey.com/forum/standart-oem-parcalar/186777-clio-rs-ph2-arka-tampon.html
Beyler bu bu 59 plakali sari ya boyanmis rs nasıldır gecmisi karanlikmı yoksa temizmi yardımci olursaniz sewinirim ..
BurakCengizhanoğlu
29-06-2014, 21:58
Rs düşünen varsa aciliyetim var fiyatta anlaşırız başka araba buldum kaçırmamam lazım
Beyler bu bu 59 plakali sari ya boyanmis rs nasıldır gecmisi karanlikmı yoksa temizmi yardımci olursaniz sewinirim ..
2 sene önce istanbuldan satılırken,beyinsel problemi vardı,bi çalışıyodu bi çalışmıyodu,şanzımanı komple problemliydi sadece geri'ye geçiyor,geri geri gidebiliyodu.Alan arkadaş halletti sanırım ama aldıgından beri 2-3 kere motor yapıldı diye biliyorum,fotografçı mert songül'ün eski aracı,eski plakası 34UR8540 olması lazım.
SEÇKİN172
30-06-2014, 09:24
hocam degişenleri ve kazaları var ayriyetten kondisyonu çok kötü içini fln ben begenmemiştim
2 sene önce istanbuldan satılırken,beyinsel problemi vardı,bi çalışıyodu bi çalışmıyodu,şanzımanı komple problemliydi sadece geri'ye geçiyor,geri geri gidebiliyodu.Alan arkadaş halletti sanırım ama aldıgından beri 2-3 kere motor yapıldı diye biliyorum,fotografçı mert songül'ün eski aracı,eski plakası 34UR8540 olması lazım.
problem beyinsel değildi buji kablosuydu
araç çalışmamazlık yapmıyordu tekleme yapıyordu oda nadiren
şanzımanda hiç bir sıkıntısı yoktu gayet ileride gidiyordu
araç istanbuldan sonra burgaz-çorlu-burgaz yaptı tek elde kalmadı yani 3 kere el değiştirdi.
şu söylediklerinden bir tanesi doğru oda eski plakasını biliyorsun bravo çok yardımcı oldun :icon_tup:
SEÇKİN172
30-06-2014, 09:54
araç istanbuldan sonra burgaz-çorlu-burgaz yaptı tek elde kalmadı yani 3 kere el değiştirdi.
şu söylediklerinden bir tanesi doğru oda eski plakasını biliyorsun bravo çok yardımcı oldun :icon_tup:
:):):):):):) yaf gene tutturamadı :D
:):):):):):) yaf gene tutturamadı :D
hakkını yeme eski plakasını tutturdu :hahaha:
artık pisayada temiz rs kalmamış temiz olanda oda sayılı :)
SEÇKİN172
30-06-2014, 10:03
artık pisayada temiz rs kalmamış temiz olanda oda sayılı :)
ben satarken nerdeydin :D
ben satarken nerdeydin :D
valla kardeşim rs alma gibi bir düşüncem yoktu rs leri sevmezdim artık değişiklik olsun diye düşünüyorum farklılık her znm iyidir.
aha bu da konusu;
http://www.techturkey.com/forum_v4/showthread.php?113881-Thropy-Yellow-Clio-RS-!
FiReWaLL
30-06-2014, 10:16
UR , Mert lere gitmeden önceki sahibi Serhat tı (egzoment) hiç bi sıkıntısıda yoktu arabanın gayet sağlıklıydı . arkadaşın dediği gibi , bi ateşleme sorunu ve yolda giderken tekleme yapıyordu ama bujilerde olduğu anlaşılanca çözülmüştü olay .
Anlıyorum arabayı satmaya çalışıyosunuzda,yalan konuşmak neden araca zeytinburnundayken bizzat gidip bakmıştım,yukarda Allah var,mal sevdasına düşmeyin bukadar.
-Şuan burgazda kaç kez motor yaptıgınızıda yazın,kaç kez sardığını :)
Anlıyorum arabayı satmaya çalışıyosunuzda,yalan konuşmak neden araca zeytinburnundayken bizzat gidip bakmıştım,yukarda Allah var,mal sevdasına düşmeyin bukadar.
-Şuan burgazda kaç kez motor yaptıgınızıda yazın,kaç kez sardığını :)
rs konusunda buji kablosundaki problemin beyinden olduğunu sanacak kadar bilgisizsin üstüne bilmediğin şeyleri cahilce savunup duruyorsun
kusura bakmada sen giderken biz dönüyorduk bu piyasada yoktun sen biz bu araçlarla uğraşırken o yüzden akıl vereceğine bilgi sahibi ol sonra savun ne savunuyorsan anladın ;)
rs konusunda buji kablosundaki problemin beyinden olduğunu sanacak kadar bilgisizsin üstüne bilmediğin şeyleri cahilce savunup duruyorsun
kusura bakmada sen giderken biz dönüyorduk bu piyasada yoktun sen biz bu araçlarla uğraşırken o yüzden akıl vereceğine bilgi sahibi ol sonra savun ne savunuyorsan anladın ;)
Okan sen isen Uğur'a sor bakayım sen nerden dönüyosun ben nerden dönüyorum :)
Okan sen isen Uğur'a sor bakayım sen nerden dönüyosun ben nerden dönüyorum :)
sen istersen fizandan dön kimseye bişi sormaya gerek yok sen beni biraz tanıyorsan uğurada rs i öğreten benim zaten boş konuşmayın işinize bakın milletin arabasını kötüleyip durmayın burda savunduğun çoğu şey yalan yanlış sormama gerek yok yazdıklarınla ne kadar bilgisiz rs ten anlamayan biri olduğunu ben burdan rahatça görüyorum zaten sormak istiyorsan sen sor beni gerçi bilmeyen varmı oda ayrı :icon_tup:
sen istersen fizandan dön kimseye bişi sormaya gerek yok sen beni biraz tanıyorsan uğurada rs i öğreten benim zaten boş konuşmayın işinize bakın milletin arabasını kötüleyip durmayın burda savunduğun çoğu şey yalan yanlış sormama gerek yok yazdıklarınla ne kadar bilgisiz rs ten anlamayan biri olduğunu ben burdan rahatça görüyorum zaten sormak istiyorsan sen sor beni gerçi bilmeyen varmı oda ayrı :icon_tup:
Okan sağda solda araba yaptırıp anlıyorum biliyorum diyosun,sonrada beni cahillikle suçluyosun,senteye sokamayacağın motora yağ koyuyosun sana yakışmıyor.
Uğur'un düğününe gelicem,orada bilgi alışverişi yapabiliriz.
Okan sağda solda araba yaptırıp anlıyorum biliyorum diyosun,sonrada beni cahillikle suçluyosun,senteye sokamayacağın motora yağ koyuyosun sana yakışmıyor.
Uğur'un düğününe gelicem,orada bilgi alışverişi yapabiliriz.
Sağda solda dediğin ne benim bir ustam birde kendim aracımıda kendim yaparım kendim yüklerim belliki sen beni ne tanıyorsun nede biliyorsun :) senteye sokamayacağın motora yağ koymak diye birşeyde ilk defa duydum :D
Bilgi alışverişi yaparız tabikide şu yazdıklarına bakıyorum da senden pek bişi alabileceğimi sanmıyorum ama geldiğinde yeterince bilgi alabilirsin benden rs ler hakkında birdahada boş laf yapmassın burdakilerin çoğu senden iyi biliyor zaten rs leri hadi eyw :icon_tup:
Ha şunuda belirteyim sarı rs için bu EMO nickli arkadaş baya anlatmış ama boş anlatmış
aracın beyninde falan sorun yok buji kablolarında yırtık vardı birbirine ateşleme kaçırdığı için yüksek kıvılcımda tekleme yaratıyordu sorunu 2 kabloyla hallettik tabi böyle EMO nickli arkadaşlar gibi hayatında buji kablosu değiştirmemiş insan gidip araç tekleyince aa beyni bozulmuş deyip kenera atabiliyor tecrübesizlik derim geçerim çok basit bişidi zaten böyle bilmeden araçlar hakkında yok beyni yanmış beyni arızalanmış gibi saçmalıklar yazmayın şuraya doğru olup kötü bişi yazılsa hadi neysede olmayan bişeyi buraya varmış gibi göstermek ne demek ya ne geçiyor elinize olmayan birşeyi yazınca ? Araçla daha geçenlerde bindim gazladım 2013 polo gti ile orjinal egzosları üstündeyken kafa burun gittim şuan aynı polo gti 182 yazılımlı rs ilede kafa kafaya gidiyor o yüzden kimse boş beleş konuşmasın sahibi çok yakın bir arkadaşım değil ama böyle bilmeden bir araç hakkında konuşaanlara ayar oluyorum
SEÇKİN172
30-06-2014, 16:06
emo- kardeşim yanlış anlama sakın ama bu araç için o araç için demiyorum ama milletin aracı hakkında bilmedigin şeylerede yorum yapıorsun çok netmiş gibi ayriyteen senin aracın hangi clio rs çok merak ediyorum galiba hiç bir rs i begenmediginie göre boyasızdır herhalde aracın ama inşallah aracın veya eski aracın HOE rs degildir ben kalp kırarım ama gerçeklerde kırarım beni veya okanı tanıyomusun bilmiyorum ama bence bilgin kadar yorum yap fazlasını yapma anladın sen benim nedemek istedigimi saglıcakla ....
Sağda solda dediğin ne benim bir ustam birde kendim aracımıda kendim yaparım kendim yüklerim belliki sen beni ne tanıyorsun nede biliyorsun :) senteye sokamayacağın motora yağ koymak diye birşeyde ilk defa duydum :D
Bilgi alışverişi yaparız tabikide şu yazdıklarına bakıyorum da senden pek bişi alabileceğimi sanmıyorum ama geldiğinde yeterince bilgi alabilirsin benden rs ler hakkında birdahada boş laf yapmassın burdakilerin çoğu senden iyi biliyor zaten rs leri hadi eyw :icon_tup:
Ben hiçbir zaman en çok biliyorum demem,burda bazı insanlar var rs'in kitabını yazmış(ChiefKadir,CUB,wiliamss,Falmor) adamlar,unuttuklarım kusuruma bakmasın,konu sorgulama konusu bilinmeyenleri öğrenme amacı ile açılmış bir konu,var olanı yoklayarak bi yere varamayız.Önceki postlarda kafadan kazalı bi aracıda alın güzel arabadır demişim,kimsenin aracını boklamam,araçta ne varsa ne olduysa o,sen biliyosun ben biliyorum'a gelirsek ben öyle tartışmalara girmem.Kaldıki kimin ne bildiğini belirleyecek merci yok sen,ben veya bi başkası sorgulamanın amacı bu.
Saygılar sevgiler Okancım.
emo- kardeşim yanlış anlama sakın ama bu araç için o araç için demiyorum ama milletin aracı hakkında bilmedigin şeylerede yorum yapıorsun çok netmiş gibi ayriyteen senin aracın hangi clio rs çok merak ediyorum galiba hiç bir rs i begenmediginie göre boyasızdır herhalde aracın ama inşallah aracın veya eski aracın HOE rs degildir ben kalp kırarım ama gerçeklerde kırarım beni veya okanı tanıyomusun bilmiyorum ama bence bilgin kadar yorum yap fazlasını yapma anladın sen benim nedemek istedigimi saglıcakla ....
Özel mesajda attın çok iyi niyetle,şuan iyi niyetinden şüpheliyim.
İnşallah eski aracın hoe rs değildir konusuna gelelim;değil'de hoe'nin neresini beğenmedin,Cem kardeşim şu yazdıklarımı okuyosan adın gereksiz geçtiği için ben utandım kusura bakma,ayrıca yazılanlarla beğenmediğim ne alaka arabada ne varsa onu yazıyorum,benim 4 parça boyalı 3 paröa değişenli rs'imde oldu.Kalp kırmak konusuna gelince bu hafta sonu Eren gelicek yanıma sende gelirsin kalbimi kırarsın.:)
SEÇKİN172
30-06-2014, 16:23
Özel mesajda attın çok iyi niyetle,şuan iyi niyetinden şüpheliyim.
İnşallah eski aracın hoe rs değildir konusuna gelelim;değil'de hoe'nin neresini beğenmedin,Cem kardeşim şu yazdıklarımı okuyosan adın gereksiz geçtiği için ben utandım kusura bakma,ayrıca yazılanlarla beğenmediğim ne alaka arabada ne varsa onu yazıyorum,benim 4 parça boyalı 3 paröa değişenli rs'imde oldu.Kalp kırmak konusuna gelince bu hafta sonu eren gelicek yanıma sende gelirsin kalbimi kırarsın.:)
benim hiç bir kötü niyetim yokta senin biraz boş konuşman varya sadece o sıkıntı oluyor burda bilgini bişede yok ortada o araba böyle o araba şöyle yazıp duruyosun hepsi yanlış çıkıyor ayriytten kalp kırılmasına gelince kavga için vs için yazmadım ama illa bi sıkıntın varsa görüşelim :icon_tup:
Patisever
30-06-2014, 16:30
diyorsunuzki ılla konu kılıtlensin
benim hiç bir kötü niyetim yokta senin biraz boş konuşman varya sadece o sıkıntı oluyor burda bilgini bişede yok ortada o araba böyle o araba şöyle yazıp duruyosun hepsi yanlış çıkıyor ayriytten kalp kırılmasına gelince kavga için vs için yazmadım ama illa bi sıkıntın varsa görüşelim :icon_tup:
Yazdıklarımın yanlış çıkması için dediğim şeylerin olmamış olması gerekiyor,çok uçlarda kimsenin bilmediği şeyleri yazdığım için tartışma yaşadığım şeyler bunlar sonradan tanıştığım araç sahipleri bile sen nerden biliyosun muhabbetlerine giriyoruz,seninle bi sıkıntım olamaz,olması için sebep gerekir.
diyorsunuzki ılla konu kılıtlensin
Sorgulamada olmuşları olmamış gibi göstereceklerse kilitlenmesi daha iyi.
SEÇKİN172
30-06-2014, 16:37
Yazdıklarımın yanlış çıkması için dediğim şeylerin olmamış olması gerekiyor,çok uçlarda kimsenin bilmediği şeyleri yazdığım için tartışma yaşadığım şeyler bunlar sonradan tanıştığım araç sahipleri bile sen nerden biliyosun muhabbetlerine giriyoruz,seninle bi sıkıntım olamaz,olması için sebep gerekir.
kimsenin bilmedigi şeyleri peki sen nerden biliyosun hacı cidden soruyorum merak ettigim için :D
Patisever
30-06-2014, 16:37
Burada rs'e gonul verenler bİ sİz deĞİlsİnİz hatirlatirim kilitleneceĞİne kendiniz bİr grup olusturun whatsapda orda tartisin o zaman
SEÇKİN172
30-06-2014, 16:40
Burada rs'e gonul verenler bİ sİz deĞİlsİnİz hatirlatirim kilitleneceĞİne kendiniz bİr grup olusturun whatsapda orda tartisin o zaman
ya bırak şimdi whatsapp ı matsapmı :) egzozları alacaksan al yoksa kaldırıcam sen alıcan die bekliyorum bak
kimsenin bilmedigi şeyleri peki sen nerden biliyosun hacı cidden soruyorum merak ettigim için :D
Parça lazım oluyor hatasız araç sahiplerine ordan.:)
Patisever
30-06-2014, 16:41
ya bırak şimdi whatsapp ı matsapmı :) egzozları alacaksan al yoksa kaldırıcam sen alıcan die bekliyorum bak
alacam ulan :))aksam hafta içi geleyim o zaman
SEÇKİN172
30-06-2014, 16:43
alacam ulan :))aksam hafta içi geleyim o zaman
gel al bak yoksa düz boruyla gidersin muayneye :hahaha:
Patisever
30-06-2014, 16:45
gel al bak yoksa düz boruyla gidersin muayneye :hahaha:
boruda geçmezkı soba borusu gibi :) arıcam senı moruk
SEÇKİN172
30-06-2014, 16:45
Parça lazım oluyor hatasız araç sahiplerine ordan.:)
hocam şarşın pazar olsun kendine iyi bak valla oruç kafama vurmuş tartışmaya gerek yok belki iftardan sonra:D allaha emanet :D
bugün Gençlik Parkı civarlarında Su rs'i gördüm, ben ona baktım o bana baktı, bakıştık öyle :)
bugün Gençlik Parkı civarlarında Su rs'i gördüm, ben ona baktım o bana baktı, bakıştık öyle :)
:) evımın önu kardesım hergun orda görebılrsın aracı bı gece yanımızıda gelebılrsın pm at özelden görusuruz ;)
Jön Türk
02-07-2014, 10:13
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-172-170239884/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
erdemköksal
02-07-2014, 10:58
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-172-170239884/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
Araç benim usta istersen detaylı bilgi verebilirim
yapmadın corsa ile takas :) hem gitsin hem ekonomi, son mazot zammı ile 230 krş yakmakta corsa :)
erdemköksal
02-07-2014, 11:31
yapmadın corsa ile takas :) hem gitsin hem ekonomi, son mazot zammı ile 230 krş yakmakta corsa :)
:D valla hızla işim olmaz demiim ama 4 kapı olsa 1 dk düşünmezdim dostum ama ailevi ve çok km yapıcam yoksa mavi ile mutluyuz :D
:D valla hızla işim olmaz demiim ama 4 kapı olsa 1 dk düşünmezdim dostum ama ailevi ve çok km yapıcam yoksa mavi ile mutluyuz :D
hayırlısı diyelim oznm :) Allah kalbine göre temiz araba nasip eder. inşh.
Jön Türk
02-07-2014, 12:34
Aracıma takas teklif etmişsiniz bende sorgulamak istedim
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiyede-tek-emsalsiz-hatasiz-170052370/detay)
FiReWaLL
02-07-2014, 13:36
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiyede-tek-emsalsiz-hatasiz-170052370/detay)
uzun süre 20.000 tl ydi fiyatı bi kaç gün önce yükselmiş
erdemköksal
02-07-2014, 13:40
Aracıma takas teklif etmişsiniz bende sorgulamak istedim
Anladım sorgulayabilirsiniz :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-gumruk-cikisli-144738829/detay)
araç hakkında bilgisi olan
kazalı fotoları vardı bulamadım airbag acmısgoruntulerı vardı bır daha bulamadım ayrıca bılenler o sayfayı da koyabılırler mı
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-gumruk-cikisli-144738829/detay)
araç hakkında bilgisi olan
kazalı fotoları vardı bulamadım airbag acmısgoruntulerı vardı bır daha bulamadım ayrıca bılenler o sayfayı da koyabılırler mı
https://www.google.com.tr/search?q=g%C3%BCmr%C3%BCk+clio+rs+kaza&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=u34gUsbAI8OBtAbKxIH4Bg&biw=1366&bih=643&sei=vX4gUrfbKciWtQbfu4B4#hl=tr&q=g%C3%BCmr%C3%BCk+clio+rs+kaza&safe=off&tbm=isch&um=1&imgdii=_
yoshimura
02-07-2014, 19:03
uzun süre 20.000 tl ydi fiyatı bi kaç gün önce yükselmiş
orjinal gibi duruyor.acaba bir sıkıntısı varmı. bilgisi olan varmı?
ahmet_xy
02-07-2014, 19:10
orjinal gibi duruyor.acaba bir sıkıntısı varmı. bilgisi olan varmı?
neziroğlunda satılıkken aracın tavanında göçükler vardı. belki de düzeltme amacıyla sonradan tavanı boyanmıştır. sonra kaplama yapılmış olabilir. ayrıca 2003 yılında alttan darbeli diye biliyorum. Beşik, sağ salıncak, sağ aks taşıyıcı, ön tampon, sağ ön jant değişimi olmuştu. :)
SEÇKİN172
02-07-2014, 21:57
sene olmuş 2014 nokta hatasız rs arıyonuz:) 106 ya 25-30 vermek veya vtı e aynı şekilde 25-30 vermek daha mantiklı gözüküyor :) şunuda içten samimiyetimle söylüyorum inanın her 106-VTI sahibinin ölmeden önce RS binmesini tavsiye ediyorum iyi akşamlar :)
BurakCengizhanoğlu
02-07-2014, 21:59
Millet istiyo ki 18 lira veriyim hatasız masrafsız rs alayım :D
SEÇKİN172
02-07-2014, 22:01
18 lik rs arayanlar 18 lik kız gibi rs lere baksınlar :)
_muhaRRem
02-07-2014, 22:11
eski KB rs yakın arakdaşımda.. orj 145 km de . sağında solunda kazası yoktur fabrikasyon megesleri duruyor.. boya var. araç bolt on haala . ilgilenen bana msj atabilir.
stoplar ve tamponlar yeni tip
eski KB rs yakın arakdaşımda.. orj 145 km de . sağında solunda kazası yoktur fabrikasyon megesleri duruyor.. boya var. araç bolt on haala . ilgilenen bana msj atabilir.
stoplar ve tamponlar yeni tip
Çok güzel arabadır,hayırlı satışlar.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-degisensiz.sifir-motor.acil-159256685/detay)
araç hakkın bilgisi olan varmıdır eski ss rs olduğunu biliyoruz ama motor ve kaporta hakkında detaylı bilgi bilmiyoruz bilen var ise paylaşırsa sevinirim.
SEÇKİN172
03-07-2014, 14:49
araç daha önceki sayfalarda çok sorgulandı kaporta olarakta motor olarak ta güzel
BurakCengizhanoğlu
03-07-2014, 14:52
araç daha önceki sayfalarda çok sorgulandı kaporta olarakta motor olarak ta güzel
sayfalarca kavgası yapıldı :D:D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-degisensiz.sifir-motor.acil-159256685/detay)
araç hakkın bilgisi olan varmıdır eski ss rs olduğunu biliyoruz ama motor ve kaporta hakkında detaylı bilgi bilmiyoruz bilen var ise paylaşırsa sevinirim.
Eski aracım burak a ben sattım kardeşimdir oda benim motoru yetkili serviste yapıldı adan zye hiçbirşeyden kaçmadık kondisyon ve kompressör değerleri çok çok iyi kaporta olarak eski ss rs olduğunu biliyorsanız detaylarıda biliyosundur zaten burak ı ararsan tüm detaylı bilgileri ondanda alabilirsin ben tavsiye ederim çoğu rsden hem motor hem kaporta olarak çok çok iyidir
SEÇKİN172
03-07-2014, 14:56
sayfalarca kavgası yapıldı :D:D
ss RS hep olay hacı zaten :)
BurakCengizhanoğlu
03-07-2014, 14:58
ss RS hep olay hacı zaten :)
aynen kanka.senin konuya baktım kapağı yapmışsın nasıl oldu?
Eski aracım burak a ben sattım kardeşimdir oda benim motoru yetkili serviste yapıldı adan zye hiçbirşeyden kaçmadık kondisyon ve kompressör değerleri çok çok iyi kaporta olarak eski ss rs olduğunu biliyorsanız detaylarıda biliyosundur zaten burak ı ararsan tüm detaylı bilgileri ondanda alabilirsin ben tavsiye ederim çoğu rsden hem motor hem kaporta olarak çok çok iyidir
eyvh sağolun kaporta olarak eskiden görmüştüm kazalı halini ama hatırlayamadım geçmiş zaman benim için motor önemli rs lerden bu yüzden hep çekingen davranıyoruz :)
Patisever
03-07-2014, 15:12
el rs sorgulatan kardeşim al bin... su anda motor olarak ozelıkle en sıkı rs sanırım el'dir.
neziroğlunda satılıkken aracın tavanında göçükler vardı. belki de düzeltme amacıyla sonradan tavanı boyanmıştır. sonra kaplama yapılmış olabilir. ayrıca 2003 yılında alttan darbeli diye biliyorum. Beşik, sağ salıncak, sağ aks taşıyıcı, ön tampon, sağ ön jant değişimi olmuştu. :)
aynen tavanı boyanmış diye duymuştum yakınen takip eden bir arkadaşımdan. şu an satışta olanlar içerisinde en düzgünü demişti bikaç gün evvelki sohbetimizde.
sene olmuş 2014 nokta hatasız rs arıyonuz:) 106 ya 25-30 vermek veya vtı e aynı şekilde 25-30 vermek daha mantiklı gözüküyor :) şunuda içten samimiyetimle söylüyorum inanın her 106-VTI sahibinin ölmeden önce RS binmesini tavsiye ediyorum iyi akşamlar :)
Buna kesinlikle katılıyorum kardeşim. 106'cı ve vti'cı arkadaşların RS e bir kere binmelerini itina ile tavsiye ediyorum bende. :D
erdemköksal
03-07-2014, 15:43
Bırak kanka tavsiye etme onlar gidip hala gidip 20-25 lira verip o arabalara binsinler sene olmuş dediğiniz gibi adam hala mana buluyo şu söyle bu böyle git kardeşim bisiklet al ucuza yada git sıfır araba al ;)
SEÇKİN172
03-07-2014, 15:50
aynen kanka.senin konuya baktım kapağı yapmışsın nasıl oldu?
kanka 5 de rs ler dönmüyor ya kapakla o sorun kalkıyor ayriytten 5 de arabanın sesi degişiyor bana sorarsan 2 boy hızlandı kapaktan sonra
BurakCengizhanoğlu
03-07-2014, 16:08
kanka 5 de rs ler dönmüyor ya kapakla o sorun kalkıyor ayriytten 5 de arabanın sesi degişiyor bana sorarsan 2 boy hızlandı kapaktan sonra
anladım kanka hayırlı olsun iyi olmuştur eminim :)
gittik gördük baktım sohbetimizi yaptık burak kardeşimle hayırlısı artık :)
BurakCengizhanoğlu
04-07-2014, 19:12
gittik gördük baktım sohbetimizi yaptık burak kardeşimle hayırlısı artık :)
Hayırlı olsun :)
cabrioleter
04-07-2014, 19:36
eskiden bu muhabbetleri hondacılar yapardı şimdi renaultculara da mı sıçradı :confused:
sene olmuş 2014 araçlar km yaptı eskidi hataları eklendi ama hatasız fiyatlara kavuştular. ee insan haliyle o kadar fiyat verince düzgününü masrafsızını arıyor..
BurakCengizhanoğlu
04-07-2014, 20:11
eskiden bu muhabbetleri hondacılar yapardı şimdi renaultculara da mı sıçradı :confused:
sene olmuş 2014 araçlar km yaptı eskidi hataları eklendi ama hatasız fiyatlara kavuştular. ee insan haliyle o kadar fiyat verince düzgününü masrafsızını arıyor..
e nolcak ? 15 bin tl ye mi satılsın rs ler ? istikbal koltuklu vti lara 35 lira istenirken iyi di mi
Adam 35k vti ya verelim demiyor. Piyasa cok sisti. Araba eskiyince fiyat duser Turkiyede artiyor. 2 sene once en Ciğerli temiz rs nekadardi ? Simdi nekadar bitik varsa 17 18 19 istiyo.keza vti icinde ole. Adam 1.4is e 20bin tl istiyo.makyassiz e36 ya 20 isteyenler falanlar filanlar.ornek daha cokta bole bi durumda adam istiyosa bizede gulup hayirlisi olsun karsiim demek dusuyo :D
SEÇKİN172
04-07-2014, 21:07
15-16 lira parası olup veya 17 olup rs bakanlar bakıpta istediklerini bulamayan arkadaşlar 15-16 liralık araba baksınlar bence 4 airbag-mükemmel frens sistemi-yol bilgisayarı -konfor -vsvs gibi donanımlı tayyara en yakın yürüyen stoktan bir arabadan bahsediyoruz 160 hp lik vtı 120 hp lik 106 ile yürüyen araçlardan bahsetmiyoruz kimse kusura bakmasın ama bu arabanın hakkı clio rs in yani bu paralar az bile diger performans arabalarını kıyaslayarak bakıyorumda 17 ye çiçek gibi rs arıyor bazı arkdaşlar o devir bitti
SEÇKİN172
04-07-2014, 21:14
okadar fiyat dedigin ney ? yanlış anlama ama bu araçlar üretilmeyen araçlar dizel palio almıyosun clio rs 172 özel bir seridir typer 4-5 boy daha hızlı die ona bakarsan 50 bin tl ediyor ona nediceksin yaşlanıyor ama yeni çıkan araçlar hala bu araçlarla yürüyemiyor demkki özel aletlermiş :icon_tup:
Arkadaşlar konuyu çok fazla okumayamadım ama.. Şu aracın durumu nedir.. Var mıdır bilgisi olan..
Arkadaşlar konuyu çok fazla okumayamadım ama.. Şu aracın durumu nedir.. Var mıdır bilgisi olan..
Yukarıda muhabbeti geçen araç hocam önceki postları okuyun bilgi sahibi az çok olursunuz.
cabrioleter
05-07-2014, 02:10
e nolcak ? 15 bin tl ye mi satılsın rs ler ? istikbal koltuklu vti lara 35 lira istenirken iyi di mi
bana ne kardeşim vti'dan. benim ağzımdan vti lafı mı çıkmış? okuduğunu idrak et önce.
Adam 35k vti ya verelim demiyor. Piyasa cok sisti. Araba eskiyince fiyat duser Turkiyede artiyor. 2 sene once en Ciğerli temiz rs nekadardi ? Simdi nekadar bitik varsa 17 18 19 istiyo.keza vti icinde ole. Adam 1.4is e 20bin tl istiyo.makyassiz e36 ya 20 isteyenler falanlar filanlar.ornek daha cokta bole bi durumda adam istiyosa bizede gulup hayirlisi olsun karsiim demek dusuyo :D
adam istediği fiyatı çekmek de özgür ama altındaki araca e30 m3 muamelesi yapıp komple boyalı, 3-5 değişenli, 14-15 yaşında araca istediği fiyatı çekerken o kadar para veriyorum kusursuzunu ararım diyene satıcı laf söylüyorsa alıcı kısmın her daim lafını sakınmama lüksü var.
15-16 lira parası olup veya 17 olup rs bakanlar bakıpta istediklerini bulamayan arkadaşlar 15-16 liralık araba baksınlar bence 4 airbag-mükemmel frens sistemi-yol bilgisayarı -konfor -vsvs gibi donanımlı tayyara en yakın yürüyen stoktan bir arabadan bahsediyoruz 160 hp lik vtı 120 hp lik 106 ile yürüyen araçlardan bahsetmiyoruz kimse kusura bakmasın ama bu arabanın hakkı clio rs in yani bu paralar az bile diger performans arabalarını kıyaslayarak bakıyorumda 17 ye çiçek gibi rs arıyor bazı arkdaşlar o devir bitti
valla 15-16 ya rs kalmadı biliyoruz ama 20bin ve üstüne çıkılacaksa da fiyat olarak kimse kusura bakmasın ben kusursuz çiçek gibi araç ararım.. clio rs'in piyasada parlama sebebi zaten fiyat/performans aracı olmasıydı.
okadar fiyat dedigin ney ? yanlış anlama ama bu araçlar üretilmeyen araçlar dizel palio almıyosun clio rs 172 özel bir seridir typer 4-5 boy daha hızlı die ona bakarsan 50 bin tl ediyor ona nediceksin yaşlanıyor ama yeni çıkan araçlar hala bu araçlarla yürüyemiyor demkki özel aletlermiş :icon_tup:
o kadar fiyat dediğim 20+ rakamlar. ben bu fiyatlara çıkmışsam kusursuz araç ararım. bulurum bulmam beni ilgilendirir. yok bu araç 14 yaşında o kadar kusursuzu aranmaz demek basite kaçmaktır. madem elindeki mal o kadar kusursuz değil sen de ona göre fiyat çekersin -burada lafım sana değil genele-. bugün dizel palio da üretilmiyor napalım yani ederinin üstüne mi alalım araçları üretilmeyen her araca klasik muamelesi mi çekelim?
SEÇKİN172
05-07-2014, 17:11
sen 20 ye düzgün rs bulda kardeşim 16-17 yi boşver ....
18-25 arası düzgün temiz RS bulunur bence. ( Ekstralara göre fiyat artacak şekilde belirttiğim aralık. )
EL RS gidici galiba misal, kaça anlaşıldığı satıcı ile alıcı arasında ama illa ki pazarlık olmuştur 19.500 rakamından.
Ya bende bu ara rs alayım diyorum ama.. 18-19 arası ayırabileceğim bütçe.. Komple boyalı olabilir sıkıntı değil..
Motoru arızalı vs olmasın yeter.. Sanayi sanayi uğraşmak istemiyorum :) Küçük kazalar muhakkak vardır.. 1-2 çamurluk değişik olsa da olur.. Kız oğlan kız beklentim yok :) Dediğim gibi yürüyenin de, motorunda sorun yoksa o rakamlara kadar çıkabilirim.. :)
SEÇKİN172
05-07-2014, 19:37
Ya bende bu ara rs alayım diyorum ama.. 18-19 arası ayırabileceğim bütçe.. Komple boyalı olabilir sıkıntı değil..
Motoru arızalı vs olmasın yeter.. Sanayi sanayi uğraşmak istemiyorum :) Küçük kazalar muhakkak vardır.. 1-2 çamurluk değişik olsa da olur.. Kız oğlan kız beklentim yok :) Dediğim gibi yürüyenin de, motorunda sorun yoksa o rakamlara kadar çıkabilirim.. :)
kafa aynı :) yürürü mekaniginde şasesinde motorunda sıkıntı yoksa eger yemişim byoasını degişenini bunu benim arabam degişenli fln diede yazmıyorum benim aramda degişen yok 4 parça boya var ama öyle olmasada düzgünlügü için bir rs e gene para veririm :icon_tup:
SEÇKİN172
05-07-2014, 19:41
18-25 arası düzgün temiz RS bulunur bence. ( Ekstralara göre fiyat artacak şekilde belirttiğim aralık. )
EL RS gidici galiba misal, kaça anlaşıldığı satıcı ile alıcı arasında ama illa ki pazarlık olmuştur 19.500 rakamından.
yaf kanka arabacı adam böyle konuşur işte :) böyle yorum yapar şimdiki zırtolar sandalyeyi arabanın önüe çekip 2 foto -cila pıs pıs hadi 25 kagıtlık araba oldu 30 kagıt arabaya git bak kapıya getirmessin ama çocuk bikere reklamlanmış :)
Cliosportve
05-07-2014, 20:42
yahu 1.4 otomatik clioya 18 19 ceker olmuslar makyajlı kasaları var 20 21 diyenler mevcut
piyasa gercekten cok degişti
rs alır lpg takarım ole gezerim genede vermem o parayı 1.2 1.4e
arada daglar kadar kullanım farkı var
SEÇKİN172
06-07-2014, 01:18
yahu 1.4 otomatik clioya 18 19 ceker olmuslar makyajlı kasaları var 20 21 diyenler mevcut
piyasa gercekten cok degişti
rs alır lpg takarım ole gezerim genede vermem o parayı 1.2 1.4e
arada daglar kadar kullanım farkı var
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
şöyle örnek vereyim bende bundan 1.5 sene önceye kadar corsa 1.7 dizelleri 10 12 arasına alınıyodu şimdi ise en kötüsü leşine bile 12 13 binilcek masrafsız olanlarda 16 ila 20 arası isteniyor ve satılıyor her geçen günde fiyat artışı devam etmekte :)
Rs bakacak olursak hakkında istenilen fiyatlar gayet mantıklı ama bu arabaya biraz gönül verip binmek lazım mantıksız ustalar ve işlemler yapılınca yok motor gitti şu oldu kötü araba yaramaz araba gibi şeyler duruyoruz malesef alacak adamda bundan etkilenip vaz geçiyor yabancı forumda adamlar neler yapıyor tık yok arabada tr de ise 1 veya 2 geçmez
şöyle örnek vereyim bende bundan 1.5 sene önceye kadar corsa 1.7 dizelleri 10 12 arasına alınıyodu şimdi ise en kötüsü leşine bile 12 13 binilcek masrafsız olanlarda 16 ila 20 arası isteniyor ve satılıyor her geçen günde fiyat artışı devam etmekte :)
Rs bakacak olursak hakkında istenilen fiyatlar gayet mantıklı ama bu arabaya biraz gönül verip binmek lazım mantıksız ustalar ve işlemler yapılınca yok motor gitti şu oldu kötü araba yaramaz araba gibi şeyler duruyoruz malesef alacak adamda bundan etkilenip vaz geçiyor yabancı forumda adamlar neler yapıyor tık yok arabada tr de ise 1 veya 2 geçmez
Hocam bu birazda araç sahipleri ile alakalı,VVT kasnagını çıkma takarsan yada triger sıyırdıktan sonra aynı kasnakla yola devam edersen illaki tekrar sorun oluşur,aracın bazı parçaları anormal pahalı olduğu için ucuza kaçma yolu çoğu araçta sıkıntıya yol açtı böylede gider.
hondarklove
06-07-2014, 21:09
ankarada 06 zm 981 hakkında bilgisi olan varmı
ankarada 06 zm 981 hakkında bilgisi olan varmı
Hocam onceki sayfalarda yeterince bilgi vardi, bir bakin isterseniz.
SEÇKİN172
06-07-2014, 22:29
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/187297-degisensiz-kazasiz-fc-clio-rs.html
temiz ve bakımlı bir araçtır arkdaşlar düşünen olursa benimle irtibata geçebilir araç benim aracımdır sadece bazı sebeblerden üzülerek satıyorum..
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/187297-degisensiz-kazasiz-fc-clio-rs.html
temiz ve bakımlı bir araçtır arkdaşlar düşünen olursa benimle irtibata geçebilir araç benim aracımdır sadece bazı sebeblerden üzülerek satıyorum..
çok önceden haberi geldi de geç kaldık :) daha doğrusu 106 aldım 2 ay önce.. ilk siz almadan almak istemiştim de arabam satılmamıştı
SEÇKİN172
07-07-2014, 07:37
çok önceden haberi geldi de geç kaldık :) daha doğrusu 106 aldım 2 ay önce.. ilk siz almadan almak istemiştim de arabam satılmamıştı
hayırlısı hocam herşeyin diyelim
Zm Rs için yalnış bilgiler var yine yazılmış bişeyler :)
Bir kere tavanda boya yok. Şanzıman sıfır serviste değişmişti evet. Araç sıfır araçlar ile birlikte üst otoparkta yatarken tavandaki silikonlar tavanı hafiften çekmiş dalgalanma var bu sebeb ile hattaki o sırada tavanda hafiften güneş yanığıda başlamıştı o sebeble boya olmasın diye kaplanmıştı. Bakımları serviste ve tam yapılmıştı. Alacak arkadaş baktırsın ustasına değerlendirsin , son durumu hakkında bişey diyemem çünkü bilmiyorum.
Orçun Dikayak
10-07-2014, 08:09
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-2.0-16v-renault-sport-171417395/detay)
Bilgisi olan var mıdır nedir ne değildir.
Orçun Dikayak
12-07-2014, 08:09
Kimse bişey bilmiyor mu bu araç hakkında.
Adamla konuştum 2 parça boya olduğunu (Sağ çamurluk ve ön kaput) değişeni olmadığını oğlunun kullandığını ve yeni kasa megane alacakları için sattıklarını söyledi yaklaşık 1,5 yıldır onlardaymış temiz sorunsuz bi Clio alamıcaz heralde :)
Kimse bişey bilmiyor mu bu araç hakkında.
Adamla konuştum 2 parça boya olduğunu (Sağ çamurluk ve ön kaput) değişeni olmadığını oğlunun kullandığını ve yeni kasa megane alacakları için sattıklarını söyledi yaklaşık 1,5 yıldır onlardaymış temiz sorunsuz bi Clio alamıcaz heralde :)
2 parça boyalı arabayı beğenmiyorsan bence sen rs bakma. Boyasız kazasız olanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Hadi diyelim buldun kimse o aracı ucuza vermez. Hadi diyelim parayı bastırdın aldın boyasız hatasız bir araba. Yaşın 23 kanın kaynıyor Allah korusun bi aksilik olsa bir parça bile boyatsan yapacağın zararı bir düşün. Bence kaportası mekaniği düzgün bir araç al .
Bu arada koymuş olduğun linkte herhangi bir ilan görünmüyor. Bahsettiğin aracıda tanımıyorum.
Orçun Dikayak
12-07-2014, 15:54
2 parça boyalı arabayı beğenmiyorsan bence sen rs bakma. Boyasız kazasız olanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Hadi diyelim buldun kimse o aracı ucuza vermez. Hadi diyelim parayı bastırdın aldın boyasız hatasız bir araba. Yaşın 23 kanın kaynıyor Allah korusun bi aksilik olsa bir parça bile boyatsan yapacağın zararı bir düşün. Bence kaportası mekaniği düzgün bir araç al .
Bu arada koymuş olduğun linkte herhangi bir ilan görünmüyor. Bahsettiğin aracıda tanımıyorum.
Kardeşim önce bi sakin dille konuş ben zaten gidip turşu alacak biri değilim ayrıca attığım linkteki araca 21,500 lira çekilmiş durumda araçtaki boyada değil benim takıntım çamurluk+kaput boyanınca darbesi ne durumdadır kaza yapıldı da mı boyandı çizikten mi diye bilen birisi varsa cevaplasın anlamında.
Kan kaynamasına gelirsek kaynamaktan değil parasına göre uygun bi araç almak amacım yol yapmadığımdan dizel bakmıyorum benzinli fiyat performans aracı arıyorum.
Boya konusuna şöyle açıklık getiriyim aracında komple boya olsun darbesi artık kat yapmış macunu olmasın ben o aracı alırım sanırım yeterince açık bi cevap olmuştur.;)
Kardeşim önce bi sakin dille konuş ben zaten gidip turşu alacak biri değilim ayrıca attığım linkteki araca 21,500 lira çekilmiş durumda araçtaki boyada değil benim takıntım çamurluk+kaput boyanınca darbesi ne durumdadır kaza yapıldı da mı boyandı çizikten mi diye bilen birisi varsa cevaplasın anlamında.
Kan kaynamasına gelirsek kaynamaktan değil parasına göre uygun bi araç almak amacım yol yapmadığımdan dizel bakmıyorum benzinli fiyat performans aracı arıyorum.
Boya konusuna şöyle açıklık getiriyim aracında komple boya olsun darbesi artık kat yapmış macunu olmasın ben o aracı alırım sanırım yeterince açık bi cevap olmuştur.;)
Bi önceki mesajınızla bu mesajınız tamamen zıt yalnız CEMAL hocamda ilk mesaja istinaden yazmış,bahsi geçen araçlar fiyat,performans arasında genelde gençlerin kullandığı araçlar,1-2 parça boya hatta 3-4 parça boya çokta önemli değil(tavan hariç),baktığınız araç dışarıdan çok düzgün duruyor,plakası kapatılmış plaka söylerseniz yardımcı olabilecek arkadaşlar illaki vardır.
1.si senden yaşça büyüğüm kardeşim demeyi bırak bence. 2.si gayet sakin bir şekilde yazdım ve sana abi tavsiyesinde bulundun. Kanın kaynıyor dedim ve dediğimde haklı çıktım. Sana tavsiye vermeye çalıştım ama hemen atar moduna geçmişsin. Fiyat performans göz önünde bulundurup 2 parça boyalısını bulunca beğenmemek çok büyük bir tezat :)
Sana bu araçlar hakkında 1-2 tavsiyede daha bulunayım. Aracın ön tarafındaki değişenlerine çok takılma bence. Kaput alüminyum, çamurluk ve tampon plastik. En ufak bir darbede ( tekme bile atsan ) hemen çatlar. Hele tamponu 4 tane civata tutuyor bu sebeble genelde ön tamponlar biçimsiz duruyor. Sorgulama yerine olurda bir araca bakmaya gidersen tamponu hafif açık görünce " vay bu araba bitik kafadan kazalı " falan deme.
SEÇKİN172
12-07-2014, 21:24
arkadaşlar aracın plakası bellimi degil:) böyle bir araç varmı bellimi degil :) eger varsada 2 parça boyalıysada fiyatta sana uymuşsa sıkıntı ne ? :)
Orçun plakayi öğrenip yarin arasana bi beni konusalim ;)
Şu plakayı neden kapatıyorlar.. Gizemli mi oluyor araç?
SuperSprint
13-07-2014, 11:22
ben eski ve rs e benzettim emin değilim
O olsa keske, o arac istanbulda, ayrica jantlarida gun metaldi vr rs in...
Ankarada yeni gelen rs i aradım arkadas plaka şase paylasmadı
clio rs almak isteyen arkadaşlar 2-3tane temiz araç var boşuna macera aramayın.
gidin bakın baktırın alın.
dikkatimi çeken fc - bc - fl plakalı rs'ler 172 olarak.
el plakalı beyaz olan(eski ss) zaten satıldı.
gidin bakın bu araçlara alın kafanız rahat olsun.
Painkiller
13-07-2014, 22:10
clio rs almak isteyen arkadaşlar 2-3tane temiz araç var boşuna macera aramayın.
gidin bakın baktırın alın.
dikkatimi çeken fc - bc - fl plakalı rs'ler 172 olarak.
el plakalı beyaz olan(eski ss) zaten satıldı.
gidin bakın bu araçlara alın kafanız rahat olsun.
Bence o secenekleri ikiye dusurun fl'de 20 bin liranin ustunde ekstra var pek alabileceklerini sanmiyorum.:)
Fc rs , Bc rs tamamda FL rs'i alabilecek bi babayiğit zor bulunur :) araba hem sayılı orjinallerden hem Türkiye nin en hızlı atmosferiği olacak hayırlısıyla :) , Cumhur aRSlanından hiç bir şeyi esirgemiyor Zımba gibi geliyor maşallah ;) senelerdir Rs konuları dönüyor ama FL adından bu yaz çok söz ettirecek gibi gözüküyor , daha tamamen bitmeden karabasan oldu mübarek :) millet denemem diyor direk :) bu gidişle boşa yapıyor galiba Cumhur :))
cumhuru bende faceden takip ediyorum,bomba gibi rs'le geliyo :)
Araba tam bitmeden konusmak olmaz ama acikcasi tr nin en hizli atmosferiklerinden biri olacak proje bitince, ciddi saglam parcalar var uzerinde. Hayirlisi bakalim, oyle gozukuyor 2 aya kadar gazlamaya baslayacak.
ben bu fl rs'ten bahsediyordum :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-172-170239884/detay)
Painkiller
13-07-2014, 23:38
ben bu fl rs'ten bahsediyordum :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-172-170239884/detay)
Bunu da cumhur satti.:) ayrica bizim bahsettigimiz gerek orjinallikle gerek kaza boya olarak Turkiye'nin sayili 172lerindendir.
BurakCengizhanoğlu
13-07-2014, 23:45
kazayı boyayı bi kenara bırakın artık . şase düzgünse araba da bakımlı ve masrafsızsa alınır boş konuşmaya gerek yok
13-14 yaşında araçlar icabında
Bunu da cumhur satti.:) ayrica bizim bahsettigimiz gerek orjinallikle gerek kaza boya olarak Turkiye'nin sayili 172lerindendir.
:) :) bizim bahsettiğimiz bu değil alakası bile yok 41FL ile FL bambaşka zaten satılık değil olsada kolay kolay kimse hakkını verip alamaz denildiği gibi 20 milyardan fazla ekstra var FLde :)
kazayı boyayı bi kenara bırakın artık . şase düzgünse araba da bakımlı ve masrafsızsa alınır boş konuşmaya gerek yok
13-14 yaşında araçlar icabında
Dediğin doğru temiz rs bulmak çok zor , ama FL , FC , BC başkalar , özellikle FL bu zamana kadar görülmemiş güzellikte , o yüzden bu tip RSler bi yana diğerleri biyana , zaten temiz güzel FL gibi arabaları internette falan görmek zor , görülsede pek durmaz :)
SEÇKİN172
14-07-2014, 00:05
Dediğin doğru temiz rs bulmak çok zor , ama FL , FC , BC başkalar , özellikle FL bu zamana kadar görülmemiş güzellikte , o yüzden bu tip RSler bi yana diğerleri biyana , zaten temiz güzel FL gibi arabaları internette falan görmek zor , görülsede pek durmaz :)
iyi dilekleriniz için teşşekürler FC 172 yi gerçekten hiç elim satılıga koymak istemedi zaten yarından itibaren ilanda kalkıcak satmıcam uzun süre binicem nasipse bizim türk milleti YAGLI kazık yemeyi bayılır yapcak bişe yok zevk almaya baksınlar artık :icon_tup:
Cliosportve
14-07-2014, 00:12
VE rs halen aynı plakada Istanbul'da geziyor
Bu ankaradaki ilandaki arkadas plakasini sasisini vermiyomus arayanlara
Uzaktan ciddi alicilar icin kotu bir durum
Nihayetinde insanlar neye gittikleri hakkinda bilgi sahibi olmadan gitmezler...
Diger konuyada gelirsek bazen konuyu aciyorumda herkes birseyler soyler hale gelmis zamanla
Bilende bilmeyende birseyler soyluyor duruyor
Uzaktan izliyorum komik durumlarda olmuyor degil
Bu araclarin hepsinin canini kanini bilmeme ragmen cogu elimden ve elimizden gecmesine ragmen ses etmiyorsam ya vakit ayirip ugrasmak istemediğimdendir...
Ayrica Cumhur kardesimizi tebrik ediyoruz güzel bir proje lakin sabirsizlaniyorum artık epeyce uzadi onunda işi, lakin diger arkadaslar cumhurun arabadan bahsetmemisler...Evet cumhurun arabasi güzel biliyorum biliyoruz , ama sanki boyle empoze yapar gibi olmamis mi ? :) ... Ayrica 20binlik ne var aracta specler son ne asamada ? Ben en son piston egzantirik beyin kasnak diye biliyorum bunun disinda bilmedigimiz 20binlik ne ekstra var ?
SEÇKİN172
14-07-2014, 00:18
VE rs halen aynı plakada Istanbul'da geziyor
Bu ilandami arkadas plakasini sasisini vermiyomus arayanlara
Uzaktan ciddi alicilar icin kotu bir durum
Nihayetinde insanlar neye gittikleri hakkinda bilgi sahibi olmadan gitmezler...
Diger konuyada gelirsek bazen konuyu aciyorumda herkes birseyler soyler hale gelmis zamanla
Bilende bilmeyende birseyler soyluyor duruyor
Uzaktan izliyorum komik durumlarda olmuyor degil
Bu araclarin hepsinin canini kanini bilmeme ragmen cogu elimden ve elimizden gecmesine ragmen ses etmiyorsam ya vakit ayirip ugrasmak istemediğimdendir...
Ayrica Cumhur kardesimizi tebrik ediyoruz güzel bir proje lakin sabirsizlaniyorum artık epeyce uzadi onunda işi, lakin diger arkadaslar cumhurun arabadan bahsetmemisler...Evet cumhurun arabasi güzel biliyorum biliyoruz , ama sanki boyle empoze yapar gibi olmamis mi ? :) ... Ayrica 20binlik ne var aracta specler son ne asamada ? Ben en son piston egzantirik beyin kasnak diye biliyorum bunun disinda bilmedigimiz 20binlik ne ekstra var ?
cumhur aracı zaten satmıyor konusu neden oldu onuda anlamıyorum daha 1 saat önce beraberdik izmitte ayriyetten TR de ilk 300 derece mekanik itecekli egzatrikli arabayı cumhur yapıyor extraları çok aracın inşallah gönlüne göre yürür senin bildiklerin biraz eskide kalmış galiba abi :) bir ems3 veya vs beyin sadece .2.5 bin tl hafif volantı 1.300 tl gerisini saymıyorum :) ıtbsi pistonu egzatrigi yay şapkası işçiligi osu busu parçalar zaten 15 bini vardır :icon_tup:
Cliosportve
14-07-2014, 00:22
Benim bildiğim arac
12.8piston
292catcams ileydi
Bide muratta beyin taktiriyordu
Itb hafif volant yay sapka bile takilsa gene 20bini bulmaz ki ?
Eski veya yeniyi bilmeye gerek yok seckin
Bende araba yükledim iyi bilirim :)
SEÇKİN172
14-07-2014, 00:24
Benim bildiğim arac
12.8piston
292catcams ileydi
senin yükledigin speckelrde degil ama senin yükledigin araçta OEM beyin vardı abi :)
ayriyyeten
300 derece mekanik itecekli egzantrik
12.7 piston
volantı
debrijayı
vsvs mesele söyle söylim 300 derece mekanik itecekleriyle beraber bir egzantrik takımı kaçparadır sence ? beyini satmıyorum
Patisever
14-07-2014, 00:31
bırakın onu bunu dün geceki uçan beyaz rs kimindi :)
BurakCengizhanoğlu
14-07-2014, 00:35
nerde uçan :D
Patisever
14-07-2014, 00:36
nerde uçan :D
mirkelamın oralarda otobanda :)
BurakCengizhanoğlu
14-07-2014, 00:43
white sahalarda:icon_tup:
Seckinin saydiklarinin yaninda 14/58 yada 14/61 gibi sanziman var stage 3 baski balata, tum kapi ve bagaj, kaput fiberleri fln hazir arabanin. Ciddi proje yapmis adam, bastan sona tum parcalari alip toplamis. Sanirim en son ust kapak, egzantrik ve itb montaji yapilma asamasindaydi. Merakla bekliyor herkes, ozellikle su mekanik itecek olayini. Birde bildigim kadariyla RSe 300 ustu egz takan olmamis, FL de 304 egz var. Oyle tahmin ediyorum bitince eger yapabilirlerse +240 lari zorlanmadan alabilecekler. Hayirlisi bakalim
Cliosportve
14-07-2014, 07:50
senin yükledigin speckelrde degil ama senin yükledigin araçta OEM beyin vardı abi :)
ayriyyeten
300 derece mekanik itecekli egzantrik
12.7 piston
volantı
debrijayı
vsvs mesele söyle söylim 300 derece mekanik itecekleriyle beraber bir egzantrik takımı kaçparadır sence ? beyini satmıyorum
Ben genel anlamda hepsinden bahsediyorum
Sadece oem veya ms tarzi beyinlerden bahsetmiyorum ki?
Dedigin seylerin fiyati zaten ortada catcamsin sitesinde veya ebaya girdiginde fiyatlar yaziyo:)
Neyse oklar sadece FL icin degil
Cumhur kardesimi zaten PC zamanindan beri tanirim severim:)
Isi bilmeyenlerde bilenlerde yazıyor
Bu arada Araclar konusunda ozellikle bana surekli ozelden sorular geliyo bu arac nasildir falan ? Bu tarz sorularla gelmeyin bana
SuperSprint
14-07-2014, 08:09
herkes herşeyi bilir olmuş :)
iftardan sonra biz geçtik ama fazla basmadık :)
SEÇKİN172
14-07-2014, 08:34
çıkar şu white rs i de bi delik deşik edeyim onu :D:D:D:D
Bu arada Araclar konusunda ozellikle bana surekli ozelden sorular geliyo bu arac nasildir falan ? Bu tarz sorularla gelmeyin bana
nezaketen cevap olarka bılmıyorum bıle diyebilirsin.ayıp ediyorsun
Etrafta amma çok bilir kişi varmış. :)
SEÇKİN172
14-07-2014, 12:07
Etrafta amma çok bilir kişi varmış. :)
öyledir abi bilir kişiler olmassa olmaz zaten raporu onlar yazıyor çünkü :D:D
Cliosportve
14-07-2014, 12:35
senin yükledigin speckelrde degil ama
net rakam vermek adına
haftasonu diye cevap veremedim simdi rakam geldi yazıyorum
catcamsde orjinal 172 egzantrigi de var derece olarak ister onu al ister 304 al hepsinin fiyatı aynı
net rakam 3385.5 tl bugunki kura gore
benim alabildigim rakam bu, gelişi ile beraber kucak teslim
baskası daha ucuza alır daha pahlıya alır 2 katına alır orasını bilemem
SEÇKİN172
14-07-2014, 12:37
net rakam vermek adına
haftasonu diye cevap veremedim simdi rakam geldi yazıyorum
catcamsde orjinal 172 egzantrigi de var derece olarak ister onu al ister 304 al hepsinin fiyatı aynı
net rakam 3385.5 tl bugunki kura gore
benim alabildigim rakam bu, gelişi ile beraber kucak teslim
baskası daha ucuza alır daha pahlıya alır 2 katına alır orasını bilemem
mekanik iticide içinde egzantrikle beraber bu fiyatmı ?
Cliosportve
14-07-2014, 12:44
evet dahil
para gonderirken karsılasılan ufak tefek kur farklarını hesaba katmassak fiyat bu
daha dogrusu benim rakamım bu
bir malın bir suru satıcısı var farklı fiyatları bilemicem
sen dersinki ben malı 5 liraya aldım e tabiki ozaman rakamda buyur
yapabilcek birsey yok herkesin kendi tercihi
SEÇKİN172
14-07-2014, 14:18
evet dahil
para gonderirken karsılasılan ufak tefek kur farklarını hesaba katmassak fiyat bu
daha dogrusu benim rakamım bu
bir malın bir suru satıcısı var farklı fiyatları bilemicem
sen dersinki ben malı 5 liraya aldım e tabiki ozaman rakamda buyur
yapabilcek birsey yok herkesin kendi tercihi
ömrümü bitirdin yemin ederim ömrümü :D:D
59 fc 172 plakalı rs 'i istanbulda 3-4 gün boyunca her gün gördüm maşallah çok güzel duruyordu her geçişimde defalarca baktım :) allah kaza bela vermesin
SEÇKİN172
14-07-2014, 16:39
59 fc 172 plakalı rs 'i istanbulda 3-4 gün boyunca her gün gördüm maşallah çok güzel duruyordu her geçişimde defalarca baktım :) allah kaza bela vermesin
abicim allah razı olsun çok teşşkürler iyi dileklerin için düşündüm taşındım satmıyım diorum ya :D
Painkiller
14-07-2014, 16:40
Benim bildiğim arac
12.8piston
292catcams ileydi
Sen araba mı yükledin haha :D hııı pardon piston & colombo takmıstın 1 ay sonra da bunları gerı sokmustun senın o yukledıgın arabayı hatırladım.:)
20 bin liralık ekstra mı olur diye yazmışsın doğru filtreli egsozlu wimmer yazılımlı olmaz.:) bu setup senın yuklemeyi bildiğin en iyi specler:)
Clio RS'e 20 bin lira ekstra mı olur diyen arkadaşlar varsa face'den bana ulaşsın ben onların meraklarını gidereyim.:)
Cihan, Seckin, arkadaşlar sağolun gördüklerinizi doğru şekilde aktardığınız için.
Cumhur EKMEKCİ
Cliosportve
14-07-2014, 17:28
bu işler para işi ben taktım söktüm
sıfır aldıgım paraya cıkma olarak sattım
kapagımıda kendim işledim egzantrigimide kendim takıp kendim ayarladım
286 yı takabilen 304 üde takar fiyat farkı yok
he sen diyorsan paran yoktu yukleyemedin söktün
ben arabayı satacagım için söktüm aldıgım paralarada sattım malzemeleri
param olmasa 45 liraya gidip sıfır araba alamazdım
bu işleri 20bine yaptıysan orası seni baglar
zamanında hatırlarsan hersey içinde (egzantrigi kasnagı iticisi yayı sapkası) 5500 lira fiyat almıstın birinden demek kalan 15 bini baska yere harcamıssın
neyse
benim yapmak istedikten sonra yazılım haricinde kimseye ihtiyacım olmaz sen kafanı yorma
Patisever
14-07-2014, 17:35
SLC donusmu yapiyon,RS isine :) verdigin rakam mekanik itici ve 304 egzantirik icinmi
Painkiller
14-07-2014, 17:42
ben fıyat aldıgım kısıyı ıyı bılıyorum da o adam olmasa senın ne kadar bılgılı oldugunu gorucem:)
sen 304 montajını ne sanıyosun standart egz takmaya benzemez bn senın gıbı pıston egz yapsaydım 20 defa yapardım :)
onemlı olan 45 lıra sıfır araba almak degıl. o parayı rıske atabılcegın arabaya yatırmak:)
walla kafamı yormuyorum bana sen fazla bılmıslık yapma ıcraat yap bnm arabama yaptıgım masrafı bn bılıyorum yenı RS alanlara akıl ver onların arabaların parcalarını elestır:)
bnı elestrebılcek adamın en az bnm yaptıgım iş kadar iş yapması lazımkı onu kale alayım
selcuk burda sen degıl baska bırı olsaydı bu durum cok farklı olurdu neyse fazla burda yazıp cızmıcem alıskın degılm pek hadı bana eywalla:)
Cumhur EKMEKÇİ
Cliosportve
14-07-2014, 18:31
Tamam cumhur bitirde gorelim bizede anlat
Neden telaslandin onuda anlamadim
SEÇKİN172
14-07-2014, 18:52
arkadaşlar gerçekten birbirimizin kalbini kırıyoruz boşverin cumhur selçuk hepimiz birbirimizi tanıyan adamların bize yakışmaz allah herkezin kalbine gore versin diyelim kapatalım konuyu boşverin...
Arkadaşlar bu iki araç ile ilgilenıyoruz boya takıntımız yok şasi ve direkler temız kazasız olması temennimiz :) tabiki alıcakken daha temızlerını almak isteriz ama ilk aşamada bütçe sorunumuz mevcut bu iki araç hakkında net bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevınırm...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-sport-167943170/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aciill-satilik-clio-rs-153726524/detay)
SEÇKİN172
21-07-2014, 07:55
Arkadaşlar bu iki araç ile ilgilenıyoruz boya takıntımız yok şasi ve direkler temız kazasız olması temennimiz :) tabiki alıcakken daha temızlerını almak isteriz ama ilk aşamada bütçe sorunumuz mevcut bu iki araç hakkında net bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevınırm...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-sport-167943170/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aciill-satilik-clio-rs-153726524/detay)
evet hocam o paralara bu araçlar alınabilir parasına göre degişenleri kazaları tabi var ama o paralara alınabilir
ondertopcu
21-07-2014, 08:00
seckin sarı eskı ur plaka büyük ihtimal. motorun son durumu hakkında bilgin varmı?