Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs sorgulama.

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

SONE-R
27-06-2012, 13:20
bu kuş kaput olayı İmpreza STi'larda da var.. :)

iynn-RS
27-06-2012, 13:21
Akşama mıknatısı alıp bagaja yapışıyor mu bakıcam
İkide soğuk video çekerim
Bomba etkisi yaratsın :D

şimdi herkes mıknatısı alıp arabanın başına koşacak:D

bendeki alüminyum :D akşam video çekiyim :D

CLIORS
27-06-2012, 13:22
kuş bagajlı megane rs var olmaz mı :D

AhmetDncr
27-06-2012, 13:25
Kuş kaput isteyenlere bi kaç link verelim yardımcı olalım :)

CLIO SPORT 172 X REG 2000 ALLOY BONNET AND HINGES SILVER V6 | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/CLIO-SPORT-172-X-REG-2000-ALLOY-BONNET-AND-HINGES-SILVER-V6-/170867122432?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27c8796100)

Kargosu ıvırı zıvırı 400 TL lere geliyor Kuş kaput :)

Buda herhangi bir Clio Rs 172 satış ilanı

Ordada Hafif kaput ağır kaput ayrımı yapılıyor demekki :)

Açıklamalar bölümünde şöyle yazıyor ilk satırda

RENAULT CLIO SPORT 172 SILVER 2000 | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/RENAULT-CLIO-SPORT-172-SILVER-2000-/110903078284?pt=Automobiles_UK&hash=item19d256ad8c)

''The Clio is Titanium silver and comes with the optional extras which include the Aluminium bonnet, Aluminium pedals, Aluminium gear knob and shift light.''
:D
Üşenmeden ilanı açıp bakın inanmıyorsanız

Elalemin İngilizi bile KUŞ kaputa tapar olmuş

Diğer Clio 172 lerden baya baya pahalı :)

alakasız olacak ama ilandaki aracın jantları az büyük mü bizimkilere göre? :)

ALTNSA
27-06-2012, 13:28
ulan ne barzo adamlarsınız :D

SEÇKİN172
27-06-2012, 13:32
ulan ne barzo adamlarsınız :D

aaaa okan estafurullah sen varken bize düşermi barzoluk tesüf edeirm yani :)

ALTNSA
27-06-2012, 13:42
ahh SS ahh :)
o bambaşkaydı :D

SEÇKİN172
27-06-2012, 13:49
ahh SS ahh :)
o bambaşkaydı :D

beyler KAÇIN okan aHıtlar yakmaya başladı :):):)

davaro şener şen kemal sunal - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=q394M01WGTc)

SS okannn sülooooooooooooooooooooo :)

ALTNSA
27-06-2012, 14:05
sıçma seçkin sıçma :D:D

SEÇKİN172
27-06-2012, 14:10
sıçma seçkin sıçma :D:D

hsahaahaha :)

F4R
27-06-2012, 20:01
ben mıknatıs aldım denedim bu akşam, kaput, tamponlar, koltuklar, direksiyon, camlar, kapı içleri... bunların hiç birine yapışmadı mıknatıs. demek ki hepsi kuş :D

yarın kaput altına bakıcam, emmeye, bloga felan yapışcak mı bakalım :DD

mechanic
27-06-2012, 20:34
kamer olm sana satarken sorunsuz dememişler miydi. rölanti valfi felan çıkmış...

williamss
28-06-2012, 17:26
Önemli olan kaput degil Rs in nasil yürüdügü bence... Hic olmadi önümüzdeki ay kaputu söker öle cikariz ne var ne yok ortada olur en azindan ^^

Loading %45..

mechanic
28-06-2012, 18:11
öyle deme kuş kaputlular daha avantajlı. yetişemezsin bile. yazıyor ya hafif al. alaşımlı kaput. cık cık cık

SONE-R
28-06-2012, 18:16
çelik kaputlu RS sahiplerinin bozulması normal... zamanında ben de hoşlanmıyordum bu durumdan.. :D :D

akif252
28-06-2012, 20:18
benim arabam yüricek aga gerisi umurumda değil... çok orjinallik sıfır görünümü istesem cami imamlarında ne 1.2 semboller var alır koyarım kapının önüne ...

ozanbulbul
28-06-2012, 20:38
araba yürüsün yeter mantığına hastayım.frene basıldığı zaman doğru düzgün durabilen rs sayılı ama hala herkes araba yürütmenin peşinde

mechanic
28-06-2012, 21:01
çelik kaputlu RS sahiplerinin bozulması normal... zamanında ben de hoşlanmıyordum bu durumdan.. :D :D

al kaputlu perte yakın kazalı RS sahiplerinin ikidebir sağa sola guş kaput yazmasına bir yorum yapabilecek misin.
daha yazayım mı?

mechanic
28-06-2012, 21:04
ya bi de madem laf felan sokmaya çalışıyorsunuz ya,
masrafsız diye yığınla masraflı RS i satana ne diyorsun? ŞEREFLİ mi?

williamss
28-06-2012, 21:10
Arabayi yürüten yürümesi icin masraf yapan insanlar durdurmasinida bilir durmasi icin gerekenleride yapar ozan efendi aldigim gun 1 kere bindin araca 1300 km yol gelmis - 32 de frenlerin hava yapma sorunuydu onun cozuldugunu ztn soylemistim... Neyse en azindan megane rs le e-5 te makas atmiyoruz :D

williamss
28-06-2012, 21:13
al kaputlu perte yakın kazalı RS sahiplerinin ikidebir sağa sola guş kaput yazmasına bir yorum yapabilecek misin.
daha yazayım mı?

Şanzimani sensorleri vs arizali ama kus kaputlu 25.000 tL :D ama alicam bende bi gus kaput bakalim kac boy ilerliycek speclerdede filtre egsoz gus kaput yazicam onumuzdeki ay ;)

mechanic
28-06-2012, 21:17
Şanzimani sensorleri vs arizali ama kus kaputlu 25.000 tL :D ama alicam bende bi gus kaput bakalim kac boy ilerliycek speclerdede filtre egsoz gus kaput yazicam onumuzdeki ay ;)

sen 3 ayda canavar gibi yürütürsün.. kuş kaputu da tak bence o zaman 25000 eder yoksa 15. bu arada geri alabilirim hala teklifim geçerli :D pişmanım :cool:

ozanbulbul
28-06-2012, 21:17
lafın kime bilmiyorum ama ben aracımı satarken sadece baskı balatanın değişmesi gerektiğini söyledim alan arkadaşta bunu bilerek aldı en azından başkaları gibi freni tutmayan,lastikleri toplama,ön takımından tangırtılar gelen,yayları kesilmiş amortisörleri patlak,rölantisi tutmayan vs. bir araç satmadım.ben sattıktan sonra rölanti valfi bozuldu utkudayken onun da yetkili serviste takılmasından dolayı garantisi devam etmekte.
ha senin lafına gelince gerçekten bu şekilde masrafsız adı altında halen rsler satılmakta bu konuda da haklısın

ozanbulbul
28-06-2012, 21:21
Arabayi yürüten yürümesi icin masraf yapan insanlar durdurmasinida bilir durmasi icin gerekenleride yapar ozan efendi aldigim gun 1 kere bindin araca 1300 km yol gelmis - 32 de frenlerin hava yapma sorunuydu onun cozuldugunu ztn soylemistim... Neyse en azindan megane rs le e-5 te makas atmiyoruz :D

eren efendi eminim ki halen frenlerin tutmuyordur en azından egzoz sesini duyurmak için sokak aralarında kesiciye girmiyoruz

ozanbulbul
28-06-2012, 21:25
ha şunu da ekleyeyim eren lafım sana değildi bizim ülkemizde sadece arabayı yürütmek önemli kimse nasıl durcağını düşünmüyor

mechanic
28-06-2012, 21:28
ha şunu da ekleyeyim eren lafım sana değildi bizim ülkemizde sadece arabayı yürütmek önemli kimse nasıl durcağını düşünmüyor

orası doğru, 600 beygir 1.8T vag grubu frenler hala 180bg lik frenler.. örnek olarak.
ama rs için ha 172 beygir ha 220, ikisi de 4 disk ile bence yeterli.

CLIORS
28-06-2012, 21:41
Bütün rs'ciler izlemede. Ortam gergin, sorgu bahane.

BoraRS
28-06-2012, 21:43

Aportta bekliyoruz haci :D

ozanbulbul
28-06-2012, 21:44
orası doğru, 600 beygir 1.8T vag grubu frenler hala 180bg lik frenler.. örnek olarak.

tam olarak anlatmak isteğimde bu zaten ama piyasadaki clio rslerin çoğunun frene bastığında nereye gittiği belli değil frene para harcayacağıma arabayı 1 boy iyileştiririmin peşinde koşuluyor fren sisteminin önceliği yok.
İşin özü benim düşüncem clionun fren sistemi yeterli zaten fakat piyasadaki çoğu aracın freninin standart tutması gerektiği gibi tutmadığıdır.

williamss
28-06-2012, 21:45

Arızalı araç konusunda bende sana laf etmedim ozan ama bi tutturmuşsun frende fren çıkınca araba istersen kalkış istersen iniş deneriz sıkıntı yok..ayrıca ben hiçbir zaman öle ses duyurmak için sokak arasında basmadım basmamda hiç bi zmn ss yada otto kullanmadım lanet olsunki Greedy nin sesi başka o size değişik gelmiştir :D

TaGo
28-06-2012, 21:45
izmirde Haluk 35 kardesimin satilikta olan RS ini cidden almaya niyetliyim. olumlu olumsuz gecmisi hakkinda bilgi verebilecek varmidir?

williamss
28-06-2012, 21:48
izmirde Haluk 35 kardesimin satilikta olan RS ini cidden almaya niyetliyim. olumlu olumsuz gecmisi hakkinda bilgi verebilecek varmidir?

guş kaput yoksa alma.. :D şaka bi yana güzel temiz araç die duydum ama bu işler birazda gözünü karatma işi gidip bakmak gerek olmadı bi çeşme yaparsın :P

ozanbulbul
28-06-2012, 21:56
Arızalı araç konusunda bende sana laf etmedim ozan ama bi tutturmuşsun frende fren çıkınca araba istersen kalkış istersen iniş deneriz sıkıntı yok..ayrıca ben hiçbir zaman öle ses duyurmak için sokak arasında basmadım basmamda hiç bi zmn ss yada otto kullanmadım lanet olsunki Greedy nin sesi başka o size değişik gelmiştir :D

keşke herkes benim gibi frende fren diye tuttursa da saçma sapan kazalar yapılmasa.e-5'te makas demişsinde 30la giderken nasıl makas attım bende merak ettim şerit değiştirirken bile 2-3 kez aynaya bakan birisiyim.
neyse deneme konusuna gelince hiçbir zaman öyle bir kaygım olmadı arabam ne kadar iyi gidiyor diye,benim pek denemeyle işim olmuyor açıkçası yüksek süratlere çıkmaktan da korkuyorum.
aracınla ilgili de inşallah istediğin gibi olur senin adına bizde seviniriz

ozanbulbul
28-06-2012, 21:59

alper abi senide çekseydik bu konunun içine:)

CLIORS
28-06-2012, 22:00
Aportta bekliyoruz haci :D

Kumandan biz yaşlandık artık :D

CLIORS
28-06-2012, 22:02
alper abi senide çekseydik bu konunun içine:)

"konuşsam yer yerinden oynar" repliği lazım buraya ozan. :D

doush
28-06-2012, 22:06
Kamer abinin arabasının frenler fena bilmiyorum belki tüm RS'lerin ayarı öyle arabaya ilk bindiğimde frene dokundum ön camdan çıkıyordum kemer tutmayaydı :D Ufak tefek şeyler olur öyle gerginliğe gerek yok.. Okan abi de dönerken yolda sorunlar yaşadı ne yazık ki, ne o böyle olsun ister, ne kamer abi öyle olsun isterdi..

Schumi
28-06-2012, 22:23
araba yürüsün yeter mantığına hastayım.frene basıldığı zaman doğru düzgün durabilen rs sayılı ama hala herkes araba yürütmenin peşinde

Fren mi. Oda neki. Araba yürüsün diye fren disklerini küçültmek varken. Frende neymiş. Ayrıca yürümesin koşsun. :D Bakalım kısmetse bizde bi tane RS alıyoruz bu hafta. Avrupa yakasında kime göstertsek arabayı ?

JDM VTİ
28-06-2012, 22:24
ahmet ustaya gidelim şuayb abi? rs piyasası ona gidiyor yürümeyenler '' koşuyor '':D

ozanbulbul
28-06-2012, 22:27

benim bildiğim kadarıyla iyi para harcandı izmirdeyken yanlışta biliyor olabilirim.Ama içinize sinmesi açısından yine de baktırın derim

iynn-RS
28-06-2012, 22:40
bana acil çelik-çomak kaputlu RS bulun. meğerse temizleri onlarmış. bızde yıllardır sevınıyoruz guş gaputumuz var diye.

arabamı satıyorum beyler :

3. sahıbınden az km li guş kaputlu giderli RS.

takas sadece gülle kaput RS lerle olur. kaza onemlı degıl zaten kaza kaputtan ılerıye gıtmemiştir :D

SONE-R
28-06-2012, 22:46
daha yazayım mı?

ben onları tanımam.. ben RS alacaksam alüminyum kaputlu olmasını tercih ederim.. tabiki kazasız düzgün olacak, sadece kaputu hafif diye arkadan hoşaf olmuş bir araba alınmaz.. ;)

GokhanRS
28-06-2012, 22:59
saçmalamış kimisi. nasılki megane rs e sonradan cam tavan yapmaya kalksanız 15milyar gibi uçuk bir rakam istiyor olmalarına rağmen.

cam tavanlı ile aynı fiyata cam tavansızı tercih eden tonla insan varsa, bu durumda cam tavanlı olan kişilerin hiçte zoruna gitmiyorsa,

clioda da kuş kaputu olmayanların, kuş kaputluluların tercih sebebi olması zoruna gitmemeli.

clioda kuş kaput tercih sebebimdir benimde. objektif bakmak lazım. yarın bir gün kuş kaputlu alır onu överseniz itina ile hatırlatırık.

serkanokan
28-06-2012, 23:01
Ne kaputmus arkadas:D

akif252
28-06-2012, 23:36
valla hiç düşünmedim ve kafamada takmadım kuş kaputu benim aracımda yok. umurumda da değil .altı üstü fransız malı kalitesi bellli. gideri güzel .yakıtı az. tipi bozuk .freni ii. 2. eli yok .torpido dandik .ön takım dandik. koltuklar güzel viraja girişi qiksilver bile daha ii viraj alır . ama arabamı seviyorum gülü seven dikenine katlanır ha desenizki üzeride bu motor olmasa alırmısın ozaman reno arabasına 5 kuruş vermem.. son olarak kuş kaputu olanlar var diye sevinmesin olmayanlar yok diye üzülmesin .altı üstü bir araba bu gün rs var yarın baska araba ne kafaya takmaya deger.. nede tartışmaya hadin ii akşamlar..

williamss
28-06-2012, 23:44
keşke herkes benim gibi frende fren diye tuttursa da saçma sapan kazalar yapılmasa.e-5'te makas demişsinde 30la giderken nasıl makas attım bende merak ettim şerit değiştirirken bile 2-3 kez aynaya bakan birisiyim.
neyse deneme konusuna gelince hiçbir zaman öyle bir kaygım olmadı arabam ne kadar iyi gidiyor diye,benim pek denemeyle işim olmuyor açıkçası yüksek süratlere çıkmaktan da korkuyorum.
aracınla ilgili de inşallah istediğin gibi olur senin adına bizde seviniriz

inşallah ozan allah herkesin gönlüne göre versinde bakıyorum bir kaç seferdir benım aracın frenidir gidiyor ataköyde otururkende güven vermez o araç frenlerden sonra pug garage da frenleri yaptır tutmuyor vs :)şimdide benım yorumun üstüne öle yazınca sadece şunu söyliyim 900 tL gibi bi para harcadım bugun yatırdım parayı az çok ne oldugunu anla ;)sadece frene :P neyse bitsin bu konuda fena bileniyorum yani adanalı Rs fena gelicek inşallah yine ilk test sürüşünü sana yaptırcam :D

slcksrn
28-06-2012, 23:59
Benım sattıgım 1.6 16 v clıonun kaput kustu :)) keske satsaymısım kaputu :) o dıılde gtı la takaslanıcak rs yokmu yav :)

TaGo
29-06-2012, 10:13

Bekliyorum, boşa Haluk uda bekletiyorum. Eski plakalarıda yazıyor. Bilen bilgi verirse sevinirim.

Cliosportve
29-06-2012, 10:35
Clioların Köpek Kaputundan Sonra Köpek Balığı Kaput:D:D

Moda bu artık

http://img829.imageshack.us/img829/5682/kpekbalkaput.jpg (http://img829.imageshack.us/i/kpekbalkaput.jpg/)

CLIORS
29-06-2012, 10:37
Çok sorun değil aslında Al veya Çelik oluşu fakat bugüne kadar gördüğüm bütün orj rs lerin kaput Al'du.

akif252
29-06-2012, 10:40
Clioların Köpek Kaputundan Sonra Köpek Balığı Kaput:D:D

Moda bu artık

http://img829.imageshack.us/img829/5682/kpekbalkaput.jpg (http://img829.imageshack.us/i/kpekbalkaput.jpg/)

kanka güzel resim :)

Patisever
29-06-2012, 11:22
kaput olayı tamamen kaza durumu ile ilgili adamı kıllandırması durumundan ibaret

chiefkadir
29-06-2012, 11:39
tam olarak anlatmak isteğimde bu zaten ama piyasadaki clio rslerin çoğunun frene bastığında nereye gittiği belli değilBu çoğunun dediğin Rs lere sadece bir örnek verebilirmisin ?

Rs in en geberiği bile durur isterse kırk takla atsın anasını ziksinler yinede durur,

Kuş kaput veya alüminyum kaput konusuna gelince , tabiki Al olması iyidir ama Alüminyum kaputu olmayan arabasını satamıyo değil aynı oranda pazar buluyo

Cliosportve
29-06-2012, 12:11
Bu çoğunun dediğin Rs lere sadece bir örnek verebilirmisin ?

Rs in en geberiği bile durur isterse kırk takla atsın anasını ziksinler yinede durur,

Kuş kaput veya alüminyum kaput konusuna gelince , tabiki Al olması iyidir ama Alüminyum kaputu olmayan arabasını satamıyo değil aynı oranda pazar buluyo

Kadir emmi ;
Biliyorsun benim SS ile kaza yapmamın sebebi frenlerdi
Bunu nasıl göz ardı edelim ?
Az daha canımdan olcaktım
En büyük örnek bu olsa gerek ...

ozanbulbul
29-06-2012, 12:25
inşallah ozan allah herkesin gönlüne göre versinde bakıyorum bir kaç seferdir benım aracın frenidir gidiyor ataköyde otururkende güven vermez o araç frenlerden sonra pug garage da frenleri yaptır tutmuyor vs :)şimdide benım yorumun üstüne öle yazınca sadece şunu söyliyim 900 tL gibi bi para harcadım bugun yatırdım parayı az çok ne oldugunu anla ;)sadece frene :P neyse bitsin bu konuda fena bileniyorum yani adanalı Rs fena gelicek inşallah yine ilk test sürüşünü sana yaptırcam :D

bana göre en doğrusunu yapmışsın bende o paraları harcadım frenlere ve o harcadığım para hiçte koymadı açıkçası.ha şuda var bu paralar harcanmadan sadece tutması gerektiği gibi tutması için para harcanmalı benim savunmak istediğim buydu.araban çıksın görüşürüz yine önemli olan beklentilerini karşılaması

ozanbulbul
29-06-2012, 12:33
Bu çoğunun dediğin Rs lere sadece bir örnek verebilirmisin ?

burda başkalarının arabalarını kötüleyip ya da yücelterek birşeyler yapmaya çalışmıyorum.SS'le selçuk durdu mesela en geberiğiyle ki o akşam rollinge çıkcaklardı sonra sohbet bölümünden okurduk allah rahmet eylesin diye.siz ister kabüllenin ister kabüllenmeyin bu gerçek böyle araba yürüsün diye herkes para harcama yanlısı ama araba dursun diye para harcayan sayılıdır bu söylediğim clio rs için değil tüm araçlar açısındandır.

Falmor
29-06-2012, 12:40
Eren arabanı ilk kullandığımda bende demiştim sana frenlerin bakıma ihtiyacı var diye hatırlarsan.Pedalın üst seviyelerinde boşluk vardı.Çok iyi etmişsin elden geçirerek.
RS in fren sistemi genel olarak yeterli,normal kullanımda güven veriyor ama atraksiyonlu bi kullanımda 10 dk sonra aynı performansı veremiyor maalesef.
Geçenlerde yepyeni bi asfalt üzerinde 120km/h hızla panik fren denemeleri yaptım.ESP devredeyken direksiyonu bile bırakabilirdim sanırım o derece güven verdi.ESP kapalıyken hafif bi gezinme oluyor ön tarafta ancak çok küçük kontralar düz tutmaya yetiyor.Frenlerim standart sadece ön diskler Brembo HC.Zaten o da OEM ayarında bi disk.Bence bakımlı bir fren sistemi ve iyi lastiklerle RS güzel duruyor.

ukku
29-06-2012, 12:43

180 bglik 1.8t lerde 312 mm fren var, 1800 kg a8'i yeterince iyi durduran sistem.
hatırlatayım dedim :)

williamss
29-06-2012, 13:20
Eren arabanı ilk kullandığımda bende demiştim sana frenlerin bakıma ihtiyacı var diye hatırlarsan.Pedalın üst seviyelerinde boşluk vardı.Çok iyi etmişsin elden geçirerek.
RS in fren sistemi genel olarak yeterli,normal kullanımda güven veriyor ama atraksiyonlu bi kullanımda 10 dk sonra aynı performansı veremiyor maalesef.
Geçenlerde yepyeni bi asfalt üzerinde 120km/h hızla panik fren denemeleri yaptım.ESP devredeyken direksiyonu bile bırakabilirdim sanırım o derece güven verdi.ESP kapalıyken hafif bi gezinme oluyor ön tarafta ancak çok küçük kontralar düz tutmaya yetiyor.Frenlerim standart sadece ön diskler Brembo HC.Zaten o da OEM ayarında bi disk.Bence bakımlı bir fren sistemi ve iyi lastiklerle RS güzel duruyor.

Volkan abi birak benim aracin frenini sen 07 ss e nasil kiyican nasil ayrilcan o kadar emek cicek gibi arac stock sevsem dusunmem mis gibi 182 ;)

HaLuK-35
29-06-2012, 14:25
Frenlerden daha da önemlisi dogru ebatta ve dogru marka lastik kullanımı bence,ucuz olsun veya biraz daha farketsin diye her marka da bulunmayan 45/15 lerin de bu duruma etkisi cok bence .. Arabayı satmak sorun degil bu piyasa da herkes birbirini tanıyo sattıktan sonra arkadan laf yememek,bi durum oldugu zaman sattıgın kişinin yanına gidebilmek,telefonlara cıkabilmek önemli yoksa en babası 20 milyar etcek arabayı satmasan nolur ölene kadar orasıyla burasıyla oynaya oynaya binersin o yuzden kimse kendine prim yaptırmaya calışmasın mallar ortada,herkesin arabası az cok belli.

chiefkadir
29-06-2012, 15:07
Kadir emmi ;
Biliyorsun benim SS ile kaza yapmamın sebebi frenlerdi
Bunu nasıl göz ardı edelim ?
Az daha canımdan olcaktım
En büyük örnek bu olsa gerek ...Hadi yaw frene bastın tutmadımı nası oldu ben bilmiyom o olayın hikayesini

akif252
29-06-2012, 16:51
standart lastik ölçüm 190 200 km gibi hızlarda zımba gibi duruyorum 1 milim şaşmıyor aracın kafası valla ben çok çok memnunum firenimden kullandıgınız balatada önemli orjinal alıcaksın diğer markalar uzatır fren mesafesini ..

SekoLive
29-06-2012, 18:45
beyler alibeyköydeki uk plaka rs i bilen varmı ? sahibi aramızdanmı

SEÇKİN172
29-06-2012, 19:53

hayır deil sahbi tamirci..

mustafa_yaman
29-06-2012, 20:06

gecen bnde grdm alibeykoyde sadece filtre vardi ses guzeldi

akif252
01-07-2012, 08:51
aldğım bir bilgi genelinde şaşknım doğrusuu bilen varsa yazabilirmi

YC rs CVK dan daha ii yürüyormuş inanmam dedim videoları göstereyim dediler bilgisi olan varmı yc rs cvk dan daha ii mi yürüyor ?

SEÇKİN172
01-07-2012, 09:39

YC rs CVK dan daha ii yürüyormuş inanmam dedim videoları göstereyim dediler bilgisi olan varmı yc rs cvk dan daha ii mi yürüyor ?

2 araçta benim yakın arkdaşlarımdayken cvk öndeydi de şimdi nrden aklınıza geldi :)

Okan D.
01-07-2012, 09:42

Cvk beneydi yc alicanda cvk yc den hizliydi halada hizli zaten daha hiZli clio rs varsa deneriz arkadaslar cvk gene biZde

akif252
01-07-2012, 10:22
2 araçta benim yakın arkdaşlarımdayken cvk öndeydi de şimdi nrden aklınıza geldi :)

kocaeli ndeki cumhurla konuşurken sohbet esnasında öyle söyledide bende inanmadım ama bi sorim dedim videolarıda mevcut diyor merak ettiğimden sordum

hatta demesine göre defalarca deneyelm demiş cvk ya denememiş cvk izmirdeki yürür halinden şuanda eser yok dedi bende yc nin daha iiyürüdüğüne bi türlü inanamadım..

Okan D.
01-07-2012, 10:24
kocaeli ndeki cumhurla konuşurken sohbet esnasında öyle söyledide bende inanmadım ama bi sorim dedim videolarıda mevcut diyor merak ettiğimden sordum

hatta demesine göre defalarca deneyelm demiş cvk ya denememiş cvk izmirdeki yürür halinden şuanda eser yok dedi bende yc nin daha iiyürüdüğüne bi türlü inanamadım..

Cumhura soleyelim volkanla gelsinler deneyelim cvk ile madem hizli zaten gecicek demektir :)

akif252
01-07-2012, 10:27
Cumhura soleyelim volkanla gelsinler deneyelim cvk ile madem hizli zaten gecicek demektir :)

valla aynen konuşmamız buydu bende merak ettiğimden sordum zaten cvk nn specleri belli yc yi bilmiyorum ama sanmıyorumki daha ii ürüsün inşallah bi denersinizde bi vide koyarsınız ondan sonra arar sorarım naptınz denedinizmi diye. :)

8.000rpm
19-07-2012, 14:44
bugün trafikte gördüm , beyaz saçlı 50'li yaşlarında bir beyefendi kullanıyordu...
var mı tanıyan bilen?

http://oi46.tinypic.com/291ngpz.jpg
http://oi49.tinypic.com/2z6a13p.jpg
http://oi50.tinypic.com/155pf9j.jpg
http://oi46.tinypic.com/2yxn2bs.jpg

Okan D.
19-07-2012, 14:46
nişantaşında bı amcanın aracı satmıyo aracı

Vlkn
19-07-2012, 14:47

YC RS'i ben 2 hafta oldu satalı suanda araç cumhur'da ben burdan aracı alır sahibi ile gelirim istenildiği zaman.
Sizde cvk ile konusun güzel bir dostça deneme yapalım.
Biz suanda YC'den çok ümitliyiz.
Burda Denediğimiz Clio RS'ler hiç tat vermedi giden bir clio rs'le görmemiz gerek artık.

CVK - YC Clio RS video istiyoruz (:

pegeout 106
19-07-2012, 14:48
volkan posta kutun dolu ßilgin olsun :D

Vlkn
19-07-2012, 14:50
volkan posta kutun dolu ßilgin olsun :D

boşalttım hocam at sen :)

Vlkn
19-07-2012, 14:59

Böyle saçma sapan konuşmalar diyalogları benmi söylemişim :)
Beni tanıyan adam tanır benim böyle cümleler kurcagımıda kimse tahmin etmez.
En iyi yürüyen araç CVK'dır ve cvk'nın sahibine msj atıldı araç'ı görmek istiyoruz diye arkadaşta oksijen sensoru vs vs değişelim gelir denersin denildi. Siz kimden böyle cümleler duydunuz bilmiyorum ama. YC CVK'dan iyi yürüyor kimse diyemez, belkide yürüyordur ama yan yana yürümeden hiçbirşey belli olmaz.

O yüzden uzatmaya gerek yok, iki araç sahibide arkadaş eski araç sahipleride birbiriyle arkadaş gerilmeye gerek yok, denerler birbirleriyle olur biter.

Okan sende sağdan soldan duyduklarına bakma kanka araç burda güzel giden bir kaç araçla denetildi sonuç tatmin ediciydi, birileride öyle boş muhabbet demiştir.

Okan D.
19-07-2012, 15:08
vokan kanka sıkıntı yok bılıyosun :D

Vlkn
19-07-2012, 15:10
vokan kanka sıkıntı yok bılıyosun :D

yok herkez birşeyler söylüyor canım sıkılıyor ben kimseyle konusmadım etmedim ama millet birşeyler söylüyor o yüzden şimdi cumhur'u aradım herhalde o konusmus 52 ap sahibi arkadaşla o yüzden okan sen cvk'nın sahibine söyle musaitse bu gece bile gelebilirmiş cumhur denerler kanka. :D

Okan D.
19-07-2012, 15:17
cvk nın sahıbı arkadasımız yaz tatılı yapıo manıta kovalıyo kanka :D aradım alıcanı bırlıkteler bızım burda lar yazarlar bırasdan kanka

Alicanrs
19-07-2012, 15:19
volkan deposuna deniyorsanız avrupa yakasına gelirsiniz akşam çıkarız forumda denemek istiormla olmuyor hamiti cepten ara olmadı beni ara oke..

Vlkn
19-07-2012, 15:20
cvk nın sahıbı arkadasımız yaz tatılı yapıo manıta kovalıyo kanka :D aradım alıcanı bırlıkteler bızım burda lar yazarlar bırasdan kanka

:D tamam kanka paslaşırız ona göre, ben çıkıyorum hade görüşürüz.
telle alo dersin hareket olursa.

Vlkn
19-07-2012, 15:22
volkan deposuna deniyorsanız avrupa yakasına gelirsiniz akşam çıkarız forumda denemek istiormla olmuyor hamiti cepten ara olmadı beni ara oke..

Alican araç benden çıktı, YC - CVK'dan hızlı vs cümleleride ben söylemedim.

İster deposuna ister anahtarına beni bağlamaz iki aracında sahibi konussun etsin.

Benim anlatmak istediğim nokta, YC geçer CVK izmirdeki gibi gitmiyor denilen cümlelerin benim söylemiş olmamı düşünmeniz.

Patisever
19-07-2012, 16:53
Amcadan rs güzelmiş be

Patisever
19-07-2012, 17:08
YC RS'i ben 2 hafta oldu satalı suanda araç cumhur'da ben burdan aracı alır sahibi ile gelirim istenildiği zaman.
Sizde cvk ile konusun güzel bir dostça deneme yapalım.
Biz suanda YC'den çok ümitliyiz.
Burda Denediğimiz Clio RS'ler hiç tat vermedi giden bir clio rs'le görmemiz gerek artık.

CVK - YC Clio RS video istiyoruz (:

slc nin arac portlandı sanırım aygır gibi yürüyor videolarda deneyin derim denerse

Galip
19-07-2012, 17:57
Yc cvk yi mi gecicekmis o zaman slc nin icinden benim ustumden atlar :)))

Alicanrs
19-07-2012, 18:01
Yc cvk yi mi gecicekmis o zaman slc nin icinden benim ustumden atlar :)))

Yc ztn senle slc'nin üstünden atlar bidaha döner bi daha atlar şişko :D:D:D

Galip
19-07-2012, 18:08
Yc ztn senle slc'nin üstünden atlar bidaha döner bi daha atlar şişko :D:D:D

Kaccc beyyyygirrrr :)))) alican aklini alirim senin :)

akif252
19-07-2012, 18:40
Böyle saçma sapan konuşmalar diyalogları benmi söylemişim :)
Beni tanıyan adam tanır benim böyle cümleler kurcagımıda kimse tahmin etmez.
En iyi yürüyen araç CVK'dır ve cvk'nın sahibine msj atıldı araç'ı görmek istiyoruz diye arkadaşta oksijen sensoru vs vs değişelim gelir denersin denildi. Siz kimden böyle cümleler duydunuz bilmiyorum ama. YC CVK'dan iyi yürüyor kimse diyemez, belkide yürüyordur ama yan yana yürümeden hiçbirşey belli olmaz.

O yüzden uzatmaya gerek yok, iki araç sahibide arkadaş eski araç sahipleride birbiriyle arkadaş gerilmeye gerek yok, denerler birbirleriyle olur biter.

Okan sende sağdan soldan duyduklarına bakma kanka araç burda güzel giden bir kaç araçla denetildi sonuç tatmin ediciydi, birileride öyle boş muhabbet demiştir.

kankan cumhurun dediklerini aynen yazdım eksiği var fazlası yok yc cvk da daha iimiş hatta siz cvk nın sahibini çagırmışsınız kaç kere gelmemişler yok rolanti motorum bozuk yok su var yok bu var .. hatta izmirdeki gibi yüümüyor 3 4 kere kapak kırdı düzen tutmuyor dedi bana cumhur arkadaşın sonuçta yalansa yalan desin yalan kelimem varsa adam değilim okadar acık ve net ben cumhura dedim ki cvk yı yc nin geçme şansı yok oda bana cvk yürümüyor kaç defa kapagı kırdı işlem yapıldı eskisi gibi değil dedi bende inanmadıgım için buraya yazdım 2 nizde denerseniz bigün videoları görürüz cvk mı giderli yc mi giderli anlarız hatta cumhurun elinde cvk nın yc ye geçidigi videolar bile varmış aynen konuşmalarımızı yazdım tek kelime abartı yada ekleme yokdur ... sonuçta ikinizide tanımam.

Alicanrs
19-07-2012, 18:44
yaa ne boş konuşmalar yapıyorsunuz benle okanın denemelerini diyorsunuz yc ile cvk anca o zaman denedi oda cvk nın izmirden geldiği haliydi yanyana yürüyorduk ben geçiyordum okan geçiyordu bunumu aklında tutmuş cumhur ? arabadan anlayan adam olsa 10000 kez kırmazdı ztn cvk kapak vs kırmadı 3-4 kez vs cumhur ne s. biliyorda konuşuyor bunu anlamıyorum arabasına güveniyorsa gelir dener CVK ile ben okey diyorum hazır araca kondu ya yürüyor geliyor cumhura pc'den sonra .. 2 sininde ne *** oldğunu biliyorum araçların ..cvk hakkında boş muhabbet döndürmesin yok gelmedi cvk yok denemedi vs vs yc yi görelim bi ? 1 sene önceki muhabbeti diyor herkez ayrı kafada resmen .. Yc egzantirik taktıysa anca eş değer olabilir diğer türlü zaten imkanı yok geçmesinin cvk yı aksini idda ediyorsa bekliyorum denemeye eski aracımı ;)

bahsedilen deneme bendeyken olmuştur .. Cvk'nın istanbula ilk geldiği zamanlardır ( şuanki cvk bambaşka)

http://www.techturkey.com/forum/videolar/98109-cvk-rs-yc-rs.html
http://www.techturkey.com/forum/videolar/98734-cvk-rs-yc-rs-2-d.html

bunlar ztn görüldü techte hala neyin davasında.. O zamanki Tarihle bu zamanki tarih farklı ;) araçlarda farklı

akif252
19-07-2012, 18:58
ben mantık olarak inanmadıgım için sadece burda sormak istdim ne konuyu uzatmak nede kinsenin arabasına laf söylemek haddime dümez sadece anlattıklarını söyledim zaten işi bilen adam az çok hangi aracın yürüyüp hangisinin yürimiceni bilir. cvk nın speclerine ulaşmak için rs cilerin bayabir para harcamaları lazım oda herkezin yapacagı bişi değil bence denemeler herzaman olur ömemki olan kabullnmektir sonuçları.

Vlkn
19-07-2012, 21:24
kankan cumhurun dediklerini aynen yazdım eksiği var fazlası yok yc cvk da daha iimiş hatta siz cvk nın sahibini çagırmışsınız kaç kere gelmemişler yok rolanti motorum bozuk yok su var yok bu var .. hatta izmirdeki gibi yüümüyor 3 4 kere kapak kırdı düzen tutmuyor dedi bana cumhur arkadaşın sonuçta yalansa yalan desin yalan kelimem varsa adam değilim okadar acık ve net ben cumhura dedim ki cvk yı yc nin geçme şansı yok oda bana cvk yürümüyor kaç defa kapagı kırdı işlem yapıldı eskisi gibi değil dedi bende inanmadıgım için buraya yazdım 2 nizde denerseniz bigün videoları görürüz cvk mı giderli yc mi giderli anlarız hatta cumhurun elinde cvk nın yc ye geçidigi videolar bile varmış aynen konuşmalarımızı yazdım tek kelime abartı yada ekleme yokdur ... sonuçta ikinizide tanımam.

--------------

Cumhur'la aranızdaki diyalogu bilmediğim için ne deyip ne demediğini bilmiyorum.

Dediyse öyle şeyler araç 2 haftadır kendisinde araşırlar denerler olur biter.

Uzatmaya gerek yok.

Bu hafta sonuna kadar egzantirikleri takıcakmış eşit speclerde denerler, olur biter.

Alicanrs
19-07-2012, 21:56
--------------

Cumhur'la aranızdaki diyalogu bilmediğim için ne deyip ne demediğini bilmiyorum.

Dediyse öyle şeyler araç 2 haftadır kendisinde araşırlar denerler olur biter.

Uzatmaya gerek yok.

Bu hafta sonuna kadar egzantirikleri takıcakmış eşit speclerde denerler, olur biter.

eşit speclere gelelim deneriz volki :) klima + powerla 2 spec önde oluo yc :D sıkıntı yok her türlü denenir misafir olun gelin ;)

Vlkn
19-07-2012, 21:58
eşit speclere gelelim deneriz volki :) klima + powerla 2 spec önde oluo yc :D sıkıntı yok her türlü denenir misafir olun gelin ;)

Senle hamitle okanla aramızda sıkıntı olamaz zaten kanka, aynen eşitlensin herşey deneriz yemek yeriz sohbet ederiz :) :icon_tup: :D

Alicanrs
19-07-2012, 22:00
Senle hamitle okanla aramızda sıkıntı olamaz zaten kanka, aynen eşitlensin herşey deneriz yemek yeriz sohbet ederiz :) :icon_tup: :D

tamamdır ayarlayalım müsait bi gün güzel deneme olur :)

Vlkn
19-07-2012, 22:06
tamamdır ayarlayalım müsait bi gün güzel deneme olur :)

aynen, çok keyifli olur. :D

Cliosportve
19-07-2012, 22:19
Bırakın bu işleri
Clio rs çiler birbirlerine kaldırmayın
Herkezin arabası kendine göre bambaşka en iyisi
Gece gece nerden darladınız konuyu :)

Finale gelin artık bırakın şu atışmaları
Başka markalara saplayın olsun bitsin :)
En hızlımız SS RS ti kabullenin artık :D

Galip
19-07-2012, 22:37
Bırakın bu işleri
Clio rs çiler birbirlerine kaldırmayın
Herkezin arabası kendine göre bambaşka en iyisi
Gece gece nerden darladınız konuyu :)

Finale gelin artık bırakın şu atışmaları
Başka markalara saplayın olsun bitsin :)
En hızlımız SS RS ti kabullenin artık :D

Yine esnafa yattin :)) ve rs bambaska

KMR2-GT
19-07-2012, 22:40
Arkadaşlar isteyen olursa satıyorum rs i. Başka bi proje var aklımda

Cliosportve
19-07-2012, 22:43
Yine esnafa yattin :)) ve rs bambaska

VE RS gerçekten leş gibi bir araba
Ne gider
Ne durur
Zaten şişirilmiş bir araç :D
Boşver:hahaha:

Bambaşkalar utansın

mustafa_yaman
19-07-2012, 22:59
deneme var dediler geldik:D

ramo35
19-07-2012, 23:00
VE RS gerçekten leş gibi bir araba
Ne gider
Ne durur
Zaten şişirilmiş bir araç :D
Boşver:hahaha:

Bambaşkalar utansın

genede VE rs bambaşka:D

JDM VTİ
19-07-2012, 23:03
deneme var dediler geldik 2 :D

deneyecek delikanlı clio rs'çiler aranıyor beyler.

sayın selçuk ve rs, konularınıza ve facebook alanınıza kadar sızdım ilerledim neden cevap alamıyoruz giderimize nerde king ve rs'iniz onu verin bana:D

Alicanrs
19-07-2012, 23:05
deneme var dediler geldik 2 :D

deneyecek delikanlı clio rs'çiler aranıyor beyler.

sayın selçuk ve rs, konularınıza ve facebook alanınıza kadar sızdım ilerledim neden cevap alamıyoruz giderimize nerde king ve rs'iniz onu verin bana:D

cvk var gardaş denerim diyorsan atla gel şaban :D

Can's
19-07-2012, 23:05

mustafa delıkanlı rs cı dedı kardesım al arabanı hemen cıkıp dene vıdeo beklıyorum :icon_tup:

Alicanrs
19-07-2012, 23:06

tak egsoz sistemini uğra yanıma:D

mustafa_yaman
19-07-2012, 23:08
biz zten deniycz 2 aaydan beri denk getiremedk:)
alican hber vercm sana o nasıl bir vites atıştr ya:D

JDM VTİ
19-07-2012, 23:10
mustafa delıkanlı rs cı dedı kardesım al arabanı hemen cıkıp dene vıdeo beklıyorum :icon_tup:

senin t-sportla da deneyelim kanka :) haftasonu hafta içi fark etmez madem f-h-e lu typer bulamıyoruz onunla yürüyen muadili t-sport ile deneyelim geçemiycez nasıl olsa zevk almaya bakarım artık.

Can's
19-07-2012, 23:11
senin t-sportla da deneyelim kanka :) haftasonu hafta içi fark etmez madem f-h-e lu typer bulamıyoruz onunla yürüyen muadili t-sport ile deneyelim geçemiycez nasıl olsa zevk almaya bakarım artık.

yarın benımsın sevgılım ozaman :heyoo: :)

JDM VTİ
19-07-2012, 23:12
yarın benımsın sevgılım ozaman :heyoo: :)

tamamdır kanka :) tel no pm'le bana.

mustafa_yaman
19-07-2012, 23:12
kanka alican t-sport dio rs dio alayına gider demek istio sanki:D

JDM VTİ
19-07-2012, 23:13
kanka alican t-sport dio rs dio alayına gider demek istio sanki:D

ahahha yok be ya, f-h-e'lu typer yok onla denk giden t-sport var. elek edicek bizi ama önemi yok bakalım 1vites dayanabilecez mi :D

mustafa_yaman
19-07-2012, 23:15
bnde gelimmi:)

Can's
19-07-2012, 23:15
ahahha yok be ya, f-h-e'lu typer yok onla denk giden t-sport var. elek edicek bizi ama önemi yok bakalım 1vites dayanabilecez mi :D

ahaha denerız alıcan bakarız ama ben selcuguda ıstıyorum şıddetle :icon_rule:puha:

JDM VTİ
19-07-2012, 23:16
rs'çi selçuk ben yazdıktan sonra yazmayı kesti baksana :D:D

ayrıca r yapma lan en geç bi daha ki h.içi deneyelim senlede panpa.

yaman mustafa senle deneriz nasıl olsa telefonda bol bol hahaha :D

kim geliyosa gelsin su rsçilerden artık :D cumartesi-pazar cıkalım denemelere.

Can's
19-07-2012, 23:18
aliko araban sokuk senın benım araba 1280 kg bos ona gore hesabını yap :)

JDM VTİ
19-07-2012, 23:20
ohooo nelere girdik :D benim araba 40-50kg sökük değildir oğlum. yolcu koltugu ve arka koltuklar.

seninde en az 20-30 hp fazlan var anasını satıyım devir dönüyon ben diyom mu.

mustafa_yaman
19-07-2012, 23:22
can la denersenz gelirm bnde selçuk yazlıkta kafa dinlio plajda ayağının altnda gelirmi adam:)

JDM VTİ
19-07-2012, 23:24
can la denersenz gelirm bnde selçuk yazlıkta kafa dinlio plajda ayağının altnda gelirmi adam:)

biz gideriz de fark etmez bize. ahm performance garaj ekibi olarak r yapmıyoruz ailecek :P:P

Can's
19-07-2012, 23:25
ohooo nelere girdik :D benim araba 40-50kg sökük değildir oğlum. yolcu koltugu ve arka koltuklar.

seninde en az 20-30 hp fazlan var anasını satıyım devir dönüyon ben diyom mu.

yok olum bız sıkayet etmıyoruz sadece bu bılıne de ona gore hesap yapıla hafta sonu denemem 12010 araba cıkmaya gerek yok cıkarız ıkımız bakarız pıyangodan belkı selcuk cıkar oda gelır :) yarın aksam unutma

Can's
19-07-2012, 23:27
biz gideriz de fark etmez bize. ahm performance garaj ekibi olarak r yapmıyoruz ailecek :P:P

oyle performans merformans varsa bızde bır garajımızı getırelım UYGUN garaje ekıbı olarak basarılar dılıyoruz ahaha :)

JDM VTİ
19-07-2012, 23:28
yok olum bız sıkayet etmıyoruz sadece bu bılıne de ona gore hesap yapıla hafta sonu denemem 12010 araba cıkmaya gerek yok cıkarız ıkımız bakarız pıyangodan belkı selcuk cıkar oda gelır :) yarın aksam unutma

yarın gece aksilik olmazsa çıkıyoruz 2miz kanka.

kanka arabayı yapan ahm, onsuz olmaz :)

mustafa_yaman
19-07-2012, 23:29
aynen:)
uygun garaj

Can's
19-07-2012, 23:30
yarın gece aksilik olmazsa çıkıyoruz 2miz kanka.

kanka arabayı yapan ahm, onsuz olmaz :)

benım arabayı yapanda benım sıkıntı yok ahm ızlesın bız oynatırız :)

mustafa_yaman
19-07-2012, 23:31
video yu kim çekeck?
go pro mu:)

JDM VTİ
19-07-2012, 23:32
yarın görüşmek üzere beylerr :) adaşımı da getirin

AhmetDncr
30-07-2012, 12:31
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır?

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 94925762 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-sahibinden-orjinal-94925762/detay)

AhmetDncr
30-07-2012, 16:34
güncel olsun..

Alicanrs
30-07-2012, 16:37
düşünme bile :D

iynn-RS
30-07-2012, 16:39

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 94925762 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-sahibinden-orjinal-94925762/detay)

2.sahıbı olmadıgına eminim.

boyalı parca konusunda nasıl kararsızlar anlamıyorum ya 1 parcadır yada 2 parca:)

dıreksıyondakı vı vıtestekı kaplama kalıtelı bı işçiliğe sahip.

Çiziksiz ve darbesiz dış görünüm

temiz iç dizayn

serkanokan
30-07-2012, 16:50

bi kendi arabana bak bi de buna :D

AhmetDncr
30-07-2012, 16:51
düşünme bile :D

bildiğiniz bişey mi var :) bi arkadaşım aracıyla takas etmeyi düşünüyorda

AhmetDncr
30-07-2012, 16:52
bi kendi arabana bak bi de buna :D

kanka kendim için değil zaten :) ben memnunum aracımdan :D

Alicanrs
30-07-2012, 16:53
bildiğiniz bişey mi var :) bi arkadaşım aracıyla takas etmeyi düşünüyorda

takasta 13 e geliyorsa rs olabilir:D

ahmetsahin111
02-08-2012, 15:44
Renault Clio 1.4 RTA 2001 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 81022391 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-zz-clio-satilik-gorulmeye-deger-81022391/detay/)
bu araç sizce nasıl ? araç sahibi forumdan bi arkadaş

mechanic
02-08-2012, 15:59
Renault Clio 1.4 RTA 2001 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 81022391 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-zz-clio-satilik-gorulmeye-deger-81022391/detay/)
bu araç sizce nasıl ? araç sahibi forumdan bi arkadaş

bu nee ya..!! böğğğğk

ahmetsahin111
02-08-2012, 16:02
bu nee ya..!! böğğğğk

Çok açıklayıcı oldun :)

güneşbalkan
02-08-2012, 20:49
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 93659305 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gercekten-cok-duzgun-bir-rs-93659305/detay)

daha öncede sordum cevap gelmedi tekrar sorucam.var mı bilgisi olan ?

Alicanrs
02-08-2012, 23:09
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 93659305 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gercekten-cok-duzgun-bir-rs-93659305/detay)

daha öncede sordum cevap gelmedi tekrar sorucam.var mı bilgisi olan ?

benim eski aracım p.mle bilgi verebilirim.

evolutions
08-08-2012, 20:20
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96032366 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-55-000km-de-clio-rs-tr-de-tek-96032366/detay)

GokhanRS
08-08-2012, 20:29
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96032366 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-55-000km-de-clio-rs-tr-de-tek-96032366/detay)

eski jgl rs.

KMR2-GT
08-08-2012, 21:36

Araç benim bir sorunuz varsa cevaplayabilirim pm den fln.

Patisever
09-08-2012, 15:12
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96114803 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-0-clio-sport-172-hp-yipranmamis-96114803/detay)

güzel duruyor ama bilgi warmı acaba

YsnErhn
09-08-2012, 16:03
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96114803 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-0-clio-sport-172-hp-yipranmamis-96114803/detay)

18 bin gibi bi rakama İstanbul'dan 2 ay önce satıldı.

F4R
10-08-2012, 00:30
18 bin gibi bi rakama İstanbul'dan 2 ay önce satıldı.

niye bu kadar çabuk el değiştirir bu araçlar anlamış değilim...

Vlkn
10-08-2012, 00:32

çıtırdan kazalıydı sahibindende kazalı olarak satıldı diye hatirliyorum gebzeden birisi almıstı toplayıp ist satıldı diye hatirliyorum.

Cliosportve
10-08-2012, 00:57
Şu arabaları herkez kar amacıylan mı alıyor anlamış değilim
Bir Allahın kuluda alıp 1 ay içinde ilan vermese ...Şaşarım !!!
Bu araçlar sürekli elden ele dolaştıkça Şüphe uyandırıyor
Sonra aracım neden satılmıyor
Tabi satılmaz
Alan 18 e satıyor 19-20ye hemen
Her alan kar etmeye çalışıyor
Belli ki bir sorun var arabada demezler mi adama aldıgın ilk ay satılıga koyuyorsun

Sözüm genel anlamda
Son zamanlarda uzun soluklu 1 kullanıcı göremedim

Patisever
10-08-2012, 01:30
Tabi satılmaz
Belli ki bir sorun var arabada demezler mi adama aldıgın ilk ay satılıga koyuyorsun

Sözüm genel anlamda

normal bu durum kardeş temiz uzun soluklu kullanılacak kaç tane rs kaldıkı sayısı elle sayılacak kadar az düzgün rslerin

KMR2-GT
10-08-2012, 08:52
Tabi satılmaz

Sözüm genel anlamda

açıkçası ben ek k20 sevdama yenik düştüm o yüzden satıyorum yoksa sevıyorum rsleri. araba bana 24e geldı 1500 lira harcadım.zaten 22 ye bırakıyorum :) kısaca komple zarar :)

mechanic
10-08-2012, 09:23
...

ben tam 2 sene bindim. senden sonra bence 2. el en çok binenlerdenimdir :D

iynn-RS
10-08-2012, 09:26
ben tam 2 sene bindim. senden sonra bence 2. el en çok binenlerdenimdir :D

benim 5. senem aynı araçla :)

2007 temmuzda almışım.zaman cok hızlı gecıyo.

YsnErhn
10-08-2012, 09:36
Tabi satılmaz

Sözüm genel anlamda

Dedigin çok dogru özellıkle bu tarz araçlar deli gibi el degiştiriyo nedenini bilmıyorum insanlar bi hevesle alıp sonra sıkılıyormu yada masrafları mı agır gelıyo bilmıyorum. Suan vts var ve satıp acıkcası rs almayı cok istiyorum ama aynı arabalar satılıp satılıp 1-2 bin tl fazlasına nete düşünce harbiden soguyorum ve aklıma kötü düşüncelerde gelmiyo degil

mechanic
10-08-2012, 09:41
Dedigin çok dogru özellıkle bu tarz araçlar deli gibi el degiştiriyo nedenini bilmıyorum insanlar bi hevesle alıp sonra sıkılıyormu yada masrafları mı agır gelıyo bilmıyorum. Suan vts var ve satıp acıkcası rs almayı cok istiyorum ama aynı arabalar satılıp satılıp 1-2 bin tl fazlasına nete düşünce harbiden soguyorum ve aklıma kötü düşüncelerde gelmiyo degil

sen vts ni atıyorum 10a aldıysan
a) 10a mı vereceksin?
b) 9a?
ya da aldın, bakımlı diye, harcadın 2000 TL. 10a aldığını
c) 11,5 a mi vereceksin

iynn-RS
10-08-2012, 09:47

sen o 1-2 ustune koyanlara bakma gerçekte sattıkları fıyatla ılan actıkları fıyatın alakası yok.

sadece clıo rs ıcın degıl tum araçlar ıcın durum bu sekılde.

YsnErhn
10-08-2012, 09:55
sen vts ni atıyorum 10a aldıysan
a) 10a mı vereceksin?
b) 9a?
ya da aldın, bakımlı diye, harcadın 2000 TL. 10a aldığını
c) 11,5 a mi vereceksin

Kimse aracını satarken zarar etmek istemez hatta cogumuz max. kar ile satmak isteriz benim söylemek istedigim bu degil aracı alıp 1 ay geçmeden 1-2 tl fazlasıyla nete koyunca hem fiyatlar yükseliyo hem aklımda soru işaretli fazlaca artıyo. Tamam herkez için soylemıyorum bu lafı aciliyet olur başka özel sebeb olur ama sebebsiz yere ilan açanlarda aracım neden satılmıyo diye düşünmesinler

YsnErhn
10-08-2012, 09:57
sen o 1-2 ustune koyanlara bakma gerçekte sattıkları fıyatla ılan actıkları fıyatın alakası yok.

sadece clıo rs ıcın degıl tum araçlar ıcın durum bu sekılde.

valla 3 ay sonra kredim biticek ve yeni kredi çekıp Allah'ın izni ile rs almak istiyorum inş dedıgın gibi ilandakı fiyatla, sattıkları fiyatın alakası olmaz :)

KMR2-GT
10-08-2012, 09:57
ben ilan verdikten sonra niye böyle konuşuyorsunuz kendımı kötü hissettim suç işlemiş gibi :D

Schumi
10-08-2012, 14:37
Beyler adam gibi fiyattan turşu olmamış RS satan varsa beri gelsin. Piyasa fiyatları ile konuşmasın ama satıcı lütfen.

Patisever
10-08-2012, 16:16
rs hak eder 23 25 de eder ama diyorum hak eder aracı aldıkdan 5 gün sonra yagını değiştirdim diye far kkoyulmaz üstüne sözüm meclisten dısarı he nasıl olur alırsın extra yaparsın headersdi egzosdu o aradada acilsatman gerekir farkını koyarsın bu normal durum olur nacizane fikrim fark olacaksa böyle olmalı

Schumi
10-08-2012, 16:39
rs hak eder 23 25 de eder ama diyorum hak eder aracı aldıkdan 5 gün sonra yagını değiştirdim diye far kkoyulmaz üstüne sözüm meclisten dısarı he nasıl olur alırsın extra yaparsın headersdi egzosdu o aradada acilsatman gerekir farkını koyarsın bu normal durum olur nacizane fikrim fark olacaksa böyle olmalı

Eder tabi 23-25 eder. Coilover vardır. Motor içi forged toplanmıştır. Egzantrik felan filan vardır. Doludur kısaca araba eder. Ama Türkiye'de tek. En orjinali. Gazlanmamış. Kuruş masrafı yok benzini koy git. Diye lanse edilen boş araçlar al satcıların alanın üstüne 2 lira koyup ilan açmasından suni bir yükselişteler.

Vida ile değişebilen parçaları (ön çamurluk, kapı, bagaj) dışında değişeni olmayan. Kaynak çekiç görmemiş. Şaselerinde sıfır işlem olan. Motoru yolda bırakmayacak olan bir RS sahibi var ise fiyatınıda insani seviyelerde tutuyorsa. Bana mesaj atsın. Alıcıyız.

Patisever
10-08-2012, 18:04
ve rsi görün derim bu msj üzerine adam bentley gibi el yapımı emek vermiş araca

BurakCengizhanoğlu
10-08-2012, 18:15
Valla rs alınıcaksa şaseleri düzgün ve bakımlısının alınması gerekiyor bence..

güneşbalkan
10-08-2012, 19:32
Valla rs alınıcaksa şaseleri düzgün ve bakımlısının alınması gerekiyor bence..

moruk aldın tabi lokum gibi rs rahatsın :D:D

Alicanrs
10-08-2012, 19:41
Eder tabi 23-25 eder. Coilover vardır. Motor içi forged toplanmıştır. Egzantrik felan filan vardır. Doludur kısaca araba eder. Ama Türkiye'de tek. En orjinali. Gazlanmamış. Kuruş masrafı yok benzini koy git. Diye lanse edilen boş araçlar al satcıların alanın üstüne 2 lira koyup ilan açmasından suni bir yükselişteler.

Vida ile değişebilen parçaları (ön çamurluk, kapı, bagaj) dışında değişeni olmayan. Kaynak çekiç görmemiş. Şaselerinde sıfır işlem olan. Motoru yolda bırakmayacak olan bir RS sahibi var ise fiyatınıda insani seviyelerde tutuyorsa. Bana mesaj atsın. Alıcıyız.

Kalmadıki öyle rs :) varmı değişensiz kazasız kız gibi rs vede uygun fiyata varsa alalım yine :) bi kaç tane var ama satan yok :)

Galip
10-08-2012, 20:29
Aga millet soruyo clio rs clio rs kimsenin aldigi yok :)

Alicanrs
10-08-2012, 20:29
Aga millet soruyo clio rs clio rs kimsenin aldigi yok :)

tosunum benim satıyormusun kesin olarak:D geniş bişiler al

Galip
10-08-2012, 20:43
Sisko satabilirim arabayi burdan bi arkadas istiyo onu bekliyorum yabanciya gitsin istemiyorum zaten almazsa artik sahibindene fotografli bi ilan koycam :)

mustafa_yaman
10-08-2012, 23:59
Kalmadıki öyle rs :) varmı değişensiz kazasız kız gibi rs vede uygun fiyata varsa alalım yine :) bi kaç tane var ama satan yok :)

sattık ya kız gbi rs i fiyatıda uygun ne knuşuyon:)

FeaTuRiNG
11-08-2012, 00:01
Gun gelecek LZ112 toplanip cikacak karsimiza:)

NakkaSss
11-08-2012, 00:06
Varmı şuan gerçek fiyatından rs satmak isteyen..? Yağını suyunu değiştirip 17 ye alıp ertesi gün 20 den ilan açanlar haricinde?

CUB
11-08-2012, 00:44
Varmı şuan gerçek fiyatından rs satmak isteyen..? Yağını suyunu değiştirip 17 ye alıp ertesi gün 20 den ilan açanlar haricinde?

Gerçek fiyatı nedir Rs in ?

F4R
11-08-2012, 01:21

evet bende merak ettim gerçek fiyat nedir rs için? gerçekten düzgün, sorunsuz bir rs benim gözümde +20 li rakamlar çok rahat eder. hele hele vti ların +25 ettiği bir ortamda. neyse vti konusuna hiç girmeyeceğim.

not: bende aracımı bahsettiğim rakamlara aldım.

Vtec_2
11-08-2012, 01:34
selamlar,geçen gun göztepe mınubus caddesı uzerınde bı galerıde clıo v6 lardan birini gormustum... Başka goren duyan bilen varmıdır bu aracı.

SEÇKİN172
11-08-2012, 01:34
varmı clio rs isteyen kazasız degişensiz çekiç vurulmamış kız gibi araba içi pırıl pırıl orjinal yükselikte filtresini yeni biz taktık fiyat:20000 tl polish yazlım denen hiç birşey yok

Cliosportve
11-08-2012, 01:39
Spor arabanın motoru her zaman risktir
Bu 50 liraya alınan TypeR içinde geçerlidir 60 liraya alınan S2K ve 160lık Roccolar bile dahildir
Örnekler tamamen ilk aklıma gelen spor otomobiller
Spor arabayı alan adam kuruş masraf yapmadan ben binerim diyemez
O mantıktaki adam gidip ucuz yedek parçası olan yerli üretim araba alır zaten

Hem ucuz olsun hem sorun çıkartmasın eee hemde spor araba olsun diye bir kavram zaten yok
Clio Rs ler Türkiye çapında 172-182 olarak zaten 50 adedi aşmaz
Hee her arabanın satılık ilanı farklıdır
Ama alınan rakamlarda ortadadır
Benim gördüğüm düzgün bir Clio rs 18-20 lira aralıgında satılabiliyor çoğu kez gördük bunu
Bazı sağlam diye alınıp 18-19 milyara 4-5 lira harcayanlarıda gördük
Geberik Rs ler diye bahsedilen 15-16 liralara ucuz diye alınıp 4-5 lira harcayanlarda var
Dikiş tutmayanlarda
Bu tamamen şans ve insanın tatminlik duygusu
Yani alt tarafı araba alım satımı çokta büyütmemek lazım durumu 20 liraya temiz RS alınabilir bence
Şu anda bu paralara en donanımı full en giderli başkada araç göremiyorum modelli olarak
(Doldurulmuş farklı markalar ve yüklenmiş araçlar değil tabiki)

SEÇKİN172
11-08-2012, 01:45
Bu 50 liraya alınan TypeR içinde geçerlidir 60 liraya alınan S2K ve 160lık Roccolar bile dahildir

Hem ucuz olsun hem sorun çıkartmasın eee hemde spor araba olsun diye bir kavram zaten yok
Benim gördüğüm düzgün bir Clio rs 18-20 lira aralıgında satılabiliyor çoğu kez gördük bunu
Geberik Rs ler diye bahsedilen 15-16 liralara ucuz diye alınıp 4-5 lira harcayanlarda var
Dikiş tutmayanlarda
Yani alt tarafı araba alım satımı çokta büyütmemek durumu 20 liraya temiz RS alınabilir bence
Şu anda bu paralara en donanımı full en giderli başkada araç göremiyorum modelli olarak

:icon_tup::icon_tup::icon_tup: arabadan anlayan adamın yorumu böyle olur işte

Patisever
11-08-2012, 02:16
iyibir rs 20 bin eder her zaman göztepedeki v6 pert diye cok duyduk kardeş bizim erenin arabası war 450 hp s14a takas falan düşünürmüsünüz demişler ama gelmemişler bugun sarı wardı birde v6 hesapda temiz ama ilanda iken plaka kapalıydı sorgu namına bişey yapılamazdı tabiki

Patisever
11-08-2012, 02:18
varmı clio rs isteyen kazasız degişensiz çekiç vurulmamış kız gibi araba içi pırıl pırıl orjinal yükselikte filtresini yeni biz taktık fiyat:20000 tl polish yazlım denen hiç birşey yok

dediğin arabamı seçkin istanbul gibi yerde nasıl gizli kalmıs arac bahsettiğin aracsa eğer ilginç bunu basaranada bravo

Vlkn
11-08-2012, 02:21
Clio rs CANDIR (:

Galip
11-08-2012, 03:02

Dikiş tutmayanlarda
Yani alt tarafı araba alım satımı çokta büyütmemek lazım durumu 20 liraya temiz RS alınabilir bence

Daha iyi anlatilamazdi helal

BurakCengizhanoğlu
11-08-2012, 03:06
moruk aldın tabi lokum gibi rs rahatsın :D:D

valla biraz öyle oldu :)

zıpzıp
11-08-2012, 09:23

Dikiş tutmayanlarda

Döktürmüşsün agzına saglık :) :icon_tup:

mechanic
11-08-2012, 11:00
egzantrikli yazılımlı polishli kısalı contalı pistonlu subap-yay vs li f/h/e + olarak meth veya noslu ,sorunsuz YÜRÜYEN bir rs 25000 olmalı.
yapmak isteyen 7000 tl den az harcamadan yapamaz, bi de en az 1 ay arabasız kalır...

temiz motorlu yani çok açılmamış yani bilip bilmeyen herkesin ellemediği bir rs de 17-18000 tl civarında hepimiz hemfikiriz gibi..
. basit kazalar veya boya önemli değil bence. spor araba yani illaki ufak tefek kazalar olabilir.

25000gibi bir fiyat normal görünüyor.

kamerin arabaya gelirsek bi kere arabanın km si yok. + larını da hepimiz biliyoruz.
araba sanki hala 2005 yılında gibi tertemiz...
ben olsam o arabayı 24000 den aşşa vermem. ama kendisi bilir tabi.

CUB
11-08-2012, 11:09
egzantrikli yazılımlı polishli kısalı contalı pistonlu subap-yay vs li f/h/e + olarak meth veya noslu ,sorunsuz YÜRÜYEN bir rs 25000 olmalı.
yapmak isteyen 7000 tl den az harcamadan yapamaz, bi de en az 1 ay arabasız kalır...

temiz motorlu yani çok açılmamış yani bilip bilmeyen herkesin ellemediği bir rs de 17-18000 tl civarında hepimiz hemfikiriz gibi..
. basit kazalar veya boya önemli değil bence. spor araba yani illaki ufak tefek kazalar olabilir.

kamerin arabaya gelirsek bi kere arabanın km si yok. + larını da hepimiz biliyoruz.

Ben kurcalanmamış Rs e kurcalanmış Rs ten daha fazla veririm. Kısacası piyasayı alan ve satan belirler kimse bu etmez şu etmez demesin. Gerekirse 25 e kurcalanmamış alır 7000tl yi üstüne veririm kurcalanmışı 25 e alacağıma.
Bu benim için böyleyken x kişi içinde tam tersi olabilir. Kimsenin parasına zevkine bişey diyemeyiz.

SekoLive
11-08-2012, 11:12
beyler she rs i bilen varmı aranzda :)

YsnErhn
11-08-2012, 11:15
beyler she rs i bilen varmı aranzda :)

Nişantasındaki rs ;)

çağlarcoskun
11-08-2012, 11:22
Gun gelecek LZ112 toplanip cikacak karsimiza:)

nerde ne şekilde acaba :beuj:

KMR2-GT
11-08-2012, 11:41

Saolasn ovgu için Ama 25 cok Olur:) keşke vti gibi para etse ayrı mesele

Temiz araba her zaman kiymetlidir.ister aile arabası olsun ister spor araba.

Cliosportve
11-08-2012, 11:47
nerde ne şekilde acaba :beuj:

Araç şu anda İstanbulda
Toplanmış vaziyette

1-2 eksiği kaldı ufaklı tefekli
İnşallah eskisi gibi ''Psikopat'' şekilde çıkar karşımıza LZ

F4R
11-08-2012, 11:59

ismet hocam dediğin gibi temiz, motoru açılmamış, sorunsuz rs 17-18 eder ama dediğim gibi +180k km devirmiş vti ların +25 bin ettiği bir piyasada asla ve asla rs imi o dediğin rakamlara satmam. bugün satacak olsam isteyeceğim rakam kesinlikle min. 21 dir ve bir kuruş da aşağı inemem. millet boş si lara, teg lere 15-16 istiyor ben gözüm gibi baktığım rs imi 17-18e vericem. yok öle bir dünya....

sana söledim sen aracını çok uyguna sattın çünkü durumu farklı, adana uzak yer vs, vs ama emin ol bahsettiğin gibi bir rs in ederi +20 dir benim gözümde. kiii verdim bu rakamı zaten aracı alırken....

Ö.öztüRk
11-08-2012, 12:12
Rs candır diyildiği gibi temizi 20.000Hakkıdır..

KMR2-GT
11-08-2012, 12:22
20bın yazım gene satılmaz ama kader meselesi :D

Schumi
11-08-2012, 17:48

Ben değişensiz demedim. Ön çamurluklar ve kapılar dışında değişeni olmasın. Oda sök tak şeklinde. Bak tekrar oku. Vida ile sökülen parçalar dışında değişeni olmasın. Arka çamurluğu değişik araç almam. Onun gibi.

SEÇKİN172
11-08-2012, 18:02
nerde clio rs isteyenler göremiyorum pm de atladılar buyrun işte kız gibi rs var

KMR2-GT
11-08-2012, 18:52
Ben değişensiz demedim. Ön çamurluklar ve kapılar dışında değişeni olmasın. Oda sök tak şeklinde. Bak tekrar oku. Vida ile sökülen parçalar dışında değişeni olmasın. Arka çamurluğu değişik araç almam. Onun gibi.

Arka çamurluk degisince noluyor allah aşkına.darbeye daha dayanıksz mı oluyor

Alicanrs
11-08-2012, 19:01

ben seni gayet iyi anladım zıt anlamda bişe demedim sana zor yani öyle rs bulunması sahibindene şuan giriyorum misal sözüm meclisten dışarı alayı leş yani. illaki sök tak şeklinde değişen olurda demek istedğim o değildi.

emretorlak
11-08-2012, 20:12

araba kaynaklanıyor parçalar birbirine tutturuluyor

KMR2-GT
11-08-2012, 20:51
araba kaynaklanıyor parçalar birbirine tutturuluyor

Duzgun işçilikle yapılırsa Neden sorun olsun ki

williamss
11-08-2012, 21:00
Rs Candır Bambaşkadır Her Rs :D Bu arada ismet aga dedigin speclerdeki bi Rs 7000 tL i çok rahat geçiyor o yüzden ya yüklüsünü alıcaksın yada hiç başlamıycaksın stock king geziceksin :P
allahtan vakit sıkıntımız yok kasım 15 e kadar bodrumun yolları taştan :D arada istanbula uğrada Kf Rs i dizginle agam !

akif252
11-08-2012, 21:58
bizm insanımız ne aradıgını bilmiyor

temiz olcak ucuz olucak masrasız olucak :)

git en temiz en pahalı rs i al gene masrafın olucak masrafsız araba üretilmedi henüz.

rs piysası zayıf genel piyasaya göre bazı arkadaşlar sahibindendeki araçların çogu leş gibi bir cümle kullaılmış bence araba onların para satıcının kimsenin arabasına yorum yapmam ama burda bi kaç kişi var buşekil baskalarının arabasına yorum yapan bence gerek yok benm arabamı selcuk biliyor satıcam dedim satılıkilanı varken tiriger bujiler yaglı kasnak mais baskı balata bunları değiştim kapak işlemi ince conta vss.. yapıldı ben zaten satıckatım neden masraf ettim szce alan arkamdan bana sövmesin diye yani araba işi şanstr iisini alıcam çok para verdim masrafı yok diye kimse hayale kpılmasın bütcenize göre alın 20 liran varsa al 17 18lik bi araba zaten 1 2 lira harcicaksın ..

emretorlak
11-08-2012, 22:08
Duzgun işçilikle yapılırsa Neden sorun olsun ki

aracı alacak adam nerden bilsin nasıl bir işçilikle yapıldığını?

schumi de riske girmemek açısından uzak dururum diyor

Schumi
11-08-2012, 22:20

27 yaşına gelmiş adamsın. Gördüğüm kadarıyla 6 tane yada daha fazla araç değiştirdin. Allah aşkına söyle. Bir motorlu gelse kapına vursa. Yada çamurluğuna. Sökersin 3-5 vidasından takarsın sıfır kapıyı. Ön çamurluğu yada bagaj kapağını. Bakarım çamurluğun takıldı ön şase kolunda işlem varmı. Yada kapının menteşe kısmı yada kilit kısmında kupada birşey varmı. Benim için aracından hiçbir değer kaybolmaz. Ama arka çamurluk öyle değil altına bir sürü pislik saklarsın. Birisiyle araba alırken iddalaşsan bu araba önden kazalı şasesi işlemli felan desen söker ön çamurluğu arkasındaki şase koluna bakar çamurluğu geri takarsın 15 dk da. Arka çamurluğu napıcaksın. Vurdu bir yere belini büktü arabanın adam çektirdi şaseyi taktı yeni çamurluğu. E nolcak. Şasesi işlemli arabayı hayatta almam. Yani imkanı yok. Ve arka çamurluk kolay kolay değişmez. Düzeltir çekiçler felan. Ama değişti ise orada birşey vardır.

akif252
11-08-2012, 23:18
valla benim arabamda sadece ön kaputum değişik motor içinde panelimde şaselerde hiç bişi yok inanın aklıma bile glmiyor umurumda bile değil ön kaput : 2001 model araba aha 2013 yılı geldi nerdeyse boya konusuna gelince çizik yada güneş yanıgı olacagına komple boyalı olsun hiç takmam ben bu arabayı ne için aldım ? gideri gideri işimi görüyormu 10 üzerinden 11 yeter gider yakıt az masraf yok daha ne olsun.. ojinalllik boya hastalarının işi zor bu ülkde ..

iynn-RS
11-08-2012, 23:29
Siz neyi tartisiyosunuz ben anlamadim:D

SEÇKİN172
12-08-2012, 00:07

nolcak abi bu memleketin hali :)

F4R
12-08-2012, 00:40

Arif'in Manchester'a attığı gölü ararken nerelere geldim......

ramo35
12-08-2012, 03:13
bende arabamı olabildiğince dolu sorunsuz sıkıntısız vermeye çalışıyorum yarın öbür gün sıkıntısını ben çekmiyim satıcağım kişi sıkıntısını çekmesin diye değişen falan demişsinizde kendi arabamda değişen yok kaporta parçası ama kazalı kazasınıda bilen biliyor. ben alırken şaseleri işlemsiz 4 ayağı düz bassın motoru düzgün olsun diye aldım yoksa ön panelim bile orjinal kuş kaputu bile kime ne fayda kazalı bi kere adı kondu gazlamaya aldım hee kimisi değşensiz ister kimisi boyasız ister temiz bir araç ister binsin ki binerkende içine sinsin orjinalci olur üzerindeki extralara bakmaz hiç değişen olmasın boya vs takıntı edenede saygım var o yüzden sevmiştir rs i sevdiği arabada içine sinsin ister o kadar bu paralara böyle gazlamaya araba fazla alternatif yok temizide hertürlü 18-19 bin üstü eder rs in ben ciddi söylüyorum alırken sevmem diye aldım rs i gazlarım sadece dedim ama böyle keyifli bir araba yok bu paralara kimse kusura bakmasın

CasabLanca
12-08-2012, 03:16

kuş kaputu tartışıyorduk panpa :hehe:

ukku
12-08-2012, 03:42
bende arabamı olabildiğince dolu sorunsuz sıkıntısız vermeye çalışıyorum yarın öbür gün sıkıntısını ben çekmiyim satıcağım kişi sıkıntısını çekmesin diye değişen falan demişsinizde kendi arabamda değişen yok kaporta parçası ama kazalı kazasınıda bilen biliyor. ben alırken şaseleri işlemsiz 4 ayağı düz bassın motoru düzgün olsun diye aldım yoksa ön panelim bile orjinal kuş kaputu bile kime ne fayda kazalı bi kere adı kondu gazlamaya aldım hee kimisi değşensiz ister kimisi boyasız ister temiz bir araç ister binsin ki binerkende içine sinsin orjinalci olur üzerindeki extralara bakmaz hiç değişen olmasın boya vs takıntı edenede saygım var o yüzden sevmiştir rs i sevdiği arabada içine sinsin ister o kadar bu paralara böyle gazlamaya araba fazla alternatif yok temizide hertürlü 18-19 bin üstü eder rs in ben ciddi söylüyorum alırken sevmem diye aldım rs i gazlarım sadece dedim ama böyle keyifli bir araba yok bu paralara kimse kusura bakmasın

Zaten RS ya da muadili bi araç alan herkes şase düzgün olsun, tekerlekler düzgün bassın, kaporta kötü durmasın yeter; nasılsa gazlamaya alıyoruz diye alıyor.
En nihayetinde Clio bu, F355 değil, Espada değil, müzede saklanmayacak.
Şasesi yürüyeni düzgün RS'e ya da başka bi spor arabaya boyalıymış bilmemneymiş diyen de fiyat kırmak için diyor, başka bi açıklaması yok.
Binerken neyi rahatsız edecek yoksa.
Boya moya o kadar problemse, aynı rakamlara mis gibi Getzler var Pololar var, modeli yüksek, kmsi düşük. Buyursunlar :)

Trance-R
12-08-2012, 03:52
Zaten RS ya da muadili bi araç alan herkes şase düzgün olsun, tekerlekler düzgün bassın, kaporta kötü durmasın yeter; nasılsa gazlamaya alıyoruz diye alıyor.
Şasesi yürüyeni düzgün RS'e ya da başka bi spor arabaya boyalıymış bilmemneymiş diyen de fiyat kırmak için diyor, başka bi açıklaması yok.
Boya moya o kadar problemse, aynı rakamlara mis gibi Getzler var Pololar var, modeli yüksek, kmsi düşük. Buyursunlar :)

:icon_tup: , katılıyorum ...

bende isterim RS almak , ama bütçe meselesi...hayırlısı.

ramo35
12-08-2012, 03:56

11 yaşında arabalar km yi düşünen var 200 küsür binde it gibi giden rs ler var komple boyası var diye burun kıvıran var kuş kaputu yok diye kaçan var abi alırsın madem kozmetik duruşu önemli senin için baktırırsın tamponları düzgün oturmuşmu boyası nasıl değişenleri neresi baktırırsın kompresyonuna bakarsın sağlıklımı değilmi alır bakarsın vitesleri nasıl, şasesine baktırırsın, iç aksamda trim eksiği varmıdır derilerinin durumu iyimidir vs vs yapmayın temiz bakılmış araba her zaman kendini belli eder haa kötü bakılmış yorgunu varmı var ama temiz bakılmış sırf ayağını yerden kessin diye bakılmamış rs lerde varmı var 2 sininde ona göre fiyatı var ama boya için 1-2 değişen için kuş kaput yok vs diye kaçmaya gerek yok 30 liraya vtec satılıyor sen 18-19 liraya rs alıyorsun (kimse yanlış anlamasın örnek atlamayın:D)

akif252
12-08-2012, 06:52
rs nin ölüsü bile para eder gerisi boş :) renk tavsieleri alayım rs imi ne renk yapsam bu kış sezonu renk değişimi düşünüyorum aklımda 182 lerin mavileri var ama araştırma içindeyim tavsiyeler ve örnekleri görebilirim.

aklımda 2 seçenek aslında esas niyetim turbolamak ama nasip meselesi stock motora 0.7 bar düşünüyorum kışın işler zayıf olur aklımda bi şeytanık var ama bakalım ebaya yönelmem lazım manifoltu zor bulunuyor bunların birde nazik makina kırar diye korkuyorum

mehmetRS
12-08-2012, 07:28
rs nin ölüsü bile para eder gerisi boş :) renk tavsieleri alayım rs imi ne renk yapsam bu kış sezonu renk değişimi düşünüyorum aklımda 182 lerin mavileri var ama araştırma içindeyim tavsiyeler ve örnekleri görebilirim.

aklımda 2 seçenek aslında esas niyetim turbolamak ama nasip meselesi stock motora 0.7 bar düşünüyorum kışın işler zayıf olur aklımda bi şeytanık var ama bakalım ebaya yönelmem lazım manifoltu zor bulunuyor bunların birde nazik makina kırar diye korkuyorum

hocam gidip orjinal renk skalasında olmayan renklere boyamayında, gerisi boş gerçekten:) Kişisel fikrim bu kasalara en cok yakışan rengin gri olduğundan yana fakat illede değişim diyorsak siyah yada koyu bir füme tonu düşünebilirsiniz. Yada clio 3 kasa rslerde kullanılan bir yeşil tonu var, cok cok güzel bir yeşil tonu.. ( bir kaçı trw yeşili diyor ama ne yeşili oldugundan emin değilim)

CLIORS
12-08-2012, 07:48
Kermit yeşili

http://i18.photobucket.com/albums/b138/csmaclaren/Muppets%20and%20Puppets/Kermit%20the%20Frog/kermit_1.jpg

hocam gidip orjinal renk skalasında olmayan renklere boyamayında, gerisi boş gerçekten:) Kişisel fikrim bu kasalara en cok yakışan rengin gri olduğundan yana fakat illede değişim diyorsak siyah yada koyu bir füme tonu düşünebilirsiniz. Yada clio 3 kasa rslerde kullanılan bir yeşil tonu var, cok cok güzel bir yeşil tonu.. ( bir kaçı trw yeşili diyor ama ne yeşili oldugundan emin değilim)

mehmetRS
12-08-2012, 07:55
Kermit yeşili

Aynen Alper hocam, yada şöyle diyebiliriz :D http://farm2.staticflickr.com/1071/5132513392_8891bee89a_z.jpg

akif252
12-08-2012, 08:13
bu renge boyatsak bizi milletimiz tutmaz hemen bune göden yeşili bu araba der :)

akif252
12-08-2012, 08:17
gönlümde beyaz ve mavi var

birde turbo konsunda varmı bilgisi olan rsler nazik makina bunu biliyorum ama fikirlerede açıgım

bu renk aklımdaki

http://e1208.hizliresim.com/10/d/bsytj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

CLIORS
12-08-2012, 09:03
sıvı sarı mk1 çok güzel olur.

mehmetRS
12-08-2012, 09:24
bu renge boyatsak bizi milletimiz tutmaz hemen bune göden yeşili bu araba der :)

göden mi :) canlı gözle hiç görmedim ama farklı ışık koşullarındaki fotolara bakmak lazım. :)

akif252
12-08-2012, 09:55
göden mi :) canlı gözle hiç görmedim ama farklı ışık koşullarındaki fotolara bakmak lazım. :)

bizim milletimiz bal köpüğüne b..k sarısı dediğine göre :) acelem yok araştırıp hem piyasada olmayan hemde iibi renk bulurum sanırım

caglarcb
12-08-2012, 12:36
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90947753 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-109000-orjinal-km-de-clio-rs-2-0-sport-90947753/detay)

Bu nedir, ne değildir? Gebze de görmedim ben hiç.

GokhanRS
12-08-2012, 12:50
ne içiyorsanız bari ramazanda ara verin. şarap gibi eskidikce mi değerleniyor arabalar? ben megane rse 30 lira istediğim için utanıyorum. aq. 7 yaşında arabaya bu kadar para istemeye utanıyorum. ama harcadığım 15 20 lirayı istemediğim için içim rahat yinede.

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ramazanda içmeyin onu. bayramı bekleyin bari.

melih
12-08-2012, 13:11
rs ler güzel araba ama sırf su eksi sahipleri yüzünden antipati oldu bende rs ler sanki tek araba rs ve en iyi yürüyeni o mantıkları ile konuşuyolardı :D ama şimdi yok en azından :)

F4R
12-08-2012, 13:24
ne içiyorsanız bari ramazanda ara verin. şarap gibi eskidikce mi değerleniyor arabalar? ben megane rse 30 lira istediğim için utanıyorum. aq. 7 yaşında arabaya bu kadar para istemeye utanıyorum. ama harcadığım 15 20 lirayı istemediğim için içim rahat yinede.

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ramazanda içmeyin onu. bayramı bekleyin bari.

gökhan hocam sonuna kadar haklısın ama iş clio rs e gelene kadar önde vti lar var.... millet megan rs gibi bir arabaya 30 bin vermek istemiyor ama +28 lere 200k km devirmiş vti lar havada uçuşuyo :))) olay rs in piyasasını tartışmaksa lütfen önce değerinden çoook çoook fazla eden araçların piyasasını tartışalım.

GokhanRS
12-08-2012, 13:29
gökhan hocam sonuna kadar haklısın ama iş clio rs e gelene kadar önde vti lar var.... millet megan rs gibi bir arabaya 30 bin vermek istemiyor ama +28 lere 200k km devirmiş vti lar havada uçuşuyo :))) olay rs in piyasasını tartışmaksa lütfen önce değerinden çoook çoook fazla eden araçların piyasasını tartışalım.

ben onlara selam bile vermiyorum zaten. onlar ayrı bi dünya. onlar tam bağımlı konusu açmaya bile gerek yok.

Galip
12-08-2012, 15:02
Oyle tutkunlari var ki bide bu arabalarin adam arabaya tapiyo resmen iste bizde bi rs var soyle boyle millet rs ini ovmekten kendini alamiyo ya :):) ulan bilmeyen insan icin bildigin clio iste ne yani :))))

KMR2-GT
12-08-2012, 15:11
27 yaşına gelmiş adamsın. Gördüğüm kadarıyla 6 tane yada daha fazla araç değiştirdin. Allah aşkına söyle. Bir motorlu gelse kapına vursa. Yada çamurluğuna. Sökersin 3-5 vidasından takarsın sıfır kapıyı. Ön çamurluğu yada bagaj kapağını. Bakarım çamurluğun takıldı ön şase kolunda işlem varmı. Yada kapının menteşe kısmı yada kilit kısmında kupada birşey varmı. Benim için aracından hiçbir değer kaybolmaz. Ama arka çamurluk öyle değil altına bir sürü pislik saklarsın. Birisiyle araba alırken iddalaşsan bu araba önden kazalı şasesi işlemli felan desen söker ön çamurluğu arkasındaki şase koluna bakar çamurluğu geri takarsın 15 dk da. Arka çamurluğu napıcaksın. Vurdu bir yere belini büktü arabanın adam çektirdi şaseyi taktı yeni çamurluğu. E nolcak. Şasesi işlemli arabayı hayatta almam. Yani imkanı yok. Ve arka çamurluk kolay kolay değişmez. Düzeltir çekiçler felan. Ama değişti ise orada birşey vardır.

3 arabaminda arka camurlugu degismisti hicbirinin sasesinde hata yoktu.camurluk degistigi için garatnti sasesi cektrilmistr die bisi yokki.yanlış düşünüyorsun.neyse fikrine saygisizlk ettiysem ozur.dilerim.benim dusuncem ve tecrubelerim boyle.ha clionun degisenin oldugunu bilmeden aldm ayrı mesele.

GokhanRS
12-08-2012, 15:13
3 arabaminda arka camurlugu degismisti hicbirinin sasesinde hata yoktu.camurluk degistigi için garatnti sasesi cektrilmistr die bisi yokki.yanlış düşünüyorsun.neyse fikrine saygisizlk ettiysem ozur.dilerim.benim dusuncem ve tecrubelerim boyle.ha clionun degisenin oldugunu bilmeden aldm ayrı mesele.

clioyu alırken araçla ilgili ne bilgi verdiler sakıncası yoksa merak ettim?

Schumi
12-08-2012, 22:04

Altına her türlü pisliği gizlersin anlaşılmaz dedim. Çünkü kaynak ile yapılıyo. Söküpte bakamıyorsun. Anlayamıyorsunda. Büyük risk. Ben aldığım arabayı rollingde düzde 200 km yapıp frene basmaya almıyorum. Yol tutuşuna ve şasesine güvenmem lazım. Hele olası bir kaza anında şasesi işlem görmüş araç daha tehlikeli. Ben her arka çamurluğu değişen illa şasesi çekilmiştir demedim.

ProdriveSTI
12-08-2012, 23:20
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?

Siteden mi bu arkadaş ?

Renault / Clio / 2.0 Sport / kazasız temiz asfalt canavarı sahibinden.com'da - 87799628 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-temiz-asfalt-canavari-87799628/detay/)

Vlkn
12-08-2012, 23:27

ben tam olarak tutturamadım :)

S2000'bin kırmızısı Hafifte sedef + metal parçacıkları Çıtalar Kömür mat siyah Jant'lar Gum metal Aynalar Arka kanat pione black ph2 arka tampon tam çapraz varex :D RS alasım geldi :D

-HAKTAN-
12-08-2012, 23:30
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?

Siteden mi bu arkadaş ?

Renault / Clio / 2.0 Sport / kazasız temiz asfalt canavarı sahibinden.com'da - 87799628 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-temiz-asfalt-canavari-87799628/detay/)

Sahibi sitedenmidir bilmem ama depo kapağı bile olmayan bir aracın daha neleri eksiktir kim bilir?Mağden ilan veriyosun az buçuk paraya kiyip bı depo kapağı alınıp resim cekmeymis daha iyi olurmuş.Detay basit ama iç giciklayici...

ProdriveSTI
12-08-2012, 23:35
Sahibi sitedenmidir bilmem ama depo kapağı bile olmayan bir aracın daha neleri eksiktir kim bilir?Mağden ilan veriyosun az buçuk paraya kiyip bı depo kapağı alınıp resim cekmeymis daha iyi olurmuş.Detay basit ama iç giciklayici...

şahsen o tür ufak eksiklere pek takılmıyoruz.şase,motor ve yürüyen sağlam olsun yeter,komple güneş yanığı dahi olsa sorun değil.:cool:

emretorlak
13-08-2012, 01:06
şahsen o tür ufak eksiklere pek takılmıyoruz.şase,motor ve yürüyen sağlam olsun yeter,komple güneş yanığı dahi olsa sorun değil.:cool:

arabaya bu şekilde binen motoruna ne kadar bakar?

ProdriveSTI
13-08-2012, 01:16
arabaya bu şekilde binen motoruna ne kadar bakar?

bende onunla ilgili bilgi almak için burda sorgulamak istedim zaten...

Ertekin
13-08-2012, 01:24
Göstergeleri test modunda fotosunu çekip satılık ilanına koyan adamın arabası bal dök yala olsa almam..Hatta yaşadığı muhitde zaman dahi geçirmem:D

mechanic
13-08-2012, 07:39
Göstergeleri test modunda fotosunu çekip satılık ilanına koyan adamın arabası bal dök yala olsa almam..Hatta yaşadığı muhitde zaman dahi geçirmem:D

zuhahhahahaa ben de tam onu dicektim
araba yeriden kıpırdamadan 260 yaptı . helal olsun. .offf offff

mechanic
13-08-2012, 07:41
Altına her türlü pisliği gizlersin anlaşılmaz dedim. Çünkü kaynak ile yapılıyo. Söküpte bakamıyorsun. Anlayamıyorsunda. Büyük risk. Ben aldığım arabayı rollingde düzde 200 km yapıp frene basmaya almıyorum. Yol tutuşuna ve şasesine güvenmem lazım. Hele olası bir kaza anında şasesi işlem görmüş araç daha tehlikeli. Ben her arka çamurluğu değişen illa şasesi çekilmiştir demedim.

...,hem bilmiyon adamın arabasını hem çamur atmaya çalışıon aklınca. akıllı olun biraz düşünün yazın . akıllı varlıklarız vesselam.

iynn-RS
13-08-2012, 14:19
kuş kaput isteyen? :D

1.6 sportlardan da kuş kaput çıkıyomuş demek.

http://img805.imageshack.us/img805/9381/img0807to.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/805/img0807to.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

mechanic
13-08-2012, 14:25
kuş kaput isteyen? :D

1.6 sportlardan da kuş kaput çıkıyomuş demek.

http://img805.imageshack.us/img805/9381/img0807to.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/805/img0807to.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Allah aşkına bu al. ise kim düzeltecek, kaça? birisi ve eğer müsaitlerse Ateistlerden açıklama bekliyorum..

Schumi
13-08-2012, 18:09
...,hem bilmiyon adamın arabasını hem çamur atmaya çalışıon aklınca. akıllı olun biraz düşünün yazın . akıllı varlıklarız vesselam.

Kimin arabasına *** atmışım yarım akıllımısın nesin. Ya okuma yazman yok yada okuduğunu anlamıyorsun. Tövbe tövbe. Kimin arabasına *** atmış isem gelsin o söylesin benim arabama *** attın diye. Ben aradığım araba profilini yazdım. Değişen boya önemli değil dedim. Arka çamurluk değişik olmasın yeter dedim. Sonra sebebini açıklamışım. Kimin arabasını işaret etmişim yada birşey demişim. Tekrar oku bak sen anlamıyorsan bir arkadaşına dostuna okut o anlasın. Benim canımı sıkma sen birşey yazmadan önce otur 3-5 kere oku ondan sonra yaz. Aklın varsa önce onu kullan vesselam.

akif252
13-08-2012, 18:59
schumi her hangi biri içinyazmadı o yazıları arka çamurlugu değişmiş arba almam dedi arkadaşın biride neden almazsın dedi sonrdaa açıklamasını yaptı şu sebeplerden dolayı almam dye burda herhangi birinin arabası için söylenmedi hemde söyleyecek bi adam değil bence bu arkadaş yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse sıkmayın canınızı.

emretorlak
13-08-2012, 22:39

Allah aşkına bu al. ise kim düzeltecek, kaça? birisi ve eğer müsaitlerse Ateistlerden açıklama bekliyorum..

Arkadaşım sen normal misin? Ne kullanıyorsun? Ne yazdıklarından tek kelime bişey anlaşılıyor? Ne de okuduklarını anlayabiliyosun:icon_wack

chiefkadir
13-08-2012, 23:02
Kimin arabasına *** atmışım yarım akıllımısın nesin. Ya okuma yazman yok yada okuduğunu anlamıyorsun. Tövbe tövbe. Kimin arabasına *** atmış isem gelsin o söylesin benim arabama *** attın diye. Ben aradığım araba profilini yazdım. Değişen boya önemli değil dedim. Arka çamurluk değişik olmasın yeter dedim. Sonra sebebini açıklamışım. Kimin arabasını işaret etmişim yada birşey demişim. Tekrar oku bak sen anlamıyorsan bir arkadaşına dostuna okut o anlasın. Benim canımı sıkma sen birşey yazmadan önce otur 3-5 kere oku ondan sonra yaz. Aklın varsa önce onu kullan vesselam.Şumi kardeşim ,öncelikle White rs için ingilizlere yazmış olduğun makale tadında yazı için burdan bir teşekkür edeyim... Senin ingilizceni o gawurlar çok rahat anlamışken, burda gayet net yazdığın Türkçeni anlatamadıysan sorun sende değil:hahaha:

murat_ileri
13-08-2012, 23:07
Şumi kardeşim ,öncelikle White rs için ingilizlere yazmış olduğun makale tadında yazı için burdan bir teşekkür edeyim... Senin ingilizceni o gawurlar çok rahat anlamışken, burda gayet net yazdığın Türkçeni anlatamadıysan sorun sende değil:hahaha:

kadir abi türkçenin dejenere olmasına en iyi örnek olarak gösterebilirmiyiz bu konuyu...
janim sen istiyor sabbaha gadar önce dujjjjj :hahaha:

Schumi
13-08-2012, 23:09
Şumi kardeşim ,öncelikle White rs için ingilizlere yazmış olduğun makale tadında yazı için burdan bir teşekkür edeyim... Senin ingilizceni o gawurlar çok rahat anlamışken, burda gayet net yazdığın Türkçeni anlatamadıysan sorun sende değil:hahaha:

Ki İngilizcem de Tarzanca Stage 2 durumunda. Sen hesap et gerisini. :D

chiefkadir
13-08-2012, 23:11
Ki İngilizcem de Tarzanca Stage 2 durumunda. Sen hesap et gerisini. :DKonu çok karışıktı iyi çıktın içinden,Bora da telefonla destekledi iyi organize olduk,sonuca gidiyoruz:hahaha:

Muratcım yakında yine Adanadayım görüşelim konuşalım abicim:icon_tup:

KMR2-GT
14-08-2012, 08:31
Konu çok karışıktı iyi çıktın içinden,Bora da telefonla destekledi iyi organize olduk,sonuca gidiyoruz:hahaha:

Muratcım yakında yine Adanadayım görüşelim konuşalım abicim:icon_tup:

abi şanzımanı getır :D

mechanic
14-08-2012, 09:11
hahahaha gene birilerini kuyruğuna bastık iyi mi..

JDM VTİ
14-08-2012, 14:15
hahahaha gene birilerini kuyruğuna bastık iyi mi..

kuyruğa basmadın.
hep bi sivrilme çaban var dışardan görülen bu. komik oluyor.
schumi nickli üyenin burda hiçbir insanla tartışmasını görmedim ben yüz yüzede tanırım boş beleş adam değil, böyle saçma yorumlar yapıp saçma sataşmalar yapıp dikkat cekmeye uğraşcak kadar boş değil:icon_tup: