Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs sorgulama.

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

YavuzNaz
14-08-2012, 14:47
Alican neden kendini bu kadar önemsiyorsun :D

JDM VTİ
14-08-2012, 14:49
hahah abi yer edinmeye calışıyorum tech'te bu aaaalemde hahaha :D

akif252
14-08-2012, 17:39
şiittt sakin olun RS ler insanı gaza getirir :))

murat_ileri
14-08-2012, 17:53
Konu çok karışıktı iyi çıktın içinden,Bora da telefonla destekledi iyi organize olduk,sonuca gidiyoruz:hahaha:

Muratcım yakında yine Adanadayım görüşelim konuşalım abicim:icon_tup:

mangal hazır kıta seni bekliyor abi :D

Painkiller
14-08-2012, 20:57
Bu RS hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar, arkadaşım düşünüyor da ben de ilk kez gördüm, bilgisi olan varsa sevinirim.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 19.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 96147820 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-clio-sport-coupe-2-0-rs-172-hp-lpg-li-96147820/detay)

Ertekin
14-08-2012, 21:06
Bu RS hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar, arkadaşım düşünüyor da ben de ilk kez gördüm, bilgisi olan varsa sevinirim.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 19.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 96147820 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-clio-sport-coupe-2-0-rs-172-hp-lpg-li-96147820/detay)

Subap ayaarı yapılcakmış:D Clio RS e hemde:D:D bilinç dışı satıcı.

Painkiller
14-08-2012, 21:10

Galeriden satılıkmış, artık adama ne deyip verdiyseler arabayı.:)) Araç içi fotoda arka koltuk yamuk mu duruyor bana mı öyle geliyor, fotonun soluna doğru.

Cliosportve
14-08-2012, 21:10

Adama demezler mi bu kentin zaptiyesi sen misin diye ?
Hidrolik iticili arabayı mekanik mi yaptı yoksa :eek:

GokhanRS
14-08-2012, 21:12
araba cacıktır iidir bilmem ama renk on numara olmuş. ne mavi ne füme. bu mat clio ezmiş yapılanların hepsini.

Ertekin
14-08-2012, 21:13
Adama demezler mi bu kentin zaptiyesi sen misin diye ?
Hidrolik iticili arabayı mekanik mi yaptı yoksa :eek:

Tansaş da ciğer indirimde:D

Painkiller
14-08-2012, 21:14
araba cacıktır iidir bilmem ama renk on numara olmuş. ne mavi ne füme. bu mat clio ezmiş yapılanların hepsini.

Evet, biz de renginden dolayı takıldık. Tabii kafadaki soru işaretlerini cevaplayabilirsek.:)

Cliosportve
14-08-2012, 21:17
Tansaş da ciğer indirimde:D

2.98 TL çok lüks Eko

emretorlak
14-08-2012, 22:00
Bedavaya verseler almam.Arabanın yorgunluktan çizgisi değişmiş.Masraf güzeli bi alet

KMR2-GT
14-08-2012, 22:04
3bin fazla verin adam gibi rs alın kampanyası:D

Patisever
14-08-2012, 22:15
konusu olmustu sanırım rencide eder gibi olmıyımda sağlam 2 rsc idemiştiki çöp

williamss
14-08-2012, 22:17

araç daha önceden istanbul bahçelievlerde satılıktı BAB plakalı.Arkadaşıma bakmıştık..
Amaç Rs almaksa bu aracı pek tavsiye edemiycem :D amacım kimsenin aracını kötülemek değil ama çok yorgun lpg li ve çekişi çok düşüktü...Benim bildigim bukadar unutmadan ozmnki fiyatıda 15,xxx küsürdü.Sonuç olarak tamamen sana kalmış :)

Painkiller
15-08-2012, 01:27
araç daha önceden istanbul bahçelievlerde satılıktı BAB plakalı.Arkadaşıma bakmıştık..
Amaç Rs almaksa bu aracı pek tavsiye edemiycem :D amacım kimsenin aracını kötülemek değil ama çok yorgun lpg li ve çekişi çok düşüktü...Benim bildigim bukadar unutmadan ozmnki fiyatıda 15,xxx küsürdü.Sonuç olarak tamamen sana kalmış :)

Eyvallah hocam çok yardımcı oldun.:)

güneşbalkan
20-08-2012, 19:14
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96114803 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-0-clio-sport-172-hp-yipranmamis-96114803/detay)

birde burdan sorayım.araç ile ilgili bilgi sahiplerinden yardım beklerim

YsnErhn
20-08-2012, 19:30
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96114803 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-0-clio-sport-172-hp-yipranmamis-96114803/detay)

birde burdan sorayım.araç ile ilgili bilgi sahiplerinden yardım beklerim

daha önce sorgulandı 3-4 sayfa geride olabilir

GokhanRS
24-08-2012, 22:03
megane rs i sattım. değişensiz clio rs aldım. fikrim halâ aynı. clio rs megane rs in tırnağı olamaz. yanından geçemez köşesinden selam veremez. niye aldın derseniz tamamen şartlar. durumum müsait deildi 10 küsür milyara ihtiyacım vardı aldım.

ama şu cliolara megane rs parası isteyen arkadaşlar bi kendilerine gelsinler kafaları mı güzel?

Trance-R
24-08-2012, 23:11
megane rs i sattım. değişensiz clio rs aldım. fikrim halâ aynı. clio rs megane rs in tırnağı olamaz. yanından geçemez köşesinden selam veremez. niye aldın derseniz tamamen şartlar. durumum müsait deildi 10 küsür milyara ihtiyacım vardı aldım.

ama şu cliolara megane rs parası isteyen arkadaşlar bi kendilerine gelsinler kafaları mı güzel?

Abi hayırlısı olsun ... , bende bakınıyorum RS fakat biraz yükselme eğrisi sezdim ... Temiz RS'e verilir ama ,piyasasını tam bilmesemde ...

Ertekin
24-08-2012, 23:21

Öncelikle hayırlı olsun.Her kelimesine yıllardır katılıyorum.

F4R
24-08-2012, 23:40
Öncelikle hayırlı olsun.Her kelimesine yıllardır katılıyorum.

her zaman söylüyorum, bakımlı düzgün, orjinal bir rs benim gözümde +20 eder.

ertekin hocam sende aracına 17-18 gibi bir rakam istiyordun, sence ediyor mu palio o kadar?

GokhanRS
24-08-2012, 23:53

ertekin hocam sende aracına 17-18 gibi bir rakam istiyordun, sende ediyor mu palio o kadar?

valla şimdiden clio rs sahibi olarak söylüyorum daha 2-3 kere kullandım sevemedim sevebileceğimide düşünmüyorum. onca konfordan in buna bin. attan düşmüş gibiyim. :(

viraj desen mrs ye göre sıfırın sıfırı. başka arabalara göre nasıldır bilmemde zaten vteclere elimi sürmezdim o yüzden onlarla kıyaslayamayacağım.

amma şunu söyliyim mrs 5 şerit 170 le giderken makas attığından bile sarsılmıyordu. bunda 70le giderken 3 şerit makas atsan taklaya gelecekmiş gibi korku veriyor.

rs sahibi olarak konuşuyorum eskiden yorum yapsam nerden bilicen denebilirdi ama biraz binip görücem. ancak ısınamazsam 3e-5e bakmadan satarım.

F4R
25-08-2012, 00:01
valla şimdiden clio rs sahibi olarak söylüyorum daha 2-3 kere kullandım sevemedim sevebileceğimide düşünmüyorum. onca konfordan in buna bin. attan düşmüş gibiyim. :(

viraj desen mrs ye göre sıfırın sıfırı. başka arabalara göre nasıldır bilmemde zaten vteclere elimi sürmezdim o yüzden onlarla kıyaslayamayacağım.

amma şunu söyliyim mrs 5 şerit 170 le giderken makas attığından bile sarsılmıyordu. bunda 70le giderken 3 şerit makas atsan taklaya gelecekmiş gibi korku veriyor.

rs sahibi olarak konuşuyorum eskiden yorum yapsam nerden bilicen denebilirdi ama biraz binip görücem. ancak ısınamazsam 3e-5e bakmadan satarım.

megane daki konfortu bulamamamız çok normal bence çünkü;

1. mmrs clionun üst sınıfı ve konfora yönelik yapılmış

2. karşılaştırdığınız clio 2000 model mrs ise 2004-2005 model. eğer ki 182 lik clio ile karşılaştırılsa bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. konfor, donanım ve yol tutuş olarak megane tabiki yine az da olsa üstün olacaktır.

GokhanRS
25-08-2012, 00:04
edit: çok tepki çekmiyim diye sildim.

ama şunu söliyim 182 de kullandım hiç sandığınız gibi bir araç değil. mrs ile 1 ay takılın. sonra ne demek istediğimi anlıcaksınız.

katlanır ayna. otomatik flaşorler. otomatik xenonlar. yağmur sensörü far sensörü. cam tavan. deri kumaş ve otomatik ısıtıcılı koltuk. asr esp. pist rekorları kırmasını sağlamış ön takım. 2bin tl lik direksiyon kutusu :D elektrikli sertleşme ve yumuşama ayarlanabilir direksiyon.

bunlar sadece 4de biri saydıklarım. özelliklerinin 4de 1inin yarısı olmayan arabaya 20bin lira vermiş oldum aracı verdiğim fiyata göre.

ben salak mıyım? evet salağım. ihtiyacım olmasa bu salaklığı yapmazdım.

F4R
25-08-2012, 00:25
edit: çok tepki çekmiyim diye sildim.

ama şunu söliyim 182 de kullandım hiç sandığınız gibi bir araç değil. mrs ile 1 ay takılın. sonra ne demek istediğimi anlıcaksınız.

katlanır ayna. otomatik flaşorler. otomatik xenonlar. yağmur sensörü far sensörü. cam tavan. deri kumaş ve otomatik ısıtıcılı koltuk. asr esp. pist rekorları kırmasını sağlamış ön takım. 2bin tl lik direksiyon kutusu :D elektrikli sertleşme ve yumuşama ayarlanabilir direksiyon.

bunlar sadece 4de biri saydıklarım. özelliklerinin 4de 1inin yarısı olmayan arabaya 20bin lira vermiş oldum aracı verdiğim fiyata göre.

ben salak mıyım? evet salağım. ihtiyacım olmasa bu salaklığı yapmazdım.

:)) yok canım est. daha önce de bahsettiğim gibi mrs tamamen konfor amaçlı yapılmış ve direkt bir üst sınıf. bu kadar fark olması normal. clio 3 rs e binin yol tutuş olayına inanamazsınız. ben o kadar stabil araç olduğunu tahmin etmiyordum binene kadar. neyse tekrar hayırlı olsun. bence atmosferiğin keyfini çıkarmaya bakın .) clio nun artıları var emin olun. en azından parçası daha ucuz yakıtı az .)

GokhanRS
25-08-2012, 00:29
clio 3 40 binlira temizi şuan :D onla kıyaslarsan evet aynılar kalite olarak.

0k4N
25-08-2012, 00:30
Clio clio olalı böyle aşşağılanma görmemiştir :D

iynn-RS
25-08-2012, 00:32
Gokhan 1.6 sport flan almadin demi yanlislikla :)

Konfor olarak meg rs le alakasi olmamasi normal fakat yol tutusta flan nasil o kadar rahatsiz oldun anlayamadim. Tabi aldigin rs in durumuda onemli. On takimda yay amortisorde lastiklerde sikinti olabilir

GokhanRS
25-08-2012, 00:32
bence clio clio olalı böyle doğrular söylenmedi :D

tabi yanlış anlaşılmasın. ies lerle filan kıyaslarsak 20bin lira filan çok ucuz clio için. ama onlarla kıyaslarsak öyle.
yoksa benim gözümde 10lu yaşlarda olupta 10liranın üstünde para istenen arabaların hepsi ziyanlık. lanet olsun ülkemizdeki sisteme.

ibo servise soktum. sanayide dükkanımda var rotcusundan şasecisine kadar soktum araç sorunsuz. bir tek rot başı arızalıydı azcık onuda pazartesi sıfırlıcam. ama dediğim gibi yol tutuş beni hiç sarmadı. ama hakkını şu şekildede veriyiyim. cidden hondalardan iyi ama mrs ye göre az fark var diyenlere benim lafım. dünya kadar fark varmış.

Ertekin
25-08-2012, 00:34

ertekin hocam sende aracına 17-18 gibi bir rakam istiyordun, sence ediyor mu palio o kadar?

Şimdi ben clio rs imi zamanında 18 e verdim 2002 model 172 lik di.Sonrasında 4-5 araç değiştirdim şimdiki aracımı soruyorsan 16700 istiyorum palio ma.
Sorunu şu şekilde cvp lıym
Benim palio aracımın piyasası 15-18 arası ***** sitede. hatta 21 bile isteyen vardı ama satıcı değil sanırım:)
Bana göre 98 model düz palio 1.6 12 ediyorsa fabrikasyon sporco koltuklu pedal lı vites topuzlu fabrikadan modifiyeli motora sahip düz palio nun en fulunden çok daha dolu olan yol tutuşu bambaşka olan palio modeli 16 - 17 çok normal
Clio rs e gelince: hiç bir özelliği olmayan vti 25 ediyorsa clio nun ederi 30 dur ama gel görki karşılaştırmayı aracın donanımına veya başka özelliklerine göre yapaamıyoruz ülkemizde.
Bunu talepler ve genelin bakış açısı değiştiriyor.
örneğin laguna 2 megaane 2 den dahaa üsst sınıf ve donanımlıdır amaa 2. elde megane 2 daha pahallı.

Şuan bana göre evladiyelik tabir edilen müthiş temiz bir clio rs 172 20+ hakediyor.Ama megane rs in benim şahsi fikrime göre her yönden altında bir araçtır gökhan arkadaşımın dediği gibi.
İnşaAllah anlaşılır olmuştur:)

F4R
25-08-2012, 00:42
Şimdi ben clio rs imi zamanında 18 e verdim 2002 model 172 lik di.Sonrasında 4-5 araç değiştirdim şimdiki aracımı soruyorsan 16700 istiyorum palio ma.
Sorunu şu şekilde cvp lıym
Benim palio aracımın piyasası 15-18 arası ***** sitede. hatta 21 bile isteyen vardı ama satıcı değil sanırım:)
Bana göre 98 model düz palio 1.6 12 ediyorsa fabrikasyon sporco koltuklu pedal lı vites topuzlu fabrikadan modifiyeli motora sahip düz palio nun en fulunden çok daha dolu olan yol tutuşu bambaşka olan palio modeli 16 - 17 çok normal
Clio rs e gelince: hiç bir özelliği olmayan vti 25 ediyorsa clio nun ederi 30 dur ama gel görki karşılaştırmayı aracın donanımına veya başka özelliklerine göre yapaamıyoruz ülkemizde.
Bunu talepler ve genelin bakış açısı değiştiriyor.
örneğin laguna 2 megaane 2 den dahaa üsst sınıf ve donanımlıdır amaa 2. elde megane 2 daha pahallı.

Şuan bana göre evladiyelik tabir edilen müthiş temiz bir clio rs 172 20+ hakediyor.Ama megane rs in benim şahsi fikrime göre her yönden altında bir araçtır gökhan arkadaşımın dediği gibi.
İnşaAllah anlaşılır olmuştur:)

yooo sölediklerin %100 doğru ertekin hocam. ama dediğim gibi sen clio rs i mrs ile kıyaslıyorsun ederi o değil diyorsun, bende aynı şekilde palio sporting 16-17 ediyorsa rs in ölüsü 20 eder diyorum :) neyse konu uzaaaarrr giderrrrr :) benim aracımı aldığım rakam belli, satarken de kesinlikle piyasasında değil aracımın ederinde satmaya çalışacağım. hoş gerçi satma gibi bir niyetim inş. Allah imkan verir uzuuun yıllar binerim. çünkü aracımı hastalık derecesinde seviyorum.

Patisever
25-08-2012, 00:43
bir mrs ile sport hiçbir zaman kıyaslanamaz bu arada sizin hangi rsi aldıgınızıda merak ettim

Ertekin
25-08-2012, 00:48
yooo sölediklerin %100 doğru ertekin hocam. ama dediğim gibi sen clio rs i mrs ile kıyaslıyorsun ederi o değil diyorsun, bende aynı şekilde palio sporting 16-17 ediyorsa rs in ölüsü 20 eder diyorum :) neyse konu uzaaaarrr giderrrrr :) benim aracımı aldığım rakam belli, satarken de kesinlikle piyasasında değil aracımın ederinde satmaya çalışacağım. hoş gerçi satma gibi bir niyetim inş. Allah imkan verir uzuuun yıllar binerim. çünkü aracımı hastalık derecesinde seviyorum.

Yok yav ben kesinlikle mrs ile kıyaslayı crs o paraları etmez demiyorum:) hani şuan ikisinin temizi arasında bi 10-12 bin tl fark var ve normal.Bana göre istenilen rakamlar normal ama mrs ile fiyat dışı kıyasladım gökan ın söylediğine istinaden hak verdim.Kalite hissi oturaklılığı zevk çok başka mrs nin şeklinde yani.
Yoksa bende satmazdım crs mi çok memnundum borca istinaden satmam gerekti.
ve haklısın crs o fiyatlarayken benim aracım bu parayı haketmiyor ama piyasası bu şekil yani.ama şuda varki crs bu fiyatlarayken bir çok araç parasını haketmiyor karşılaştırsak.Dediğim gibi Türk halkının talebi fiyatları belirliyor malesef.

F4R
25-08-2012, 00:53
Yok yav ben kesinlikle mrs ile kıyaslayı crs o paraları etmez demiyorum:) hani şuan ikisinin temizi arasında bi 10-12 bin tl fark var ve normal.Bana göre istenilen rakamlar normal ama mrs ile fiyat dışı kıyasladım gökan ın söylediğine istinaden hak verdim.Kalite hissi oturaklılığı zevk çok başka mrs nin şeklinde yani.
Yoksa bende satmazdım crs mi çok memnundum borca istinaden satmam gerekti.
ve haklısın crs o fiyatlarayken benim aracım bu parayı haketmiyor ama piyasası bu şekil yani.ama şuda varki crs bu fiyatlarayken bir çok araç parasını haketmiyor karşılaştırsak.Dediğim gibi Türk halkının talebi fiyatları belirliyor malesef.

aynen öyle. neyse parasını haketmeyen araçlar mevzusuna hiç girmemek lazım, çünkü bununla ilgili bir topic açılcı 30 sf dır konu dönüp dolaşım aynı yere geldi halada çözülemedi :) malesef ülkemizde insanların tercihleri garip.

iynn-RS
25-08-2012, 01:03
ibo servise soktum. sanayide dükkanımda var rotcusundan şasecisine kadar soktum araç sorunsuz. bir tek rot başı arızalıydı azcık onuda pazartesi sıfırlıcam. ama dediğim gibi yol tutuş beni hiç sarmadı. ama hakkını şu şekildede veriyiyim. cidden hondalardan iyi ama mrs ye göre az fark var diyenlere benim lafım. dünya kadar fark varmış.

clio rs ıle megane rs arasında az fark var dıyen adam megane rs e bınmemıstır bence.

Cliosportve
25-08-2012, 01:25
Gökhan pampa artık seninde dünyan bizimle aynı
Ne zaman rolling yapıyoruz :D
Sanada saplıyımde 25 e ilan koyarım
Ordan 4-5 lira ekleyip megane rs alırım
Kafa hep buna kazılı şu an milletin :D
Ciğer RS diye :D

GokhanRS
25-08-2012, 01:43
moruk olay talepte değil. asıl olay ötv şerefsizi. ve ona zam yapan şerefsizler. sıfır arabaları okadar uçurdularki insanlar 2nci ele çok yöneldi. yoksa söylüyorum 5 yaşını geçen arabanın değeri bu sınıflarda10 liradır. mrsnin sınıfındada 16 17 dir. tayyarlarında odur ederi. bu bana göre böyle.

keşke şu ötv aniden düşse sıfır arabalar ucuzlasada bizimde arabalarımız elimizde patlasa hiç üzülmem.

selçuk söledim sana rolling yok. ben clio rse alışmam zaman alıcak. rollde koşturmicam hiç.

Cliosportve
25-08-2012, 01:50
Rolling olayın makarası
Ben zaten clio rs ler ile rolling yapmıyorum
Fakat zaten araçlar kıyaslanmıycak kadar farklı
Birisi Elma birisi armut sen burda istediğini söyle olay gene aynı kalıcak
Sadece 3-4 kişi aynen şöyle diycek ''Ulan adam haklı''
Ya sonrası ? Boşverrrrrr buradaki düzeni elleme elleşme
Bizler böyle huzurluyuz :D

CLIORS
25-08-2012, 08:07
İspanyadan ufak bir istatistik, 2012 yılında satılan araçların % 80'i 2. el, o rakamın % 60'ı 10 yaş ve üstü. Memleketimiz de aynı durumda. Yakında bit pazarına nur yagacak. Dolu dizel aile arabası almaya kalkarsan c4, megane veya focus gibi 65-70 lira aralığındasın.

Buradaki sorun şu aslında, gelir durumu yüksek olan insanlar da bu ÖTV den dolayı küçük hacimli motorlu orta sınıf araçlara yöneldiler, bu durumda orta sınıfın kullanması gereken araçların fiyatlarının patlamasına sebep oldular.

En son Ford bayisine gittiğimde Focus fiyatı sordum dizel, 70 lira dedi arkadaş dedim en dolusu mu, yok istersen ekleme yapabiliriz :D

Sonuçta Mercedes ve BMW dahi 1.6 katagorisinde çarpışıyorlar. 116i ve C180 en açık örneklerdir.

GokhanRS
26-08-2012, 17:26
bu gün azcık gazladım. egzos sesi harbiden zevkliymiş :D neyse sonunda zevk alıcak bişeyini buldum aracın :D

zıpzıp
26-08-2012, 17:28
bu gün azcık gazladım. egzos sesi harbiden zevkliymiş :D neyse sonunda zevk alıcak bişeyini buldum aracın :D

:) ilk degişikligi yaptık bugün hayırlı olsun :icon_tup:

GokhanRS
26-08-2012, 17:29
eyvallah kardeşim eline sağlık.

Cliosportve
26-08-2012, 17:29

Bırak ya
Sen bizi sevmiyinnnn
Def ettin hepimizi :(

zıpzıp
26-08-2012, 17:37
eyvallah kardeşim eline sağlık.

Her zaman 10 numara oldu valla :) Bikaç iyi dokunuşla toparlar kendini baya baya.

GokhanRS
26-08-2012, 17:39
evet dış uygulama şart ben kılcallardan nefret ediyorum. bi ara onuda yapsak iyi olcak

kyhn
26-08-2012, 20:07

Ben yanındayken zevk aldım abi:) Sen o kadar kullanma o gaz o egsozla kim bilir ne sürüş keyfi yaşadın.

mcitir
29-08-2012, 08:47
Arkadaşlar şu an ilanda olan Rs lerden hangilerini alınabilir ve iyi durumdalar?kolay gelsin..

GokhanRS
29-08-2012, 09:12
ben ilan koymadan satmayı düşünüyorum. geçmişte hiç ilan açılmamış bir araç bendekide. kazası belası yok. bakım malzemelerinin alayı yeni. sağlıklı port polishi yeni yapılmış düzgün rs mevcut bende.

megane rsden inip clio rse binince alışamadım. o yüzden satabilirim.

TaGo
31-08-2012, 13:21
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95548795 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-takas-degerlendirilir-95548795/detay)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-temiz-asfalt-canavari-87799628/detay

araç hakkında bilgisi olanların acil yardımına ihtiyacım vardır.

TaGo
31-08-2012, 13:47
Nerde bu rs ciler. Hadin la bakacam araçlara, içinde bakılmıcak olan varsa niyetlenmiyek bile.

cabrioleter
31-08-2012, 14:21
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95548795 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-takas-degerlendirilir-95548795/detay)

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-temiz-asfalt-canavari-87799628/detay)

daha önce bucadaki aracın kazalı olduğu falan konuşuldu baştan eleyin derim. diğeri hakkında bilgim yok. siteye düşmemiş karabağlar da bir tane 2001 model siyah yatıyor onu da araştırabilirsiniz..

TaGo
31-08-2012, 14:24
2 Side fazlaca uygun fiyatlı. Vede bakıp alması benim için masrafsız kendi memleketimde olduğundan. Bu nedenle bariz birer hataları yok ise direkt alacağım.

GokhanRS
31-08-2012, 14:36
ilan vermediğim halde 4-5 arkadaş aramıştı. benim clio rs satıldı bu gün. ilk gelen arkadaş aldı.

TaGo
31-08-2012, 14:39
Uğraşmadığına seevindim.

GokhanRS
31-08-2012, 14:41
araç temizdi abi. kusur bulamadılar arabada. hemde yabancıya gitmedi o kısmıda güzel oldu. yani dizel araç aldıktan sonra işler iyi giderse verdiğim paraya gözüm kapalı geri alırım bu gün sattığım arabayı.

taytay
31-08-2012, 15:17
araç temizdi abi. kusur bulamadılar arabada. hemde yabancıya gitmedi o kısmıda güzel oldu. yani dizel araç aldıktan sonra işler iyi giderse verdiğim paraya gözüm kapalı geri alırım bu gün sattığım arabayı.

hayırlı olsun bi resim varmıdır

civicsi_r
31-08-2012, 15:19
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 93894270 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-vitrin-den-yellow-clio-rs-93894270/detay)
arkadaşıma almayı düşünüyoruz var mı bilgisi olan? araba nasıldır?daha önce ki sahibi varmı? pm dende yazabilirsiniz

1998corsa
31-08-2012, 15:24
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 93894270 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-vitrin-den-yellow-clio-rs-93894270/detay)
arkadaşıma almayı düşünüyoruz var mı bilgisi olan? araba nasıldır?daha önce ki sahibi varmı? pm dende yazabilirsiniz

arac resımlerde kendını anlatıyo...

daha once yorumu da yapılmıstı

TaGo
31-08-2012, 15:26

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-temiz-asfalt-canavari-87799628/detay)

valla yardım yardım :D

civicsi_r
31-08-2012, 15:28
arac resımlerde kendını anlatıyo...

daha once yorumu da yapılmıstı

tüm sayfalara baktım göremedim pm alabilirmiyim

TaGo
31-08-2012, 15:28
Araç arkası komple yok olacak kadar girikti kardeşim.

KMR2-GT
31-08-2012, 15:30
ilan vermediğim halde 4-5 arkadaş aramıştı. benim clio rs satıldı bu gün. ilk gelen arkadaş aldı.

istanbulda olmanın faydaları bide tabi :)

ben 22.5 yazdım ama biraz acileyete bindi damdan düşer gibi ilanda fiyatı ındıremıyorum yanlıs anlamalar oluyor.oyle bedavaya degıl ama makul bı fıyata vericem haberiniz olsun

civicsi_r
31-08-2012, 15:32
Araç arkası komple yok olacak kadar girikti kardeşim.

antepteki araba sarı rs içinmi yazdın

TaGo
31-08-2012, 15:34
evet kardeşim antepteki araç

civicsi_r
31-08-2012, 15:46
evet kardeşim antepteki araç

bilgi için teşekkürler

taytay
31-08-2012, 16:03
antepteki araba sarı rs içinmi yazdın
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/79826-clio-rs-sorgusu-4.html
burda baya bi bilgisi var

TaGo
31-08-2012, 16:08
Beyler hadi be yaw izmirdekilerede bi bakın RS alak

mechanic
31-08-2012, 16:53
şu an bence en gideri kamerinki km olarak bakımları olarak...

TaGo
31-08-2012, 19:04
Şansıma tüküreyim. Kimsemi tanımıyor izmirdeki rsleri

Sportline
31-08-2012, 19:25
eski plakaları öğrenirsen tanıyan çıkar illaki, 14 lük olan eski bhh plaka gibi.

taytay
31-08-2012, 19:27
bhh ise siteden wolrath nickli arkadasın eski rs'İ izmirde lpg falan takılmıstı biliyorum ben

GokhanRS
31-08-2012, 20:30
kamerinki alınacak araç ama mesafe uzak olunca insanlar çekiniyor sanırım o kadar yol teperde mutsuz dönersem korkusu. bende hatayda kazasız boyasız nokta hatasız bir araç buldum ama korkup gidemedim. ama araç tanın araç çıkar elbet biri gider alır onuda.

TaGo
31-08-2012, 21:50
İş başa düştü. Komp ve kaporta testlerini yapayım bari

GokhanRS
31-08-2012, 21:52
aynen abi millete bakma sen. kompresyon testi hepsi iyiyse. kaportada değişen yoksa al gitsin. he birde 5664 plaka sorgulamayıda unutmayalım :)

emre_
31-08-2012, 22:00
Rsde comp cok onemli sanzumanada bi bakmakta fayda var cirti bol olmasin :D

TaGo
31-08-2012, 22:02
Başka kronik rahatsızlık ve dikkat edilmesi gereken varmı?

GokhanRS
31-08-2012, 22:04
kaputu biliyorsun zaten artık. altılı alpine chancerı sağlammı ona bak. pek ucuz değil o. koltuklarda açılma v.s yoksa sorun yoktur zaten.

emre_
31-08-2012, 22:09
Kilometro koltuk iliskisi onemli sanzuman kus kaput

TaGo
31-08-2012, 22:19
14–15.000 tl ye kuş kaput ve km yapmamış araç bulabilirmiyim sizce :))

emre_
31-08-2012, 22:21
Abi zor gibime geliyo ama bilmiyorum yinede :)

F4R
31-08-2012, 22:22
14–15.000 tl ye kuş kaput ve km yapmamış araç bulabilirmiyim sizce :))

bulunmaz diye bir şey yok ama masrafı olur illaki. bence macera aramayın. 14-15 lik rs in illaki masrafı vardır. (hatta baya masrafı vardır) masraf yapacağınız rakama çıta yükseltin, daha düzgün araçlara bakın derim.

KMR2-GT
31-08-2012, 23:01
20yede alsan masrafı oluyor ya.al en basitinden gecen gun sarj dinamosu bozuldu yaptrdm.vites kolunun altndaki demir levye egikti 100kusur lira uyduruk bi levye onu aldm.senkromecleri kotuydu baski balatasikotuydu onlari degistim.silecek motoru bozuk onuda yaptracam.24leri bulduk anasını satim.

murat_ileri
31-08-2012, 23:15
kamer senin vites sorunu çözüldümü?

mcitir
01-09-2012, 01:09
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95516546 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-clio-rs-95516546/detay/)

Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 19.900 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 89347461 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiyedeki-tek-racing-blue-clio-rs-2-0-89347461/detay/)

bu iki arac hakkında bilgisi olan arkadaslar,degerli yorumlarınız nelerdir?

williamss
02-09-2012, 17:41
Rs lerde kronik sorunlarda kemikli şanzuman sorunları geçmemesi cırlaması..rolanti sensörü,silecek motoru,koltuktan dolayı Airbag sinyali, kaput takıntısı.. :) bunlar çok sık rastlanan işlemler...Unutmadan sente ayarındanda sıkıntılar dogabiliyor.. :) zaten 10 küsürlü yaşta araçlar 172 ler için söylüyorum ufak tefek oynamalarla güzel sonuçlar verebilen canavarlar hepsi :) Şuan günümüzdede çiçek gibi tabir edicegimiz Rs kalmadı varsada max 2 yada 3 tür bir elin 5 parmagını geçmez ama kim ne derse desin satıldıgı fiyatlar çok kötü piyasanın çok altında gidiyor çogu Rs.

emre_
02-09-2012, 18:56
Clio rs orjinal arka tampon 2000 modelden cikma ve orjinal spoiler isigiyla beraber satiliktir ihtiyaci olan ulasabilir

FAGE12
02-09-2012, 19:02
renault clio 2.0 sport 2000 model 15.000 tl galeriden satılık ikinci el sarı renk - 93894270 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-vitrin-den-yellow-clio-rs-93894270/detay)
arkadaşıma almayı düşünüyoruz var mı bilgisi olan? Araba nasıldır?daha önce ki sahibi varmı? Pm dende yazabilirsiniz

benım evın karsı kaldırımında duruyor hergun yol kenarında rengınden dolayı albenısı var aracın tabı temız tutsa bıde aracı ;) YALNIZ ARAC HAKKINDA PEK IYI SELER SOYLENMEDI BILDIGIN ARACIN ARKASI YOK GIBIYDI YAPILMADAN ONCE ;)

murat_ileri
03-09-2012, 19:23
Rs lerde kronik sorunlarda kemikli şanzuman sorunları geçmemesi cırlaması..rolanti sensörü,silecek motoru,koltuktan dolayı Airbag sinyali, kaput takıntısı.. :) bunlar çok sık rastlanan işlemler...Unutmadan sente ayarındanda sıkıntılar dogabiliyor.. :) zaten 10 küsürlü yaşta araçlar 172 ler için söylüyorum ufak tefek oynamalarla güzel sonuçlar verebilen canavarlar hepsi :) Şuan günümüzdede çiçek gibi tabir edicegimiz Rs kalmadı varsada max 2 yada 3 tür bir elin 5 parmagını geçmez ama kim ne derse desin satıldıgı fiyatlar çok kötü piyasanın çok altında gidiyor çogu Rs.

vites geçmemesinin asıl nedeni vites kolununun, içine oturduğu fiber bir parçadan kaynaklı aynı sebepten dolayı bende komple şanzımanı indirecektim basit bir işlemle bahsettiğim parça değiştikten sonra şanzımanla ilgili en ufak sorun olmadığını gördük. hep gözden kaçan ama önemli bir nokta!

mcitir
03-09-2012, 21:02
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95516546 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-clio-rs-95516546/detay/)

Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 19.900 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 89347461 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiyedeki-tek-racing-blue-clio-rs-2-0-89347461/detay/)

bu iki arac hakkında bilgisi olan arkadaslar,degerli yorumlarınız nelerdir?

Bilen,tanıyan arkadaslar..

asot
03-09-2012, 21:09
Renault Clio 2.0 Sport 2005 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 97768961 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gaza-basmaya-yurek-ister-97768961/detay)

bilen var mı? şu taklalı rs mi bu?

iynn-RS
03-09-2012, 21:11
Renault Clio 2.0 Sport 2005 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 97768961 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gaza-basmaya-yurek-ister-97768961/detay)

yok bu o değil. temiz bi 182 lik bu.

emretorlak
03-09-2012, 21:53

O olmasa ne olur? Fabrika çıktısı 182 hp olan bi aracı 200 hp zanneden bir sahip tarafından kullanılan, böyle özel bir motora sahip bir araca tüp taktıran bir adamın arabası:)

murat_ileri
03-09-2012, 22:09

bu araç kısa zaman öncesine kadar adanadaydı ve inan o kadar temiz bir araçda değil, gelirken uzaktan motor sesini dinlemen yeterli;)

emre_
03-09-2012, 22:12

Bu kazali olup toplanan rs

Galip
03-09-2012, 23:01
En son 300 hp deli makinalardan :)

YsnErhn
03-09-2012, 23:37

kazalı toplanan araç, son bi kaç ayda adana, mersin o aradaki farklı illerde ilan actılar şimdide İzmir.

Falmor
03-09-2012, 23:53

Aynen taklalı olan araç bu aynı jantlar ve 07 plaka.

cabrioleter
04-09-2012, 01:04

mercekli far takmaya bile tenezzül etmemişler daha kim bilir neleri var aman uzak dur...

izo
04-09-2012, 01:10
ibo ogren olm su rs piyasasini artik bak millet cozmus;)

Falmor
04-09-2012, 01:11
182 piyasası belli zaten kaç tane var ki?

mehmetRS
04-09-2012, 07:45
182nin piyasası olmaz olaydı :D

YsfTzcn
04-09-2012, 08:13

Bu araç ne zaman ***** siteye düşse, hep aynı muhabbetler sarıp gidiyor :)

evolutions
04-09-2012, 08:48
araç duman olmuş

Patisever
04-09-2012, 08:49
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/26896-clio-rs182-pert.html

emretorlak
04-09-2012, 11:21
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/26896-clio-rs182-pert.html

Bu kazada bile şaselere bişey olmamış. Araba alırken şaselerinde oynama kesinlikle yok diyen birinin lafı da önemsiz yani. Araç bu hale geldikten sonra şaselerinde oynama olsa ne olmasa ne:)

iynn-RS
04-09-2012, 11:29
ibo ogren olm su rs piyasasini artik bak millet cozmus;)

konunun başında zaten bu araba var. biraz vakıt harcayıp konuyu bastan sona baksam en az 4-5 kere daha bulurum bu arabanın lınkını . yoldan bı adam cevırsen sorsan bılır artık bunun pert oldugunu ama halen ısrarla aynı arabayı soruyolar:)

arabayı alacakları varda , bır ıkı kısının ıyı bu araba, o kadar kotu değil, pert var pertçik var . bu araba pertçik. alabılırsın demesını beklıyor acaba bı nebzede olsa guregıne su serpebılmek ıcın anlamadım:D

mcitir
05-09-2012, 08:14
Şansıma tüküreyim. Kimsemi tanımıyor izmirdeki rsleri

Üzülme hocam istanbuldakileride tanımıyorlar ;)

TaGo
05-09-2012, 09:53

Beyler kimseninmi bu araç hakkında bilgisi yok? Bakın 14k tl olanı kaçırdık.

Galip
05-09-2012, 11:20

Kimsenin bilgisi olmayabilir izmirde degilmisin ? Git baktir araca icine siniyosa al bin

TaGo
05-09-2012, 11:35
Baktırma olanağım tabikide varda. Bile bile işimi bırakıp araç peşinde koşacaksam. Buradaki bu konunun ne anlamı var? Buradan olumlu referans gelirse kalkıp gitmek göze alınır, hatta tekrar baktırılır. Ancak mazisi geçersiz bir araç için ben işimi bırakıp neden sanayi sanayi dolanayım??

taytay
05-09-2012, 11:46

eski plakasını öğrenebilirmisin abi ? angell larından istanbulda bi ara 34 VA plakalı vardı ona benzettim.

Galip
05-09-2012, 11:57
Baktırma olanağım tabikide varda. Bile bile işimi bırakıp araç peşinde koşacaksam. Buradaki bu konunun ne anlamı var? Buradan olumlu referans gelirse kalkıp gitmek göze alınır, hatta tekrar baktırılır. Ancak mazisi geçersiz bir araç için ben işimi bırakıp neden sanayi sanayi dolanayım??

Renault yetkilisi servisinde bile bir saat suruyo araca ekspertiz yaptirmak,madencilik mi yapiyosun ?

TaGo
05-09-2012, 12:02
Sen küçükkken "okuduğumuzu anlayalım" dersinden kaç senede geçtim arkadaşım? Ben diyorum anya sen diyorsun Konya. Ben aracın geçmişini bilen varmı diye "Clio RS Sorgulama" konusunda bilgi istiyorum. Sen "madencilik, oto boya-koruma, saat süre" ne dediğinde belli değil. Konunun neresi seni rahatsız etti onuda anlamış değilim. Boş gezenin boş kalfası değilimki her beğendiğim aracı servise yada mekanikere baktırmaya götüreyim.

Galip
05-09-2012, 12:07
Sen küçükkken "okuduğumuzu anlayalım" dersinden kaç senede geçtim arkadaşım? Ben diyorum anya sen diyorsun Konya. Ben aracın geçmişini bilen varmı diye "Clio RS Sorgulama" konusunda bilgi istiyorum. Sen "madencilik, oto boya-koruma, saat süre" ne dediğinde belli değil. Konunun neresi seni rahatsız etti onuda anlamış değilim. Boş gezenin boş kalfası değilimki her beğendiğim aracı servise yada mekanikere baktırmaya götüreyim.

Bilmiyorum kac senede gectigini.kimsenin bilgisi yok bisey yazmiyorlar git bi baktir nasip kismet bu isler izmirdesin hemde e daha ne istiyorsun ben kalktim parayi cebime koydum bornovaya geldim istanbuldan araba almak icin husranla sonuclandi ayri bi durum ama sen izmirdesin kardesim belki duzgun bi arabadir diye diyorum anladin mi simdi

TaGo
05-09-2012, 12:10
Kardeşim anladımda. Öyle bir yazmışsınki sanki kafadan bana kalkdırmışsın gibi. Neyse! oluyor arada bir böyle yanlış anlaşılma. Ben bilerek geçmişinde kötü izler olan bir araç ise. Orada boyasız dahi yazıyorsa yanaşmıyayım vaktimde çalınmasın istemiştim. Ama belkide gerçekten kimse tanımıyor. Niyetimiz varsa illa harcanacak bu vakit.

TaGo
05-09-2012, 12:11
eski plakasını öğrenebilirmisin abi ? angell larından istanbulda bi ara 34 VA plakalı vardı ona benzettim.

Şimdi plkaa vs eski bilgilerini isteyeceğim kardeşim.

emre_
05-09-2012, 12:23
Va plakali arac olamaz o aracda bu paraya vermezler :D ozanin eski va rs i benim suanda yeni plakasi el

taytay
05-09-2012, 13:05
Va plakali arac olamaz o aracda bu paraya vermezler :D ozanin eski va rs i benim suanda yeni plakasi el

benim bahsettiğimde o degil :) en son ukkunun sattığı aracımı diosun :)
bi ara farklı bi jantı falan vardı lpg takıldı istanbuldan edirneye gitmiş ordan da izmire gelmiş hatta ben bakmaya gitmiştim istanbuldayken yolda bakarken hararet yapmıstı :)

Galip
05-09-2012, 13:27
Va plaka olamaz zaten onun yeni plakasi el onuda gectim az once yanindaydim arabanin :) maasallah;)

JDM VTİ
05-09-2012, 13:35
emre deneyelim kardeşim madem araç sende :) hayırlı olsun bu arada.

taytay
05-09-2012, 13:50
Va plaka olamaz zaten onun yeni plakasi el onuda gectim az once yanindaydim arabanin :) maasallah;)

yahu ben zaten yukardaki postumda o VA olmadıgını söyledim sacma sapan jant vardı bi ara benim bahsettiğim o istanbula gelip baktım arabaya
El yi de ukkudan çok iyi biliyorum merak etmeyin düzgün oldugunu

emre_
05-09-2012, 13:53

Az once beraberdik bi resim cekseydik keske :)

taytay
05-09-2012, 13:53
http://imgb.ressim.net/out.php/i6133185_big-5994631-859043-gs86526.jpg

benim bahsettiğim arac bu.resim 3-4 yıllık vardır.

yusufaltintepe
05-09-2012, 13:55
Arkadaslar bu rslerin normalde hakki nedir yani yegenim icin soyle 14-15 gibi rakamlara duzgun bulabilirmiyiz

TaGo
05-09-2012, 14:00
Araç 1 seneden beri arkadaştaymış. Kendisine geçti geçeli birkaç bakım ve mekanik malzeme yaptırmış. Nerden geldiği hakkında pek bilgi vermedi. Aracın ön tampon ve sağ çamurluk boyaymış. Baktıracağım dediğindede gönül rahatlığınla baktırabilirsinişz dedi. Büyük ihtimal ile yarın bir bakacağız araca.

ukku
05-09-2012, 14:01
http://imgb.ressim.net/out.php/i6133185_big-5994631-859043-gs86526.jpg

benim bahsettiğim arac bu.resim 3-4 yıllık vardır.

yandaki altima satılık mı????????
cıncık, kız oğlan kız, mermi maşallah.

Safak
05-09-2012, 14:05

RS permatik fabrikasında jilet oldu
Altima Gilette fabrikasında jilet oldu... Erittiler ikisinide :icon_tup:

taytay
05-09-2012, 14:05

pampa bilmen lazım senn bunu :D eski rs cisin sende ahaha

Galip
05-09-2012, 14:06
Araç 1 seneden beri arkadaştaymış. Kendisine geçti geçeli birkaç bakım ve mekanik malzeme yaptırmış. Nerden geldiği hakkında pek bilgi vermedi. Aracın ön tampon ve sağ çamurluk boyaymış. Baktıracağım dediğindede gönül rahatlığınla baktırabilirsinişz dedi. Büyük ihtimal ile yarın bir bakacağız araca.

Daha ne istiyosun ins baska bisey cikmaz :)

emre_
05-09-2012, 14:08
emre deneyelim kardeşim madem araç sende :) hayırlı olsun bu arada.

Deneriz tabiki :)

ukku
05-09-2012, 14:08
pampa bilmen lazım senn bunu :D eski rs cisin sende ahaha

RS'i biliyorum, çok ateşli bi RS'di. (Bol hararetli :D)
Siyah jantlı falan. Seksapalitesi oldukça yüksekti. Şimdi ne olmuştur bilmem...

Ama Altima'da aklım kaldı. TR'de tek olmalı.

taytay
05-09-2012, 14:20
RS'i biliyorum, çok ateşli bi RS'di. (Bol hararetli :D)
Siyah jantlı falan. Seksapalitesi oldukça yüksekti. Şimdi ne olmuştur bilmem...

Ama Altima'da aklım kaldı. TR'de tek olmalı.

aynen bol hararetliydi :D ve km sürekli geriye gidiodu
Altima için ara konuş bak orda numarası var yanlız ön tamponun boyaya ihtiyacı var rakamdan düşsün ;)

JDM VTİ
05-09-2012, 15:20
Deneriz tabiki :)

tamam arıcam seni ;)

evolutions
11-09-2012, 12:09
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97482045 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gercek-clio-rs-tutkunundan-97482045/detay)
merhaba aracı tanıyan bilgi sahibi arkadasların yardımını bekliyorum

Turboğuz54
14-09-2012, 21:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-0-clio-sport-172-hp-yipranmamis-96114803/detay/# varmı arac hakkında bilgi sahibi olan

Valla baya baktım bulamadım bilgi varmı aracla ilgili bilgisi olan nerdesiniz rscilerrr

GokhanRS
14-09-2012, 22:44
o değilde bu clio rslerin temizleri 17 ila 20 arasında gidip geliyor. ama kasko değerleri 11bin TL :D

megane rslerinde temizleri 30 civarına gidiyor. kasko değerleri 42.500 TL :D

nasıl bi lahana turşusuysa bu kasko şirketleri ne totoşlar.

levent
14-09-2012, 23:14
benim bahsettiğimde o degil :) en son ukkunun sattığı aracımı diosun :)
bi ara farklı bi jantı falan vardı lpg takıldı istanbuldan edirneye gitmiş ordan da izmire gelmiş hatta ben bakmaya gitmiştim istanbuldayken yolda bakarken hararet yapmıstı :)

Edirnede görmüşlüğüm vardı yanılmıyorsam bikaç kez kız arkadaşıyla gezerken sakin sakin, hiç gazlarken görmedim :)

Turboğuz54
14-09-2012, 23:14
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96114803 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-0-clio-sport-172-hp-yipranmamis-96114803/detay/#) varmı arac hakkında bilgi sahibi olan

Nerde rsciler

güneşbalkan
14-09-2012, 23:17
Nerde rsciler

geçmiş sayfaları araştırırsan araç zaten sorgulanmıştı

Günkut
14-09-2012, 23:36
edirnedeki için gitmedigi söyleniyordu vs vs tam net bilmiyorum ama burda 2 el degiştirdi o arac .

kuRSat
14-09-2012, 23:47
o değilde bu clio rslerin temizleri 17 ila 20 arasında gidip geliyor. ama kasko değerleri 11bin TL :D

megane rslerinde temizleri 30 civarına gidiyor. kasko değerleri 42.500 TL :D

nasıl bi lahana turşusuysa bu kasko şirketleri ne totoşlar.

benimki 16.750 TL :)

GokhanRS
14-09-2012, 23:52
ben daha yeni 18 civarında sattım. ondan öyle yazdım.

Cliosportve
14-09-2012, 23:58
Gökhan gene mi piyasayı karıştırıyorsun yav :D

GokhanRS
15-09-2012, 00:24
yok yaw yükseltiyorum. baksana millet 16lara araç satıyo :D ahahah ama kasko olayı komik. kasko yapmayın diye inadına değeri düşürmüşler. clio 1.6 8 valf muamelesi var.

CLIORS
15-09-2012, 13:25
Gökhan gene mi piyasayı karıştırıyorsun yav :D

Evet Selcuk dün megane RS i canlı gördünüz izlenimlerinizi alalım :D

Turboğuz54
16-09-2012, 01:10
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96114803 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-0-clio-sport-172-hp-yipranmamis-96114803/detay/#) varmı arac hakkında bilgi sahibi olan

Valla baya baktım bulamadım bilgi varmı aracla ilgili bilgisi olan nerdesiniz rscilerrr

Günkut
16-09-2012, 01:13
25 sayfadan buraya kadar baktım bende bulamadım söyle 1 parca boyalı yada degişenli adam gibi yolda ip gibi duran rs e kac para verilir rexi vermeye karar verdim ya rs alıp gazlıcam yada bmw alıp yanlıcam :D akıl verin bakalım

çağlarcoskun
16-09-2012, 02:35
25 sayfadan buraya kadar baktım bende bulamadım söyle 1 parca boyalı yada degişenli adam gibi yolda ip gibi duran rs e kac para verilir rexi vermeye karar verdim ya rs alıp gazlıcam yada bmw alıp yanlıcam :D akıl verin bakalım

bmw yi e46 yada uzeri alicaksan bmw. yada e36alcaksan cabrio veya m3 al derim. yoksa kesinlikle rs..

Günkut
16-09-2012, 02:55
suan icin ilgilendigim arac su

BMW 5 Serisi 5.20i 1999 Model 22.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 96323172 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-beyaz-a-binme-soz-olur-bmw-5-20-i-96323172/detay/#)

belki böyle birşeyde olabilir

Subaru / Impreza / 1.5 AWD / İMPREZA 2007 STI DAN FARKSIZ sahibinden.com'da - 97823763 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sti-tadinda-97823763/detay/)

yada bir rs .

eldeki para 25,000 ve iyi degerlendirmek lazım aldıktan sonra bozulunca araba yatar yapılamaz yanl aldıktan sonra en az 3 4 ay sorunsuz binmem lazım tabiki 2 . el alıyoruz ama göz var nizam var diyorum :D

Galip
16-09-2012, 03:03
suan icin ilgilendigim arac su

BMW 5 Serisi 5.20i 1999 Model 22.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 96323172 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-beyaz-a-binme-soz-olur-bmw-5-20-i-96323172/detay/#)

belki böyle birşeyde olabilir

Subaru / Impreza / 1.5 AWD / İMPREZA 2007 STI DAN FARKSIZ sahibinden.com'da - 97823763 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sti-tadinda-97823763/detay/)

yada bir rs .

eldeki para 25,000 ve iyi degerlendirmek lazım aldıktan sonra bozulunca araba yatar yapılamaz yanl aldıktan sonra en az 3 4 ay sorunsuz binmem lazım tabiki 2 . el alıyoruz ama göz var nizam var diyorum :D

5.20 4 ay boyunca hic masraf yapmaman icin 4 ay binmemen lazim :)

Günkut
16-09-2012, 03:06
5.20 4 ay boyunca hic masraf yapmaman icin 4 ay binmemen lazim :)
ahahha

yani illaki 5 kasa olması sart degil ama modelli araba bakıyorum kendime artık 99-2000 + olması lazım

BMW 3 Serisi 3.20d 2001 Model 24.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 99425495 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320d-dizel-99425495/detay/)

+ dizel astralar güzel duruyorlar saglam ve sorunsuz

Opel Astra 1.3 CDTI Essentia 2007 Model 24.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 97286304 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-her-yonuyle-orjinal-arac-97286304/detay/)

emre_
16-09-2012, 08:31
Dizel astra ve 1.5 subarunun sinifi farkli sanki distan sti yapmista 1.5 yurumeyen ve cok yakan bir araban olucak 1.3 astra ise biniyim gazliyim mantigin varsa hic bulasma bmw tercihine gelirsen tek vanos 520 ile yanlamadan bisey anlayamazsin dumduz lastik takip biraz kayarsin o kadar clio rs alirsan gazlamanin keyfine varirsin :)

Günkut
16-09-2012, 20:28
Dizel astra ve 1.5 subarunun sinifi farkli sanki distan sti yapmista 1.5 yurumeyen ve cok yakan bir araban olucak 1.3 astra ise biniyim gazliyim mantigin varsa hic bulasma bmw tercihine gelirsen tek vanos 520 ile yanlamadan bisey anlayamazsin dumduz lastik takip biraz kayarsin o kadar clio rs alirsan gazlamanin keyfine varirsin :)

eyvallah emre sagolasın sattın 206 yı cakmısın rs i hemen :)

bakalım şimdi rex biraz daha benimle doldurdum sayılır zaten biraz daha gazlayıp vericem ilanını satılırsa satılır artık ondan sonra bakıcaz aklımdaki aslında böyle cok gitsin degil paraya ihtiyacım olursa eger ilanı koyarsam cuk diye satılması yani 2.eli hızlı bir araba lazım ve az yakıtlı rs yakıt konusunda üzmüyor bildigim kadarıyla

emre_
17-09-2012, 00:41
Rsden yakit konusunda sikayetci degilim ki gunluk biniyorum duzgun bir rs alirsan satman zor olmaz diye dusunuyorum tabi crx in satilmasi lazim duruma gore :)

evolutions
21-09-2012, 13:59
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 99934463 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-35-huk-77-kazasiz-degisensiz-99934463/detay)

arkadasım gidip bakacak araca bilen varmı acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gercek-clio-rs-tutkunundan-97482045/detay

biride bu

freelife
21-09-2012, 15:15
vay be clio lar artık 20 den alıcı buluyor ..

BerkayKamaci
21-09-2012, 15:42
CVK satılık iken rs sorgulamaya gerek yok :D

Can's
21-09-2012, 15:48
CVK satılık iken rs sorgulamaya gerek yok :D

CvKİNG gıbı dolu bır rs de bu paraya bu hız yok ;)

NakkaSss
21-09-2012, 15:58
35huk u sefaköy de görüyorum hemen hemen her 2 günde bir :D Dışarıdan baktığım kadarı ile temiz bir araç. Bir kere de yenibosna da gördüm şanzuman dağıtmıştı sanırım komple motoru indirmişlerdi. Sanayii nin önünde yatıyodu yenibosna da. Sahibine de sormak gerek belkide başka bi işlem için sökmüş olabilirler. ama aracın evveliyat temiz diye biliyorum az çok. Benden daha iyi bilen arkadaşlar yazarlar mutlaka.

Ertekin
21-09-2012, 16:11
35huk u sefaköy de görüyorum hemen hemen her 2 günde bir :D Dışarıdan baktığım kadarı ile temiz bir araç. Bir kere de yenibosna da gördüm şanzuman dağıtmıştı sanırım komple motoru indirmişlerdi. Sanayii nin önünde yatıyodu yenibosna da. Sahibine de sormak gerek belkide başka bi işlem için sökmüş olabilirler. ama aracın evveliyat temiz diye biliyorum az çok. Benden daha iyi bilen arkadaşlar yazarlar mutlaka.

Şanzımanı ben sattım.Şanzıman dışında bir sıkıntısı yoktu.Alınabilecek bir rs

Galip
21-09-2012, 18:35
Huk guzel araba bencede alinabilecek araclardan

NakkaSss
21-09-2012, 18:49
Şanzımanı ben sattım.Şanzıman dışında bir sıkıntısı yoktu.Alınabilecek bir rs

Doğrudur sorduğumda şanzumandan dolayı söküldüğünü sölemişlerdi.

Rox
21-09-2012, 19:03

düz yolda bas bas benzin yakarsın al bmw 2 köşe başında yanla hem cebini hem hayatını rsike sokmazsın tatmin olmuş şekilde dönersin..eski rollcülerden olarak gram zevk almıyorum önden çekiş araçlardan...

AşkınS.
21-09-2012, 19:05

aracı gelip gördüğünde duruşunu beğeneceksin,içindede herhangi bi sıkıntı yok,sanırım sadece çamurlukta boya olması lazım,ön sağ

mcitir
24-09-2012, 08:48
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 95810313 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yurumeyen-ares-95810313/detay/)

Bilgisi olan arkadaşlardan ricam bu aracı bakmaya düşünüyorum nedir ne değildir?

Ek.Civic_Spoon
24-09-2012, 08:50
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 95810313 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yurumeyen-ares-95810313/detay/)

Bilgisi olan arkadaşlardan ricam bu aracı bakmaya düşünüyorum nedir ne değildir?

araç sarı orjinal rengi diyo nasıl oluyo bu? eski UR plaka plakadan hatırlıyorum ama Rs duayeni arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilir ..

emre_
24-09-2012, 08:52
orjinal rengi sarı demiyo bagaj içi kapı içleri orjinal rengindedir diyo

kelalper
24-09-2012, 08:53
Neresinde yazıyor ilanın yaw orjinal rengi diye. Boyanmıştır dio

ENGean
24-09-2012, 08:56
Araç Sadece Dıştan Boyanmıştır.Kaput Altı , Kapı İçleri , Bagaj İçi Boyanmamıstır.Orjinal Rengindedir..

ilanda 4.sıranın sonunda yazıyor arkadaslar :)

Ek.Civic_Spoon
24-09-2012, 09:00
Neresinde yazıyor ilanın yaw orjinal rengi diye. Boyanmıştır dio

orjinal rengi sarı demiyo bagaj içi kapı içleri orjinal rengindedir diyo

daha dikkatli okursanız görebilirsiniz ;)

mcitir
24-09-2012, 09:12
Renk mühim değil benim için :) Genel durumu hakkında bilgisi olan varmı acaba?

TaGo
24-09-2012, 09:25
Bu izmirde 14 e satılan araba bu hafta gene ilana konuldu. 14300 bu def tekrar soruyorum tanıyan varmıdır?

kelalper
24-09-2012, 09:32
Araç Sadece Dıştan Boyanmıştır.Kaput Altı , Kapı İçleri , Bagaj İçi Boyanmamıstır.Orjinal Rengindedir..

Yaw araba boyalı ama kaput altını kapı içlerini bagaj içini çok para tuttuğu için boyamadık orjinal rengindedir diyor işte. Resimde de gri olduğu belli oluyor zaten.

1998corsa
26-09-2012, 18:39
Bu izmirde 14 e satılan araba bu hafta gene ilana konuldu. 14300 bu def tekrar soruyorum tanıyan varmıdır?

arac sahıbıne ***** sıteden mesaj attım, tup tankını soktugum ve gerı takamadıgım ıcın aracta muayne yaptiramiyorum dedı arac lpg li anliycaginiz, aracin sol camurlugu degismis ama sasede falan sıkıntı yok dıyor.

YsnErhn
27-09-2012, 23:30
Arkadaşlar vts'mi satma kararı aldım ve ilk öncelıgım clio rs bütçemede uyan temiz bir rs almak ıstıyorum burdakı 3 araç hakkında dusuncelerınız nelerdır özellıklede sarı clio için bılgı veren olursa cok sevınırım. Şimdiden tesekkurler.

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 99618855 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-duzgun-bir-rs-99618855/detay)

Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 95810313 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yurumeyen-ares-95810313/detay)

-fatih-
30-09-2012, 18:40
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98575797 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-firsattir-98575797/detay)

bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?

güneşbalkan
01-10-2012, 00:55
airbag açmış eski yalova plakalı rs

orhansah
01-10-2012, 01:04
airbag açmış eski yalova plakalı rs

son ilandaki vb 4372 için miydi bu cevap acaba? daha detaylı bilginiz var mı peki?

Ö.öztüRk
01-10-2012, 02:22
Ordu'daki araç güzel görünüyor bilgi alabilirim isterseniz?

orhansah
01-10-2012, 12:10
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98575797 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-firsattir-98575797/detay)

bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?

var mı beyler başka bilgisi olan bu araç hakkında?:soru:

williamss
03-10-2012, 10:15
var mı beyler başka bilgisi olan bu araç hakkında?:soru:

aracı kullandım şans eseri karşılaşmıştık gayet güzel fiyatını hakeden orj. hava filtresi bulunan oynanmamış kurcalanmamış bir araç...

Anıl E.
11-10-2012, 00:21
Yok mu temiz clio rs? Fiyatı uygun fazla kurcalanmamış

mechanic
11-10-2012, 06:27
Yok mu temiz clio rs? Fiyatı uygun fazla kurcalanmamış

yok mu temiz 106 fiyatı uygun fazla kurcalanmamışşş

williamss
11-10-2012, 09:19
yok mu temiz 106 fiyatı uygun fazla kurcalanmamışşş

Patron sen nerelerdesin ya call me baby ^^ temiz Rs var 34 plakali 106 parasina hemde ;)

Anıl E.
11-10-2012, 10:00
Patron sen nerelerdesin ya call me baby ^^ temiz Rs var 34 plakali 106 parasina hemde ;)

Hangi rs o

KMR2-GT
11-10-2012, 10:28
Bi tane var satılık.76 defa sanziman yapilmis (hala bozuk) 48 defamotor yapilmis(daha ep3 gecemiyor) 2 parça boyalı(tavan ve bel altı) 95kilo agir diger rs lerden (macun farkı).56bin de(256bin den dusurulmus).Ama cok istiyorum 21. Arabanin adını çıkaran erkegn o...pu larını memnun eder bu açıklama

Anıl E.
11-10-2012, 10:31
56.000 km de olan rs sizin araciniz mi abi

NakkaSss
11-10-2012, 10:32
Hayırdır yahu ne oldu dedikodumu yaptılar aracın hakkında.

Can's
11-10-2012, 10:32
uaauhauhahuauahuau kamer o araba senın araba mı :D amnuko anlamıyorum mıllet ceset alır temızlerın yuzune bakmaz 3 5 oc arkadas laf konusur dıye
bak acık yazdım eger konusan kendıne guvenen varsa bana gelsın adres semt bellı pmden cevaplarız kamco

KMR2-GT
11-10-2012, 10:52
56.000 km de olan rs sizin araciniz mi abi
Evet kardeşim benim.sahibindende ilanı var.

Hayırdır yahu ne oldu dedikodumu yaptılar aracın hakkında.
Yapıyor valla ibneler hala.

uaauhauhahuauahuau kamer o araba senın araba mı :D amnuko anlamıyorum mıllet ceset alır temızlerın yuzune bakmaz 3 5 oc arkadas laf konusur dıye
bak acık yazdım eger konusan kendıne guvenen varsa bana gelsın adres semt bellı pmden cevaplarız kamco

Saolasın kanka.yaw 01 model araba hala 0 alıyorlarmış gibi laf anlatıyorum.

mechanic
11-10-2012, 10:55

ben aslında yoğum yoğum
pm atıyorum.

Bi tane var satılık.76 defa sanziman yapilmis (hala bozuk) 48 defamotor yapilmis(daha ep3 gecemiyor) 2 parça boyalı(tavan ve bel altı) 95kilo agir diger rs lerden (macun farkı).56bin de(256bin den dusurulmus).Ama cok istiyorum 21. Arabanin adını çıkaran erkegn o...pu larını memnun eder bu açıklama

kanka 26 verim bir lira inmem !

KMR2-GT
11-10-2012, 10:58
Olmaz kanks çok zarar ettim son 21 :D

Cliosportve
11-10-2012, 11:07
Benim aracım hakkındada sürekli söylemler var
Halan daha konuşuluyordur eminim
Bunlara kulak asmamak seviyeyi korumak lazım
Ben açıkcası zaten arabaya kar amaçlı binen birisi değilim Ocak ayında 3. senem olcak
Kısmetse 3-4 sene daha binmeyi düşünüyorum
Bu arada kimse bana anlatmasın çoğu clio rs artık yaşlılık sınırına geldi
Şanzımanı adam gibi kaç tane clio rs var
Bana göre çoğuda segman istiyor artık
Alan 2-3 ay kullanıp dağıtıp yağ bile koymadan satıyor
Sürekli bir döngü var buda alıcılar ister istemez kuşkulandırıyor
3. senedir bu clio rs camiasındayım
Çoğu kişiye yedek parça sağladım çoğu kişiye yardımcı oldum
Bunların karşılıgında karakterim iyi bilinir hep
İyilikler yaptım çoğu kişiye ol göstericilik yaptım
Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız
Ben artık çünkü o söylemlere kulak asmıyorum keale almıyorum

Sizde bence seviyenizi koruyun küfürlen bence işiniz çözülmez adres vererekte birşey çözülmez

mechanic
11-10-2012, 11:11
Ben açıkcası zaten arabaya kar amaçlı binen birisi değilim Ocak ayında 3. senem olcak

Sizde bence seviyenizi koruyun küfürlen bence işiniz çözülmez adres vererekte birşey çözülmez

lö selçuk bi bana faydan olmadı ha!

williamss
11-10-2012, 11:12

Bu araclar hakkindaki dedikodular her zaman oluyor herkez oturdugu yerden yaziyor soyluyor cogu ne senin aracini ne benim aracimi gormemistir :s benim arac ismet agadayken 3-4 kere motor yapilmis tutmamis yok orasi arizali burasi boyle...insanin hevesi kaciyor haziranin 2 sinden beri bodrumdayim is geregi dolasan dedikodu aracimi yapmisim yuklemisim ama olmamis ondan cikarmiyormusum... Ama bayramdan sonra insallah istanbuldayim ozmn onlarin ayarlari kacicak :))

mechanic
11-10-2012, 11:15
Bu araclar hakkindaki dedikodular her zaman oluyor herkez oturdugu yerden yaziyor soyluyor cogu ne senin aracini ne benim aracimi gormemistir :s benim arac ismet agadayken 3-4 kere motor yapilmis tutmamis yok orasi arizali burasi boyle...insanin hevesi kaciyor haziranin 2 sinden beri bodrumdayim is geregi dolasan dedikodu aracimi yapmisim yuklemisim ama olmamis ondan cikarmiyormusum... Ama bayramdan sonra insallah istanbuldayim ozmn onlarin ayarlari kacicak :))

ona motor yapılmış diyen liseli felandır ne olacak. cahil adamla uraşmak çok zor çok.
bi istanbula gideydin , herkes bir ayar vereydin iyiydi..
o zaman ben de bişeler yazacam işte konusuna. kapak niteliğinde...
sıkmayın canınızı ya. keyfine bakın..

KMR2-GT
11-10-2012, 11:15

Haklısın da Dostum telefonda saatlerce.konusmaktan laf anlatmaktan bıktım :(

freelife
11-10-2012, 11:16

imza :), bu arada piyasaya çıkmamış zır stock bir rs gelecek ondan haberin varmı senin :D....

NakkaSss
11-10-2012, 11:17

Aynen öyle.. Araç hakkında kuşkusu olan alır götürür expertize, ustasına yada anlıyorsa kendi bakar verir kararını.. Kendileri kullanırken aracı ciğer, başkasında olunca araç mındar.. Kul hakkına giriyorlar çoğumuz hızlı araçlar kullanıyoruz Allah korusun kazası var sakatlığı var.. Kimsenin hakkına girmeyin..

freelife
11-10-2012, 11:18

ee araç güzel olunca çekemeyen çok olur :),o yüzden takma isteyen gelip bakar...

iynn-RS
11-10-2012, 11:38
Kimseyle denemeden en hızlı olanları unutmayalım:D

Cliosportve
11-10-2012, 11:39
lö selçuk bi bana faydan olmadı ha!

ne istedinde yapmadım ismet ağa !! :)

Çok merak eden gelir kompresyonlarını yapar şanzımanına bakar
İşine gelmeyen almaz Kamerim
Bozma moralini daha fazla :icon_tup:

imza :), bu arada piyasaya çıkmamış zır stock bir rs gelecek ondan haberin varmı senin :D....

Zır stock mu
Hiç yabancı gelmiyor bu ?
Yoksa stockum stockum diyip gırtlak dolu mu olcak :D

Aynen öyle.. Araç hakkında kuşkusu olan alır götürür expertize, ustasına yada anlıyorsa kendi bakar verir kararını.. Kendileri kullanırken aracı ciğer, başkasında olunca araç mındar.. Kul hakkına giriyorlar çoğumuz hızlı araçlar kullanıyoruz Allah korusun kazası var sakatlığı var.. Kimsenin hakkına girmeyin..

Kesinlikle ....

freelife
11-10-2012, 11:40

bunlarda sanırım sadece rs çilerde var ...hepsi en hızlı :)

Cliosportve
11-10-2012, 11:42

Bir ara vardı öyle bir ilan
Clio rs AT edition 178 mi 179 hp fabrikasyon özel üretim diye
O mesela ne oldu acaba
Ben ona direk madem bizden özel bizden hızlı bizden farklı araban gel yarışalım demiştim gelmemişti :D

freelife
11-10-2012, 11:43
ne istedinde yapmadım ismet ağa !! :)

Çok merak eden gelir kompresyonlarını yapar şanzımanına bakar
İşine gelmeyen almaz Kamerim
Bozma moralini daha fazla :icon_tup:

Zır stock mu
Hiç yabancı gelmiyor bu ?
Yoksa stockum stockum diyip gırtlak dolu mu olcak :D

Kesinlikle ....

valla bana zır stock 105 000km de olduğu söylendi plakada hiç bildiğim bir plaka değil hani :)...ilanlara konmadan satılacakmış aklında olsun :)

Cliosportve
11-10-2012, 11:44
valla bana zır stock 105 000km de olduğu söylendi plakada hiç bildiğim bir plaka değil hani :)...ilanlara konmadan satılacakmış aklında olsun :)

Bu mesajdan sonra özel mesaj bombardumanına maruz kalıcaksın Ozan abi :D
Bi arkadaş var isteyen arayan 172
Ona satalım abi ayarını sende :icon_tup:

mechanic
11-10-2012, 11:46

zırsıtoksa ucuza gider ya.
egzos yapacan 2000 tl
yazılım 500
filtre 500
ıvır zıvır 500
lastik felan da isterse 1000 de ordan.
14000 verim diyen çıkacak. bahse bile girerim.

freelife
11-10-2012, 13:32
Bu mesajdan sonra özel mesaj bombardumanına maruz kalıcaksın Ozan abi :D
Bi arkadaş var isteyen arayan 172
Ona satalım abi ayarını sende :icon_tup:

bilgileri aldın top sende :D,mesajlar slc'ye plisss :D

freelife
11-10-2012, 13:34
zırsıtoksa ucuza gider ya.
egzos yapacan 2000 tl
yazılım 500
filtre 500
ıvır zıvır 500
lastik felan da isterse 1000 de ordan.
14000 verim diyen çıkacak. bahse bile girerim.

valla doğru bende bir 13 teklif edeyim bakayım :D

onurgoyunc
11-10-2012, 19:24
yarın 172lik rs bakacağım, neyine dikkat etmem gerekli?

RESERVE
14-10-2012, 19:37
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 97683985 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yclio-rspeed-172-97683985/detay)
arkadaşlaşlar tavsiye ederim,istanbuldan bursaya dönerken karamürselde denk geldi çok iyi yürüyo yeğenin rocco'nun içinden geçti..sahibide iyi biri :) pahalı ama değer bu makinayaa harbiden yüklü..:icon_tup:

mehmetRS
14-10-2012, 20:38
yarın 172lik rs bakacağım, neyine dikkat etmem gerekli?

sahibine dikkat etme sakın :) götür bir servise, kıy paraya baksınlar her tarafına, gerekirse komp. felan ölctürürsün, tanıdık yetkili bir renault servisi olursa balından yenmez :)

onurgoyunc
14-10-2012, 21:38
sahibine dikkat etme sakın :) götür bir servise, kıy paraya baksınlar her tarafına, gerekirse komp. felan ölctürürsün, tanıdık yetkili bir renault servisi olursa balından yenmez :)

servise götürmeye gerek kalmadı :) arabanın triger kayışının değişmesi lazım ve km göstergesi bozuk. masrafı çok olacağından vazgeçtim

mehmetRS
14-10-2012, 22:02
servise götürmeye gerek kalmadı :) arabanın triger kayışının değişmesi lazım ve km göstergesi bozuk. masrafı çok olacağından vazgeçtim

sadece bu iki sorun varsa, bunlar problem değil bence:)
edit : göstergemi bozuk, okuyucu sensörmü?

onurgoyunc
14-10-2012, 22:12
sadece bu iki sorun varsa, bunlar problem değil bence:)
edit : göstergemi bozuk, okuyucu sensörmü?

herhalde okuyucu sensör. gösterge 7000 km civarı az gösteriyor. Almanya'da olduğumdan triger değişimi çok masraflı, neredeyse arabanın fiyatının 1/4 ü kadar tutuyor değişimi

mehmetRS
14-10-2012, 22:15
herhalde okuyucu sensör. gösterge 7000 km civarı az gösteriyor. Almanya'da olduğumdan triger değişimi çok masraflı, neredeyse arabanın fiyatının 1/4 ü kadar tutuyor değişimi

nasıl yani ya? arabayı atıyorum 16-17bin liraya aldınız, triger masrafı 4 bin liramı tutuyor yani? yoksa almanyadaki satış fiyatı 2000 euro da triger fiyatı 500 euromu? ne yapıyorlar Almanyada arkadaş, kuş tüyü yastıklamı değiştiriyorlar triger setini, cok şaşırdm gerçekten

iynn-RS
14-10-2012, 22:18
herkes kompresyona baktırın dıyoda kompresyon farklı çıkınca ne oluyo bılen bırı anlatsın:D

onurgoyunc
14-10-2012, 22:20
nasıl yani ya? arabayı atıyorum 16-17bin liraya aldınız, triger masrafı 4 bin liramı tutuyor yani? yoksa almanyadaki satış fiyatı 2000 euro da triger fiyatı 500 euromu? ne yapıyorlar Almanyada arkadaş, kuş tüyü yastıklamı değiştiriyorlar triger setini, cok şaşırdm gerçekten

fiyatı 2500€, araba bu :)

Gebrauchtwagen: Renault, Clio, 2.0 16V Renault Sport, Benzin, (http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=221985805&cd=634852182190000000)

parça 200€, değişimle beraber minimum 600€ tutacak :)

murat_ileri
14-10-2012, 22:20
yurtdışında işcilik para tutar

mehmetRS
14-10-2012, 22:23
vay arkadaş ya, boşuna adamlar evlerinin bahcelerinde garajlarında kendileri halletmiyor mevzuları.. vallahi Allah yardımcınız olsun, araba cok ucuz ama triger işi paraymış hakaten

Schumi
14-10-2012, 23:38
herkes kompresyona baktırın dıyoda kompresyon farklı çıkınca ne oluyo bılen bırı anlatsın:D

Kompressyon ölçümünde silindirler arası fark %10 u pek geçmiyorsa sıkıntı yok. Ama yok birtanesi çok düşükse ileride yada hemen bir segman lazım duruma göre. Yada bir takım forged piston. :D

williamss
15-10-2012, 07:17

hahahah cidden herkezde bi kompresyon aşkıdır gidiyor ama sonuc yada neden yaptırdıgını bilmiyor :P

embiya26
16-10-2012, 00:37
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-temiz-asfalt-canavari-87799628/detay)

bu rs hakkında bılgısı olan varmı:?

murat_ileri
16-10-2012, 02:31
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-temiz-asfalt-canavari-87799628/detay)

bu rs hakkında bılgısı olan varmı:?

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/107758-clio-rs-sorgulama-36.html

burada sorgulanmıştı.

iynn-RS
16-10-2012, 07:06
Kompressyon ölçümünde silindirler arası fark %10 u pek geçmiyorsa sıkıntı yok. Ama yok birtanesi çok düşükse ileride yada hemen bir segman lazım duruma göre. Yada bir takım forged piston. :D

Anladim haci.

Biz o zaman motoru yeni yapilmis ve kompresyonu saglam rs mi ariyoruz
Yoksa
13 yasina girmis cogu 200 bin km ye yaklasmis 170 hp lik bir hothatcin kompresyonunun tam kapaginin acilmamis olaninimi ariyoruz

GokhanRS
16-10-2012, 07:38
bence kimse bilmiyor diyenler bilmiyor :)

kompresyon olayını bu forumda bilmeyen çok azdır. çünkü 100 kere konular açıldı tartışıldı gerekliliği sonuçları v.s hepsi konuşuldu.

embiya26
16-10-2012, 08:08
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/107758-clio-rs-sorgulama-36.html

burada sorgulanmıştı.

yaw bulamadım konu cok uzamıs

Schumi
16-10-2012, 23:18
Anladim haci.

Biz o zaman motoru yeni yapilmis ve kompresyonu saglam rs mi ariyoruz
Yoksa
13 yasina girmis cogu 200 bin km ye yaklasmis 170 hp lik bir hothatcin kompresyonunun tam kapaginin acilmamis olaninimi ariyoruz

Servis kitabı bu araba için sıfır iken görülmesi gereken değer atıyorum 190 psi diyorsa araç 150 bin km ye gelmişse ben o araçtan minimum 150 psi beklerim. Emin olun 2000 li yıllardan sonra başka düşük hacimden yüksek güç çıkartan atmosferik spor araç motorları da ölçüldü edildi düzgün bakımlı olan tahmin ettiğiniz kadar düşük değerler göstermiyor. Zaten gelende hepsi birden çok düşük olursa km düşürülmüş demek oluyor. Ama çoğu zaman 1 yada 2 tanesinde ciddi düşüklük oluyor. Tabi sentesi atlamış yada contası yanık araçlarda hatalı değer gösterir.

JDM VTİ
16-10-2012, 23:27
hazır clio rs'ciler burda benle denemek isteyen hızlı rs'leri cuma veya cumartesi günü avrupa yakası ***** yere beklerim :D gelmek isteyen pm atabilir.

iynn-RS
17-10-2012, 00:19
hazır clio rs'ciler burda benle denemek isteyen hızlı rs'leri cuma veya cumartesi günü avrupa yakası ***** yere beklerim :D gelmek isteyen pm atabilir.

boşuna burda gider yapıp durma. devamlı atar yapıyosun kımse denemıyo.

bayramdan sonra boluya gelırsen ben senle denerım ne dersın?

JDM VTİ
17-10-2012, 00:21
yerse yapıyorum işte , gelen giden hiç yok dediğin gibi :(

bi deneme için ne kalkıp boluya giderim ne düzce ne sapanca ne başka bi yere o kadarda değil :)

Galip
17-10-2012, 09:32
Ee yok mu ss306 ile deneyen:))

NakkaSss
17-10-2012, 09:43
Ee yok mu ss306 ile deneyen:))

Sen denesene Galip :D

kelalper
17-10-2012, 09:54
boşuna burda gider yapıp durma. devamlı atar yapıyosun kımse denemıyo.

bayramdan sonra boluya gelırsen ben senle denerım ne dersın?

adam köprü geçmio boluya mı gelecek.

zıpzıp
17-10-2012, 09:56

Gel Joy'a deneyek :D

KMR2-GT
17-10-2012, 09:58
Ben olsam denerdim valla.burda denicek araba yok.

Galip
17-10-2012, 10:42
Sen denesene Galip :D

Egzozlari soktum aracim cok stock :)

NakkaSss
17-10-2012, 10:47

Hadi ya egzozlu hali iyiydi baya ya. Sesine hastaydım :D

zıpzıp
17-10-2012, 10:53

Ne egsoz kullanıyordun Galip ?

evolutions
17-10-2012, 10:56
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 20.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 102596854 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-bu-rs-yurumuyo-102596854/detay)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acilll-kazasizz-34-huk-77-102264030/detay

arkadaslar bilgisi olan warmı acaba

honour35
17-10-2012, 11:22
huk 77 eski aracim. bikac bilgi yazayim. zaten aracin benden onceki sahipleride buraya uye onlarda gorurse yazar biseyler.. arac 0 olarak ankaradan alinmis. sonra istanbula gitti. izmire geldi burada 3 el degistirdi ve tekrar istanbula geldi. 2008 tarihinde arkadan bir hasar almis. arka panel saci arka tampon arka travers alt saci bunun disinda ampul degisimi bagaj yazilari vs basit seyler var degisenler. bagaj kapagida boyanmis gozukuyor kayitlarda. tabi bunlarin hepsi renault serviste yapilmis . en son servis kaydi 2010 mart ayinda gozukuyor. 131000kmde girmis servise. kmde bi sikinti yok yani bence. ben zaten tas catlasin 1000km falan kullandim. buarada trigerini kimse degistirmediyse trigerinin degismesi gerekir. kmsi henuz gelmedi 162000de degismesi lazim ama en son trigeri 2007de degismisti aracin. arkadaki hasari goz korkutmasin bence agir bisey degildi. sonucta agir kazasi olsa ben almazdim. benden onceki sahipleri oldukca iyi bakmis buarada bende fazla kullanmadim zaten. alinabilir tabiki amma bu fiyatlara degil bence. baska sorunuz varsa pm atabilirsiniz.

Ertekin
17-10-2012, 12:05
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 20.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 102596854 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-bu-rs-yurumuyo-102596854/detay)

Renault / Clio / 2.0 Sport / ACİLLL KAZASIZZ 34 huk 77 sahibinden.com'da - 102264030 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acilll-kazasizz-34-huk-77-102264030/detay)

arkadaslar bilgisi olan warmı acaba

2002 model olan 41 RS benim eski aracım.39000 km yaptım o arabayla.
Mazisi çok karışık tavsiye etmem artık.tepeden tırnağa ezbere biliyorum hangi vidasının neresinde ne kadar pas var ına kadar.

Diğer Huk 77 ide iyi biliyorum geçen şanzımanı ben sattım zaten ve bikaç parça daha.
Araba temiz güzel fiyat konusunda yorum yapamam.

murat_ileri
17-10-2012, 12:22
2002 model olan 41 RS benim eski aracım.39000 km yaptım o arabayla.
Mazisi çok karışık tavsiye etmem artık.tepeden tırnağa ezbere biliyorum hangi vidasının neresinde ne kadar pas var ına kadar.

Diğer Huk 77 ide iyi biliyorum geçen şanzımanı ben sattım zaten ve bikaç parça daha.
Araba temiz güzel fiyat konusunda yorum yapamam.

ertekin elinde 1.6 k4mlere uyumlu parça varmı :)

Ertekin
17-10-2012, 13:24
ertekin elinde 1.6 k4mlere uyumlu parça varmı :)

Valla ne aradığına bağlı.%90 vardır.

emre_
17-10-2012, 14:34
Arkaslar ilanda olmayan eski va rs imi ozel sebepler nedeni ile satmak durumundayim fiyati oldurmek icin aramayin gecmisi belli arabadir bagaj ve tavan boyasizdir on panel radyator vs orjinaldir arac suanda moonrock kaplidir herseyi dortdortluktur vwtech dyno ciktilari elimde mevcut kompresyon ve ekspertiz yaptirabiliriz uzerinde ekstralari mevcuttur ve o sekilde saticam ilgilenenler pm atmasi yeterli bakip baktirabilirsiniz kime isterseniz sorabilirsiniz

iynn-RS
17-10-2012, 14:38
Arkaslar ilanda olmayan eski va rs imi ozel sebepler nedeni ile satmak durumundayim fiyati oldurmek icin aramayin gecmisi belli arabadir bagaj ve tavan boyasizdir on panel radyator vs orjinaldir arac suanda moonrock kaplidir herseyi dortdortluktur vwtech dyno ciktilari elimde mevcut kompresyon ve ekspertiz yaptirabiliriz uzerinde ekstralari mevcuttur ve o sekilde saticam ilgilenenler pm atmasi yeterli bakip baktirabilirsiniz kime isterseniz sorabilirsiniz

fotoları varmı aracın son halinin

emre_
17-10-2012, 14:41
fotoları varmı aracın son halinin

Aksama eklerim resimlerini son halinin

mcitir
17-10-2012, 14:51
Bende bi Rs bakıyorum değişeni olmayan.