PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs sorgulama.

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]

kalipson
17-11-2017, 11:53
Temiz RS.e değer.
Yorgun RS.i alıp parça temini ile boğuşmak var(dikiş tutup tutmayacağı da meçhul; RS.çiler anlar ne demek istediğimi), keyfe keder oynamak var. Hee bi de temiz RS.in verdiği kafa rahatlığı paha biçilemez :D

ggtoker
17-11-2017, 20:02
Temiz RS.e değer.
Yorgun RS.i alıp parça temini ile boğuşmak var(dikiş tutup tutmayacağı da meçhul; RS.çiler anlar ne demek istediğimi), keyfe keder oynamak var. Hee bi de temiz RS.in verdiği kafa rahatlığı paha biçilemez :D

Kesinlikle paha bicilemez....

rafi
19-11-2017, 14:22
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-sport-172-forget-degisensiz-2parca-boya-muayne-yeni-500153142/detay)
bilgisi olan varmı ?

cliocup172
20-11-2017, 08:20
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-sport-172-forget-degisensiz-2parca-boya-muayne-yeni-500153142/detay)
bilgisi olan varmı ?

merak ettiginiz ne varsa sorabılırsınız aracın genel olarak bütün işini ben yaptım

mcitir
20-11-2017, 11:15
fiyatı uçuk olmayan rs yok.Olanlardan da lütfen uzak durunuz.(bir dost)
:)

Mesaj kutun dolmuş Mert hocam teşekkür edecektim cevap için.

MertSerhanÖ.
20-11-2017, 16:02
Mesaj kutun dolmuş Mert hocam teşekkür edecektim cevap için.

Rica ederim ne demek:)

asmisinsan
22-11-2017, 14:04
kayserideki sarı rs nasıldır

nyz_61
23-11-2017, 14:58
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-boyasiz-503644401/detay) bu araç hakkında bilgisi olan varmı...

AliGizda
23-11-2017, 16:06
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-boyasiz-503644401/detay) bu araç hakkında bilgisi olan varmı...

61 plaka bi tane güzel hasar almış bi araç vardı, onu hatırlattı bana plakadan ötürü. Boyasız demiş arkadaş ama, dikkatli olmakta fayda var.

AliGizda
23-11-2017, 16:25

DF' yi görünce DF 111' le karıştırdım. Bu araç değilmiş.

MertSerhanÖ.
23-11-2017, 17:48
genel olarak tek bir şey söylicem.

Minimum 32-33 bin altında veya direk 30 diyeyim,alacağınız rs için mutlaka kenarınızda 6-7 bin liranız olsun.hele 25 binlere alacağınız araçlara lütfen iyi baktırın.Kaporta takmanız gereken son şey inanın bana.Kaporta masraf çıkartmazda,rs bi başlarsa tek dostunuz bankalar olur:)

Dentech
23-11-2017, 17:50
61 plakanın boyası vs iyi hoş da arka stoplar nedir?

MertSerhanÖ.
23-11-2017, 17:57
stop'un tanesi 60 tl yahu :)

SedatAdanurr
23-11-2017, 17:59
61 plaka bi tane güzel hasar almış bi araç vardı, onu hatırlattı bana plakadan ötürü. Boyasız demiş arkadaş ama, dikkatli olmakta fayda var.
Bu o araç değil, bildiğim kadarıyla da dediği gibi boyasız.

cliocup172
24-11-2017, 13:00
61 plakanın boyası vs iyi hoş da arka stoplar nedir?

sattın sıfır rs i sen hala buralardasın hayırdır :)

Dentech
25-11-2017, 12:39
sattın sıfır rs i sen hala buralardasın hayırdır :)

gönlümüz hala burada napalım :) yaramızı deşme

Dentech
25-11-2017, 12:40
stop'un tanesi 60 tl yahu :)

işte olay o zaten..60tl ama niye hala bu stoplar

PULAT
29-11-2017, 10:39
Metin ustanın eski aracı df olan. Dediği gibi boyasız. Ama bana kalırsa fiyat fazla.

MertSerhanÖ.
29-11-2017, 10:55
valla eğer df denildiği gibi boyasız ise fiyatı gayette uygun.

Adamlar ortadan yarık typerları 65 ten aşşağı vermiyor.
106'lara inpro,lucid m2 takınca adam 37 istiyor.(gözümün önünde 98 106 35.5 a gitti) bizim rs ler hala 35 bile istense pahalı oluyor.

Hadi biri gelsin benim aracımı para gücüyle alsın.

Abi lütfen ya,ne 38 i 45 e çeksin.Bırakın abi değerini bilmeyecek adam almasın rs i.Alan kişiler gerçekten rs olduğu için alsın..

kalipson
29-11-2017, 11:31

106'lara inpro,lucid m2 takınca adam 37 istiyor.(gözümün önünde 98 106 35.5 a gitti) bizim rs ler hala 35 bile istense pahalı oluyor.

Abi lütfen ya,ne 38 i 45 e çeksin.Bırakın abi değerini bilmeyecek adam almasın rs i.Alan kişiler gerçekten rs olduğu için alsın..

Kesinlikle haklısın.
Kendi alacağı zaman dip fiyat, satacağı zaman tavan fiyat. Bu anlayış yüzünden bi nesil rs mundar oldu. Hele ki TR. ye ilk giren seriler.
Buna bi de marka algısı da eklenince pul parasına apaçilerin ve sezonluk gazlamalık araba arayan ve çivi çakmadan satan kişilerin eline düştü.
Şimdi hepi topu kaç tane düzgün rs kaldı ki?
Ama sorsan çok istiyor derler...

Zaten bu zihniyet almasın daha iyi.

onurc
29-11-2017, 11:37
fiyat ucuz olsa boyasız yazmasından dolayı şüphe edilir,rakam fazla olunca bu para verilmez denir..
Denir de denir...
kaç para olmalı bu otomobil? 38 lira böyle kıymetli bi araç için fazla mı ? Bence değil,zaten o fiyattan aşağı almak isteyen adam binici falan değildir,al satcı falan olmalı heralde.
Otomobil ok gibi duruyor usta kimse kusura bakmasın valla.Renault cu olsam ben alırdım yalan yok.

kalipson
29-11-2017, 11:47
Şimdi Allah aşkına orta halli bi 172, orta halli bi 106 gti'ın ettiği paraları etmiyor ise her iki tarafta da döteleklik var. Bi taraf zamanında içine edip aman lanet olsun elimden çıksın diye satan zevatlar, diğer taraf da bunu öğrenip öldüre öldüre öldüm fiyatına almaya çalışan zevatlar..

Tamam herkesin bütçesi bir olmayabilir. Biz de fabrikatör çocuğu değiliz ama bişeyin de hı hakkı vardır. 106'ya 35 40 veriliyorsa 172'ye de pekala verilir.

Valla gıcık oluyorum bu ölücü zihniyete. Zaten bunlara bedava da versen doğru düzgün bakmıyor arabaya. Öyle heder olup gidiyo arabalar.
Ben Megane'cıyım. Clio 197 hariç koltuğuna oturduğum Clio rs yok. Ama ister istemez duyuyosun ediyosun. Türlü türlü çirkinlikler, çıkma ölmüş parçalar ile araba yürütme gayretleri falan...

Anlatmaya kalksam 1 gün oturup buraya yazmama lazım

Grimlord
29-11-2017, 12:09
106lara morette takınca fiyat otomatik 10 bin artıyor, yok mu cliolara morette? ben de takacam, yıldım artık. Para etmiyor yoksa bizim rsler :D

ggtoker
29-11-2017, 19:18
Şimdi Allah aşkına orta halli bi 172, orta halli bi 106 gti'ın ettiği paraları etmiyor ise her iki tarafta da döteleklik var. Bi taraf zamanında içine edip aman lanet olsun elimden çıksın diye satan zevatlar, diğer taraf da bunu öğrenip öldüre öldüre öldüm fiyatına almaya çalışan zevatlar..

Tamam herkesin bütçesi bir olmayabilir. Biz de fabrikatör çocuğu değiliz ama bişeyin de hı hakkı vardır. 106'ya 35 40 veriliyorsa 172'ye de pekala verilir.

Valla gıcık oluyorum bu ölücü zihniyete. Zaten bunlara bedava da versen doğru düzgün bakmıyor arabaya. Öyle heder olup gidiyo arabalar.
Ben Megane'cıyım. Clio 197 hariç koltuğuna oturduğum Clio rs yok. Ama ister istemez duyuyosun ediyosun. Türlü türlü çirkinlikler, çıkma ölmüş parçalar ile araba yürütme gayretleri falan...

Anlatmaya kalksam 1 gün oturup buraya yazmama lazım

2 3 prca degisenli vti lerin 45 50
Felegin cemberinden gecmis 10 sefer km dusurulmus onu 97 arkasi 99 ici 01 106larin 35 oldugu yerde clio rs i harciolar������

MertSerhanÖ.
29-11-2017, 19:31
Çok net söylüyorum,çok aşırı aciliyeti olmayanlar fiyatları çeksin yukarı.Ben böyle bir rezillik görmedim.Vti yaa vti.45 50 bin ne demek allah aşkına.Bırakın rs e rs olduğu için binmek isteyenler alsın.

Ben zaten malım,akılsızım şuan sahip olduğum aracın sahibine fiyat ney dedim söyledikten sonra okey dedim gittim aldım.Adamın gözünde aracının değeri o.Adama fiyat çok desem bana git ozaman o paralarda al dicek ve haklıda.Çok yazık oluyor Renault Sporta..

kalipson
29-11-2017, 21:19
Yazık oluyor bu arabalara hakkaten.
Derdi tasası bana düşmez; sahibi isterse akvaryum yapsın ama bi yerde milli servet aynı zamanda.

Bu araçları hırpalamaya bayılan arkadaşlar, bu arabaları alırken verdikleri parayı yerde mi buldu acaba hep merak etmişimdir.

kalipson
29-11-2017, 21:21
Çok net söylüyorum,çok aşırı aciliyeti olmayanlar fiyatları çeksin yukarı.Ben böyle bir rezillik görmedim.Vti yaa vti.45 50 bin ne demek allah aşkına.Bırakın rs e rs olduğu için binmek isteyenler alsın.

Ben zaten malım,akılsızım şuan sahip olduğum aracın sahibine fiyat ney dedim söyledikten sonra okey dedim gittim aldım.Adamın gözünde aracının değeri o.Adama fiyat çok desem bana git ozaman o paralarda al dicek ve haklıda.Çok yazık oluyor Renault Sporta..

Yok abi yok..
Biz keriziz. İyi mala iyi para vermiş olarak. Çok vermişsin çok etmişsin muhabbetlerinden gına geldiydi bana da bi ara.

okanackgz
30-11-2017, 08:32

Ben aldığım dönemde de ağzından çıkan fiyatın üstüne pazarlık dahi etmemiştim durumdan rahatsız olup noter ücretini kendisi karşılamıştı saolsun :) Aldığım dönem ***** sitedeki en pahalı rs den net 4 bin fazlasını verip almıştım,tek pişmanlığım satmam oldu :/

PULAT
30-11-2017, 09:01
Kuş kadar beyniyle bana laf sokmaya çalışanlar eminim ki bu cümlelerimi de ya kaba etlerinden anlayacaklar yahutta mantığını o minicik beyinleriyle kavrayamayacaklar ama ben yine de iki satır yazayım hani olurya İlahi bir vesile olurda idrak edebilirler.

Ortadan yarık typer ile 106 ile bilmem ne ile neden kıyaslıyorsunuz bu araçları? Bunlar dediğiniz gibi özel araçlar, markaların sınırlı sayılarda ürettiği bazı donanımları kendilerine has modeller. Bunları alan kişilerde genellikle markaya hatta modele sadık kişiler oluyor. Normal bir clio alacak olan adam alternatif olarak 207 fiesta jazz colt c3 gibi B segment diğer araçlarıda alternatifleri arasına sokabilir. Ama bir adam Reno Sport seveniyse gidipte typer almaz kolayına. Keza 106 ya 30 vermeyi gözden çıkarmış adam gidipte clio rs almaz. O sebeple felanca modele şu parayı istiyorlar zırvasını geçin g.tünü yiyim havası onlar. Biri çıkıp şasisiz tofaşa 30 çekiyorlar oy laguna şu parayı eder deyip aklınca malını değerlendirmeye çalışıyor ama o işler öyle değil. Zamanında bu memlekette gti lar integralar fink atarken doğru dürüst r5 turbo yada başka bir modeli yoktu renonun sporcu olarak ülke yollarında. Bazı şeylerin alt yapısı çoook öncelerden mevcut. Öyle boyasız bilmem nesiz diye 40 50 yazayım işi renoda yemez kusura bakmayın. Bir stop lambasını bile orjinale çevirmek için para harcamaya kıyamayan adamdan bulunmaz hint kumaşı alamazsınız. Hadi zevkidir diyelim her halükarda saygı duyarım; Ben bir aracın piyasasını kendi kardeşlerine göre kıyaslayıp alırım. Normal bir b segment araç değil bu clio olmazsa fiesta alırız sorun değil diyemeyiz. VTİ ın typer ın 106 nın piyasada bu kadar sevilmesi ve yüksek paralar etmesi tesadüf ya da sizdeki bu komedi filmi sahnesinden alıntı düşünce yapısıyla olmadı. Renault firması Türkiye ye hep ikinci sınıf gözüyle baktığından -ki halen daha da öyledir- bugün sporcu modelleri hak ettiği değeri göremiyor. Temel mantıkta donanım komfor güvenlik gibi hemen her anlamda hatta performansta bile muadillerinden iyi olduklarından mantıken daha çok ya da en az onlar kadar etmesi gerektiğini düşünsekte piyasa şartlarının akılla mantıkla pek ilgisi yok. Şayet olsaydı tofaşlara 10bin tl üzeri para veren kimse olmazdı. O yüzden cli rs i 106 ile bilmem ne ile kıyaslamayı bırakın. Bu araçların kıyası kendi kardeşleri ile olur. Megane rs ile bile kıyaslanmamalı. Bazı araçların ufak tefek detayınıda bilmeden konuşmayın. Burası mal kötüleme yada yüceltme yeri değil.

Mezarcılık olayına da gelirsek, ben f7r seven defalarca alıp masraf edip yok paralara satmış bir insanım. Türkiye de ki belkide en sağlıklı (motoru kesinlikle ellenmemiş) ve başka araçlarda olmayan ufak ekstralara sahip aracını insanlar f7r a 20 küsür yazarlarken 15 bin tl ye sattım. Harcadığım para totalde 30 bini bulmuştur. Bu sadece 1 tanesi. Ben satarken de alırken de dosdoğru konuşmayı severim her ne kadar işinize gelmese de en kral f7r ın benim gözümde edeceği 20bin tl dir. clio rs ise 28-30 bin çok iyiyse orjinalse. Megane rs ile alakalı yorum yapmayacağım çok sevdiğim ve sahip olmak istediğim bir araç olsa da muadilleri içinde alınması bence en mantıksız araba gibi görünüyor. Gereksiz ağır stok haliyle yürümüyor vs vs.

Ya da siz bu yazdıklarımı yok farz edin çekin fiyatları yukarıya. 50 bin yapın ne de olsa vti lar o paraymış ve f7r a bile geçilen arabalar onlarda. Sonra torunlarınıza bırakırsınız biz bu arabalar için böyle böyle ettik kuş kadar aklımızla millete laf sokmaya çalışıp fiyatı şişirdik sonra "elimizde" patladı vs. Bu tip araçlar piyasada sirkülasyonu oldukça değer kazanır. Öyle ışıltılı garaj köşelerinde fiyat yükseltme saçmalıklarıyla olmaz o işler. Ben her gün ilanlara bakıyorum. Hep aynı arabalar. Sanırım genel kafalarda aynı. Böyle devam edin. 106 10 kere el değiştirirken siz rs lerin yakaladığı sübaplarla tutturulamayan sente ayarlarıyla filan uğraşın. Kaç kere tezgah görmüş motorların empozesini yapın şöyle yürüyor böyle kaçıyor diye. Kendinizi avutun. Haydi selametle. Benimle şahsi bir karın ağrısı olan varsa da yazacağım telefon numaramdan arasın. Bu konu insanların bilgi paylaşımı ve birbirlerine yardımcı olması için var. Minicik beyinlerle laf sokma yeri değil gereksiz kalabalık etmeyelim.

0536 701 78 61 Gökhan KARPUZ.

Saygılar selamlar.

onurc
30-11-2017, 09:16
PULAT kim size laf sokmaya calısıyor anlayamadım ? En son postunuzdan bu yana olan postları , kendi yazdığım dahil tekrar okudum da , sizin tabirinizle laf sokma göremedim.

Kendi yorumum için konuşayım,bir iğneleme yapmadım kimseye.Diğer yazan kişilerde yapmamış,piyasa durumunu konuşmuş ben gibi.Bu kadar hiddetlenmeye gerek yok bence (:

kalipson
30-11-2017, 09:20
Kuş kadar beyniyle bana laf sokmaya çalışanlar eminim ki bu cümlelerimi de ya kaba etlerinden anlayacaklar yahutta mantığını o minicik beyinleriyle kavrayamayacaklar ama ben yine de iki satır yazayım hani olurya İlahi bir vesile olurda idrak edebilirler.

Ortadan yarık typer ile 106 ile bilmem ne ile neden kıyaslıyorsunuz bu araçları? Bunlar dediğiniz gibi özel araçlar, markaların sınırlı sayılarda ürettiği bazı donanımları kendilerine has modeller. Bunları alan kişilerde genellikle markaya hatta modele sadık kişiler oluyor. Normal bir clio alacak olan adam alternatif olarak 207 fiesta jazz colt c3 gibi B segment diğer araçlarıda alternatifleri arasına sokabilir. Ama bir adam Reno Sport seveniyse gidipte typer almaz kolayına. Keza 106 ya 30 vermeyi gözden çıkarmış adam gidipte clio rs almaz. O sebeple felanca modele şu parayı istiyorlar zırvasını geçin g.tünü yiyim havası onlar. Biri çıkıp şasisiz tofaşa 30 çekiyorlar oy laguna şu parayı eder deyip aklınca malını değerlendirmeye çalışıyor ama o işler öyle değil. Zamanında bu memlekette gti lar integralar fink atarken doğru dürüst r5 turbo yada başka bir modeli yoktu renonun sporcu olarak ülke yollarında. Bazı şeylerin alt yapısı çoook öncelerden mevcut. Öyle boyasız bilmem nesiz diye 40 50 yazayım işi renoda yemez kusura bakmayın. Bir stop lambasını bile orjinale çevirmek için para harcamaya kıyamayan adamdan bulunmaz hint kumaşı alamazsınız. Hadi zevkidir diyelim her halükarda saygı duyarım; Ben bir aracın piyasasını kendi kardeşlerine göre kıyaslayıp alırım. Normal bir b segment araç değil bu clio olmazsa fiesta alırız sorun değil diyemeyiz. VTİ ın typer ın 106 nın piyasada bu kadar sevilmesi ve yüksek paralar etmesi tesadüf ya da sizdeki bu komedi filmi sahnesinden alıntı düşünce yapısıyla olmadı. Renault firması Türkiye ye hep ikinci sınıf gözüyle baktığından -ki halen daha da öyledir- bugün sporcu modelleri hak ettiği değeri göremiyor. Temel mantıkta donanım komfor güvenlik gibi hemen her anlamda hatta performansta bile muadillerinden iyi olduklarından mantıken daha çok ya da en az onlar kadar etmesi gerektiğini düşünsekte piyasa şartlarının akılla mantıkla pek ilgisi yok. Şayet olsaydı tofaşlara 10bin tl üzeri para veren kimse olmazdı. O yüzden cli rs i 106 ile bilmem ne ile kıyaslamayı bırakın. Bu araçların kıyası kendi kardeşleri ile olur. Megane rs ile bile kıyaslanmamalı. Bazı araçların ufak tefek detayınıda bilmeden konuşmayın. Burası mal kötüleme yada yüceltme yeri değil.

Mezarcılık olayına da gelirsek, ben f7r seven defalarca alıp masraf edip yok paralara satmış bir insanım. Türkiye de ki belkide en sağlıklı (motoru kesinlikle ellenmemiş) ve başka araçlarda olmayan ufak ekstralara sahip aracını insanlar f7r a 20 küsür yazarlarken 15 bin tl ye sattım. Harcadığım para totalde 30 bini bulmuştur. Bu sadece 1 tanesi. Ben satarken de alırken de dosdoğru konuşmayı severim her ne kadar işinize gelmese de en kral f7r ın benim gözümde edeceği 20bin tl dir. clio rs ise 28-30 bin çok iyiyse orjinalse. Megane rs ile alakalı yorum yapmayacağım çok sevdiğim ve sahip olmak istediğim bir araç olsa da muadilleri içinde alınması bence en mantıksız araba gibi görünüyor. Gereksiz ağır stok haliyle yürümüyor vs vs.

Ya da siz bu yazdıklarımı yok farz edin çekin fiyatları yukarıya. 50 bin yapın ne de olsa vti lar o paraymış ve f7r a bile geçilen arabalar onlarda. Sonra torunlarınıza bırakırsınız biz bu arabalar için böyle böyle ettik kuş kadar aklımızla millete laf sokmaya çalışıp fiyatı şişirdik sonra "elimizde" patladı vs. Bu tip araçlar piyasada sirkülasyonu oldukça değer kazanır. Öyle ışıltılı garaj köşelerinde fiyat yükseltme saçmalıklarıyla olmaz o işler. Ben her gün ilanlara bakıyorum. Hep aynı arabalar. Sanırım genel kafalarda aynı. Böyle devam edin. 106 10 kere el değiştirirken siz rs lerin yakaladığı sübaplarla tutturulamayan sente ayarlarıyla filan uğraşın. Kaç kere tezgah görmüş motorların empozesini yapın şöyle yürüyor böyle kaçıyor diye. Kendinizi avutun. Haydi selametle. Benimle şahsi bir karın ağrısı olan varsa da yazacağım telefon numaramdan arasın. Bu konu insanların bilgi paylaşımı ve birbirlerine yardımcı olması için var. Minicik beyinlerle laf sokma yeri değil gereksiz kalabalık etmeyelim.

0536 701 78 61 Gökhan KARPUZ.

Saygılar selamlar.

Gökhan hocam
Ben sizi tanımıyorum, kimseden ne sizi ne de arabalarının mazisini duymadım da, değerlendirmedim de.
Yani laflar bana geldiyse olmamış, yakışmamış. Onu belirtmek isterim.

Ben genel olarak bu arabaları heder eden zat-ışık muhteremlerden genel olarak bahsettim.

Diğer yandan söylediklerinize hem katılıyor hem de katılmıyorum. Bi Renault sever olarak bazı yorumlar bence olmamış. Kendi kendinizin ayağına sıkar tarzda konuşmuşsunuz. En fazla şu kadar eder bu kadar eder gibisinden. Hee şu da var. Hepimiz toplansak ve fiyat şişirsek bile alacak adamın vereceği, kafasındaki algı belli. Ama kendi kendinize de buraya o fiyat konusu hakkındaki yorumlarınız bence pek olmamış.

"Kuş kadar beyni... " ibareleri ile beni kastetmediğinizi düşünerek saygılar sunuyorum.

Redfish16V
30-11-2017, 10:11
zamanında tsportlar değeri bilinmiyor dendi alan aldı yürüttü şimdi zamanında çöp olan arabalara şimdi 40+ yazmışlar.. Sattığım aracı bile alamıyorum o derece.. Ki Clio rs'te özel bir araç ve yürürüde güzel olan vti tsport ayarında bir araç ama halen 38 çok diyenler var.. bugün bu ayarda hothatchler 40+ üstü gidiyorsa rs'de 40+ üstü gitmeli gider.Not : Hiç renoya binmedim ilgim alakamda rs alacakta değilim tamamıyla objektif yorumladım :)

MertSerhanÖ.
30-11-2017, 11:04
Valla konuya girince ne olduğumu şaşırdım.Renault sportların değerli olduğunu anlatmaya çalışırken kuş beyinli olduk iyimi :D Telefon numaraları falan havada uçuşmuş,sakin az kimsenin kimseye laf soktuğu yok kimse kimseyi tanımıyor bile.Fiyatları ben yukarı çekin vs dedim,burası forum ve forumda herkes özgürce düşüncesini söyleyebilir.Bu sebepten ötürü kuş beyinli olduysak eğer,sorun yok ben kabulüm.:)

Grimlord
01-12-2017, 21:23
Aracımı satmayı düşünüyorum, ciddi alıcılar mesaj ile ulaşabilir.
Benim ve iki önceki sahibinin de konuları forumda mevcut.

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/227480-clio-rs-172-a.html

Lee-on!
02-12-2017, 21:39
İyi hoş diyorsunuz rs de şüphesiz kendini ispatlamış bir araç ama sahibinden piyasasına aldanıp gaza gelmeyin. Aylardır 44e ilanda durup sonra 6 7 bin aşağıya çekilip hala ilanda duran araçlar var. Hatta temizliğini kendim bildiğim bir araç diğer leş araçlarla aynı fiyatı yazmış olmasına rağmen hala ilanda 3 aydır. Taa geçen seneden audi tt duruyor favlarımda adam 15 bin aşağıya çekti hala ilanda araç.. Kısacası kimsa aptal değil parasının düşmanı hiç değil. Bir malın ederi 3 aşa 5 yukarı bellidir. Hele bu piyasanın içinde olan net fiyatını bile bilir. Fiyatı şişirip aklınca piyasa yapanların aracı aylardır yatıyor... 2.0r lar 35e satılmazken kendini bilmez 5 kişi aynı anda 60dan ilan girip piyasayı birden yukarı çektiler de noldu? Hala 35-40 a zor alıcı buluyor. Kendim +10k masraf yaptığım corsamı 19 küsüre sattım. Bahse de girerim piyasadaki kmsi orj en temiz corsalardandı. Alanların hiçbiri pişman olmamıştır benden sonra. 32den ilana girdiğim accenti 27500e bıraktım. Çünkü paraya ihtiyacım vardı ve satılmadı... Bu işler böyledir. Tok satıcısınızdır 1 sene de yatsa sıkıntı yok dersiniz o zaman ayrı...

ek: şuan gözüme kestirdiğim bi rs var. onun bile fiyatı belli, günlerdir ilanda. o araç o parayı isterken diğerlerinin işi zor...

hatırlatma: trnin en temizlerinden, baştan aşağıya restore edilen rslerinden birinin sahibi bizim foruma üye ve dashboard vidalarına kadar değişmiş o araç için, araç dahil 60k para çıktı cebimden gibi bir cümle kullanmıştı... şimdi pasta cila çeken kuş kaput üzerindedir diyen adamın 35 40k yazması abes kaçıyor...

MertSerhanÖ.
07-12-2017, 14:57
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-el-rs-200-plus-hp-503160097/detay)

Araç için yardımcı olabilirim.Aracın satışı çekme belgeli verilecektir.
Mekanik hiçbir sorunu yoktur.Kaportası sıkıntısız.Yürürü şuan kendi speclerinde çok iddaalıdır.Youtubedan videolarını izleyebilirsiniz.

M.K
08-12-2017, 10:41
Clio RS leri uzun zamandır takip ediyorum TR de orijinal kalmamış. Hepsi kazalı hepsi ellenmiş kurcalanmış. Belki biryerlerde 1-2 tane vardır. Ama çok düşük bir ihtimal. Piyasasına gelince ben fırsatçıların olduğunu fiyatların şişirme olduğunu düşünüyorum. 0 km Fiat egea , ibiza , astra , hadi onu geçtim Elantra bile 60-65 bin tl seviyelerinde iken en az 10-15 yaşındaki araca 40 K verilmez. Bir de şunu unutmayın, en kötü 0 km araç bile en iyi 2.el araçtan daha iyidir.

mcitir
13-12-2017, 11:16
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-renault-clio-2.0-rs-182hp-507489904/detay/)

Geçmiş sayfalara baktım fakat bilgi bulamadım, bu arac hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Belki sahibide buraya üyedir.

AliGizda
13-12-2017, 13:37
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-renault-clio-2.0-rs-182hp-507489904/detay/)

Geçmiş sayfalara baktım fakat bilgi bulamadım, bu arac hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Belki sahibide buraya üyedir.

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/229380-renault-sport-clio-182-rs.html

Aracın eski sahibi foruma üye, yakın zamanda satıldı.

Patisever
13-12-2017, 13:53
simdı konuyu okudumda herkez bir rs kıng olmus elden geçmeler vs :)) neyse konuya döneyim son eksıklerınıde tamamladık er rsin aracda ciddi parcada war düşünnen olursa 2 araçdan birini satacaktım white kalacak er rsi satıyorum dizel takaslıda olur megane3 clio 3 gibi

mcitir
14-12-2017, 08:44
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/229380-renault-sport-clio-182-rs.html

Aracın eski sahibi foruma üye, yakın zamanda satıldı.

Teşekkürler , yakın zamanda tekrar satılması ilginç büyük bi problemimi var acaba?

AliGizda
14-12-2017, 08:45
Teşekkürler , yakın zamanda tekrar satılması ilginç büyük bi problemimi var acaba?

Alıp ısınamamışta olabilir, kredi çekip ödemede güçlük çekiyor olabilir, işten çıkarılmış olabilir :) Böyle nedenlerde var.

Eski sahibi foruma üye bi iletişime geçin derim ama söylediğiniz gibi bu kadar erken satışa çıkması insanı işkillendiriyo.

LIGHT RS
14-12-2017, 16:25
Arkadaşlar herkese merhaba,

konuyu düzenli takip eden bir "CLİO RS" sever olarak dayanamayıp bir yorumda ben yazmak istedim.

Öncelikle "CLİO RS" ile kıyaslanamayacak araçlarla kıyaslama yapılmış bu bence tamamıyla yanlış bir düşüncedir. Bence "CLİO RS" ile kıyaslayacağınız araç marka ve modeli tr ye sayılı giriş yapan bir model olmalı (örneğin: Peugeot 106 dan tr de kaç tane var acaba, bunu bi düşünsün kıyaslama yapan arkadaşlar)

unutmayın bir malın değeri az olmasıyla yükselir.( tabi bu durumda az olanda zaman içinde değerini yitirmemiş olmalı ) ( bkz. açıklama aşağıda ;) )

Gelelim bu konunun ve "CLİO RS" aracının satılmama ve fiyatlarının düşük olmasının sebebine,

bu aracın türkiyeye giriş yaptığı yıllardan bu yıllara kadar olan zaman diliminde bu aracı sırf hızı için satın alıp gerekli gereksiz kurcalayıp, yaptıkları araçlarla patlayan veya yapıp sattıkları yine hız sever arkadaşların patlattıkları ve orjinalliklerinden eser bırakmayan kişiler sayesinde, zaten tr de sayılı olan modelin ölümüne sebebiyet vermiş olmalarıdır.

Bu durum neticesinde tr de sayılı tek kalan araçların sahiplerinin fiyatlarını yüksek tutması doğal, fakat araçlarının tek olduğunu düşünen arkadaşların fiyatları yükseltmesi alıcıya kazık atmaktan başka bir şey değildir.

Umarım anlatabilmişimdir.

tlgylmz106
19-12-2017, 16:08
Değerli büyükler daha önce forumda konusu olan ER rs hakkında ne düşünüyorsunuz şuanda ilanda. Çağrı abiler güzelce topladılar. Ederim nedir sıkıntı çıkarır mı bizi üzer mi?

Grimlord
19-12-2017, 20:44
Değerli büyükler daha önce forumda konusu olan ER rs hakkında ne düşünüyorsunuz şuanda ilanda. Çağrı abiler güzelce topladılar. Ederim nedir sıkıntı çıkarır mı bizi üzer mi?

Araçtaki parçalar göz önünde bulunursa o fiyata gayet güzel bir araç bence.

mcitir
16-01-2018, 09:47
Anadolu Yakasında kompresyon ölçümü yaptırabileceğim ya da Clio Rs konusunda uzman olan almayı düşündüğüm aracı baktırabileceğim neresi vardır?

ramo35
16-01-2018, 18:17
Anadolu Yakasında kompresyon ölçümü yaptırabileceğim ya da Clio Rs konusunda uzman olan almayı düşündüğüm aracı baktırabileceğim neresi vardır?

Kemal tepretoglu merdan usta zaten bakmadan bile soyler cogu araci tavsiye ederim anadolu yakasinda

Patisever
17-01-2018, 11:38

aracı ufujk topladı ben parca yardımı yaptım hakkını yiyemem ufugun araba güzel begendım

arifozcelik
21-02-2018, 21:34
iyi akşamlar, ilandaki araç hakkında bilgisi olan varmıdır 1,8rsi

Renault Clio 1.8 RSi 1997 Model 11.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 499836896 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-klimali-full-dolu-renault-clio-1.8-rsi-gorulmeye-deger-499836896/detay)

mikelazi
24-02-2018, 13:44
araç hakkında bilgisi olan varmı???

Renault Clio 2.0 Renault Sport 2005 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 507489904 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-renault-clio-2.0-rs-182hp-507489904/detay)

ramo35
25-02-2018, 02:06

Renault Clio 2.0 Renault Sport 2005 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 507489904 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-renault-clio-2.0-rs-182hp-507489904/detay)
Eski aracim zaten ondan oncede forumdan yusuf abinindi. motor sanziman cok iyi durumdaydi 190 kusur degerdeydi hepsi. İci km sine gore muhtesem durumda full yetkili servis bakimli (15-20 bin km falan disarda kalani hep servis) simdiki sahibide iyi bakiyor klasik exper kontrol gonul rahatligiyla alinir sadece yazilim ve supersprint egzoz var filtre dahi yok gidisi cok cok iyidir selcuk abi kalan yorumu yazar ��

AliGizda
26-02-2018, 07:15

En son forumdan başka bir arkadaştaydı, nickini net hatırlamıyorum ama cagatay olabilir. Sattıktan kısa süre sonra satılığa düştü tekrar uzun zamandırda ilanda.

Cliosportve
27-02-2018, 14:44

Yusuf diye bir arkadaşıma aldırıdım bu aracı
Daha sonradan Yusuf cocugu olacağı için 4 kapı bir arabaya geçti
Rahmicanlara sattık
Rahmicanlarda yetkili serviste gerekli gereksiz bütün bakımlarını tamamladılar
Deniz diye bir arkadaşa sattılar
Kondisyon çok iyi
Güzel bir araç
Komporesyonlar oldukça iyi
Yağ kaçağı yok
Sanzıman + baskı yeni
Güzel bir 182 custom yazılım var (Yusufun yazdığı)
Gideri çok iyidir

mikelazi
27-02-2018, 15:59
Yusuf diye bir arkadaşıma aldırıdım bu aracı
Daha sonradan Yusuf cocugu olacağı için 4 kapı bir arabaya geçti
Rahmicanlara sattık
Rahmicanlarda yetkili serviste gerekli gereksiz bütün bakımlarını tamamladılar
Deniz diye bir arkadaşa sattılar
Kondisyon çok iyi
Güzel bir araç
Komporesyonlar oldukça iyi
Yağ kaçağı yok
Sanzıman + baskı yeni
Güzel bir 182 custom yazılım var (Yusufun yazdığı)
Gideri çok iyidir
araç ile bir dostum ilgileniyor.
fakat ilandaki numaradan araç sahibini ulaşamıyormuş.
msj.da atmış dönen yok.
aracı bir göreydik dio :)

Grimlord
27-02-2018, 22:09
Renault Megane 2.0 T Sport 2005 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 411974616 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-cam-tavanli-uzerinde-oynanmamis-megane-rs-411974616/detay)

Aracı bilen var mıdır?

kalipson
27-02-2018, 22:18
Renault Megane 2.0 T Sport 2005 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 411974616 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-cam-tavanli-uzerinde-oynanmamis-megane-rs-411974616/detay)

Aracı bilen var mıdır?

Megane rs sorgu konusunda sor istersen kardeşim.

Ben bişeyler duydum ama duyumlara pek değer vermiyorum/vermemeye çalışıyorum. Keza, alım-satım işleri arzu edildiği gibi gitmeyince bazı şeyler abartılıyor. En azından ben bu tarz hadiselerle çok karşılaştım; özellikle Renault Sport grubu araçlarla alakalı.

MertSerhanÖ.
27-02-2018, 23:30

Aracı bilen var mıdır?

megane rs arıyorsanız kendi aracım ilanlarda yardımcı olabilirim :)

YAS
27-02-2018, 23:33
megane rs arıyorsanız kendi aracım ilanlarda yardımcı olabilirim :)

Yeni bir aşka yelken ? :)

MertSerhanÖ.
28-02-2018, 01:42
Yeni bir aşka yelken ? :)

farklı hissiyatlar:)

kalipson
28-02-2018, 01:46
Giden RS bir başka RS.i getirir.
Atasözü. :D

MertSerhanÖ.
28-02-2018, 01:58
bunu clio rs için söylemek doğru,fakat meganeda yerine 265 gelmediktem sora çok oluru yok gibi :D

Cliosportve
28-02-2018, 10:40
araç ile bir dostum ilgileniyor.
fakat ilandaki numaradan araç sahibini ulaşamıyormuş.
msj.da atmış dönen yok.
aracı bir göreydik dio :)

Denizin numarayı özelden yazıyorum

Kutluhan
01-03-2018, 00:15
Arkadaşıma clio rs arıyoruz, olurda kurcalanmamış rs 172 var ise önerilere açığız.. ilan dışındaki araçlara bakıyoruz.

Grimlord
01-03-2018, 01:15
Arkadaşıma clio rs arıyoruz, olurda kurcalanmamış rs 172 var ise önerilere açığız.. ilan dışındaki araçlara bakıyoruz.

Ben aracımı satacağım, düşünürseniz konusu mevcut

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/227480-clio_rs_172_a.html

arifozcelik
02-03-2018, 17:46
iyi akşamlar, ilandaki araç hakkında bilgisi olan varmıdır 1,8rsi

Renault Clio 1.8 RSi 1997 Model 11.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 499836896 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-klimali-full-dolu-renault-clio-1.8-rsi-gorulmeye-deger-499836896/detay)

benim sorumun yanıtı yokmu ki

Sportline
04-03-2018, 21:47
ilanlar dışında temiz rs varsa değerinde alınır, mesaj atabilirsiniz.

Patisever
06-03-2018, 14:29
ilanlar dışında temiz rs varsa değerinde alınır, mesaj atabilirsiniz.

elimde war extrası bol 20.000 tl extrası war

enesss
03-06-2018, 19:34
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Aciliyeti Yoktur (dizel takaslı) sahibinden.comda - 564040624 (https://sahibinden.com/564040624)

araç hakkında bilgisi olan varmı arabadan hiç anlamam

AliGizda
04-06-2018, 15:19
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Aciliyeti Yoktur (dizel takaslı) sahibinden.comda - 564040624 (https://sahibinden.com/564040624)

araç hakkında bilgisi olan varmı arabadan hiç anlamam

Eski plakası YM olabilir, E5' te Silivri tarafında denk geldim çok iç açıcı durmuyordu. Önceden tuner faruk kullanıcı adlı Faruk bunla takas yapacaktı yanlış hatırlamıyorsam.

enesss
04-06-2018, 16:08
Eski plakası YM olabilir, E5' te Silivri tarafında denk geldim çok iç açıcı durmuyordu. Önceden tuner faruk kullanıcı adlı Faruk bunla takas yapacaktı yanlış hatırlamıyorsam.

çok teşekkür ederim feleğin çemberinden geçmiş sanırım

Grimlord
04-06-2018, 16:11
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Renault Clio RS 172 sahibinden.comda - 573501193 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-rs-172-573501193/detay/)

Benim aracım da satılık, düşüneni fiyatta üzmem.

Patisever
05-06-2018, 11:16
gri olan cikso dediğimiz araba mavı olan ankara aracıiyi bir araç

TaGo
05-06-2018, 11:25
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Renault Clio RS 172 sahibinden.comda - 573501193 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-rs-172-573501193/detay/)

Benim aracım da satılık, düşüneni fiyatta üzmem.

Aracınız çok güzel tek negatif yönü keşke zamanında dıştan komple boyanmasaymış. Yoksa fp oranı olarak çok güzel bir 2. araç

Grimlord
05-06-2018, 13:00
Aracınız çok güzel tek negatif yönü keşke zamanında dıştan komple boyanmasaymış. Yoksa fp oranı olarak çok güzel bir 2. araç

Öyle abi maalesef, keyfi boya olmasına rağmen kimseye laf anlatamıyorum :)

KÖROĞLU
07-06-2018, 10:35
Bir bilene sormak lazım, bu ilanlardaki megane rs lerin birçoğunda "sandık motor" konulmuştur yazıyor.

Bunun sebebini bilen var mı ? Motor dayanıksızdır diyeceğim ihtimal veremiyorum. Bir aydınlatır mısınız beni.

GokhanRS
07-06-2018, 11:45
Bir bilene sormak lazım, bu ilanlardaki megane rs lerin birçoğunda "sandık motor" konulmuştur yazıyor.

Bunun sebebini bilen var mı ? Motor dayanıksızdır diyeceğim ihtimal veremiyorum. Bir aydınlatır mısınız beni.

orjinal kullanırsan kullanım tarzına bağlı 300bin de gidebilir, 800binde gidebilir bir garantisi yok. ancak orjinal motor maalesef dayanıksız. ben 275hplerde kırdım.

şimdi avansı şöyle olsaydı bu olsaydı bilmem kim yazılım yapsaydı şu olurdu bu olurdu v.s şeyler duyabilirsin. onların düşüncelerine saygı duyarım. ama 100k dan fazla megrs2 kullanmış biri olarak ben yazılımdan sonra 10bin filan kullanabildim orjinal motorla. sonra forged yaptım geçtim.

fikrim km yüksek rs2 alacaksan orjinal binmeyeceksen forged yapacaksın, şuan eskisine göre yazılımlar modifiyeler daha stabil. kit v.s hazır alıp takıp kafa rahat kullanabilirsin ama bunlarda şuanki kur ile hayli yüksek maliyetler.

forumdaki kalipson arkadaş gibi hep kaliteli pahalı malzemeler kullanman şart. birde meg rsler piyasası hayli uygun olduğundan ucuza kaçan kullanıcıların elinede çok düştü bu arabalar. örneğin benim gözümde türkiyenin en güzel rs i olan, her görenin dibi düştüğü bir araç o kadar çok kuytu köşe tamircilere ve yanlış binicilerin eline düştü ki araç çöp oldu gitti. o aracın mesela kalipson gibi birinin eline düşmesini dilerdim ama iş işten geçti.

kalipson
07-06-2018, 12:41
Gökhan hocam
İltifat etmişsin; sağol.
Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Şimdi set-up set-up reçete sunamam; benden kat be kat anlayan arkadaşlar, abiler var bu rs.ler üzerine. Onlara ayıp olmasın..
Lakin şunu açık yüreklilikle dile getirebilirim ki; bu araçlar üzerine yapılan işlemlere (başarısız olan ya da uzun dönem başarılı olamamış) bakarsak genelde milletçe bazı şeyleri abarttığımızı, abarttığımız kadar arabaya yatırım yapmadığımızı görüyorum.
Mesela sen daha iyi bilirsin ki 290 hp ve üzeri, eğer belli başlı iyileştirmeler yapılmadıysa risk. Hatta risk çizgisi çoktan geçilmiş ve ölüm motor için an meselesi. Genelde yapılan, dip tapa yükle, gittiği yere kadar gitsin bakalım. Kırılırsa forged yaparım. (Seni tenzih ederim; sakın üzerine alınma. Gözlemlediğim arkadaşlar aklıma geldi sadece). Ee zaten böyle devam edersen motor zaten kırılacak. Maceraya gerek var mı? Tartışılır. Ben kırmadan yapmaya çalışırdım.

Esas mesele ya da soru şu...
Defalarca yazıldı ya da edildi. Bi kez de ben yazayım; fena mı? :)
Bu motor dayanıksız mı? Asla !!!
Ama iyileştirmeler yapmadan yüklersen evet.
Bu şeye benziyor... Adam çok güçlü, kelli felli ama dağ yürüyüşüne T-shirt ile çıkmış. Dötü donacak; besbelli. Ama adam gibi mont alsa yoluna devam edebilecek. Bilmem anlatabildim mi? :)

KÖROĞLU
07-06-2018, 13:40
O zaman stok bir RS için düzgün kullanımda (ısınmadan basmamak en basiti) motoru pek sorun çıkarmaz olarak anlıyorum.

Cliolardaki gibi laguna pistonu tak geç olayı var mı bunlarda da?

Birde nacizane 225 hp stok motor yetmiyormu da üstüne birşeyler katmak isteniyor ? yoksa tamamen güçlü olsun uçsun kaçsın fantazisinden mi ?

kalipson
07-06-2018, 13:45
O zaman stok bir RS için düzgün kullanımda (ısınmadan basmamak en basiti) motoru pek sorun çıkarmaz olarak anlıyorum.

Birde nacizane 225 hp stok motor yetmiyormu da üstüne birşeyler katmak isteniyor ? yoksa tamamen güçlü olsun uçsun kaçsın fantazisinden mi ?

Teknik detay kısmı derya deniz.
Türlü türlü değişim yapılabiliyor, yapanlar da var. Ama ben pek hakim değilim o kısma. Servis ne derse o.

Yetmeme konusu da göreceli; bana mesela 225+ hp yetiyor. Yetmediği de çok tabii. Tadında bırakmayınca da işin rengi değişiyor. Masraflar masrafları getiriyor.

Grimlord
07-06-2018, 16:19

Biraz hızlı bir arabaya bindiğin zaman insan hep üstünü arıyor abi. Bir ara aracımı satıp Megane RS almaya niyetlendim, bundaki en büyük etken yıllar önce Megane RS'e binip incelememdi. Gerçekten kemik gibi bir araba, konfor hız yol tutuş fren hepsi çok iyi. Hatta lpg ile uyumlu çalışıyor motoru. Satabilseydim almayı çok isterdim. Normal Megane yada Clio ile hiç bir alakası yok.

ramo35
07-06-2018, 17:08

biliçsiz kullanıcı bilinçsiz setup bilinçsiz yazılım. zamanında bazıları bu sebeplerden ya motor bir darbe aldı yada kırıldı(genelde segman dan kırar megane) örnek olarak megane rs zaten çabuk ısınıyor oem intercoolerı normal 1.5dci megane ile aynı eee bu haline yazılım yapıp uzun uzun ardı ardına gazlarsan sonuç kaçınılmaz.
Gerekli bazı iyileştirmeleri yaparsan bilinçli ve denenmiş şekilde aslında çok sağlamdır (tabi belirli bir dayanma noktası var) forumdada mevcut stock motorla alper hoca olsun kelalper olsun candan olsun vsvs çok uzun süre yazılımlı şekilde gezdiler gayette ilk günki gibi durumları iyi motorların ve yavaşta değiller.
Tamamen bilinçsiz kullanmadan kaynaklı bir çoğu mesela ben yakın vakitte sattım megane rs imi eski sahibi radyatördeki kaçağı farketmemiş conta yakmış bende o şekilde aldım eee ilk motoruydu arabada 200 bin km de hazır açmışken segman vs uğraşmamak için sıfır sandık aldım koydum isteseydim gayet eski motoruda toplardım kapatırdım özetle korkulcak birşey yok gayet kaya gibi bir arabadır ama stock motorun limitlerini bilinirse.

KÖROĞLU
08-06-2018, 06:57
Güzel bilgiler için hepinize teşekkür ederim, klasik al gazla bakım yapma ama araba çiçek tr de tek yazıp satanların eline düşmüş olmayanı bulmak lazım o zaman.

Gün gelir alacak olduğumda illaki araçla ilgili daha detay sorarım.

kalipson
08-06-2018, 13:25
Güzel bilgiler için hepinize teşekkür ederim, klasik al gazla bakım yapma ama araba çiçek tr de tek yazıp satanların eline düşmüş olmayanı bulmak lazım o zaman.

Gün gelir alacak olduğumda illaki araçla ilgili daha detay sorarım.

Seceresi düzgün ya da sonradan düzgün hale getirilmiş bi RS'i, rutin bakımları yapılarak, iyi yakıtla ve stok yazılımla kıramazsınız zaten. Duvara falan girmeniz lazım Allah muhafaza.
Niyetine girerseniz bilgim dahilinde, yetersiz kalırsak da bilen arkadaşlara yönlendiririm. Bu arabanın neredeyse çözülmemiş şifresini bırakmayan arkadaşlar var. Kafa rahat artık. :)
Hele ki şu anki piyasada lider f/p aracıdır. 2.0 Turbo benzinli ve Brembo'suna, osuna busuna kadar dolu ve sıkı bir araçtır.

Patisever
08-06-2018, 16:15

megane rs ile clio rs alakasız ıkı araba blok yapıları aynıo fakat sanzumanları birisi 6 ileri mrs 197 rs ile uyumlu mesela ısınma konusunda sunu yazayim sağlıklı mrs yada c rs i kıramazsınız

Patisever
08-06-2018, 16:17
megane rs kullancısı cok yakın arkadaslarımız war hepsi clio kullanmıstır mrs özel bir araba ama clio racing dir 172 için konusuyorum

KÖROĞLU
09-06-2018, 06:39
megane rs kullancısı cok yakın arkadaslarımız war hepsi clio kullanmıstır mrs özel bir araba ama clio racing dir 172 için konusuyorum

Clio 1.6 16V e sahip oldum o bile (bence) fena değil iken +~65 HP neler katar tahmin edebiliyorum.

Şimdi üstatlara bir soru, rs ilanlarına bakarken aşağıdaki ilana denk geldim. Tecrübe ***** para ile satın alınmıyor bilene danışmak iyidir bu açıdan.

Soru şu, sağlam ve sorunu olmayan bir araç mı almak evladır yoksa şu linkteki gibi alıp sanık motor koyup devam etmek mi.

Normalde bağcılar görünce ilanı direkt kapatırım ama bunu danışmak için paylaşıyorum.

Benim mantığım şunu diyor, kendi yaptığım bakıma güven. 20+ araç aldım sattım bir sürü tecrübe edindik, abi çok bakımlı şöyle iyi böyle iyi, 2 sene masrafsız binersin denen araçlarda neler ile karşılaştığımı az çok tahmin edersiniz. O yüzden bu mantık ağır basıyor , sizin fikirleriniz nedir (forum ahalisine genel bir sorudur)

Diğer taraftan üşenmeden yazan bilgili arkadaşlara da çok teşekkürler...

Renault / Megane / 2.0 T / Sport / 2004 MEGANE 2.0 TURBO MOTOR HASARLI BİLGİ İCİN 05336296197 sahibinden.comda - 568573365 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-megane-2.0-turbo-motor-hasarli-bilgi-icin-05336296197-568573365/detay)

Soru 2: Forumda rs ile ilgli destek isteyen bir arkaşa aşağıdaki link refere edilmiş.

Bazı parçalara baktım 1.9 dizel ile aynı (krank mesela) egz. kasnağı 1.6 16v ile aynı gösteriyor.

Sitedeki oe numaraları hatalı olabilir mi ? Eğer değil ise parça fiyatları gayet uygun.

Megane II C004589 BV | Renault | Genuine Parts Catalogs | PartSouq Auto Parts Around the World (https://partsouq.com/en/catalog/genuine/vehicle?c=Renault&ssd=%24BQoJQHMFBgMCSkYKFxxcR3R4AwNKQwIBOQJNXVhVcwQ GWldLAgsFS1xXTHZbGxddQ0ZnXVxAdlpWSgZNWVBcRldZDwA5f wIEBAJ4SlsOCwxRXFBQYFxbQisoSAICBH5MRV1YKzM_A3B5BX8 DAgVZUUACBwMMTEZXWQ8AOXwCBA0CAgZINCVIVGFBAX5eQEI_V VhMUEZ1Ag%24&vid=1334&cid=2043791520)

kalipson
09-06-2018, 08:34
Clio 1.6 16V e sahip oldum o bile (bence) fena değil iken +~65 HP neler katar tahmin edebiliyorum.

Şimdi üstatlara bir soru, rs ilanlarına bakarken aşağıdaki ilana denk geldim. Tecrübe ***** para ile satın alınmıyor bilene danışmak iyidir bu açıdan.

Soru şu, sağlam ve sorunu olmayan bir araç mı almak evladır yoksa şu linkteki gibi alıp sanık motor koyup devam etmek mi.

Normalde bağcılar görünce ilanı direkt kapatırım ama bunu danışmak için paylaşıyorum.

Benim mantığım şunu diyor, kendi yaptığım bakıma güven. 20+ araç aldım sattım bir sürü tecrübe edindik, abi çok bakımlı şöyle iyi böyle iyi, 2 sene masrafsız binersin denen araçlarda neler ile karşılaştığımı az çok tahmin edersiniz. O yüzden bu mantık ağır basıyor , sizin fikirleriniz nedir (forum ahalisine genel bir sorudur)

Diğer taraftan üşenmeden yazan bilgili arkadaşlara da çok teşekkürler...

Renault / Megane / 2.0 T / Sport / 2004 MEGANE 2.0 TURBO MOTOR HASARLI BİLGİ İCİN 05336296197 sahibinden.comda - 568573365 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-megane-2.0-turbo-motor-hasarli-bilgi-icin-05336296197-568573365/detay)

Soru 2: Forumda rs ile ilgli destek isteyen bir arkaşa aşağıdaki link refere edilmiş.

Bazı parçalara baktım 1.9 dizel ile aynı (krank mesela) egz. kasnağı 1.6 16v ile aynı gösteriyor.

Sitedeki oe numaraları hatalı olabilir mi ? Eğer değil ise parça fiyatları gayet uygun.

Megane II C004589 BV | Renault | Genuine Parts Catalogs | PartSouq Auto Parts Around the World (https://partsouq.com/en/catalog/genuine/vehicle?c=Renault&ssd=%24BQoJQHMFBgMCSkYKFxxcR3R4AwNKQwIBOQJNXVhVcwQ GWldLAgsFS1xXTHZbGxddQ0ZnXVxAdlpWSgZNWVBcRldZDwA5f wIEBAJ4SlsOCwxRXFBQYFxbQisoSAICBH5MRV1YKzM_A3B5BX8 DAgVZUUACBwMMTEZXWQ8AOXwCBA0CAgZINCVIVGFBAX5eQEI_V VhMUEZ1Ag%24&vid=1334&cid=2043791520)

Günaydın..
Birçok parça birbiri ile aynı. Hiç ummadığın bi parça Kangoo ile hatta R19 ile bile aynı çıkabiliyor. Çıkıyor.

Diğer yandan, kendi yapacağın bakım tabii ki bambaşka olacaktır. Ama sıfırdan adam etmek gibi bi niyete girilecekse de bu arabalardan çok iyi anlayan biri yanında olmalı. Yoksa 5 liraya halletmek varken iki zara 10luk olmak işten bile değil.
İyi usta (daha önce RS ile uğraşmış, vb) ve RS.i iyi bilen, onunla zamanında sevgi dolu ilişkisi olan, onu seven bi arkadaşın olması şart gibi bişey.

Bunlar olduktan sonra ve cepte de yeterli para olduktan sonra iş keyife kalıyor. :)

Patisever
11-06-2018, 08:17
referanslara takılamyın sorun sadece motor ise çözülebilir her parcasi elimde war mrs ve clio rs'in krank konusu tamamen uyum waqr fakat metayel önemlı ***** turbo araba kalıtesiz bir krank sisme yapar kısa sürede

tolgaaydın
20-06-2018, 09:20
İlandaki araç hakkında bilgisi olan var mı? Ciddi ciddi düşünüyorum, bilgi sahibi abilerimiz vardır diye düşündüm yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Satılık Mk1 Aciliyeti vardır!Motor Takaslı sahibinden.comda - 572919069 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-mk1-aciliyeti-vardir-motor-takasli-572919069/detay/)

cngzttz
20-06-2018, 14:51
İlandaki araç hakkında bilgisi olan var mı? Ciddi ciddi düşünüyorum, bilgi sahibi abilerimiz vardır diye düşündüm yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Satılık Mk1 Aciliyeti vardır!Motor Takaslı sahibinden.comda - 572919069 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-mk1-aciliyeti-vardir-motor-takasli-572919069/detay/)

Bu aracın işi bitti, büyük bir mani çıkmazsa haftaya yeni ruhsat sahibiyim :)

selamlar

YsfTzcn
20-06-2018, 15:38
Çok fazla karmaşık bir yapıya sahip değil bu araçlar ... Ciddi kazası yok ise, geri kalan herşeyi basitçe hallediliyor. Hayırlı olsun ...

cngzttz
20-06-2018, 16:22
Çok fazla karmaşık bir yapıya sahip değil bu araçlar ... Ciddi kazası yok ise, geri kalan herşeyi basitçe hallediliyor. Hayırlı olsun ...

teşekkürler. Umarım beklediğim keyfi alırım.

Bu arada kendimle ilgili kısa bir bilgi verip forum ahalisi ile tanışmış olayım.

Adım Cengiz, yaş olarak yarım yüzyılı tamamladım, sanırım forumdaki yaş ortalamasını yukarı çektim :) 17 yaşından beri araba ve motosiklet kullanırım. Bugüne kadar farklı cc ve hp lerde bir çok araç sahibi oldum ve keyifle kullandım. Şu an 1.18 kullanıyorum, bir süredir sessiz sedasız RS arıyordum, denk geldi ve kısmet olursa yakın zamanda direksiyonundayım.

Forumun Selçuk abisi yaş itibariyle benim Selçuk kardeşim ile özelden birkaç bilgi alışverişim oldu. Bunun dışında forumun diğer üyeleri ile tanışmışlığım olmadı.

Kısaca bu kadar :) selamlar

kalipson
20-06-2018, 16:34
Abicim hayırlı olsun. Özel bir araç alıyorsun hayırlısıyla. Güle güle, cezasız kazasız belasız ve kıymetini bile bile kullanman dileğiyle.

Grimlord
20-06-2018, 16:46
Hayırlı olsun, gayet güzel araçlar rsler. Keyif alacağınıza eminim

Patisever
21-06-2018, 17:03
hayirli olsun cok keyiflidir yeterkı bılen adamlara gidin piyasa BUNU YAPAN ADAM SAyısı bellı isimleri bellı yapariz ederiz diyip rs görmeyen içine girince aracı sport sanan laguna toplayanlar yüzünden helak olduk sahipleride cebinden oldu

cngzttz
21-06-2018, 19:42
hayirli olsun cok keyiflidir yeterkı bılen adamlara gidin piyasa BUNU YAPAN ADAM SAyısı bellı isimleri bellı yapariz ederiz diyip rs görmeyen içine girince aracı sport sanan laguna toplayanlar yüzünden helak olduk sahipleride cebinden oldu

teşekkür ederim. Doğrudur ben henüz yapamam diyen ustaya denk gelmedim. Hatta bazıları, öğrenmek için kurcalamaya can atar :) Şimdi hepsinin günahınıda almayayım uzun süredir garantide araç kullandığım ve için yetkili servisler dışında oto sanayilerinin yolunu unuttum. Murat 131 lerle, E21, E30 kasa 3.15 3.16 BMW leri koşturabilmek için Yenibosna hurdacılarında bulduğum çıkma çift boğaz weber karbüratörlerin bağlantılarını araca uydurmak için tornacı tornacı dolaştığım günler çok geride kaldı :)

rs sahibi arkadaşlar İstanbul daki bilenleri yazabilirse, bende aracı sağda solda didikleterek doğru ustayı bulmakla uğraşmam. Nasılsa ihtiyaç olacaktır, burada belli başlı yerler adreslenirse çok makbule geçer.

selamlar

Patisever
22-06-2018, 09:08
teşekkür ederim. Doğrudur ben henüz yapamam diyen ustaya denk gelmedim. Hatta bazıları, öğrenmek için kurcalamaya can atar :) Şimdi hepsinin günahınıda almayayım uzun süredir garantide araç kullandığım ve için yetkili servisler dışında oto sanayilerinin yolunu unuttum. Murat 131 lerle, E21, E30 kasa 3.15 3.16 BMW leri koşturabilmek için Yenibosna hurdacılarında bulduğum çıkma çift boğaz weber karbüratörlerin bağlantılarını araca uydurmak için tornacı tornacı dolaştığım günler çok geride kaldı :)

rs sahibi arkadaşlar İstanbul daki bilenleri yazabilirse, bende aracı sağda solda didikleterek doğru ustayı bulmakla uğraşmam. Nasılsa ihtiyaç olacaktır, burada belli başlı yerler adreslenirse çok makbule geçer.

selamlar

siz rs alın gerisi kolay yada aldınızmı bende 2 adet war yakın arkadaslarıma verdım daha vermeden rs bakıyorum değişik bir hastalik :)

tolgaaydın
22-06-2018, 11:11
teşekkürler. Umarım beklediğim keyfi alırım.

Bu arada kendimle ilgili kısa bir bilgi verip forum ahalisi ile tanışmış olayım.

Adım Cengiz, yaş olarak yarım yüzyılı tamamladım, sanırım forumdaki yaş ortalamasını yukarı çektim :) 17 yaşından beri araba ve motosiklet kullanırım. Bugüne kadar farklı cc ve hp lerde bir çok araç sahibi oldum ve keyifle kullandım. Şu an 1.18 kullanıyorum, bir süredir sessiz sedasız RS arıyordum, denk geldi ve kısmet olursa yakın zamanda direksiyonundayım.

Forumun Selçuk abisi yaş itibariyle benim Selçuk kardeşim ile özelden birkaç bilgi alışverişim oldu. Bunun dışında forumun diğer üyeleri ile tanışmışlığım olmadı.

Kısaca bu kadar :) selamlar

Hayırlı olsun benden önce davranmışsınız. Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın :)

tolgaaydın
22-06-2018, 11:12
59 FC 172 plakalı araç hakkında bilgi verebilecek abimiz arkadaşımız varmı?
ES plakalı arac ile abimiz anlaşmış bende bu araca yöneldim fakat hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinrim.

https://scontent.fbtz1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36031855_2280376252189986_6455866785450164224_n.jp g?_nc_cat=0&oh=48c04d054cc42f7c7df55f163ba04982&oe=5BE95ED2

Patisever
22-06-2018, 11:44
59 FC 172 plakalı araç hakkında bilgi verebilecek abimiz arkadaşımız varmı?
ES plakalı arac ile abimiz anlaşmış bende bu araca yöneldim fakat hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinrim.

https://scontent.fbtz1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36031855_2280376252189986_6455866785450164224_n.jp g?_nc_cat=0&oh=48c04d054cc42f7c7df55f163ba04982&oe=5BE95ED2

seçkinin eski arabası zamanın efsanelerınden'di trabzondakı az rs ile az sokak arkadası olmadılar gaziosmanpaşa sokaklarında son kondısyonu iyiydi kasa olarak baktırın

YsfTzcn
22-06-2018, 15:31

selamlar

Selçuk var işte, yazılım mekanik konusunda size yol gösterir. Elektronik, sensörler ile ilgili birşeyler olursa bende yardımcı olabilirim. Herhangi bir ücret falan istemiyorum yanlış anlaşılmasın. :)

Patisever
22-06-2018, 15:46
Selçuk var işte, yazılım mekanik konusunda size yol gösterir. Elektronik, sensörler ile ilgili birşeyler olursa bende yardımcı olabilirim. Herhangi bir ücret falan istemiyorum yanlış anlaşılmasın. :)

siz bilgili bir arkadasa benzıyorsunuz hangi plakalı arabalarda emeğiniz war hangi arabalari yaptiniz banada ayrdımcı olurmusunuz itbli bir rsim war beyaz

Patisever
22-06-2018, 15:49
plaka plaka yazarsanız bilirim tr'dekı bütün rsleri ***** çoğuyla mazimiz oldu sizide tanımıs oluruz

TaGo
22-06-2018, 15:52

çok mantıklı değilmi fiyat

Patisever
22-06-2018, 15:56
es güzel araba durusu dekoru mekanık bakılıp alınabilir sahibi yenı aldı diye hatirliyorum ama

cngzttz
25-06-2018, 12:24
İlandaki es1889 için benim anlaşmam bozuldu arkadaşlar aracı takip edenler ilgilerini devam ettirebilir. Kısmet başka rs e artık. Selamlar

TaGo
25-06-2018, 12:33
sebebini öğrenebilirmiyiz

cngzttz
25-06-2018, 17:47
Aracı ilk defa dün gördüm ve benim gördüklerim içime sinmedi ve ekspere dahi sokmadım. Belki yanılıyorum diye detayları burayı yazmayayım, sonuçta uzman değilim. Bu arada aracın sahibi çok iyi, çok temiz bir insan, gördüklerimi bildiğini hiç sanmıyorum ama insan beşerdir şaşar, e ben de insan sarrafı değilim yani yanılıyor olabilirimde :)

selamlar

mrtngn
01-07-2018, 11:45
Abim için clio rs bakıyoruz tavsiye edebileceğiniz araç varsa ilan dışı vs önerilere açığız.

mrtngn
02-07-2018, 16:09
Arkadaşlar merhaba,

abime suan ilanlarda olan 59 FL yi Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Clio rs 172 sahibinden.comda - 583790349 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-172-583790349/detay) almayı planlıyoruz daha önceki aramalara ve hikayesine detaylıca baktım ama sizin bilgileirnize de ihtiyacım var.

Aracın suan geri vitese geçmediğini dişlisinde problem oldugunu biliyorum.

tavsiyelerinizi bekliyorum arac bursaya gelecek

Patisever
06-07-2018, 11:44
Arkadaşlar merhaba,

abime suan ilanlarda olan 59 FL yi Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / Clio rs 172 sahibinden.comda - 583790349 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-172-583790349/detay) almayı planlıyoruz daha önceki aramalara ve hikayesine detaylıca baktım ama sizin bilgileirnize de ihtiyacım var.

Aracın suan geri vitese geçmediğini dişlisinde problem oldugunu biliyorum.

tavsiyelerinizi bekliyorum arac bursaya gelecek

cumhurun eski araba okan aldı ordan mesut aldı laguna motorluydu benden psiton alınıp açilip rs yapildi daha sonra şimdiki arkadas aldı o araba orakama alınır komple boyalı zaten renk değişimi war

mrtngn
08-07-2018, 13:16
cumhurun eski araba okan aldı ordan mesut aldı laguna motorluydu benden psiton alınıp açilip rs yapildi daha sonra şimdiki arkadas aldı o araba orakama alınır komple boyalı zaten renk değişimi war

Çok tesekkür ederim sağolun

rcpyldz
21-08-2018, 21:42
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / SAFKAN RS 172 sahibinden.comda - 587138745 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-safkan-rs-172-587138745/detay)
Aracın hakkında bilgi alabilirmiyim

hepkem
23-10-2018, 23:52
Merhaba Arkadaşlar. Linkteki yapılı ph2 clio rs hakkında bilgisi olan var mı ? Tşk.

Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-forget-motor-583927750/detay)

canozgur106
26-10-2018, 00:38
Merhaba Arkadaşlar. Linkteki yapılı ph2 clio rs hakkında bilgisi olan var mı ? Tşk.

Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-forget-motor-583927750/detay)

Şase alıp servisten sorgulayın derim ilk yapacağınız bu olsun ..

Rsci
29-10-2018, 06:38
Bu aracı tanıyan bilen var mı? Bu kmde boyasız 182 rs samanlıktan mı cıktı bu?

2004 CLİO 58.000 km TEMİZ ORJİNAL RS

barisy
30-11-2018, 10:07

172 hp yazıyor sanki. Makyajda hem 172 hem 182 olabilir. 2004 yılı homologe seri olabilir.

ercan5252
22-12-2018, 16:04
Aracın su anki durumu hakkında bilgi. Sahibi olan var mı

VTEC®
23-12-2018, 14:06

Servis kayıtlarında, arka çamurluk değişimi yan airbag açma görünüyor.
Cruise kontrol yok, makine 172 HP, mekanik gaz kelebekli, 182 header olmayanı.

ercan5252
11-01-2019, 20:14
Yok mu tmt rs in durumunu bilen

Patisever
12-01-2019, 10:45
Yok mu tmt rs in durumunu bilen

motoru sıfır yapildi zamanında uzun süredir volkanda ankaraydı seneler önce kaydı olabilir ama bayağı iyi baktı sahibi compresyon testine tabii tutup son kasa durumuna bakarak alınabilir gibi görmek lazım

ercan5252
14-01-2019, 18:20
Teşekkür ettim bilgi için

okanackgz
17-01-2019, 15:36
16 CGC 49 plakalı 172 rs şuan satılıktır arkadaşlar motorda yatak sesi mevcut eski plakası 39 TE 584 iç ve dış olarak kozmetik kusuru sorunu yok

Araç sahibi Hakan Hatipoğlu 0537 338 95 49 Fiyat 25.000 TL

asmisinsan
17-01-2019, 20:01
16 CGC 49 plakalı 172 rs şuan satılıktır arkadaşlar motorda yatak sesi mevcut eski plakası 39 TE 584 iç ve dış olarak kozmetik kusuru sorunu yok

Araç sahibi Hakan Hatipoğlu 0537 338 95 49 Fiyat 25.000 TL

Hakanla anlastim hayirli olsun dedik insallah

Cliosportve
18-01-2019, 12:51

Güzel bir projeye imza atcaz :)

okanackgz
18-01-2019, 15:50

İki taraf içinde hayırlı olsun kesinlikle uğraşmaya fazlasıyla değecek bir araç hayrını görür ağız tadıyla binersiniz inşallah.

Patisever
18-01-2019, 16:20
güzel araç aldınız selcuk gerekeğini yapacaktır emeğimiz cok war o aracdada yardım gerekirse bizde elimizi sakınmayız

asmisinsan
19-01-2019, 00:11
Sagolun yavas yavas toplayacagiz araci bugun cekici ile istanbula indirdim biraz zamana ihtiyac var gibi:D

asmisinsan
19-01-2019, 13:48
https://i.hizliresim.com/nQRpD0.jpg (https://hizliresim.com/nQRpD0)
RS istanbula indi

Grimlord
20-01-2019, 14:19
Hayırlı uğurlu olsun, şu paralara alınacak en hızlı araç

canozgur106
20-01-2019, 19:43
RS istanbula indi

Hayırlı olsun 2014de ki aracımdır,maşAllah güzel bir Rs tir bol bol oem parça ile satmıştım size verilen bişeyi kaldı mı?
Expertiz yaptırdınız mı?

asmisinsan
20-01-2019, 20:02
Hayırlı olsun 2014de ki aracımdır,maşAllah güzel bir Rs tir bol bol oem parça ile satmıştım size verilen bişeyi kaldı mı?
Expertiz yaptırdınız mı?

Expertiz yaptirmadim zaten kupasi duzgun boya falan takintim yok bu model arac icin peugeot 307 bagajina sigmayan extralarla aldim araci gecmis konularda okumustum annenizin saglik sorunlari nedeni ile satmissiniz iyilestiginide okumustum insallah sizede tekrar rs almak nasip olur

asmisinsan
20-01-2019, 20:04
güzel araç aldınız selcuk gerekeğini yapacaktır emeğimiz cok war o aracdada yardım gerekirse bizde elimizi sakınmayız

Cagri atasehirde bolca volkan fatih eserle ve senle oturmuslugum var gri polo gti var ordan hatirlarsin polo ya kardes olarak aldim

Patisever
21-01-2019, 10:41
Cagri atasehirde bolca volkan fatih eserle ve senle oturmuslugum var gri polo gti var ordan hatirlarsin polo ya kardes olarak aldim
alınacak en iyi marka ve en iyi rslerden birisi :) hayırlı olsun hatırladım hacım

Patisever
21-01-2019, 10:47
Expertiz yaptırdınız mı?

araba devamlı konrolumuzdeydi herhangı kazası olmadı senelerdır aynı mod devam

hddsheriff
21-01-2019, 21:21

2 tane bu rsler mit in eski araçları

wolrath
23-01-2019, 08:01
RS istanbula indi

Hayırlı olsun hacım

asmisinsan
23-01-2019, 08:56
Hayırlı olsun hacım

sagol hacı abi sen seversin :)

tayf
26-03-2019, 17:59
2 tane bu rsler mit in eski araçları

düzgün mü bu araçlar ? bi tanede grisi vardı heralde istanbul sonra antalya da satılıktı

mcitir
15-04-2019, 10:43
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / SORUNSUZ ORJİNAL RENAULT 2002 CLİO 2.0 RS KAZASIZ sahibinden.comda - 678261835 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sorunsuz-orjinal-renault-2002-clio-2.0-rs-kazasiz-678261835/detay/)

Bu arac hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

hepkem
18-07-2019, 22:32
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / ~ 41 RS 401 ~ sahibinden.comda - 693678313 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-41-rs-401-693678313/detay)

İlandaki Clio 2 RS hakkında bilgisi olan var mı? Tşk

ercan5252
14-09-2019, 20:54
Rs lerin güncel durumu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim

KÖROĞLU
12-04-2021, 13:26
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-h-gulec-otomotiv-den-2001-model-renault-2.0-rs-912694059/detay/

Bunun ne sorunu var da rakam uygun ? 2 parça falan mı birleştirme ? Motor laguna piston vs mi ?

Patisever
18-04-2021, 10:10
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-h-gulec-otomotiv-den-2001-model-renault-2.0-rs-912694059/detay/

Bunun ne sorunu var da rakam uygun ? 2 parça falan mı birleştirme ? Motor laguna piston vs mi ?

Şaseler işlemli motor kapali kutu

ysn zkn
08-12-2021, 12:48
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-clio-182-rs-980624507/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-172-979711510/detay

arkadaşlar bu araçlar hakkında detaylı bilgisi olan var mıdır???

SHOCKİNG
09-12-2021, 16:39
182 nin sahibi benim buyurun

ysn zkn
11-12-2021, 15:20
182 nin sahibi benim buyurun

Arabanın eski durumu ile alakalı bilen arkadaşlar var mıdır diye şeceresini öğrenmek için yazdım hocam siz detaylı bilgileri özelden de iletebilirsiniz??

Yiğit G.
19-12-2021, 17:54
Merakımdan soruyorum bu Clio 3 Rs lere neden hep megane swap yapıyorlar? Kaç tane Clio 3 rs gördüysem megane swapli...

Schumi
19-12-2021, 22:29
Çünkü atmosferik motorlu araba hafif olmalı. Bu kasaya motor gücü yetmiyor. Yürüsün biraz diye acaip kısa şanzıman koymuşlar top speed yerlerde. Motor blokları ikiside F4R olduğu için nispeten kolay bir swap. Hatta yasal olarakta sorun olmuyor sanırım.

EREN34
20-12-2021, 08:28
+ Atmosferik motordan 50hp için yapacağı masrafa mal oluyor :)

Günün sonunda daha sağlıklı sıfır bir motorla yoluna devam ediyor.

ggtoker
27-05-2022, 14:56
ilandaki rsi için bilgisi olan varmı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-degisensiz-rsi-1026428458/detay

ibrahm_38
06-08-2022, 18:30
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-ii-rs-172-orjinal-turkiye-de-tek-magane-rs-renkli-1039105291/detay/

Selamlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? Bana güzel toplanmış gibi geldi. Böyle bir araç alınır mı sizce

MURAT_HLX
06-08-2022, 21:56
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-ii-rs-172-orjinal-turkiye-de-tek-magane-rs-renkli-1039105291/detay/

Selamlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? Bana güzel toplanmış gibi geldi. Böyle bir araç alınır mı sizce

eski plakası galiba 06 rs olan arabaydı,bundan yaklaşık 1 ay evvel renault mais ataevler bursa'da duruyordu kapıda çokta hoşuma gitmişti.

ibrahm_38
06-08-2022, 23:49
eski plakası galiba 06 rs olan arabaydı,bundan yaklaşık 1 ay evvel renault mais ataevler bursa'da duruyordu kapıda çokta hoşuma gitmişti.

Eski plakaları 55SR - 53RT - 59YC imiş. Böyle bi bilgi aldım eski bi RS kullanıcından.

Dynatech
25-08-2022, 12:58
Merhabalar
Arkadasim bu araçla ilgileniyor. Bilgisi olan varmi acaba?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yeni-motorlu-2005-renault-clio-2-rs-182-823337245/detay

CenkB
25-08-2022, 13:32
Merhabalar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yeni-motorlu-2005-renault-clio-2-rs-182-823337245/detay

2016 da ben alacaktım bu aracı. Bakırköy'de galerideydi sanırım. Kazası belası çok gelmişti bana. Şu an net hatırlayamadığımdan bir şey yazmak istemedim. Sonrasında ne oldu hiç bilmiyorum.

SinanTT
26-08-2022, 11:47
Merhabalar

Arkadan kazalı. Kaç aydır duruyor ilanda.

KÖROĞLU
06-03-2023, 15:07
Tanıyan bilen var mıdır ?

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-garantili-rs-1074735176/detay)

derviscapaci
15-07-2024, 01:56
İlandaki sarı renk 2000 model Clio Rs hakkında bilgisi olan var mıdır. Eski sahibi burada mıdır ?

kocamanadam
30-07-2024, 15:27
400 bandında bir clio rs yüz güldürür mü, çevresinde sağında solunda olan var mı? Ya da 106 olacak

MertSerhanÖ.
30-07-2024, 16:53
Clio Rs in belli başlı bir piyasası yoktur.Bi bakmışsınız bir harika bir rs sahibi aracını 400 e vermiş,bir bakmışsınız çok kötü durumda olan bir rs'e 550 istemiş.Gidip bütçe dahilinde ki tüm rs lere bakılmalı. Cliosportve Selçuk abi ile bi iletişime geçin belki ilan dışı satan vardır

fthdrn
30-07-2024, 17:56
400 bandında bir clio rs yüz güldürür mü, çevresinde sağında solunda olan var mı? Ya da 106 olacak

İlanlarda sarı clio rs vardı duruyo mu hala bilmiyorum o değerlendirin.

kocamanadam
30-07-2024, 22:09
İlanlarda sarı clio rs vardı duruyo mu hala bilmiyorum o değerlendirin.

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-prime-2000-clio-rs-172-1134607323/detay) Bu mu, ilana girmis. Bu araci yapani taniyor musunuz? Butcemi biraz asiyor ancak aldigim ilk 6-7 ay ugrasmayacaksam dusunebilirim cunku inanin benzini bile borc ile koyacagim araca :D istanbulda bu aractan anlayan 106 gibi guzel bir cevre var mi? 106da sagolsun mavi dz eski sahibi bana cok abilik yapiyor hatta dun aksam guzel bir araca baktim son 390 istiyordu ama eksikler vardi, onu alana kadar clio rs alsam daha kolay olur mu yurutme acisindan?

Clio Rs in belli başlı bir piyasası yoktur.Bi bakmışsınız bir harika bir rs sahibi aracını 400 e vermiş,bir bakmışsınız çok kötü durumda olan bir rs'e 550 istemiş.Gidip bütçe dahilinde ki tüm rs lere bakılmalı. Cliosportve Selçuk abi ile bi iletişime geçin belki ilan dışı satan vardır

Ya inanin cok sacma bir durum icerisinde oldugum icin ben de bilmiyorum neyi nasil yapacagimi, daha dun aksam guzel sayilacak bir 106ya baktim rakam bahsettigim butceye cok yakindi ve aracta eksikler vardi. Ona bu rakami vermektense clio rs dusundum ancak ilanlarda hic yok 6 tane var, beylikduzunde bir tane var araci biliyor musunuz?

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-renault-clio-rs-170-hp-degisensiz-tramersiz-masrafsiz-1184173303/detay) egzoz biraz sacma duruyor ama.

kocamanadam
30-07-2024, 23:12
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-prime-2000-clio-rs-172-1134607323/detay) Bu mu, ilana girmis. Bu araci yapani taniyor musunuz? Butcemi biraz asiyor ancak aldigim ilk 6-7 ay ugrasmayacaksam dusunebilirim cunku inanin benzini bile borc ile koyacagim araca :D istanbulda bu aractan anlayan 106 gibi guzel bir cevre var mi? 106da sagolsun mavi dz eski sahibi bana cok abilik yapiyor hatta dun aksam guzel bir araca baktim son 390 istiyordu ama eksikler vardi, onu alana kadar clio rs alsam daha kolay olur mu yurutme acisindan?

Ya inanin cok sacma bir durum icerisinde oldugum icin ben de bilmiyorum neyi nasil yapacagimi, daha dun aksam guzel sayilacak bir 106ya baktim rakam bahsettigim butceye cok yakindi ve aracta eksikler vardi. Ona bu rakami vermektense clio rs dusundum ancak ilanlarda hic yok 6 tane var, beylikduzunde bir tane var araci biliyor musunuz?

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-renault-clio-rs-170-hp-degisensiz-tramersiz-masrafsiz-1184173303/detay) egzoz biraz sacma duruyor ama.

kusura bakmayın repost oluyor. Halihazırda clio rs sahibi olan biri varsa özelden instagramını vs. iletebilir misiniz? ya da çevrenizden duyup gördükleriniz kadarıyla güzel ve seceresi belli bir 106 mı yoka clio rs mi daha çok yüz güldürür? Tamamen sahiplik ve yürütme deneyimi olarak soruyorum yoksa ikisi de ayrı araçlar. Ve clio rs parça maliyetleri nasıldır mesela baştan aşağı motor toplamak gerekirse. Çok teşekkür ederim yardımınız için, bir yola girdim hayırlısı bakalım

fthdrn
31-07-2024, 06:20

DZ nin eski sahibi hangisi :D
sarıya güzel bir fiyat verin nakitte yardımcı olurlar bence.
clioRS / 106gti bu arabaların secereleri düzgün olanları makbul.
Ama şahsen benzini borcla koyacak maddi durumdaysam clio rs 106gti bakmazdım. çünkü en hatasız masrafsızı bile bi anda masraf açabilir yaşlı arabalar en neticesinde.

kocamanadam
31-07-2024, 07:29
DZ nin eski sahibi hangisi :D
sarıya güzel bir fiyat verin nakitte yardımcı olurlar bence.
clioRS / 106gti bu arabaların secereleri düzgün olanları makbul.
Ama şahsen benzini borcla koyacak maddi durumdaysam clio rs 106gti bakmazdım. çünkü en hatasız masrafsızı bile bi anda masraf açabilir yaşlı arabalar en neticesinde.

ismini burada yazmayayım şimdi 1.4 gri 206 binen kişi. O lafın gelişiydi yoksa şu an bindiğim dizel 206ya da saçma masraflar ettim, en azindan yediginin hakkini almak istiyorum bu sefer zaten haftasonu binilecek; kendim de koşturayım edeyim tarzında biri değilim biner kemerburgaza vs. giderim bu yaşta bin şükür durumum varken polo dizel binmek istemediğim için bakıyorum böyle bir şey.

Sarının geçmişini biliyor musunuz ben ogrenemedim. İkisi de güzel durumda bir clio rs ve 106dan hangisini yürütmek daha rahattır, çevremde zamanında her türlüsne binmiş bir abim clio bak diyor, su an 106 binenler 106 parca maliyeti yari yariya daha uygun clio yurutemezsin diyorlar. Herhangi bir acele yok bastan asagi guzel bir arac bulana kadar almayacagim bulmazsam da almayacagim bu sefer arac toplama niyetim yok :D

fthdrn
31-07-2024, 08:01
ismini burada yazmayayım şimdi 1.4 gri 206 binen kişi. O lafın gelişiydi yoksa şu an bindiğim dizel 206ya da saçma masraflar ettim, en azindan yediginin hakkini almak istiyorum bu sefer zaten haftasonu binilecek; kendim de koşturayım edeyim tarzında biri değilim biner kemerburgaza vs. giderim bu yaşta bin şükür durumum varken polo dizel binmek istemediğim için bakıyorum böyle bir şey.

Sarının geçmişini biliyor musunuz ben ogrenemedim. İkisi de güzel durumda bir clio rs ve 106dan hangisini yürütmek daha rahattır, çevremde zamanında her türlüsne binmiş bir abim clio bak diyor, su an 106 binenler 106 parca maliyeti yari yariya daha uygun clio yurutemezsin diyorlar. Herhangi bir acele yok bastan asagi guzel bir arac bulana kadar almayacagim bulmazsam da almayacagim bu sefer arac toplama niyetim yok :D

Furkan benim kardeşim selamımı söyle :D
106 clioya nazaran daha kolay yürütürsün.
sarıyı restore eden bu forumdan konusu da mevcuttu.
f4r biraz nazlı gelindir canı alınmış makine eli kulağında oluyor o yüzden referanslı araba önemlidir.
haftasonu çıkıp biraz gezeyim çok zorlamam vs diyorsan hangisinin en sağlıklısını bulabiliyorsan onu al.

MertSerhanÖ.
31-07-2024, 14:06
Eğer bütçen ucu ucunaysa ikisini de kesinlikle alma kardeşim.En temizi dahi olsa.

fthdrn
31-07-2024, 14:17
Eğer bütçen ucu ucunaysa ikisini de kesinlikle alma kardeşim.En temizi dahi olsa.

Beyfendi siz biraz clioRsler hakkında bilgili gibisiniz :D

MertSerhanÖ.
31-07-2024, 16:16
Beyfendi siz biraz clioRsler hakkında bilgili gibisiniz :D

yaanii accuk:D

kocamanadam
31-07-2024, 20:29
Furkan benim kardeşim selamımı söyle :D
106 clioya nazaran daha kolay yürütürsün.
sarıyı restore eden bu forumdan konusu da mevcuttu.
f4r biraz nazlı gelindir canı alınmış makine eli kulağında oluyor o yüzden referanslı araba önemlidir.
haftasonu çıkıp biraz gezeyim çok zorlamam vs diyorsan hangisinin en sağlıklısını bulabiliyorsan onu al.

selam söyledim :) dediklerinizi dikkate alacağım, dediğim gibi düzgün bir araç olmak zorunda yoksa almam katiyen. çok kez referans alıp kontrol edip alacağım kesinlikle ne olursa olsun. Ben dede gibi araç kullanıyorum, öyle koşturayım uçayım kaçayımdan çok canım sıkılınca biraz gazlayayım cilalayayım izleyeyim özel bir araca bineyim niyetindeyim.

sizin konularınızı gördükten sonra size de ulaşacaktım aslında :D Yazdığım biraz daha işin dramatik kısmı idi, araç biraz borç harç ile alınacak ancak hazırda hep bir sifir kurye scooterı kadar para bulunduruyorum ona dokunmayacağım. Yirmi yirmi beş senelik sürekli gaz basılan araçlar olduğunun farkındayım ancak yine de imkansız mı yürütmek bu otomobilleri? Sürekli arıza arıza arıza ile boğuşmak istemiyorum sadece.

Durumumu buradan çok açıklamak istemiyorum ancak altından kalkabileceğimi düşünüyorum, özelden iletişim için bir kanal iletirseniz müsait bir zamanınızda sizinle konuşabilir miyiz? Sizin deneyimleriniz çok değerli olacaktır çevremde binenler var ancak ailem arabacı değil ,bu çok cesurca bir karar olacak iyi bir fizibilite yapmaya çalışıyorum şu anda.

Grimlord
31-07-2024, 22:14
Ilandaki sarı benim eski arabam
Son zamanlarda kaç el değiştirdi bilmiyorum ancak kondisyonuna göre satılmamasi garip geldi. Çünkü benden sonra alan Serkan abi arabanın neredeyse her şeyini sıfırladı, hatta bir araba turbo yaptı sonra orijinal motora döndü diye hatırlıyorum. Şuan akıbeti hakkında bilgim yok ancak motora bakılarak alınabilir hala.

fthdrn
01-08-2024, 07:01
Son zamanlarda kaç el değiştirdi bilmiyorum ancak kondisyonuna göre satılmamasi garip geldi. Çünkü benden sonra alan Serkan abi arabanın neredeyse her şeyini sıfırladı, hatta bir araba turbo yaptı sonra orijinal motora döndü diye hatırlıyorum. Şuan akıbeti hakkında bilgim yok ancak motora bakılarak alınabilir hala.

TRde kasa kondisyon motor mekanik anlamda ilk 10 a girecek kadar düzgün aracı aylarca satamadık bedava paraya verdik.. Sadece kaput değişen hiç bir yerinde düzeltme macunu bile olmayan setubunun üstündeki araçları geçecek kadar sağlıklı motoru olan arabayı :D
Ama inpro far yok o yüzden satmaz çünkü millet fara stoba bakıyor. Arabasının arkası başka arabadan birleşme ama onu gözü görmez çünkü inpro daha önemli :D

kocamanadam
02-08-2024, 08:30
TRde kasa kondisyon motor mekanik anlamda ilk 10 a girecek kadar düzgün aracı aylarca satamadık bedava paraya verdik.. Sadece kaput değişen hiç bir yerinde düzeltme macunu bile olmayan setubunun üstündeki araçları geçecek kadar sağlıklı motoru olan arabayı :D
Ama inpro far yok o yüzden satmaz çünkü millet fara stoba bakıyor. Arabasının arkası başka arabadan birleşme ama onu gözü görmez çünkü inpro daha önemli :D

keşke öyle temiz bir araç bir daha denk gelse yok parasına istemiyorum erişebileyim yeter :) ilanda 1 değişen yazan araçların kaza fotoğraflarını göre göre hiçbirine inanmamaya başladım değişmeyensiz arıyorum artık.

Parçasından korktuğum için clioya biraz çekimser yaklaşıyorum, ama mekanik sıfırlanmış bir araç olursa cesaret edebilirim sanırım. Sarının özelinde araç iç dış güzel toplanmış gibi görünüyor çizgileri yerli yerinde döşemelerde akıllı vida vs aradım göremedim. Şehrimde olsa gider bakardım aslında şimdi bu piyasada ankaraya kadar gitmeye gerek yok :)

kocamanadam
02-08-2024, 13:17

pm attim bakabilir misiniz

KÖROĞLU
02-08-2024, 13:33
sarı rs'in motoruna özellikle iyi baktırın derim. Altından laguna çıkmasın. RS ve 106 ucu ucuna para ile alınacak araçlar kesinlikle değil.

İst da hakkını vererek yapacak kişiler var ömrü rs le geçmiş, o konuda destek oluruz. Ama sarı için iyi kontrol ettirmeden alma.

Daha kolay yürütülebilecek parçası nispeten daha bulunur daha ucuz alternatiflere yönelmen lehine olur. Aldın araba kırıldı yatar kenarda beklediğinle kalırsın.

kocamanadam
02-08-2024, 14:22
sarı rs'in motoruna özellikle iyi baktırın derim. Altından laguna çıkmasın. RS ve 106 ucu ucuna para ile alınacak araçlar kesinlikle değil.

İst da hakkını vererek yapacak kişiler var ömrü rs le geçmiş, o konuda destek oluruz. Ama sarı için iyi kontrol ettirmeden alma.

Daha kolay yürütülebilecek parçası nispeten daha bulunur daha ucuz alternatiflere yönelmen lehine olur. Aldın araba kırıldı yatar kenarda beklediğinle kalırsın.

abi merhabalar, herkes gibi sen de dediklerinde son derece haklısın :D durumum biraz farkli burada aciklamak istemiyorum ama yurutebilecegime inaniyorum. sadece bir motor yapmak icin 200bintl veremem. yoksa dogru durust bir yerde bir seferde arabayi yaptırıp cikartabileceksem yine goze aliyorum bu araca binmeyi, sadece dukkan onlerinde gezip gezip ugrasmak istemiyorum. araci alirken biraz sıkışık olacağım evet, sonbaharın sonuna doğru rahata çıkmayı umuyorum yaz olduğu için işlerim zayıf şu anda. yaklaşık üç senedir aynı işi yaptığım için biraz güveniyorum diyebilirim kendimi ayarlama konusunda. üç farklı işle uğraşıyorum kendimi doğrultacağıma inancım tam artık hayat bana başka sürprizler planlamadıysa.

bu yüzden çok referanslı bilinen bir aracı düzgün yerlerde kontrol ettirip karne çıktıktan sonra alıcam. buna rağmen 20 yıldır gaz basılan araçlar olduğu için risk aldığımın farkındayım. şu anki aracımla bile çok masraf ettim haricinde kendim de çoooook emek verdim ve hala içime sinmedi, bu araca masraf edip karşılığını geri almak istiyorum, her hafta beni rezil edip başka arızalar acacak bir araçsa söz bakmam clio da 206 da

sarıyı bıraktım, bu p'yasada ankaraya kadar gidip boş dönmeye değmez. arayıştayım

KÖROĞLU
02-08-2024, 14:51
abi merhabalar, herkes gibi sen de dediklerinde son derece haklısın :D durumum biraz farkli burada aciklamak istemiyorum ama yurutebilecegime inaniyorum. sadece bir motor yapmak icin 200bintl veremem. yoksa dogru durust bir yerde bir seferde arabayi yaptırıp cikartabileceksem yine goze aliyorum bu araca binmeyi, sadece dukkan onlerinde gezip gezip ugrasmak istemiyorum. araci alirken biraz sıkışık olacağım evet, sonbaharın sonuna doğru rahata çıkmayı umuyorum yaz olduğu için işlerim zayıf şu anda. yaklaşık üç senedir aynı işi yaptığım için biraz güveniyorum diyebilirim kendimi ayarlama konusunda. üç farklı işle uğraşıyorum kendimi doğrultacağıma inancım tam artık hayat bana başka sürprizler planlamadıysa.

bu yüzden çok referanslı bilinen bir aracı düzgün yerlerde kontrol ettirip karne çıktıktan sonra alıcam. buna rağmen 20 yıldır gaz basılan araçlar olduğu için risk aldığımın farkındayım. şu anki aracımla bile çok masraf ettim haricinde kendim de çoooook emek verdim ve hala içime sinmedi, bu araca masraf edip karşılığını geri almak istiyorum, her hafta beni rezil edip başka arızalar acacak bir araçsa söz bakmam clio da 206 da

sarıyı bıraktım, bu p'yasada ankaraya kadar gidip boş dönmeye değmez. arayıştayım

RS dediğin araba öyle her yerde zaten yapılmaz, mekanik parçasını bulman lazım önce :) Makinasını yapmak için 3-5 ay parça toplayanlar var :)

Param var hadi yap arabası değil RS. rahmit var forumda mito koşturuyor. Mito ları araştır derim güç olarak makina yapım maliyeti parça vs olarak daha makul gelebilir.

kocamanadam
02-08-2024, 16:15
RS dediğin araba öyle her yerde zaten yapılmaz, mekanik parçasını bulman lazım önce :) Makinasını yapmak için 3-5 ay parça toplayanlar var :)

Param var hadi yap arabası değil RS. rahmit var forumda mito koşturuyor. Mito ları araştır derim güç olarak makina yapım maliyeti parça vs olarak daha makul gelebilir.

Biraz yumağa dönüyor ama ona da razıyım :) sahipliğimi düşününce iyi ki diyebileceksem yeter. çocukluğumdan beri diecast modellerle uğraştım, sifirdan toplamalar custom olup olmayacak işler vs. bol bol sabrım var. düzgün rakama denk getirmek için çocukluğumdan beri beklediğim modellerim oldu ha sonunda aldım ama. yeni model olacaksa 207 rcler de var aslında ama emin olamıyorum beni aşıyor biraz. yine de heyecana kapılmamak adına dediklerinize önem veriyorum

MURAT_HLX
02-08-2024, 16:48
açık konuşayım,eski megane F7R ve faz 2 megane rs tecrübeme kıyasla,renault sport arabası ilanla genelde satılmaz düzgün olanı,el altı gider.

ilandaki sarıya dikkatlice bakın derim,istanbulda 350 yazanı almazdım net,

F4R makine'de kompresyon testi çok önemlidir,vvti çalışıp çalışmadığı gibi kriterli var,kaan abide miş laguna çıkmasın diye güzel uyarıda bulunmuş,

ben olsam ne yaparım 1.6 16v k4m alırım,ilerleyen zamanda F4R laguna rs emme,egzoz manifoldlu bir makine yada rs makinesi koyar kafamı rahat ettiririm.bu paralara alınacak hot hatch tarzı makineler için kenarda köşede 100 bin ayırman lazım,zaten kıtı kıtına çıkıyorsun.zehir olmasın

KÖROĞLU
02-08-2024, 16:52
Biraz yumağa dönüyor ama ona da razıyım :) sahipliğimi düşününce iyi ki diyebileceksem yeter. çocukluğumdan beri diecast modellerle uğraştım, sifirdan toplamalar custom olup olmayacak işler vs. bol bol sabrım var. düzgün rakama denk getirmek için çocukluğumdan beri beklediğim modellerim oldu ha sonunda aldım ama. yeni model olacaksa 207 rcler de var aslında ama emin olamıyorum beni aşıyor biraz. yine de heyecana kapılmamak adına dediklerinize önem veriyorum

yaş doğrusya pofildeki, burada ben dahil yazan adamlara muhakkak kulak ver, çoğu geçtiğin yollardan geçmiş arkadaşlardır. Tecrübeleri vardır. Alırsan yine destek oluruz elbette ama, bile bile lades olmasın emeğine yazık. Not: meg2rs kullanıyorum.

kocamanadam
02-08-2024, 17:15
açık konuşayım,eski megane F7R ve faz 2 megane rs tecrübeme kıyasla,renault sport arabası ilanla genelde satılmaz düzgün olanı,el altı gider.

ilandaki sarıya dikkatlice bakın derim,istanbulda 350 yazanı almazdım net,

F4R makine'de kompresyon testi çok önemlidir,vvti çalışıp çalışmadığı gibi kriterli var,kaan abide miş laguna çıkmasın diye güzel uyarıda bulunmuş,

ben olsam ne yaparım 1.6 16v k4m alırım,ilerleyen zamanda F4R laguna rs emme,egzoz manifoldlu bir makine yada rs makinesi koyar kafamı rahat ettiririm.bu paralara alınacak hot hatch tarzı makineler için kenarda köşede 100 bin ayırman lazım,zaten kıtı kıtına çıkıyorsun.zehir olmasın

teiekkür ederim ilandaki araçlara bakmayacğaım sordurdum öğrendim, gerek olmadığı kanaatimdeyim. dediğiniz rakamı ayırabilirim. ne yapılıp edildiği bilinen araçlar alacağım öyle bir acelem yok sadece arayıştayım oradan buradan ulaşıyor duyan eden. sağolsun biri bir ilan dışı araç gönderdi onunla ilgileniyorum bir de 106 var. dediğiniz gibi 1.6 emme egzoz yazılım şeklinde var çevremde hatta kuş kaput falan da taktılar arabaya çok uğraştılar iç dış,

kocamanadam
02-08-2024, 17:22
yaş doğrusya pofildeki, burada ben dahil yazan adamlara muhakkak kulak ver, çoğu geçtiğin yollardan geçmiş arkadaşlardır. Tecrübeleri vardır. Alırsan yine destek oluruz elbette ama, bile bile lades olmasın emeğine yazık. Not: meg2rs kullanıyorum.

abi seni takip ediyorum

206sw kullanan arkadaş ben birkaç kere konuşmuş olmamız lazım hatta instadan. bagaj hacmini vs. sormuştun. vallahi durum dediğim gibi referanslı ve yapılan edilen belli bir araba düşünüyorum olmazsa gerçekten atlayıp almayacağım. cidden güzel araç yoksa almayacağım zaten işime gelir günden güne elimi toparlarım ben de. yine düzgün gerçekten yapılmış olsa da alma alma lütfen alma nolur alma bir gencin daha çöküşünü görmek istemiyoruz diyorsanız haklısınız. dikkate alır daha çok ısrar etmem sondu bu :)

MURAT_HLX
02-08-2024, 17:27
teiekkür ederim ilandaki araçlara bakmayacğaım sordurdum öğrendim, gerek olmadığı kanaatimdeyim. dediğiniz rakamı ayırabilirim. ne yapılıp edildiği bilinen araçlar alacağım öyle bir acelem yok sadece arayıştayım oradan buradan ulaşıyor duyan eden. sağolsun biri bir ilan dışı araç gönderdi onunla ilgileniyorum bir de 106 var. dediğiniz gibi 1.6 emme egzoz yazılım şeklinde var çevremde hatta kuş kaput falan da taktılar arabaya çok uğraştılar iç dış,

aslında şunu demek istedim,yapanlarda oldu selçuk abi vermişti desteği,k4m alınır,üstündeki motor atılır dediğim setup swap sıfır şeklinde konur,maddiyat olarak kendini topladığın zamana kadar k4m orjinal motorla ilerlersin

kocamanadam
03-08-2024, 06:09
aslında şunu demek istedim,yapanlarda oldu selçuk abi vermişti desteği,k4m alınır,üstündeki motor atılır dediğim setup swap sıfır şeklinde konur,maddiyat olarak kendini topladığın zamana kadar k4m orjinal motorla ilerlersin

Anladim, o bahsettiğiniz otomobili de gördüm sanırım hakan abi yapmıştı. Doğrusu amacım proje aracı yerine biraz daha klasik/değerli sayılacak bir araç almak ve ileride satarken beni üzmemesi. Maddiyat olarak kendimi toplamam gerçekten çok uzun sürmeyecek ticaretle uğraşıyorum bir aksilik olmazsa yaz sonu düze çıkacağım. Teşekkür ederim

Size pm'den ulaşamadım. İlan dışı VM rs var dün inceledim güzel görünüyor genel hatlarıyla. Uygun görürseniz iletişim paylaşabilir misiniz bana pm'den?

MertSerhanÖ.
03-08-2024, 16:21
Anladim, o bahsettiğiniz otomobili de gördüm sanırım hakan abi yapmıştı. Doğrusu amacım proje aracı yerine biraz daha klasik/değerli sayılacak bir araç almak ve ileride satarken beni üzmemesi. Maddiyat olarak kendimi toplamam gerçekten çok uzun sürmeyecek ticaretle uğraşıyorum bir aksilik olmazsa yaz sonu düze çıkacağım. Teşekkür ederim

Size pm'den ulaşamadım. İlan dışı VM rs var dün inceledim güzel görünüyor genel hatlarıyla. Uygun görürseniz iletişim paylaşabilir misiniz bana pm'den?

msaj kutusnu temizledim ulaşabilirsin

kocamanadam
03-08-2024, 16:53
msaj kutusnu temizledim ulaşabilirsin

ulaştım .....

yasar c.
08-08-2024, 16:43
Merhaba ben de kendı tecrubelerımı paylasmak ısterım belki faydası olur ızledıgın yolda. İlk aracım 106 xs ti 3 yıl bındım 55bınkmde kmsı dusuk olmasına parca bulabılmeme ragmen 2008 yollarıydı usta sıkkntıları ve yetkılı servıs dahıl cok sıkıntı yasamıstım 22 yasındaydım ama sonrasında herseyını ogrenıosun ustasını da buluyorsun kımın nasıl ıs yaptıgını aracınnelerı neyden kaynaklı oldugunu coZmeye ogrenmeye baslıyorsun sonrasında satıp 2011 yılında 28bınkmde c2 vts sahıbı oldum cok daha guclu ve moderndı aracla hıc sorun yasamadım o yıllarda modellı olmasının da etkısıyle 2 yıl bındım ancak frenı dısında benı tatmın etmedı asla gaz tepkımesı ozellıkle 106 xs o kadar gucsuz olmasına karsın daha cok zevk verıyordu gti temiz bulamıyordum 2012 yılında satıp tekrar 106 arayısına grdım ve yıne gtı bulamadım ve beyaz renk bır xs aldım boyasız hatasız yaklasık 8 9 yıl bındım 2020 de sattım yanlış hatırlamıyorsam ve kullandıgım surece yurutmek cok kolay oldu kolay oldu derken artık dılınden anladıgım ustalarını bıldıgım ve parcaları nası temın edebılecegımı bıldıgım bır aractı ve genel bakımlarını yapıp eklemeler yapıyordum Ben motorsal olarak çok bir şey yapmadım Ama bunun nedeni zamanın yetmedi 2020 yılında bir sıkıntı yaşadım ve zorda olsa satmak zorunda kaldım koni amortisör kit getirmiştim PJ Sport Scorpion orijinal egzoz getirmiştim komple motorda R Ralli etiket ve jant takmıştım trde bir tane ralle emme dolasır ara ara sımdı bı araca taktılar galıba o rally emmeyı ben getırmıstım bu arada 20 yasındakı aracla tamgaz sehırlerarası yolyapıyordum hc bır zaman neuzdu neyolda bıraktı Tabı bakımın daetkısı var bunda Sıra motora gelmişti ancak dediğim gibi Sıkıntı yaşadığım için ekonomik olarak bunu yapamadan sattım ama her istediğimi yapabildiğim Bir araçtır maliyet olarak beni hiç üzmemişti sonrasında uzun arayışlar sonunda 306 baktım yine 106 baktım sakso baktım ve bir Clio aldım Rs ancak şunu fark ettim aldıktan sonra Ren onun parça sıkıntısı var maalesef ve maliyetli araçlar , Peugeot da asla bunu yaşamazsın yürütmen kolaydır normal parçaları olsun tuning parçaları olsun daha kolay bir şekilde daha istediğin bir aracı yapabilirsin benim tecrübelerim bunlar ama içlerinde en gaza basınca haz veren aracım Clio oda ayrı bir şey her şeyin bir bedeli var. Pejonun yapısı da daha basit cunku safkan bir spor arac olarak üretilmemiş ama performansı oyle.
Yazım hatalarım içinherkesten özür dilerim telefondan yazıyorum. Son bir not benim arabama parca getiridigim zamanlarda turkıyede paypal aktifti 1500euroyakadar vergını verıp urunu alıodun bıcok sey kolaydı daha 2 gun once 150euro sınırı 30a ındı:) dıyecek soz bulamıorum. İnş guzel bır aracalırsın kurcalanmamış ve buhevesın kırılmaz

yasar c.
08-08-2024, 16:47
Bir yonetici yukarıdaki mesajımı silebilir mi :)

DOHC
08-08-2024, 20:38
Bir yonetici yukarıdaki mesajımı silebilir mi :)

Merhaba ben de kendı tecrubelerımı paylasmak ısterım belki faydası olur ızledıgın yolda. İlk aracım 106 xs ti 3 yıl bındım 55bınkmde kmsı dusuk olmasına parca bulabılmeme ragmen 2008 yollarıydı usta sıkkntıları ve yetkılı servıs dahıl cok sıkıntı yasamıstım 22 yasındaydım ama sonrasında herseyını ogrenıosun ustasını da buluyorsun kımın nasıl ıs yaptıgını aracınnelerı neyden kaynaklı oldugunu coZmeye ogrenmeye baslıyorsun sonrasında satıp 2011 yılında 28bınkmde c2 vts sahıbı oldum cok daha guclu ve moderndı aracla hıc sorun yasamadım o yıllarda modellı olmasının da etkısıyle 2 yıl bındım ancak frenı dısında benı tatmın etmedı asla gaz tepkımesı ozellıkle 106 xs o kadar gucsuz olmasına karsın daha cok zevk verıyordu gti temiz bulamıyordum 2012 yılında satıp tekrar 106 arayısına grdım ve yıne gtı bulamadım ve beyaz renk bır xs aldım boyasız hatasız yaklasık 8 9 yıl bındım 2020 de sattım yanlış hatırlamıyorsam ve kullandıgım surece yurutmek cok kolay oldu kolay oldu derken artık dılınden anladıgım ustalarını bıldıgım ve parcaları nası temın edebılecegımı bıldıgım bır aractı ve genel bakımlarını yapıp eklemeler yapıyordum Ben motorsal olarak çok bir şey yapmadım Ama bunun nedeni zamanın yetmedi 2020 yılında bir sıkıntı yaşadım ve zorda olsa satmak zorunda kaldım koni amortisör kit getirmiştim PJ Sport Scorpion orijinal egzoz getirmiştim komple motorda R Ralli etiket ve jant takmıştım trde bir tane ralle emme dolasır ara ara sımdı bı araca taktılar galıba o rally emmeyı ben getırmıstım bu arada 20 yasındakı aracla tamgaz sehırlerarası yolyapıyordum hc bır zaman neuzdu neyolda bıraktı Tabı bakımın daetkısı var bunda Sıra motora gelmişti ancak dediğim gibi Sıkıntı yaşadığım için ekonomik olarak bunu yapamadan sattım ama her istediğimi yapabildiğim Bir araçtır maliyet olarak beni hiç üzmemişti sonrasında uzun arayışlar sonunda 306 baktım yine 106 baktım sakso baktım ve bir Clio aldım Rs ancak şunu fark ettim aldıktan sonra Ren onun parça sıkıntısı var maalesef ve maliyetli araçlar , Peugeot da asla bunu yaşamazsın yürütmen kolaydır normal parçaları olsun tuning parçaları olsun daha kolay bir şekilde daha istediğin bir aracı yapabilirsin benim tecrübelerim bunlar ama içlerinde en gaza basınca haz veren aracım Clio oda ayrı bir şey her şeyin bir bedeli var. Pejonun yapısı da daha basit cunku safkan bir spor arac olarak üretilmemiş ama performansı oyle.
Yazım hatalarım içinherkesten özür dilerim telefondan yazıyorum. Son bir not benim arabama parca getiridigim zamanlarda turkıyede paypal aktifti 1500euroyakadar vergını verıp urunu alıodun bıcok sey kolaydı daha 2 gun once 150euro sınırı 30a ındı dıyecek soz bulamıorum. İnş guzel bır aracalırsın kurcalanmamış ve buhevesın kırılmaz

kocamanadam
08-08-2024, 20:59
Yazım hatalarım içinherkesten özür dilerim telefondan yazıyorum. Son bir not benim arabama parca getiridigim zamanlarda turkıyede paypal aktifti 1500euroyakadar vergını verıp urunu alıodun bıcok sey kolaydı daha 2 gun once 150euro sınırı 30a ındı:) dıyecek soz bulamıorum. İnş guzel bır aracalırsın kurcalanmamış ve buhevesın kırılmaz

Abicim selamlar, sağolasın zamanını ayırmışsın ben de zamanımı ayırıp tane tane okudum anladım :) Seni instagramdan takip ediyorum ben teneke jantlı RS senin değil mi? Araçlar konusunda çok haklısın, 106nın maliyetleri gerek aksesuar gerek yedek parça olarak çok çok uygun normal bir araçtan bile uygun; ancak senin 2012 yılında yaşadığın süreci 12 yıl sonra yaşıyorum ve temiz araç katiyen yok.

Bulduğum nispeten temiz diyebileceğim bir 106 vardı tanıdığım güvendiğim bir abimde çıktı araç, o da kazalıdır kesin ama düzgün toplanmış en azından:) Aracın komple boyası kırmızı olması gerekirken gülpembeydi ve içi dışı olsun sadece motor içinde gördüğüm kadarıyla tesisatı hortumları olsun genel olarak ilgiye ihtiyacı vardı gece yarısı ilk bakışta göze çarpanlarla aracın yüzde onu değerinde eksik vardı zaten. Rakam da clio rs rakamı olunca hazır içime sinecek bir otomobil denk getirebilirsem alıp ufak tefek ilgilenip yola devam etmek istedim, 106 hevesi tamamen kolay düşük maliyet spor araba mantığıylaydı ama gönlüm cliodan yana karakteri bana uyan bir araç. Artık bir sıkıntı yaşarsam da bunu önceden hesaplayıp maddi manevi hazırlanmış olacağım, harcadğım emeği araca bindiğimde geri alacaksam değer diyorum. Gerekirse atarım bir garaja yatar ben toparlarken çok takmıyorum ikinci araç olacak zaten. Ama yine de alırken çok temiz ve çok sağlıklı olduğuna emin olarak alacağım ucuza kaçmadan. Aşağı yukarı oem maliyetler bir buçuk kat kadar görünüyor, ancak zor bulunan parçalar var haklısın.

Hatta güzel bir RS için de sağolsunlar ulaştılar ancak anlaşamadık, acele etmeden arayışa devam ediyorum kısmetimde varsa binmek istiyorum bu araca en azından tadını alana kadar. Yoksa 207 rc gibi çok mantıklı bir seçenek var, hatta bir süre sabretsem 208 ibiza polo gibi güncel seçeneklere de yaklaşma durumu olabilir tabii ki her şey muamma ama ihtimaller dahilinde yani. Ama daha mekanik ve daha özel bir araca binmek istiyorum. Araç konusunda çok özen göstereceğim orası kesin, aylarca araci arayip birikimimi sıfıra yaklastırdıktan sonra gidip patlarsam gülünç olur

yasar c.
09-08-2024, 07:26
Mesajımı düzelten arkadaşa çok teşekkür ederim forumlarda pek yazı yazmadığım için:), evet o araç benim ben bundan önce hep psa grubu araçlar kullanmıştım, ilk kez renault grubu bir araç aldım(ailece bindiğimiz renault 9 zamanlarını saymazsak). Hala parça topluyorum(parça kodları çok zor ve karışık reanultun) psa ile kıyasladığımda gözlemlerim bunlar Pejo biraz daha uygun maliyetli ve kolay ancak clio performans olarak üstün ve özel burda forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve bilgileri benden çok daha yüksek. Ben daha çok kendi halinde birşeyler yapmaya çalışan bir hothatch ve otomobil severim diyelim. Cliosportve Selçuk renault motorları konusunda çok bilgili ve tecrübeli yüzyüze henüz görüşemedim ama piyasadaki tüm araçların secerisini biliyordur muhtemelen :), Reha var, o da uğraşmış daha önce bir rsle şimdi bir 205gti'ı var, Arnavutköy renault eski yetkili servisi sahibi de arkadaşım onlarda epey tecrübeliler. Diğer arkadaşlarla henüz tanışamadım bilmiyorum ama inş güzel bir araç bulur ve alırsın.

yasar c.
09-08-2024, 07:30
Pes ettim daha yazmıyorum :D

kocamanadam
09-08-2024, 19:01
Mesajımı düzelten arkadaşa çok teşekkür ederim forumlarda pek yazı yazmadığım için:), evet o araç benim ben bundan önce hep psa grubu araçlar kullanmıştım, ilk kez renault grubu bir araç aldım(ailece bindiğimiz renault 9 zamanlarını saymazsak). Hala parça topluyorum(parça kodları çok zor ve karışık reanultun) psa ile kıyasladığımda gözlemlerim bunlar Pejo biraz daha uygun maliyetli ve kolay ancak clio performans olarak üstün ve özel burda forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve bilgileri benden çok daha yüksek. Ben daha çok kendi halinde birşeyler yapmaya çalışan bir hothatch ve otomobil severim diyelim. Cliosportve Selçuk renault motorları konusunda çok bilgili ve tecrübeli yüzyüze henüz görüşemedim ama piyasadaki tüm araçların secerisini biliyordur muhtemelen :), Reha var, o da uğraşmış daha önce bir rsle şimdi bir 205gti'ı var, Arnavutköy renault eski yetkili servisi sahibi de arkadaşım onlarda epey tecrübeliler. Diğer arkadaşlarla henüz tanışamadım bilmiyorum ama inş güzel bir araç bulur ve alırsın.

Pes ettim daha yazmıyorum :D

kızınca düzelmesi daha komik :) vallahi dediğim gibi kafama yatan temizliğiyle içime sinen bir araç gelirse almak istiyorum bakalım hayırlısı, aracı kullandığımda karşılığını versin ve imkansız olmasın yeter. turbo dizele alışkın biri olarak ciğerli atmosferiğin köpek yavrusu gibi davranmasını çok sevdim. gerekirse kozmetiği yıkık olsun kendim bile boyarım aracı ama mekaniği ve elektriği çok düzgün olmak zorunda. çok kişinin başını şişirdim sağolsun geri çevirmediler sıra size de gelir alırsam :)

DOHC
09-08-2024, 19:38

Mesajımı düzelten arkadaşa çok teşekkür ederim forumlarda pek yazı yazmadığım için, evet o araç benim ben bundan önce hep psa grubu araçlar kullanmıştım, ilk kez renault grubu bir araç aldım(ailece bindiğimiz renault 9 zamanlarını saymazsak). Hala parça topluyorum(parça kodları çok zor ve karışık reanultun) psa ile kıyasladığımda gözlemlerim bunlar Pejo biraz daha uygun maliyetli ve kolay ancak clio performans olarak üstün ve özel burda forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve bilgileri benden çok daha yüksek. Ben daha çok kendi halinde birşeyler yapmaya çalışan bir hothatch ve otomobil severim diyelim. Cliosportve Selçuk renault motorları konusunda çok bilgili ve tecrübeli yüzyüze henüz görüşemedim ama piyasadaki tüm araçların secerisini biliyordur muhtemelen , Reha var, o da uğraşmış daha önce bir rsle şimdi bir 205gti'ı var, Arnavutköy renault eski yetkili servisi sahibi de arkadaşım onlarda epey tecrübeliler. Diğer arkadaşlarla henüz tanışamadım bilmiyorum ama inş güzel bir araç bulur ve alırsın.

mrt_tsn
08-02-2025, 16:24
kardesım ozelden mesaj atamıyorum sana bana ulasabılırmısn

mrt_tsn
08-02-2025, 16:25
kocaman adam için yazdım