PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs sorgulama.

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17

GKara28
26-07-2015, 02:04
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fuardan-cikartiyorum-varmi-artiran-208473963/detay

Aracı düşünüyorum hakkında bilgisi olan varmı?
41 SU 600

Ali Özdoğan
26-07-2015, 20:31
Daha önce konusuldu bu arac hakkında oncekı postlardan gorebılırsın

leckoow
31-07-2015, 17:08
Samsunda tanıdığı olan tamirci varmı clio rs için Check-up yaptircam motor gücüne baktircam konu ile alakalı bana acil yardım arkadaşlar

Kahn23
02-08-2015, 13:40
34tg2180

Araç hakkında bilgisi olan var mı?

Kahn23
03-08-2015, 07:16
34tg2180

Araç hakkında bilgisi olan var mı?

Güncel diyelim..

Cliosportve
03-08-2015, 09:33
Güncel diyelim..

Satıcı ismi Yusuf Kandemir
Bir ara burda telefon dolandırıcılığı olarak konusu açılmıştı bu ismin

Cliosportve
03-08-2015, 09:35
Bu arada 172. sayfamız vatana millete hayırlı olsun :)

Bu arada
- Cepte para hazır şekilde bekliyorum
-Temiz 172 leriniz değerlendirilir
-Kasa temiz motor kırık değerlendirilir
-Kasa temiz motor şanzıman kırık sorunlular değerlendirilir

Kısacası sorunlu Rs leriniz değerlendirilir :)

SEÇKİN172
03-08-2015, 10:16
Bu arada 172. sayfamız vatana millete hayırlı olsun :)

Bu arada
- Cepte para hazır şekilde bekliyorum
-Temiz 172 leriniz değerlendirilir
-Kasa temiz motor kırık değerlendirilir
-Kasa temiz motor şanzıman kırık sorunlular değerlendirilir

Kısacası sorunlu Rs leriniz değerlendirilir :)

ölücü :) :)

Cliosportve
03-08-2015, 10:20
Ortam kıran döken Rs lerle anılıyor sürekli
Yapılamıyor gördüğüm
Ciğerciye uğrasın şu arabalar artık :)

AyrtonSenna
03-08-2015, 11:16
Güncel diyelim..

Kaan abi araç yusuf kandemir adına 22/07/2013 yılından beri kendisinde aldığında plakayı değiştirmiş eğer şasi no öğrenme durumun varsa ben bakar burada eski plaklarını yazarım paylaştığım zaman ise bilenler yardımcı olurlar

Grimlord
10-08-2015, 00:35
mümkün müdür pek emin değilim,ancak 22bin liraya kadar rs arıyoruz :)

ubn
12-08-2015, 07:58
197 rs e supercharger kit takan varmı Tr de.

Kahn23
12-08-2015, 08:26
Kaan abi araç yusuf kandemir adına 22/07/2013 yılından beri kendisinde aldığında plakayı değiştirmiş eğer şasi no öğrenme durumun varsa ben bakar burada eski plaklarını yazarım paylaştığım zaman ise bilenler yardımcı olurlar

Şimdiki sahibinden gerekli bilgiyi aldık. Sağolasın ;)

KaanKY
12-08-2015, 11:19
Konu konu bakmadım. 23/24 e kadar var mı? Bildiğiniz ettiğiniz RS bu alınır diyeceğiniz.
Ya da bu araba kötü ama takıntı yapmazsan al diyeceğiniz.

cembasmaci
12-08-2015, 11:28
Konu konu bakmadım. 23/24 e kadar var mı? Bildiğiniz ettiğiniz RS bu alınır diyeceğiniz.
Ya da bu araba kötü ama takıntı yapmazsan al diyeceğiniz.

İzmir'de Can diye bir arkadas takasla 39 TE 584 ü aldı. Aracı canlı gördüm gerçekten temiz RS lerden. Satarmı bilmem ama numarası 0 505 3154991

ubn
12-08-2015, 13:08
İzmir'de Can diye bir arkadas takasla 39 TE 584 ü aldı. Aracı canlı gördüm gerçekten temiz RS lerden. Satarmı bilmem ama numarası 0 505 3154991

39 TE 584 plakalı rs i bursadan ben ve bi arakadaşım satın aldık. Kel bi arkadaştan.. 8000 çeviren bi yazılım vardı o ara. Sonra burgazdan çorluya gitti. Komple sol taraf yapıldı burgazda. Resimler mevcut. Sol ön çamurluk ön sol kapı sol arka çamurluk yarıdan fazla onarım. 16 cnt ydi sanırım plakası.

ubn
12-08-2015, 13:15
Unutmadan tüp takılıydı. Onuda söktürmüştük..

anil37
12-08-2015, 14:12
Bu arabalarà hangi kafayla tüp takıyor lar anlamış değilim tüp takicaksan git 1.6 sini al yani

ubn
12-08-2015, 14:31
Bu arabalarà hangi kafayla tüp takıyor lar anlamış değilim tüp takicaksan git 1.6 sini al yani

1.6 da rs le çok yakın yakıyor. Zaten yakmayan arabalar.

anil37
12-08-2015, 14:35
Yani tüp takmalarini anlamıyorum 182 RS im var dizel gibi yakıtı var tüp aşırı derecede gereksiz bence

Galip
12-08-2015, 15:56
39 TE 584 plakalı rs i bursadan ben ve bi arakadaşım satın aldık. Kel bi arkadaştan.. 8000 çeviren bi yazılım vardı o ara. Sonra burgazdan çorluya gitti. Komple sol taraf yapıldı burgazda. Resimler mevcut. Sol ön çamurluk ön sol kapı sol arka çamurluk yarıdan fazla onarım. 16 cnt ydi sanırım plakası.

uğur eminmisin tip takılı olduğuna ?

Cliosportve
12-08-2015, 16:00
Vay be neler duyuyoruz

ubn
12-08-2015, 17:22
uğur eminmisin tip takılı olduğuna ?

Lüleburgaz yorum oto da bizzat biz seçkin işe beraber söktürdük tesisatı.. Adım gibi eminim beyler..

SEÇKİN172
12-08-2015, 18:22
Lüleburgaz yorum oto da bizzat biz seçkin işe beraber söktürdük tesisatı.. Adım gibi eminim beyler..

Seçkin dediginiz hangi seçkin ?

ubn
12-08-2015, 18:41
Seçkin Yılmaz..

Cliosportve
12-08-2015, 20:00
Boyle yorumlar her ne kadar dogruda olsa nedense cok samimi gelmiyor
Arac satilmadan evvel neden soylenilmedide simdi soyleniliyor ?

ubn
12-08-2015, 20:42
iyi alın o zaman. :)

Cliosportve
13-08-2015, 10:36
iyi alın o zaman. :)

Ben zaten o fiyatlara 172 almam :)

SRT59
13-08-2015, 11:49
Arkadaşlar merhaba,
Az önce bir telefon aldım.
Eski sahibi olduğum 39 TE 584 plakalı RS hakkında 2-3 gün önce üye olmuş birinin araç hakkında yorum yaptığını söylediler.
Arkadaşlar,
Bundan 2,5 sene önce RS arayışındaydım ve bir çok RS baktım, ettim. Bir türlü kafama göre araç bulamıştım.
Eski aracım 16 CNT43 plakalı iken o zamanki sahibi Cüneyt isimli arkadaş aracı ilana koydu.
Hemen sorguladık hasar kaydı , servis , tarfik büro , RS kullanan ve takip edenlerden. Aracın sol ön çamurluğu ve kapı sacının değişik olduğunu tespit ettik.2006 yılında ilk sahibinde olmuş değişiklik, serviste değişmiş.
Cüneyt ile perşembe konuştuk cumartesiye sözleştik ancak cuma günü aracı Burgaz'dan Seçkin yılmaz adına sattığını söyledi. Yanında da Uğur Büdün denilen arkadaş varmış.(UĞUR Büdün' e sonra geleceğim)
Cüneyt ile işimiz olmayınca biz araç arayışına devam ettik. 2013 Ağustos ortası araç yeniden satışa çıktı. Bende sahibini aradım. konuştuk. Zaten bütün sorgulamasını yaptığım için içim rahattı aldığım arkadaşta sol kağı sacı ve bir çamurluk değişik dedi, baktık ettik fiyatta anlaştık.
Aracı almadan 1gün önce aracı tekrardan sorguladım aracın hasar kaydı yoktur mesajını alınca aracı almaya gittim. Ben ticaret yapan bir insan değilim. Kimseye de yalan borcun yok. Bu aracı en az 2 sene binmek üzere aldım. Aldığım sahibi bana aracın böyle bir durumu olduğunu söylemedi. Bilseydim o zaman işler farklı olurdu. Araca 20.000TL ödeyerek 28.8.2013 te satın aldım.
Aracı aldığımda aracın üzerinde tüp falan yoktu ancak 37SD plaklı ikende bu aracı takip ediyordum. O zaman tüp takıldığını duymuştum. Yanlış hatırlamıyorsam aracın tüp takılma tarihi ile benim elime geçme tarihi arasında 2-3 ay vardı. 2-3 ay tüp takılmış bir RS alınmaz diyorsanız o sizin kararınız.
Aracı 126.000 de aldım 124.000 e kadar tüm bakımları tüm herşeyi serviste olmuş aracını tüm faturaları duruyor. Motor kırmamış şanzuman kırmamış ama 2 ay tüp takılmış bir RS ten bahsediyoruz. Aracın tüm bakımlarını a' dan Z'ye ye başında durarak yaptırdım net 10.000 TL harcadım.
Aracım gidişi duruşu ön takımı motoru şanzumanı yürüyeni içi dışı gerçekten çok üst seviyededir.

Piyasada 2 arabadan 1 araba yapılmış RS lere , kaç kere şanzuman kırdığı motor kırdığı belli olmayan RS lere ne paralar istiyorlar ve bu araçların çoğuda satıldı,satılıyor.
140,000'de motor hiç açılmamış, hiçbir yerinden ses gelmeyen, tekerlek bilyalarından baskı balatasından devirdaiminden trigerine buji kablolarından enjektörlerine kadar hepsini değiştirdim. Dünya kadar emek harcadım. Ama neymiş biri çıkıyor araç soldan işlemli araca tüp takılmış diyor. Neyse devam edelim.
Arabamı çok keyifle kullandım. Bu kadar bakım yapınca aracım beni hiç üzmedi. Çoğu insan arabanın nasıl gittiğini ne kadar düzgün bakıldığını biliyorlardır.
Ailesel sebeplerden aracı satma kararı aldım. İzmirden Can özgür ile takas konusunda anlaştık. Arabayı anlatırken de sol kapı sacının ve çamurluğun değişik olduğunu ufak tefek çiziklerinin olduğunu kaputunda taş vuruklarının olduğunu söyledim. İzmir'e gittiğinde hasar kaydı olmayan Rs imin hasar kaydı olduğunu öğrendim. Farkını konuştuk ve alışverişi gerçekleştirdim.

Şimdi gelelim Uğur Büdün'e
Uğur'cum senin benimle bir sıkıntın varsa direk gel bana söyle koçum,
Araç 2,5 senedir bendeydi neden yazmadın bunları, bizlerle neden paylaşmadın bizde öğrenmiş olurduk.
Bu arada Halil abiden Aldığınız DK plakalı 182 yle motor kırdığını ,şanzuman kırdığını bizlerle neden paylaşmadın. Madem çok bilgi paylaşmaya açıksın. Arabayı satarken ne dediniz Laguna pistonlu RS için çok mu temizdi boncuk muydu araba.
Seninle elbet denk geliriz yüz yüze konuşuruz bunları.
Ben kimseyi sizin gibi kandırmadım yalan dolan konuşmadım işimde olmaz .Beni bur da az çok kişi bilir, bir kişi bile benim Hakkımda kötü bir şey diyemez ben sizin gibi çakal değilim.
Bildiğimi söyledim bilmediğimi öğrendim. Açık ve net.

39 TE 584 plakalı RS motoru şanzumanı tüm yürüyeni ile piyasadaki çoğu aracı net bozar. Hatta Türkiye'de ilk 5 in içine girer.
Aracın kapı sacı , ön çamurluğu değişik, arka çamurlukta işlem var diye sıkıntısız olan bu RS hakkında 2ay tüp takıldı diye böyle laf yapılıyorsa Piyasadaki sahibinden kombine biletli arabaları tavuk kümesi yapsınlar.

Bu konuya son yazımdır.
Herkese hayırlı günler.

cembasmaci
13-08-2015, 12:03
Boyle yorumlar her ne kadar dogruda olsa nedense cok samimi gelmiyor
Arac satilmadan evvel neden soylenilmedide simdi soyleniliyor ?

Selçuk ben de dedigine katılıyorum arkadasın sitede topu topu 10 tane mesajı var zaten son 4 ü arabayı kötülemek için. Eski sahibi de zaten gerekli açıklamayı yapmış.
Sadece 2 - 3 ay lpg takılı RS işinize gelmiyorsa almayın etrafta üst kapak açmış şanzıman dagıtmıs başı kıçı farklı RS ler çok diye...

Galip
13-08-2015, 12:05
2 saat önce araca bakmaya gittik araç gerçekten bir çok rs i net bir şekilde bozar. Ciddi bir emek ve vakit harcanmış bir araba bana pahalı geldi almadım umarım kıymetini bilecek biri alır.

Patisever
13-08-2015, 12:08
daha oncede dedım yıne yazıyorum araba boncuktur değişen olabilir bir cok parcasıda sıfırlandı sahidim bazılarınıda ben sahsen yolladım araca

Orçun Dikayak
13-08-2015, 12:12
Şimdi burda düşündüren şey satılığa çıkmış bir arabayı kötüleyip arkadaşına ya da akrabasına ucuza alma fikri mi güdülüyor?
Genelde burda işler sanırım bu şekilde yürüyor çamur at izi kalsın şuan sahibi olan arkadaş herşeyine baktırıp ekspertize sokup takasladı aracı satılırkende söylendiği gibi araç zımba gibi yapmayın ya bu tarz şeyler Allah korkunuz olsun biraz.

SEÇKİN172
13-08-2015, 12:17
iki tarafada hayırlı ugurlu olsun öncelikle 2 tarafta anlaşmış satışı yapıp anlaşmışlar olmuş bitmiş mi bitmiş..... şimdi araca tüp takılmış ise satmadan önce söylemedigini nerden biliyorsunuzda aman o araba tüp varmış diyorsunuz tüp takılmıcak diye birşeymi var istersem ortadan ikiye keserim ona göre satarım a.q senelerce hurda arabalara bindiniz lafım anlayana kimse üstüne alınmasın öyle gidiyo böyle gidiyo boncuk çiçek 1 parça boalı 2 parça boyalı arabayı bir görüyoruz içine bakıyoruz maşşallah 500 bin varım ben diyor orası degişmiş burası degiş ama boncuk neyse :) millete motor kırıpta kapak açmadık diyenleride biliyorum ayiryten - Motor kırmayıpta benim arabam için yani kendi arabam için motor kırdı diyen gavatlarıda o da kendini iyi biliyor degilmi :) neyse ortalıgı karıştırmaya gerek yok TE rs i savunmuyorum ben ama sizin BONCUK dediginiz araçlardan daha boncuk bir araç 3-5 kişi var bu gavatlardan sakın yanlış anlaşılmasın burda yazanlara seslenmiyorum biz merkeziz diyenlere sesleniyorum :) Size CLİOOOOO RSSSS inizle mutluluklar :)

eren_rc
13-08-2015, 12:41
Go promda hala yürür videoları durmakta tüpü boyayı geçtim 2000 2001 model araba zaten arabanın yürürünü alanda biliyor satanda bu saatten sonra hayırlı olsundan başka bişey demek yanlış olur.Typerımla rs sökükken yediğim boyuda unutmadım :)

Patisever
13-08-2015, 12:42
one lan seçkın içini dokmussun herşeyiyle puhahah kıng rs :) hadı kırlılerı dokelım doğru-yalnıs partı baslasın :)

SEÇKİN172
13-08-2015, 12:47
one lan seçkın içini dokmussun herşeyiyle puhahah kıng rs :) hadı kırlılerı dokelım doğru-yalnıs partı baslasın :)

onu istiyorlar ARŞİV İ çıkartıcaklar :) az kaldı :) Sanırlerki ben bilmirem :)

Patisever
13-08-2015, 12:50
aksam senı roka pastanesınde beklıyor olucam elımdekı fotograflı klasor ile :) değerlendırme için birde misafirin war :)

trky_GT
13-08-2015, 13:00
Serhat kardeşimdir te rs'i çok aradı isteyerek kar amacı gütmeden beğerek aldı ve uzun süre bindi keyfini aldı çoğu kişininde dediği gibi rs piyasasında parmakla gösterilcek bi araba te rs, o olmuş bu olmuş yan yatmış çamura batmış demek kolay, bakarsın baktırırsın beğenirsen alırsın beğenmessen uzarsın.

SEÇKİN172
13-08-2015, 13:00
aksam senı roka pastanesınde beklıyor olucam elımdekı fotograflı klasor ile :) değerlendırme için birde misafirin war :)

owwwwww yesSSSSSSS :) sana ozaman 1. cilt yazdıgım clio arşivini vericem :) karıyı eve getirdiginde :) 2. cilt i vericem o kazalı clio rs ler nasıl kazasızştırılıp piyasa yapılıp satılır ı uygulan arkadaşları gösterimce sana :) 3 hafli gibi duran rs leri 1 hafta sonra BONCUK yapanları gösterim :) benim sözüm söz :)

istanbul çuk guzeldir ema benena :)

RaiTheRe
13-08-2015, 13:06
Her iki tarafa da hayırlı olsun takas, herkes dilediği gibi kullanır inşallah araçlarını. Araç için bu saatten sonra yapılan bazı yorumlar gerçekten çok manidar. Bu tarih itibariyle parça değişen olmayan yok çiziği olmayan RS aramak, çok abartı beklenti içine sokmakla yalnızca araç alacak adamı üzer başka da bir sonuç çıkmaz.Piyasada aldığı aracın üzerine civata dahi koymadan üstüne 1-2 ay sonra fiyat yazıp satmaya çalışılan, Lagunalarla onlarla bunlarla toplanıp boncuk diye lanse edilen bir ortamda aldığı rakamın üzerine bir o kadar da harcayarak sorunsuz(kusursuz demiyorum) bir araç yapmaya çalışılmış ve o kadar para ve emek var ortada.Şu özveriyi gösterecek adam da araç da sayılıdır TR de.Evvela emeğe saygı derim bizzat şahit olduğum için.Bu gün aracı bilen arkadaşlarınıza sadece telefonu kaldırıp sorun aracı emin olun olumlu cümleleri olumsuz cümlelerinden kat be kat fazla olacaktır. Mübalağsız söylüyorum aracı yakından görüpte parası olup rs almaya niyeti olan bir adam almıyorum diyorsa yahut gidişini görüpte tatmin olmuyorsa ya arabadan anlamıyordur yahut bokçuluk yapıyodur.Piyasadaki boncuk diye tabir edilen bir çoğu RS i net söylüyorum bozar TE RS. Bizzat görüpte şahit olduğum bu kadar emek,zaman ve para tek bir mesajla heba oluyorsa olmaz olsun öyle bir piyasa...

erdemköksal
13-08-2015, 13:41
bokçulukta master yapmış arkadaşlar açık ve net söylüyorum o rs size gelmez siz gidin bilmediğiniz para ve emek harcanmadan 2 fotoshopla oynanmış resimlere aldanıp 15-16-17 liraya rs alın yada aldığınızı zannedin kendinizi kandırın TE rs için konuşmaya gerek yok çok çok çok rs i bozar......

MertSerhanÖ.
13-08-2015, 15:47
Bugüne kadar 3 tane clio rs'im oldu.2'si 172 bir 182 olmak üzere.TE rs şuan piyasada en bakımlı en temiz rs lerden biridir.Alan kişi veya şuanki sahibinden sonra düşünen kişiler kesinlikle kaçırmamalı.

CLIORS
13-08-2015, 16:41
Kisa ve net yazayim bu araclari kullananlar ve alma potansiyeli olanlar zaten birbirini tanir. O sebeple herkes rahat olsun. 15 yasinda araba icin kaza boya olmasin km 30000 olsun ve fiyati 12000 tl olsun hayalindeki arkadaslar da kalksin yerlerine yatsinlar. Ustleri acik kalmis.

KMR2-GT
13-08-2015, 17:44
allah rs satanada alanada yardım etsin.çünkü diğer alacak ve satacaklar kadar araçları boklayan yoktur heralde.kaç tane kansız yuzunden 5 6 defa satıştan dönmüştük.

ha birde yalan yanlış şeyler söyleyip değişensiz vs diye satanların allah cezasını versin misli misli çıksın inşalahh

ubn
13-08-2015, 21:42
Arkadaşlar merhaba,
Az önce bir telefon aldım.
Eski sahibi olduğum 39 TE 584 plakalı RS hakkında 2-3 gün önce üye olmuş birinin araç hakkında yorum yaptığını söylediler.
Arkadaşlar,
Bundan 2,5 sene önce RS arayışındaydım ve bir çok RS baktım, ettim. Bir türlü kafama göre araç bulamıştım.
Eski aracım 16 CNT43 plakalı iken o zamanki sahibi Cüneyt isimli arkadaş aracı ilana koydu.
Hemen sorguladık hasar kaydı , servis , tarfik büro , RS kullanan ve takip edenlerden. Aracın sol ön çamurluğu ve kapı sacının değişik olduğunu tespit ettik.2006 yılında ilk sahibinde olmuş değişiklik, serviste değişmiş.
Cüneyt ile perşembe konuştuk cumartesiye sözleştik ancak cuma günü aracı Burgaz'dan Seçkin yılmaz adına sattığını söyledi. Yanında da Uğur Büdün denilen arkadaş varmış.(UĞUR Büdün' e sonra geleceğim)
Cüneyt ile işimiz olmayınca biz araç arayışına devam ettik. 2013 Ağustos ortası araç yeniden satışa çıktı. Bende sahibini aradım. konuştuk. Zaten bütün sorgulamasını yaptığım için içim rahattı aldığım arkadaşta sol kağı sacı ve bir çamurluk değişik dedi, baktık ettik fiyatta anlaştık.
Aracı almadan 1gün önce aracı tekrardan sorguladım aracın hasar kaydı yoktur mesajını alınca aracı almaya gittim. Ben ticaret yapan bir insan değilim. Kimseye de yalan borcun yok. Bu aracı en az 2 sene binmek üzere aldım. Aldığım sahibi bana aracın böyle bir durumu olduğunu söylemedi. Bilseydim o zaman işler farklı olurdu. Araca 20.000TL ödeyerek 28.8.2013 te satın aldım.
Aracı aldığımda aracın üzerinde tüp falan yoktu ancak 37SD plaklı ikende bu aracı takip ediyordum. O zaman tüp takıldığını duymuştum. Yanlış hatırlamıyorsam aracın tüp takılma tarihi ile benim elime geçme tarihi arasında 2-3 ay vardı. 2-3 ay tüp takılmış bir RS alınmaz diyorsanız o sizin kararınız.
Aracı 126.000 de aldım 124.000 e kadar tüm bakımları tüm herşeyi serviste olmuş aracını tüm faturaları duruyor. Motor kırmamış şanzuman kırmamış ama 2 ay tüp takılmış bir RS ten bahsediyoruz. Aracın tüm bakımlarını a' dan Z'ye ye başında durarak yaptırdım net 10.000 TL harcadım.
Aracım gidişi duruşu ön takımı motoru şanzumanı yürüyeni içi dışı gerçekten çok üst seviyededir.

Piyasada 2 arabadan 1 araba yapılmış RS lere , kaç kere şanzuman kırdığı motor kırdığı belli olmayan RS lere ne paralar istiyorlar ve bu araçların çoğuda satıldı,satılıyor.
140,000'de motor hiç açılmamış, hiçbir yerinden ses gelmeyen, tekerlek bilyalarından baskı balatasından devirdaiminden trigerine buji kablolarından enjektörlerine kadar hepsini değiştirdim. Dünya kadar emek harcadım. Ama neymiş biri çıkıyor araç soldan işlemli araca tüp takılmış diyor. Neyse devam edelim.
Arabamı çok keyifle kullandım. Bu kadar bakım yapınca aracım beni hiç üzmedi. Çoğu insan arabanın nasıl gittiğini ne kadar düzgün bakıldığını biliyorlardır.
Ailesel sebeplerden aracı satma kararı aldım. İzmirden Can özgür ile takas konusunda anlaştık. Arabayı anlatırken de sol kapı sacının ve çamurluğun değişik olduğunu ufak tefek çiziklerinin olduğunu kaputunda taş vuruklarının olduğunu söyledim. İzmir'e gittiğinde hasar kaydı olmayan Rs imin hasar kaydı olduğunu öğrendim. Farkını konuştuk ve alışverişi gerçekleştirdim.

Şimdi gelelim Uğur Büdün'e
Uğur'cum senin benimle bir sıkıntın varsa direk gel bana söyle koçum,
Araç 2,5 senedir bendeydi neden yazmadın bunları, bizlerle neden paylaşmadın bizde öğrenmiş olurduk.
Bu arada Halil abiden Aldığınız DK plakalı 182 yle motor kırdığını ,şanzuman kırdığını bizlerle neden paylaşmadın. Madem çok bilgi paylaşmaya açıksın. Arabayı satarken ne dediniz Laguna pistonlu RS için çok mu temizdi boncuk muydu araba.
Seninle elbet denk geliriz yüz yüze konuşuruz bunları.
Ben kimseyi sizin gibi kandırmadım yalan dolan konuşmadım işimde olmaz .Beni bur da az çok kişi bilir, bir kişi bile benim Hakkımda kötü bir şey diyemez ben sizin gibi çakal değilim.
Bildiğimi söyledim bilmediğimi öğrendim. Açık ve net.

39 TE 584 plakalı RS motoru şanzumanı tüm yürüyeni ile piyasadaki çoğu aracı net bozar. Hatta Türkiye'de ilk 5 in içine girer.
Aracın kapı sacı , ön çamurluğu değişik, arka çamurlukta işlem var diye sıkıntısız olan bu RS hakkında 2ay tüp takıldı diye böyle laf yapılıyorsa Piyasadaki sahibinden kombine biletli arabaları tavuk kümesi yapsınlar.

Bu konuya son yazımdır.
Herkese hayırlı günler.

Kesinlikle hiç yanlışın yok tek yanlış art niyet arama .. Aracı senin aldığını ben 2 gün sonra öğrendim aldıktan sonra anlatmamın bi manası yok. Araç için benide en az 7-8 kişi aradı. Burdan soranda oldu. Çoğu rs i bpzacağını ben kendim söyleyerek son noktayı koydum zaten.. Yanlız ben öyle pek saklamayı sevmem motor kırıkken sahibindene ilan açıp motor kırıktır. Yaptırma kararı verip vermediğim zamana kadar böyle 23 e satılıktır yazdım. Sonrada yaptırıp yazdım..yani öyle saklım gizlim olmadı dk rs te.. Banada da dk rsi sattıran lavuk yok içinde gazeteci ölmüş camdan fırlamış vsvs di. 😅 yalan doğru bilmem. Hatta galip yan yattı bariyere vurdu da dedilerdi zamanında.

iynn-RS
13-08-2015, 22:19
Temiz Rs ilanla satilmaz el altindan satilir dedik, sahibindende ilan kalmamis herkes silmis :D

Galip
13-08-2015, 22:31
bariyercide olduk iyimi hahahahahhaha :)

KaanKY
14-08-2015, 08:59
Temiz Rs ilanla satilmaz el altindan satilir dedik, sahibindende ilan kalmamis herkes silmis :D

Ben niyet ettim ondadır.

F4R
14-08-2015, 12:20

Bak bu iyiydi haci :D

anil37
14-08-2015, 12:36
Vay Arkadaş ya brezilya pembe dizisi gibi olmuş Son 2 sayfa ��

RafetAraç
14-08-2015, 12:38
Clio rs almanın mantığını hiç anlayamadm zaten ben bide böyle bi araç için tartşmalar çıkmış konuda :) clio rs in bence hiç bi özel yanı yok dışardan bakılnca ne spor bi araç olduğu anlaşılıyor nede normal cliodan bi farkı olduğu. Yani sokaktaki 10 kişiden 9 u normal clio gözüylw bakar bu araca. Benm için hiç bi albenisi olmadığı için yazmak istedim yanlış anlaşılmasn :)

anil37
14-08-2015, 12:40
Tercih meselesi tabi benim 7. Arabam maddi değeri en düşük olan aracım 182 clio RS. M bundan önce yeni kasa girtlak dolu Jetta m vardı ama ben hiçbir aracımdan bu kadar keyif almadim

anil37
14-08-2015, 12:42
Dış görünusu ile soylediklerinizde katılmıyorum bence siz daha önce bi RS gormemissiniz 2005 modeli bir clio RS 182 de hiz sabitleme dijital klima esp yarı deri yarı nubuk koltuk 6li cd Changer bu özelliklere rahmen hala normal clio diyorsanız tabi sizin gorusunuzdur saygı duyarım

Grimlord
14-08-2015, 12:42
Clio rs almanın mantığını hiç anlayamadm zaten ben bide böyle bi araç için tartşmalar çıkmış konuda :) clio rs in bence hiç bi özel yanı yok dışardan bakılnca ne spor bi araç olduğu anlaşılıyor nede normal cliodan bi farkı olduğu. Yani sokaktaki 10 kişiden 9 u normal clio gözüylw bakar bu araca. Benm için hiç bi albenisi olmadığı için yazmak istedim yanlış anlaşılmasn :)

işte tam da o yüzden alınıyor olmasın? o fiyata bu aracın muadili yok.
vti ve type-r arası araç almak isteyen rs alıyor.
dışarıdan baktığınız zaman tam bir memur arabası zaten.
benim 1.6 clio sportum varken "tek kapılı clio da mı varmış" diyen çok oluyordu.eminim bi rsle öyle konuşanları geçmek inanılmaz keyifli olurdu.

RafetAraç
14-08-2015, 12:49
Tabiki tercih meselesi

Galip
14-08-2015, 17:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-onden-arakadan-kazasiz-bel-alti-boyali-clio-rs-172-2.0-16v-222260324/detay

şu aracı bilen muhterem bi rs çi arkadaş var mı ?

Galip
14-08-2015, 17:49
bi araba soralım dedik anında satılmış araç :) alana hayırlı uğurlu olsun araba iyiydi

blacx
14-08-2015, 18:46
bi araba soralım dedik anında satılmış araç :) alana hayırlı uğurlu olsun araba iyiydi
Şanssızlığın bukadarı bayadır duruyordu araç..

XTuNeR
14-08-2015, 21:48
Şunlar hakkında bilgisi olan varmı özellikle muğladaki dikkatimi çekti
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dereceli-wimmer-yazilim-headers-wideband-215214140/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fuardan-cikartiyorum-varmi-artiran-208473963/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2001-clio-rs-2.0-16v-218172192/detay

AyrtonSenna
15-08-2015, 09:23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-masrafsiz-full-motor-modifiyeli-225877901/detay

Bu aracı şahtı şahbaz yapmışlar bilgilendirme amacı ile yazıyorum ankaradayken 15.500 civarı bir rakam isteniyordu tamirci olan önceki arkadaş ile telefondan bilgi almak amacıyla konuştuğumda ise araba 1.6 sport dedi biz 2.0 swap yaptık dedi 3 parça değişenin olduğunu söyledi

KaanKY
17-08-2015, 09:31
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dereceli-wimmer-yazilim-headers-wideband-215214140/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2001-clio-rs-2.0-16v-218172192/detay

Toplu halde ince bir yorumla bilgi veren olur mu önceki konularda var ama değişik yorumların arasında kaybolmuş hepsi madde madde var mı cevap verecek hangisinde ne var ne yok ne kadar problem var vs... ama şöyleydi böyleydi yazmayında kaynamasın yani

KaanKY
17-08-2015, 09:33

Toplu halde ince bir yorumla bilgi veren olur mu önceki konularda var ama değişik yorumların arasında kaybolmuş hepsi madde madde var mı cevap verecek hangisinde ne var ne yok ne kadar problem var vs... ama şöyleydi böyleydi yazmayında kaynamasın yani

canozgur106
18-08-2015, 03:15
TE rs yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun..

Cliosportve
18-08-2015, 08:44
Hayırlı olsun
Araç İzmirde mi kaldı ?

canozgur106
18-08-2015, 10:30
Hayırlı olsun
Araç İzmirde mi kaldı ?

Sağolasın teşekkürler aracı çamurlayanlarda temiz bir clio rs'in 5 günde satılabildiğini görmüş oldular..Hep onlar biliyorlar hep onlar arabadan anlıyorlar ya başkasının alınteriyle aldığı arabaya burdan yazıp çiziyorlar kimseyle muhattap olmadım tartışıp kavga etmemek için dediğim gibi araç hastalık sebebiyle satılıkdı yoksa satmazdım..Kimse kimsenin malına görmeden bilmeden binmeden yorum yapmasın ah alırlar zor öderler vebalini..Bursa nilüfere satılmıştır araç..

Cliosportve
18-08-2015, 10:37
Senin için hayırlı olsun
Rs piyasası maalesef can sıkıcıdır
Alımı kadar satmasıda bu yüzden çok zordur.
4 sene boyunca 172 kullandım sattım.Şu anda da Clio 172 ' im var
Çevremdeki arkadaşlara yer yer 172-182-197 yer yer Megane rs 225 aldırdım
Bunlar arasında en zor piyasa 172 lerde mevcut
Maalesef alan satan kısım bazı zamanlarda farklı empozeler yapıp araçlarını farklı göstermeyi sevdiler
Alıcılarda doğal olarak ona göre yaklaşır oldular.
Bazılar araçlarını yere göge sıgdıramadılar sahip olunan araç halbuki tam tersi çok kötüydü.
Bazıları maddi durumlarından ötürü clio 172 binicisi değil tofaş binicisi gibi bindi
Bu örnekler çoğaltılabilir
Neyseki biran önce satılmış aracın
Yarana umarım derman olmuştur.
Hayırlısı olsun kardeşim

canozgur106
18-08-2015, 13:07
Senin için hayırlı olsun
Rs piyasası maalesef can sıkıcıdır
Alımı kadar satmasıda bu yüzden çok zordur.
4 sene boyunca 172 kullandım sattım.Şu anda da Clio 172 ' im var
Çevremdeki arkadaşlara yer yer 172-182-197 yer yer Megane rs 225 aldırdım
Bunlar arasında en zor piyasa 172 lerde mevcut
Maalesef alan satan kısım bazı zamanlarda farklı empozeler yapıp araçlarını farklı göstermeyi sevdiler
Alıcılarda doğal olarak ona göre yaklaşır oldular.
Bazılar araçlarını yere göge sıgdıramadılar sahip olunan araç halbuki tam tersi çok kötüydü.
Bazıları maddi durumlarından ötürü clio 172 binicisi değil tofaş binicisi gibi bindi
Bu örnekler çoğaltılabilir
Neyseki biran önce satılmış aracın
Yarana umarım derman olmuştur.
Hayırlısı olsun kardeşim

Tekrardan sağolasın Allah kimseyi hastalıkla sınamasın birde bu anneyse eğer atlattık dahada iyi olucak inşAllah Te Rs cidden kozmetik ve yürür olarak ilk 5de olucaktır böyle saklanırsa,buda yoğurdu ekşi olanlara gelsin..

F4R
18-08-2015, 17:00
Bursaya geri dondu demek TE rs :) sahibi forumdansa ulasip bi bulusma organize etmek lazim :)

canozgur106
18-08-2015, 17:36
Bursaya geri dondu demek TE rs :) sahibi forumdansa ulasip bi bulusma organize etmek lazim :)

Foruma üye değil ancak sürekli takip ediyormuş bu tarz araçlarada yabancı değil kendisi güzel bakılacaktır Te Rs'e..

Orçun Dikayak
18-08-2015, 18:24

Abi hayırlısı olsun vardır herşeyde bi kısmet satılmasına sevindim mi desem üzüldüm mü desem bilemedim çok çok geçmiş olsun daha iyileri gelir gider ;)

MURAT_HLX
18-08-2015, 18:30
iki tarafada hayırlı olsun,makinenin duruşundan belliydi temiz olduğu umarım denk geliriz bende nilüferdeyim

ramo35
22-08-2015, 02:37
182 clio rs arıyorum arkadaşlar etrafta bilen varsa veya burdan sahibi olup satmak isteyenler varsa iletişim pm...

bkaraca
22-08-2015, 07:09
İnşallah içinize sönecek bir araç bulursunuz, bu rs mevzusu hep sıkıntılı geçiyor sanırım ben çok şanslı idim.

orkuteren
22-08-2015, 10:23
182 clio rs arıyorum arkadaşlar etrafta bilen varsa veya burdan sahibi olup satmak isteyenler varsa iletişim pm...

ilanda olmayan satmayı düşündüğümüz aracımız var

ramo35
22-08-2015, 15:57
İnşallah içinize sönecek bir araç bulursunuz, bu rs mevzusu hep sıkıntılı geçiyor sanırım ben çok şanslı idim.
Daha öncede rs sahibiydik bir cogunu az cok bilebildigim için sorun olcağını sanmıyorum ama her zaman araştırmakta fayda var

ilanda olmayan satmayı düşündüğümüz aracımız vararaç bilgisini detayını pm alabilirmiyim ?

Met
23-08-2015, 12:48

Orçun dedi rs i alalım sana diye, valla param yetse alıcaktım te rs i senden :)

canozgur106
23-08-2015, 12:52
Orçun dedi rs i alalım sana diye, valla param yetse alıcaktım te rs i senden :)

Keşke alabilseydin Rs ciddi güzeldi yürürüne dicek bişey yoktu zaten 25civarına alınabilcek en hızlı arabalardan sesi soluğu yerinde bi Rs çok arabayı üzer..

Cliosportve
09-09-2015, 09:47
Clio rs arayan veya niyetli olan arkadaşlar
Cihan kardeşimin 16 GJ plakalı aracına gidip bakabilirsiniz , az önce sahibinden sitesi üzerinde ilanını gördüm
Araç burda gözükenden daha temiz çıkacağından hiç şüphem yok
Şimdiden hayırlı olsun

emre_
09-09-2015, 09:51
sarı ph2 araç nerelerde bu aralar

Cliosportve
09-09-2015, 09:56
sarı ph2 araç nerelerde bu aralar

Çorludaki Halil arkadaşımız aldı

emre_
09-09-2015, 10:01
kanka tanıyomusun satsın onu bana :D

Cliosportve
09-09-2015, 10:05
kanka tanıyomusun satsın onu bana :D

Araba dün kapımın önündeydi
Halilden habersiz anlaşabiliriz :D

emre_
09-09-2015, 10:06
kanka hemen ilgileniyosun numaram var zaten sende beklemedeyim ;)

Cliosportve
09-09-2015, 10:10
kanka hemen ilgileniyosun numaram var zaten sende beklemedeyim ;)

:D Ahahaha
Halil'in Şu an böyle bir düşüncesi kesinlikle yok
Zaten görürse yazcaktır kendiside
Genede söylerim bu şekilde bir istekte bulunduğunu kardeşim

emre_
09-09-2015, 10:12
:D Ahahaha
Halil'in Şu an böyle bir düşüncesi kesinlikle yok
Zaten görürse yazcaktır kendiside
Genede söylerim bu şekilde bir istekte bulunduğunu kardeşim

eyvallah kanka :)

canozgur106
15-09-2015, 19:42
Clio Rs'e 6 gün sahip oldum 2 defa bindim sabahın 5,30unda çıkardım serinde sıkayım diye kesinlikle binilmesi gereken bi araba bu tarz araba arayışında olanlar 2 lira fazla verip Rs alıcaksa bakımlısını iyisini alsınlar koltuklar stepne olmadan f/e/h haliyle type-r kovalasınlar bu kadar açık:)
Bakımlı giderli bi rs çok ama çok arabanın canını yakar elinde olanlarda kıymetini bilsinler bi gün yine umarım temiz bi Rs alıcam içimde kaldı net...!

Mertozesme
18-09-2015, 03:23

Abi temiz rs bizede düşermi acaba :) bende arıyorum

bkaraca
18-09-2015, 06:04
Valla ben ilanda satıyorum çünkü el altı rs satacak çevrenin ç si yok :)

iynn-RS
18-09-2015, 18:05
Valla ben ilanda satıyorum çünkü el altı rs satacak çevrenin ç si yok :)

Algı oluşturman lazim bize arabanin temiz oldugunu empoze etmen lazim. 2 kat macunlu , 4 kat boyali arabayi hergun cilalayip boyayi inceltmen lazim ki makinada boyasız ciksin. Toplam tutari 70-80 lira olan Mais faturalarini boy boy paylasip orjinal parca kullandim imaji yaratman lazim.En onemlisi herkesle kanka olacan. Arabasi ne kadar haşat olursa olsun "arabasi cicektir bocektir" diyeceksin. Hatta facede yazarsan bonus cevre edinirsin.

Tabi bu uzun bi surec. Bu surecde kesinlikle ilan acmaman lazim ve arabami kesinlikle satmam diyeceksin.

Cliosportve
18-09-2015, 18:24
Algı oluşturman lazim bize arabanin temiz oldugunu empoze etmen lazim. 2 kat macunlu , 4 kat boyali arabayi hergun cilalayip boyayi inceltmen lazim ki makinada boyasız ciksin. Toplam tutari 70-80 lira olan Mais faturalarini boy boy paylasip orjinal parca kullandim imaji yaratman lazim.En onemlisi herkesle kanka olacan. Arabasi ne kadar haşat olursa olsun "arabasi cicektir bocektir" diyeceksin. Hatta facede yazarsan bonus cevre edinirsin.

Tabi bu uzun bi surec. Bu surecde kesinlikle ilan acmaman lazim ve arabami kesinlikle satmam diyeceksin.

Pampa bu süreçten sonrasıda muhim
Sonra arabayı satarken üzerindeki parçaları sinsi ve sahtekarca bir şekilde söküp birde ordan kar etme güdüsünü tamamlaman lazım
Bu ülke çiçek abbasın arabası gibi lastiksiz ve stepnesiz rs satanıda gördü , bu ülke full gerekli gereksiz parçalarıda bagaja ve arka koltuğa taşa taşa koyup Clio Rs 'ini satanıda gördü

bkaraca
18-09-2015, 18:58

Çok mu geç kaldım yani :( neyse sağlık olsun . Almak isteyen zaten baktirip alacağı için reklam mevzuları hep bana garip gelmiştir.Gerçi ilk defa bu kadar piyasa arabası diye tabir edilen bir aracım oldu. Rx8 i bir saatte sattım hemde hiç bir çevre yok iken. Demekki clio rs lerde bu durum gerçek. Neyse arabayı bilen bildiği kadar biliyor bende olanı yazdım. Alan hayrını görür yada gider felekle çember olan bir arabayı sizin tabirinizle alır biner :)

canozgur106
18-09-2015, 21:52
Ne güzel söylemişler sana işin en kolay yolu böylesi maalesef ki kankan şakşakcın yoksa araban temiz olsada illa ki kıllatan olur o yüzden sende vay anası bebek gb arabayı alan olmadı diye hayıflanırsın ama illa ki alıcısı olucaktır er yada geç..

mehmetugur
19-09-2015, 23:43
Merhabalar,
39 TE 584 plakalı aracın geçmişini biraz daha aydınlatmak için yazıyorum. Umarım bu araç bir daha satılacağı zaman üstüne b.k atarcasına yazılar yazılmaz. Aracı 11.05.2011 tarihinde ilk sahibinden 74.000 kmde 17.000 TL' ye satın aldım. O zamanlar rs piyasası 15.000 TL idi. Sol kapısı ve sol ön çamurluğu değişikti. Anlatılan hikayeye göre sahibi yol kenarına park edip kapıyı açmış ve arkadan gelen motor kapıyı koparmış. Ayrıca bagaj kapağında ve arka tamponunda yine motosiklet çarpmasından kaynaklı düzeltme ve boya işlemi vardı. Hatta bu darbenin izi bagaj halısını kadırınca görünür. Tam renault sport yazısının hizasında. Fotoğraf vs yoktu. Masraflar kaskodan değil cepten karşılanmıştı. Aracın ilk sahibi yurt dışına çıkacağı için aracını müdürü yakın arkadaşı olduğu için mais boğaziçi şubeye bırakmış idi. Aracın tüm servis geçmişi zaten orada kayıtlıydı. Demem o ki fotoğrafa falan gerek yoktu. Ufak tefek hasarlar için çiçek gibi arabayı kaçıracak halimiz yoktu...
Aracı aldığımda trigeri 1.000 km önce değişmişti. 8200-8300 civarı çeviren yazılım yüklüydü. Üstünde supersprint marka egzost vardı. Orta ve son susturucu supersprintti. Aracın gerisi orjinaldi. Aldığım gün aküsünü yetkili serviste değiştirdim. 1,5 yıl boyunca 118.000 kmye kadar kullandım. 44.000 km boyunca yaptığım tüm masraflar renault yetkili servislerinde kayıtlıdır. Marş motoru, bujiler buji kabloları, salıncakları, ön fren diskleri balataları, 10.000 kmde bir yağ değişimi, atermik ön camı, motor ve şanzıman takozları vb. Yani 1,5 yılda 5.000 TL' ye yakın parça masrafım oldu. En az 5 yıl binme planım olduğu için masraftan kaçınmamıştım. Aracıma torpido altı ve tavan hariç komple Dynamat-extreme isimli toplamda 25 kg ses yalıtım malzemesini kendi ellerimle toplamda 2 günde döşedim. Aracımın motorunu güçlendirmek için herhangi bir modifiye yapmadım.
108.000 kmde araca Kastamonu'dan Ankara' ya yüksek lisansa git gel yapacağım için lpg taktırdım. 10.000 km (6 ay) lpgli bindim. O da uzun yolda sabit hızda giderken. Şehir içinde benzinde bindim. Ayrıca lpg enjektörlerini sistemi söktürdükten sonra iz kalmasın ve manifolda çapak kaçmasın diye pipo yöntemiyle yani emme manifoldunu deldirtmeden taktırdım. Lpgli zamanlarında aracımı zorlamadım, bilinçli bir şekilde bindim. Benzinde gazlarken clio rs 100 kmde 20 litre bile benzin yaksa benim için problem değil. Ama uzun yolda sabit hızda 1000 km yol yapınca benzin parası insanın gücüne gidiyor. Lpg muhabbeti uzar gider.. Muhabbetin geleceği nokta: diyelim ki lpg arabayı göçertti mahfetti.. Alırız bir sandık motor keyfimize bakarız :) Geçmişini de gizlemeyiz. 20 ye aldığımız aracı 10.000 TL masraf edip 15e satarız. Gazlarken aldığımız keyif de yanımıza kar kalır. Her neyse.. Devam edeyim.
Satmaya niyetim olmasa da maddi sıkışıklık yüzünden aracımı Bursa' ya Cüneyt isimli arkadaşa 16.500 TL' ye sattım. Ve aracımı satarken yukarıdaki bilgilere göre daha detaylı bir ilan hazırlamıştım. Hiç bir şekilde eksik ve yanlış bilgi yoktu. Hatta tüm bakım faturalarını da alan arkadaşa verdim. Toplamda belki de bir kilo fatura vardı. Araç SRT59 (Serhat) nickli arkadaşa geçene kadar neler yaşadı tabi ki bilemiyorum. Hatta Cüneyt benim aracı aldıktan 1 hafta sonra beni arayarak bu arabanın kaputu kuş kaput değil, burada bir rs daha var onun kaputunu serçe parmağımızla kaldırabiliyoruz ama bununkini kaldıramıyoruz dedi. O an yaşadığım moral bozukluğunu anlatamam. İnternette çok araştırdım belki kuş kaputsuz rs vardır diye ama 2001 clio rslerin fabrikadan alüminyum kaputla çıktığına kani oldum. Belki de motor ön kapıyı koparttığında kaput da yamulduğundan çıkma takmışlardır o kısmını gerçekten bilemiyorum. Ya da ispanyada montaj esnasında aluminyum kaput seri üretim bandına yetişemeyince normal kaput taktılar.. Şu detayı da belirteyim: Aracımdaki kaput 2001 model 1.4 rta cliodaki kaputtan kesinlikle çok daha hafifti.
Serhat' ın TE 584 için açmış olduğu konu incelenirse arabaya hem mekanik hem de kozmetik olarak ne kadar özenle bakıldığı görülür. Şahsen ben megane rs kullanmıyor olsam aracın techturkeydeki ilk satılık ilanını gördüğümde fiyatta anlaşıp aracımı tekrar almaya giderdim. Hatta rs arayan bir arkadaşıma söylediğimde fiyatını pahalı bulmuştu. 3-4 bin lira yüksek verip bakımlı ve yedek parçalı clio rs alınıyorsa o araba pahalıya alınmış sayılmaz.
Şu anki sahibi bunları okuyorsa gönül rahatlığıyla binsin. Çok bakımlı ve iyi kondisyonlu bir araca bindiği için çok şanslı. Üstelik Clio 172 bambaşka bir araç.. Özellikle gaz tepkisi.. Hala özlüyorum rsimi..
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim: Aracın geçmişteki hasarını bilip de 3-5 bin lira para kazanabilmek için yeni sahibine söylemeyen satıcı işte o 3-5 bin lira var ya..
Aldıktan sonra hiç masraf etmek istemeyenlerin hatta üstüne 2-3 bin lira kar etmek isteyenlerin 1.6 atmosferik arabalara yönelmesini tavsiye ediyorum. Hatta 1998 model 1.4 honda bakın 23.000 TL verin o arabalara :) Satarken yine 23 e satacaksınız ama rsin keyfini hiç bir zaman alamayacaksınız. Demem o ki parasını hakeden güzel bir clio rse 24 25 bin lira verip, bindiğin süre zarfında hiç bir bakımını mekanik arızasını aksatmayıp 20 bine satabiliyor olmak bile avantajdır. Anlayana..

iynn-RS
20-09-2015, 09:39
Daha öncede soyledigim gibi bu saatten sonra hatasiz Rs aramayin, rn iyi hangisi toplanmissa onu alin.

TE gercekten cok hirpalanmamis ve guzel toplanmis bi Rs. Serhatta sevdigim bir arkadaşım bu araba icin ne emek harcadığını az cok gördük. Benimde kuzenim icin almaya niyetlendigim bir aracti,butcemiz o kadar çıkmadigi icin nasip olmadi fakat her soranada tavsiye ettigim bir aracti.

Halen gozumde alinabilecek Rs lerden.

Fakat mehmetugur nickli arkadas gibi birisinden şu yazdiklarina bakarak ben araba almam.

Ne motosikletmis arkadas. Kapiyi goturdu anladık ,bagaja nasil vurdu.bagaja vurup ordan sekip kapiya ordan ucup kaputami dustu. Araba bu herturlu kaza gelebilir basina ama bu kadarda polyanacilik oynanmaz. Fabrika bi senin arabanami aluminyum kaput takmayi unuttu. Olmustur bi kaza degismistir. Bu kadarmi zor kaza yapmış demek. Herkesin arabasi park yerinde kaza yapiyo zaten. Yolda gazlarken götu basi dagitip kaza yapan yok memlekette.

Lp

mehmetugur
20-09-2015, 10:42
Daha öncede soyledigim gibi bu saatten sonra hatasiz Rs aramayin, rn iyi hangisi toplanmissa onu alin.

TE gercekten cok hirpalanmamis ve guzel toplanmis bi Rs. Serhatta sevdigim bir arkadaşım bu araba icin ne emek harcadığını az cok gördük. Benimde kuzenim icin almaya niyetlendigim bir aracti,butcemiz o kadar çıkmadigi icin nasip olmadi fakat her soranada tavsiye ettigim bir aracti.

Halen gozumde alinabilecek Rs lerden.

Fakat mehmetugur nickli arkadas gibi birisinden şu yazdiklarina bakarak ben araba almam.

Ne motosikletmis arkadas. Kapiyi goturdu anladık ,bagaja nasil vurdu.bagaja vurup ordan sekip kapiya ordan ucup kaputami dustu. Araba bu herturlu kaza gelebilir basina ama bu kadarda polyanacilik oynanmaz. Fabrika bi senin arabanami aluminyum kaput takmayi unuttu. Olmustur bi kaza degismistir. Bu kadarmi zor kaza yapmış demek. Herkesin arabasi park yerinde kaza yapiyo zaten. Yolda gazlarken götu basi dagitip kaza yapan yok memlekette.

Lp

Selamlar, önceki yazdıklarıma baktım da küçük hasarlarla ilgili yazdıklarım net değildi. Şimdi düzeltiyorum. Kapının değiştiği ve bagajın düzeltildiği hasarlar farklı zamanlarda olmuş. Servis kayıtlarında çıkıyor. Kaputun değişip değişmediğini bilemiyorum çünkü ben alırken kayıtlarda yoktu. Sadece tahminde bulundum o konuyla ilgili. Zaten ben aracımı sattıktan sonra yeni sahibi söyleyince şüphelendim. Yoksa ilanıma onu da yazardım. Tekrar dikkatinizi çekmek istiyorum bu iki hasar farklı zamanlarda oluşmuş ve servis kayıtları mevcut.

Ben de aynı kazada hem bagajı düzeltilen hem sol kapısı hem çamurluğu hem de kaputu değişen aracı almam. Ama yukarıda yazdığım durum farklı. Ben alırken sol kapısı motor koparttığı için değişen arka bagajı da motor çarptığı için düzeltilen bir araba aldım. Ön camındaki vites göstergeleri bile duruyordu aldığımda. Satarken de ona göre her şeyi anlatarak sattım. Bu arada araç bendeyken herhangi bir kazaya karışmadı.

iynn-RS nickli arkadaş sanki ben aracın bir kazası olmuş da onu saklıyormuşum gibi yazmış. Bu açıklamayı o yüzden yazdım.

Bu satırdan itibaren yazdıklarım cevap niteliğinde değildir.

Aracın servis kayıtlarındaki değişen parçalarına bakarak iyimser ve kötümser yorum yapmak her zaman mümkündür. Mesele ölücülük yapmadan parasını hak eden bir araç alabilmektir. TE 584 plakalı araç 27.500'den satılıktı. Pazarlıkla kaça düştü bilemiyorum ama kaça alınırsa alınsın hakettiğini düşünüyorum.

Clio rs alacak arkadaşlar lütfen renault yetkili servislerindeki kayıtların tamamına bakın. Sonradan sürprizlerle karşılaşmak çok üzücü olabilir. Yani trameri temiz kilometresi sorunsuz bir aracın en azından yetkili servis kayıtlarını incelemek faydalı olacaktır.

CLIORS
20-09-2015, 12:21

İbo, megane rs ben de 6. senesinde clio rs de sen de herhalde 8 senedir var, el atalım artık. :)

F4R
20-09-2015, 13:01
Valla gecen hafta ben hafta sattim malesef. ilani gece actim, ertesi gun oglen satildi. Temiz rs oldu mu beklemeden satiliyor. Temiz rs arayan arkadaslar aklindan 20-22 gibi rakamlari cikarsin bence cunku gercekten parmakla sayilacak kadar kaldi. RS arayanin isi zor, Allah yardimcisi olsun. Aradan 1 hafta ama deli gibi ozledim arabami... İmkanim olsa 2. arabami alip kenara koymak isterdim. Hayirlisi ne diyeyim....

Orçun Dikayak
21-09-2015, 08:55
Ben aracımı alalı 14 ay kadar bi zaman oldu çok çok memnunum gerek gidişi gerek konforu gerek yakıtı beni üzmüyor.Ama gerçekten parmakla gösterilecek kadar az ben aracı aldığımda resmen haşattı kasasına baktım değişeni olmadığı için aldım gerisi zaten toparlanır mantığıyla masrafım 10000 TL'yi geçti bi kısmı keyfi bi kısmı gerekli olarak bence rs'in hakkı asla 20-22 olmamalı heleki vteclerin 28-32 aralığında bi rakamla satıldığı günlerde.Burda abileriminde söylediği gibi bu saatten sonra kazasız sorunsuz rs bulmak imkansız gibi bişey sonuçta 15 yaşında hothatch hızlı bir araç illaki en az 3 sahip değiştirecek herkes bilinçli kullanmayacak v.s v.s düzgün bakılmış iyi toplanmış araca yoğunlaşmak şart.Rs almak için yoğunlaşan adam parasına değil araca yoğunlaşır ;)

Cliosportve
21-09-2015, 10:26
Şu konuyu tamamen netleştirelim ,
Kuş kaput olayı 2000-2001 Rs'lerde kesinlikle olması gereken bir parçadır
Bununla beraber 2000 - 2001 Rs ' lerde ön panel vidalarıda kesinlikle tors olması gerekir
Şayet bu model arabalarda ön panel normal civata ise o araba orjinal olmayan bir durum var anlamına geliyor.

2002 RS'lerde gördüğüm edindiğim tecrübelere göre , köpek kaput fabrikasyon oluyor
Bununla beraber panelde orjinalden civatalı oluyor

Finalde 2000 -2001 model Rs lerde kesinlikle kuş kaput ve ön paneldeki 4 vida tors olması gerekiyor

2002 model RS ler tecrübe ile görülen ( köpek kaput + ön panel 4 vida - civata oluyor )

Cliosportve
21-09-2015, 10:36
2000-2001 Model Rs'lerde muhakkak olması gereken Tors vidalar

http://i.hizliresim.com/N4valO.jpg (https://hizliresim.com/N4valO)

2000 - 2001 modellerde olmaması gereken civata
2002 'lerde orjinalden olan civata

http://i.hizliresim.com/j2k08r.png (https://hizliresim.com/j2k08r)

SEÇKİN172
21-09-2015, 12:53
Şu konuyu tamamen netleştirelim ,
Kuş kaput olayı 2000-2001 Rs'lerde kesinlikle olması gereken bir parçadır
Bununla beraber 2000 - 2001 Rs ' lerde ön panel vidalarıda kesinlikle tors olması gerekir
Şayet bu model arabalarda ön panel normal civata ise o araba orjinal olmayan bir durum var anlamına geliyor.

2002 RS'lerde gördüğüm edindiğim tecrübelere göre , köpek kaput fabrikasyon oluyor
Bununla beraber panelde orjinalden civatalı oluyor

Finalde 2000 -2001 model Rs lerde kesinlikle kuş kaput ve ön paneldeki 4 vida tors olması gerekiyor

2002 model RS ler tecrübe ile görülen ( köpek kaput + ön panel 4 vida - civata oluyor )

sayın ayık :) 2002 de de aleminyum kaput vardır sadece olmayanlarıda vardır dersen daha anlamlı olur Bendeki mantık şudur sökülmüşte degişmiştir :)

Cliosportve
21-09-2015, 13:40
sayın ayık :) 2002 de de aleminyum kaput vardır sadece olmayanlarıda vardır dersen daha anlamlı olur Bendeki mantık şudur sökülmüşte degişmiştir :)

Seçkin ,

2002 - Clio Rs - Clio 1.6 sport serilerinin hiç birisinde kuş kaput ve tors vidaya rastlamadım

Olaya sadece Rs olarak bakma

Bugüne kadar olan tecrübelerimle konuşuyorum :)

SEÇKİN172
21-09-2015, 14:24
Seçkin ,

2002 - Clio Rs - Clio 1.6 sport serilerinin hiç birisinde kuş kaput ve tors vidaya rastlamadım

Olaya sadece Rs olarak bakma

Bugüne kadar olan tecrübelerimle konuşuyorum :)

2002 rs aleminyum kaput gördüm , keza 1.6 sporttada gördüm vidalarına dikkat etmedim ama var

SEÇKİN172
21-09-2015, 14:25
hatta arkadaşımın 1.6 sporttu 2002 idi hafif kaput vardı..

Cliosportve
21-09-2015, 14:37
Dediğim gibi 20 tane arabaya bakarak konuşuyorum
Tecrübe dediğim bunlar
Kesinliğe çok yakın
2002 de ilk defa senden duyuyorum

SEÇKİN172
21-09-2015, 15:25
Dediğim gibi 20 tane arabaya bakarak konuşuyorum
Tecrübe dediğim bunlar
Kesinliğe çok yakın
2002 de ilk defa senden duyuyorum

ya gönüller bir olsun senin dedigin olsun seni kırıcagıma kafamı kırarım be :)

Cliosportve
21-09-2015, 15:35
ya gönüller bir olsun senin dedigin olsun seni kırıcagıma kafamı kırarım be :)

İlle benim dediğim olacak :D
Eyv kardeşim

canozgur106
21-09-2015, 22:44
Eğer tekrardan Rs alıcak olursam Te Rs'e niyetlenirim değişeni olabilir kazası olabilir ama masrafsız eksikleri giderilmiş kondisyonu yerinde kozmetiği yerinde olan bir arabaydı özellikle ve özellikle içi ciddi anlamda temizdi döşemeler tavan ve taban halısı vs eğer tekrardan ilana düşerse ve alıcak arkadaş anlaşırsa gittiğinde Rs alma niyetindeyse almadan dönmez o aracı..Satıldıktan sonra arkasından bu kadar konuşulan bir Rs'ede denk gelmedim açıkcası ben ilana koyduğumda 10 adet mesajı olan biri çıkıyor yazıyor 6sında Te Rs'i kötülemiş şimdi 3-4 sen önce ki sahibi çıkıyor yazıyor eğer 20-25 bandında alınabilecek başka güzel bi Rs varsa onuda değerlendirsin Rs alıcak arkadaşlar ilanda olduğunda Te Rs ancak kimse kimsenin aracına gidip bakmadan çamur atmasın bildiği varsa tabi yazsın ama nasibiyle kısmetiyle oynamasın..Açık ve net söylüyorum İynn-Rs İbrahim gibi bir adam o Rs alınır diyosa alın korkmayın..

Mertozesme
22-09-2015, 23:38
Selamun aleykum
34 TT 0037 plakali mavi rs, sahibinden ilan kodu :222201655

41 SU 600 plakali gri rs, sahibinden ilan kodu :208473963

Araclar hakkinda bilgisi olanlardan bilgi alabilirmiyim? Simdiden tesekkurler :)

ubn
01-10-2015, 21:02
Mavi rs i ikitelli erhan yaptı. Kaportaya bişey diyemem ama motoru iyi durumdaydı. 41 su zannedersem cumhurun el attığı rs ti . Erhan a ulaşıp aracı sorabilirsin. Cumhur *****. İyileşme sürecinde. Allah şifa versin

Mertozesme
02-10-2015, 00:35
Nasil ulasabilirim abi? Amin abi

StRong
02-10-2015, 18:29
Cumhur'un yaptığı 41ss172 plaka benim eski aracım şuan Samsun'da araç , su rs de Kocaeli'de bizim buradan çağrı Dündar en son bakmıştı durumunu anlatabilir

Mertozesme
06-10-2015, 23:44
Cumhur'un yaptığı 41ss172 plaka benim eski aracım şuan Samsun'da araç , su rs de Kocaeli'de bizim buradan çağrı Dündar en son bakmıştı durumunu anlatabilir

Abi cevap gelmicek heralde ya :/ 1 aydir araba ariyorum ama vazgecmicem :)

Mertozesme
07-10-2015, 00:45
Chn's rs 561 suanki 06 RS 561 plakali arac icin bilgilendirme yapabilirmisiniz?

canozgur106
07-10-2015, 06:36
Burdan ulaşabilirsin kendisine..

tayf
20-10-2015, 01:07
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2.sahibinden-meraklisina-237685963/detay)

araç hakkında bilgisi olan , plakası

06 S 9491

tuzemen
20-10-2015, 21:10
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2.sahibinden-meraklisina-237685963/detay)

araç hakkında bilgisi olan , plakası

06 S 9491

ümitköy civarlarında görünüyor, arkada bebek koltuklu rs efsanesi olarak :) tüp olması dışında düzgün duruyor.

salih_560
10-11-2015, 20:59
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-clio-2.0-16v-rs-cixoo-242879584/detay)

araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ??

CVK
10-11-2015, 22:26
Ilanlardaki 182 lik mavi izmirde olan hakkina fikri olan var mi? Aracin plakasi 35 hc 4192

Dentech
11-11-2015, 14:03
242595579 ilani taniyan var mi?

canozgur106
11-11-2015, 20:06
Ilanlardaki 182 lik mavi izmirde olan hakkina fikri olan var mi? Aracin plakasi 35 hc 4192

6-7 sayfa ileride deraylı bilgi mevcut araç hakkında..

Chn53
11-11-2015, 20:14
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-clio-2.0-16v-rs-cixoo-242879584/detay)

araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ??

koltuklarına bakarak konuşuyorum , km bana hiç 136bin gibi gelmedi :)

Galip
13-11-2015, 17:56
koltuklarına bakarak konuşuyorum , km bana hiç 136bin gibi gelmedi :)

plakadan da belli olduğu gibi çok cix bi araç

Galip
13-11-2015, 18:33
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-red-clio-rs-172-stock-242595579/detay)

beyler bu araç hakkında harbiden bilgisi olan var mı ?

canozgur106
15-11-2015, 02:16
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-red-clio-rs-172-stock-242595579/detay)

Galibim yapma etme derim ben..

tolgaaydın
18-11-2015, 09:37
Renault Clio 2.0 Renault Sport 2000 Model 19.999 TL Sahibinden sat (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-bs-rs-245042304/detay)
Araç hakkında bilgiye sahip birileri varmı?

Chn53
18-11-2015, 09:44
Şuan ilanlardaki alınabilecek en mantıklı araba bence bs

tolgaaydın
18-11-2015, 12:26
Renault Clio 2.0 Renault Sport 2000 Model 19.999 TL Sahibinden sat (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-bs-rs-245042304/detay)
Araç hakkında bilgiye sahip birileri varmı?

Şuan ilanlardaki alınabilecek en mantıklı araba bence bs

kilometre, motor, hasar durumu vs. gibi konularda yardımcı olabilecek varmıdır? Ciddi olarak ilgileniyorum araçla boşuna işten güçten olmak istemiyorum :(

pt_inanaslan
19-11-2015, 12:47
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-clio-rs-237182365/detay)

Araç hakkında bilgisi olan var mı acaba

Dentech
19-11-2015, 17:48
Bs nin detaylar neler?

MertSerhanÖ.
19-11-2015, 17:54
3 kere dustum rs'imi satma hatasina.Siz siz olun elinizde ki rs lerinizin kiymetini bilin cunku sattiktan sonra yine isteyecek ve sattiginiz gibi bir rs bulamayacaksiniz :)

gökan
19-11-2015, 18:42
Varmi alinabİlcek rs

canozgur106
19-11-2015, 19:34
Varmi alinabİlcek rs

Cvk Rs i düşünebilirsin

FeaTuRiNG
20-11-2015, 11:51
3 kere dustum rs'imi satma hatasina.Siz siz olun elinizde ki rs lerinizin kiymetini bilin cunku sattiktan sonra yine isteyecek ve sattiginiz gibi bir rs bulamayacaksiniz :)

: ) RS CaNDıR

blacx
20-11-2015, 12:22

o hataya bende düşmek üzereydim çok şükür direkten döndüm:)

Cliosportve
20-11-2015, 13:13

Kardeş aracın satılık mı ?

SEÇKİN172
20-11-2015, 14:36

lan yürü git Pıçaklarım seni :)

ibrahm_38
20-11-2015, 14:39

bu kırmızı hakkında bilgisi olan varmı bende merak ediyorum bu aracı ?

tolgaaydın
20-11-2015, 14:49
hepimiz insanız hata yapabiliriz, siz koyun RS'leri ilana :D

aodabasi
21-11-2015, 00:48
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-bs-rs-245042304/detay

Bilgisi olan var mı ?

MertSerhanÖ.
21-11-2015, 10:19
Ah ah burnumda tütüyo :D abi bi arada senin şu sarışınla gööya bi tur yapıcaktık :( :D

lan yürü git Pıçaklarım seni :)

Kankaa deme öyle RS'siz bir hayat düşünülemez :D

onat
23-11-2015, 09:22
temiz rs aranıyor arkadaşlar

AliGizda
23-11-2015, 16:00
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-bs-rs-245042304/detay

Bilgisi olan var mı ?

Bu araç için bi önceki sayfada sanırım alınıcak satılıklardaki en düzgün RS diyolardı ama yine de bi araştırmak lazım. Tekirdağ' da olan Lacivert olan RS' de forumdan bi abimizin aracıydı sanırım.

Cliosportve
23-11-2015, 16:10
Piyasa mantığı maalesef şu şekilde işliyor.
Ucuza bir araç bulunuyor peşinden alınıyor.
Aracın birtakım değişmesi gereken parçalar tespit ediliyor.
Parçaların değişim maliyeti kafayı kurcalıyor.
Bu işlem es geçiliyor.
Araç aldığı gibi kullanılmaya devam ediliyor.
Çevre veyahut internet üzerinden olası her platformdan araç için ''canavar , ciğerli , 10 numara vb vb.'' empozesi yapılıyor.
Sonrasında araç hiç bir maliyet üstlenilmeden + karlı bir şekilde el değiştiriyor.
Sonra alan arkadaş araç '' muhteşem , ciğerli , boyasız vb vb '' zannediyor
Zamanla öyle olmadığını anlıyor.
Oda bu aracı , elden çıkartmak için tıpkı çevresindeki empozeciler gibi davranmaya karar veriyor.
Bu canlandırmalarda anlatılan şahışlar kesinlikle hayal ürünü değildir :D

tolgaaydın
23-11-2015, 16:28
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-bs-rs-245042304/detay)

Bilgisi olan var mı ?

forumda plakayı arama yaptırdıgınızda bir sürü fotoğraf ve videolar çıkıyor, eski sahiplerine kadar ulaşabilirsiniz. Araç sahibini arayıp bilgi alabilirsiniz, forumada üye konuyu okuyup çıkıyor sürekli :D

Bu işlem es geçiliyor.
Çevre veyahut internet üzerinden olası her platformdan araç için ''canavar , ciğerli , 10 numara vb vb.'' empozesi yapılıyor.
Sonrasında araç hiç bir maliyet üstlenilmeden + karlı bir şekilde el değiştiriyor.
Oda bu aracı , elden çıkartmak için tıpkı çevresindeki empozeciler gibi davranmaya karar veriyor.

Kesinlikle bu söylediklerinize katılıyorum ve sadece RS için geçerli değil.
Size sorguladığım araç hakkında düşündüklerimin arasında bu konuda mevcut :)
Bu arada kendisiyle bir anlaşmaya varamadık. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin :)

Orçun Dikayak
23-11-2015, 17:44
Bu işlem es geçiliyor.

Hahahahah bu kadar mantıklı olabilir bide şöyle bişey var ben kendimden örnek vereyim benim gibi RS'den anlamayan plakaya göre sorgulayıp güzel araç diye alanlar var alıp 1,5 yılda aşağı yukarı 12000 TL masraf edenler var diyemiyorum ben binicem diye ettim ha kötü mü ettim gayet memnunum yani kısaca anlayan birisi ile bakın bu tarz araçlara öyle ciğerli falanlı filanlı ile olmuyor bu işler burdan ne kadar sorgularsanız sorgulayın bir iki kişi iyi der kimse kötü demez siz alırsınız sırf zarar olur belkide sorunsuz olur ama dediğim gibi anlayan kronik sorunlarını bilen biriyle beraber bakın bu araçlara.

Met
23-11-2015, 17:50
Hahahahah bu kadar mantıklı olabilir bide şöyle bişey var ben kendimden örnek vereyim benim gibi RS'den anlamayan plakaya göre sorgulayıp güzel araç diye alanlar var alıp 1,5 yılda aşağı yukarı 12000 TL masraf edenler var diyemiyorum ben binicem diye ettim ha kötü mü ettim gayet memnunum yani kısaca anlayan birisi ile bakın bu tarz araçlara öyle ciğerli falanlı filanlı ile olmuyor bu işler burdan ne kadar sorgularsanız sorgulayın bir iki kişi iyi der kimse kötü demez siz alırsınız sırf zarar olur belkide sorunsuz olur ama dediğim gibi anlayan kronik sorunlarını bilen biriyle beraber bakın bu araçlara.

ya harbiden, ne para harcadın be :D

DeWiLmEnTt
23-11-2015, 23:50
forumda plakayı arama yaptırdıgınızda bir sürü fotoğraf ve videolar çıkıyor, eski sahiplerine kadar ulaşabilirsiniz. Araç sahibini arayıp bilgi alabilirsiniz, forumada üye konuyu okuyup çıkıyor sürekli :D

Bu arada kendisiyle bir anlaşmaya varamadık. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin :)

arkadaşım baya iyi takip ediyorsun :D

DeWiLmEnTt
24-11-2015, 00:19
arkadaşlar BS rs eski sahibi benim.
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/159901-bs-rsin-tarihini-degistirdim.html?highlight=

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/142909-bs-clio-rs.html?highlight=

iki linkten bakabilirsiniz.aracı ilk aldıgımdaki fotoları mevcut aracın kaportada hata yoktu ön tamponu boyattım özellikle baktırdım hiç bir darbesi yok arka tamponu degiştirdigimde baktım hiç bir darbesi yok trameri temizdir kazasız bir rs dir.
hasar kaydı yoktur.aracı serkan okan ankarada serviste kendisi boyatmıştır.ben tavan hariç zannediyordum ama komple boyanmış böyle bilerek bakmaya gidersiniz.kuş kaput orjinal üzerindedir.Motoru yürürü cogu rs göre iyidir.ben aldıgımdan sattıgım ana kadar kar düşünmeden ömürlük binecekmişim gibi ilgilendim aracla marşpiyellerini bile yurt dışından getirttirdim.ve karlı satmak içinde ugraşmadım aracı sattıgım fiyatla yazılan fiyatta satan arkadaşın zararı bile vardır.
arac bendeyken ibrahim yenen ve can abi bizzat yazılımı güncellemişlerdir. kendileride gördü aracı.motorunda kaportasında hiç bir sıkıntı yoktu. eger sattıgım gibiyse hala cünkü sattıgım günden beri görmedim duymadım çünkü alan arkadaş sosyal anlanla ilgilenmeyen bir arkadaş.şu anda alınabilecek en iyi ve güzel rs dir.şahsi fikrim.
alan arkadaşla tekrar görüştüm kendisi yurt dışına cıkacakmış geri gelmeme durumu varmış o yüzden fiyatı bu şekilde yazmış fiyata aldanmayın derim.
aracın çalışmayan hiç bir aksamı yoktu.
başka sorunuz varsa cevaplarım.

Cliosportve
24-11-2015, 08:28

Benim iki clio rs imide alma hikayem çok enteresandır.
Birisinde herhangi bir avm de arkadaşla yemek yerken hadi rs alalım mı sana demesiyle , o an denk ve uygun gelen bir rs alarak clio hayatıma start vermiş oldum
Şu andaki rs'iminde hikayesi bundan daha enteresandır.
Bu konu içerisinde( bir kaç sayfa öncesinde) şu andaki aracımı siteye üye herhangi bir arkadaş sorgulamıştı.
Bende aracı ve sahibini inceden kötüleyip bildiklerimi anlatmıştım.
Tabii aracın sahibi yazdıklarımı görüp özel mesaj yoluyla ulaşmıştı ve yazanlar pekte iyi sayılmazdı:)
Kendisine kötüleme nedenlerimi doğal bir insan gibi anlatıp olayı tatlıya bağlamış hatta sonrasında arkadaş olmuştuk.
Bu sayede 1-2 hafta içerisinde bu arkadaş ile anlaşıp 2. clio rs imi almış oldum.
Senin içinde hayırlısı olsun kardeşim :)

Aslında düşünce temelde çok masum ve herkesin istediği bir durum.
Hiç para harcamamak
Deli gibi gazlamak
Bozulmayan sport bir araba sahibi olmak
Maalesef böyle bir araba üretilmedi :)
Mantık Tofaş , gerçekler Clio Rs mantalitesi olmuyor :)
Senin konunuda takip ediyorum
Açıkcası bir ara vazgeçicek diye düşünüyordum , beni yanılttın :D

canozgur106
24-11-2015, 09:26
20-25bin TL bandında alınabilecek en hızlı arabalardandır Clio Rs..Fiyatının uygun olması kesnlikle sıkıntılıdır cümlesini akla getirmesin bakılıp baktırılıp alınabilir Bs Rs.

tolgaaydın
25-11-2015, 11:32
Clio RS 172 arıyorum.
Değişen, boya önemli değil. Şase kule direkler işlemsiz olması yeterli.
Herkese kazasız belasız hayırlı günler diliyorum

Dentech
25-11-2015, 17:42
Clio RS 172 arıyorum.
Değişen, boya önemli değil. Şase kule direkler işlemsiz olması yeterli.
Herkese kazasız belasız hayırlı günler diliyorum

Bs ve tt nin sase fln iyi degil mi

AyrtonSenna
26-11-2015, 09:28
Bu 2 araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kapora-alindi-ilgilenenlere-tesekkurler-247052942/detay)

Bu araçta yanlış hatırlamıyorsam cumhur abinin yaptığı araçlardan biri değien ve motor durumu nedir?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mal-benim-bos-yoruma-kapali-1-haftalik-fiyat-acileyeti-var-242595579/detay)

AyrtonSenna
26-11-2015, 16:41
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kapora-alindi-ilgilenenlere-tesekkurler-247052942/detay)

Bu araçta yanlış hatırlamıyorsam cumhur abinin yaptığı araçlardan biri değien ve motor durumu nedir?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mal-benim-bos-yoruma-kapali-1-haftalik-fiyat-acileyeti-var-242595579/detay)

Güncel olsun

canozgur106
26-11-2015, 19:55

Kırmızının fiyat çok düşmüş araştırın detaylıca..

RedCan
26-11-2015, 20:34
Kırmızının fiyat çok düşmüş araştırın detaylıca..

O fiyata Clio sport mantığı ile alınıp bilinir sanki ?

gökan
26-11-2015, 22:11
nıye ucuz bu kırmızı masraflımı

AyrtonSenna
27-11-2015, 07:56
Kırmızı aracın konusunu buldum güncel olsun 2 arkadaşım için bakıyorum
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/152432-55-rs-395-red-clio-rs.html

LIGHT RS
27-11-2015, 13:31
Tüm Clio RS (PH1-172) sevenler için;

Bu yazım bazı arkadaşları gerçekten üzebilir. (Ama emin olun benim üzüldüğümden fazla olamaz.)

Ben bir Clio RS kullanıcısı değilim fakat çoğu clio rs (172 PH1 olan) i takip ederim. ve özellikle clio RS in PH1 diye bilinen kasası favorimdir.

Clio RS benim gözümde günlük hayatta hunharca kullanılacak bir araç değildir. Tamamen koleksiyon aracı diye tabir ettiğimiz araçlar kategorisindedir.Ama tekrar özülerek ifade ediyorumki türkiyede bu araca çıktığı senelerde gerekli özen ve alaka gösterilmemiş olması, aracın bu tarihte heryönüyle temiz ve kazasız, motoru kurcalanmamış, kilometresi düşük ve gerçekten evlat edilecek durumda olanının kalmamasına sebep olmuştur.Kiminin 2 veya 3 sefer kazası bulunmakta, kimisinin kazasız olmasına rağmen motorunun 2 veya daha fazla rektifiye yapılmış olması, kimi aracın yakıt sistemine tüp takılması, v.b. bir sürü işlem ve durum.

Peki diyeceksiniz ki türkiyede hiç temizi yokmudur? Benim gözümdeki temiz arac anlayışına uyacak varsa bile bir elin parmaklarını geçmez. Bu şekilde olan Clio RS sahipleride araclarını satmamaktadır. Bence satılan araçların çoğu artık Clio RS ruhunu taşımamaktadır. Zaten fiyatlarındanda bellidir, bazılarına komik gelecek ama gerçekten her yönüyle orjinal ve her yönüyle temiz (kaportası ve motoru) bir ph1 clio RS benim gözümde 27-29 bin li rakamlarda satılmalıdır.

Bu yorumuma clio Rs sahipleri gerçekten haklısın diyebilirler fakat araçlarının durumlarınada bakmaları lazım tabiki.

Kısacası Clio RS lerin türkiyedeki durumu benim gözümde hiç iyi değil. zaten yeni çıkan versiyonlarıda eski versiyonların verdiği tadı vermemekte.

Bu aracı almayı düşünen arkadaşların bence çok iyi düşünmeleri ve alacakları araçların geçmişlerini çok iyi araştırmalarını tavsiye ederim. Teşekkürler

Galip
27-11-2015, 14:20
yavaş yavaş empoze olucak clio rs alıcak arkadaşların beynine bu açıklama :)

Cliosportve
27-11-2015, 14:38
Ucuz RS yoktur , Az vodka vardır :D

taytay
27-11-2015, 14:48
O fiyata Clio sport mantığı ile alınıp bilinir sanki ?

Ucuz diye kötü bi Rs alırsan kesinlikle öyle binerim diye düşünmeyin bence .

KMR2-GT
27-11-2015, 14:58
pahalı aldıkta noldu anasını satim dünya para harcadık :D

Cliosportve
27-11-2015, 15:04
RS 'ler 4 e ayrılır

1- Ucuz olması gerekip , ucuz olanlar
2-Ucuz olması gerekip , pahalı olanlar
3-Pahalı olması gerekip , pahalı olanlar
4-Pahalı olması gerekip , ucuz olanlar

Bizde genelde 2.şık kullanılmaktadır :D

tolgaaydın
27-11-2015, 15:33
RS 'ler 4 e ayrılır

1- Ucuz olması gerekip , ucuz olanlar
2-Ucuz olması gerekip , pahalı olanlar
3-Pahalı olması gerekip , pahalı olanlar
4-Pahalı olması gerekip , ucuz olanlar

Bizde genelde 2.şık kullanılmaktadır :D

varsa 4. şıktan bi dal alayım. Allahını seven üzerime RS atsın :D

iynn-RS
27-11-2015, 15:42
RS ler 4 e ayrili

1-vuruntulu olmasi gereken, vuruntulu.olanlar
2-vuruntulu olmasi gereken , sansina vuruntusuz olanlar
3-vuruntusuz olmasi gerekip , vuruntulu olanlar
4-vuruntusuz olmasi gerekip , vuruntusuz olanlar

gemsazr9
27-11-2015, 16:04
Tüm Clio RS (PH1-172) sevenler için;

Bu yazım bazı arkadaşları gerçekten üzebilir. (Ama emin olun benim üzüldüğümden fazla olamaz.)

Ben bir Clio RS kullanıcısı değilim fakat çoğu clio rs (172 PH1 olan) i takip ederim. ve özellikle clio RS in PH1 diye bilinen kasası favorimdir.

Clio RS benim gözümde günlük hayatta hunharca kullanılacak bir araç değildir. Tamamen koleksiyon aracı diye tabir ettiğimiz araçlar kategorisindedir.Ama tekrar özülerek ifade ediyorumki türkiyede bu araca çıktığı senelerde gerekli özen ve alaka gösterilmemiş olması, aracın bu tarihte heryönüyle temiz ve kazasız, motoru kurcalanmamış, kilometresi düşük ve gerçekten evlat edilecek durumda olanının kalmamasına sebep olmuştur.Kiminin 2 veya 3 sefer kazası bulunmakta, kimisinin kazasız olmasına rağmen motorunun 2 veya daha fazla rektifiye yapılmış olması, kimi aracın yakıt sistemine tüp takılması, v.b. bir sürü işlem ve durum.

Peki diyeceksiniz ki türkiyede hiç temizi yokmudur? Benim gözümdeki temiz arac anlayışına uyacak varsa bile bir elin parmaklarını geçmez. Bu şekilde olan Clio RS sahipleride araclarını satmamaktadır. Bence satılan araçların çoğu artık Clio RS ruhunu taşımamaktadır. Zaten fiyatlarındanda bellidir, bazılarına komik gelecek ama gerçekten her yönüyle orjinal ve her yönüyle temiz (kaportası ve motoru) bir ph1 clio RS benim gözümde 27-29 bin li rakamlarda satılmalıdır.

Bu yorumuma clio Rs sahipleri gerçekten haklısın diyebilirler fakat araçlarının durumlarınada bakmaları lazım tabiki.

Kısacası Clio RS lerin türkiyedeki durumu benim gözümde hiç iyi değil. zaten yeni çıkan versiyonlarıda eski versiyonların verdiği tadı vermemekte.

Bu aracı almayı düşünen arkadaşların bence çok iyi düşünmeleri ve alacakları araçların geçmişlerini çok iyi araştırmalarını tavsiye ederim. Teşekkürler

kolleksiyonluk arabalara yeni tip stop arka tampon takmaları çok ilginç . r12 tl ye toros tamponu takmak gibi. sizce hangisi daha değerli olur .

iynn-RS
27-11-2015, 16:27
kolleksiyonluk arabalara yeni tip stop arka tampon takmaları çok ilginç . r12 tl ye toros tamponu takmak gibi. sizce hangisi daha değerli olur .

Sen sadece arka tamponla ,arka stopu degismis Rs bulda varsin koleksiyonluk olmasin

MertSerhanÖ.
27-11-2015, 16:36
Valla 4 sene önce 3 parç boyalı 172'mde oldu.geçen sene gr boyası olmayan bebek gibi 182'mde oldu.
Rs arayanlara sorsan temiz rs arıyoruz boyasızı kazasızı varsa hemen alırız,ama yumurta kapıya dayanıp hadi satıyorum diyince kimse yok.
Yav tr deki tek kazasızı bırakın gr boyasız 182'im vardı arabayı ilana koydum millet"ya bunun 2 sene önce cruise controlü bozulmuş ama" dendi

Valla kimse kusura bakmasın ama kendim hariç rs arıyorum,kesin alıcam veya rs ler hakkında kesin f/p arabası alınıcak en güzel araç vs diyen kimseye zerre inanmıyorum,babam desin onada inanmıyorum :):)

LIGHT RS
27-11-2015, 16:36

ben benim gözümdeki değerini belirtmek için bir benzetme yaptım sadece. ufak dokunuşlar kişisel tercihtir.

gemsazr9
27-11-2015, 16:37
Sen sadece arka tamponla ,arka stopu degismis Rs bulda varsin koleksiyonluk olmasin

belki vardır biryerlerde saklanan ne arabalar çıkıyor hiç kullanılmamış lüks semtlerde kapalı garajlarda bir gün çıkar .

bkaraca
27-11-2015, 17:09
Valla 4 sene önce 3 parç boyalı 172'mde oldu.geçen sene gr boyası olmayan bebek gibi 182'mde oldu.
Rs arayanlara sorsan temiz rs arıyoruz boyasızı kazasızı varsa hemen alırız,ama yumurta kapıya dayanıp hadi satıyorum diyince kimse yok.
Yav tr deki tek kazasızı bırakın gr boyasız 182'im vardı arabayı ilana koydum millet"ya bunun 2 sene önce cruise controlü bozulmuş ama" dendi

Valla kimse kusura bakmasın ama kendim hariç rs arıyorum,kesin alıcam veya rs ler hakkında kesin f/p arabası alınıcak en güzel araç vs diyen kimseye zerre inanmıyorum,babam desin onada inanmıyorum :):)

Bahsi geçen 182 RS'e bende sahip oldum ben satarken de cruise mevzusunu yaptı arabayı bilenler.O yüzden harbiden öyle boyasiz kazasız pek bakan yok.komple boyalilar ne rakamlara gitti hemde kısacık sürede.Lafa gelince herkes hazırda bekliyor ama boyasiz kazasız araç için.

MertSerhanÖ.
27-11-2015, 17:13
Bahsi geçen 182 RS'e bende sahip oldum ben satarken de cruise mevzusunu yaptı arabayı bilenler.O yüzden harbiden öyle boyasiz kazasız pek bakan yok.komple boyalilar ne rakamlara gitti hemde kısacık sürede.Lafa gelince herkes hazırda bekliyor ama boyasiz kazasız araç için.

Yok tabi.İnsanlar ne istediğini bilmiyor ki illa biyerden boklayıp fiyat kırıcaklar ya.2005 model araba yahu.Hadi 182 yi geçtim 172 ler 2000-2002 kaç yaşında arabalar.Millet utanmasa neden ön farı solmuş diyecek:)

Dediğim gibi rs arayan kimseye inanmıyorum gidip arka stoplu inprolu mk2 jantlı 106 ya bayıla bayıla 25-26 verirler.Ama iş clio rs e gelince cruisu bozuk,kuş kaputu yok,cd changerı çalışmıyor,yedek anahtarı yok.Hay Allah'ım :D

kalipson
27-11-2015, 17:14

Bu arabalar gönül işi. Yazdıklarınıza katılıyorum.
İş ciddiye binince millet nasıl b.k atacağını, nasıl öldüreceğini şaşırıyor.
Buradan da bu arabaları pervasızca, apaçi-mode-on kullanan arkadaşları kınıyorum... :)

Bir de rica ediyorum; her ne kadar beni ilgilendirmese de lütfen sadece benzin koyacağınız RS almayın !!! İngiltere gibi kişi başı milli yıllık geliri bizim kat ve kat üstümüzde olan bir ülkede bile insanlar şu RS'leri el üstünde tutuyor. Adamın en az 10 tane çiçek gibi M3 alabilecek parası olmasına rağmen bu araçları tercih ediyor ve el üstünde tutuyor... Anlayana... ;)

F4R
27-11-2015, 17:17
Satıldı mi satılıyor düzgün RS öyle demeyin. Gece 12 de ilan açıp sabah 9 anlaştim arabanın satarken.... RS yeterli düzgün olsun hayatta elinizde kalmaz...

MertSerhanÖ.
27-11-2015, 17:18
Bu arabalar gönül işi. Yazdıklarınıza katılıyorum.
İş ciddiye binince millet nasıl b.k atacağını, nasıl öldüreceğini şaşırıyor.
Buradan da bu arabaları pervasızca, apaçi-mode-on kullanan arkadaşları kınıyorum... :)

Bir de rica ediyorum; her ne kadar beni ilgilendirmese de lütfen sadece benzin koyacağınız RS almayın !!! İngiltere gibi kişi başı milli yıllık geliri bizim kat ve kat üstümüzde olan bir ülkede bile insanlar şu RS'leri el üstünde tutuyor. Adamın en az 10 tane çiçek gibi M3 alabilecek parası olmasına rağmen bu araçları tercih ediyor ve el üstünde tutuyor... Anlayana... ;)

Aynen öyle kesinlikle bende katılıyorum size.

Hayatımda o kadar araba değiştirdim hala içimde ukte olan pişmanlığını hala yaşadığım aracım 172'imdir.

Elim kırılaydıda satmayaydım.:) Şuan bulsam gerçekten apaçi eline düşmemiş bir rs evladiyelik alır saklarım.Kuş sütleriyle beslemezsem onu şerefsizim :D

Galip
27-11-2015, 17:21
@kalipson siz clio rs inizi satmayı mı düşünüyorsunuz ?

Met
27-11-2015, 17:27

Hayatımda o kadar araba değiştirdim hala içimde ukte olan pişmanlığını hala yaşadığım aracım 172'imdir.

Elim kırılaydıda satmayaydım.:) Şuan bulsam gerçekten apaçi eline düşmemiş bir rs evladiyelik alır saklarım.Kuş sütleriyle beslemezsem onu şerefsizim :D

arkadaşta var da satmıyor işte kanka :D

kalipson
27-11-2015, 17:27

Keşke olsa...
En nadide denilen bir aracın bile üç kuruş kar edecem diye km.si ile oynadılar. İşte öyle bir ülkede yaşıyoruz. Lafa gelince herkes çok ahlaklı, delikanlı, vb. vb.
1-2 hadi bilemedin 3 kişi var bu araçların hakkını veren. Biri zaten İzmir'deki Alper hocam. O da Clio kullanmıyor halihazırda; zaten biliyorsunuz...

kalipson
27-11-2015, 17:28

Clio RS mi??

MertSerhanÖ.
27-11-2015, 17:38
İlla çiçeğimizi çikolatamızı alıp mı gelelim kanka :D

Keşke olsa...
En nadide denilen bir aracın bile üç kuruş kar edecem diye km.si ile oynadılar. İşte öyle bir ülkede yaşıyoruz. Lafa gelince herkes çok ahlaklı, delikanlı, vb. vb.
1-2 hadi bilemedin 3 kişi var bu araçların hakkını veren. Biri zaten İzmir'deki Alper hocam. O da Clio kullanmıyor halihazırda; zaten biliyorsunuz...
Valla bundan 3-4 yıl sonra rs diye birşey kalmayacak.İddaa ediyorum 106 kalacak rs kalmayacak.3-4 yıla sadece 2-3 tane şuan sahiplerinde bilinçli ellerde olan rs ler kalır.Ozamanda sahipleri hiç satmaz zaten bizde izleriz uzaktan:)

Met
27-11-2015, 17:46
Clio RS mi??
Evet :)

İlla çiçeğimizi çikolatamızı alıp mı gelelim kanka :D
Hahahaha :D yine vermez kanka :D

Cliosportve
27-11-2015, 18:57
RS ler 4 e ayrili

1-vuruntulu olmasi gereken, vuruntulu.olanlar
2-vuruntulu olmasi gereken , sansina vuruntusuz olanlar
3-vuruntusuz olmasi gerekip , vuruntulu olanlar
4-vuruntusuz olmasi gerekip , vuruntusuz olanlar

Ahahahaha
Vuruntu çok önemli öyle deme
Bu konuya şu söylemimle eşlik etmek isterim ;

Cliosportve Der ki ;

Bak onca kalır bildiğimiz Clio RS'ler kalmış mı.? Vuruntusuz RS hani Şanzuman nerede Piston kalmış mı.? Eritiyor gafilce gidip gelen Pistonlar , Vuruntudan o sokaklarda Clio RS'e ait bir iz kalmış mı.?

gökan
27-11-2015, 19:26
beyler para hazır varmı temiz rs

tuner faruk
27-11-2015, 19:42
beyler para hazır varmı temiz rs

Napcan RS i 30 yasinda yakisikli ogretmen adamsin gel sana SLK 200 Kompresor alalim :D Üstünü açar keyif ysparsın :D

gökan
27-11-2015, 19:45
saplamak ıstyorum ben hava atmak ıstemıyorum:D

canozgur106
27-11-2015, 21:30

İbo yine koymuş noktayı:D

Cliosportve
30-11-2015, 14:11
Vuruntulu
Kırık
Toplanması gereken ama toplatılmayan
Motoru gebermiş Clio RS 172 aranıyor

kalipson
30-11-2015, 20:41
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nasyonel-2008-renault-clio-2.0-sport-246741837/detay/)

Var mı seceresini bilen ??

ozan gülle
30-11-2015, 20:59
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nasyonel-2008-renault-clio-2.0-sport-246741837/detay/)

Emin degilim ama bu olabilir http://www.techturkey.com/forum/sohbet/117467-zaten-az-var-1-tanesi-daha-eksildi-clio-iii-rs-197-kaza.html

onurgoyunc
01-12-2015, 06:17
#3441 & #3442:

Ankara dan aralıklarla satılığa çıkan araç olabilir.

O kaza yapan da Adana da ilani çıkmış olan, normal clio tamponuyla toplanmış araç değil mi?

bkaraca
01-12-2015, 06:40

Abi kazali olan adana da diye biliyorum on tamponu felan orjinal değil. Bunun plakası ne acaba arayıp sormak lazım . Fiyatta biraz inerlerse al sonra belki bize de nasip olur :)

Cliosportve
01-12-2015, 08:43
İki tane kazalı Kırmızı 197 var arkadaşlar .

Adanadaki Kırmızı - Airbag açmayan sonra mahkemelik olunan araç ( Bursada bariyere giren yani )

Diğer kırmızı ise İstanbulpark pist günlerinde ilk turlarda talihsiz bir şekilde yoldan çıkan araç .

Araçlar kesinlikle farklı

sasuuke
01-12-2015, 11:12
Temiz clio rs öneriniz varmı acaba?

FeaTuRiNG
01-12-2015, 22:13
İlandaki kırmızı 197de sol arka çamurluk boyalı + 8100 hasar kaydı var.. Sorunca söylüyorlar.. Bence daha hızlı olan 172/182 almak daha mantıklı...

kalipson
06-12-2015, 19:42
İlan kalkmış.
Bu arada, Ankara'da da bi tane var. Bi ara ilanı da vardı. Yalnız bu Nasyonel'dekiyle alakası yok... Zaten bunda spoiler felan da yoktu dikkat ettiyseniz.
Ankara'daki ise Dr.Reno diye bildiğimiz sayın Rasim ustanın oğlunun aracı ve spoilerli. Hiç alakası yok. Bildiğim kazası zaten yok ve tramersiz. 1-2 parça boya var diye biliyorum ama değişim yok diye söylemişti kendisi.

pt_inanaslan
07-12-2015, 09:21
İlan kalkmış.
Bu arada, Ankara'da da bi tane var. Bi ara ilanı da vardı. Yalnız bu Nasyonel'dekiyle alakası yok... Zaten bunda spoiler felan da yoktu dikkat ettiyseniz.
Ankara'daki ise Dr.Reno diye bildiğimiz sayın Rasim ustanın oğlunun aracı ve spoilerli. Hiç alakası yok. Bildiğim kazası zaten yok ve tramersiz. 1-2 parça boya var diye biliyorum ama değişim yok diye söylemişti kendisi.

Ankara'da bir tane daha var diye biliyorum A.O.Ç de dükkanı olan bir abiydi Ahmet olarak hatırlıyorum adını ama yanılıyo olabilirim. Biz bir kaç clio ile gittiğimizde anlatmıştı Clio 3 RS im nos kit vs vs bir şeyler ama ne kadar doğrudur ne kadar yalandır bilmiyorum. Şuan sanayi de bir dükkanda yattığını söylemişti

Patisever
07-12-2015, 10:10
DÜzgÜn bol ekstrali rs arayan warsa ulaŞsin 541 203 86 77 dj rs İlana koyulmayacaktir eski lj plakali samsundaki arac

MaXi_06
07-12-2015, 11:27
Ankara'da bir tane daha var diye biliyorum A.O.Ç de dükkanı olan bir abiydi Ahmet olarak hatırlıyorum adını ama yanılıyo olabilirim. Biz bir kaç clio ile gittiğimizde anlatmıştı Clio 3 RS im nos kit vs vs bir şeyler ama ne kadar doğrudur ne kadar yalandır bilmiyorum. Şuan sanayi de bir dükkanda yattığını söylemişti

O araba ali rıza abinin :) baya bi yüklendikten sonra geri orjinale döndü tam bi bilgim yok ama baya emek harcandı.

pt_inanaslan
07-12-2015, 11:33
O araba ali rıza abinin :) baya bi yüklendikten sonra geri orjinale döndü tam bi bilgim yok ama baya emek harcandı.

Hay yaşa Ali Rıza abi dükkanı var orda. Clio Club Ankara olarak gitmiştik ağırlamıştı bizi sağolsun

tolgaaydın
10-12-2015, 12:16
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-clio-rs-237182365/detay)

araç hakkında bilgi sahibi olan varmı?

Cliosportve
11-12-2015, 09:06
Kusursuz rs arayanlar için
Sıvı sarı 172 / alınabilir

canozgur106
11-12-2015, 10:24
182.nci sayfa hayırlı olsun:)

Galip
11-12-2015, 12:44
182.nci sayfa hayırlı olsun:)

Abi yoksa sana 182 mi alıyoruz :)

Dentech
11-12-2015, 14:12
Kusursuz rs arayanlar için
Sıvı sarı 172 / alınabilir

Fiyat efso

Can's
11-12-2015, 14:30
Fiyat efso

harcanan para da ultra efsooo ama :) o nasıl olucak

kalipson
11-12-2015, 14:43
Yok... İlla ölü fiyata olacak. Alınca çivi çakılmayacak ama çakmış gibi yapılacak. Hatta eski sahibinin yaptıkları bile ben yaptım şeklinde millete anlatılacak. Bi de bunlar face'de paylaşılacak ki müşteri çıksın. Haaa bi de km düşürülecek ki araba düşük km desinler de ederi artsın.
RS'çi gençliğin vizyon bu.

Bu arada, bu sarı üzerinde ciddi emek var. Fiyata yorum yaparken 10 kere düşünün ama yorum da yapmayın.

Galip
11-12-2015, 15:02
Yok... İlla ölü fiyata olacak. Alınca çivi çakılmayacak ama çakmış gibi yapılacak. Hatta eski sahibinin yaptıkları bile ben yaptım şeklinde millete anlatılacak. Bi de bunlar face'de paylaşılacak ki müşteri çıksın. Haaa bi de km düşürülecek ki araba düşük km desinler de ederi artsın.
RS'çi gençliğin vizyon bu.

Bu arada, bu sarı üzerinde ciddi emek var. Fiyata yorum yaparken 10 kere düşünün ama yorum da yapmayın.

evet sarı araçta yapılan işlemlerin hepsinin fotoğrafı mevcut zaten de neden yorum yapmayacaklar ki ?

canozgur106
11-12-2015, 16:31
Abi yoksa sana 182 mi alıyoruz :)
Ahahahhahha:)) Galibim Serhandayken Su Rs i alabilseydim olurdu o olmadı ya başkada 182 zor artık:D

Ahahahah:) Başkan çok güldüm harbiden efso ama:D Emek 3 ultraefso:)

Dentech
11-12-2015, 16:49

Orasi oyle,araba o parayi etmez vsdemedim..

Dentech
11-12-2015, 16:54
Fiyat degismis bu arada...ilk gordugumde 60li biseydi sanirim...cok guzel duruyor ne olursa olsun

Cliosportve
11-12-2015, 18:49
Sıvı sarı 172 / İş le alakalı hayırlı bir durum oluşması için satılıyor .
Zaten arabanın yanına gidip koltuğuna oturmanız yeterli ...

canozgur106
11-12-2015, 19:11
Sıvı sarı 172 / İş le alakalı hayırlı bir durum oluşması için satılıyor .
Zaten arabanın yanına gidip koltuğuna oturmanız yeterli ...

Burdan da az çok durumu belli bakım güzel Rs hep bi içimi hoş etmiştir:)

iynn-RS
12-12-2015, 00:03
Şu kodumun arabasina yerli laguna pistonu takacak kadar acizseniz binmeyin amk.Clio rs de eksik oluversin hayatinizda.ahmet mehmet clio rs e binmedi demezler merak etmeyin. BINMEYIN , ALMAYİN AMK.

tolgaaydın
12-12-2015, 09:16
Şu kodumun arabasina yerli laguna pistonu takacak kadar acizseniz binmeyin amk.Clio rs de eksik oluversin hayatinizda.ahmet mehmet clio rs e binmedi demezler merak etmeyin. BINMEYIN , ALMAYİN AMK.

hangi arabada laguna pistonu cıktı bilmiyorum ama. RS bulma konusunda neredeyse tüm umudumu yitirmek üzereyim :)

kalipson
12-12-2015, 10:14
hangi arabada laguna pistonu cıktı bilmiyorum ama. RS bulma konusunda neredeyse tüm umudumu yitirmek üzereyim :)

Söylediklerimi sakın üzerinize alınmayın lütfen.
Birincisi, istediğiniz RS'i bulma olayı kısmet işi. Daha sonrası verilen uğraşla doğru orantılı. Sadece ilan sitelerine bakmakla olmaz. Ben şimdiki RS'i bulma yolunda ve bulduktan sonra da alma yolunda sarfettiğim emek ve gayreti bilseniz gözleriniz yaşarırdı.
Bi de bonus... Merdan abimle dirsek temasında olun. Kazançlı çıkan siz olursunuz.

Patisever
12-12-2015, 13:04
Bir çok rs laguna pistonlu kimisi usta işi neymiş f4r tak gitsin mantığı he birde şu çakma uzmanlar war rs titizlik nezaket ister

canozgur106
12-12-2015, 22:44
Bir çok rs laguna pistonlu kimisi usta işi neymiş f4r tak gitsin mantığı he birde şu çakma uzmanlar war rs titizlik nezaket ister

Daha fazla yorum okumasın Ra alıcak kişi..

Sinan
12-12-2015, 23:07
bırakın bence RS'yi. RC'yi deneyin.

Orçun Dikayak
13-12-2015, 00:01
bırakın bence RS'yi. RC'yi deneyin.

Bırakın Rs'i derken Rc'nin temizini bulmak daha mı kolay? Bence Rs sorgu konusuna bu şekilde yazmanın bi manası yok varsa öneriniz olan bi Rs onu paylaşın derim.

ccoskun
13-12-2015, 00:31
Cixooo ya bakan oldumu aranızda ?

tolgaaydın
14-12-2015, 07:06
Söylediklerimi sakın üzerinize alınmayın lütfen.
Birincisi, istediğiniz RS'i bulma olayı kısmet işi. Daha sonrası verilen uğraşla doğru orantılı. Sadece ilan sitelerine bakmakla olmaz. Ben şimdiki RS'i bulma yolunda ve bulduktan sonra da alma yolunda sarfettiğim emek ve gayreti bilseniz gözleriniz yaşarırdı.
Bi de bonus... Merdan abimle dirsek temasında olun. Kazançlı çıkan siz olursunuz.

Bu söylediklerinizde çok haklısınız. Ben sadece ilan sitelerinden koşturuyorum. Yaklaşık 2-3 aydır Clio RS'ler ile yakından ilgileniyorum.
Öğrenmek istediklerimi genelde özel mesaj olarak soruyorum. Örneğin, Selçuk bu konuda çok yardımcı oluyor sağolsun :)
Çok büyük bir fanatikliğim yok, kafamda 2-3 araç var ve bunların arasından clio RS en mantıklısı. Bu zamana kadar bütün arabalarımda görsele önem verdim.
Zor elde edilen araçlar daha kıymetli oluyor kanımca, araç alma hikayenizi bilmiyorum ama üstün bir çaba sarfetmiş olmalısınız :)
Nasip, kısmet inşallah bizde gönlümüze göre bulabiliriz. Bilgilendirme için teşekkürler bu arada
Kazasız, belasız hayırlı günler :)

kalipson
14-12-2015, 07:15
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İlanlarda da her yazılana inanmayın. Bulabilirseniz ilgilendiğiniz aracın hiç olmazsa bir önceki sahibini bulun. İstisnalar olabilir ama bi ton yalan dolanla karşılaşma ihtimaliniz çooook yüksek. ;) 3 kez MRS sahibi olunca tecrübe sahibi de olunuyor ister istemez.

tolgaaydın
16-12-2015, 16:54
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-cok-acil-ihtiyactan-clio-rs-172-ilk-gelen-alir-241223432/detay)
25.000 TL
22.000 TL
20.000 TL

RS'te damping :D iyi düşüyor maşallah :D

Cliosportve
16-12-2015, 20:04
Sıvı sarı 172 'nin kaporası alınmış
Hayırlı olsun her iki tarafada...

Jeandan-R
17-12-2015, 00:45
Clio rs ile ilgili en iyi yorumlardan bitanesi. Hay ağzına sağlık.

XTuNeR
17-12-2015, 04:43
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-cok-acil-ihtiyactan-clio-rs-172-ilk-gelen-alir-241223432/detay)
25.000 TL
22.000 TL
20.000 TL

RS'te damping :D iyi düşüyor maşallah :D

Bilen eden varmı bunu başa belamı alırız

tolgaaydın
17-12-2015, 07:07
Sıvı sarı 172 'nin kaporası alınmış
Hayırlı olsun her iki tarafada...

hadi hayırlı uğurlu olsun, aracı alan zannediyorum ki iyi bakıcaktır. Allah kaza bela göstermesin. Burda biri mi ?

Dün ben aradım değişen boyasını bilmiyor. şasede kulede işlem yok dedi. Son 20.000TL falan sıfır orjinal parçalarla motor yaptırmış. :)

ubn
17-12-2015, 09:33

Adam çok acil ihtiyaçtan ilan açıyor ama açıklamada kafama yatan üst model araçlarla takas olur demiş. İlanı açanla açıklamayı yazan farklı kişiler mi ?

Orçun Dikayak
17-12-2015, 10:06
Ben kendi düşüncem adına bi kaç bişey söyliyim yine sizde fikir yürütün şu sorguladığınız araç hakkında.
Şimd sunroof takılmış tavan kesilip ben asla almam yani tercih meselesi :) Önde logo yok kuş kaput mu değil mi sadece logo iptal edilip boyandı mı muamma bide boya durumu bilinmiyor :) Arka tamponun durumu içler acısı ayrıca arka bagaj logolarıda iptal hep uyuz olurum bu logo iptallerinden :) o aynalar nedir ya neyse kısaca ben uzak durmaktan yana kullanıyorum oyumu :)

Bence ilanlar arasında bakılacak araç bu aracı bilmiyorum ama ilanda yazdıkları dürüstçe olduğu için diyorum bi arayıp konuşmakta fayda var
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ciddi-dusunenlere-172-227558705/detay)

Cliosportve
17-12-2015, 10:19
@T.Aydın
Araç yine bu işlerden anlayan birine satılmış
Detayları net bilmiyorum

@ubn
Arkadaş uzun süredir kullanıyor
Bu araç ,ilk Clio Rs baktığım araçtı
Bahçelievlerde tuningçideydi
Sene sanırım 2007-2008 lerdi
Ozaman motor kötüydü
Kaportada 2-3 parçasının boyaya ihtiyacı vardı
Arka tampon gene böyleydi
Ordan Mersine satıldı
Orda bir kaç boya macerası oldu diye biliyorum
Şu andaki arkadaş bu işlere merakli azimli birisi
Aracla uzun süredir gazlıyor.
Muhtemelen sıkıldığı için satıyor.

Cliosportve
17-12-2015, 10:23
Clio Rs alıcaklar için tavsiyeler

*Kesinlikle kompresyon değerlerine bakın ( 180-190 psi) çıkması lazım
*Kesinlikle Rs tuner veya herhangi bir LOG okuyan arayüz ile Vuruntu - Avans - Enejektör değerlerine bakın.
*Kesinlikle arkadan başka bir araç ile takip edilip duman atıp atmadığına ya da devir çevirerek aynı zamanda kompresöre bindirerek duman atıp atmadığına bakın.
*Kesinlikle 7000 devir dolaylarında vites atın ( cartlama curtlama ) yapıp yapmadığını kontrol edin. 1. vitesten 2. vitese - 2.vitesten 3.vitese kroniktir.
*Kelebeğin tapa gaz yapıldığında tam açıp açmadığını kontrol edin.
*Sert fren yaparak ABS devreye girdiğinde arabanın dengesinin bozulup bozulmadığını kontrol ettirin.
*Aracı lifte alarak yağ kaçaklarına bakın ...

tolgaaydın
18-12-2015, 07:49
Clio Rs alıcaklar için tavsiyeler

*Kesinlikle kompresyon değerlerine bakın ( 180-190 psi) çıkması lazım
*Kesinlikle Rs tuner veya herhangi bir LOG okuyan arayüz ile Vuruntu - Avans - Enejektör değerlerine bakın.
*Kesinlikle arkadan başka bir araç ile takip edilip duman atıp atmadığına ya da devir çevirerek aynı zamanda kompresöre bindirerek duman atıp atmadığına bakın.
*Kesinlikle 7000 devir dolaylarında vites atın ( cartlama curtlama ) yapıp yapmadığını kontrol edin. 1. vitesten 2. vitese - 2.vitesten 3.vitese kroniktir.
*Kelebeğin tapa gaz yapıldığında tam açıp açmadığını kontrol edin.
*Sert fren yaparak ABS devreye girdiğinde arabanın dengesinin bozulup bozulmadığını kontrol ettirin.
*Aracı lifte alarak yağ kaçaklarına bakın ...

çıktı aldım hemen hacı abi :D
araba bulma kısmı kaldı :D

Cliosportve
18-12-2015, 09:00
çıktı aldım hemen hacı abi :D
araba bulma kısmı kaldı :D

Ahah :)
Yalnız bir noktayı atlamışım

*Kesinlikle Rs tuner veya herhangi bir LOG okuyan arayüz ile Vuruntu - Avans - Enjektör değerlerine bakın demiştim.

Tapa gaz yapılarak bakılcak
bütün pislik üst devirlerde olduğu için genelde bunun için ,6000-7000 rpm aralığı iyidir

Vuruntu değeri --> 0

Avans --> 24-26 puan aralığında

Enjektörler--> % 90 - 95 civarında

Bu dediğim değerler oem ve yazılımlı ortalama değerleridir

Örnek olarak şunu koyabilirim

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/12/18/tech.png

Ultraleggera
19-12-2015, 02:03
Cvk Rs hakkında bilgi alabilirmiyim.

canozgur106
19-12-2015, 18:16
Cvk Rs hakkında bilgi alabilirmiyim.

Samet Berkere anlattım ben durumunu:)

aykutsafakyaman
19-12-2015, 22:47

Valla araba vanos aciyomus ama yine de sen bilirsin :D

Cliosportve
20-12-2015, 11:01
Kirik rs varsa haberimiz olsun
Cepte para hazir

Galip
20-12-2015, 12:47
Kirik rs varsa haberimiz olsun
Cepte para hazir

kanka sf alın işte :):)

Cliosportve
20-12-2015, 21:08
kanka sf alın işte :):)

2 arkadaş var kanka
2 sininde cepte para hazır
Hangisi önce davranırsa artık
SF çok mantıklı o yönden :)

KaanKY
26-12-2015, 09:28
Bu SF nin olayını bilen var mı?

Patisever
26-12-2015, 13:49
RS arayan warsa headersli,MSD BOBİNLİ ,colombo egzantrıklı,ms3ecu baskı balata direksiyon kutusu yenilenmiştir duzboru cekıldı yenı bircok yeri sıfır olmakla birlikte nadir temizlikdedir son rakam ticari iş amaçli 25000 telefonum 541 203 86 77

canozgur106
27-12-2015, 12:54
RS arayan warsa headersli,MSD BOBİNLİ ,colombo egzantrıklı,ms3ecu baskı balata direksiyon kutusu yenilenmiştir duzboru cekıldı yenı bircok yeri sıfır olmakla birlikte nadir temizlikdedir son rakam ticari iş amaçli 25000 telefonum 541 203 86 77

Konuyu şimdi gördüm arıyorum..

FuatAyral
04-01-2016, 08:08
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-clio-rs-237182365/detay)
Araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

Victiz
04-01-2016, 16:40
bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba? arkadaşım almayı düşünüyor da.

Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fransiz-aslani-239463687/detay)

akn06
04-01-2016, 17:14

pistonu geçtim laguna motorlusu var abi :D

doush
05-01-2016, 00:10
2 yıldır rs bulamayanlardanım ben de. Bulduğumda nakit yoktu araba satamadığım için, nakit olduğunda araba bulamadım sonuç olarak vazgeçtim 2 yıldır alamıyorsam bir hayır vardır diye, 106 ya devam :)

Galip
05-01-2016, 09:20
2 yıldır rs bulamayanlardanım ben de. Bulduğumda nakit yoktu araba satamadığım için, nakit olduğunda araba bulamadım sonuç olarak vazgeçtim 2 yıldır alamıyorsam bir hayır vardır diye, 106 ya devam :

En iyisi 106 ya devam sıfır sıkıntı :)