Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs sorgulama.

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17

yaşar
22-12-2016, 09:10
Öyle bir anda gaza gelip aldığınız yada alacağınız her hangi bir araç adamın belini kırar.

Araba değil önemli olan size satan insanın önemi var.

canozgur106
22-12-2016, 23:44
yoksa rs mi alıcaksın abi ? :)

Doyamadan sattığım için hep aklımda be Çağatay :(

ccoskun
24-12-2016, 09:11
GZD den sonra sana "rs 149" sana yakışırdı be abim çokta iyi olurdu ama verdim ya :)

canozgur106
24-12-2016, 16:59
GZD den sonra sana "rs 149" sana yakışırdı be abim çokta iyi olurdu ama verdim ya :)

'RS 149' beğendiğim Rs lerin başındaydı ama bi süre almayacağım için hiç kafamı bulandırmak istemedim..Yabancıya gitmedi Hüseyin güle güle binsin :)

yaşar
29-12-2016, 09:18
Çekirdekler hazırmı ?

yaşar
29-12-2016, 11:43
Bi kardeşimiz ile ticaret yaptık, clio rs ni aldım Crm suki de bakımlarını yaptırdım yürüyeninde problem yoktu, bir kaç kişi servisde aracın şase değiştirdiğini söyledi ilk önce inanmadım sonra araştırdım evet servisde şase işlemli yazmışlardı, sonra aldım aracı üst katdaki ekspertiz servisine götürdüm istoç oto market de sürekli çalıştıgımız ekspertiz, dedimki şu araca ekspertiz sadece kaporta için yaparmısınız dedim yaptılar, kaput değişik bel altında 3 parça veya 4 parça boya var dediler özellikle sordum aracın şaselerde işlem varmı ? yok şaselerde işlem yok. Borcumuz ne kadar dedim gerekmez bu seferki bizden olsun dediler, sağolun çok teşekkür ederim diyerek ekspertiz kağıdınıda alarak çıktım, daha sonra samsun dan yunus ile takas karşılığı anlaştık o polosunu takasda verdi bende clio yu verdim ekspertiz kagıdınıda gösterdim, aracın şanzımanından ses geliyor diyerek ufak bir pazarlık daha ettik, takas 20 ye anlaşmış olduğumuz aracı 18,500 hayırlı olsun dedik gönderdik, noter işlemleri yetişmedi vergi borcu vs vardı hafta içi hallederiz dedik gönderdik kardeşlerimizi, pazar günü yunus beni arayarak motoru kırıldığını söyledi nasıl olduğunu anlattı yapabilecek birşey varmı dedim motor inince anlarız dedi, Asıl iş başlıyor:) motor söküldükten sonra motor numarasının farklı olduğunu söyledi motorun çenc olduğunu söyledi motor söküldüğünde ön şaselerin kaynaklı olduğunu söyledi fotograflandırıp bana attı, bende bunun ile alakalı ilk olarak ekspertize gittim, arkadaşlar böyle böyle bir cenazemiz var nasıl yaparız ? abi yapacak birşeyimiz yok zaten senden ekspertiz ücreti bile almamışız dediler :) kardeşim bari bana ekspertiz fişi verin en azından böyle yardımcı olun dedim oralıda olmadılar hani istersen git mahkeme tavırları :) sonra yunus ile görüştük benden 10 bin üzeri para istedi bende aracı aldığım kardeşimizin babasının yanına gittim, çıkmazdayım ve kimse oralı değil :( babası bana bu iş para ile çözülüyormu dedi evet abi çözülüyor dedim o zaman problem yok bir daha konuşma hallederiz diyerek mevzuyu kapadı, o verdiği sözün rahatlığı ile bende yunus a garanti bankasından 6.000 tl para yolladım oda biraz zarar etti cenazeyi kaldırdık en azından kimse bana bu ticaretden dolayı küfür edemez :) aracın mevzusu yaklaşık 2 sene olacak bana verilen söz sürekli ötelendi sürekli ötelendi en son baba yaşar o ticaret bitti onu unut ben sana ona istinaden para vermem ama senin ile olan diyoloğumuzdan dolayı halledeceğim merak etmememi söyledi, bizde yine bir rahatlama :) araç ticareti yaptığımız kardeşimizde trafik kazası geçirmişti o dönem, başlarını ağrıtmak istemedim sürekli neticede ölümden dönmüştü çocuk :(

Gel zaman git zaman aldığım 5 kuruş para yok verilen sözlerin hiç bir hükmü yok bahsi geçen insanların maddi durumu çok ama çok iyi Gözüm varsa ALLAH belamı versin keşke daha çok kazansalar. Yıl sonuna kadar ben sana ödeme yaparım abi sen bizi idare ettin sağol dedi kardeşimiz ama yıl sonu geldi yine yok yine yok belki başkası için 5.6 bin liranın önemi yoktur ama benim için var, şimdi siz olsanız ne yaparsınız ?

Verilipde yerine getirilmeyen sözemi yanarsınız? kardeşim dediğiniz insanın size mandik atmasınamı kızarsınız ?

Yoksa din imandan bahsedip hacca umreye giden adamın bana verdiği sözü yerine getirmediğinemi kızarsınız ?

exclusive
29-12-2016, 13:26
Çok dandik bi mevzu geçmiş olsun

GokhanRS
29-12-2016, 13:35
yaşar üstand bunu konulaştırki insanlar uyansın. change motor çıkmak ne demek yahu. direk suç yani kim yaptıysa. bildiğin hapislik.

kalipson
29-12-2016, 13:41
Allah yardımcın olsun.
Zor bir durum. Keşke şu sıfır araba fiyatları zamanında da astronomik olsaydı da böyle saçma sapan ellere düşemeyeydi diye enteresan fikirler akla gelmiyor değil.

Daha neler neler...

yaşar
29-12-2016, 14:22
Gerizekalı ben, halen insanlar hakkımda yanlış düşünmesin diye zerre kadar kırıcı söz söylemedim :)

Sonra bakıyorum yaptığımız iyilik bize koca bir kazım olarak dönüyor.

Techturkeyde o zaman aracı almadan önce FORUMDA yazılanları görseydim hiç bulaşmazdım, ama şimdi yapılan işlemi görünce o aracı bana bile bile ÇAKTILAR.

Plaka 61 DF 111 miydi neydi tamda hatırlamıyorum aracı.

kalipson
29-12-2016, 14:40
Çakarlar abicim çakarlar. Hiç acımazlar. Buradan yazmayayım şimdi "benim bildiğim kadarıylaki" isimlerini ama öyle çiğ tipler var ki. Anlatılmaz yaşanır. Hatta aldığın hizmet ya da üründen dolayı kaza yapıp ölme ihtimalin bile olsa umurlarında olmaz. Onlar (kendilerini çok iyi bilirler) kazandıkları paraya ya da olayın menfaatlerine yarayıp yaramadığına bakarlar.
Allahtan korkmayan kuldan korkar mı?

canozgur106
29-12-2016, 14:59
Allah böyle sıkıntılı şeyler yaşatmasın kimseye..

kalipson
29-12-2016, 15:02
Allah böyle sıkıntılı şeyler yaşatmasın kimseye..

Amin Can, amin. Benden uzak Allaha yakın olsun bu tarz sıkıntılara sebep olan tipler.

KÖROĞLU
29-12-2016, 15:18
Sen 6K kaybetmişsin. Onlar haysiyet şefer ve onurlarını.

Bir de emin ol o para onlardan çıkar bu ve benzeri birçok örnek gördüm çevremde, kalmıyor yani.

Ama motor change işi yasal olarak sıkıntı olacak bir durum onu nasıl aştınız ?

yaşar
29-12-2016, 15:22
Şüphe tek gerçektir.

Cenazeyi kaldırdım, samsun dan yunus kardeşime gücümün yettiği kadar o dönemde borcumu ödedim, keşke yaşamasaydık böyle bir durum ama oldu ah edip vah etmenin anlamı yok, şimdi siz olsanız ne yapardınız ALLAH aşkına ?

Sabahları bazen kalkıyorum sinirden deliriyorum nasıl yaparlar bana bunu diye, gerçi o ilk değil birde evo dan yara vermişlerdi.

yaşar
29-12-2016, 15:23
Sen 6K kaybetmişsin. Onlar haysiyet şefer ve onurlarını.

Bir de emin ol o para onlardan çıkar bu ve benzeri birçok örnek gördüm çevremde, kalmıyor yani.

Ama motor change işi yasal olarak sıkıntı olacak bir durum onu nasıl aştınız ?

motoru Ostim sanayisinden faturalı başka motor alıp ruhsata işletmişti yunus, aracın üzerindeki sorunlu motor zaten kırılmıştı ve dikiş tutatacak gibi değilmiş, bana söylenen oydu :(

Orçun Dikayak
30-12-2016, 08:42
Ben bu plakanın muhabbetini hatırlıyorum ya forumdan bi galerici arkadaş yanlış hatırlamıyorsam yine bi arkadaşından almıştı sonra çevreden kuleler v.s değişik denmişti nitekim servise sorgulamalar v.s forumdan yardımlar derken doğrulanmıştı geri vermişti aracı.Keşke biraz foruma baksaydın ya almadan önce eski araçlar bi ton plaka değiştiriyor gerçi sende haklısın çok geçmiş olsun bence bu saatten sonra hak aranacak yer kalmamış bu dünyada ama öbür tarafta acısı çıkar ;)

yaşar
30-12-2016, 10:36
Ben bu plakanın muhabbetini hatırlıyorum ya forumdan bi galerici arkadaş yanlış hatırlamıyorsam yine bi arkadaşından almıştı sonra çevreden kuleler v.s değişik denmişti nitekim servise sorgulamalar v.s forumdan yardımlar derken doğrulanmıştı geri vermişti aracı.Keşke biraz foruma baksaydın ya almadan önce eski araçlar bi ton plaka değiştiriyor gerçi sende haklısın çok geçmiş olsun bence bu saatten sonra hak aranacak yer kalmamış bu dünyada ama öbür tarafta acısı çıkar ;)

Hem Müslüman hem mütahit hem galerici olan birinden hakkımı alamayacağımı söylüyorsunsunuz değilmi?

AliGizda
30-12-2016, 11:13
Bu aracın olayını bende hatırlıyorum, epeyi bir laf kavgası döndü hatta o zaman aracı alan arkadaş arabada sorun olmadığını savundu sonra bayiiye baktırınca gerçek ortaya çıkmıştı, hatta sonra Bağcılar' da bir galeriden ilandaydı o galerici arkadaşta foruma üyeydi ve yazmıştı diye hatırlıyorum.

İnsan bazen tutuluyor, basireti bağlanıyor yaşanıyor böyle şeyler. Allah beterinden saklasın, sakınsın. İki tarafıda tanımam etmem ama gerçekten çok sinir bozucu bir şey yaşamışsınız ve hep olgunlukla karşılamışsınız. Geçmiş olsun, umarım bundan sonrasında mağduriyetiniz bir nebze giderilir.

aykutsafakyaman
30-12-2016, 12:56
Gerizekalı ben, halen insanlar hakkımda yanlış düşünmesin diye zerre kadar kırıcı söz söylemedim :)

Sonra bakıyorum yaptığımız iyilik bize koca bir kazım olarak dönüyor.

Techturkeyde o zaman aracı almadan önce FORUMDA yazılanları görseydim hiç bulaşmazdım, ama şimdi yapılan işlemi görünce o aracı bana bile bile ÇAKTILAR.

Plaka 61 DF 111 miydi neydi tamda hatırlamıyorum aracı.

İlk yazdığın uzun paragraftan sonra aklıma direk 61 DF 111 geldi abi ki oymuş araba. Burda baya mevzusu dönmüştü. Başının gözünün sadakası olsun boşver elbet bi yerden çıkartır Allah acısını

kalipson
30-12-2016, 13:30
Vardır bunda da bir hayır?
Bazen en kötüsüne denk gelmek ve bazı sıkıntılar yaşamak ileride en iyisini bulmanın yolunu açacaktır. Tecrübe ile sabittir.

pt_inanaslan
30-12-2016, 19:08
Talihsiz bi olay olmuş gerçekten yine de çoğu kişinin arkasında duramayacağı şekilde durmuşsunuz arkasında helal olsun
Allah kimseye yaşatmasın böyle durum geçmiş olsun tekrardan

Patisever
31-12-2016, 10:51
uzum zamandır bakamıyorum konuya motoru hasarlı kasası hasarlı arac bakıyorsanız alın yardımcı olurum komple motor yada kasa tertıbatı olarak depoda 2-3 rs parcasi yatıyor

yaşar
31-12-2016, 18:39
Esenyurt da esnaftir kardeşimiz dedigimiz brahim ulu, sağolsun hiç tahmin etmediğimiz yerden yedik darbeyi.

Yıl sonuda geldi geçti ALACAĞIMIZ bakidir belki okuyup vermek isterse beklerim.

Turboğuz54
31-12-2016, 19:37
http://www.techturkey.com/forum/ara-sorgulamalar/107758-clio-rs-sorgulama-150.html

Muhabbeti burda geçmişti okan tüfekle o zaman ki sahibi kavga etmişti sonra servise sorguladı doğru cıktı keşke baksaydınız buraya isimden cıkardım ibrahim ulu bi ara facemde ekliydi turşu turşu 106 sı vardı biblo diye paylaşıyodu normal bu konuda o zaman

kalipson
31-12-2016, 20:28
Yav ne garip insanlar var yaa. .
Allah akıl fikir versin. Biri km.yle oynar, biri arabayı change yapar, bi diğeri de sırf kankisi diye bunu yapan tiplemelerin şakşakçılığını yapar...
Vay arkadaş

yaşar
31-12-2016, 22:03
Valla hayat bu işte kardeşim onun için işi laiki ile yapacaksın, sıralama şu ilk önce sigorta kayıtları sonra 5664 sonra yetkili servis sonra sözünde duran ekspertiz birde tamirci görsün en son.
Dost arkadaş haci hoca kardeş abi yeğen hepsi yalan dolan.
İbrahim Ulu esenyurtda esnaftir umarim yazıları okur dolandirdigi abisine borcunu öder.

canozgur106
01-01-2017, 16:39
Valla hayat bu işte kardeşim onun için işi laiki ile yapacaksın, sıralama şu ilk önce sigorta kayıtları sonra 5664 sonra yetkili servis sonra sözünde duran ekspertiz birde tamirci görsün en son.
Dost arkadaş haci hoca kardeş abi yeğen hepsi yalan dolan.
İbrahim Ulu esenyurtda esnaftir umarim yazıları okur dolandirdigi abisine borcunu öder.

Yaşar bu İbrahim Ulu geçten birisi mi 20li yaşlarda beyaz yüzlü biri..

yaşar
02-01-2017, 08:05
Yaşar bu İbrahim Ulu geçten birisi mi 20li yaşlarda beyaz yüzlü biri..

Evet beyaz tenlidir kardeşimiz :) yaş 21-22 olabilir.

ccoskun
05-01-2017, 08:31
Eli yüzü düzgün geçmişi düzgün rs zaten 5-6 yı geçmez, o 5-6 sıda kolay kolay satmıyor. Satıp 1.6 ies alamıyor satan kişi piyasa öyle bir garip. 20-25 arası alıncak rs devri bitti diye düşünüyorum. Artık rs alıncaksa rs sahibini tatmin etcek bir teklifle gitmek lazım. Can abi sende bayağı bu sayfada aktif olmaya başladın senden güzel bir haraket bekliyorum :)

onurc
05-01-2017, 09:24
nişantaşında bir rs görmüştüm,bir abla sürüyordu,resmini bulursam paylaşacağım.belki yardımımız dokunur rs isteyenlere (:

M U R A T
05-01-2017, 10:42
sahibindende ilanda 172 rs yok gibi alan kimse mi satmaz bu arabayı :)

kalipson
05-01-2017, 11:48
nişantaşında bir rs görmüştüm,bir abla sürüyordu,resmini bulursam paylaşacağım.belki yardımımız dokunur rs isteyenlere (:

RS'ler son dönemlerde ilanlardan ziyade resimlerden el değiştirir oldu zaten :D
Birinin işine yarayabilir hakikaten :)

Grimlord
05-01-2017, 11:50
https://s27.postimg.org/rttim6f9f/017.jpg

Düşünen olursa arkadaşımın aracı satılık

ccoskun
05-01-2017, 12:05
She plakalı bir bayanda vardı onu söylüyorsunuzdur büyük ihtimal. Ama satmıyor.

onurc
05-01-2017, 12:17
She plakalı bir bayanda vardı onu söylüyorsunuzdur büyük ihtimal. Ama satmıyor.

heh yaşa hocam,plaka hafızam iyidir ama hatırlayamadım,she plakalı evet.pek ınceleyemedım hareket halindeydi sapık sanar falan diye.ama arac orjınaldı sanırım bayağı.

canozgur106
05-01-2017, 12:56
Eli yüzü düzgün geçmişi düzgün rs zaten 5-6 yı geçmez, o 5-6 sıda kolay kolay satmıyor. Satıp 1.6 ies alamıyor satan kişi piyasa öyle bir garip. 20-25 arası alıncak rs devri bitti diye düşünüyorum. Artık rs alıncaksa rs sahibini tatmin etcek bir teklifle gitmek lazım. Can abi sende bayağı bu sayfada aktif olmaya başladın senden güzel bir haraket bekliyorum :)

Senin bu yazmaların aldıracak sonunda :) İnan ben Rs2içok sevdim kısa süre bindim ama çok başarı bir araba o yüzden o rakamlara o derece mutlu edecek bi araba yok benim için 106 gti hariç:) Hala daha TE rs in fotolarına bakıyorum içimde var Rs almak ama şu an arabaya ayıracak vaktim yok o yüzden kafam daha boşken almak istiyorum..

ccoskun
05-01-2017, 22:30
heh yaşa hocam,plaka hafızam iyidir ama hatırlayamadım,she plakalı evet.pek ınceleyemedım hareket halindeydi sapık sanar falan diye.ama arac orjınaldı sanırım bayağı.

Araba orjinal evet uzun süredir o bayanda ah bi satsa ��

ccoskun
05-01-2017, 22:33
Senin bu yazmaların aldıracak sonunda :) İnan ben Rs2içok sevdim kısa süre bindim ama çok başarı bir araba o yüzden o rakamlara o derece mutlu edecek bi araba yok benim için 106 gti hariç:) Hala daha TE rs in fotolarına bakıyorum içimde var Rs almak ama şu an arabaya ayıracak vaktim yok o yüzden kafam daha boşken almak istiyorum..
Bence iki arabayada uzun süre binen bir kişi olarak yorumum rs 106 dan daha kaliteli daha güvenli daha kozmetik ve daha hızlı. Halk olarak dışardan görülüşüde rs daha iyi. Tabi bunlar kışisel zevkler abi. 106 nın 25 ettiği 1.6 iesin 30 ettiği günümüzde rs sahiplerine hep söylerim 30+ yazın aşasına vermeyin.

canozgur106
06-01-2017, 17:04
Fikirlerine saygı duyarım kişisel zevk sonuçta :) Bakalım nasibimizde ne var zamanla görücez..

kalipson
06-01-2017, 17:21
Fikirlerine saygı duyarım kişisel zevk sonuçta :) Bakalım nasibimizde ne var zamanla görücez..

Nasipse herşey olur.
Bknz. ben :D

Berker Y.
09-01-2017, 04:09
Bildiğiniz üzere eski Aracım 16 GJ 356 plakalı RSimi bir abime satmıştım. Oda semt'ten yakın bir arkadaşına verdi aynı zamanda benimde arkadaşım.
Bu gün konuştuk bana arabayı satacağını aklımda olmasını söyledi.
GJ RS kısa bir süreliğine satılıktır düşünenler benimle irtibata geçebilir :)

Dentech
09-01-2017, 17:25
bayadır aranıyorum ya rs ya gti,hepsine bulaşıyorum ama piyasa böyle devam ederse vazgeçicem malesef

canozgur106
09-01-2017, 19:43
Bildiğiniz üzere eski Aracım 16 GJ 356 plakalı RSimi bir abime satmıştım. Oda semt'ten yakın bir arkadaşına verdi aynı zamanda benimde arkadaşım.
Bu gün konuştuk bana arabayı satacağını aklımda olmasını söyledi.
GJ RS kısa bir süreliğine satılıktır düşünenler benimle irtibata geçebilir :)

Bence sen geri al :D:D

Berker Y.
09-01-2017, 22:08

Geri almama gerek yok zaten benim gibi istediğim zaman biniyorum :) yeterli bu kadar ben hevesimi aldım abi nasipse Ep3 alacam ben :)

Galip
10-01-2017, 09:57

berker daha rs felan almaz :):)

Cliosportve
10-01-2017, 10:55
Geri almama gerek yok zaten benim gibi istediğim zaman biniyorum :) yeterli bu kadar ben hevesimi aldım abi nasipse Ep3 alacam ben :)

berker daha rs felan almaz :):)

Ahahahah
Uğraşmayın Berker kardeşimle
Bir bakmışssın gene RS almış bir bakmışsın 106 almış :)

ccoskun
10-01-2017, 17:56
Ahahahah

Rs den vazgeçebilen benim gözümde kanseri yenmiş gibidir. Tabi berker'de erken pes etti.

canozgur106
10-01-2017, 19:27
Rs den vazgeçebilen benim gözümde kanseri yenmiş gibidir. Tabi berker'de erken pes etti.

Rs güzeldir tabi ya Allah nasip ederse yine bi 172 alıcam :) Gj için çok ama çok güzel deniyordu ilanda kaldığı zamanda benim bildiğin hepimizde tanıdığı 2 arkadaşım yakından gördü aynı şeyi söylemediler bu güzellik kavramı fanatiklik derecesinde insanları yanıltıcı bilgiler vermesin bizlere..Gidenlerden biride benimle İzmirde görüştüğü günlerde gitti içi güzel kusur bulmak zor ama kaporta için boya konusunda elden geçmesi gereken yerleri var dedi yani daha açığı boyası kötüymüş öyle duydum aslı astarı nedir bu durumun..

ccoskun
10-01-2017, 22:36
Rs güzeldir tabi ya Allah nasip ederse yine bi 172 alıcam :) Gj için çok ama çok güzel deniyordu ilanda kaldığı zamanda benim bildiğin hepimizde tanıdığı 2 arkadaşım yakından gördü aynı şeyi söylemediler bu güzellik kavramı fanatiklik derecesinde insanları yanıltıcı bilgiler vermesin bizlere..Gidenlerden biride benimle İzmirde görüştüğü günlerde gitti içi güzel kusur bulmak zor ama kaporta için boya konusunda elden geçmesi gereken yerleri var dedi yani daha açığı boyası kötüymüş öyle duydum aslı astarı nedir bu durumun..

Can abi sen rs149 u almadın bu dakkadan sonra seni sf patlar. Yada ds3 bulalım sana ��

canozgur106
10-01-2017, 22:39
Can abi sen rs149 u almadın bu dakkadan sonra seni sf patlar. Yada ds3 bulalım sana ��

Rs 149 tam benlikti stock ve görseli olan bi Rsdi..Sf olur Kc olur ama onu satmıyorlarmış veya 1-2 alternatif daha belki çıkar.Ds3 çok güzel ama Thp bindim o motorda olmuşken yeni nesil bi 208 Allure yada Gti isterim:D

Berker Y.
11-01-2017, 00:29

GJ gerçekten güzel bir RS dediğin gibi can abi içinde kusur bulamazsın. Nihayetinde 0 araba değil kaporta olarak sağında solunda ufak çizikler mevcut ama boyası yanık macun yumağı RS değil en azından Boyası bitik vs diye rivayeti çıkarını da biliyorum rencide etmek istemiyorum onu onun bindiği arabaları da biliyoruz :) Bakmak isteyen bakabilir GJ nin boyası gayette düzgün güzelin dedikodusu çok olur :)

Berker Y.
11-01-2017, 00:31
Ahahahah

Sağım solum belli olmaz benim abi biliyosun beni RS almam ama 106 olur herzaman 😜 Galip abi iyi tanımış beni :)

taytay
11-01-2017, 00:43
GJ gerçekten güzel bir RS dediğin gibi can abi içinde kusur bulamazsın. Nihayetinde 0 araba değil kaporta olarak sağında solunda ufak çizikler mevcut ama boyası yanık macun yumağı RS değil en azından Boyası bitik vs diye rivayeti çıkarını da biliyorum rencide etmek istemiyorum onu onun bindiği arabaları da biliyoruz :) Bakmak isteyen bakabilir GJ nin boyası gayette düzgün güzelin dedikodusu çok olur :)

Bana güzel gelen sana çirkin gelebilir veya tam tersi. Benim arabada baktığım ilgilendiğim önem verdiğim noktalar farklıdır senin farklıdır vs vs paranı cebine koyar gider bakarsın hoşuna giderse alır geçersin beğenmezsen de almazsın gti-rs piyasası okadar garip ki acayip mahalle ağzı dönüyor millet laf edicek diye insan araba almaya korkuyor.

kalipson
11-01-2017, 01:49
Bana güzel gelen sana çirkin gelebilir veya tam tersi. Benim arabada baktığım ilgilendiğim önem verdiğim noktalar farklıdır senin farklıdır vs vs paranı cebine koyar gider bakarsın hoşuna giderse alır geçersin beğenmezsen de almazsın gti-rs piyasası okadar garip ki acayip mahalle ağzı dönüyor millet laf edicek diye insan araba almaya korkuyor.

Katılıyorum. Aynı durum Megane RS için de geçerli. Kimisi nesi varsa nesi yoksa dürüstçe söylüyor. Kimi çakal tayfa da uydurmasyon haberlerle milleti arabasından soğutup, arabayı bildiğiniz manipule etmeye çalışıyor aklı sıra. Amaç sahibini bezdirip arabasını elden çıkarmasına sebep olup üzerine çökmek. Çok denk geldim. Allah akıl fikir versin diyor ve millete musallat olmamaları adına en en en iyi RS'lerin onlara nasip olmasını diliyorum. :)

Berker Y.
11-01-2017, 03:10

Tayfun abi sonuna kadar katılıyorum sana senin görüşlerinede ne kadar önem verdiğimi bilirsin seni de çok severim :) Ama bu araba hakkında hep çekememezlik ama o dedikodu çıkaran istediği paraya alamadı diye :)

taytay
11-01-2017, 07:22
Katılıyorum. Aynı durum Megane RS için de geçerli. Kimisi nesi varsa nesi yoksa dürüstçe söylüyor. Kimi çakal tayfa da uydurmasyon haberlerle milleti arabasından soğutup, arabayı bildiğiniz manipule etmeye çalışıyor aklı sıra. Amaç sahibini bezdirip arabasını elden çıkarmasına sebep olup üzerine çökmek. Çok denk geldim. Allah akıl fikir versin diyor ve millete musallat olmamaları adına en en en iyi RS'lerin onlara nasip olmasını diliyorum. :)
Özellikle moral bozmak ego tatmin etmek çok önemli.. Bu arabalardan alıp sattıysan istediğini söyleme hakkı doğuyor :). Önceden ne güzeldi böyle iğrenç polemikler yoktu boyasız rs aldım bindim sattım.

Tayfun abi sonuna kadar katılıyorum sana senin görüşlerinede ne kadar önem verdiğimi bilirsin seni de çok severim :) Ama bu araba hakkında hep çekememezlik ama o dedikodu çıkaran istediği paraya alamadı diye :)
Valla kardeşim piyasa bi garip işte daha 1 sayfa önce çok güzel örneği var abartılan harika denilen arabanın durumu ortada.

taytay
11-01-2017, 07:38
Arabanın güzelliği çirkinliği muhabbeti eskide kaldı, artık sosyal medyaya oynuyorsun her yerde kendini gösterip beğenileri arttırıyorsun herkesle kardeş :) oluyorsun. Sonra hurdaya da binsen en güzeli ve en pahalı senin aracın oluyor. Satmak isteyenler bu yolu takip edebilirler. :)

Berker Y.
11-01-2017, 08:01
Arabanın güzelliği çirkinliği muhabbeti eskide kaldı, artık sosyal medyaya oynuyorsun her yerde kendini gösterip beğenileri arttırıyorsun herkesle kardeş :) oluyorsun. Sonra hurdaya da binsen en güzeli ve en pahalı senin aracın oluyor. Satmak isteyenler bu yolu takip edebilirler. :)

Amannn eh seni be ne güzel söyledin :) birde boncuk diye hitap edilip binilmeyen arabalar var eski fotolarla orda burda paylaşımlar biniyoruz ayaa :P Seviyorum seni taytayyyyy :D

ccoskun
11-01-2017, 09:53

Gj bence duruşu ile bir çok rs si bozar. piyasada 25 tane kalmamış arabalar arasında bence restarasyon görmeyenler arasında kafada gelir. Yada şöyle söyliyim en güzel gri rs gj dir. ***** araba 17 yaşında ufak tefek çizik göçük olur.

ccoskun
11-01-2017, 09:54
Gj bence duruşu ile bir çok rs si bozar. piyasada 25 tane kalmamış arabalar arasında bence restarasyon görmeyenler arasında kafada gelir. Yada şöyle söyliyim en güzel gri rs gj dir. ***** araba 17 yaşında ufak tefek çizik göçük olur.

mal um yazdım ***** oldu.

Orçun Dikayak
11-01-2017, 10:14
RS'de temizlik kavramı sırf kasa ile bitmiyor ya valla dışarda gözüktüğü gibi de olmuyor araba mükemmel duruyor ama 2,5 yılda bana açtığı masrafı bi ben birde çevremdekiler bilir ufak tefek derken deli paralar harcamışım ben ne rs'ler gördüm içi dışı boncuk ama yürürü sürekli saçma sapan gelen sesler ahh ahh Allah herkese eski araç alırken kolaylık versin yanında mutlaka çok çok anlayan biri olsun.
canozgur106 abi sen bi daha rs filan almazsın çünkü gzd kadar temiz duracak rs kozmetik olarak piyasada kaporta komple kc gibi elden geçmiş pek araç olduğunu sanmıyorum illaki gözüne bişeyler batar :)

Berker Y.
11-01-2017, 10:39

Kanka senin arabanda çok güzeldi çok beğeniyordum farklı duruyordu. Grilerin arasında kafa da gelir bence GJ güzel açıklaman için teşekkürler kanka ne kadar arabayı satmış olsam da yeri bende ayrı :)

canozgur106
11-01-2017, 11:34

Sıfır araba değil sonuçta çiziksiz göçüksüz olması tabi imkansız..Ancak sürekli trde tek trde tek denilince beklenti yüksek oluyor :) Neyse ben tam anlamıyla alacak olursam bi şekilde bi yerlerde imkanlar dahilinde olanın iyisine gider bakar niyetlenirim.Gj için benim konuştuğum kişilerden bahsetmiyoruzdur diye düşünüyorum benim konuştuğum arkadaşlardan özellikle bir tanesi fazlasıyla iyi niyetli saygın biri,çok güzel 106lara bindi cebinde parayla Gj ye gidip gözüne hitap etmediği için 70bin gibi bir rakama Fn2 aldı yani öyle boş muhabbete gidip almadan dönüp kimsenin arabasını kötüleyecek biri değil açıkcası bunda bi anlaşalım Berkercim..

canozgur106
11-01-2017, 11:47
RS'de temizlik kavramı sırf kasa ile bitmiyor ya valla dışarda gözüktüğü gibi de olmuyor araba mükemmel duruyor ama 2,5 yılda bana açtığı masrafı bi ben birde çevremdekiler bilir ufak tefek derken deli paralar harcamışım ben ne rs'ler gördüm içi dışı boncuk ama yürürü sürekli saçma sapan gelen sesler ahh ahh Allah herkese eski araç alırken kolaylık versin yanında mutlaka çok çok anlayan biri olsun.
canozgur106 abi sen bi daha rs filan almazsın çünkü gzd kadar temiz duracak rs kozmetik olarak piyasada kaporta komple kc gibi elden geçmiş pek araç olduğunu sanmıyorum illaki gözüne bişeyler batar :)

Gzd yi ben bu zamana kadar hiç ortaya bile getirmedim be kardeşim başkası binmiş olsa öyle şöyle böyle diye ne laflar ederdi işin açığı pek mukayese edilebilecek bir araba değildi :) Dediğin gibi restorasyon görmüş bir Rs olması lazım belkide benim için ama inşAllah bir 172 daha papyonun oraya çekilecek :D

CLIORS
11-01-2017, 12:04
RS Clio Megane fark etmez, en büyük düşmanı kendileridir. Bu kadar dedikoducu bu kadar çekemez topluluğu birarada bulmak zordur. Yazdıklarım kendilerini bilirler zaten. Kullananlar arasında elbette çok temiz pırlanta insanlar da elbette mevcut.

CLIORS
11-01-2017, 12:06
Şanzıman motor kırman turbo patlatman onlar için şenlik kaynağıdır. Bakarlar hasar yok araç sapa sağlam bu sefer yok arabası tırdan düşmüş yok gemi çarpmış, meteora rovaşata yapmışa kadar ilerler yalanlar.

CRX
11-01-2017, 12:37
Basit bir ihtiyaç kredisi ile alınabilecek araçlar için bu kadar kafa yormaya değmez bence , küçümsediğimden değil ,bu araçlara binmek için cebinizde paranız olmasa da oluyor, mesela şu an benim şahsi bir aracım bulunmamakta. Sadece rs için demiyorum 106 sı da 206 sı da diye saya saya bitmez hepsi 15-20 yaşında arabalar. Binmek isteniyorsa binilir bu kadar basit. Kendi arabasını uzay mekiği başkasındakini at arabası görmeye alışkın bir çok kişi.

CLIORS
11-01-2017, 13:10
Basit bir ihtiyaç kredisi ile alınabilecek araçlar için bu kadar kafa yormaya değmez bence , küçümsediğimden değil ,bu araçlara binmek için cebinizde paranız olmasa da oluyor, mesela şu an benim şahsi bir aracım bulunmamakta. Sadece rs için demiyorum 106 sı da 206 sı da diye saya saya bitmez hepsi 15-20 yaşında arabalar. Binmek isteniyorsa binilir bu kadar basit. Kendi arabasını uzay mekiği başkasındakini at arabası görmeye alışkın bir çok kişi.

Her RS i basit ihtiyaç kredisi ile alamazsın onu da hatırlamak lazım.

kalipson
11-01-2017, 13:31
Yemin ediyorum servise gitmeye korkan adam tanıyorum. Bi tane(aslında birden çok fazla sayıları) zırtapoz yarın öbür gün arabaya b.k atabilir diye.

taytay
11-01-2017, 13:36
Yemin ediyorum servise gitmeye korkan adam tanıyorum. Bi tane(aslında birden çok fazla sayıları) zırtapoz yarın öbür gün arabaya b.k atabilir diye.

Oda şöyle oluyor hep kendi içlerinde döner ticaret araba para filan mühim değil yine dostluk kazandı :D ( pampa çaktırma )

cenk_35
11-01-2017, 13:55
En pahalı cliors için ne kadar ihtiyaç kredisi çekmemiz gerekiyor??

Orçun Dikayak
11-01-2017, 14:05
Yaa net konuşuyorum ihtiyaç kredisi dediğiniz nedir benim gözümde 15000 - 20000 TL civarıdır.Ben açık konuşuyorum 17500 TL'ye aldım aracımı 13000 TL'den fazla masraf ettim nereye gitti diye sormayın gidiyor masraf adı üstünde.Arabaya bi binmek var bakmak var bide araba niyetine binip sürmek var bunun farkına varıp araçları ona göre mukayyese edelim derim.
canozgur106 hahaha abi çok isterim ama bence artık 172 değilde MRS kovalama vakti senin için :)

cenk_35
11-01-2017, 14:11
Sa diyorum 30 lira zaten banka kredi veriyor. Senin gözümde diye Bi kavram Yok. Kredi notun iyide istediğin miktarı çekersin.

kalipson
11-01-2017, 14:30
Yorgun ve masraflı bi RS alırsanız, o aracı almak için çektiğiniz kredi gibi bi kredi de aracı diriltmek için çekeceksiniz. Tabii bu kişiden kişiye ve tabii ki araçtan araca değişir. Kimisi boğazından keser adam edecem diye, kimisi de baktı olmuyor eş dost şakşaklamasıyla ona buna kitleyip kurtulma yoluna gider. Yalnız ikinci bahsettiğim olay ilkine göre neredeyse 10 kat fazla bu camiada (!) ne hikmetse.

Çok şükür ki ben arayışlarıma geçen sene bi piyango gibi karşıma çıkan araç sayesinde RS arayışlarıma içime sine sine son verdim. Ama piyasadaki birçok aracı görünce üzülüyorum; ne yalan söyleyeyim. Allah bu araçlara gönül veren ve almayı düşünen arkadaşlara sabır versin.

CLIORS
11-01-2017, 14:55
Bu konunun devamini semtimize hayirli olsun konusuna baglamak lazim.

GokhanRS
11-01-2017, 15:13
Bu konunun devamini semtimize hayirli olsun konusuna baglamak lazim.

abi kaç para kredi çekeyim? talibim aracına :D

HaLuK-35
11-01-2017, 15:31
Alper hoca senelerce cvk diye nam salmis rs e evladi gibi emek verip ondan sonra da megane rs iyle ayni sekilde ugrastigi icin kendi aracini duygusal bagi ve emeklerinden dolayi ayirmak istemis :) Ama malesef kredi muhabbeti yapan arkadaslar hakli,konu hanemize hayirli olsunculara baglanmaz yani :) Cunku alper hoca tarzi sadece sevdigi icin bu islerle ugrasip keyfini alan arabasina emek verip ticari kaygi dusunmeyen adamlar o guzel atlara binip gittiler beyler piyasa agirlikta kendini kurnaz zanneden sosyal medya saklabanligiyla bi yerlere gelip butun yasama amaci zevki takintisi benligi para olan vatandaslara kaldi.Ben sektore senelerimi vericem butun arabalara binip hepsiyle ugrasicam (maddi manevi) pistlerde kosturcam her organizasyonda tuzum buluncak sonra hicbiseyden anlamayan amaci sadece oturdugu yerden internet aleminde taninmak olan hicbiseye emek sarfetmeden ben kralim triplerini yasayan adam arkadaslarin bahsettigi gibi kredisini cekip gelicek meydanlarda caka satcak:) eski adamlarin cogu bu yuzden artik geri planda yeni duzenin icindeki herkeste bu yuzden surekli birbirini dudukleyip saksakliyo ve sorunlar hic bitmiyo.Araclar laguna ic dunyali rs olmus veya sonradan orjinal 106 olmus farketmez :) olayin derinligini kavrama problemini krediden bahseden arkadsslar yasamamis bence :)

Orçun Dikayak
11-01-2017, 15:46
Alper hoca senelerce cvk diye nam salmis rs e evladi gibi emek verip ondan sonra da megane rs iyle ayni sekilde ugrastigi icin kendi aracini duygusal bagi ve emeklerinden dolayi ayirmak istemis :) Ama malesef kredi muhabbeti yapan arkadaslar hakli,konu hanemize hayirli olsunculara baglanmaz yani :) Cunku alper hoca tarzi sadece sevdigi icin bu islerle ugrasip keyfini alan arabasina emek verip ticari kaygi dusunmeyen adamlar o guzel atlara binip gittiler beyler piyasa agirlikta kendini kurnaz zanneden sosyal medya saklabanligiyla bi yerlere gelip butun yasama amaci zevki takintisi benligi para olan vatandaslara kaldi.Ben sektore senelerimi vericem butun arabalara binip hepsiyle ugrasicam (maddi manevi) pistlerde kosturcam her organizasyonda tuzum buluncak sonra hicbiseyden anlamayan amaci sadece oturdugu yerden internet aleminde taninmak olan hicbiseye emek sarfetmeden ben kralim triplerini yasayan adam arkadaslarin bahsettigi gibi kredisini cekip gelicek meydanlarda caka satcak:) eski adamlarin cogu bu yuzden artik geri planda yeni duzenin icindeki herkeste bu yuzden surekli birbirini dudukleyip saksakliyo ve sorunlar hic bitmiyo.Araclar laguna ic dunyali rs olmus veya sonradan orjinal 106 olmus farketmez :) olayin derinligini kavrama problemini krediden bahseden arkadsslar yasamamis bence :)

Hahahaha beyler net olan bu binici var binici var kısaca ;)

taytay
11-01-2017, 15:50
Yorumu okurken arka fon da çalan ahahha
Şampiyonlar Ligi Klibi - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=941RDTKy6hs)

HaLuK-35
11-01-2017, 15:53
Eyvallah taytaycim ��

kalipson
11-01-2017, 16:03
Satılamayan ya da zor satılan RS yoktur; şakşakçısı olmayan adam vardır. :D

ccoskun
11-01-2017, 16:37

Herkezi bir tutmamak lazım. Gayet kolay ve şakşakcısız sattım.

kalipson
11-01-2017, 16:39
Herkezi bir tutmamak lazım. Gayet kolay ve şakşakcısız sattım.

Herkes dedik mi sevgili "ccoskun" ? :)

Galip
11-01-2017, 16:40

elimde çok güzel bir güvercin var :) (bird series) :):):)

Grimlord
11-01-2017, 16:40

Kesinlikle öyle, arkadaşımın rs yaklaşık 2 3 aydır satılıkta duruyor, hiç bir problemi yok. Yürürü sağlam ama pohpohlayanımız yok, ondan satılmıyor :)

ccoskun
11-01-2017, 16:52
Herkes dedik mi sevgili "ccoskun" ? :)

ben söylediğinize katılmıyorum. Bence güzel bir araç satılır elde kalmaz.

kalipson
11-01-2017, 17:40
Katılmayabilirsin. Ben bildiğimi aktarıyorum sadece.

Güzel araç zaten satılıyor; absürt bi rakam istenmedikçe. Sorun zaten güzel olmayanlarda güzel kardeşim. O zaman da 'şakşakçı edition' diye tabir edilen satış tekniği devreye sokuluyor ve aracın sosyal ortamlarda bi güzel reklamı yapılıp kurbanın ağa düşmesi bekleniyor. 2005'ten beri bizzat takip ettiğim RS piyasasının en baba dinamiği bu.

İyi ve güzel olanlar zaten ne ilana düşüyor, ne de el değiştirdiği zaman da biçoğumuzun haberi oluyor. Ben çok şahidim; öyle bi araç mı varmış diye şaşıran eden.

ccoskun
11-01-2017, 18:23
Katılmayabilirsin. Ben bildiğimi aktarıyorum sadece.

Güzel araç zaten satılıyor; absürt bi rakam istenmedikçe. Sorun zaten güzel olmayanlarda güzel kardeşim. O zaman da 'şakşakçı edition' diye tabir edilen satış tekniği devreye sokuluyor ve aracın sosyal ortamlarda bi güzel reklamı yapılıp kurbanın ağa düşmesi bekleniyor. 2005'ten beri bizzat takip ettiğim RS piyasasının en baba dinamiği bu.

İyi ve güzel olanlar zaten ne ilana düşüyor, ne de el değiştirdiği zaman da biçoğumuzun haberi oluyor. Ben çok şahidim; öyle bi araç mı varmış diye şaşıran eden.

Satamayan empoze yapıyor king kral baba tarzı. Onda hem fikiriz. Bir arabanın ederi vardır o fiystlarda satılır. Ama rs piyasası malesef empozelerle yürüyor. Malesef sıkıntılı diye tabir ediliyor ama bir çok arabadan sağlıklı sağlıklı bir rs alınırsa.

kalipson
11-01-2017, 18:33
Geçmiş bazı konularda da çok konuşuldu. Neredeyse bu arabaların belki de yarısı, zamanında bu arabalara çok da merakı olmayan kişilerce, sırf fiyatı sebebiyle (yıllarca satıl(a)mayıp firma indirimi ile) alınmış olmaları sebep oldu bu kondisyona düşmüş olmalarına. Bu tarz insanlar zaten hunharca kullandılar ve ellerinden de çıkardılar zamanla.
Heveslilerinin konuları bolca mevcut zaten. Deney faresine çevirip sonra da millete gazlamaya çalışan tipler hariç tabii. Onları da görmek ve anlamak zaten çok basit. Google amcaya sor, iki dk.nı ayırıp bak anlarsın kimin zihniyeti nasıldır diye. :)

CLIORS
12-01-2017, 12:19
abi kaç para kredi çekeyim? talibim aracına :D

Ne zaman istersen gel al Gokhan :)

M U R A T
12-01-2017, 12:52
Kesinlikle öyle, arkadaşımın rs yaklaşık 2 3 aydır satılıkta duruyor, hiç bir problemi yok. Yürürü sağlam ama pohpohlayanımız yok, ondan satılmıyor :)

ilanını gönderirsen ben bakayım

YsfTzcn
12-01-2017, 14:16
Basit bir ihtiyaç kredisi ile 182 aldım. :) Çok şükür ciddi problemleri yok, keyif alarak kullanıyorum. Aracın dilinden anlıyorsanız, sizi çok üzeceğini de düşünmüyorum.

cliocup172
16-01-2017, 07:37
selamlar 172 rs arayanlar özelden yazabilir ilana koymadan hakkaten degerını bılecek bırıne vermek istiyoruz

brktsr
16-01-2017, 17:38
Bu araçlara binmek için öncelikle gönül vermek gerek sonra parasını verir zaten alırsın iş burda başlıyor asıl zaman maliyet kullanılan orj. ürünler ,yan sanayi uydurma ürünler ve binicisinin bilinci doğrultusunda ya arabanın ömrü uzuyor yada kısalıyor.tabi burda makinanın dilinden anlayın adamında olması gerektiğinide unutmayalım.

Dentech
16-01-2017, 22:55
selamlar 172 rs arayanlar özelden yazabilir ilana koymadan hakkaten degerını bılecek bırıne vermek istiyoruz

cok isterdim ama rakam beni biraz asıyor malesef,ama tertemiz bir rs oldu orası net!

Dentech
16-01-2017, 22:56
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fransiz-ihtilali-clio-172-rs-387592775/detay)

bu nedir ne değildir?

cliocup172
17-01-2017, 07:49
cok isterdim ama rakam beni biraz asıyor malesef,ama tertemiz bir rs oldu orası net!

baska bir gri clio 172 var ondan bahsediyorum benim rs şuan satılık değil :)

Cliosportve
17-01-2017, 09:23
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fransiz-ihtilali-clio-172-rs-387592775/detay)

bu nedir ne değildir?

Eski Erenin arabası bu
Adanadan getirmişti
Adanadada Ismetteydi
Eren bununla baya baya uğraşmıştı ( nicki williams tı sanırım )

ubn
17-01-2017, 12:51
Yok mu temiz 182 :)

Dentech
17-01-2017, 13:09
Eski Erenin arabası bu
Adanadan getirmişti
Adanadada Ismetteydi
Eren bununla baya baya uğraşmıştı ( nicki williams tı sanırım )

baya baya uğraştı,bulaşma diyorsunuz yani :)

cliocup172
17-01-2017, 13:10

Sıfır 172 Rs var isterseniz :o

süleymann
17-01-2017, 15:03
bu rc lerde normal cliolar gibi gaz verince vites kolu oynoyormu?

aslan
17-01-2017, 15:09
Bu araç RS katagorisine giriyor mu?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rsi-127bin-km-ful-orjinal-en-temizinden-387217187/detay)

M U R A T
17-01-2017, 16:19
sahibindendeki YM 7050 kötü duruyorda ne kadar kötü bilgisi olan var mı?

onurc
17-01-2017, 16:23
Bu araç RS katagorisine giriyor mu?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rsi-127bin-km-ful-orjinal-en-temizinden-387217187/detay)

yalnız hakikaten çok güzel duruyor

Galip
17-01-2017, 17:20

var çok temiz çizik yok :) içi dışı pırıl pırıl

8.000rpm
17-01-2017, 17:25

nedir konu ustacım?
:)

cliocup172
17-01-2017, 17:31
nedir konu ustacım?

Sf clio Rs değerini bilene verelim sadece kadranda 0 km yazmıyor harici sıfır yanlıs bırsey mı soyledım acaba :)

ubn
17-01-2017, 17:41

Hangisi mesela??

ubn
17-01-2017, 17:42
var çok temiz çizik yok :) içi dışı pırıl pırıl

Sattığımız haricinde :)

8.000rpm
17-01-2017, 17:44
pek dikkat çekmemiş gibi geldi bana , bi altını çizelim dedim
merak edenler şimdi sorsun işte..
aksiyon alacak adam alır..
almalı yani..

8.000rpm
17-01-2017, 17:45
Sf clio Rs değerini bilene verelim sadece kadranda 0 km yazmıyor harici sıfır yanlıs bırsey mı soyledım acaba :)

pek dikkat çekmemiş gibi geldi bana , bi altını çizelim dedim
merak edenler şimdi sorsun işte..
aksiyon alacak adam alır..
almalı yani..

Galip
17-01-2017, 17:45
Sattığımız haricinde :)

o benden sana gelendi karıştırdın :):)

ubn
17-01-2017, 17:59
o benden sana gelendi karıştırdın :):)

Kanka dk yı değil SU 182 yi dedim ama ben :)

YsfTzcn
17-01-2017, 18:19
Piyasada kaç tane 182 kaldı

ubn
17-01-2017, 19:23
Hepsi duruyo ama sesi çıkmayan var 1-2 tane

AliGizda
17-01-2017, 22:16
sahibindendeki YM 7050 kötü duruyorda ne kadar kötü bilgisi olan var mı?

Bundan 2-3 ay öncede ilandaydı o zamanlar Beylikdüzü Opet' te benzin alırken gördüm gerçekten çok yorgun duruyordu.

cliocup172
18-01-2017, 11:58
Hangisi mesela??

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/219270-clio-rsin-yeniden-douu-vol2-39-sf-323-a.html

ccoskun
18-01-2017, 15:38
Dk galipdeyken içinde gazeteci ölmüştü basın ekspress yolunda.

ubn
31-01-2017, 08:27
Şu eski Vel 182 şimdiki 41 SE 182 rs hakkında çok net bilgiye ihtiyacım var.

Komple boyalı, sağ kapıdan kazası var ve kapı değişik. Üst kapak açılmış ama neden açıldığını bilmiyorum?
Bazı arkadaşlarda makinayla baktıklarında macun var dediler.

Bu aracı Net anlatabilecek arkadaş var mı? Araca boşuna gitmek istemiyorum? Özelden de mesaj atabilirsiniz.

caneroz
01-02-2017, 00:13
araç rs değil ama bilgisi olan var mıdır acaba? Sağ sol çamurluk değişik ve komple boyalı dendi.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-ve-bakimli-sorunsuz-acil-394073923/detay/)

MertSerhanÖ.
01-02-2017, 00:49
25-26 bine kadar ilan harici 172 rs arıyorum.
boya vs olabilir.Kasası düzgün olsun ve en önemli husus motorunun sağlıklı olması.

c20let
01-02-2017, 19:10
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-model-2008-cikisli-clio-rs-172-391003251/detay)

Arac hakkinda bilgi alabilir miyim denenler doğru mu?

ccoskun
03-02-2017, 13:10
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-model-2008-cikisli-clio-rs-172-391003251/detay)

Arac hakkinda bilgi alabilir miyim denenler doğru mu?

Araç kasa olarak 3 parça boyalıydı en son ama 2-3 parçada boya isteyen yeri var. motor olarak ise gayet stabil düzgün çalışıyordu incelediğimde.

c20let
03-02-2017, 18:36
Araç kasa olarak 3 parça boyalıydı en son ama 2-3 parçada boya isteyen yeri var. motor olarak ise gayet stabil düzgün çalışıyordu incelediğimde.

Kasada da masraf varsa o fiyat biraz fazla sanki ?

ccoskun
05-02-2017, 18:20
Kasada da masraf varsa o fiyat biraz fazla sanki ?

Rs piyasası malesef şuan öyle daha iyisi daha uyguna bulabilmen zor. Rs alcaksan alıncak araba bulundumu kaçırılmamalı bence. Veya benim serkan abi ve galip abi gibi sıfırdan yapıp 10-15 bin zarar etmeyi göze alacaksın.

ubn
09-02-2017, 20:49
İlanlar dışında satılık başka 182 var mı?

Cliosportve
10-02-2017, 11:24
İlanlar dışında satılık başka 182 var mı?

İlanlarda azaldı araçlarda azaldı

İlan dışı 172 var motor sanzıman gram sorunsuz

ubn
10-02-2017, 13:48
İlanlarda azaldı araçlarda azaldı

İlan dışı 172 var motor sanzıman gram sorunsuz

Bu 41 SE 307 ne durumda ?

Cliosportve
10-02-2017, 15:47
Bu 41 SE 307 ne durumda ?

o hangisi?

tolgaaydın
10-02-2017, 15:58
o hangisi?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-182-hp-356609084/detay)

Cliosportve
10-02-2017, 16:10
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-182-hp-356609084/detay)

Şu an kendi aracımı bile satıyor veya tekrar alıyor olsam ,
Kompresyon ölçümü + boya kontrolü (tavanlar + direkler ) + seleye oturtma + rs tuner log ölçümleri + yol dynosu yaptırtmadan / yapmadan almazdım.
Bahsi geçen araca port polish + yazılım yaptım fena değildi.

tolgaaydın
10-02-2017, 16:48
Kompresyon ölçümü + boya kontrolü (tavanlar + direkler ) + seleye oturtma + rs tuner log ölçümleri + yol dynosu yaptırtmadan / yapmadan almazdım.

Başkan sen bu arabaya gitmişsin heralde ben aradıgımda öyle demişti eleman. Maviyi almışsınız sonra arkadaşına :D

Kani
10-02-2017, 18:29
İlan dışı olan aracın fiyat,km bilgisini paylaşırmısınız hangi araç ?

ubn
10-02-2017, 23:04

Bu araca motor yaptılar mı peki?? 4-5 kere falan

Cliosportve
13-02-2017, 21:21
İlan dışı olan aracın fiyat,km bilgisini paylaşırmısınız hangi araç ?

özelden yazıyorum

Bu araca motor yaptılar mı peki?? 4-5 kere falan

yok bea

kim diyor onu ?

Cliosportve
03-03-2017, 10:44
Başkan sen bu arabaya gitmişsin heralde ben aradıgımda öyle demişti eleman. Maviyi almışsınız sonra arkadaşına :D

Naptın aramaya devam mı ?

İlan dışı 172 arayanlar

Devam ediyor :)

tolgaaydın
06-03-2017, 09:35
Naptın aramaya devam mı ?

İlan dışı 172 arayanlar

Devam ediyor :)

RS artık içimde bir ukte olarak kalıcak en azından şimdilik başka bahara kaldı diyorum başkan. :)

YsfTzcn
06-03-2017, 11:04

Maviyi ben aldım :D Selçuk saolsun yardımcı oldu. Nazlı 182 sahibi olduk :)

Cliosportve
06-03-2017, 11:54
RS artık içimde bir ukte olarak kalıcak en azından şimdilik başka bahara kaldı diyorum başkan. :)

Maviyi ben aldım :D Selçuk saolsun yardımcı oldu. Nazlı 182 sahibi olduk :)

Dertlerini çözdük
Çok şükür sorunsuz şekilde biniyor Yusuf kardeşim
Rs konusu bence rafa kalkmamalı
Sezon daha yeni açılıyor :)

Ali Özdoğan
06-03-2017, 17:51
172 aranıyor.Varmı düzgün araç satan

Grimlord
06-03-2017, 22:23
https://s12.postimg.org/gje3xdljh/017.jpg

SAtılık 172 var, isteyen olursa arkadaşıma yönlendirebilirim. Yürürü gayet iyidir.

Ali Özdoğan
07-03-2017, 17:57
Detayları özelden anlatabilirmisin?

blacx
07-03-2017, 18:41
https://s12.postimg.org/gje3xdljh/017.jpg

SAtılık 172 var, isteyen olursa arkadaşıma yönlendirebilirim. Yürürü gayet iyidir.

Ahh ahh geçen yaz bndeydi çok ozletti kendini�� rengini vs bn değiştirdim Ankara'da pars rs olarak tanıdılar kendisini�� YouTube pars rs yazarsanız bi kaç videosu var yazdan kalma gideri hakkında fiktiniz olur

anamur
23-03-2017, 08:57
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-retro-garaj-dan-2009-renault-clio-2.0-rs-47.000-km-de-408345743/detay)

bilgisi olan var mı..

Rsci
10-04-2017, 15:12
Bu rsciler aralarında antlaştı herhalde birden fiyatlar 35,40 bin olmuş. Adam 3 ay önce 22ye aldığı arabaya ekstra koymadan 35 yazmış... vti piyasasına rakip geldi herhalde :)

Kahn23
28-04-2017, 13:18
Araç hakkında detaylı bilgisi olan var mı?

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-182-clio-rs-f4r738-420666039/detay)

YsfTzcn
28-04-2017, 14:20

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-182-clio-rs-f4r738-420666039/detay)

Selamlar, araç benimdir.

Şuan sorunsuz motor ve şanzımana sahip, ben aldığımda yağ eksiltme ve şanzımanda sorun vardı. Geçmişinde ciddi büyük kazası yok, çamurluklar, kaput, ön cam değişmiş. Şaselerde ve kulelerde işlem yok. Aynı zamanda ben bütün bakımlarını yaptırdım. Triger Seti, VVT Kasnak, V Kayış Seti, Motor yağı, şanzıman yağı falan Renault un önerdiği ürünler ile yenilendi.

Araç üstünde Pure Motorsport tasarımı Klima iptal kiti var. Kompresyon da bütün pistonlar 190 veriyor. Ciddi alıcılar iletişime geçebilir konuşabiliriz.

YsfTzcn
28-04-2017, 14:21
"Düzeltme yok "

Ayrıca baskı balata da sıfırlanmıştır.

B.cihangir
08-05-2017, 12:11
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr-de-tek-404718730/detay) ara hakkında bilgisi olan varmı?

Redfish16V
08-05-2017, 16:21
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr-de-tek-404718730/detay) ara hakkında bilgisi olan varmı?
yakından incelediğim sahibiylede baya konuştuğum araç.. yakından kesinlikle çok daha iyi duruyor fotolardan.kasa durumuda iyiydi ancak detaylı bilmiyorum

Cliosportve
08-05-2017, 16:46

Araç fiyatına göre en makul olanıdır.

Aracı yakından görmeniz tavsiye ederim.

kalipson
08-05-2017, 17:22
yakından incelediğim sahibiylede baya konuştuğum araç.. yakından kesinlikle çok daha iyi duruyor fotolardan.kasa durumuda iyiydi ancak detaylı bilmiyorum

Kasa olarak beğenmiyorum. 172 ve 182'leri. Yoksa affetmezdim o rakam :) Ama 'RS' olması sebebiyle bence güzel bir araç. Canı alınmış bir çok RS'i düşününce, nadide bir araç olduğu aşikar.

Rsci
16-05-2017, 04:11

Ben bu araca iki sefer niyetlendim, sahibi yaklaşık 1-2 ay önce yine ilana koymuş ben iletişime geçemeden 1-2 gün içinde ilandan kaldırmıştı. Geçen gün gördüm sahibiyle iletişime geçtim bu sefer de araç satıldı dedi yaklaşık 3-4 gün icinde satıldı sanırım. Bugün yine ilanlara bakarken maalesef galerici uyanık bir abimize satıldığını görünce çok üzüldüm. Bana nasip olmadı ama en azından değer kıymet bilen birisine satılsaydı... hayırlısı olsun.

tuner faruk
23-05-2017, 09:40
https://i.hizliresim.com/GBLWP3.jpg

Merhaba beyler bu aracı tanıyan bilen varmıdır ?

AliGizda
23-05-2017, 09:48
[/img]

Merhaba beyler bu aracı tanıyan bilen varmıdır ?

Aynı renk İstanbul' da satılıkta bir tane vardı, canlı görmüştüm ve çok iç açıcı durmuyordu. Plakası YM 7050 gibi bişeydi.

tuner faruk
23-05-2017, 10:09
Aynı renk İstanbul' da satılıkta bir tane vardı, canlı görmüştüm ve çok iç açıcı durmuyordu. Plakası YM 7050 gibi bişeydi.

Takas göndermiş ön iki çamurluk değişik hafif kaput üzerinde diyor motor oem olarak sıfır yapıldı diyor Clio RS sevdiğim fakat cesaret edemediğim bir araç daha detaylı geçmişini bilen elbet vardır burda :)

AliGizda
23-05-2017, 10:40
Takas göndermiş ön iki çamurluk değişik hafif kaput üzerinde diyor motor oem olarak sıfır yapıldı diyor Clio RS sevdiğim fakat cesaret edemediğim bir araç daha detaylı geçmişini bilen elbet vardır burda :)

Daha detaylı bilen elbet vardır ama dediğim gibi eğer plaka oysa çok yorgun duruyordu. Eski plakasını sorsana bi bakalım ne diycek :)

Galip
24-05-2017, 18:02

eski ym nin ta kendisi bu araç

tuner faruk
24-05-2017, 18:04
Daha detaylı bilen elbet vardır ama dediğim gibi eğer plaka oysa çok yorgun duruyordu. Eski plakasını sorsana bi bakalım ne diycek :)

Sordum değil dedi YM ise eğerki geçmişi nedir ?

AliGizda
25-05-2017, 11:08
Ben gördüğümde durumu hiç iç açıcı değildi, Bağcılar' damı Esenyurttamı bi yerden satılıktı. Ben büyük kazasını bile sorgulamazdım gerçi o duruşa.

Omer Yetis
07-06-2017, 10:55
herkese merhaba

forumda yeniyim, ve eski linkler acilamadigi icin hangi araclardan bahsedildigini takip edemedim.
mumkunse, sizlerden su an istanbul'da satilik olan 06 RS 907 plakali Liquid Yellow Clio Mk2 RS otomobil hakkinda bilgi almak isterim.

simdiden gosterecek oldugunuz ilgiye tesekkurler.

yigityedidag
07-06-2017, 16:00
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-retro-garaj-dan-2009-renault-clio-2.0-rs-47.000-km-de-408345743/detay)

bilgisi olan var mı..

Bu araba bilinçli kişiler tarafından kullanılıyor diye biliyorum hatta youtube da videosu var pistte izleyin direk anlarsınız nasıl birinin sahip olduğunu pistte bile nazik kullanıyordu

yigityedidag
07-06-2017, 16:08
herkese merhaba

forumda yeniyim, ve eski linkler acilamadigi icin hangi araclardan bahsedildigini takip edemedim.
mumkunse, sizlerden su an istanbul'da satilik olan 06 RS 907 plakali Liquid Yellow Clio Mk2 RS otomobil hakkinda bilgi almak isterim.

simdiden gosterecek oldugunuz ilgiye tesekkurler..

Eskiden ankaradaydı araç ve sahibi bilinçli bir kullanıcı. Bir parça değişen olması lazım o da bagaj kapağı serviste ilk sahiplerinden kalan . Su an ki satan kişide koleksiyoncu . Tam hatırlamamakla birlikte ilk sahibi renaultta çalışan biri idi

Omer Yetis
07-06-2017, 20:10
hizli cevabiniz ve bilgiler icin tesekkur ederim.
sahibini tanirmisiniz? ve bahsettiginiz video'nun linkini paylasma sansiniz var mi acaba?

tesekkurler.

yigityedidag
07-06-2017, 20:18
hizli cevabiniz ve bilgiler icin tesekkur ederim.
sahibini tanirmisiniz? ve bahsettiginiz video'nun linkini paylasma sansiniz var mi acaba?

tesekkurler.
O arabanin videosu yok bi kere ankara enkada gormustuk arabasini dayanamayip gittik yanina tamimiyoruz kendisini ve sevecen sekilde konustuk muhabbet ettik gitti yanlis hatirlamiyorsam oguzhandi ismi ama soyadini bilmiyorum . O bahsettigim video kirmizi clio 3 RS icin idi

Omer Yetis
07-06-2017, 20:28
tesekkurler

Galip
09-06-2017, 14:35
tesekkurler

o araç internette satılık işte :) çok zevkli araçlardır 182 ler
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-cilo-rs-437831600/detay)

Redfish16V
09-06-2017, 15:56
sarı rs'in sahibi oğuzhan özbek idi.daha önce dediğim gibi aracını bilen seven ve aracı ciddi derecede temiz duruyordu.Şimdiki ilan fiyatı ise kronik olmuş o fiyatlara satılmadı diye biliyorum.

Omer Yetis
11-06-2017, 09:24
tekrar bilgileriniz icin tesekkur ederim.
bence'de internetteki fiyat bu donem icin yuksek, diger bir yandan kulaktan dolma bilgiler ile duydugum otomobilin 43bin TL'ye el degistirdigiydi..

bu tur otomobiller malesef hizli el degistirmekte ve her seferinde piyasa daha da yukselmekte.

kalipson
11-06-2017, 09:49
Fiyata bişey demek istemiyorum ama o araç gerçekten "tek" sözünü hakedecek bi araba. Şu an yazan rakama yakın bi meblağa gideceğinden şüphem yok. Söylemek istedim.

Galip
11-06-2017, 12:30
sarı rs'in sahibi oğuzhan özbek idi.daha önce dediğim gibi aracını bilen seven ve aracı ciddi derecede temiz duruyordu.Şimdiki ilan fiyatı ise kronik olmuş o fiyatlara satılmadı diye biliyorum.

kronik olay sadece bu araçta değil bence genel olarak bir kronik hava var piyasalarda

kalipson
11-06-2017, 13:15
Şahin olmuş 20 lira. Şu nadide araçlara kaç para istenmesi lazım anlamak güç. Ölücülüğü bari tadında bırakmak lazım. Saçma sapan zihniyetler yüzünden biçok rs heder oldu zaten. Çivi çakmayı bırakın üzerindeki çiviyi söküp atacak kadar kırbaçlayan asabi gençlik sayesinde leş+leş kıvamında rs doldu her yer farkında mısınız?
Bari düzgün kalanlar için fiyatı kronik olmuş falan demeyin rica ediyorum.

Redfish16V
11-06-2017, 13:23
Kronik neden yazmışım bilemiyorum aslında anlatmak istediğim araç atıyorum 40a satıldıysa sonra 60a ilan düşmesi komik demek istemiştim.Yoksa iyi mal iyi para eder etmeli ona hiç bir şey demiyorum.Ki sahibi sanıyorum 47 50 gibi rakamdan ilan açmıştı ve verememişti.Sonra satın alan kişinin birden 60 70 gibi farkla ilana koyması biraz garibime gitti.

kalipson
11-06-2017, 13:34
Kronik neden yazmışım bilemiyorum aslında anlatmak istediğim araç atıyorum 40a satıldıysa sonra 60a ilan düşmesi komik demek istemiştim.Yoksa iyi mal iyi para eder etmeli ona hiç bir şey demiyorum.Ki sahibi sanıyorum 47 50 gibi rakamdan ilan açmıştı ve verememişti.Sonra satın alan kişinin birden 60 70 gibi farkla ilana koyması biraz garibime gitti.

Aslında haklısınız. Ekmekten ziyade lahmacun yenmek istenmiş burada. Bariz belli :D
Tek tutar tarafı ise araba iyi kondisyanda. Bi de orijinal sıvı sarı renginde. Bi de asabi gençlik sayesinde rs.lerin piyasası haketmediği şekilde kötü. Gerçi o arabaların kendileri de kötü zaten. İyi olanların çoğu ilana bile düşmeden yer değiştiriyor.

MertSerhanÖ.
11-06-2017, 13:54
172 rs lere 30 35 lira arasında istenmesine bile çok diyenler,şaşırmışlar diyenler var.Hadi şahinleri geçtim,şuan eli ayağı düzgün diyebileceğimiz yani en azından iyi toplanmış 106 lara 35 lira istiyorlar.Gözümle gördüğüm tanık olduğum araçlar var 33 lere verilmeyen 35 lere satılan.
106 lar o parayı ediyosa 172 ler her türlü gözü kapalı eder.

kalipson
11-06-2017, 14:11
Ölücülük başa bela. :D

Lee-on!
14-06-2017, 04:08
Bir şeyin "istenmesiyle" o şeyin "eder olması" aynı şey değil. Fabrika kondisyonunda ve kalitesinde toplanıp bakılmadığı sürece 106 ya 35 verilmez... O da hani alıp çocuğunuza bırakmayacaksanız. Hepi topu 106 yani ne kadar ikonik olsa da... Milletin kafasına göre "keyfe keder" fiyat yazması piyasayı o fiyatlara çekiyor maalesef. Algı da "ee o ediyorsa bu hayli hayli eder!" Öyle bir şey yok arkadaşlar hemen hemen hergün siteyi güncelliyorum hangi aracın hangi fiyata düştüğü buna rağmen nasıl satıldığı görüyorum. 35 den kapıyı açan bir haftada 25e iniyor. Çünkü alan yok. Ha clio rs, astra bertone turbo gibi genelde içine edilmiş lpg ile binilmiş ırzına geçilmiş, zaten sayıca az olmasına rağmen katledilmiş "zamanına has gerçekten ikonik spor araçlar", cidden işini bilen, emin ellerde kişilerce bakılmışsa o zaman dediğiniz paralar verilir. Mesela bugün bir rs girmiş ilana. Aracın kazası var mı yok mu bilemem ama sahibinin itina ile bakıp kullandığı, seçtiği malzemelerden ve titizliğinden belli... Şimdi o adam bile 40 küsür isterken, ki pazarlık edilebilir, layektayn milletin 35 yazması o aracın 35 eder olduğuna anlamına gelmiyor... Clio rs'i seviyorum ve takibimde olan bir araç. Ama fiyatları saçmalaşır ve artık gelişigüzel 40 barajını aşar duruma gelirse ister istemez "acaba" derim ve biraz daha ekler daha yeni veya başka araçlara yönelirim şahsen...

M U R A T
14-06-2017, 08:43
Kimse kusura bakmasın şuan bir rs e 35 verilmez. Serkan ın yaptığı rs leri ayrı tutuyorum onlarda ilanda değil zaten. Bende bir ara niyetlendim rs yapmaya ama en leşi bile 25-30 yazıyor ee ben alsam o halde binmem ve binilecek kondisyona getirmem için bir o kadar daha para harcamam gerektiğini görünce vazgeçtim. Haa fazla titiz olmasam arada gaz basıp cilalayıp satarım mantığında olsam alabilirdim ayrı konu.

kalipson
14-06-2017, 09:27
Irzına geç, çivi çakmadan ilana koy, bi de iki üç tane şakşakçı kankiyle ilana koy, vb.vb.
Bu tarz tiplere değil, g.tü yanmış gibi araba alan arkadaşlara kızmak lazım. Almayın kardeşim bubtarz tiplerden araba. Arabanın bi tek dili yok. Olsa neler anlatacak. Hatta duruşuyla bile anlatıyor. Ama bizim uyanık geçinen gençlik gidip alıyor nasıl oluyosa. 172lerde çok karşılaştığım bi durum. Baktı olacak gibi değil, ister istemez o şark kurnazlığı içeren ezik sistemin parçası oluyor. Kötü niyet olmasa da arabayı överek elden çıkarmaya çalışıyor. Hee bi de dediğim gibi, art niyetli uyanıklar var ki evlere şenlik. Gazlamalık ve sezonluk araba arama gibi bi zihniyet oluşmuş memlekette.

kalipson
14-06-2017, 09:36
Bir şeyin "istenmesiyle" o şeyin "eder olması" aynı şey değil. Fabrika kondisyonunda ve kalitesinde toplanıp bakılmadığı sürece 106 ya 35 verilmez... O da hani alıp çocuğunuza bırakmayacaksanız. Hepi topu 106 yani ne kadar ikonik olsa da... Milletin kafasına göre "keyfe keder" fiyat yazması piyasayı o fiyatlara çekiyor maalesef. Algı da "ee o ediyorsa bu hayli hayli eder!" Öyle bir şey yok arkadaşlar hemen hemen hergün siteyi güncelliyorum hangi aracın hangi fiyata düştüğü buna rağmen nasıl satıldığı görüyorum. 35 den kapıyı açan bir haftada 25e iniyor. Çünkü alan yok. Ha clio rs, astra bertone turbo gibi genelde içine edilmiş lpg ile binilmiş ırzına geçilmiş, zaten sayıca az olmasına rağmen katledilmiş "zamanına has gerçekten ikonik spor araçlar", cidden işini bilen, emin ellerde kişilerce bakılmışsa o zaman dediğiniz paralar verilir. Mesela bugün bir rs girmiş ilana. Aracın kazası var mı yok mu bilemem ama sahibinin itina ile bakıp kullandığı, seçtiği malzemelerden ve titizliğinden belli... Şimdi o adam bile 40 küsür isterken, ki pazarlık edilebilir, layektayn milletin 35 yazması o aracın 35 eder olduğuna anlamına gelmiyor... Clio rs'i seviyorum ve takibimde olan bir araç. Ama fiyatları saçmalaşır ve artık gelişigüzel 40 barajını aşar duruma gelirse ister istemez "acaba" derim ve biraz daha ekler daha yeni veya başka araçlara yönelirim şahsen...

Katılıyorum. Ağzınıza sağlık. Araba leş durumdaysa ne marka ya da ne model olduğu hiç önemli değil. Tabii ki fiyatı da. Çünkü satılmıyor uzun süre.

Sarı için ise fiyat bence olması seviyelerde ya da hadi bilemedin bi tık fazla olsun. Çünkü muadili yok. Ee ***** bu arabaların seveni de çok. Hal böyleyken fiyat şahsen benim gözüme pek batmıyor nedense. :)

Cliosportve
14-06-2017, 10:14
Kim ne derse desin
Millet kar ede ede yoluna devam ediyor :D

AliDogukan
27-06-2017, 02:38
25 bine kadar motoru sorunsuz para harcatmayacak,boyasız filan zaten demiyorum da ağır hasarı şaside işlemi olmayan 172 bulmak mümkün müdür ?

Met
27-06-2017, 11:36
para harcatmayacak rs var mı ki :D

AliDogukan
27-06-2017, 12:05

Yok mu ? Merakımdan soruyorum yanlış anlamayın :D

Met
27-06-2017, 12:26
Yok mu ? Merakımdan soruyorum yanlış anlamayın :D

En azından 30 lira bandına kadar yok :)

Grimlord
27-06-2017, 12:29
Vardı aslında, fiyatı da gayet uygun yazıldı. Motor yada yürüyeninde hiç bir sıkıntı yoktu. Ancak bu seferde millet " niye bu araba bu kadar ucuz" kıllandı, aramadı. Satışta neredeyse 1 ay durdu araba. Bizim millete iyilik yaramaz çünkü. 35bin lira yazılsaydı çok mu süper bir araba olacaktı acaba :D

erh
27-06-2017, 12:43
Beyler 06 TIC 01 plakali araba nasildir ? Satiyormus sahibi sanirim alinir mi nasildir motor durumu ?

AliDogukan
27-06-2017, 12:53
Teşekkür ederim cevaplar için.Renk farketmeksizin 172 satan varsa dilerse pmden dilerse buradan yazarsa bi bakabilirim beklentilerim şasisi işlemsiz motoru sağlıklı orta halli bir araç,boncuk bir şey aramıyorum

Galip
29-06-2017, 17:01
Beyler 06 TIC 01 plakali araba nasildir ? Satiyormus sahibi sanirim alinir mi nasildir motor durumu ?

ben satmayacağını düşünüyordum ama eğer satıyorsa git ve al hepsi bu

Lee-on!
29-06-2017, 23:07
Yıkık dökük araçlar kendini belli ediyor zaten gerek sahibinin üslubuyla gerek aracın duruşuyla. Bir de salak saçma fiyatlar yazmıyorlar mı tam efsane. Ara ara ayda 1 düzgün araç düşüyor makul denecek şekilde. Gerçi dışı ne olursa olsun içi laguna olma ihtimali var yine dikkatli olmak lazım.

ramo35
29-06-2017, 23:20
artık saçma fiyat şöyle böyle fiyat aralığından vazgeçin neye göre saçma uçuk kaçık. kimse kusura bakmasın 1.6 ies 30-40 lı paralara alıp sevinen ler var. geçenlerde gözümün önünde vtec2 41 bin tl ye satıldı bitane keza corsa 1.7 ler 17-18 den aşağı zaten elle tutulanı bile yok. İsteyen kabul etsin yada etmesin rs ler karakterli araçlar özel bir araç evet abi içi sümbülle 1.4 16v yle aynı olsun olmasın bu arabanın onlarla yakından uzaktan alakası yok hele ki yukarda bahsettiğim araçla hiç alakası yok zaten kıyaslanıcak araçlar bile değiller. Eğer bu araçlar 25-30 lira bandının üstüne çıktılarsa haklarıdır bu araçların(çöp tenekesi ve jilet olması gereken rs ler var onları saymıyorum) Türkiyede sayılı olan , parçaları rahatça bulunan ve ucuz olan , yakıtı 320d lerle neredeyse aynı olan ve gayet yeterli performansı olan bir araç hakkı 20-25 olmamalı. kusurum ve ayıbım olduysa affola...

kalipson
30-06-2017, 00:11
artık saçma fiyat şöyle böyle fiyat aralığından vazgeçin neye göre saçma uçuk kaçık. kimse kusura bakmasın 1.6 ies 30-40 lı paralara alıp sevinen ler var. geçenlerde gözümün önünde vtec2 41 bin tl ye satıldı bitane keza corsa 1.7 ler 17-18 den aşağı zaten elle tutulanı bile yok. İsteyen kabul etsin yada etmesin rs ler karakterli araçlar özel bir araç evet abi içi sümbülle 1.4 16v yle aynı olsun olmasın bu arabanın onlarla yakından uzaktan alakası yok hele ki yukarda bahsettiğim araçla hiç alakası yok zaten kıyaslanıcak araçlar bile değiller. Eğer bu araçlar 25-30 lira bandının üstüne çıktılarsa haklarıdır bu araçların(çöp tenekesi ve jilet olması gereken rs ler var onları saymıyorum) Türkiyede sayılı olan , parçaları rahatça bulunan ve ucuz olan , yakıtı 320d lerle neredeyse aynı olan ve gayet yeterli performansı olan bir araç hakkı 20-25 olmamalı. kusurum ve ayıbım olduysa affola...

Ben laf yetiştirmekten yıldım. Siz gene üşenmemiş yazmışsınız. Bizim insanımız, hele hele reno grubuna bakanların çoğu maalesef ölücü. Hem param dursun hem de pastam olsun. Yok öyle bişey arkadaş. Bazıları istiyor ki 20 lira olsun, çiçek gibi olsun, benim olsun. Oldu anam. Başka? 1 depo da benzin koyup öyle yollasınlar di mi? Sırf bu salak saçma müşteri portföyü yüzünden bi gün istemeyerek de olsa bu markadan kopacam yemin ediyorum. Sahtekarlıklar, düzenbazlıklar, olmayan şeyi varmış gibi göstermeler veya tam tersi, sezonluk gazlanacak araba muhabbetlerine meze olmuş rs'ler, fiyat öldürmek için taklalar atmalar, anasını belleyip ona buna itelemeye çalışmalar, vb vb vb... Abidik gubidik muhabbetler...

Yıldım dedim ama gene yazmışım :/

Cliosportve
30-06-2017, 15:01
25 lira civarına CİXO RS iyidir

iynn-RS
30-06-2017, 21:16
ben satmayacağını düşünüyordum ama eğer satıyorsa git ve al hepsi bu

Satmayi birak boylesini bulsam bitane daha alirim :)

canozgur106
01-07-2017, 03:26
Satmayi birak boylesini bulsam bitane daha alirim :)

Atmosferik sesini çok özledim be İbrahim :D

Galip
01-07-2017, 16:05
25 lira civarına CİXO RS iyidir

en sevdiğim araçlardan biri epey gizemli

Cliosportve
02-07-2017, 22:17
en sevdiğim araçlardan biri epey gizemli

Halan Satılmamış
Hayret ediyorum

TF7R
17-07-2017, 08:04

ben 2 sene sadece filtre egzos olarak kullandım hatta her hafta fix 10 tane rollü vardı. Bir makine 2 sene tık demez mi ya :s

kalipson
17-07-2017, 16:25
Para harcatmayan RS var. Olmaz mı? Ama marifet onu bulabilmekte. Tabii bi de Merdan usta gibi bi tanıdığınız olmalı. :)

kalipson
17-07-2017, 16:30
Para harcatmayan RS var. Olmaz mı? Ama marifet onu bulabilmekte. Tabii bi de Merdan usta gibi bi tanıdığınız olmalı. :)
Hee aklıma gelmişken... Bi o kadar daha önemli bi husus var. Ölücülük, mezarcılık yapılırsa olmaz o iş. Paraya kıyacan. Hem pastam olsun, hem param cebimde dursun diye bi olay anca masallarda olur.
Bu nadide makinalara merakı olan arkadaşlara ufak bi tavsiyem olsun istedim. :)

ccoskun
18-07-2017, 18:19
okadar leş arabalar satılırken cixo nun satılmaması cidden hayret edici. Kaçırılmıcak araba rs'e gerimi dönsem =)

Cliosportve
18-07-2017, 19:48
CİXO halan satışta mı duruyor ?
İnanamıyorum ...

MertSerhanÖ.
18-07-2017, 19:56
mustang cıxo gt

tolgaaydın
27-07-2017, 11:11
CİXO halan satışta mı duruyor ?
İnanamıyorum ...

Başkan bahsedilen araba hangisi bakayım ben.

razzmatazz
03-08-2017, 15:46
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takasli-clio-rs-172-465705122/detay/)

araç hakkında bilgisi olan varmı ?

tolgaaydın
03-08-2017, 16:50
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takasli-clio-rs-172-465705122/detay/)

6-7 ay önce belki o kadar bile olmadı 21.000tl den ilanı vardı. Masraflı diye yazıyordu ilanda ama hallettiler sanırım. Yolcu airbag kısmı marspiyeller kaput kapılar cok dikkat cekiyor bi garip :)

AliGizda
04-08-2017, 09:37

Eski plakası YM 7050 sanırım, aynı renkte vardı bir tane İstanbul' da Esenyurttanmı ne satılıktaydı. Eğer oysa canlı benzin alırken gördüm aracı hiç iç açıcı durmuyordu.

canozgur106
09-08-2017, 20:39
--- EMSALSİZ---------CLİO RS -------SADECE 45.500 KM 'DE-----
İlan No: 467357435
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-clio-rs-sadece-45.500-km-de-467357435/detay)

Arkadaşlar bu araç nedir ne değildir bilen var mı..?

Met
09-08-2017, 21:52
iç plastik aksam 45 bindeyim demiyo bence abi, ayrıca 2 parça değişen var 48 çok değil mi ya ? 45 bile çok bence

MertSerhanÖ.
10-08-2017, 00:36
1 1.5 ay önce ihaleden 28 bin lirayamı 26 bin lirayamı ne satıldı.48 :))))

Grimlord
10-08-2017, 07:05
45bindeki arabanın direksiyon iki taraflı kırılmış, ilginç :D

Agent
10-08-2017, 11:03
Araç çok kafa karıştırıcı, arka tampon, jantlar RS değil. Kaldı ki ESP tuşunun yanında cruise açma tuşu olması da lazım. TR ye 1 gri, 1 siyah, 1 sarı, 2 mavi girmişti bu kasa RS den. Bunun o gri olup olmadığını araştırmak lazım.

MertSerhanÖ.
10-08-2017, 11:10
Araç çok kafa karıştırıcı, arka tampon, jantlar RS değil. Kaldı ki ESP tuşunun yanında cruise açma tuşu olması da lazım. TR ye 1 gri, 1 siyah, 1 sarı, 2 mavi girmişti bu kasa RS den. Bunun o gri olup olmadığını araştırmak lazım.

bu araba 182 rs değil ki zaten:) 172 rs. mk2 faz 2 rs.
182 ler faz 3 geçiyor.Ara kasa bunlar

Galip
10-08-2017, 16:18

ara kasa tutulmuyor diyorlar doğru mu ? :)

kalipson
10-08-2017, 16:37

Maşallah nick'inizin hakkını veriyorsunuz :D
Seviyorum bu tarz arabaların detaylı takip edenleri. :)

MertSerhanÖ.
10-08-2017, 19:21
ara kasa tutulmuyor diyorlar doğru mu ? :)

p*ç onlar p*ç sevilmeez:)))

Agent
11-08-2017, 09:46
Maşallah nick'inizin hakkını veriyorsunuz :D
Seviyorum bu tarz arabaların detaylı takip edenleri. :)

Siyah olanı bendeydi 1.5 sene falan kullandım 15.000 den 30.000e kadar :) 4-5 sene önce 30.000 de iken 27.750 ye satmıştım çiziksiz.. Benden sonra araba 3 kere motor kırmış, kaç yeri boyanmış ve bütün parçaları sökülmüş 80000 de olmuş 40 lira istiyorlar :)

canozgur106
11-08-2017, 22:31
Araba dert spec çıktı,Fazla merak iyi değil :D

Met
11-08-2017, 22:39
Araba dert spec çıktı,Fazla merak iyi değil :D

207 alıyosun, huzura eriyorsun abicim :D :D

aykutsafakyaman
12-08-2017, 09:58

Ayni seyi yazicaktim sen yazmisin zaten :) Ayrıca renault'un plastik kalitesi çok iyi olmayabilir ama direksiyon 40 binde o hala gelemez. Klima paneli de cok kullanilmis gibi.

PULAT
05-09-2017, 20:55
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dusuk-kmli-rs-472747159/detay)

araç hakkında bilgisi olan?

Grimlord
05-09-2017, 22:41
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dusuk-kmli-rs-472747159/detay)

Motoru pek iç açıcı değildi 1-2 sene önce, iyice baktırın isterseniz

PULAT
06-09-2017, 06:58
Motoru pek iç açıcı değildi 1-2 sene önce, iyice baktırın isterseniz

Bir arkadaşım merak etmişti ben bir daha 172 koymam zaten kapıma ırak olsun benden :)

tolgaaydın
06-09-2017, 08:43

Ankaradan çekme belgeli satıldı. 18.000tl falan yazıyordu ilanda. Yağ yakma, duman atma vardı. Israrla orjinal km diye söylemişti. Başınızdan geçen RS belası sizi bayağı soğutmuş anlaşılan. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. :)

PULAT
07-09-2017, 07:40
Ankaradan çekme belgeli satıldı. 18.000tl falan yazıyordu ilanda. Yağ yakma, duman atma vardı. Israrla orjinal km diye söylemişti. Başınızdan geçen RS belası sizi bayağı soğutmuş anlaşılan. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. :)

Amin usta cümlemizi inşAllah. Şu an ömrümün 3 yılı ipotek altında makasçı ve araç satarken sahtekarlığın dibine vuran şerefsizler yüzünden. Çoluk çocuğumun rızkını belki harcıyorum yok yere bankaya. Ama bunun diğer tarafı var elbet :)

kalipson
07-09-2017, 11:57
Geçmiş olsun. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Maalesef bazı enteresan(!) insanlar var; özellikle Renault Sport grubunda.
Keşke satıp da ya da peşlerini bırakıp başka marka/modellere kanalize olsalar da rahat bi nefes alsa şu güzelim arabalar ve onlardan da önemlisi bu arabaları onlardan alan saf ve temiz insanlar.

Dentech
10-09-2017, 22:30
0 RS 172 ph1 arayan varsa bana ulaşabilir,bazı durumlar sebebiyle satmak zorunda kalıcam malesef,aracın konusu mevcut ve neler yapıldığı belli bir araba,harcanan para zaman emek belli
0505 616 38 88

Cliosportve
11-09-2017, 12:42
0 RS 172 ph1 arayan varsa bana ulaşabilir,bazı durumlar sebebiyle satmak zorunda kalıcam malesef,aracın konusu mevcut ve neler yapıldığı belli bir araba,harcanan para zaman emek belli
0505 616 38 88

Hayırlı olsun
Çok kısa sürdü Rs ile beraberlik...
Umarım sıkıntılarınız halolur

Cliosportve
11-09-2017, 12:43
Geçmiş olsun. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Maalesef bazı enteresan(!) insanlar var; özellikle Renault Sport grubunda.
Keşke satıp da ya da peşlerini bırakıp başka marka/modellere kanalize olsalar da rahat bi nefes alsa şu güzelim arabalar ve onlardan da önemlisi bu arabaları onlardan alan saf ve temiz insanlar.

Bir insanın alıştığı markadan vazgeçmesi çok zor
Hele ki Renault sport ise.
Ama tek bir amaca göre bu araçlara sahip olan kişilere ise lafın ona bende katılıyorum :)

Dentech
11-09-2017, 12:53
Hayırlı olsun
Çok kısa sürdü Rs ile beraberlik...
Umarım sıkıntılarınız halolur

hiiiç istemiyorum aslında zaten,cok keyifli cünkü ve bidaha bu kondisyonda bulmakta zor,yani sıfır rs nereden bulcaz :(ama tesekkürler

Dentech
14-09-2017, 18:31
küçük bir güncel çekelim

Dentech
14-09-2017, 18:33
https://i.hizliresim.com/1GnJpG.jpg (https://hizliresim.com/1GnJpG)

Dentech
14-09-2017, 18:35
https://i.hizliresim.com/YO5gED.jpg (https://hizliresim.com/YO5gED)

İçi dışı 10/10

Cliosportve
01-10-2017, 20:28
Clio Rs 172 arayan varsa , eski araacım VE Plakalı Rs ilan dışı satılık ...Aciliyeti vardır....

kalipson
01-10-2017, 21:25
https://i.hizliresim.com/YO5gED.jpg (https://hizliresim.com/YO5gED)

İçi dışı 10/10

Çok diri duruyor. Maşallah.
Zamanında da keşke bu 172'likler hep böyle itinayla bakılabilseydi... :(

ccoskun
02-10-2017, 08:43
Efsane isim satılık =) rs dünyasının ajda pekkanı =)

Dentech
22-10-2017, 16:33
aciliyet sebebiyle rs i satmam gerekiyor,uygun bir rakama vereceğim,arac su an dby detailing de önümüzdeki hafta bitmiş olur. rs düşünenler ilgililer alsın istiyorum ilan vermek istiyorum..

Dentech
22-10-2017, 16:34
*ilan vermek istemiyorum

Grimlord
22-10-2017, 19:11
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-takasli-493386914/detay)

Aracı bilen var mı? Arkadaş zehri aldı benden, rs almak istiyor :D

AliGizda
23-10-2017, 08:09
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-takasli-493386914/detay)

Eski YM 7050 yada YJ' ydi tam hatırlamıyorum. Bi kere canlı gördüm yıkık duruyordu eğer aynı renkten başka yoksa, önceki sayfalarda tuner faruk sorgulamıştı bi bak istersen.

onurc
23-10-2017, 08:27
arabayı yanlıs hatırlamıyosam bebek sahilinde görmüştüm,plakayı hatırlamıyorumda rengi buydu sanırım.sesi soluğu da pek güzel gelmiyordu.resimler açık ve net zaten

Dentech
23-10-2017, 20:33

ankaradaysa arkadas sıfır rs verelim?

Grimlord
23-10-2017, 20:46
ankaradaysa arkadas sıfır rs verelim?

Valla abi o kadar bütçesi yok, yoksa direk senin arabayı aldırırdım ona :D

asmisinsan
16-11-2017, 23:51
Varmi temiz rs fiyati ucuk olmayan☺

MertSerhanÖ.
17-11-2017, 00:30
fiyatı uçuk olmayan rs yok.Olanlardan da lütfen uzak durunuz.(bir dost)

Grimlord
17-11-2017, 00:33
Umarım aradığınız gibi bir araç bulursunuz :)

asmisinsan
17-11-2017, 11:31
Umarım aradığınız gibi bir araç bulursunuz :)

insallah kendim eski renault serviste mekanikerdim kasası düzgün olsa geri kalanları kendi evinim altında kapalı garajım var yavaş yavaş yaparım 2. araç olacak zaten

asmisinsan
17-11-2017, 11:32
bi tane 45 bin istenen faz 2 var o araca o parayı vermeye degermi gercekten yazıldıgı gibimi?