Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil planları
Burak-Akın
08-05-2015, 19:59
Kardeşim detay verir misin ilk defa gideceğiz gezilecek nere var 5 gün kalacağız ama milli park gezilmeye değer mi
Milli parka 1 defa gittik gayet güzeldi. Biz genelde kadınlar denizinde kalıyoruz
Eğer orayı düşünürseniz otel önerisi yaparım
Burak-Akın
08-05-2015, 20:14
Kardeşim detay verir misin ilk defa gideceğiz gezilecek nere var 5 gün kalacağız ama milli park gezilmeye değer mi
Aslında yazılacak çok şey var ama ben biraz özet geçeyim; Milli park denize girip piknik yapmak için gayet güzel biyer ama club eğlence tarzında bişey beklemeyin. Kuşadası zaten alanya,çeşme,bodrum gibi pek hareketli biyer değil.
Biz 5 yıldır kadınlar denizine gidiyoruz. Orası da pek hareketli değildir ama birkaç güzel club mevcut. Eğer eğlence mekanı arıyorsanız merkezde kaleiçi club var hiç gitmedim ama baya reklamını gördüm
Kadınlar denizinde önereceğim oteller; asena, blue sky, imbat. Geçen yıllara göre bu yıl biraz daha fiyatlar uygun. Diyer bölgedeki kuşadası otellerini bilmiyorum araştırıp kafanıza yatan olursa gidin tabiki
İzzet Göçmen
08-05-2015, 21:00
Bende Öneri alabilirmiyim,Bodrum,antalya olabilir izmir de olabilir agustos ayı içinde ailecek gidebilcegimiz nezih bi mekan arıyoruz kafa dinlemek +tatil yapmak amacımız,bar vs olmaması tercih sebebi ..
Onceki sayfalarda resimleri paylasilan Troya Aqua Park nasildir ? Bu park Rixos Premium Belek bunyesinde mi ? Bir kac yerde disaridan ucretle ziyaretci alindigi yazilmis, cok kalabalik olmuyor mudur bu sekilde ? 2 erkek aliyorlar mi damsiz :)
AyrtonSenna
09-05-2015, 11:54
Allah nasıp ederse benimde şöyle bir tatile ihtiyacım var ya eski foça izmir,mordoğan,yenifoça yada muğla fethiye ve dalamana yıllık iznimi alırsam 1.5 haftalık tatil var kafamda ramazan öncesi veya ramazan sonrası bir mani olmazsa düşüncem bu sizce nasıl plan
Rubi platinyum a giden var mı ?
maxpower
10-05-2015, 11:44
milli parkta sondaki koylara gidin. muhteşem bi doğası var, denize giriyorsunuz arkanız orman.
domuzlar falan geliyor ama korkmaya gerek saldırmıyorlar :)
snan1910
10-05-2015, 11:56
Milli parkın diğer tarafında doğanbey köyü felan var oralar gezilebilir. Birde yine diğer tarafta sökeden sonra didime giden arka yoldan gidiliyor jandarma karakolunun yanında bir restorant var çok güzel bir yer. Kimse bilmiyor ama jandarma karakolunu sorarak gidebilirsiniz adı karina olması lazımdı
onursumer
10-05-2015, 12:11
kuşadası çevresinde çok fazla gezilcek yer yok , merkez ufak zaten 1 gecede bitiyor
didim 45dk
bodrum 1 saat 15dk
mılli parka denize girmeye gidiyorum çoğu zaman onun dışında pek birşey gormedim yada ben bilmiyor olabilirim
sakin biryer kadınlarplajı güzel kumdan rahatsız olmuyorsanız genelde milli park dışında denize girmeye oraya gidiyorum bende
sabahları deniz durgun akşam ustu dalgalı oluyor ama güzeldir :)
o çevre 4-5 günden sonra sıkıyor zaten :)
Yaz tatilinde klasik Voyage Bodrum'a gideceğim ama size bir fırsattan bahsedeyim.
16-20 Mayıs gibi Voyage Türkbükü'nden tatil aldım 5 gün, total 1000 TL. Ultra herşey dahil, Voyage kalitesi zaten tartışılmaz.
Dandik oteller 700 800 TL çıkıyor bu fiyata Voyage kaçmaz.
Editleyemedim, 2 kişi 5 gün yani günlük kişibaşı 100 liraya geliyor.
aynen voyage candır : ) . bende 9 senedir aynı yerde Voyage Türkbükünde tatilimi geçiriyorum siz yapın hesabını : )
Tarık V.
10-05-2015, 22:39
Editleyemedim, 2 kişi 5 gün yani günlük kişibaşı 100 liraya geliyor.
Voyage Türkbükü her sene bu tarihlerde çok uygun oluyor kaçırmamak lazım =))
2014 Mayıs'ta açılmasına rağmen Haziran'da tatminkardı Regnum Carya, bu yaz tamamiyle eksikliklerin giderildiğini düşünüyorum. Antalya/Belek düşünenler denemeli.
Regnum Carya dışında da Maxx Royal Belek'i tavsiye edebilirim.
Alanya Utopia World hotel. Tavsiye ederim :)
burak_2885
11-05-2015, 13:26
Bayramda 3 4 günlük ya da bayram haftası fazla pahalıya patlamıcak yakın sayılabilir ( ayvalık tarzı yakınlıkta ) nereye gidebilirim sizce ? :/
valla bayramda nereye gidersen git ama olabildiğince karayolu ulaşımından uzak durmanı tavsiye ederim.
her bayram aynı çile, nefret ettim resmen bi yere arabayla gitmekten bayramda.
burak_2885
11-05-2015, 13:55
valla bayramda nereye gidersen git ama olabildiğince karayolu ulaşımından uzak durmanı tavsiye ederim.
her bayram aynı çile, nefret ettim resmen bi yere arabayla gitmekten bayramda.
Evet çok kötü trafik oluyor hele istanbul dışına çıkana kadar feribotlar falan ama artık göze aldım o derece..
SekoLive
11-05-2015, 13:58
Evet çok kötü trafik oluyor hele istanbul dışına çıkana kadar feribotlar falan ama artık göze aldım o derece..
tatile gidiceğin kesinlesirse rotanda korfez dolasmak yada feribot yapmak olursa, yalova bursa bandırma gibi yerlere feribot biletini erkenden almanı öneririm hem ucuz hem trafik atlatms olacaksn
burak_2885
11-05-2015, 14:00
tatile gidiceğin kesinlesirse rotanda korfez dolasmak yada feribot yapmak olursa, yalova bursa bandırma gibi yerlere feribot biletini erkenden almanı öneririm hem ucuz hem trafik atlatms olacaksn
Kesinleşse alıcam da sırbistana gitme ihtimalimde var vatandaşlık için :( durumlar sıkıntı :D
Konuya bir hort yapalim, Belek tarafinda gidebilecegimiz kaliteli , yemekleri guzel, su kaydirakli bir otel ariyorum. Maxx Royal'e baktim ama fiyatlar cok ucmus vaziyette.
Rixos Premium Belek Troya Park, Voyage Belek'e alternatif olarak nereleri onerebilirsiniz ??
-Murat Özcan-
23-06-2015, 00:23
Sevgiliyle gidilebilecek makul bir yerler varmı arkadaşlar maksat eğlence mekanları olsun yatmaya yer olsun canlı olsun yeterli 5 yıldızlı yerler aramıyoruz
meLaNchoLic
23-06-2015, 00:27
grupon ve grupanya candır diyorum noktayı koyuyorum :D
snan1910
23-06-2015, 00:32
Sevgiliyle gidilebilecek makul bir yerler varmı arkadaşlar maksat eğlence mekanları olsun yatmaya yer olsun canlı olsun yeterli 5 yıldızlı yerler aramıyoruz
Booking den gideceğiniz yeri tarihi yazıyorsunuz sıralamayı 2 kişi için en iyi fiyat olarak ayarlıyorsunuz puanlama ve bütcenize göre kalacak yer ayarlıyorsunuz. Çok hesaplı oluyor genelde. Geçen sene Marmariste geceliği 15tl ye kalmıştık. Otelin çalışanları bile şaşırdı , Kapıda 50tl ydi kişi başı fiyat :) öğrenci işi çok iyi oluyor
Bayramdan önceki hafta pazar günü yola çıkıp, bayramın da içinde olduğu cumartesi günü dönerek bayram trafiğini atlatma niyetindeyim.. Yolculuk arabayla Yunanistan - Halkidiki kısmetse.. Bodrum, çeşme vb yerlere gidip kazıklanmaktan, 3 kuruşluk hizmete 30 kuruş vermekten illallah geldi..
Draniela
23-06-2015, 07:50
yazlık olmasının dezavantajı işte. öğrenciyken sıkıntı yoktu gittim mi gelmezdim istediğim kadar kalırdım ama şimdi çalışıyoruz. Bursa - Bodrum arası da uzun bari ayvalık falan olaydı efsane olurdu her hafta sonu kaçardım.
Her sene Muğla çevresi gezipdurum :D bu yıl da öyle.
Not: Şu olympos'u merak ettim yahu ben :D
free-hifi
23-06-2015, 08:01
Bayram dönüşü veya pazar dönüşü Tekirdağ -- M. Ereğlisi üzerinden İstanbul yolunu kullanacak arkadaşlar 30 km fazla gidin Yeniçiftlik e gelmeden Çorlu yoluna girin ordan geçin İstanbula o yol 1 saatte bitmiyor lanet herifler geçit yapacak gece çalışmıyorlar ne zaman biteceği meçhul
kunteper
23-06-2015, 15:09
4 gun madrid 4 gun lizbona gidicem bayramda ozellikle lizbon icin tavsiyelere acigim :)
Bayramdan önceki hafta pazar günü yola çıkıp, bayramın da içinde olduğu cumartesi günü dönerek bayram trafiğini atlatma niyetindeyim.. Yolculuk arabayla Yunanistan - Halkidiki kısmetse.. Bodrum, çeşme vb yerlere gidip kazıklanmaktan, 3 kuruşluk hizmete 30 kuruş vermekten illallah geldi..
memnun kalırsın, Halkidiki de çok Türk de yok, en azından geçen sene gittiğimizde biz yoktu. o da bi artı bakma.
memnun kalırsın, Halkidiki de çok Türk de yok, en azından geçen sene gittiğimizde biz yoktu. o da bi artı bakma.
Bana da öyle geliyor, giden arkadaşlar hep memnun. Bakalım görücez nasıl bir memleketmiş :)
Ben daha bugun dondum tatilden 6 gece 7 gun dalyandaydim iztuzu plaji super denizi tertemiz fakat cok tuzlu apart otelde kaldim 2 kisi tek gecesi 75 tl ye geldi biraz pazarliktan sonra odada cift kisilik yatak ve cekyat var tv var int var dolabi var otoparki bile vardi temiz bi oteldi gitmek isteyenlere ismini soyleyebilirim tavsiye ederim dalyanda 10 kisiden 11i ingiliz:) ve coguda turistte degil hareketli bir yer degil ama yinede tatmin olursunuz :) tek sorunu yemek. Dogru durust yemek yicek yer yok olan yerlerde biraz pahali. Bence dalyan gorulmesi gereken bir yer tavsiye ederim
Bana da öyle geliyor, giden arkadaşlar hep memnun. Bakalım görücez nasıl bir memleketmiş :)
on numara deniz tatili yaparsın valla Evren. geçen sene gittik çok memnun kaldık biz.
Gökhan Kavuştu
23-06-2015, 16:24
Ben daha bugun dondum tatilden 6 gece 7 gun dalyandaydim iztuzu plaji super denizi tertemiz fakat cok tuzlu apart otelde kaldim 2 kisi tek gecesi 75 tl ye geldi biraz pazarliktan sonra odada cift kisilik yatak ve cekyat var tv var int var dolabi var otoparki bile vardi temiz bi oteldi gitmek isteyenlere ismini soyleyebilirim tavsiye ederim dalyanda 10 kisiden 11i ingiliz:) ve coguda turistte degil hareketli bir yer degil ama yinede tatmin olursunuz :) tek sorunu yemek. Dogru durust yemek yicek yer yok olan yerlerde biraz pahali. Bence dalyan gorulmesi gereken bir yer tavsiye ederim
Otel ismini söylerseniz sevinirim :)
turbo&quattro
23-06-2015, 16:26
Temmuz, agustos > Miami ve Puerto Rico, Eylul, Aralik > Tr. Bos vakitlerimde calismayi dusunuyorum :D
3 senedir yaz tatilleri için yunanistanı tercih ediyorum.
Mykonos
Thassos
ve bu sene Halkidiki'ye gideceğim.
Yunanistan tatili Çeşme, Bodrum tatillerine göre kesinlikle daha keyifli, rahat ve lezzetli :) geçiyor.
buna yakın bir güzergahı çarşamba - bayram - pazartesi günlerini takip ederek dolanacağım abi ben de :)
aybarsdnr
23-06-2015, 16:35
Yunanistan, bulgaristan arabayla seyahat edilecek ve çok güzel yerleri olan ülkeler. Ben her yaz çeşmeye gidiyorum ve bu sene kesinlikle gitmeme kararı aldım. Aynen dediğiniz gibi 3 liralık şeye 30 lira verip milletin birbirine şov yapmasını izlemekten çok sıkıldım. Bu hafta sonu Bulgaristana gittik arabayla hem çok ekonomik hem de çok güzel bir hafta sonu oldu.
Muhtemelen biliyorsunuzdur ama düşünen arkadaşlar için de yazayım; arabayla yurt dışına çıkmadan önce yeşil sigorta yapılması gerekiyor. Ayrıca sınırdaki benzinliklerden vignette (vinyet) denen stickerdan almak gerekiyor. haftalık, aylık vs. diye gidiyor. Bu sayede yollarda polis çevirmelerinde sıkıntı yaşamazsınız yoksa başınız ağrıyor. Son olarak, bazı ülkelerde uluslararası ehliyet soruyorlar.
Yunanistan, bulgaristan arabayla seyahat edilecek ve çok güzel yerleri olan ülkeler. Ben her yaz çeşmeye gidiyorum ve bu sene kesinlikle gitmeme kararı aldım. Aynen dediğiniz gibi 3 liralık şeye 30 lira verip milletin birbirine şov yapmasını izlemekten çok sıkıldım. Bu hafta sonu Bulgaristana gittik arabayla hem çok ekonomik hem de çok güzel bir hafta sonu oldu.
Muhtemelen biliyorsunuzdur ama düşünen arkadaşlar için de yazayım; arabayla yurt dışına çıkmadan önce yeşil sigorta yapılması gerekiyor. Ayrıca sınırdaki benzinliklerden vignette (vinyet) denen stickerdan almak gerekiyor. haftalık, aylık vs. diye gidiyor. Bu sayede yollarda polis çevirmelerinde sıkıntı yaşamazsınız yoksa başınız ağrıyor. Son olarak, bazı ülkelerde uluslararası ehliyet soruyorlar.
Yunanistan uluslararası ehliyet ve yeşil sigorta istiyor sadece, stickera gerek yok.
Birde ne olur ne olmaz diye kaskonun kapsamını arttırıyorum ben çıkarken, yurtdışında bir sıkıntı yaşarsak başım ağrımasın diye.
Son olarak arabaç sahibi ile çıkmıyorsa yurt dışına vekalet lazım.
Yunan adaları tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Eğlence, yeme içme otel vs :)
Ben de gitmeyi düşünüyorum, genelde 3 günlük gemi turu tarzı var.
Yabancı turist rotasını farklı yerlere kaydırdığında, küstürdükleri yerli turisti çok arayacaklar ama bulamayacaklar..
Sigorta - Ehliyet - vekalet işlerini hallettik, 1 gün bile sürmedi :)
Yunan adaları tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Eğlence, yeme içme otel vs :)
Bayramdan sonra hatırlatırsan detaylı paylaşırım ancak sık sık adalara giden çevremden fazlasıyla duyduğum kadarıyla;
Çok ucuza ahtapottan ıstakoza aklına gelen her deniz canlısını taze taze tüketebileceğin
Konaklamanın makul olduğu
denizin temizliği
Ayı'ların olmadığı
Sıcak ve misafirperver insanların bolca bulunduğu
bir tatil bekliyor sanırım beni :)
Eğlence ise Mykonos'u tavsiye edebilirim.
Adaya gittiğin zaman mutlaka araç kiralaman lazım, kiralarken ölü pazarlığı yapmanı ve merkezde ki tüm rent-a car'cıları dolaşmanı tavsiye ederim.
Toplu taşıma araçları felaket kalabalık ve çok az var.
Ben ATV kiralamıştım, plajada, eğlenmeyede ATV ile gittik.
Adada genelde aynı tip ATV'ler var ve tafik avrupa normların seyr ediyor yani yavaş gidersen kimse seni sıkıştırmıyor (ATV'ler felaket yavaş ama eğlenceli)
Eğlence ve yüzmek için paradise ve super paradise gayet yeterli.
Yemek için little venice ve merkeze gidilebilir.
Ada merkezi çok hareketli ve keyifli.
2 bayramdır bozcaadaya gidiyorum, avantajı büyük oluyor. genelde bayram tatillerinde insanlar anadolu yakası gebze üzerinden güneye veya eskihisardan egeye yada anadoluya gittiklerinden o yöne çok trafik oluyor ama geçen sene millet bakırköyden gebzeye 6 7 saatte giderken ben bozcaadaya gezerek o saatlere gittim. yani çanakkale yönü gelende boş oluyor. tavsiye ederim trafik çilesi çekmek istemeyenler için birebir. tabi bir de oradaki avantaj ada olduğu için alabileceği ve gelebilecek insan sayısı kısıtlı rahat oluyor genelde; ayazma plajı bayağı karambol olur fakat biz bir yanında habbele plajı ile ayazma arasında kalan yerde denize giriyoruz ne bir tesis var ne bişey o yüzden bayağı tenha ve güzel oluyor tam kafa dinlemelik :)
semadirek tam bir hipi adası
tasos bayramda türk dolu olur
midilli ayvalıktan rahat gidiş vella ben sevdim orayı
bu yaz korfu paxos antipaxos yapcaz bakalım.
mikonos vs vs onlarla işim yok pek santoriniyi bir tek merak ediyorum aralarından. 10 sene evvel de girite gitmiştim o da güzeldi.
ortak payda ucuz deniz mahsulu ve güzel deniz:)
Aile ile Yunanistanda huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenler için tavsiyem kara yolu ile Thassosa gidip Makryammos Bungalows'ta kalmalarıdır.
Thassos içinde çok türk var fakat makryammos'u pek tercih etmiyorlar.
Makryammos'un kendine ait inanılmaz güzel bir koyu var.
Yemekleri inanılmaz lezzetli özellikle deniz mahsulleri.
Oda fiyatına sabah kahvaltisi akşam yemeği ve size tahsis edilmiş plaj şemsiyesi ve şezlonglar dahil.
Otopark sıkıntısı yok ve arabayla Limenas merkezede yakın sayılır.
öbek öbek abaza spec lerin toplanmadigi
otel fiyatlarının kişi başı 250 yi geçmedigi
dışardan gelen vatandaşların otel plajina girmediği
plajinda adım atacak yer olan
saat 9 da kahvaltısı bitmeyen
mümkün mertebe müspet insanların olduğu
yeyip içtiğime extra para vermeyeceğim bi tatil planım var.
TR de bu şekilde bildiginiz otel var mı beyler.
Eşim uçağa binemiyor. o yüzden TR de yada TR ye karayolu ile bağlı olan yerler istiyorum. yoksa kıbrıs gerçekten tatil için idealdi bekarken. Yorumlarınızı bekliyorum
@Evrenoz @Utku85 @clioGT Şimdiden teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bayramdan sonra tekrar sorgulama yaparım yorumlarınızı, görüşleriniz, tavsiye ve önerilerinizi :)
Otel ismini söylerseniz sevinirim :)
Dalyan palmiye resort
Tam anlamiyla otel degil dedigim gibi apart tek oda ama temiz ve guler yuzlu calisanlari fiyatinin ucuz olmasida carsiya biraz uzak olmasi sanirim uzak dedigimde yuruyerek 15 dkka arabayla 3 4 dakika
-Murat Özcan-
25-06-2015, 16:55
Booking den gideceğiniz yeri tarihi yazıyorsunuz sıralamayı 2 kişi için en iyi fiyat olarak ayarlıyorsunuz puanlama ve bütcenize göre kalacak yer ayarlıyorsunuz. Çok hesaplı oluyor genelde. Geçen sene Marmariste geceliği 15tl ye kalmıştık. Otelin çalışanları bile şaşırdı , Kapıda 50tl ydi kişi başı fiyat :) öğrenci işi çok iyi oluyor
Dediğin siteye baktım güzel fırsatlar var onu değerlendireceğim teşekkür ettim..
Ramazan bayraminda 2-3 gece icin marmaris bodrum alacati taraflarina baktim hersey dahil otel fiyatlari ucuyor ... Alternatif fikri olan varmi bayramda 2-3 gun nerelere kacsak
Ramazan bayraminda 2-3 gece icin marmaris bodrum alacati taraflarina baktim hersey dahil otel fiyatlari ucuyor ... Alternatif fikri olan varmi bayramda 2-3 gun nerelere kacsak
bayram tatili için bakıyorsanız çok normal :) Pzt den çarşambaya Bodrum - Türkbükünde kaldım 37$dan gecesi sadece kahvaltı vardı. Otel de 10 üzerinden 4-5 falan alır. Önünde kendi plajı vardı ki o kurtardı. Eğer oteliniz bodrum tarafında sadece kahvaltı ise 3 gün için öğlen akşam ve eğlence dahil min 500TL gider. Bu tabi ki gün içerisinde ki harcamanıza ve akşam yemek yiyeceğiniz yere göre değişir. Bodrum pahalı yemekleri açıkçası. 1 Kişi ortalama bir yerden 50-60 TL den aşağıya yemek yok diyebilirim :)
Bodrum u tavsiye ederim ama denizi için gerçekten gidilir...
Ozan Özer
25-06-2015, 21:22
Serkan'ın dediği gibi Pendik Yalova Hattı'na erken bilet alanlardanım..26tl'ye 14 temmuzda Pendik Yalova yapacağım Allah isterse.. Yaz tatili bu sene Çandarlı ve Silivri'de geçecek..
burak_2885
26-06-2015, 08:17
Arkadaşlar günaydın :D 2-9 arası Bodrum'da rezervasyonum var kendi aracımla gidicem İstanbul'dan Bodrum tam olarak kaç km bilen var mı? Yandexde 720 çıkıyor, arkadaşım 850 falan diyor anlamadım gitti.
Birde sormak istediğim Bodrum'dan Yunan adalarına geçme fırsatımız var mı? Benim pasaportum var ama arkadaşımın yok, onun için ne gerekli ya da atla tekneye geç yapabiliyor muyuz aceba?
Arkadaşlar günaydın :D 2-9 arası Bodrum'da rezervasyonum var kendi aracımla gidicem İstanbul'dan Bodrum tam olarak kaç km bilen var mı? Yandexde 720 çıkıyor, arkadaşım 850 falan diyor anlamadım gitti.
Birde sormak istediğim Bodrum'dan Yunan adalarına geçme fırsatımız var mı? Benim pasaportum var ama arkadaşımın yok, onun için ne gerekli ya da atla tekneye geç yapabiliyor muyuz aceba?
Vize almanız gerekiyor. Günlük tur düzenleyen irili ufaklı bir çok yer bulabilirsin Bodrumda, onlar hallediyor işlemleri.. Arkadaşının da pasaportu olmalı
SekoLive
26-06-2015, 08:29
adalara bodrumdan feribot vardı pasaport istiyorlar diye biliyorum.
eğer körfezi feribotla geçmezsen arkadaşının dediğine yakın bi km feribotla geçersen bayrampaşadan 720-750 gibi olmalı.
ozan abi feribotu iyi denk getirmssn :) ben geç kaldım plan geç belli oldu 81e alabildm en azından sıra beklememeyiz diyerekden.
bozcaadanın denizi mükemmel ortam güzel ama son dönemde aşırı suyu cıktı 1 mayısda oralardaydık o tarihde bile kalabalık hat safadaydı 5-6km araç kuyrugu vardı. bu sezon bide ada dönüşüne feribota randevu koymuslar 30 kişiilik otobusden büyükleri adaya giriş yapamayacak gibi durumlar varmış bakalm etkili olabilicekmi.
NakkaSss
26-06-2015, 09:08
Bende bu sene fransa sahilerinden ispanya sahillerine uzanan bir tatil düşünüyorum ufak ufak haritayı çizmeye başladım. Bu konuda daha önce gezmiş gitmiş birileri varsa önerilere açığım. :) İtalya tatili düşünenler içinse 2 sene önceki yol haritamı paylaşabilirim. Topuktan girip, çizmeden çıkmıştım. Arada modena'ya uğrayıp ferrari ile gazlamalı bir map. :D
Ozan Özer
26-06-2015, 09:26
adalara bodrumdan feribot vardı pasaport istiyorlar diye biliyorum.
eğer körfezi feribotla geçmezsen arkadaşının dediğine yakın bi km feribotla geçersen bayrampaşadan 720-750 gibi olmalı.
ozan abi feribotu iyi denk getirmssn :) ben geç kaldım plan geç belli oldu 81e alabildm en azından sıra beklememeyiz diyerekden.
bozcaadanın denizi mükemmel ortam güzel ama son dönemde aşırı suyu cıktı 1 mayısda oralardaydık o tarihde bile kalabalık hat safadaydı 5-6km araç kuyrugu vardı. bu sezon bide ada dönüşüne feribota randevu koymuslar 30 kişiilik otobusden büyükleri adaya giriş yapamayacak gibi durumlar varmış bakalm etkili olabilicekmi.
ben bayağı erken aldım kardeşim :)
14'ü gidiş 26TL;27 temmuz dönüşüm 30Tl'ye gelmiş oldu..Neredeyse bir seferlik eskihisar topçular geçişi parasına denk geldi..Sıralarda perişan olmaktansa bu şekilde erken almak çok daha mantıklı..
bu yaz ,İstanbul-Çandarlı-Silivi arası mekik dokuyacağım..Silivri tayfası ile görüşmek lazım bu yaz..
SekoLive
26-06-2015, 09:32
ben bayağı erken aldım kardeşim :)
14'ü gidiş 26TL;27 temmuz dönüşüm 30Tl'ye gelmiş oldu..Neredeyse bir seferlik eskihisar topçular geçişi parasına denk geldi..Sıralarda perişan olmaktansa bu şekilde erken almak çok daha mantıklı..
bu yaz ,İstanbul-Çandarlı-Silivi arası mekik dokuyacağım..Silivri tayfası ile görüşmek lazım bu yaz..
fiyatlar iyimiş :) benimde 17 temmuz çıkıs dönüş dikili üstünden olabilir denk gelebiliriz belki :)
Kardeşim , Pazar sabah yola çıktım İzmire gittim Mavişehire . Mecidiyeköyden tam orası 540 Km. Pzt sabahta oradan çıkıp Bodruma geçtim orasıda yaklaşık 250 - 300 Km otobanları kullanırsan dediğin saat çok normal. Zaten Aydın tarafına gelince şehir içinden falan gidiyorsun sıkıntı olmaya başlıyor. Sana tavsiyem, Manisa da 4-5 tane saydım sayamadığım bir çok Radar vardı. Hepsi de pusmuş koyu renkler arabalar falan dikkatli olmanı öneririm. Bodrumun neresine gideceğinde önemli. Yine senin düz 800 Kilometren var :) Eskihisar dan feribot ile geçersen olayı daha da rahatlatırsın , İyi yolculuklar şimdiden
ist avrupa yakasından ortalama 850km bodrum.(körfezi dönersen)
burak_2885
26-06-2015, 15:05
Kardeşim , Pazar sabah yola çıktım İzmire gittim Mavişehire . Mecidiyeköyden tam orası 540 Km. Pzt sabahta oradan çıkıp Bodruma geçtim orasıda yaklaşık 250 - 300 Km otobanları kullanırsan dediğin saat çok normal. Zaten Aydın tarafına gelince şehir içinden falan gidiyorsun sıkıntı olmaya başlıyor. Sana tavsiyem, Manisa da 4-5 tane saydım sayamadığım bir çok Radar vardı. Hepsi de pusmuş koyu renkler arabalar falan dikkatli olmanı öneririm. Bodrumun neresine gideceğinde önemli. Yine senin düz 800 Kilometren var :) Eskihisar dan feribot ile geçersen olayı daha da rahatlatırsın , İyi yolculuklar şimdiden
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) Feribotla geçicem eskihisarı, yolda da zaten CC ye alırım arabayı 90-100e sabitlerim az yaka yaka giderim radar çekingenliğim yok :D 1.4 tsı araçla (Golf) klime + 3 kişi bir depo yeter inşallah :)
Burak-Akın
26-06-2015, 16:38
Kuşadası otellerine baktım fiyatlar almış başını gidiyor.. Tatil tur sitesinden en aşağı aldığım fiyat 230 lira, otelin kendisini aradım 130 lira
Ciddi anlamda kazıklama var turlarda
Bize her haftasonu tatil, İstanbullular düşünsün :D
Ozan Özer
26-06-2015, 23:25
fiyatlar iyimiş :) benimde 17 temmuz çıkıs dönüş dikili üstünden olabilir denk gelebiliriz belki :)
14-27arası çandarlıdayım,haberleşelim:icon_tup:
Ozan Özer
26-06-2015, 23:26
Sprite..Acı gerçekler..
meLaNchoLic
27-06-2015, 02:52
haftasonu mu :D bize her gün tatil hacı :D
burak_2885
27-06-2015, 09:11
Kuşadası otellerine baktım fiyatlar almış başını gidiyor.. Tatil tur sitesinden en aşağı aldığım fiyat 230 lira, otelin kendisini aradım 130 lira
Tatilbudur a bir gözat istersen
cgnozdmr
27-06-2015, 09:41
otelin kendisini aramakla çok iyi yapmışsınız.İnternetten baktığımda Trivago internetteki en düşük fiyatı çıkartıyor orada 250 TL den aşağıya olmayan oteli arıyorum 170 liraya telefonda düşüyorlar.
optimus_prime
05-07-2015, 17:25
çeşmede kaliteli ama uçuk fiyatları olmayan bir yer tavsiye edermisiniz eylul gibi gidecegim
bu yaz turizm de özellikle rusya nın ekonomik ve siyasi problemleri sebebiyle bu sene memleketimize gelmeyecek olmaları birçok tatil yöresinde otel fiyatlarının bizim için olumlu etkileyerek geçmiş dönemlere nazaran düşüşte. ancak tatil pazarlaması yapan websiteler hiçbir şey yokmuşcasına davrandığı için birçok kişi durumdan bihaber. rezervasyon yaptırmak istenilen otel için internet üzerinden değilde oteli direk arayarak rezervasyon yaptırmaları daha doğru olucaktır. verilen fiyatları öğrenince ve aradaki farkı anlayınca ne demek istediğim daha net anlaşılacaktır.
Bugün ben çeşmede bir yeri aradım site ile arasında pek fark yoktu , indirim yapmaya da pek yanaşmadı
-Murat Özcan-
06-07-2015, 14:20
10 15 arası bodrum gümbetteyim
burak_2885
06-07-2015, 14:35
Ya birşey sorcam size. Bu Çeşme'de ki beachlere giriş ücretleri nedir bileniniz varmı ? Kafe bi olsun, sole&mare olsun gibi yerler. Birinden duydum 100 lira falan sırf giriş diyor doğrumudur aceba :)
Ya birşey sorcam size. Bu Çeşme'de ki beachlere giriş ücretleri nedir bileniniz varmı ? Kafe bi olsun, sole&mare olsun gibi yerler. Birinden duydum 100 lira falan sırf giriş diyor doğrumudur aceba :)
Kafe pi otopark 30tl giriş 40tl idi haziran ayında. Şuanda nedir bilmiyorum.
Benimde Kaş çevresi için beach tavsiyesine ihtiyacim var.
Kaputaştan baska biyer bilmiyorum. Kaliteli , Kalbur üstü ,denizi temiz güzel bi beach arıyorum.. var mı tavsiyesi olan ? Göcektede aynı kriterde yer arıyorum. Sadece temiz düzgün parası önemli değil. Kaliteli biyer olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu otellerin zor durumda olduguna eminmisiniz :)
Burdaki tavsiye ile 2 oteli direkt aradik acentalardan daha pahali fiyat verdiler pekte zorda gibi bi konusmalarida yoktu
Valla 2 kisi 3-5 bin TL ler havada ucusuyor 5-10 bin TL lerde hic de zor degil
6-7 senedir çeşmeye gidiyorum ve güneydeki gibi otel bolluğu olmadığından ve de genelde çok gezdiğimden apart tercih ediyordum. Bu sene yaşlılıktan sanırım herşey dahil bir otele rezervasyon yaptırdım :)
ağustos 2. hafta kemer kiriş tarafında bir tanıdığımızın oteli Şeker Resort diye bir yer bakalım nasıl olacak
Sanirim evren abi yazmisti gecenlerde , aklimda kalmis da heveslendim yunanistan icin guzel otel onerileri varsa alabilirim
Bizde senelerdir her yaz bi kac kere cesmeye alacatiya gidiyoduk ama bu sene elim ayagim gitmiyo resmen
Guzel yer iyi hosta
Monaco ya mi gidiyoruz st tropez e mi yoksa cesmeye mi kavrayamiyorum nasil oluyosa donumuzu vermedigimiz kaliyor :)
Fethiye kabak hakkında bilgisi olan var mı?
Gethiye bodrum marmarıste kalabılcegımız 1 gunluk otel gezerek izmirden gelicem kaş vs gezıcem
lnd_samet
07-07-2015, 11:00
Bende bu sene fransa sahilerinden ispanya sahillerine uzanan bir tatil düşünüyorum ufak ufak haritayı çizmeye başladım. Bu konuda daha önce gezmiş gitmiş birileri varsa önerilere açığım. :) İtalya tatili düşünenler içinse 2 sene önceki yol haritamı paylaşabilirim. Topuktan girip, çizmeden çıkmıştım. Arada modena'ya uğrayıp ferrari ile gazlamalı bir map. :D
ben çizmenin altında başlayıp ispanyaya geçmeyi çok istiyorum. ama oğlanla hanımla nasıl yaparım hiç bilmiyorum... italyadan karavan tarzı yatabileceğim kalabileceğim bir araç kiralayıp ispanyada teslim etmeyi geze geze 15-20 günlük bir tur.
Kaşta ve Göcek'te güzel beach tavsiyesi olan var mı ?
Erdem K.
07-07-2015, 16:07
Kaş'ta liman ağzından güzel (sessiz,sakin) beachler var... pancar motorlu kayıklarla adaya gidiyorsunuz.
Kafe pi otopark 30tl giriş 40tl idi haziran ayında. Şuanda nedir bilmiyorum.
Benimde Kaş çevresi için beach tavsiyesine ihtiyacim var.
Kaputaştan baska biyer bilmiyorum. Kaliteli , Kalbur üstü ,denizi temiz güzel bi beach arıyorum.. var mı tavsiyesi olan ? Göcektede aynı kriterde yer arıyorum. Sadece temiz düzgün parası önemli değil. Kaliteli biyer olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kaşta ve Göcek'te güzel beach tavsiyesi olan var mı ?
Kaş'ın yapısı itibariyle beach olayı yok ama Derya Beach ve Küçükçakıl Büyükçakıl'dan denize girilir çok güzeldir. Derya'nın fiyatlarıda uygun öyle giriş miriş yok ama sabah erken gitmek lazım yer kalmıyor :)
http://images.staticjw.com/sun/5237/dscn3051.jpg
Kaş'a 15-20 km tam hatırlamıyorum Pataraya gidebilirsin orasıda çok güzeldir. Dünyanın en uzun kumsallarından biridir.
http://www.netbulx.com/wp-content/uploads/2015/07/patara-20.jpg
Kaş'ta liman ağzından güzel (sessiz,sakin) beachler var... pancar motorlu kayıklarla adaya gidiyorsunuz.
Pardon liman ağzını atlamışım :) Liman ağzı biraz daha pahalı fiyatlar
dasemert
11-07-2015, 00:41
avşa da 3 günlük konaklama için denize yakın düzgün yer önerebilir misiniz daha önce gidenlerin önerilerini bekliyorum 19 temmuz pazar orda olacağız
konaklama(iki kişilik oda kahvaltı dahil) 250-300 (3gece yada 4 gece) otel pansiyon
yol (otobus) 150
yeme içme (ogle-aksam) 150
toplam 550-650 kişi başı bütce
arkadaslar bu butce planına göre kız arkadasla gitmeye uygun,agustosun ikinci haftasında nereleri onerebilirsiniz? olympos istemiyoruz. kaş da kafamıza göre yer bulamadık,fethiye tarafını bilmiyoruz.herturlu fikir ve tavsiyeye acıgım,yardımcı olabilirmisiniz.özelliklede sizin daha önce gidip memnun kaldıgınız yerler varsa mutlaka bilmek isterim
Evet arkadaşlar , bir ramazan bayramını da geride bıraktık. Herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
kimler nereye gitti, memnun kaldınız mı ? hangi yoldan gittiniz, yolların sıkıntıları nelerdir ? Buradan paylaşırsak eğer bir sonraki tatil planın da bilgi sahibi olmuş oluruz
Fiyat - yemek - sunum vs nasıl bilgi verirseniz sevinirim :)
Sanirim evren abi yazmisti gecenlerde , aklimda kalmis da heveslendim yunanistan icin guzel otel onerileri varsa alabilirim
Gittim, gördüm, geldim :)
3 Bacaktan 1'i ve en hareketlisi olan Kassandra bacağında kaldık biz. Bacağın batı tarafında ikamet etmek, hem güneşin batışını hem de günün uzunluğunu kullanmak açısından daha verimli. İstanbul'dan otele yol yaklaşık 7-8 saat sürüyor. Yunanistandaki yollar genellikle radarsız, dümdüz ve otoban. Benzin fiyatları son 1 ayda epey artmış.. Litresi 1.53 - 1.63 Euro arasında geziyor..
Kaldığımız otel Kassandra Palace'tı. Fena olmayan 5*'lı bir otel. 2 kişilik odanın fiyatı kahvaltı dahil 100 Euro civarı. Ancak otelde kahvaltı vakti haricinde pek durmadık, durmamak da gerekiyor. Halkidiki beach'ler cenneti.. Her gün farklı bir beach'e gidebilirsiniz, gitmelisiniz.. Bizim en beğendiklerimiz lime, cocus, anemos ve cabana'ydı. Bu beachlerin çoğunluğunda şemsiye, şezlong vs ücretsiz. Ancak kişi başı minimum 10 Euro harcama yapmanız gerekiyor ki 1 colanın 3,5 Euro olduğu yerde 10 Euro pek uçuk bir rakam sayılmaz.. Gün içinde 2 kişi öğle yemeği dahil 40 Euro civarı bir para harcıyor. Dolayısıyla otel için çok fazla düşünmek pek anlamlı değil.. Zira oteller herşey dahil konseptinde olmadığından otelde de en az ( otel yemek fiyatları daha pahalı ) bu kadar para harcıyorsunuz. Dolayısıyla her gün aynı denizi görmek ve 1 yere bağımlı kalmak çok keyifli değil.
Beachler gerçekten şahane.. Kum, deniz, hizmet son derece başarılı.. Türkiye'nin aksine, insan yerine koyuyorlar misafiri..
Yemeklere gelirsek, deniz ürünlerinin cenneti denebilir. Barbun, mırlan, karides, kalamar ve diğer mezelerle beraber uzo'lu 5 kişilik bir akşam yemeği 100 Euro civarında ki bu da kişi başı 20 Euro ediyor.
Yunanistan ( Selanik dahil ) gelişmişlikte, modernlikte İstanbuldan 8-10 sene geride.. Ancak insan kalitesi olarak sayısız sene ileride.. Genellikle bayanlar çalışıyor, erkekler fazlasıyla tembel. Yunan Türk'e düşmanmış falan hikaye.. Kendi vatanımda görmediğim güler yüzü, ilgiyi orada gördüm.
Krizden midir yoksa hep mi böyleydi bilmem ama bir çok mekan kredi kartı kabul etmiyor. Sınır yakınındaki benzinciler de buna dahil. En pahalı benzinciler de genellikle sınır civarında.. Merkeze yaklaştığınızda kredi kartı kabul eden ve litre fiyatı daha makul olan benzincileri rahatlıkla bulabiliyorsunuz.
https://instagram.com/p/5Ec01xKrON/?taken-by=evrenozdal
https://instagram.com/p/5NXPQfqrPs/?taken-by=evrenozdal
https://instagram.com/p/5HQNSCKrGu/?taken-by=evrenozdal
https://instagram.com/p/5HI2ClKrPb/?taken-by=evrenozdal
ağustosun son haftası 4 arkadaşımla tatile gitmeyi düşünüyoruz , ultra full bi otelde en az 5 gün kalmak suretiyle otel arıyorum bodrumda. tavsiye verecek yardımcı olacak büyüğüm var mı
ultra full bir otelde 5 gün kişi başı size baya baya pahalıya patlar :) Bodrum pahalı bir şehir , hele ki gideceğiniz yer biraz da lüx ise.. Booking.com dan her gün kovalayın derim, her gün her saat indirim oluyor değişik değişik..
ultra full bir otelde 5 gün kişi başı size baya baya pahalıya patlar :) Bodrum pahalı bir şehir , hele ki gideceğiniz yer biraz da lüx ise.. Booking.com dan her gün kovalayın derim, her gün her saat indirim oluyor değişik değişik..
5gün için kişi başı herşey dahil 1000-1100 tl gibi fiyat aldım kişi başı. Adam gibi tatil için bu fiyatları gözden çıkardık , otel tavsiyesi var mıdır bodrumda.
jackal_JAZZ
26-07-2015, 19:26
Kurban bayramı için Aska Lara Resort'a rezervasyon yaptırdım Ets tur üzerinden.2 çift gideceğiz. Daha önce konaklayan arkadaşlar varsa yorum alabilir miyim?
Kurban bayramı için Aska Lara Resort'a rezervasyon yaptırdım Ets tur üzerinden.2 çift gideceğiz. Daha önce konaklayan arkadaşlar varsa yorum alabilir miyim?
abi fiyat bilgisi vermen mümkün mü ? herşey dahil falan mı bahsedersen sevinirim
İstanbul'dan başlayarak Trabzon'a kadar ailecek Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz. Var mıdır daha önce böyle bir şey yapmış olan, fikir verebilecek? Nereleri es geçmeyelim? O güzargahta yollar nasıldır? Sahil yolu nereye kadar tamamlandı?
Allah kaza bela bir aksilik vermezse 10 Ekim'de düğünüm olacak.
Balayı için araştırmalara başladım, Antalya ya da Kıbrıs lokasyonlu otel tavsiyesine ihtiyacım var.
Tavsiye ve düşüncelerinize açığım.
Balayı için araştırmalara başladım, Antalya ya da Kıbrıs lokasyonlu otel tavsiyesine ihtiyacım var.
Kıbrıs o tarihlerde 30+derecelerde olur. Geleceğin yer Girne ve çevresi olsun. Merit Hotel'de herşey+ plus uygulaması var. Buraya bak derim.
Tabi seçeceğin otellerin tamamın senin bütçenle alakalı..
nakayama
27-07-2015, 12:59
balayı için antalya Royal Adam&Eve araştırın bi
Balayı için Adam&Eve harika olur da , tekrar düşünün derim :D Ortamı , partileri , harikulade..
rixos premium belekte yaptık geçen sene mükemmel bir otel, balayı programları var
onun dışında adam&eve de iyi bi opsiyon
Sercan AKCAN
29-07-2015, 13:06
2 agustosta marmarise gidicem dönüşte didime de ugramayı planlıyorum.giderken yada dönüşte surayada ugra diyebilceğiniz önereceğiniz yerler varmı ?
bayramda bir arkadaşımla gittik aklımız hala orda :D fiyatı da bu aralar ets de makul seviyelerde, tavsiye ederim
16 ağustos da marmarise doğru yola çıkıcam önerileriniz bekliyorum nerden kalınır nerelere gidilir yol bilgisi vs vs
gespenster
29-07-2015, 20:41
16 ağustos da marmarise doğru yola çıkıcam önerileriniz bekliyorum nerden kalınır nerelere gidilir yol bilgisi vs vs
daha once gitmediyseniz, mamarise yakın virajlar bol dikkat gerektirir ozellıkle gece cıkılacaksa navigasyondan bile destek alabilirsin.
onun haricinde konaklama icin bisey diyemem.
snan1910
29-07-2015, 21:21
Didimde günlük kiralık yazlık için yardımcı olabilecek kimse varmı?
meLaNchoLic
30-07-2015, 02:38
kimler Antalya'da bakalım :D
aslanneron
30-07-2015, 04:42
Antalya ama hava alanından çıkıp pek deniz yüzü göremiyoruz :icon13:
o operasyon buraya gelecek! :D
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Araştırmalarım sonucu Nirvana Hotel Lagoon Villas Suites & Spa otelde karar kıldım, bi terslik olmazsa bu akşam rezervasyon yaptıracağım.
emresener
30-07-2015, 11:53
kurban bayramında geniş balkan turu yapmayı düşünüyoruz
7-8 günlük bişey
http://www.anitur.com.tr/tur/bastanbasa-balkanlar-turu-kurban-bayrami-ozel
örnek tabi tur ile gitmek mi mantıklı olur yoksa uçakla gidip araba kiralayıp kendi kafamıza göremi gezsek karar veremedik henüz
16 ağustosta Allah kısmet ederse Didim / Altınkuma gideceğim.. Daha önce giden yada orada yaşayan varsa tavsiyelerini bekliyorum..
Teşekkürler..
Royal Caribbean ile Cruise Tur'u yapmak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım..
Kısmet olursa Ağustos'un ortalarında Muğla gökova akyakaya gitmeyi planlıyoruz.
4 kişilik aile için apart önerileriniz var mıdır ?
jackal_JAZZ
30-07-2015, 20:08
Kesinlikle Kaya Palazzo Belek.. 10 üzerinden 11 diyorum ;)
jackal_JAZZ
30-07-2015, 20:09
abi fiyat bilgisi vermen mümkün mü ? herşey dahil falan mı bahsedersen sevinirim
2 kişi 3 gece 4 gün ultra herşey dahil 1620 TL.
Akyaka'da apart onerim diil de restorant olarak Orfoz var, kafa cekmeden donmeyin :) Ciddi keyif almistim gecen yil mayis ayinda gittigimde.
meLaNchoLic
01-08-2015, 04:12
Antalya ama hava alanından çıkıp pek deniz yüzü göremiyoruz :icon13:
sen havaalanında napıyon nerdesin?
o operasyon buraya gelecek! :D
ee sonra :D wchc yolcu uçaktan koşarak çıkıyo olm :D
aslanneron
01-08-2015, 05:02
sen havaalanında napıyon nerdesin?
Dış hatlarda masaj koltuklarımız var çalışmaya çalışıyoruz sen neresindesin?
aslanneron
01-08-2015, 05:05
Ayın 9 unda şirincedeyim 10nunda çeşme booking üzerinden ayırttık yerleri
Şirince için gezip görülcek yer tavsiyesi alabilirim . Ne güzel 2 gün çeşme yapıp döncekken şirince açtı başımız hatun :icon_bla:
yucelebeci
01-08-2015, 08:31
Kardeşim portofino aparts ta kalmıştım ben gayet temizdi, yanlız iki tane var biri denize yakın merkezde diğeri yukarıda, denize yakın olanını tercih et
Bu geceden, sabahtan Bodruma gidexek olan var mı ? :D
63owen63
07-08-2015, 23:07
Küçükkuyuya geliyorum , oralarda kimsse var mı ? Akçay, altınoluk ,assos kücükkuyu vs ?
Konuyu tekrar cortlatayim,
Yarın akşam yada cmt sabah Bodrum tarafına gidecek var mı ? :)
BlackGetz
13-08-2015, 10:56
yarın gece Ölüdenize yola çıkıyorum.
yarın gece Ölüdenize yola çıkıyorum.
Aydın, Muğla, Fethiye olarak mı rota ?
burak_2885
14-08-2015, 12:55
1inde gittim bodruma,9unda geçen pazar günü yola çıktım sabah 11 de gece 2 buçukta geldim haberiniz olsun öyle leş bir trafik ortamı var. ve sadece 2 kere 15dk lık mola verdim. Şimdi ki aklım olsa kesinlikle uçakla giderdim heralde
1inde gittim bodruma,9unda geçen pazar günü yola çıktım sabah 11 de gece 2 buçukta geldim haberiniz olsun öyle leş bir trafik ortamı var. ve sadece 2 kere 15dk lık mola verdim. Şimdi ki aklım olsa kesinlikle uçakla giderdim heralde
vallahi ben sabah 5.30 da çıkıp gitmiştim, gayet rahat keyifli ve trafik falan yaşamadım :)
giden olursa sıkışma ihtimalimiz var mı dicektim :)
SekoLive
14-08-2015, 13:24
yalovada kavsak calısması var o tarafa gidicekler oraya dikkat etsin sağdan yan yoldan içerilere geçip ordan tam calsımanın bittiği göbekden ckartıyor yandex kullanıyorsanz orada işe yaradı bayağa
burak_2885
14-08-2015, 13:31
vallahi ben sabah 5.30 da çıkıp gitmiştim, gayet rahat keyifli ve trafik falan yaşamadım :)
giden olursa sıkışma ihtimalimiz var mı dicektim :)
Giderken değil de dönüş problemli ya :D Birde tatil bitti piskolojine giriyoruz eyvah eyvah :D
Tekirdağ, tarafına giden var mı akşam dan boş ?
meLaNchoLic
15-08-2015, 07:29
Dış hatlarda masaj koltuklarımız var çalışmaya çalışıyoruz sen neresindesin?
çelebide harekat memuruyum.. Aprondayım genelde :)
Ay sonua kısa bir Roma - Venedik turu yapıcam
tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim
Ay sonua kısa bir Roma - Venedik turu yapıcam
tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim
Eğer tarihi mekan gezmekten keyif alıyorsanız Roma'ya 1haftadan fazla ayırın. Koca şehir bitmiyor insanın içinde kalıyor.
Eğer tarihi mekan gezmekten keyif alıyorsanız Roma'ya 1haftadan fazla ayırın. Koca şehir bitmiyor insanın içinde kalıyor.
Maalesef sadece 4 günüm var, 1 günü venediğe gidince 3 gün kalacak.. Hızlı bir tur yapıcam artık
Maalesef sadece 4 günüm var, 1 günü venediğe gidince 3 gün kalacak.. Hızlı bir tur yapıcam artık
Venedik icin konusuyorum oteli iyi sec abi mumkun oldugunca san marcoya yakin bul hatta , cevresi icin hatta marco dan uzaklastikca temizlik gozle gorulur sekilde azaliyor . Haricinde sicak donemde gidiyorsun artik nem ve rutubetten olusan kokuyu da goze almissindir :D yeme icme olarak da elbette ki duymussundur meydandaki cafe restoranlar guzelinden kitliyorlar ayrica hesaba ek olarak muzik ve sandalye parasi da cabasi , sehrin simgesi olan maskeler icinde istasyondan inince bedava harita verilen kulubelerin arkasinda gayet makul fiyatlara alabilirsin sahsen ben dinlemedim otelime yakin yerden almistim bosu bosuna ayni kaliteye 3 kati para odedim , ama venedik keyiflidir bende senede en az 1 kere giderim simdiden iyi eglenceler
Venedik icin konusuyorum oteli iyi sec abi mumkun oldugunca san marcoya yakin bul hatta , cevresi icin hatta marco dan uzaklastikca temizlik gozle gorulur sekilde azaliyor . Haricinde sicak donemde gidiyorsun artik nem ve rutubetten olusan kokuyu da goze almissindir :D yeme icme olarak da elbette ki duymussundur meydandaki cafe restoranlar guzelinden kitliyorlar ayrica hesaba ek olarak muzik ve sandalye parasi da cabasi , sehrin simgesi olan maskeler icinde istasyondan inince bedava harita verilen kulubelerin arkasinda gayet makul fiyatlara alabilirsin sahsen ben dinlemedim otelime yakin yerden almistim bosu bosuna ayni kaliteye 3 kati para odedim , ama venedik keyiflidir bende senede en az 1 kere giderim simdiden iyi eglenceler
Venedik günü birlik, hızlı trenle Roma'dan 1,5 - 2 saatte gidip dönücem. Detaylı gezmek için değil de Roma'ya gitmişken uğramak için.
Maske konusu iyi oldu, dediğin yere bakayım
Koku konusunda, Bangkok görmüş adamım :) Hiçbir yerin oradan daha kötü kokacağına inanamıyorum :)
Bende kismetse , Budapeste - Bratislava - Prag - Vienna turu yapicam bayram doneminde 1 hafta. Gitmis arkadaslar tavsiyelerde bulunursa , otel - yemek - gezilecek yerler - dikkat edilmesi gerekenler seklinde cok memnun olurum, tesekkurler.
bende 23 nde Valencia,barcelona ve madrid yapıyorum.
Yemek olayını domuzsuz nasıl çözeriz? :)
Otelleri şehir merkezine yakın olucak şekilde ayarlandı.
Çokmu erken oldu bilmiyorum. Temmuz ortası için Bodrum planımız var. Adam gibi bi tatil yapalım istiyoruz eşimle askere gitmeden önce.
Bu sene turist gelmeyecek boşa erken rezervasyon yaptırmayın diyenler var ama ne yapmak gerek. Turizmci arkadaşlar veya sıklıkla tatile gidenler ne önerir.
Bodrumda hangi oteli tercih edelim. 4 gece 5 gün olacak şekilde 1500civarı bütçe ayırdım. Bekleyelim mi erken rezervasyon dalgasına araştıralım mı bişeler.
Otel tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Bodrum voyage
Bodrum wow
Iki tecrübem var siralama yukaridaki gibi olur.
Deniz mukemmel zaten teknelerle beachlere koylara gidebiliyorsunuz otellerin denizleri mukemmel baliklarla yuzuyorsun ogleden sonra :)
asos a kampa gidiyoruz kısmetse, ramazan bayramında.
tek araç arkada 2 bisiklet :)
otellere para vermek cidden gereksiz, sektör de olup görünce vermek istemiyorum.
Ben gecen sene yurt disi karari aldik esimle gecen sene ispanya hallettik
Bu sene italya yada fransa
Burada tatil yapmanin bence hicbir anlami yok.
Yada ben kültür tatilini daha cok seviyorum tercih meselesi.
Karavan hayalim var ilerleyen yaslarda
Kamp bana gelmez pimpirikliyim biraz :)
Şu Bodrum işini de halledelim sonrasında bizde yurtdışı düşünüyoruz. Voyage duymuştum hatta dragger Yavuz abi bildiğim kadarıyla voyage fanı :) Geçtiğimiz sene için erken rezervasyonla komik rakamlar yakalamıştım diyordu görürse tecrübelerini almak isterim.
Voyage ve Wow baktım şimdi kampanyalı 600-650 görünüyor günlük fiyatları.
Ben gecen sene yurt disi karari aldik esimle gecen sene ispanya hallettik
Bu sene italya yada fransa
Burada tatil yapmanin bence hicbir anlami yok.
Yada ben kültür tatilini daha cok seviyorum tercih meselesi.
Karavan hayalim var ilerleyen yaslarda
Kamp bana gelmez pimpirikliyim biraz :)
vallahi Yiğit, çadır da kalıyorsun ortam aşırı cool - kimse kimseye karışmıyor.
10 gün için 400-500 verip çıkıyoruz, alkol yemek de içinde.
İstersen alkolünü kendin götür..
Kafa dinlemek için, bekar olanlara iyi geliyor :P
İtalya İsp tarafları düşünürsen, söyle bana yardımcı olurum.
kelalper
04-03-2016, 10:51
bu sene bir sürü otel kepenk kapatıyor. Arkadaşım bir oteller zincirinde çalışıyor. 7 tane otelleri vardı rus krizinden sonra 4 tane kiralık olanın sözleşmesini fesh ettiler. Ama hala o otellerden oda satılıyor acenteler tarafından. Antalya otelleri hepsi. Tatil alanlar ne olacak diorum vakti geldiğinde acente o otel kapalı dandirik başka bir otelden oda verecek diyor.
O nedenle şu anda acenteden falan tatil almayın. Gittiğinizde kapalı otelle karşılaşabilirsiniz. Bütün sektör felaket durumda. ETS otellerine bişey olmaz onlardan alın. Ama söyliim bu sene herşey dahil konseptinde kalite ciddi anlamda düşecek. İçtiğiniz içkiden yediğiniz yemeğe kadar.
Greentiger01
04-03-2016, 10:56
Bodrumda kısa süreli tatil planınız varsa Otelden şaşmayın. Yok usun süreli tatil planınız olacaksa sezonluk kiralık evler mevcut, bu konudada isteyene yardımcı olurum.
bende 23 nde Valencia,barcelona ve madrid yapıyorum.
Yemek olayını domuzsuz nasıl çözeriz? :)
Otelleri şehir merkezine yakın olucak şekilde ayarlandı.
Barcelonada bol bol deniz mahsülü satan restaurant bulabilirsiniz. Bunlara yönelin derim. Domuzla alakalı ürünler Cerdo hamon bacon(beicon) vs. Ayrıca marketlerden aldığınız ürünlerde de domuz yağına dikkat edin, içeriklerini okuyun derim. Yine o da cerdo'lu birşey idi.(ispanyadan geleli baya zaman geçti tam hatırlamıyorum şuan) Misal bizim aldığımız ucuz italyan makarnaları domuz yağlı, pahalıları domuz yağsızdı. Madridde zaten bol dünya mutfağı seçeneği bulursunuz, belirttiğiniz illerden bir tek valenciada bulunamadım. O da içimde uktedir. En yakın zamanda ben de gitmek istiyorum.
bu sene bir sürü otel kepenk kapatıyor. Arkadaşım bir oteller zincirinde çalışıyor. 7 tane otelleri vardı rus krizinden sonra 4 tane kiralık olanın sözleşmesini fesh ettiler. Ama hala o otellerden oda satılıyor acenteler tarafından. Antalya otelleri hepsi. Tatil alanlar ne olacak diorum vakti geldiğinde acente o otel kapalı dandirik başka bir otelden oda verecek diyor.
O nedenle şu anda acenteden falan tatil almayın. Gittiğinizde kapalı otelle karşılaşabilirsiniz. Bütün sektör felaket durumda. ETS otellerine bişey olmaz onlardan alın. Ama söyliim bu sene herşey dahil konseptinde kalite ciddi anlamda düşecek. İçtiğiniz içkiden yediğiniz yemeğe kadar.
Abi fiyatlar için ne önerirsin. 1-2 aya tablo netleşir fiyatlar aşağı veya yukarı oynar mı?
ets yerine doğrudan oteli aramak daha mı avantajlı olur? mesela voyage suan 3080tl 6 gün için. Şimdiden alalım mı biraz daha bekleyelim mi? Tarih temmuz 2016
ibratice
07-03-2016, 09:58
Antalya otelleri şu an %40 daha ucuz şu an yerli turiste yatırım yapıyorlar aradaki Rus kaybına karşılık
Otel konaklaması isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim :)
yurtiçi tatil ve avrupanın çoğu yeri gereksiz bence tatil olarak tek gidilicek yerler küba uzak doğu ve usa
yurtiçi tatil ve avrupanın çoğu yeri gereksiz bence tatil olarak tek gidilicek yerler küba uzak doğu ve usa
Kardeşim Kore'de yaşıyor ilerleyen zamanlarda inşallah oraya da gideceğim :)
Ama önce Bodrum'u aradan çıkartmak gerek. Bu sene parayı dışarıya bırakmayalım zaten sektör kötü katkımız olsun :)
valla düne kadar turiste 3 te 1 fiyat verip bize köklüyorlardı. bakalım şimdi ne olacak. yurt dışı şu an için ilk tercihim tatil için.
bayram tatilinde 3-5 gün tr de tatil yapıyorum. oda güzel bir otel bulup kendi aracımla hiç bir yere bağımlı kalmadan , gittim bölgeyi komple keşfetmeye çalışıyorum.
VTec_king
07-03-2016, 16:17
ben yine çanakkaleden başlar çeşmeye inerim ,genelde toram şu şekilde çanakkale bozcaada geyikli babakale kadırga koyu asos altınoluk sarımsaklı didim izmir çeşme şeklinde.. keyifli oluyor 2-3 gün farklı farklı yerlerde kalmak
Arkadaslar , Antalya Kemer - Belek - Beldibi tarafinda hersey dahil kaliteli, kaydirakli 19 Mayis - 22 Mayis arasinda 3 4 gunlugune nerde kalabiliriz ? Voyage Belek'e baktim ama yer yoktu, alternatif nereler olabilir ?
Talih.b16
23-04-2016, 08:44
Arkadaslar , Antalya Kemer - Belek - Beldibi tarafinda hersey dahil kaliteli, kaydirakli 19 Mayis - 22 Mayis arasinda 3 4 gunlugune nerde kalabiliriz ? Voyage Belek'e baktim ama yer yoktu, alternatif nereler olabilir ?
kundu'da kervansaray var, ona bakabilirsin.
ben kervansaray'ları beğeniyorum genel olarak.
mikelazi
23-04-2016, 08:56
***** siteden izmir gümüldürde hertşey dahil 1hafta tatil aldım.dünde pendik yalova feribotundan gidiş dönüş biletimide aldım.tatille ilgili kafam rahat.
esasında kuşadası aquafantasy istiyorduk.şuabat ayında 3300 fiyat almıştım 1 haftasına.bir dostum tanıdık var daha uyguna halledirim dedi 2 hafta sonra tanıdık fiyatı 3800 dü.***** sitedeki fiyatta 4200 olmuştu.şuan 3800lere düştüler.her ay fiyat güncellemesi yaşanıyor.7 yaşındaki oglum için istiyordum kısmet degilmiş.seneye inş. :)
siz m.a.l.u.m yazdikca yildiZliyor sistem, cok bahtiyarim
Yılbaşı için vizesiz tatil mekan önerilerinizi alabilirmiyim? :)
Avrupa ilk tercih..
Yılbaşı için vizesiz tatil mekan önerilerinizi alabilirmiyim? :)
Avrupa ilk tercih..
Avrupa'da vizesiz ülke kalmadı ki. Andorra bile vize istiyor bizden :)
Balkan tarafına doğru gidebilirsin. Karadağ (Budva - Kotor) tavsiye edebilirim. Bir kaç gün fazladan zaman ayırıp Bosna Hersek vs.de gezilebilir.
burakgunay
11-05-2017, 17:25
güncel, 19 mayıs tatilinde Ankaraya çok uzak olmayacak, doğası güzel fotoğraf çekmeye müsait otelleri insan düdüklemeyen cinsten yer tavsiyesi rica edeyim.
güncel, 19 mayıs tatilinde Ankaraya çok uzak olmayacak, doğası güzel fotoğraf çekmeye müsait otelleri insan düdüklemeyen cinsten yer tavsiyesi rica edeyim.
Abant çok uzak kalır mı
lnd_samet
11-05-2017, 18:10
ankaradan gidilecek yer listesinde
abant-amasra-akçakoca ,
serkanokan
11-05-2017, 18:45
Burak 1 ay kadar önce Safranbolu'ya gittim, aradığın özellikleri barındıran bir yer. Yol 2 saat civarı sürüyor, otobandan Gerede sapağından ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 saat kadar normal yoldan devam edip ulaşıyorsun. Doğası fotoğraf çekmeye uygun, şehir bir kanyon içine kurulu, aynı zamanda gezip, doğa yürüyüşü yapabileceğin kanyonlar da var. Bir tane de meşhur mağarası bulunuyor. Hilton GardenInn otelde kahvaltı hariç geceliği(2 kişilik oda fiyatı) 138tl'den kaldım, Beypazarı gibi konakları da mevcut ancak ben işi şansa bırakmak istemedim.
Eğer gitmeyi düşünürsen biraz daha detaylı yazarım.. Ama genel olarak tavsiye ederim.
siz m.a.l.u.m yazdikca yildiZliyor sistem, cok bahtiyarim
Bu olguyu oluşturduğum ve ***** yazmalarına sebep olduğum için asıl ben bahtiyarım :)
burakgunay
11-05-2017, 19:15
Abant çok uzak kalır mı
Abi Abant'ı 3-4 kere ziyaret ettik, eyvallah öneri için
ankaradan gidilecek yer listesinde
abant-amasra-akçakoca ,
Teşekkürler, akçakocayı araştırıyorum
Burak 1 ay kadar önce Safranbolu'ya gittim, aradığın özellikleri barındıran bir yer. Yol 2 saat civarı sürüyor, otobandan Gerede sapağından ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 saat kadar normal yoldan devam edip ulaşıyorsun. Doğası fotoğraf çekmeye uygun, şehir bir kanyon içine kurulu, aynı zamanda gezip, doğa yürüyüşü yapabileceğin kanyonlar da var. Bir tane de meşhur mağarası bulunuyor. Hilton GardenInn otelde kahvaltı hariç geceliği(2 kişilik oda fiyatı) 138tl'den kaldım, Beypazarı gibi konakları da mevcut ancak ben işi şansa bırakmak istemedim.
Eğer gitmeyi düşünürsen biraz daha detaylı yazarım.. Ama genel olarak tavsiye ederim.
Eyvallah dikkate alacağım, kanyon olayı ve otel fiyatı güzelmiş :) araştıracağım, değerlendirilebilir
Shadow_Dancer
11-05-2017, 19:18
Kısmetse 22 mayısta bodrumdayım.. 1 hafta kafa dinleyecem..
free-hifi
11-05-2017, 19:20
Bayramın 2.günü didim beach resort a gideceğim daha önce konaklayan var mı?
turbo&quattro
11-05-2017, 19:22
Kısmetse 22 mayısta bodrumdayım.. 1 hafta kafa dinleyecem..
Sen bana gel beraber kafa dinleyelim ;)
turbo&quattro
11-05-2017, 19:23
Haziran ortasi gibi klasik Fort Lauderdale - Miami, 6-13 eylul Bodrum, 13-30 Eylul Istanbul, sonrasi Washington devam.
Geçen sene didim de idim denizi çok hojdir
17 haziransa marmaris içmelere gidecez ama deniz soğuk diyolar inş olmaz :)
Soğuk denizi sevmiyimmmm :)
onursumer
11-05-2017, 20:13
ben tatil işini üzün süreli çozdum ,artık bodumlu sayılırım haliyle tatil nerde nasıl vs derdi kalmadı :D adresimiz belli çok şukur
Önce Halkidiki orta bacak / Sithonia
Sonra thassos
turbo&quattro
11-05-2017, 20:25
ben tatil işini üzün süreli çozdum ,artık bodumlu sayılırım haliyle tatil nerde nasıl vs derdi kalmadı :D adresimiz belli çok şukur
Onur evmi aldin(iz) Bodrumdan ? Oyleyse nereden ne butce ile ? Ozel degilse . Bende Bodrumdan birseyler dusunuyorum yilda bir iki kullanmalik kalan zamanlarda aile bireyleri icin fln .
tatiller hariç 4 ay spor salonunda online'ım kısmetse :)
Jeandan-R
11-05-2017, 21:07
Sonra thassos
thassos ile ilgili izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim keza benim de gitme planım var bu sene.
thassos ile ilgili izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim keza benim de gitme planım var bu sene.
Thassos – Gezi Koşesi (http://gezikosesi.net/2016/08/30/thassos/)
onursumer
11-05-2017, 21:41
Onur evmi aldin(iz) Bodrumdan ? Oyleyse nereden ne butce ile ? Ozel degilse . Bende Bodrumdan birseyler dusunuyorum yilda bir iki kullanmalik kalan zamanlarda aile bireyleri icin fln .
ev alma niyetim var fakat şuan için almadım yıllık kiralamak biraz mantıklı geldi sebebi ise tam anlamıyla nerde oturmak istediğime karar vermemiş olmam ve villa fiyatları ortalama 400-500bin tl civarında (iş yapar olanları minimum) haliyle kiralamakta çok mantıklı oluyor düzgün bir ev ortalama aylık 3000tl civarı :D birkaç donem farklı yerleri denedikten sonra inş denk gelicektir istediğimiz gibi biryer
geçen sene turgutreis kadıkalesindeydim ama onu donemlik kiralamıştım bu sefer tum yıl olarak karaincirde , akyarların biraz ilerisi site içerisinde villa kiralamayı tercih ettim konum güzel zaten araba var ulaşımı pek takmıyorum yaz kış yaşanabilirliği gozlemlicez artık bakalım kismet :)
bu arada kışında gelmeyi düşünüyorsan gerçekten turgutreis ve çevresi dışında çok başka yere bakmaya gerek yok bence
turbo&quattro
11-05-2017, 21:58
ev alma niyetim var fakat şuan için almadım yıllık kiralamak biraz mantıklı geldi sebebi ise tam anlamıyla nerde oturmak istediğime karar vermemiş olmam ve villa fiyatları ortalama 400-500bin tl civarında (iş yapar olanları minimum) haliyle kiralamakta çok mantıklı oluyor düzgün bir ev ortalama aylık 3000tl civarı :D birkaç donem farklı yerleri denedikten sonra inş denk gelicektir istediğimiz gibi biryer
geçen sene turgutreis kadıkalesindeydim ama onu donemlik kiralamıştım bu sefer tum yıl olarak karaincirde , akyarların biraz ilerisi site içerisinde villa kiralamayı tercih ettim konum güzel zaten araba var ulaşımı pek takmıyorum yaz kış yaşanabilirliği gozlemlicez artık bakalım kismet :)
bu arada kışında gelmeyi düşünüyorsan gerçekten turgutreis ve çevresi dışında çok başka yere bakmaya gerek yok bence
Her sene eylulde Turgutreis yapiyorum bende abd deki tek Turk arkadasim bodrumlu annesi turgutreiste yasiyor full time, Onda kaliyoruz. Anladigim kadariyla turgitreis genelde yerlilerin yasadigi yer ve oldukcada ucuz yada bana ucuz geliyor dolar kazandigim icin. Bakalim arastiriyorum bende. Denk gelir heralde birseyler.
Bu sene tatili kredi kartı puanlarım ile beleşe getirdim. Belek te Sueno Deluxe u tercih ettik. Ulaşım da şirket yan faydadan yakıt olarak hallettim.
Bu sene beleşe kapattık :)
Justiniano park conti'ye giden var mıdır? Ücretsiz herşey dahil 4 gece var,kısmetse çarşamba ordayım. Okurcalar mevkiinde kalıyormuş otel. Nasıldır acaba oralar?
EnesAksu
12-05-2017, 07:05
Bekarlar için Ukrayna Odessa tavsiye edebilirim.
Evet beyler öneri lazım yurt içi aşağıdaki kriterlerde bir öneri lazım.
*3 yetişkin + 1 çocuk (2 yaş)
*Aile odası öncelikli
*Her şey dahil (alkol tüketmiyoruz olmasa da olur kıstas değil)
*Denize yakın olursa güzel olur.
*Bebek için park vs olsa o da güzel olur.
Tarih 1-9 Eylül arası düşünüyorum.
Saray beklentisinde değilim huzurlu sakin kafa dinleyip aileyle vakit geçirecek bir yer arıyorum kısacası, özellikle çocuğu ile giden arkadaşların tavsiyesi önemli.
*Aile odası öncelikli
Saray beklentisinde değilim huzurlu sakin kafa dinleyip aileyle vakit geçirecek bir yer arıyorum kısacası, özellikle çocuğu ile giden arkadaşların tavsiyesi önemli.
Çocuğum yok ama Side Kumköy mevkii otellerine bakabilirsin. Barut otelleri oldukça iyidir. Sentido Perrisia'da düşünebilirsin.
Kumköy dememin sebebi denizi kum (çocuk kumla oynar, oyalanır vs.) deniz dalgasız ve sığ, birden derinleşme yok.
Çocuğum yok ama Side Kumköy mevkii otellerine bakabilirsin. Barut otelleri oldukça iyidir. Sentido Perrisia'da düşünebilirsin.
Kumköy dememin sebebi denizi kum (çocuk kumla oynar, oyalanır vs.) deniz dalgasız ve sığ, birden derinleşme yok.
Tamamdır Eren teşekkür ederim, inceliyorum şu anda.
*Aile odası öncelikli
Didim Aurum otellerinden biri olabilir...
delta0o öneri için teşekkürler.
Konu varken sorayım ben genelde booking kullanırdım, ***** kapandı.
Şimdi önereceğiniz site var mı arkadaşlar. Farklı farklı fiyatlar çıkıyor her yerde.
Şimdi önereceğiniz site var mı arkadaşlar. Farklı farklı fiyatlar çıkıyor her yerde.
Allah cezalarını versin
Geçen sene booking sayesinde gerçek yarı yarıya tatil yaptım
Valla gerisi hepsi hikaye malesef
Etsde bazen düşeş düşüyor 5.200 tatili 3.700 zar zor yakaladım
Booking olsaydı 2.800 filandı bu sene
Otel fiyatları booking kapanınca malesef uçtu
Eşim hamile olmasa villa kiralamak daha mantıklı :)
Allah cezalarını versin
Geçen sene booking sayesinde gerçek yarı yarıya tatil yaptım
Valla gerisi hepsi hikaye malesef
Etsde bazen düşeş düşüyor 5.200 tatili 3.700 zar zor yakaladım
Booking olsaydı 2.800 filandı bu sene
Otel fiyatları booking kapanınca malesef uçtu
Eşim hamile olmasa villa kiralamak daha mantıklı :)
Müdür senede 1 kere gidiyorum zaten onda da her şey ayağıma gelsin mantığı hakim.
(allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin öncelikle)
O zaman ETS ye bir bakalım. Booking gitti kötü oldu cidden :S
Sonra thassos
bayramda değil di mi abi?
aman...
Rica ederim.Ben de senin kriter gibi bir yer istiyorumdum gecen sene memnun kaldım.Tatil sepeti ,tatil com kullanabilirsin.Ayrıca hoteli arayıpta fiyat alabilirsin karşılaştırma fırsatında olur.
hotels.com da fena değil.
Talih.b16
12-05-2017, 12:46
*Aile odası öncelikli
Kardeşim gecen sene amara prestige gittik.
Hatta once ablamlar sonra ben sonra Kayinco gitti.
Cocuk icin ideal bence, ben çocuk eğlensin diye gidiyorum zaten.
Öyle premium otel degil ama, yeme icme guzel, odalar dublex, cift banyolu falan.fiyatida cok ucuzdur.
Kardeşim gecen sene amara prestige gittik.
Hatta once ablamlar sonra ben sonra Kayinco gitti.
Cocuk icin ideal bence, ben çocuk eğlensin diye gidiyorum zaten.
Öyle premium otel degil ama, yeme icme guzel, odalar dublex, cift banyolu falan.fiyatida cok ucuzdur.
Cevap için teşekküler, inceleyelim. Otel güzelmiş gerçekten. Öyle premium bir beklenti yok amaç çocuk zaten :)
aman...
bayramda çok mu kalabalık olur biz kurbanda 4 5 gün kaçarız belki dedik ama :)
Uzun dönem sayılabilecek geziler için hotels gayet başarılı , aralık belli ise otellerden baya özel fiyatlar çıkabiliyor .
Ben hep etsden alırdım bu sefer voyagehotel.com'dan aldım. 200 lira falan da daha uyguna geldi.
Otel olarak da yine Voyage Bodrum'a gittim, herkese tavsiye ederim.
Hizmet kusursuz, denizi Bodrum'un en iyisi zaten.
Ben hep etsden alırdım bu sefer voyagehotel.com'dan aldım. 200 lira falan da daha uyguna geldi.
ilk defa geçen sene sezon sonu gittik, resmen mükemmeldi.
ilk defa geçen sene sezon sonu gittik, resmen mükemmeldi.
6 senede 12.kez gittim, çocuk olana kadar devam :)
ya beyler bu sene Annemi alıp egedeki koyları bir bir gezdirmek istiyorum şöyle 5-6 gün.. otele bağlı olmak istemiyorum kadıncağızın bi bildiği erdek bide yıllardan beri gittiği Gökceada var başkada bi yeri bilmez araçla gidicem bana bi kroki yol haritası çizecek varmı? Daha önceden böyle bir tatil yapan mutlaka vardır nasıl bir güzargah izlediniz? gece kalmalık atıyorum dalyana gittik orda bi pansiyon türü bi yer olsa bize yeter daha çok guzel koyları gormeye yonelik tekne turlarıda olabilir nasıl bir yol izlesem yorucu ama zevkli bi tatil olucağını düşünüyorum...
punto_multijet
12-05-2017, 15:03
voyage bodrum +1 gerçi voyage belek, torba onlarda gayet başarılı tavsiye ederim
aman...
Yok canım ne işim olur bayramda
temmuz sonu kısmetse
bayramda çok mu kalabalık olur biz kurbanda 4 5 gün kaçarız belki dedik ama :)
valla nefret eder dönersiniz. 34 39 22 plaka yüzde 80i adanın olur, beachlerde yer bulmak sabahın erken saati gitmezseniz imkansıza yakın olur, merkezde yemek isterseniz o da aynen öyle vs vs:)
Yok canım ne işim olur bayramda
temmuz sonu kısmetse
semadirek de gitmediysen bi uğra gitmişken o taraflara abi.
tasos bozcaadaysa
semadirek gökçeada
imprezaWRC
12-05-2017, 15:56
Avrupa göçmen turları düzenleyen bir firma var mı :D Gezerken bilgi versin, vergileri anlatsın, iş hayatını, okul hayatını anlatsın, otomobil fiyatlarını söylesin, kazançları anlatsın...vs
Avrupa göçmen turları düzenleyen bir firma var mı :D Gezerken bilgi versin, vergileri anlatsın, iş hayatını, okul hayatını anlatsın, otomobil fiyatlarını söylesin, kazançları anlatsın...vs
Sen whatsaptan mesaj atacağına aAyvalığa gelsene amcammm. :D
imprezaWRC
12-05-2017, 16:06
Sen whatsaptan mesaj atacağına aAyvalığa gelsene amcammm. :D
Geleyimde ne yapacağız orada, zeytin ağaçlarına wax mı süreyim, evlere boyaya mı gideyim ne halt edeyim :)
Gel bahçede çalıştırcam seni bütün hafriyat stresin gidicek dinlence tatili. Hem de çok uygun fiyata ahahahaha
Antalya icin otel ve bolge onerisi verebilirmisiniz. Gecen sene bodruma gitmistikbu sene antalya dusunuyoruz ama side belek vs nereyi onerirsiniz. Birde guzel ve cok pahali olmayan otel onerisi
Butce 5gun 2000tl 2 kisi
imprezaWRC
12-05-2017, 16:26
Gel bahçede çalıştırcam seni bütün hafriyat stresin gidicek dinlence tatili. Hem de çok uygun fiyata ahahahaha
Giderken bahçeye izimi bırakırım kokunun kaynağını bulana kadar bahçenin canına okursun, o arada pis bir insan olarak en iğrenç gülüşümü yaparım :D :D
imprezaWRC
12-05-2017, 16:27
Antalya icin otel ve bolge onerisi verebilirmisiniz. Gecen sene bodruma gitmistikbu sene antalya dusunuyoruz ama side belek vs nereyi onerirsiniz. Birde guzel ve cok pahali olmayan otel onerisi
Butce 5gun 2000tl 2 kisi
5 gün iki kişi 2000 TL, iyi bir yer bulursan bana da haber ver :) (Alles inklusiv olsun bitte)
5 gün iki kişi 2000 TL, iyi bir yer bulursan bana da haber ver :) (Alles inklusiv olsun bitte)
Öyle bir dünya daha yaratılmadı malesef bir dahakine inş canımssss abimmm :)
Ben 24 Haziran Kaş 8 gün 1500TL iki kişi buldum :)
Ben 24 Haziran Kaş 8 gün 1500TL iki kişi buldum :)
Pm please :) herşey dahil o paraya ben bir daha tatile giderim
Herşey dahil değil, butik pansiyon gayet keyifli Booking kapanmadan 1 hafta önce ödedim :)
Aksilik çıkmaz ise 18 mayıs gecesi yola çıkıyoruz 19-20-21 Antalya Lara gidiyoruz arkadaşlarımla kalabalık bir şekilde. Umarım güzel olur otel ile ilgili yorumu geldikten sonra yapacağım geçen sene alanyada Water&Planet Deluxe AquaPark otelde 3 gece 4 gün kalmıştım haziran başı fiyatı uygun ve güzel bir oteldi. Aquaparkı eğlenceli ve bol kaydıraklıydı Alanyada Okurcalar mevkiinde denize 0dı ancak sahile asansörle iniliyodu ben denizi pek beğenmedim gerçi denize çok giren bi adam değilim aquparktan çıkmamıştık gideceklere tavsiye 10 üzerinden 8.
Herşey dahil değil, butik pansiyon gayet keyifli Booking kapanmadan 1 hafta önce ödedim :)
Öyle çooookk varr
Adam herşey dahil
2 kişi 5 gece 2000 tl lik arıyor
Bizide heyejanlandırdın beee durduk yere /)
Öyle çooookk varr
Adam herşey dahil
2 kişi 5 gece 2000 tl lik arıyor
Bizide heyejanlandırdın beee durduk yere /)
Yok yaw ben hersey dahil demedim oyle de yazmadim yanlis anlasilmis.
Alkol kullanmadigimiz icin hersey dahil pek mantikli gelmiyor. Birdeaksam yemekleri icin disari cikip bolgedeki onerilen yerlerde yemeyi tercih ediyoruz. Zaten arabayla gidecegim gunduz deniz eglence aksam gezi seklinde yapiyoruz guzel oluyor.
Sonuc olarak oda kahvalti benim icin yeterli.
Guzel plaji ve havuzu olan otel tercihimdir. Tuzlu deniz sonrasi ogleden sonra havuz guzel oluyor :)
İst bahçelievlerden marmarise gideceğiz
Yol güzergahımız nasıl olsun beyler
Yandex mi uyalım
Gece yola çıkayim otele check muhabbeti filan var rota çizin bana sabah kahvaltımız iyi olsun ama :)
son dönemde midilliye giden oldu mu?
var mı öneri tavsiye?
5 sene olmuş gideli ben, değişmiştir diye tahmin ediyorum
21-27 mayıs limak deluxe de olacağım şu anda da kampanya var 6 gece 7 gün 2300 2 kişi ultra herşey dahil. Antalyada en iyi bölge belek ve kemer diğerleri bence daha vasat.
Year One
15-05-2017, 10:42
Temmuz ortası Yunanistan Fanari de villa kiraladık arkadaşla. günlük 100 eur 8 kişi kalabiliyor.. 4-5 gün kalırız. ağustos ayında yıllık izin var o belirsiz. heralde İzmir gibi bir mesafeye kadar bir yerlere gideriz. Ayda bir hafta sonu kaçamağım Bulgaristan var onu saymıyorum. Yiyip içmeye de mi gidemicez bea :)
Butce 5gun 2000tl 2 kisi
Tarih verirsen ona göre alternatif sunayım. Sezonda biraz zor ama şansımızı deneyelim :)
Ben karadenize memleketime gidicem. yaylaya çıkıcam, dereye ayaklarımı sokucam alabalık yakalıycam, bakir koylardan denize giricem, ormanda yürüyüş yapıcam. gelirkende bolca bal,mısır unu,fındık getiricem.
aybarsdnr
15-05-2017, 11:43
Beyler, 19-20-21 mayıs için kazdağları ve civarını gezmek istiyorum. Her yere gitmek şart değil ama araştırmalarıma göre belli başlı yerler var görülmesi gereken.
Sadece konaklama için nereleri tavsiye edersiniz? Var mıdır bu bölgede rota yapmış birisi ?
Tarih verirsen ona göre alternatif sunayım. Sezonda biraz zor ama şansımızı deneyelim :)
Agustos olabilir abi. Veya eylul ilk haftasi da olur. Temuz zor sanirim tam sezon oluyor
15 - 22 Haziran tarihleri arasında maksimum 2500 TL iki kişi için tavsiyede bulunabilir misiniz?
Akdeniz tarafı düşünüyorum ama aklımda Bodrum'da var. O dönemde soğuk olur mu acaba ?
dachosen
16-05-2017, 21:45
Bende bodrumda ultra herşey dahil bakınıyorum ama var mıdır öneriniz?
Bende bodrumda ultra herşey dahil bakınıyorum ama var mıdır öneriniz?
Wow bodrum
Voyage bodrum
İki otelde denendi onandı :)
-Murat Özcan-
17-05-2017, 04:26
Kiz arkadasla antalya yada fethiye bölgesine gitmeyi düşünüyorum 2.500 lira bütçe var tavsiyeler nedir
Year One
17-05-2017, 08:54
Kiz arkadasla antalya yada fethiye bölgesine gitmeyi düşünüyorum 2.500 lira bütçe var tavsiyeler nedir
geçen yaz Ölüdeniz' e gittik arkadaşlarla. kesinlikle tavsiye etmem. bir plaj bu kadar barzo doldurulur. Gidin şile sahiline daha güzeldir o derece. ipini koparan gelmiş. kız arkadaşınızla kesinlikle tavsiye etmem. çünkü 4 lü 5 li erkek grupları gelmişti biz gittiğimizde rahatsız ediciydi. kenarında yakılan mangallar su içinde deve güreşlerini saymıyorum. başka plajlara gidecekseniz olabilir belki.
-Murat Özcan-
17-05-2017, 14:32
geçen yaz Ölüdeniz' e gittik arkadaşlarla. kesinlikle tavsiye etmem. bir plaj bu kadar barzo doldurulur. Gidin şile sahiline daha güzeldir o derece. ipini koparan gelmiş. kız arkadaşınızla kesinlikle tavsiye etmem. çünkü 4 lü 5 li erkek grupları gelmişti biz gittiğimizde rahatsız ediciydi. kenarında yakılan mangallar su içinde deve güreşlerini saymıyorum. başka plajlara gidecekseniz olabilir belki.
Teşekkür ederim bilgiler için, 2 senedir bodruma gidiyoruz artık yeni yerler keşfetmek istiyoruz o halde başka tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır?
Teşekkür ederim bilgiler için, 2 senedir bodruma gidiyoruz artık yeni yerler keşfetmek istiyoruz o halde başka tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır?
Kaş'ı tavsiye edebilirim, kız arkadaşınızla güzel olacaktır.
15 - 22 Haziran tarihleri arasında maksimum 2500 TL iki kişi için tavsiyede bulunabilir misiniz?
Akdeniz tarafı düşünüyorum ama aklımda Bodrum'da var. O dönemde soğuk olur mu acaba ?
Bunlara bak istersen. Fiyatlar üzerinden tekrar geçeriz.
Royal Arena Resort & Spa | Muğla Otelleri | Shimdigo (https://www.shimdigo.com/royal-arena-resort-spa)
Grand Park Bodrum | Muğla Otelleri | Shimdigo (https://www.shimdigo.com/grand-park-bodrum)
Sentido Turan Prince | Antalya Otelleri | Shimdigo (https://www.shimdigo.com/sentido-turan-prince)
Daima Resort Hotel | Antalya Otelleri | Shimdigo (https://www.shimdigo.com/daima-resort-hotel)
Bunlara bak istersen. Fiyatlar üzerinden tekrar geçeriz.
Royal Arena Resort & Spa | Muğla Otelleri | Shimdigo (https://www.shimdigo.com/royal-arena-resort-spa)
Grand Park Bodrum | Muğla Otelleri | Shimdigo (https://www.shimdigo.com/grand-park-bodrum)
Bodrum düşünüyorum ama Haziran'da soğuk olur diyorlar, kararsız kaldım.
RottingChrist
18-05-2017, 08:26
bu iki otel hakkında bilgi sahibi olan var mı? yorumlara göre ikisi de kafama yatmış durumda.
Sensitive Premium Resort | Etstur.com (https://www.etstur.com/Sensitive-Premium-Resort)
Crystal Aura Beach Resort & Spa | Etstur.com (https://www.etstur.com/Crystal-Aura-Beach-Resort-Spa)
Year One
18-05-2017, 08:41
Kaş kesinlikle tercih edilebilir. ''çok kimseye söylemeyin gittiğinizi. çok kötü bir yer deyin diyor'' Kaş ın yerlileri... bozulmasını istemiyorlar. gidince hak vereceksiniz çook güzel bir yer :) fakat 4-5 yıldızlı otel yok sanırım varsada 1-2 tane genel olarak pansiyon oda+kahvaltı şeklinde.
Sentido Turan'ı düşünebilirsin.
Sentido grubu otelleri fiyat /performans anlamında oldukça başarılı otellere sahipler. Memnun kalırsınız.
-Murat Özcan-
18-05-2017, 10:25
Kaş'ı tavsiye edebilirim, kız arkadaşınızla güzel olacaktır.
Evet orayı çok duydum ama forumlarda fazla konuşulmuyor özellikle bir kaç koyunun harika olduğunu söylüyorlar..
Kaş kesinlikle tercih edilebilir. ''çok kimseye söylemeyin gittiğinizi. çok kötü bir yer deyin diyor'' Kaş ın yerlileri... bozulmasını istemiyorlar. gidince hak vereceksiniz çook güzel bir yer :) fakat 4-5 yıldızlı otel yok sanırım varsada 1-2 tane genel olarak pansiyon oda+kahvaltı şeklinde.
Belkide en doğrusunu yapıyorlar hocam. Nadir kalan yerler olsun ki düzgün insanlar gitsin. Otel konusunda bende baktım yok gibi ama güzel apart yada pansiyonlar mevcut. Yinede teşekkür ederim
Hocam Bodruma son 3 yıldır gidiyorum temmuz-ağustos-eylül olarak soğuk olduğunu düşünmüyorum zaten sezon mayıs ortası gibi açılıyor..
serkanokan
18-05-2017, 13:12
Son 5 yıldır her yaz en az bir kere olmak üzere Kaş'a gidiyorum. İlk yıllar çok daha salaş ve bakirdi. Özellikle son iki yıldır, gerek doğası, gerek mekanların fiyat/performans/kalite anlamında nasıl bozulduğunu üzülerek gözlemliyorum.
Kaş'ta her şey dahil otel konsepti yoktur. Sadece butik oteller veya göreceli olarak daha düşük fiyatlı pansiyonlar vardır. Pansiyonların fiyatları haziran ayından itibaren double oda olarak 200TL civarından başlar, kalınabilecek yerler ise 250TL'den başlar. Günü 1000TL ve üzeri olan double oda-kahvaltı otelleri de vardır. Yer bulursanız Kayahan Hotel fiyat/performans/lokasyon olarak en başarılı otelidir.
Kaş merkez'de denize girilecek 2 veya 3 mekan vardır, şezlong kapasiteleri çok yüksek değildir. Sabah 10'dan sonra yer bulmanız pek mümkün değildir.
Gece hayatı Bodrum/Çeşme değildir, dar bir sokakta 1-2 tane mekan vardır tıklım tıkış eğlenmeye çalışırsınız. Alanya, Gümbet gibi apaçi mekanlarına, rastlayamazsınız. O mekanlara takılan insanlara da bir kaç istisna hariç rastlamazsınız.
Önceden ağırlıklı olarak salaş, öğrenci kesimi, entellektüel insanlar gelirdi. Fiyatlar Türkiye tatil mekanlarının ortalamasında veya biraz daha altındaydı. Ama son 1-2 yıldır duyanın gelmesi sebebiyle fiyatlar da saçma şekilde yükselmeye başladı. Yeme içme Ankara'ya göre daha ucuzken şimdi Ankara ortalamasından yüzde 40 veya yüzde 50 daha pahalı.
2016 yazında malesef ramazan bayramı tatilinde gittim. Sabah 7.45'te gittiğimde bile tüm şezlonglar dolu, akşam 9'a kadar hiç abartmadan söylüyorum yemek yiyebileceğimiz boş bir restorant bulamayınca(evet 2 kişi oturabileceğimiz tek bir masa 2 sandalyelik boş yer bulamadık) bir daha bayramda gitmemeyi kendime not olarak aldım.
Araba ile gitmek büyük avantajdır. 10 dakikalık mesafede Çukurbağ yarımadası, yarım saatlik mesafede Kaputaş Plajı, 1 saatlik mesafede Patara Plajı, 2-2.5 saatlik mesafede Fethiye-Ölüdeniz vardır.
-Murat Özcan-
18-05-2017, 13:54
Son 5 yıldır her yaz en az bir kere olmak üzere Kaş'a gidiyorum. İlk yıllar çok daha salaş ve bakirdi. Özellikle son iki yıldır, gerek doğası, gerek mekanların fiyat/performans/kalite anlamında nasıl bozulduğunu üzülerek gözlemliyorum.
Kaş'ta her şey dahil otel konsepti yoktur. Sadece butik oteller veya göreceli olarak daha düşük fiyatlı pansiyonlar vardır. Pansiyonların fiyatları haziran ayından itibaren double oda olarak 200TL civarından başlar, kalınabilecek yerler ise 250TL'den başlar. Günü 1000TL ve üzeri olan double oda-kahvaltı otelleri de vardır. Yer bulursanız Kayahan Hotel fiyat/performans/lokasyon olarak en başarılı otelidir.
Kaş merkez'de denize girilecek 2 veya 3 mekan vardır, şezlong kapasiteleri çok yüksek değildir. Sabah 10'dan sonra yer bulmanız pek mümkün değildir.
Gece hayatı Bodrum/Çeşme değildir, dar bir sokakta 1-2 tane mekan vardır tıklım tıkış eğlenmeye çalışırsınız. Alanya, Gümbet gibi apaçi mekanlarına, rastlayamazsınız. O mekanlara takılan insanlara da bir kaç istisna hariç rastlamazsınız.
Önceden ağırlıklı olarak salaş, öğrenci kesimi, entellektüel insanlar gelirdi. Fiyatlar Türkiye tatil mekanlarının ortalamasında veya biraz daha altındaydı. Ama son 1-2 yıldır duyanın gelmesi sebebiyle fiyatlar da saçma şekilde yükselmeye başladı. Yeme içme Ankara'ya göre daha ucuzken şimdi Ankara ortalamasından yüzde 40 veya yüzde 50 daha pahalı.
2016 yazında malesef ramazan bayramı tatilinde gittim. Sabah 7.45'te gittiğimde bile tüm şezlonglar dolu, akşam 9'a kadar hiç abartmadan söylüyorum yemek yiyebileceğimiz boş bir restorant bulamayınca(evet 2 kişi oturabileceğimiz tek bir masa 2 sandalyelik boş yer bulamadık) bir daha bayramda gitmemeyi kendime not olarak aldım.
Araba ile gitmek büyük avantajdır. 10 dakikalık mesafede Çukurbağ yarımadası, yarım saatlik mesafede Kaputaş Plajı, 1 saatlik mesafede Patara Plajı, 2-2.5 saatlik mesafede Fethiye-Ölüdeniz vardır.
Verdiğin önemli bilgiler için teşekkür ederim gitmeyi düşünen biri olarak beni aydınlattın. Anlaşılan pek fazla imkanı olmayan bir yer olan yerleri de pahalı.Kaputaş plajının denizi çok güzel diyorlar orada da şezjlonglar ücretlidir tabi..
arkadaşlar selam 2 kişi ultra herşey dahil
antalya civarlarında 6 gece 7 gündüz
tarih mayıs ayı içinde olabilir
bütcem 2000-2300 tl
yardımcı olursanız sevınırım
serkanokan
18-05-2017, 14:11
Verdiğin önemli bilgiler için teşekkür ederim gitmeyi düşünen biri olarak beni aydınlattın. Anlaşılan pek fazla imkanı olmayan bir yer olan yerleri de pahalı.Kaputaş plajının denizi çok güzel diyorlar orada da şezjlonglar ücretlidir tabi..
Rica ederim. Kaputaş'ın denizinin rengi mükemmel ötesi, yüzmek istersen 2-3 adım atına su boyunu geçiyor insanın, çok çabuk derinleşiyor, hafif dalgalıdır. Geçen seneye şezlong, şemsiye yoktu ama bu 2016 yazında belediye şezlong, şemsiye ve yiyecek içeceğin satıldığı bir tesis yaptı, dolayısıyla hepsi ücretli tabiki.
VTec_king
18-05-2017, 15:22
geçen hafta kıbrıs cratosda idim,abarttıkları gibi bir yer değil,geçen sene kaya artemisdeydim çok daha iyiydi orayı tavsiye ederim
geçen hafta kıbrıs cratosda idim,abarttıkları gibi bir yer değil,geçen sene kaya artemisdeydim çok daha iyiydi orayı tavsiye ederim
Buradaki otellerde istek kişiye göre değişebilir. Kaya'nın Cratos'tan artısı neydi size göre ?
VTec_king
18-05-2017, 15:54
oda içlerinin kalitesi en başta geliyor,mesela kayanın bulunduğu sahil şeridi ve denizi çok daha iyi,cratosun tek artısı girnenin merkezine yakın olması,ayrıca kayanın alanı çok daha büyük mesela kaydıraklar var çocuklar için eğlence alanı çok daha fazla aileye daha uygun
oda içlerinin kalitesi en başta geliyor,mesela kayanın bulunduğu sahil şeridi ve denizi çok daha iyi,cratosun tek artısı girnenin merkezine yakın olması,ayrıca kayanın alanı çok daha büyük mesela kaydıraklar var çocuklar için eğlence alanı çok daha fazla aileye daha uygun
Cratos sahil kısmı yenilendi. Muhtemelen siz açılmış halini görmediniz. Zaten cratos çocuklu aileler için uygun değil. Merit-Nuh-Elexus-Kaya çocuklu aileler için daha uygun. Mesela Merit Royal'da çocuklar için Pony bölümü var. Gayet güzel.
arabayla ege turu yapmak istiyorum toplamda 3-4 gün sürecek. rota tavsiyeniz varmı?
Geçen sene Fethiye Çalış a gitmiştik bayramda. Fiyat uygundu, çalış biraz emekli mekanı , eğlence gene var ama genel itibariyle emekli turist dolu :) Tekne turu koylar vs güzeldi, çalışta bir kere denize giremedik dalga vs o ayrı :) Tek güzelliği arabayla heryere yakın, bu sene yine 3 günü Fethiyeye ayırmayı planlıyoruz, 4 gün için nereye gitsek kararsızım, varmı önerisi olan Ağustos başı gibi gitmeyi düşünüyoruz.
Kartal3urak
18-05-2017, 17:38
Cuma Gecesi Çıkıp 1 Günlüğüne Alanaya'ya gidip Pazar da Draglara Geldim Bomboştu Alanya.. Pazartesi Öğlen Çıkıp Salı Tekrar Alanya'ya İndim Hafta İçi Daha da Boştu.. Turist'e köstürmekten 1 allahın kulu kalmamış tüm dükkanlar kapalı kepenkler inik her yerde kiralık yazıları.. Şu Anda Alanya Tam Ailece Gidip Sessiz Sakin Kafa Dinlemelik :D
Year One
19-05-2017, 08:14
Cuma Gecesi Çıkıp 1 Günlüğüne Alanaya'ya gidip Pazar da Draglara Geldim Bomboştu Alanya.. Pazartesi Öğlen Çıkıp Salı Tekrar Alanya'ya İndim Hafta İçi Daha da Boştu.. Turist'e köstürmekten 1 allahın kulu kalmamış tüm dükkanlar kapalı kepenkler inik her yerde kiralık yazıları.. Şu Anda Alanya Tam Ailece Gidip Sessiz Sakin Kafa Dinlemelik :D
beter olsun pzvnkler boşver. en güzel işte bomboş olacak eğleneceksin. turiste sarkıntılık yapanlarda olmaz. mis gibi.