PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil planları

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7

onurc
19-06-2020, 08:56
Gercekten tatil deniz havuz planı yapan var mı böyle ?

Bir seferlik olsun vazgeçemiyor musunuz ?

sonra sitem ediyorsunuz dayılar amcalar geziyor diye.2 rahatlık geldi hemen herkes tatil planı yapar olmuş.Hoş beni ilgilendirmez tabi kişisel hayatınız gerçi..

Ben mi çok asosyalım bilmiyorum da yıllardır ne deniz ne havuz hiçbirşey yok.Bence sizde en azından bir sezonluk biraz ödün verebilirsiniz bu keyfinizden / ihtiyacınızdan mı diyeyim ya da..

Anıl E.
19-06-2020, 09:23
Gitmiyorum la,kızılırmak da çimecem.

Burak-Akın
23-06-2020, 01:39
bende tatil.com un inegöl avm deki şubesinden yılbaşında tatil satın almıştım 12.03.2020 tarihinde iptal talebinde bulundum daha pandemi ilan edilmemişti. dediler 15 gün içinde paranız yatar sonra oldu 30 gün sonra 45 gün en son 60 gün dediler şimdide rezervasyon tarihine 7 gün kala dediler şaka gibi resmen dalga geçiyorlar. avm deki şubeleride kapalı hala açılmadı temsilcinin şirket hattınıda arıyorum numara kullanılmamaktadır diyor dolandırıldıkmı nolu anlamadım işler b*k a sarmaya başladı

O işin peşine düş, böyle sallama olduğu zaman sonu iyi bitmiyor genelde. bu seferde adamlar iade yok tatile gelseydin muhabbeti yapabilir.

rebelh
23-06-2020, 08:42
şöle bi ev bulduk :https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-ultra-luks-villa-doga-ile-ic-ice-cennetten-bir-parca-827077968/detay/
şöle bi siteye yönlendirdi ev sahibi bizi :Haydi Villa (https://www.haydivilla.com/)
sitede evler falan çok uygun fiyatlı muadillerine göre ama güvenemedik kapora dolandırıcısı olabilir diye vazgeçtik
kendilerine de durumu ilettik "bizi neyle itham ediyorsunuz" gibi bir cevap aldık durumu anlattık falan ama çözümsüz kaldı
dolandırıcı olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz? firma 2015te kurulmuş ama instagram sayfası falan yeni muhtemelen web sitesi de yeni adres kuşadası telefon izmir

razzmatazz
23-06-2020, 09:24
O işin peşine düş, böyle sallama olduğu zaman sonu iyi bitmiyor genelde. bu seferde adamlar iade yok tatile gelseydin muhabbeti yapabilir.

rezervasyon yaptırırken iptal sigortası satın almıştım iptal etmek zorundalar bankaya harcama itirazında bulundum cimere de şikayette bulundum gerekirse tüketici hakem heyetinede şikayet edicem en son baktım olmıycak tazminat davası açıcam avukat ile birlikte

razzmatazz
23-06-2020, 09:28
şöle bi ev bulduk :https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-ultra-luks-villa-doga-ile-ic-ice-cennetten-bir-parca-827077968/detay/
şöle bi siteye yönlendirdi ev sahibi bizi :Haydi Villa (https://www.haydivilla.com/)
sitede evler falan çok uygun fiyatlı muadillerine göre ama güvenemedik kapora dolandırıcısı olabilir diye vazgeçtik
kendilerine de durumu ilettik "bizi neyle itham ediyorsunuz" gibi bir cevap aldık durumu anlattık falan ama çözümsüz kaldı
dolandırıcı olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz? firma 2015te kurulmuş ama instagram sayfası falan yeni muhtemelen web sitesi de yeni adres kuşadası telefon izmir

genelde bu tarz villalar dağın başında oluyor hocam antalya kalkan bölgesindeki gibi çoğu ıssız ipsiz sapsız yerlerde kalan bir kaç kişiden duyduğum kadarı ile elektrikler kesilip duruyormuş su az akıyormuş sinek böcek arılar vs. çok oluyormuş merkeze araçla mesafe en az yarım saat falan diyorlardı

rebelh
23-06-2020, 09:58
genelde bu tarz villalar dağın başında oluyor hocam antalya kalkan bölgesindeki gibi çoğu ıssız ipsiz sapsız yerlerde kalan bir kaç kişiden duyduğum kadarı ile elektrikler kesilip duruyormuş su az akıyormuş sinek böcek arılar vs. çok oluyormuş merkeze araçla mesafe en az yarım saat falan diyorlardı

büyük ihtimal feyk hocam evler
detaylı bakınca banyoda ayak yıkama, küvet duş yanyana falan gibi detaylar var beyaz eşyalar yabancı marka

razzmatazz
23-06-2020, 10:26
detaylı bakınca banyoda ayak yıkama, küvet duş yanyana falan gibi detaylar var beyaz eşyalar yabancı marka

evet fake olabilir gidip görüp öyle rezervasyon yaptırmak lazım en garantisi yada daha önce böyle bir villada tatil yapmış bir tanıdık bulup onun aracılığıyla rezervasyon yaptırmak en mantıklısı

Eworen
23-06-2020, 11:01

Bütün hepsini incelemedim ama bazı villalar uydurma detaylara bakınca ( kapı kolları, beyaz eşya ürünleri , vitrifiyeler vb ) Türkiye de olmayan ürünler mevcut
Birde bu villa sitelerinde benimde çevremden duyduğum fotolara pek aldanmamakta yarar var genelde dağ başı olanlar çok onun yanında fotoda büyük duran bahçe ve ev hap kadar olabiliyor..

Rockford
23-06-2020, 11:08
iyi araştırıp emin olmak lazım fiyat gerçekten uygun. biz dalyanda havuzlu villayı 1400e veriyoruz temmuzda 1700gibi rakamlara cıkması ön görülüyor. bu yıl insanlar çok otel tercih etmedigi için bu tip villa kiralayıp bir kaç aile gelme olayını çok tercih ediyor insanlar o nedenle oldukca yoğun. özellikle istanbul ve ankaralı aileler çok daralmış sanıyorum en çok onlar geliyor :)

ByKazim
23-06-2020, 11:29

Site hakkında bilgim yok ama bitez turizm ve hepsivilla'yı önerebilirim. Her ikisi de fazlasıyla memnum etmişti. Fıyatın düşük olması şüphe uyandırıyor.

rebelh
23-06-2020, 13:58
iyi araştırıp emin olmak lazım fiyat gerçekten uygun. biz dalyanda havuzlu villayı 1400e veriyoruz temmuzda 1700gibi rakamlara cıkması ön görülüyor. bu yıl insanlar çok otel tercih etmedigi için bu tip villa kiralayıp bir kaç aile gelme olayını çok tercih ediyor insanlar o nedenle oldukca yoğun. özellikle istanbul ve ankaralı aileler çok daralmış sanıyorum en çok onlar geliyor :)

hocam link atar mısın pm olarak değerlendirelim

razzmatazz
24-06-2020, 10:08

evet bende değerlendirebilirim balayı için otelden vazgeçtim villa düşünüyorum pm atabilirmisiniz

burcinkarabacak
24-06-2020, 10:16
Konu ile ilgili değil belki ama, pazar günü kuşadasına tatile gidiyoruz. Güzergah konusunda en mantıklısı nedir. Ankara'dan yola çıkacağım. google maps kullanıyorum genelde. yolu bilenlerin önereceği alternatif var ise sevinirim.

saygılarımla

https://i.hizliresim.com/sRZC9K.jpg

Eren G.
24-06-2020, 11:06
Daha hızlı ve konforlu rota için izmire doğru gidip turgutluyu geçince yeni otobana ücretsiz bağlanıp, oradan yardıra yardıra kuşadasına otobandan giderdim.

burcinkarabacak
24-06-2020, 12:21
Daha hızlı ve konforlu rota için izmire doğru gidip turgutluyu geçince yeni otobana ücretsiz bağlanıp, oradan yardıra yardıra kuşadasına otobandan giderdim.

alternatif rotalarda çıkmamış o yüzden bilemedim. aslında hız yapan birisi değilim 110-120 sabit giderim. teşekkürler

saygılar

drago
24-06-2020, 16:31
alternatif rotalarda çıkmamış o yüzden bilemedim. aslında hız yapan birisi değilim 110-120 sabit giderim. teşekkürler

saygılar

Nazilli rotasını kullanmayın, rezalet derecede ışık var.çok fazla kasaba içine girip çıkıyor Salihli Turgutlu taraflarından da beter.

Yukarıda Eren’in söylediği rota daha iyi, sabit 70 radar olan 2 yer var sakın unutmayın :)

Oznc35
24-06-2020, 16:40
Konu ile ilgili değil belki ama, pazar günü kuşadasına tatile gidiyoruz. Güzergah konusunda en mantıklısı nedir. Ankara'dan yola çıkacağım. google maps kullanıyorum genelde. yolu bilenlerin önereceği alternatif var ise sevinirim.

saygılarımla

[IMG]https://i.hizliresim.com/sRZC9K.jpg/IMG]

bence de afyondan uşak istikametinden turgutluya turgutludan çevre yoluna bağlanıp ada'ya gitmek daha rahat olucaktır. Nazilli trafiği gereksiz yorucu ve sinir bozucu

burcinkarabacak
25-06-2020, 06:34

Nazilli rotasını kullanmayın, rezalet derecede ışık var.çok fazla kasaba içine girip çıkıyor Salihli Turgutlu taraflarından da beter.

Yukarıda Eren’in söylediği rota daha iyi, sabit 70 radar olan 2 yer var sakın unutmayın :)

bence de afyondan uşak istikametinden turgutluya turgutludan çevre yoluna bağlanıp ada'ya gitmek daha rahat olucaktır. Nazilli trafiği gereksiz yorucu ve sinir bozucu

bu rota daha mı mantıklı o zaman arkadaşlar ? bir de gece çıkıyorum yola genelde sabah 8 gibi orda olacağım trafik ışıkları yine de rahatsız eder mi ki ?

saygılarımla

https://i.hizliresim.com/5sb52a.png

drago
25-06-2020, 07:11
O son kuşadasına giden L çıkıntısı kafanızı karıştırıyor sanırım :)

Ama en hızlı rota bu,

İzmire geldikten sonra Kuşadası çok çabuk oluyor zaten otoban olduğu için

M_PROJECT
25-06-2020, 15:51

Cesme alacatii dedikleri villalarin hepsi Taylanda'da olan villalar. hic biri alacatida degil muhtemel fake dolandirici

rebelh
25-06-2020, 15:58
Cesme alacatii dedikleri villalarin hepsi Taylanda'da olan villalar. hic biri alacatida degil muhtemel fake dolandirici

ilanı şikayet ettireyim mi foruma kimsenin canı yanmasın?
bizde burayla iletişimi kestik zaten durumu farkedince

M_PROJECT
25-06-2020, 16:01
ilanı şikayet ettireyim mi foruma kimsenin canı yanmasın?
bizde burayla iletişimi kestik zaten durumu farkedince

Bence edelim, hic bir ev alacatiya ait degil. Sokak, elektrik telleri, daglar bir suru etken var bunu anlamak icin.

blumenberg
25-06-2020, 17:31
bu rota daha mı mantıklı o zaman arkadaşlar ? bir de gece çıkıyorum yola genelde sabah 8 gibi orda olacağım trafik ışıkları yine de rahatsız eder mi ki ?

saygılarımla

biz selçuğa uçarken de bu rotayı kullanıyoruz :)

umut01
26-06-2020, 13:42
Bozcaada'yı tavsiye eder misiniz? Temmuz ayında gitmeyi düşünüyoruz. etrafı da gezeriz Çanakkale-İzmir.

sanctuary35
28-06-2020, 21:23
3 gecedir voyage torbadaydım yeni döndüm eve izlenimlerinden bahsedeyim size.
odaları, şezlongları, ortak kullanım yerlerini sürekli dezenfekte ediyorlar hem ulv ile hem ozon ile.
odadaki havlular paketlenerek odaya servis ediliyor.
tüm personel sürekli olarak maske ve siperlik ile görev alıyor ve burunlarını dahi açmıyorlar.
biz sürekli alakartta yedik, sadece kahvaltı için açık büfeye gittik orada da yiyecekler ya dolapta ya da siperliğin arkasında duruyor siz personelden istiyorsunuz onlar koyuyor.
plajda, restoranda ya da barda otururken siz barda sıra beklemek zorunda değilsiniz garsonlar servis ediyor. kola-bira-su gibi içecekler kapalı olarak servis ediliyor.
heryer sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenmiş.
extra olarak biz oda da temas edebileceğimiz yerlere dezenfektan sıktık, havuz kullanmadık, sabah kullandığımız şezlongu değiştirmeden günü geçirdik ve diğer misafirlerden uzakta durduk.

rebelh
29-06-2020, 10:31
3 gecedir voyage torbadaydım yeni döndüm eve izlenimlerinden bahsedeyim size.
odaları, şezlongları, ortak kullanım yerlerini sürekli dezenfekte ediyorlar hem ulv ile hem ozon ile.
odadaki havlular paketlenerek odaya servis ediliyor.
tüm personel sürekli olarak maske ve siperlik ile görev alıyor ve burunlarını dahi açmıyorlar.
biz sürekli alakartta yedik, sadece kahvaltı için açık büfeye gittik orada da yiyecekler ya dolapta ya da siperliğin arkasında duruyor siz personelden istiyorsunuz onlar koyuyor.
plajda, restoranda ya da barda otururken siz barda sıra beklemek zorunda değilsiniz garsonlar servis ediyor. kola-bira-su gibi içecekler kapalı olarak servis ediliyor.
heryer sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenmiş.
extra olarak biz oda da temas edebileceğimiz yerlere dezenfektan sıktık, havuz kullanmadık, sabah kullandığımız şezlongu değiştirmeden günü geçirdik ve diğer misafirlerden uzakta durduk.

abddeki özel ücretli hapishaneler gibi olmuş hocam

sanctuary35
29-06-2020, 21:28
abddeki özel ücretli hapishaneler gibi olmuş hocam

ne alakası varki ücretli hapishane ile, gayet keyifli tatilimizi yaptık geldik.

ghibli06
29-06-2020, 22:01
Antalya'da otellerin durumu hiç de parlak değilmiş, devlet açtı sonuçta zorla turizm sezonunu da daha inen bir Rus turist uçağı ya da İngiliz tur gemisi gören oldu mu? hayır... otele diyorlar ki yarım kpasite olacaksın, çıkan oda 14 gün sonra diğer müşteriye verilecek ( ya da daha az tam hatırlamıyorum ), kalifiye personelin yoğunlukta olacak ki hijyen sıkıntısı olmasın vs vs , bu da fiyatları otomatikman X2-3 yapıyor, turist için hala para değil odaya günlük 100 euro vermek ama gelse bir türlü gelmese bir türlü...DSÖ bugün, pandeminin daha çok başında olduğumuzu söyledi ve durumun daha kötüleşmeye başlamadığını itiraf etti, ben çok merak ediyorum dünya daha kötüsüne hazırlanırken biz ne yapıyoruz gerekten bir planımız var mı? virüs geçti havası yaratıp sonra bakan her gün vatandaşı suçluyor, bugünün suçlaması :

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Vaka sayımız dünkünden 18, bugün iyileşenlerdense 160 fazla. Yatırılarak tedavi edilenlerle yeni taburcu edilen hastaların sayısı dengede. Yoğun bakımdaki artış olağan düzeyde. Vaka sayılarını azaltmada yeterince kararlı, tedbirlerde dikkatli değiliz" dedi.

Eworen
29-06-2020, 22:22
ben çok merak ediyorum dünya daha kötüsüne hazırlanırken biz ne yapıyoruz gercekten bir planımız var mı? [/B]
Var abi
Devlet kredi veriyor
Bizde araba aliyoruz
Mesela Almanya şokta hic kimsenin aklina gelmemis..

Anıl E.
30-06-2020, 08:18
Var abi
Devlet kredi veriyor
Bizde araba aliyoruz
Mesela Almanya şokta hic kimsenin aklina gelmemis..

Ne kadar fakir olduğumuz ortada aslında. Biz kredi faizleri ile ekonomiyi ayakta tutmaya çalışıyoruz, adamlar araçlarını satarak ekonomilerini ayakta tutuyor.

Neyse ki 2021 bambaşka bir yıl olacak. :)

Bir yükselme pir yükselme .

altima
30-06-2020, 11:40
hafta sonu fırsat bilerek cumadan yola çıktım.

balıkesir / altınoluk' a gittik. giderken yeni yoldan gittik,
152 tl köprüye verdik, ordan otobana girdik. balıkesir/çanakkale yolundan çıktık.
62 tl tuttu. bide bunun dönüşü oldu 432 tl gişelere bıraktık.

he değdi mi? 6 saatte gittiğim yolu 4 buçuk saate indirmişler güzel oldu.. ancak fiyat gerçekten pahalı ((4.5 saat sabit 110-120 (cruize control) ile geldik bu şekilde oldu.
çeyrekten az mazot yedim (araç fiat doblo)

ama fiyat gerçekten çok pahalı,, belkide depoyu fuller tekirdağ-çanakkale tarafından gelebilirdim. sadece vapura para verirdim.

2.5 gün gezdik eğlendik iyi oldu. özlemişim denizi :)

saygılar
Rıdvan :icon_tup:

johnie
15-07-2020, 15:56
Pazar sabah çıkışlı Bozcaada'ya gittim - Mecidiyeköy'den çıkarak.
Bozcaada da "Bozcaada Camping" de kaldım. Çarşıya uzak ama kalınabilecek en güzel yerlerden birisi.
Bungalov ve kendilerine ait karavanları var. Dilerseniz kendi çadırınızı götürebiliyorsunuz.
Bozcaada bana biraz balon geldi çok yapılacak bir şeyi yok ve gereksiz pahalı.
Max 3 gün gidilir, 4. gün dayanılır mı tartışılır.
14.07 de döndüm ve adaya tek feri çalıştığı için ben dönerken yaklaşık 3 arabalık feri sırası vardı.
Bozcaada'ya gitmek isteyenler tekrar düşünsün derim.
Suyu cidden çok soğuk, Ayazma harici koylara gitmek için araba gerekli ve koylara inen yollar çok vahim durumda çok kötü.
Gün batımını izlemek içinde en tepeye çıkıp berbat bir taşlı yola giriliyor :)

rebelh
16-07-2020, 08:29
villa kiraladık fethiyede
ben otelden daha mantıklı buldum(normal zamanlar içinde) yorucu değil ne yediğimizi biliyoruz bi koşuşturmaca yok
her odada wv banyo var ztn otel odası gibi yapmış adamlar fiyat olarak da otelden uyguna geliyor

gokhankenar
16-07-2020, 09:14
Bu sene en mantıklısı kamp çadır tatili

darkred
16-07-2020, 10:02
Bizde arkadaşlarla bu yıl villa kiraladık. Daha önce Muğla Ovacık'ta gittiğimiz bir yer vardı.

Riske atmamak adına bildiğimiz bir yer olsun istedik. İşletmesini Muğla Ovacıkta bulunan bir otel yapıyor. Oldukça temizdi.

Havluları değiştirmek için otelden her sabah bir ekip geliyor. Kirliyi alıyor temizi bırakıyor. İsterseniz ufak çaplı temizlikte yapıyorlar.

Site üzerinden kiralama pandemi nedeniyle yapılamıyormuş bu villa için. Telefonla irtibat kurmanız gerek. Yer arayıp bulamayan varsa bu tip bir tatil düşünen olursa diye link bırakıyorum.

ORKA VALLEY VİLLAS - Orka Holidays (https://orkaholidays.com/tr/villa/valley-villa,93)

Grimlord
16-07-2020, 10:24
Ekim ayında Bodrum soğuk olur mu? Yada kaş kalkan civarına gitmek daha mantıklı mıdır sizce?

rebelh
16-07-2020, 10:34
Bizde arkadaşlarla bu yıl villa kiraladık. Daha önce Muğla Ovacık'ta gittiğimiz bir yer vardı.

Riske atmamak adına bildiğimiz bir yer olsun istedik. İşletmesini Muğla Ovacıkta bulunan bir otel yapıyor. Oldukça temizdi.

Havluları değiştirmek için otelden her sabah bir ekip geliyor. Kirliyi alıyor temizi bırakıyor. İsterseniz ufak çaplı temizlikte yapıyorlar.

Site üzerinden kiralama pandemi nedeniyle yapılamıyormuş bu villa için. Telefonla irtibat kurmanız gerek. Yer arayıp bulamayan varsa bu tip bir tatil düşünen olursa diye link bırakıyorum.

ORKA VALLEY VİLLAS - Orka Holidays (https://orkaholidays.com/tr/villa/valley-villa,93)

bizde ovacıkta tepedeydik hatta en tepedeydik
ilk günler dağlardan gelen bulutları yangın sandım sonradan ayıktım mevzuya :)
https://www.angelsrental.com/tr/properties/angel-prestige-villa-h/
buraya %10 civarı indirim için referans olabilirim düşünen olursa

Eworen
16-07-2020, 10:39
Şahsen ben haftalık 3-5 günlük villa milla olaylarına girmem
Eskiden yazlığa bi kaçar bütün yaz tatil yapardık şimdi hepi topu işten güçten bi kaç hafta tatil yapıcaz ondada yok yatakları topla bulaşıklara bak yok sabah ne yiycez yok akşam ne yiycez alışveriş yap falan ohoo
Bide madem geldik yemiycez mi içmiycez mi muhabbetinden su gibi akıp giden para da cabası
aylık sezonluk villa/yazlık kiralamak tamam da 1 hafta lık tatil için bana uzay böyle işler
Giderim otele elimi sürmem hiç bişeye bu kadar basit..

ghibli06
16-07-2020, 10:45
Şahsen ben haftalık 3-5 günlük villa milla olaylarına girmem
Eskiden yazlığa bi kaçar bütün yaz tatil yapardık şimdi hepi topu işten güçten bi kaç hafta tatil yapıcaz ondada yok yatakları topla bulaşıklara bak yok sabah ne yiycez yok akşam ne yiycez alışveriş yap falan ohoo
Bide madem geldik yemiycez mi içmiycez mi muhabbetinden su gibi akıp giden para da cabası
aylık sezonluk villa/yazlık kiralamak tamam da 1 hafta lık tatil için bana uzay böyle işler
Giderim otele elimi sürmem hiç bişeye bu kadar basit..

o iş sektör olmuş, bu tarz yerlere hizmet veren aşçı ve temizlikçiler var yöreden, bi villa kirası kadar da onlara veriyorsun :)

rebelh
16-07-2020, 11:00
çocuk doğduktan sonra 3 senede 10 defa falan tatile çıktık(seminerler dahil) en memnun kaldığım tatil yine fethiyede çadır kampıydı
o kadar pratik ve uygun fiyatlı oldu ki bu sene yine yapacağım
sonra ise bu villa kiralama işi gelir 2. sırada
0-4 yaşa arası olanlar iyi bilir her şey dahil sistem biz erkekler için ameleliktir :D
anne oturur çocuk uyutur yaşına göre emzirir falan bizde nerde ne var ne yer ne içer sürekli bi bar-restoran-şezlong arasında triatlona katılırız(arada fırsat buldukça havuz)
gece bebenin uyuması ayrı dert, öğlen tam uyutursun animatör gelir başında bağırır "pool game pool time" bebe sıçrar sonra hanım sıçrar vs :D
dersin doğa olsun egeye gidelim çocuğa güneş çarpmasın, aman allahım o da ne otelde hiç bi yer hemzemin değil her yere bebek arabasıyla engelli parkurundan geçercesine gidersin yediklerini zaten yemekten kalkınca eritirsin
bebe akşam uyur en dandik en sakin barda bebek arabasında uyutmaya çalışırsın ki biraz vakit geçiresin dışarıda yoksa 9 da odaya gidilmez

velhasıl kelam çocuksuz olanlar için seçenek bol tercihler farklı olabilir ama çocuklu(küçük) bir aile için en temizi çadır ve villa kiralamak benim için
çadırı kurarsın çim alana önünde masalar onun önünde şezlong-kumsal-deniz, bebeye takarsın kolluğu sürersin güneş kremini takarsın şapkasını dünya umrunda olmaz
öğlen/akşam uykusu gelir atarsın çadıra kendi kendine bayılır yorgunluktan akşam yakarsın mangalını açarsın rakını bebe zaten dibinde çadırın içinde yaparsın kafanı hop yatağa :)
villa da aynı şekilde ama çadıra göre maliyeti var 3 kat ordada ihtiyacın çocuk kamerası olur bir tek odada yatarken aşağıdan izlersin
ben yemek yapma konusundan da keyif aldığım için bana koymadı ama 2 tür tatilin de en büyük dezavantajıdır kabul..
dip not: alkole para vermiyoruz kendimiz yapıyoruz bi tek biramız bitince alıyoruz o kadar

Cimmeria
16-07-2020, 11:09
Ekim ayında Bodrum soğuk olur mu? Yada kaş kalkan civarına gitmek daha mantıklı mıdır sizce?

Eylul 15den sonra bodrumda denize girmek icin baya kalin derili olmak gerekir su saglam soguk olur :)

kas kalkan tarafi genel olarak daha sicak olur ama kas denizi agustosta bile bodrumdan cok daha soguktur, 29 ekimde gitmisligimiz var saglam soguk denizi... ama havasi guzel oluyor.

eylul 15 sonrasi ekim basi gibi en ideal tatil marmaris-gocek taraflarinda mavi tur ile olur, hem hava en ideal mavi tur kivamina gelir, hem gunluk tekneci kalabaligi dagilmis olur mis gibi tatil yaparsinz

imprezaWRC
16-07-2020, 11:51
Kamp, çadır, karavan ve benzeri bana o kadar ters ve uzak ki anlatamam. Çadırı yaparken en ufak aksaklıkta sinirimden çadırı atomlarına ayırırım. Hadi çadırı geçtim, tuvalet ortak değil mi? Doğaya bırakacak halim yok :D Ne işim var, bir dolu insanın girip çıktığı tuvalette. Duş almak istesem o da ayrı dert.
Villa kiralamak, hele ki dağ tepesinde kiralamak da benden çok ama çok uzak işler.
Birkaç sene önce Dalaman Hilton'da eşimin aldığı salatadan hayatına devam eden bir böcek çıkmıştı. Ha ne yaptı otel yönetimi, ay pardon dedi, size ücretsiz şunu verelim bunu verelim dedi. Niye o gün ortalığı birbirine katmadıysak artık bilemiyorum ama virüs öncesi koskoca Hilton böyleydi. Belki de ben gözümde çok büyütüyorum bu Hilton'u aman neyse.
Bodrum Hilton'da da utanmasa şambrel ile denize girecek tiplemeler vardı. Sabah sabah şezlong ve havlu kapma stresi de cabasıydı. Ha o havlular normalde o kadar özensiz şekilde getiriliyordu ki anlatamam. Adamlar o havluları poşetlese ne olur poşetlemese ne olur. Personel hiç mi mola vermiyor, mola verdiğinde nerede dinleniyor, sigara içiyor mu, maskeyi bütün gün değiştirmeden mi tutuyor, tuvalete girdikten sonra elini yıkıyor mu, kafada bir dolu deli soru.

Şimdi merak edip Voyage Torba'ya baktım, bizim gibi çocuklu aile için 4 gece bir tatilin ederi 10.000 TL. Virüs mirüs olmasa bile, ben oraya 4 gün için 10 kaat bırakacağım sonra gidip amele gibi yemek sırasına mı gireceğim ya da açık büfede ne alacağım diye mi gezineceğim affedersiniz ama o yemeğin ayağıma kadar gelmesi lazım.
Havluların, şezlongun da normalde de her gün temizlenmesi, poşetlenmesi lazım. Ayrıca, kafanı koyduğun yastık tek kullanımlık falan değil ise havlunun tek kullanımlık olması açıkçası durumu düzeltmiyor.

Neyse, netice ben bu sene tatile otele motele gitmem. Bitti desinler o zaman düşünürüm.

ghibli06
16-07-2020, 11:55
Kamp, çadır, karavan ve benzeri bana o kadar ters ve uzak ki anlatamam. Çadırı yaparken en ufak aksaklıkta sinirimden çadırı atomlarına ayırırım. Hadi çadırı geçtim, tuvalet ortak değil mi? Doğaya bırakacak halim yok :D Ne işim var, bir dolu insanın girip çıktığı tuvalette. Duş almak istesem o da ayrı dert.
Villa kiralamak, hele ki dağ tepesinde kiralamak da benden çok ama çok uzak işler.
Birkaç sene önce Dalaman Hilton'da eşimin aldığı salatadan hayatına devam eden bir böcek çıkmıştı. Ha ne yaptı otel yönetimi, ay pardon dedi, size ücretsiz şunu verelim bunu verelim dedi. Niye o gün ortalığı birbirine katmadıysak artık bilemiyorum ama virüs öncesi koskoca Hilton böyleydi. Belki de ben gözümde çok büyütüyorum bu Hilton'u aman neyse.
Bodrum Hilton'da da utanmasa şambrel ile denize girecek tiplemeler vardı. Sabah sabah şezlong ve havlu kapma stresi de cabasıydı. Ha o havlular normalde o kadar özensiz şekilde getiriliyordu ki anlatamam. Adamlar o havluları poşetlese ne olur poşetlemese ne olur. Personel hiç mi mola vermiyor, mola verdiğinde nerede dinleniyor, sigara içiyor mu, maskeyi bütün gün değiştirmeden mi tutuyor, tuvalete girdikten sonra elini yıkıyor mu, kafada bir dolu deli soru.

Şimdi merak edip Voyage Torba'ya baktım, bizim gibi çocuklu aile için 4 gece bir tatilin ederi 10.000 TL. Virüs mirüs olmasa bile, ben oraya 4 gün için 10 kaat bırakacağım sonra gidip amele gibi yemek sırasına mı gireceğim ya da açık büfede ne alacağım diye mi gezineceğim affedersiniz ama o yemeğin ayağıma kadar gelmesi lazım.
Havluların, şezlongun da normalde de her gün temizlenmesi, poşetlenmesi lazım. Ayrıca, kafanı koyduğun yastık tek kullanımlık falan değil ise havlunun tek kullanımlık olması açıkçası durumu düzeltmiyor.

Neyse, netice ben bu sene tatile otele motele gitmem. Bitti desinler o zaman düşünürüm.

hocam ne torbası poşeti ya :)

https://www.youtube.com/watch?v=Y0iyPXGetEQ

edemirbas
16-07-2020, 12:00
Herkese merhaba. Keşan'dan İzmite döneceğim bugün, 5-6 gibi İstanbul'da trafik nasıl olur? Gündüz geçmedim İstanbuldan o yüzden bi fikrim yok saat kaç gibi yoğun olduğuna dair. 1. ya da 2. köprüden geçicem, silivriden otoyola bağlanıp devam edicem izmite kadar. 2 gibi çıkmayı düşünüyorum, İstanbula kadar 2 buçuk saat kadar sürer diye düşünüyorum ona göre bi plan yapmaya çalışıyorum

orkuteren
16-07-2020, 14:56
Herkese merhaba. Keşan'dan İzmite döneceğim bugün, 5-6 gibi İstanbul'da trafik nasıl olur? Gündüz geçmedim İstanbuldan o yüzden bi fikrim yok saat kaç gibi yoğun olduğuna dair. 1. ya da 2. köprüden geçicem, silivriden otoyola bağlanıp devam edicem izmite kadar. 2 gibi çıkmayı düşünüyorum, İstanbula kadar 2 buçuk saat kadar sürer diye düşünüyorum ona göre bi plan yapmaya çalışıyorum

deli gibi trafik olur paraya kıyıp 3. köprüden devam edin yoksa perişan olursunuz trafikte

_opeth
16-07-2020, 16:03
5-6 gibi mall of istanbul'a girin 1-1.5 saat yemek yiyip öyle devam edin

hfk
17-07-2020, 13:01

silivriden direk 3. köprü

GÖKTÜRK
17-07-2020, 13:19
10 günlük bir tatilden döndüm bir kaç gün önce , 3 gün balıkesir (bandırma-gönen-erdek-ayvalık-turanköy) 6 gün bodrum (yalıkavak-gümbet) 1 günde denizlide kaldım, balıkesirde halk plajları ağzına kadar dolu herhangi bir önlem yok ne sosyal mesafe ne de aklınıza ne geliyorsa donuyla denize giren dayı dolu halk plajları, bodrumda 4 yıldızlı her şey dahil bir otelde kaldık otel hijyen ve personelin ilgi alakası açısından çok iyiydi reklam olmayacaksa eğer otel adını paylaşabilirim, otellerin zaten geneli full Türk müşteri hiç yabancı yok ondan ötürü fiyatlar geçtiğimiz sezona nazaran daha uygundu, otelin içinde bulunan tüm imkanlardan da faydalandık kısıtlama yoktu (aquapark,hamam,sauna,açıkhavuzlar,fitness salonu vb)

johnie
17-07-2020, 17:41

Geçen sene Eylül 15 de gittim 4 günlük Bodrum'a. Su mükemmel derecedeydi.
Hatta, Akyarlar için çok soğuk falan dediler, merkeze yakın bir yerde girdiğim deniz daha güzeldi.
En güzel dönemi aslında oraların, Kaş ve Kalkan ise tartışılır ama pek soğuyacağını zannetmiyorum o civarlarda da..

edemirbas
17-07-2020, 18:28
deli gibi trafik olur paraya kıyıp 3. köprüden devam edin yoksa perişan olursunuz trafikte

5-6 gibi mall of istanbul'a girin 1-1.5 saat yemek yiyip öyle devam edin

silivriden direk 3. köprü

Soruyu geç sormuşum, o yüzden 2 gibi yola koyuldum 2. köprüden. Biraz trafik mağduru olduk ama çok sürmedi. Yine de ders oldu, Istanbul'dan geçeceksen ya 3. köprü, ya yola erken çıkacaksın, ya da otomatik vites :D

blumenberg
29-07-2020, 12:36
Arkadaşımın arabasıyla avrupa turuna çıkalım dedik, arabayı Prag'a bırakıp 6 ay sonra da batıdan italyadan geri getirecektik. Pandemiden dolayı arkadaşımı amerikan vatandaşı olduğu için almıyorlar avrupaya. Açılmasını bekliyoruz. Şuan Rusya'ya izin var ama oraya da karadan direk giremiyoruz.

gfb01
17-08-2020, 12:10
Varmı alanya civarı uhd yada hd otel tavsiyesi

Kahn23
08-09-2020, 19:49
Bodrum'da gezmek için önereceğiniz yerler nereler ? Bitez'de kalacağım. Ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.

CenkB
07-02-2022, 16:10
Merhaba. Yeni konu açmak istemedim. Mardin taraflarında otel ve gezilecek yer tavsiyesi olan var mı?

BARR
07-02-2022, 16:32
ETS fiyatları bu sene haşırt to bılekbord olmuş. Geçen sene 17'ye gittiğim Voyage aynı tarihlerde 36.

25 altına UHD kalmamış....

gokhankenar
07-02-2022, 16:37
Evlendiğimden beri ilk kez bu sene tatil planı yapmıyorum. Yapamıyorum

XoR
07-02-2022, 16:42
ETS fiyatları bu sene haşırt to bılekbord olmuş. Geçen sene 17'ye gittiğim Voyage aynı tarihlerde 36.

25 altına UHD kalmamış....

Allah kurtarsın muhterem :D

Biz Karaincir & Aspat & Yalıçiftlik lokasyonlu, sıcakta çarpan bilimum içkilerin termoslara basıldığı, bol börekli ve çörekli günübirlik tatil anlayışımıza devam ediyoruz :D

BARR
07-02-2022, 16:50
Allah kurtarsın muhterem :D

Biz Karaincir & Aspat & Yalıçiftlik lokasyonlu, sıcakta çarpan bilimum içkilerin termoslara basıldığı, bol börekli ve çörekli günübirlik tatil anlayışımıza devam ediyoruz :D

Hacı amca valla ayarlamadın ki bana şöle bana sizin orada bir yer bu sene cakas atalım :hehe: Lüksün dibine vuracaydıkkk

_opeth
07-02-2022, 18:40
3 gün Ukrayna için bilet aldık. bide 1 hafta yazlığa gideriz yaz biter

Yekta
07-02-2022, 20:09
Merhaba. Yeni konu açmak istemedim. Mardin taraflarında otel ve gezilecek yer tavsiyesi olan var mı?

Geçen sene gittim, Zinciriye Otel'de kalmıştım, tavsiye edebilirim. Merkezdeki en eski tarihli yapılardan biriydi, temiz güzel bir yer.
Çoğu görülecek yer zaten 1. cadde etrafında, araba ile gidiyorsanız Dara, Nusaybin, Midyat'a gidilebilir.
Maps'te kaydettiğim yerleri paylaşıyorum fikir olsun diye.

Google Haritalar (https://goo.gl/maps/VmqwR28jgmKf17gd6)

CenkB
08-02-2022, 07:37
Geçen sene gittim, Zinciriye Otel'de kalmıştım, tavsiye edebilirim. Merkezdeki en eski tarihli yapılardan biriydi, temiz güzel bir yer.
Çoğu görülecek yer zaten 1. cadde etrafında, araba ile gidiyorsanız Dara, Nusaybin, Midyat'a gidilebilir.
Maps'te kaydettiğim yerleri paylaşıyorum fikir olsun diye.

Google Haritalar (https://goo.gl/maps/VmqwR28jgmKf17gd6)

Teşekkür ederim. Ulubey konağı varmış ilgimizi çekti fakat seçeneklere ekleyelim.

XoR
08-02-2022, 07:59
Hacı amca valla ayarlamadın ki bana şöle bana sizin orada bir yer bu sene cakas atalım :hehe: Lüksün dibine vuracaydıkkk

Ben kızkardeşimde kalırım 1 hafta uygun fiyatlı Airbnb vereyim :D

207_TR
08-02-2022, 08:42

Osmanlı Konağında kaldım, konaklama için göbek bir yerde ortalama bir otel.

Akşam kesinlikle Seyr-i Merdin de yemek ye. Rez yaptır, yerel yemeklerin olduğu bir paket menü var kesinlikle söyle. Efsane.

BARR
08-02-2022, 08:54
Ben kızkardeşimde kalırım 1 hafta uygun fiyatlı Airbnb vereyim :D

Akturda hissedarım zaten rezidansta kalabiliyorum şeker kız napayım Airbnb.

Ben sizin teslalar ile plaja gidip gelmek isrtiyorum o lüksü tatmak istiyorum :hehe:

Hondafatih
08-02-2022, 09:02
Evlendiğimden beri 12 seneden beri ilk defa otel tatili yapacağım kıbrısa gidiyoruz 6 gün 15 lira uçak dahil uhd burda tp hotel 15 bin tl

XoR
08-02-2022, 09:06
Akturda hissedarım zaten rezidansta kalabiliyorum şeker kız napayım Airbnb.

Ben sizin teslalar ile plaja gidip gelmek isrtiyorum o lüksü tatmak istiyorum :hehe:

Aktur'un içinden geçtiler amk maalesef :(

Tesla ile plaj keyfs ayrı bir seviye :D 2. faz'dan villa verelim sana. 2 Milyon euro'dan başlayan lansman fiyatları ile :D

Ormanci
08-02-2022, 10:03
Yav 2 sene önce kışın Abant'a gidelim diyordum, kızımız hasta oldu, hatta hastanelik olmuştu, bronşit, influenza bilmemne şeklinde.

Bu sene yine heves ettim, rezervasyonlar bilmemneler, araba hazır, lastik hazır, kar tatili yapacağız.

Yok arkadaş, bu sefer hanım yamuldu, hem de ne yamulmak, amipli dizanteri ve rota virüsü. Doktor arkadaşım diyor ki, yani moku yerden alıp yemiş olman lazım bunun için, nasıl başardın diyor.

Ve yine gidemedik...
Allahtan ETS doktor raporu ile falan kabul edip ikidir tam son gün iade ediyor tüm rakamı :)

Hanıma diyorum ki, bu sefer Malatya'ya bilet alıp rezervasyon yaptıracağım, bakalım ne olacak :)

emresener
08-02-2022, 10:52
en ucuzundan yatacak yer olsun kafası ile bir yerli çekme karavan alıp bu sene yaz'ı yollarda geçirmeyi planlıyoruz. zaten otel tatili seven bir çift değiliz.
Yerli malı 750kg altı içinde yatabileceğimiz elektriği makul donanımda olan bir çekme ile 2022 yazı ve sonraları için ideal geldi. hesap kitap yapınca.

CenkB
08-02-2022, 11:27

Akşam kesinlikle Seyr-i Merdin de yemek ye. Rez yaptır, yerel yemeklerin olduğu bir paket menü var kesinlikle söyle. Efsane.

Teşekkür ederim. Aslında otelden çok fazla beklentim yok. Temiz olsun, kahvaltısı güzel olsun, teras manzarası (akşam oturup yorgunluk atılacak bir çay, kahve, alkol vs) otoparkı da olursa çok güzel olur. :D

Seyr-i merdin'i listeme ekliyorum.

207_TR
08-02-2022, 13:45
Teşekkür ederim. Aslında otelden çok fazla beklentim yok. Temiz olsun, kahvaltısı güzel olsun, teras manzarası (akşam oturup yorgunluk atılacak bir çay, kahve, alkol vs) otoparkı da olursa çok güzel olur. :D

Seyr-i merdin'i listeme ekliyorum.

Seyri Merdin i asla pas geçme ciddi tavsiyemdir. Kahvaltısı çok dolgun, yöresel yemekleri damak çatlatır cinsten.

Orada aktif görevde özel harekattan arkadaşım var o önermişti.

Otel konaklama ve manzara için fena değil inceletebilirsin. Temiz nezih.

207_TR
08-02-2022, 13:47
en ucuzundan yatacak yer olsun kafası ile bir yerli çekme karavan alıp bu sene yaz'ı yollarda geçirmeyi planlıyoruz. zaten otel tatili seven bir çift değiliz.
Yerli malı 750kg altı içinde yatabileceğimiz elektriği makul donanımda olan bir çekme ile 2022 yazı ve sonraları için ideal geldi. hesap kitap yapınca.

Maliyet planlamasını iyi yapıp bu yaz için kiralamayıda öneririm.

Ben geçen yaz Crawler KMP190 kiraladım 8 gün.

Bu sene tekrar aynı araçtan yada normal motokaravan kiralamayı düşünüyorum.

emresener
08-02-2022, 13:51

ya biz ilkbahar sonbahar full kamp yapıyoruz. biraz konfora ihtiyac duyduk. tatil fiyatları bahanesiyle ucuz bir çekme ile başlaycağız sonrası allah kerim :)

8.000rpm
08-02-2022, 14:16
iki sene önce marmara etrafında günübirlikler ile geçmiştik
geçen sene ayvalık'ta tenha bir otele gittik , günübirlik boş sahillere gittik ama hakikaten boş , müstakil sahiller bulduk her gün ayrı bi yerde
otelde kahvaltı-akşam yemeği-duş-yatak yaptık, muhatap olmadık :)
bu sene allah kerim

207_TR
08-02-2022, 18:40
ya biz ilkbahar sonbahar full kamp yapıyoruz. biraz konfora ihtiyac duyduk. tatil fiyatları bahanesiyle ucuz bir çekme ile başlaycağız sonrası allah kerim :)

Bizde çok istiyoruz ama çekme karavandan ziyada camper tarzı motokaravan istiyoruz.

Geçen yıl ufak çaplı kamplar yaptık. Uludağda da karavanda konaklamak istiyoruz artık.

Yekta
08-02-2022, 21:13

Buraya kahvaltıya gittik, gittiğimize de pişman olduk. Abartısız 1 saatte bir tabak peynir bile getiremediler ki çok yoğun da değildi. Bir de pişkin pişkin getiriyoruz birazdan filan diyince daha da beklemedik kalktık, ama terastan manzarası muazzamdı bedavaya manzaraya doymuş olduk :)

S-works
09-02-2022, 08:54
Bu sene otel planları hayal olacak gibi . Geçen Sene Jiva Beach e gitmiştik. 7000 .tl gibi bir rakamdi. Bu sene 16 000 istiyorlar :) Odasının önünde havuzu vardı güzel oluyordu. Alternatif bakıyorum ama rakamlar pek değişmeyecek gibi.
Yeni bebek olduğu için çadır tatili de kasar. Ya gitmeyecegiz yada ucuz bir otel bulacağız :)

Villa baktım. Onlarda kabalık için makul, 2 kişi için otel parasına geliyor.

said_
09-02-2022, 09:35
Antalya Havalimanı- Tekirova arası transfer işleri için tavsiyeniz varmıdır?
Pegasus un sitesinde transfer alabiliyorum, ama tavsiye edermisiniz? uçak parası kadar da transfer ücreti çıkıyor.

samara
09-02-2022, 12:30
Eylül'ün ilk haftası didim taraflarına gitmeyi düşünüyoruz.Eylülde o taraflar nasıldır? Rüzgar durumu vs.

emresener
09-02-2022, 15:20
Bizde çok istiyoruz ama çekme karavandan ziyada camper tarzı motokaravan istiyoruz.

Geçen yıl ufak çaplı kamplar yaptık. Uludağda da karavanda konaklamak istiyoruz artık.

ya motokaravanda şöyle bir durum var.
geçen kamp yaparken şahit olduk ve sildik listeden.
motokaravancı olduğu yerde teçhizatı bıraktı gitti ekmek aldı geldi falan.
kamp alanına gittin kuruldun. eksik bir şey kaldı hop karavanı alıp gitmen lazım :) ama çekme de arabadan ayır devam et.
en basit handikap bize bu geldi.

8.000rpm
09-02-2022, 16:32
az önce bi haber okudum
jolly'nin patronu röportaj vermiş
normalde %20-30 arttacaktı fiyatlar ama elektrikten gazdan otellerin anası bellendi , bu yüzden bu sene fiyatlar en az %100 artacak diyor jolly abi...

_opeth
09-02-2022, 16:57
az önce bi haber okudum
jolly'nin patronu röportaj vermiş
normalde %20-30 arttacaktı fiyatlar ama elektrikten gazdan otellerin anası bellendi , bu yüzden bu sene fiyatlar en az %100 artacak diyor jolly abi...

tatil kredisi loading

Talih.b16
09-02-2022, 17:27
Dün ets aradı, aramızda göremiyoruz sizi, gelin aramıza alalım dedi. ne faydanız var dedim kem küm.
Gecen sene tatile gittinizmi dedi, dedim evet. 18.750 ye gittim bu arada.
aynı otele şimdi rezervasyon yapalım kaç para dedim?
26,850 tl dedi.
söz savunmanın...

207_TR
09-02-2022, 22:18
kamp alanına gittin kuruldun. eksik bir şey kaldı hop karavanı alıp gitmen lazım :) ama çekme de arabadan ayır devam et.

Evet kesinlikle öyle. O yüzden 1 tane e-scooter yada 50cc scooter :)

Doğu
10-02-2022, 07:46

ben bu sorunu yanıma katlanır bisiklet alarak çözmüştüm.
uzun süre aynı yerde konaklanacaksa çekme karavan olabilir ama, ben geçen sene orda 2 gün burada 3 gün şeklinde konaklamıştım. Kısa konaklamalar için her seferinde karavanı sök, yerleştir geri bağla vs. çok uğraş.

umut01
10-02-2022, 09:22
Yav 2 sene önce kışın Abant'a gidelim diyordum, kızımız hasta oldu, hatta hastanelik olmuştu, bronşit, influenza bilmemne şeklinde.

Bu sene yine heves ettim, rezervasyonlar bilmemneler, araba hazır, lastik hazır, kar tatili yapacağız.

Yok arkadaş, bu sefer hanım yamuldu, hem de ne yamulmak, amipli dizanteri ve rota virüsü. Doktor arkadaşım diyor ki, yani moku yerden alıp yemiş olman lazım bunun için, nasıl başardın diyor.

Ve yine gidemedik...
Allahtan ETS doktor raporu ile falan kabul edip ikidir tam son gün iade ediyor tüm rakamı :)

Hanıma diyorum ki, bu sefer Malatya'ya bilet alıp rezervasyon yaptıracağım, bakalım ne olacak :)

Geçmiş olsun. nereye rez. yapmıştınız? fiyat bilgisini de paylaşabilir misiniz? teşekkürler.

cookies
10-02-2022, 09:57
Geçen sene Temmuzda 5200 e gittiğim otel (Her sene aynı yere gidiyorum neredeyse, Çeşme ayayorgi by-T otel) Bu sene ağustos sonuna 11.000 yazmış.. Zaten ortalama bir otel bu parayı verirmiyim bilmiyorum.. Bunu otoban parası yakıt yeme içme masrafları eknenince 16-17 bine gelecek muhtemelen.. Bilemiyorum..

8.000rpm
10-02-2022, 09:59
tatil için kredi çekme kıvmına geleli epey oldu da kredi oranları fazla sivri
çık işin içinden çıkabilirsen

Dragger
10-02-2022, 10:01
Geçen gün baktım sapancada otelin 4 günlüğü milanodaki aynı yıldızda otelden daha pahalıydı. Fıkra bu kadar.

Otelci değil soyguncu bunlar, kartalkayada oteller 3 gün 20 bin tl çıkıyor. Hizmet de rezalet.

Year One
10-02-2022, 10:32
geçen yaz 10 bin harcadıysanız bu yıl 22-23 harcayacaksınız. zaten sadece gelmesi gitmesi yani yakıtı 2-3 bin tl tutacak.

punto_multijet
10-02-2022, 11:45
Geçen gün baktım sapancada otelin 4 günlüğü milanodaki aynı yıldızda otelden daha pahalıydı. Fıkra bu kadar.

Otelci değil soyguncu bunlar, kartalkayada oteller 3 gün 20 bin tl çıkıyor. Hizmet de rezalet.

dun baktım. sarıgermede sürekli gittiğimiz otelde 1 hafta vereceğime aynı paraya uçak dahil aynı süre miamiye gidip tatil yapılabiliyor.

Evrenoz
10-02-2022, 12:14

Dorukkaya 2 gece 3 gün 7000 TL

XoR
10-02-2022, 12:19

Kayarsan beklerim :D

https://www.youtube.com/watch?v=6aoBJbufXf8&ab_channel=Nulook

SkY
10-02-2022, 12:53

2 hafta önce istanbuldaki kar yağışının önceki hafta sonu diyeyim kartepe greenpark otelde 2 kişi gecelik 4000 tl idi..şaka gibi

Evrenoz
10-02-2022, 16:16
2 hafta önce istanbuldaki kar yağışının önceki hafta sonu diyeyim kartepe greenpark otelde 2 kişi gecelik 4000 tl idi..şaka gibi

Kartepe Greenpark 2 gece ( c.tesi - pazar 19-20 şubat ) 3500 TL
2 yetişkin, 1 velet

Kayarsan beklerim :D

https://www.youtube.com/watch?v=6aoBJbufXf8&ab_channel=Nulook

Kayarım ama..
Don yok, don :D

XoR
10-02-2022, 16:18
Kartepe Greenpark 2 gece ( c.tesi - pazar 19-20 şubat ) 3500 TL
2 yetişkin, 1 velet

Kayarım ama..
Don yok, don :D

Bu ülkede kalmaya devam edersek don'a muhtaç olacağımız günler baya yakın sanki :(

hondafit
10-02-2022, 16:57
balayı oteli için jolly'den side club turan'a yer ayarladık kasım ayında.temmuz 4 giriş-9 çıkış 9500 lira tutmuştu şuan 13.500 lira gibi bir rakam çekiyorlar İNANILMAZ!

darkred
10-02-2022, 18:20
NG Sapanca'da 3 gece kal 2 gece öde kampanyası var şuan web sitesinden rez yaparsanız %8 iskontoyla 3 gece 5750 TL ye geliyor.

Ancak yarım pansiyon. Sabah kahvaltısı akşam yemeği ve 5 çayı ücretsiz. Haricinde su içseniz hesaba yazarlar. (Alkolsüz)

İlgilenen varsa diye paylaşıyorum.

gokhankenar
10-02-2022, 18:31
Kamp tatiline devam bu senede :) İnşallah çadır kurabiliriz

Grimlord
11-02-2022, 16:00
Ne tatili ne planı kaldı. Git gel yol bile en az 2-3 bin tutar şu fiyatlarla. Küveti doldurup sarı plastik ördek ile oynarız artık napalım.

207_TR
12-02-2022, 08:46
Bu yaz için karavan kiralama fiyatlarına baktım, her an vazgeçme eğilimindeyin.

7-8 günlük karavan 15.000 TL ye mal olacak.

Araç üstü çadır a bakmaya başladım.

emresener
12-02-2022, 11:03
Bu yaz için karavan kiralama fiyatlarına baktım, her an vazgeçme eğilimindeyin.

7-8 günlük karavan 15.000 TL ye mal olacak.

Araç üstü çadır a bakmaya başladım.

bu kiralama olayında ciddi bir kurumdan kiralama tercih edilmeli gibi.
şahıs araçları ucuz oluyor ama bozuk olanı bize mal edebilirler diye hep bir korkum var.

Nurgaz da arac kiralamaya başladı ona da bir bakın isterseniz.
Avis te kampanya yapıyordu arada sırada

johnie
12-02-2022, 22:19
Geçmiş olsun. nereye rez. yapmıştınız? fiyat bilgisini de paylaşabilir misiniz? teşekkürler.

Buraya bakabilirsiniz.
https://www.avis.com.tr/avis-karavan-kiralama

sanctuary35
13-02-2022, 00:00
istanbullular için otoyol ve yol masrafı daha zor tatil için tabi, biz izmirden hemen akıyoruz.
hersene voyage birine giderik bu sene türkbükünü yeniliyorlarmış açılmayacak torbanın rakamları uzayda ve alakart için extra ödeme gerekiyor.
antalya amara luxury 3 gece, marmaris emre beach 3 gece, didim makseriya (tam adını yazamadım) 4 gece erken rez hepsi toplamda 9800 verdim etsye

Thracian
20-02-2022, 21:18

Bu sene yerli üretim 750kg yeni karavan almayı ve tatile çıkmayı planlıyorum.

Ama daha önemlisi aldığım karavanla 2 hafta tatil sonrası cevreme kiraya vermeyi düşünüyorum. İzlenimlerinizi merak ediyorum.

ayku82
21-02-2022, 10:51
Merhaba, bayramda turist vizesi ile Rusyaya gitme niyetim var , vize istenmiyor biliyordum ama Türk bordo pasaporta vize gerekiyormuş.

Yakın zamanda vize almış, Rusyaya gitmiş olan var mıdır ?

Evrenoz
04-03-2022, 14:54
Forumdaki sorun sebebi ile gitmiş burdaki mesajlar
Kaydıraklı ( aquaparklı ) oteller yazabilir misiniz yine?

ChtArdARSL
04-03-2022, 15:23
mevki?

Rixos sungate güzel

Eworen
04-03-2022, 20:53
Gural Tekirova
Nirvana mediterranean
Ali bey Resort
Hem cocuklar icin hemde aile bireyleri icin ust kalitede oteller tavsiye ederim

cagalazade
05-03-2022, 09:09
arkadaşlar ailece Göcek kalkışlı mavi tur planımız var, referanslı tekne önerisi olan var mı?

samara
05-03-2022, 11:52
Eylül ayı için Didim Aquasis Deluxe Resort Spa otelini aldım.Fiyat olarak diğer otellere göre bi tık daha uygun.

VW6R
05-03-2022, 14:29
Kıbrıs Acapulco otelden 1 haftalık rezervasyon yaptırdım. Yakın zamanda konaklayan var mı aramızda ? Eski yorumları okuyunca acaba yanlış mı yaptık diye düşünmeye başladım..

Tunacan
05-03-2022, 20:22
arkadaşlar ailece Göcek kalkışlı mavi tur planımız var, referanslı tekne önerisi olan var mı?

Marmaris kalkış yelkenli düşünürseniz yardımcı olabilirim..

207_TR
06-03-2022, 18:55

AquaFantasy Kuşadası

melihyilmaz
07-03-2022, 07:55
Eylül ayı için Didim Aquasis Deluxe Resort Spa otelini aldım.Fiyat olarak diğer otellere göre bi tık daha uygun.

Geçtiğimiz sene gittim çok iyi tercih. Sadece denizi sabah erken saatleri hariç çok dalgalı. Fiyat performans oteli.

free-hifi
07-03-2022, 08:48

Alanya Eftelia otelleri , eftelia splash a gitmiştim. Ocean a planım vardı fiyatlar yüzünden nasip olmayacak gibi.

R.I.P
09-03-2022, 15:55
Bu sene yerli üretim 750kg yeni karavan almayı ve tatile çıkmayı planlıyorum.

Ama daha önemlisi aldığım karavanla 2 hafta tatil sonrası cevreme kiraya vermeyi düşünüyorum. İzlenimlerinizi merak ediyorum.

bir arkadaşım üretip satıyor, ilgilenirseniz temasa geçiririm

BARR
09-03-2022, 17:00
Kıbrıs Acapulco otelden 1 haftalık rezervasyon yaptırdım. Yakın zamanda konaklayan var mı aramızda ? Eski yorumları okuyunca acaba yanlış mı yaptık diye düşünmeye başladım..

Askerdeyken haftasonları giderdim arada açık söleyim aman aman bir otel değil :)

Aranel Ciryatan
09-03-2022, 17:39
1993'den beri ilk defa bu sene tatil planı yapamıyorum resmen önümü kestiremiyorum. Sadece yol parası 2000 TL üzerinde tutuyor ki aracım 1.6 HDi. Diyecek söz bulamıyorum.

Kahn23
09-03-2022, 19:03

Yoo otel gayet güzel. Hiç de pişman olmazsın. Sahili gayet güzel, aquapark'ı mevcut. Aqua'da tek sorun dışarıdan da vatandaş almaları.
Girne merkeze biraz uzaktır ama gözünü korkutmasın. Otelin olduğu tarafın denizi en güzelidir

Kıbrıs'ta yaşayıp Turizm işi yapmış biri olarak söylüyorum

VW6R
10-03-2022, 10:33
Yoo otel gayet güzel. Hiç de pişman olmazsın. Sahili gayet güzel, aquapark'ı mevcut. Aqua'da tek sorun dışarıdan da vatandaş almaları.
Girne merkeze biraz uzaktır ama gözünü korkutmasın. Otelin olduğu tarafın denizi en güzelidir

Kıbrıs'ta yaşayıp Turizm işi yapmış biri olarak söylüyorum

İçim rahatladı, çok teşekkürler

cbrracingteam
10-03-2022, 11:07
2021 Eylülde Voyage Belek e gittik eşimle 4 gece çok çok memnun kaldık premium bir otel 17.000 tl vermiştim bu sene tercihim yine voyage belek oldu ETS de 22.000 rakam aldım oteli aradım ocak 2022 de sadakat indirimi vs 18.000 e eylül ayına rezerve yaptırım bu sene 3 kişiyiz bebeğimizle de gideceğiz tavsiye ederim çok çok iyi bir otel ( kaya belek dede konakladım daha evvel topkapı da vs ama en üst sevye voyage geldi bana gittiğim oteller arasında )

Year One
10-03-2022, 20:50
temmuzda marmaris de 1 hafta 45 m2 havuzlu villa tuttuk. bilardo salonu bile var. ailecek gideceğiz 6 yetişkin 2 çocuk. 24 bin tl. her akşam mangal :)

blumenberg
10-03-2022, 21:21
var giden yakın bir tanıdığım. 5 saat havalimanında tutulmuşlar, sorgu vs. dikkatli olun derim

VW6R
10-03-2022, 21:44
Kaş veya Kalkan da villa kiralayan tanıdık var mı ?

Grimlord
11-03-2022, 09:28
Bu sene yaz aylarında yurtdışına gitmeyi düşünüyorum, son zamanlarda İtalya'ya giden ya da vize alabilen var mıdır?
Yaptığım hesaplara göre güncel kurlarla 50 bin lira gibi bir bütçe 2 kişi İtalya'da vize- uçak - araba kirası ve benzin - konaklama dahil 10-12 gün kalabiliyor.

Kahn23
13-03-2022, 12:05
Özellikle Antalya bölgesi için oteller konusunda yardımcı olabilirim

mrtysn
13-03-2022, 13:20
Karadag bolgesinde balayi icin oneriniz var mı ?

Kahn23
13-03-2022, 13:51

Sadece Kotor olabilir. Gezmek için Burva, Perast, Tivat.
Ama Karadağ balayı için çok önerebileceğim yer değil. Vize alabilirsen Karadağ → Dubrovnik tavsiye ederim

mrtysn
13-03-2022, 14:13
Sadece Kotor olabilir. Gezmek için Burva, Perast, Tivat.
Ama Karadağ balayı için çok önerebileceğim yer değil. Vize alabilirsen Karadağ → Dubrovnik tavsiye ederim

Acıkcası vize vs ugrasmak istemedigim icin Dubrovnik secenegini elemistim, fiyat olarak da yurtdısı TR'den ucuza geliyo gibi, tesekkurler oneri icin

Kahn23
13-03-2022, 14:35
Acıkcası vize vs ugrasmak istemedigim icin Dubrovnik secenegini elemistim, fiyat olarak da yurtdısı TR'den ucuza geliyo gibi, tesekkurler oneri icin

Yaz vakti gidersen National Parkları gezmeni tavsiye ederim. Oralara gitmişken görülmesi gereken yerler

Evrenoz
13-03-2022, 17:00
Acapulco'nun güncel durumu ve kalitesi hakkında bilgisi olan var mı
içindeki aquapark + lunapark cazip geldi
fiyatlar da uygun

Kahn23
13-03-2022, 22:09
fiyatlar da uygun

Öğreniriz…

drago
14-03-2022, 08:33
Öğreniriz…

Noah's Ark da öğrenebilir misiniz, eşim uygun görmüş sorup duruyor :)

Onamdar
14-03-2022, 11:43

Biz 26 eylülde gittik balayı için 3 gün kotor 3 gün budva yaptık. 2 ayda 0 dan düğün balayı organizasyonu yaptık o yüzden vize için vaktimiz yoktu pişmanda değilim. Kotor çok daha otantik bir şehir. Gece hayatı biraz yavaş denizi fena değil ama çok kapalı bir körfezde bulunduğu ve etrafı dağlarla çevrili olduğu için genel olarak hava hep kapalı gibi, budvanın sahilleri çok daha iyi. Kotora giderseniz günlük tekne turları var sürat teknesi ile 4-6 kişilik turlar düzenliyorlar. Etraftaki gezip görülecek yerlere götürüyorlar fakat süre çok kısıtlı oluyor. Gezip görülecek çok fazla tarihi alan var civarında.
Gitmeden araç kiralayabilirsiniz biz öyle yaptık 180 euroya manuel fabia :) Otelleri bookingden ayarladık. Kotor'un tarihi dokusunu baya iyi bir şekilde muhafaza edebilmişler old town (bizde kaleiçi diye geçen yerle) baya güzel yani şehir cidden tarih kokuyor. Budva'ya gelince çok daha hızlı ve hareketli bir şehir. Yine orada da tarihi yer fazla ama kotordaki kadar iyi koruyamamışlar. Şehirde türk müteahhitlerin inşaatlarını görebiliyorsunuz, yüksek katlı binalar avmler vs. Taksiyle 5-10 dk mesafede Meritin casinosu var. Old town baya eğlenceli. Yine old townda pek çok türk esnaf, işletmeci var. Blue Cat bar var sahibi türk çok tatlı insanlar. Budvadan aşağı doğru indikçe çok güzel plajlar var cidden ama araç lazım gidebilmek için.
Şimdi burada şöyle bir şey söyleyeyim size. Budvada gece içmeye çıkarız takılırız diyorsanız kalacağınız yerin şehir merkezine yakın olmasına dikkat edin. Haritaya bakın old towna mesafesi ne kadar iyi hesaplayın. Eğer araç kiralayacaksanız kaldığınız otelin otoparkı olması çok önemli. Çünkü budva da genel olarak otopark büyük problem.
L&m diye bir restorant var old town ın dışında esnaf lokantası tarzında baya uygun fiyatlı ama lezzetli.
Ruzmarin fine dining denebilecek yine şehrin içinde hesaplı güzel bir yer.
Jadran rock bar. Yaşlı amcalar canlı müzik yapıyor acayip eğlendik biz. İlginç bir şekilde rakı var burada.
Blue cat budva old townda yukarıda bahsettiğim türklerin işlettiği bir bar müzikleri kokteylleri güzel.
Top hill diye bi club varmış ama bizim gittiğimiz dönemde kapalıydı ona gidemediğime üzüldüm.
En ucuz bira 2 euroydu kokteyller 4-8 arası. Yemeklerin porsiyonları baya büyük. Taksiye binecekseniz yoldan rastgele çevirmeyin otelinize rica edin onlar çağırsınlar. Bizi kumarhane dönüşü dolandırmaya çalıştılar 2 euro için olay çıkarttım otelden resepsiyondaki kızı çağırdım birşeyler dedi yolladı adamı. Parasında değilimde 6 euro yazıyor 8 istiyor pezevenk.
Aklıma gelenler bu kadar.

Kahn23
14-03-2022, 12:11
fiyatlar da uygun

Acapulco şu an Kıbrıs'ta fiyat-performans açısıından gidilebilecek en iyi otellerden biri. Casino'yu da yenilediler. Eskiden konser olmazdı konserler başladı. Giden memnun kalır. Aquapark Kuşadasındaki gibi devasa değil ama özellikle çocukları mutlu eder. Yetişkinler de arada kaynıyor zaten :)

Kahn23
14-03-2022, 12:12
Noah's Ark da öğrenebilir misiniz, eşim uygun görmüş sorup duruyor :)

Noah's adanın en ucundaki otel.. Gayet memnun kalırsınız orada. Zaten o sırada en son 5 otel vardı. Baya canlandı.

Kahn23
14-03-2022, 12:15
Biz 26 eylülde gittik balayı için 3 gün kotor 3 gün budva yaptık. 2 ayda 0 dan düğün balayı organizasyonu yaptık o yüzden vize için vaktimiz yoktu pişmanda değilim. Kotor çok daha otantik bir şehir. Gece hayatı biraz yavaş denizi fena değil ama çok kapalı bir körfezde bulunduğu ve etrafı dağlarla çevrili olduğu için genel olarak hava hep kapalı gibi, budvanın sahilleri çok daha iyi. Kotora giderseniz günlük tekne turları var sürat teknesi ile 4-6 kişilik turlar düzenliyorlar. Etraftaki gezip görülecek yerlere götürüyorlar fakat süre çok kısıtlı oluyor. Gezip görülecek çok fazla tarihi alan var civarında.
Gitmeden araç kiralayabilirsiniz biz öyle yaptık 180 euroya manuel fabia :) Otelleri bookingden ayarladık. Kotor'un tarihi dokusunu baya iyi bir şekilde muhafaza edebilmişler old town (bizde kaleiçi diye geçen yerle) baya güzel yani şehir cidden tarih kokuyor. Budva'ya gelince çok daha hızlı ve hareketli bir şehir. Yine orada da tarihi yer fazla ama kotordaki kadar iyi koruyamamışlar. Şehirde türk müteahhitlerin inşaatlarını görebiliyorsunuz, yüksek katlı binalar avmler vs. Taksiyle 5-10 dk mesafede Meritin casinosu var. Old town baya eğlenceli. Yine old townda pek çok türk esnaf, işletmeci var. Blue Cat bar var sahibi türk çok tatlı insanlar. Budvadan aşağı doğru indikçe çok güzel plajlar var cidden ama araç lazım gidebilmek için.
Şimdi burada şöyle bir şey söyleyeyim size. Budvada gece içmeye çıkarız takılırız diyorsanız kalacağınız yerin şehir merkezine yakın olmasına dikkat edin. Haritaya bakın old towna mesafesi ne kadar iyi hesaplayın. Eğer araç kiralayacaksanız kaldığınız otelin otoparkı olması çok önemli. Çünkü budva da genel olarak otopark büyük problem.
L&m diye bir restorant var old town ın dışında esnaf lokantası tarzında baya uygun fiyatlı ama lezzetli.
Jadran rock bar. Yaşlı amcalar canlı müzik yapıyor acayip eğlendik biz. İlginç bir şekilde rakı var burada.
Blue cat budva old townda yukarıda bahsettiğim türklerin işlettiği bir bar müzikleri kokteylleri güzel.
Top hill diye bi club varmış ama bizim gittiğimiz dönemde kapalıydı ona gidemediğime üzüldüm.
En ucuz bira 2 euroydu kokteyller 4-8 arası. Yemeklerin porsiyonları baya büyük. Taksiye binecekseniz yoldan rastgele çevirmeyin otelinize rica edin onlar çağırsınlar. Bizi kumarhane dönüşü dolandırmaya çalıştılar 2 euro için olay çıkarttım otelden resepsiyondaki kızı çağırdım birşeyler dedi yolladı adamı. Parasında değilimde 6 euro yazıyor 8 istiyor pezevenk.

Jadran Budva'nın en iyi akşam mekanıdır. Özellikle yazın iğne atsan yere düşmez. TopHill Haziran sonu Temmuz başı açılır 1-1,5 ay açık kalır sonrasında kapanır. Balkanların en büyük gece klübü. Özellikle Sırp sanatçılar geldiğinde 5000 kişiyi rahat görür. Ben birçok kez gitti dünyanın en iyi dj'leri bile mekanı o kadar dolduramadı

Orda yaşamış birisi olarak tavisyelerim daha fazla olur

Onamdar
14-03-2022, 12:19
Jadran Budva'nın en iyi akşam mekanıdır. Özellikle yazın iğne atsan yere düşmez. TopHill Haziran sonu Temmuz başı açılır 1-1,5 ay açık kalır sonrasında kapanır. Balkanların en büyük gece klübü. Özellikle Sırp sanatçılar geldiğinde 5000 kişiyi rahat görür. Ben birçok kez gitti dünyanın en iyi dj'leri bile mekanı o kadar dolduramadı

Orda yaşamış birisi olarak tavisyelerim daha fazla olur

Ben baya sevdim valla oraları. Eşim kotoru ben budvayı beğendim :)
Ama budva da yaşanır. Mayıs haziran gibi bir daha niyetimiz var. Nerelere gidelim var mıdır ekstra önerilerin hocam.

Kahn23
14-03-2022, 12:53
Ben baya sevdim valla oraları. Eşim kotoru ben budvayı beğendim :)
Ama budva da yaşanır. Mayıs haziran gibi bir daha niyetimiz var. Nerelere gidelim var mıdır ekstra önerilerin hocam.

Cetinje ve Podgorica'daki Milli parklara mutlaka gidin derim.

Google Haritalar (https://goo.gl/maps/v2c2Mnmt22sATKjD6)
Google Haritalar (https://goo.gl/maps/Hj8cVKqCWiaAckJk8)

Podgorica'daki HardRock Cafe'ye uğrayın. İç mekan çok güzel

Google Haritalar (https://goo.gl/maps/KF2s4kJzEk9enRWA7)

Budva çok gezilecek bi yer değil zaten. Budva'da yaşadım ama yaz harici yaşanacak yer değil. Kotor ve Podgorica daha cazip geldi bana biraz.
Diğer post'ta da yazmıştım. Tivat-Perast-Herceg Novi gün içinde arabayla gidip görülebilir yerler. Aklıma geldikçe yazarım

mrtysn
14-03-2022, 13:56

Abi eyvallah, durumlar cok yakın Haziranda dugun biz hala takılıyoruz :D

Blue Kotor Bay gibi duruyo suan secenek, ben daha sakinlik sevdigim icin bi de kendi plajı falan makul geliyo.

Kotor tarafı diye baskılıyorum ama Budva'da olabilir hanımcılık kazanıcak ***** :D Araba kiralamamız zaten farz gibi duruyo

Ama budva'da duzgun biyerde airbnb yapıp eve girmemek de bi secenek olabilir gibi ortada kaldım biraz :)

Onamdar
14-03-2022, 14:54
Abi eyvallah, durumlar cok yakın Haziranda dugun biz hala takılıyoruz :D

Blue Kotor Bay gibi duruyo suan secenek, ben daha sakinlik sevdigim icin bi de kendi plajı falan makul geliyo.

Kotor tarafı diye baskılıyorum ama Budva'da olabilir hanımcılık kazanıcak ***** :D Araba kiralamamız zaten farz gibi duruyo

Ama budva'da duzgun biyerde airbnb yapıp eve girmemek de bi secenek olabilir gibi ortada kaldım biraz :)

Valla deniz öncelikliyse bence budva tarafına bakın yani genel olarak kotorun denizi çok iyi değil dediğim gibi kapalı bi körfez olduğu için.
"Hotel Forza Terra" buraya bakabilirsiniz restorantı çok iyidi. Bir gece kendimizi şımartalım dedik yemeğe gittik buraya otelide çok beğendik.
Budvanın altında sveti stefana gittik deniz, plaj güzeldi. Uçağımız olduğun günde otelden çıkıp Petrovac a gittik oranında denizi güzeldi. O civarlarda da resortlar var aklınızda olsun. Ben kotor tarafının denizini çok sevmedim çok kapalı karanlık geldi bana. Bu arada Haftada 2 gün Air Montenegronun uçağı varmış istanbul-tivat arasında bilet fiyatı yarı yarıya fark ediyor. Ordaki türkler söyledi ben kullanamadım ama bir daha gidersem bakarım mutlaka. Araba kiralama işini de en az 15 gün önceden internetten hallet derim havalanında kiralamaya kalktığında fiyatlar epey yükseliyor.

Ozan Özer
14-03-2022, 15:16
Mayıs sonunda Dalaman Hilton Sarıgerme'de olacağız,eşim ve kızım ile.Yakın arkadaşım senelerdir bu otele gidiyor ve oldukça memnun.Çocukları alerjik ve otele yiyebilecekleri yemek listesini veriyorlar.Otel'de bu menülere uygun şekilde yemek çıkartıyor çocuklara.BAkalım bu sene için konaklama sonrasında yorumlarımı paylaşıyor olacağım.

samara
01-04-2022, 14:11
Bozcaada da kalınacak yer tavsiyeleriniz neresidir? gidip memnun kaldığınız butik otel var mı?

cookies
02-04-2022, 00:07
Bozcaada da kalınacak yer tavsiyeleriniz neresidir? gidip memnun kaldığınız butik otel var mı?

4 yıl önce ataol beach' e gitmiştik, memnun kalmıştık genel olarak..
Bozcaada' da beklentileri çok yüksek tutmamak gerekir sanırım..

samara
02-04-2022, 00:39
4 yıl önce ataol beach' e gitmiştik, memnun kalmıştık genel olarak..
Bozcaada' da beklentileri çok yüksek tutmamak gerekir sanırım..

3 günlük kısa bir tatil için düşünüyoruz.Ataol bungalowlar güzel görünüyor.

Yiğit G.
02-04-2022, 01:41
Geçtiğimiz eylül de crystal flora beach'e gittik 7 bin tl vermiştik 1 hafta. 7 bin çok koymamıştı. Bu sene baktım aynı otele eylüle 21.000 tl diyor. Herhalde artık tatil zevki bitti bizim için.

R.I.P
04-04-2022, 15:52

otelde beklentiyi ve bütçeyi yüksek tutmaya gerek yok, temiz düzgün olsun yeterli olacaktır, kalanı için motor kiralayıp tüm gün dışarda olup akşamına da sezonuna göre erken rez. yaparak keyifli bir tatil yapabilirsiniz

eminkilic61
05-04-2022, 14:18
temmuz'da serres-selanik-kavala hayalimiz var araçlarla

7.5R ve S3 8v FL

berko
05-04-2022, 23:46

1.5 yıl önce BozcaOda otelde kaldık. Temizliği ve yeni oluşundan baya memnun kalmıştık.

darkred
06-04-2022, 08:44

Ben geçen yaz ayapetro otel de kalmıştım. Ana caddenin 1 sokak arkasında kalıyor. Kendine ait kahvaltı yapabileceğiniz ufak bir bahçesi var ve bahçeden otopark'a geçiş yapılabiliyor.

Oradaki en büyük problem otopark sorunu bilginiz olsun. Akşam gün batımından sonra merkeze dönerseniz arabaya yer bulmak epey problem.

Deniz kenarı düşünceniz yoksa bu otele bakabilirsiniz. Odaları biraz küçük ancak ilgi alaka, temizlik ve kahvaltı gayet iyiydi.

_opeth
06-04-2022, 16:16
önceki sayfalarda paylatiğim Lviv olayı yalan oldu pegasus uuçuşu iptal etti. Aslında kötü olmadı gelen kredi kartı iptal parasını başka şeylere gömdük bir nevi stake ettik :D

CenkB
22-05-2022, 10:57
Biraz gezindim fakat bulamadım. Akyaka'da uygun fiyatlı sakin ve temiz bir otel, butik otel vb. var mı önerebileceğiniz?
Otel tatili yapmayacağız, sağı solu görmek maksatlıyız. Bu sebeple kahvaltısı olsun, temiz olsun, sakin olsun yeterli bizim için.

Kahn23
22-05-2022, 14:58
Tüm Türkiye ve Kıbrıs Otel+Uçak fiyat isteyene yardımcı olurum

Evrenoz
22-05-2022, 15:27
Kuşadası Aqua Fantasy aldık 20 hazirana
hayırlısı bakalım.

Tunacan
22-05-2022, 20:19
Kuşadası Aqua Fantasy aldık 20 hazirana
hayırlısı bakalım.

Geçen yıl eylül’de konakladım.
Aquapark kısmında günübirlik gelen araplar rahatsız edici.
Denizi turşu suyu gibi.
Yemekleri vasat.
Odalar temiz.
Aquapark kısmında eğlence gırla..

207_TR
22-05-2022, 20:44
Biraz gezindim fakat bulamadım. Akyaka'da uygun fiyatlı sakin ve temiz bir otel, butik otel vb. var mı önerebileceğiniz?
Otel tatili yapmayacağız, sağı solu görmek maksatlıyız. Bu sebeple kahvaltısı olsun, temiz olsun, sakin olsun yeterli bizim için.

Bende bakıyorum aynı konsept :)

Tüm Türkiye ve Kıbrıs Otel+Uçak fiyat isteyene yardımcı olurum

Kıbrıs 1-2 gece konaklamalı casino turizmi için ne zamana indirimli birşeyler bulursun

ef186
22-05-2022, 21:03

Yeni döndük. Merkezde kalmayı planlıyorsan e2 deniz otel. Butik temiz ve işletmecileri çok iyi ve düzgün bir aile. Pırıl pırıl, tertemiz. Yavuz Bey in telefonu 0543 719 21 65.

Mert-
23-05-2022, 07:19

ben olsam muğla merkezde kalırdım. akyaka 20dk zaten. baya bir fiyat avantajı olur diye tahmin ediyorum.

CenkB
23-05-2022, 08:01
ben olsam muğla merkezde kalırdım. akyaka 20dk zaten. baya bir fiyat avantajı olur diye tahmin ediyorum.

Teşekkür ederim. Seçeneklere ekleyeceğim fakat önceliğimiz Akyaka.

Evrenoz
23-05-2022, 08:52
Geçen yıl eylül’de konakladım.
Aquapark kısmında günübirlik gelen araplar rahatsız edici.
Denizi turşu suyu gibi.
Yemekleri vasat.
Odalar temiz.
Aquapark kısmında eğlence gırla..

Deniz suyu sıcaksa şahane :)
en sevdiğim

Çocuklar eğlensin tek derdim o

aybarsdnr
23-05-2022, 09:06
Teşekkür ederim. Seçeneklere ekleyeceğim fakat önceliğimiz Akyaka.

Akyakada sineklerden ne yemek yiyebilirsiniz ne uyuyabilirsiniz. Günübirlik bir yer. Dalyan yönüne gitmeyecekseniz aşağıda selimiye, bozburun tarafında kalırsanız hem gezecek yer çok olur hem de konakladığınız yerde de bir şeyler yapma fırsatı bulursunuz.

hakan308
23-05-2022, 09:38
Akyakada arkadaşımın yeri var azmakhan otel ve halilin yeri restoran, dilerseniz yardımcı olabilirim.

GokhanK.
23-05-2022, 10:24
Arkadaşlar denizi kum plajı kum önerebileceğiniz mevki şehir otel var mıdır?
Çocuk öncelikli.

_opeth
23-05-2022, 10:29
Çocuk öncelikli.

Çeşme Boyalık olabilir

johnie
23-05-2022, 11:07

Ben geçen sene Bozcaada Camping'de konaklamıştım.
Bungalov evleri var, merkeze 15-20 dak uzaklıkta.
Zaten denize girmek için her türlü bir yere gitmek zorundasın :)

Gideceksen de Ayazma Plajı harici bir yere gitmeni önermem, kalabalık ama en iyi suya sahip yer.

207_TR
23-05-2022, 11:48
Çocuk öncelikli.

Ölüdeniz, sugarbeach (plajını ve işletmesini beğeniyorum)

Kahn23
23-05-2022, 16:22
Bende bakıyorum aynı konsept :)

Kıbrıs 1-2 gece konaklamalı casino turizmi için ne zamana indirimli birşeyler bulursun

Kıbrıs için indirim zor. Tam tarih verilirse detaylı bakarım / Ben casino müşterisiyim dersen o zaman işler değişir tabi :)

207_TR
23-05-2022, 16:44
Kıbrıs için indirim zor. Tam tarih verilirse detaylı bakarım / Ben casino müşterisiyim dersen o zaman işler değişir tabi :)

:)
Büyük paralar ezemeyiz abi, o yüzden oradan yürüyemem :)

Bazı müşterilerimi evinden vip araçlar alıp direkt kıbrısa götürüyorlar. Biz o boyutta değiliz.

Ama şehir merkezi girnede kalıp casinolara gidip gelebilirim.

Kahn23
23-05-2022, 17:11
Büyük paralar ezemeyiz abi, o yüzden oradan yürüyemem :)

Bazı müşterilerimi evinden vip araçlar alıp direkt kıbrısa götürüyorlar. Biz o boyutta değiliz.

Ama şehir merkezi girnede kalıp casinolara gidip gelebilirim.

5k dolaresten başlar araç ile alınıp bırakma olayı. Bayramlarda min 10k olur :)
Şu an Kıbrıs'a uçak bile ateş pahası. Oteller de bi o kadar oldu. Pandemi adayı mahvetti.

Tunacan
23-05-2022, 19:33
Geçtiğimiz haftabaşı kıbrıstaydım.
Elexsus casino tatsızdı.
Acapulco eh işte..

Tadı yok harbiden kıbrısın

Ome_RS
24-05-2022, 10:31
Antalya Goldcity otele rez yaptım. İnşallah memnun kalırız.
5-10 eylül için bonus kampanyası ile 7300 Tl ödedim. 400 de extra bonus verecek.

GokhanK.
24-05-2022, 12:36
5-10 eylül için bonus kampanyası ile 7300 Tl ödedim. 400 de extra bonus verecek.

Tam karşısında utopia world otel var orası daha iyidir.Arkadaşıma aitti. Her sene düzenli olarak giderdik. Şimdi anı tura kiralamışlar sanırım.

Gold da güzeldir. Yemekleri bozmadılarsa özellikle. Tek sıkıntı 500T ile denize gitmek :). Onun haricinde memnun kalırsınız.

ayku82
24-05-2022, 15:32
Selimiye de tavsiye restaurant beach vs var mıdır ?

Kahn23
24-05-2022, 16:09

12 sene önce için gitmiştim. Antalya'da demek biraz abes kaçar. Gazipaşa'ya uçak inse daha yakın. Otel güzel ve büyük. Sahilden dağ'a doğru baya bi yol çıkılıyordu. Zaten patikadaki bütün villalarda onların. Ben o zaman memnun kalmıştım

207_TR
24-05-2022, 16:48
12 sene önce için gitmiştim. Antalya'da demek biraz abes kaçar. Gazipaşa'ya uçak inse daha yakın. Otel güzel ve büyük. Sahilden dağ'a doğru baya bi yol çıkılıyordu. Zaten patikadaki bütün villalarda onların. Ben o zaman memnun kalmıştım

Alanya da değilmiydi bu otel ?

Kahn23
24-05-2022, 16:50
Alanya da değilmiydi bu otel ?

Evet. Alanya-Kargıcak mevkii

cookies
24-05-2022, 18:13
Bu Antalya'da ki crystal otelleri nasıl? Deneyimleyen var mı? Şirket gönderecekte 1 hafta tam pans. normal alıdığım tatili iptal ettim..

207_TR
24-05-2022, 18:59
Evet. Alanya-Kargıcak mevkii

2006 da Tur Rehberlilği yapıyordum o bölgede yerli turistler için ( Jolly Tur )

Başka bir otelde Otel Short durumunda kaldığı için 3 gün misafirlerimizi Gold da ağırlamıştık, o zamanlar güzeldi, denizle arasında yol olması dışında sorun yoktu :)

Makberi Beach vardı yakın bölgede, o güzeldi

Kahn23
24-05-2022, 19:34
2006 da Tur Rehberlilği yapıyordum o bölgede yerli turistler için ( Jolly Tur )

Başka bir otelde Otel Short durumunda kaldığı için 3 gün misafirlerimizi Gold da ağırlamıştık, o zamanlar güzeldi, denizle arasında yol olması dışında sorun yoktu :)

Makberi Beach vardı yakın bölgede, o güzeldi

O short durumunu gel de misafire anlat. Kıbrıs'ta Turizm işi ben de yaptım. Hiç başıma gelmesini istemediğim olaydı :)

207_TR
24-05-2022, 21:22
O short durumunu gel de misafire anlat. Kıbrıs'ta Turizm işi ben de yaptım. Hiç başıma gelmesini istemediğim olaydı :)

1 otobüs dolusu misafiri 1-2 saat lobide beklettikten sonra gold city yi ayarlamıştık :)

Otel beni ilgilendirmez diyor, confirm yapmamış acente :)

Baya sıkıntılı bir anımdı :)

ILHAN K
25-05-2022, 07:01

Merhaba, hangi acenteden yaptırdınız rezervasyonu

Ome_RS
26-05-2022, 16:11
Merhaba, hangi acenteden yaptırdınız rezervasyonu

ETS üzerinden yaptım. Oteli de aradım bir sey fark etmiyordu hatta ets nin kampanyaları var diye ETS tercih ettim. Dönüşte otel yorumlarını da paylaşırım.

Ome_RS
26-05-2022, 16:18
Tam karşısında utopia world otel var orası daha iyidir.Arkadaşıma aitti. Her sene düzenli olarak giderdik. Şimdi anı tura kiralamışlar sanırım.

Gold da güzeldir. Yemekleri bozmadılarsa özellikle. Tek sıkıntı 500T ile denize gitmek :). Onun haricinde memnun kalırsınız.

İnternet yorumlarını vs inceledim de karar verdik inşallah memnun kalırız. Deniz çok sorun değil daha cok havuzcuyuz. Gidersek de muhtemelen kendi aracımızla gitmeyi tercih ederiz.
Aqua park ve çok sayıda havuz olması bizi cezbetti. Bir de aile odası 104m2. 2+1 ev mubarek :)

valla olumlu iki yorum içime su serpti. Acıkcası fiyatın uygunluğu tedirginilik yaratıyordu. İnşallah memnun kalırız.
tek sorun 800 km yolu kim çekecek :)

İBO
26-05-2022, 16:25
Didim altınkum.

İBO
26-05-2022, 16:26
Çocuk öncelikli.

size yazdım aslında üsteki postu Didim altınkum.

Kahn23
26-05-2022, 19:47
Pandemiyi de fırsat bilip Ets otellerin çoğunun tek yetkilisi. Hatta pandemi öncesi direk oteli arayıp acenteden ucuz fiyat alabiliyordunuz. Şimdi Ets direk otellere bağlı call center kurdu. Çok da güzel yatırım yaptı. O yüzden otelden ucuz fiyat alayım olayı bitti.

CenkB
27-05-2022, 07:45
Bizim de planlar değişti. Direkt Ölüdeniz'e gidip oradan sahil kenarından Çanakkale üzerinden İstanbul'a gideceğiz. İzmir'den yukarısı hakkında genel geçer bilgilerim var fakat mevcut rotada şurada şunu dene, burada şuraya git diyeceğiniz yerler var mı?

GokhanK.
27-05-2022, 10:50
size yazdım aslında üsteki postu Didim altınkum.

Didim altınkum çocukluğumdan beri gittiğim bir yerdir. Artık otel fiyatları konusunda oranında suyu çıktı. Plajda tükürecek yer bulamıyorsunuz öyle iç içe artık.

Aslında aradığım çocuğun girebileceği plajı kum denizi kum bilmediğimiz yerler. Çok var böyle yerler ama tabi tecrübe edip aktarıp söyleyebilecek kişilerden duymak referans adına güzel.

GokhanK.
27-05-2022, 10:52
Pandemiyi de fırsat bilip Ets otellerin çoğunun tek yetkilisi. Hatta pandemi öncesi direk oteli arayıp acenteden ucuz fiyat alabiliyordunuz. Şimdi Ets direk otellere bağlı call center kurdu. Çok da güzel yatırım yaptı. O yüzden otelden ucuz fiyat alayım olayı bitti.

Bir yardımcı olda gidelim da :)

207_TR
27-05-2022, 21:50
Didim altınkum çocukluğumdan beri gittiğim bir yerdir. Artık otel fiyatları konusunda oranında suyu çıktı. Plajda tükürecek yer bulamıyorsunuz öyle iç içe artık.

Aslında aradığım çocuğun girebileceği plajı kum denizi kum bilmediğimiz yerler. Çok var böyle yerler ama tabi tecrübe edip aktarıp söyleyebilecek kişilerden duymak referans adına güzel.

Ölüdeniz Sugar Beach :)

207_TR
27-05-2022, 21:54
Bizim de planlar değişti. Direkt Ölüdeniz'e gidip oradan sahil kenarından Çanakkale üzerinden İstanbul'a gideceğiz. İzmir'den yukarısı hakkında genel geçer bilgilerim var fakat mevcut rotada şurada şunu dene, burada şuraya git diyeceğiniz yerler var mı?

Ölüdeniz de Sugar Beach e neredeyse 5 yıldır her sene gideriz, Orada Konaklama imkanı da var ama bize Monta Verle de kalıp Beach olarak orasını kullanıyoruz.

Paraşüt yapmasanda akşam 17:00 civarı babadağ a arabanla çık, cafe de paraşütleri izle

Saklı Kanyon du galiba, kesin git.

Ölüdeniz gece gezinti için kısıtlı bir yer ama fethiye merkez kordon çok iyi. Matisse isimli mekande gece müzik dinle ye iç :) Yat limanı civarındaki çarşıda dolaş.

Kaş-Kalkan-Kaputaj plajı uzak değil.

Dönüşte Akyaka,Selimiye bu civara kesinlikle zaman ayır. Azmak'ta tekne tutu yapmadan gelme pişman olursun :)

Kuşadasında Aquafantasy AquApark öneririm.

Sonraso Çeşme yada Asos olabilir.

Asos'ta Troy Beach otel. Sahibi tanıdık. Öneririm.

CenkB
30-05-2022, 07:41
Ölüdeniz de Sugar Beach e neredeyse 5 yıldır her sene gideriz, Orada Konaklama imkanı da var ama bize Monta Verle de kalıp Beach olarak orasını kullanıyoruz.

Paraşüt yapmasanda akşam 17:00 civarı babadağ a arabanla çık, cafe de paraşütleri izle

Saklı Kanyon du galiba, kesin git.

Ölüdeniz gece gezinti için kısıtlı bir yer ama fethiye merkez kordon çok iyi. Matisse isimli mekande gece müzik dinle ye iç :) Yat limanı civarındaki çarşıda dolaş.

Kaş-Kalkan-Kaputaj plajı uzak değil.

Dönüşte Akyaka,Selimiye bu civara kesinlikle zaman ayır. Azmak'ta tekne tutu yapmadan gelme pişman olursun :)

Kuşadasında Aquafantasy AquApark öneririm.

Sonraso Çeşme yada Asos olabilir.

Asos'ta Troy Beach otel. Sahibi tanıdık. Öneririm.

Teşekkür ederim. Güzel öneriler oldu. :)
Zaten Ölüdeniz, Selimiye, Akyaka, Marmaris, Datça, Alaçatı, Çeşme, Şirince vs. diye kıyıboyundan yukarı çıkmayı planlıyorum.
Burada kalalım dediğimiz yerde konaklama yapmayı planlıyoruz.

samara
02-06-2022, 10:45
otelde beklentiyi ve bütçeyi yüksek tutmaya gerek yok, temiz düzgün olsun yeterli olacaktır, kalanı için motor kiralayıp tüm gün dışarda olup akşamına da sezonuna göre erken rez. yaparak keyifli bir tatil yapabilirsiniz

1.5 yıl önce BozcaOda otelde kaldık. Temizliği ve yeni oluşundan baya memnun kalmıştık.

Bayramda bozcaada kalabalık olacağını düşündüğüm için rotayı gökçeadaya çevirdim.Patrino gökçeada diye bir butik otele rezervasyonu yaptım.Bakalım nasıl bir tatil olacak.

207_TR
02-06-2022, 15:33
Haftaya 11-12 Haziran Asos Troy Beach Otel e gideceğiz, yeni açıldı.

Çanakkale Hangover,Varuna Memphis (Bursa-Eskişehir) cafelerin sahibi açtı oteli.

Hem hayırlı olsuna gideceğiz :) Hemde sezonu açacağız.

twin
03-06-2022, 11:26
Bayramda bozcaada kalabalık olacağını düşündüğüm için rotayı gökçeadaya çevirdim.Patrino gökçeada diye bir butik otele rezervasyonu yaptım.Bakalım nasıl bir tatil olacak.

bayramda bozcaadadan hiç keyif alamazdınız daha iyi bir tercih olmuş aşırı insan ve araba kalabalığı oldu/olacak

enesy
03-06-2022, 17:48
Artık antalya bodrum otellerinin boku çıktı fiyat olarak. Aynı paraya 2 ülke 1 er hafta gezip gelebiliyorsunuz. Airbnb den ev ayarlayıp uçak biletini de erken kampanyalı alıp gidilebiliyor.

burak_2885
03-06-2022, 22:35
Şimdi Antalya’da ki herşey dahil/ultra herşey dahil otellere bakıyorum da 15 bine falan var yine. Ulan ne hale geldik. 15bine (sadece otel) iyi fiyatmış der olduk :) ki bunun sırf istanbul’dan git gel kafadan 3 bin yol masrafın var

samara
06-06-2022, 12:56
bayramda bozcaadadan hiç keyif alamazdınız daha iyi bir tercih olmuş aşırı insan ve araba kalabalığı oldu/olacak

Gökçeada biraz daha sakin olur diye tahmin ediyorum bende.Bozcaada kadar revaçta olan bir yer değil.

8.000rpm
06-06-2022, 13:44
Bayram için ayvalık'ta mütevazi bir otelden fiyat aldım
denize sıfır , kumsal
kahvaltı + akşam yemeği
8 gün / 2 oda / 4 kişi = 33 Lira

XoR
06-06-2022, 13:59
Annemlere taşınıp evi AirBnb yapacam Eylül sonuna kadar :D yazılan otel fiyatlarını gördükçe :D

207_TR
06-06-2022, 14:20
denize sıfır , kumsal
kahvaltı + akşam yemeği

rakam 3.300 TL mi ?

BARR
06-06-2022, 14:24
denize sıfır , kumsal
kahvaltı + akşam yemeği

Aytaş mı :)

8.000rpm
06-06-2022, 14:37
rakam 3.300 TL mi ?

toplamı 33.000 :):):)

8.000rpm
06-06-2022, 14:38
Aytaş mı :)

palmera :)

ayku82
06-06-2022, 15:00
Budva planımız mevcut, Tivat havalanı ve Budva arasında taksi harici otobüs mevcut mudur ? Ek olarak araba kiralamadan kotor - budva - hercog novi vs minibüs dolmuş vs ile git gel yapabilir miyiz?

BARR
06-06-2022, 15:01
palmera :)

Otele göre baya saçma bir fiyatmış.

207_TR
06-06-2022, 15:13
Şaşırmıyoruz diyeceğim ama şaşırdım :)

punto_multijet
06-06-2022, 15:14
Şimdi Antalya’da ki herşey dahil/ultra herşey dahil otellere bakıyorum da 15 bine falan var yine. Ulan ne hale geldik. 15bine (sadece otel) iyi fiyatmış der olduk :) ki bunun sırf istanbul’dan git gel kafadan 3 bin yol masrafın var

rakamlar fena 1 ay hilton dalamanda rezervasyon yaptırdım annem için. indirimime rağmen otele ortak mı olduk anlamadım :D

8.000rpm
06-06-2022, 15:29
özet şu
abicim hiç kusura bakma , geçmiş 2 sezonun parasını senden çıkarmam lazım
yarına kim öle kim kala

Kahn23
06-06-2022, 17:00
Budva planımız mevcut, Tivat havalanı ve Budva arasında taksi harici otobüs mevcut mudur ? Ek olarak araba kiralamadan kotor - budva - hercog novi vs minibüs dolmuş vs ile git gel yapabilir miyiz?

Otobüs olması lazım.
Araç kiralamadan kotor ve herceg aynı gün otobüsle fazla gelir. Zaman varsa 1er gün ayırın ya sabah erken saatte yola çıkın günü 2ye bölün.

OnurG
08-06-2022, 19:19
Bozcaada'da 6 kişilik uyguna kalabilceğimiz yer var mıdır? Önerilere açığım.

livaneli
08-06-2022, 20:59
Yaz tatilinin tamamını Datça'da geçirmeyi planlıyorum.
Datça sanayide bir oto tamircisinde iş buldum, belki biraz toparlarız bütçeyi. :D

johnie
09-06-2022, 13:36
Bozcaada'da 6 kişilik uyguna kalabilceğimiz yer var mıdır? Önerilere açığım.

Bağ Badem'i arayabilirsiniz. Orası baya güzel ve nezih.
Ada'da fiyatlar büyük ihtimalle x3 olmuştur, şimdiden söyleyeyim :)

_opeth
09-06-2022, 17:19
Yaz tatilinin tamamını Datça'da geçirmeyi planlıyorum.
Datça sanayide bir oto tamircisinde iş buldum, belki biraz toparlarız bütçeyi. :D

ahaha iyiymiş. sanayiide bir yıkamacıya gitmiştim şaka maka güzel iş çıkartıyordu ama Maltepe meguiars'dan daha pahalıya çıkmıştım :D

OnurG
09-06-2022, 18:31
Bağ Badem'i arayabilirsiniz. Orası baya güzel ve nezih.
Ada'da fiyatlar büyük ihtimalle x3 olmuştur, şimdiden söyleyeyim :)

Sorma abi tam bayramda gitmek istiyoruz birde onun etkisiyle fiyatlar gerçekten yüksek Mylos Otel diye bir yer bulduk 6 kişilik günlük 4200 tl gibi bi rakam söylediler şuanlık bakınıyoruz dediğin yere de bakıcam :)

S.Özeren
09-06-2022, 23:47
Karavan ciddi mantıklı gelmeye başladı

Otele 40k vercegime çekme karavan alır tepe tepe kullanirim

XoR
10-06-2022, 09:41
Karavan ciddi mantıklı gelmeye başladı

Otele 40k vercegime çekme karavan alır tepe tepe kullanirim

Enterprise radyo reklamında duymuştum. Karavan & çekecek araç kombin kiralama yapıyorlar

Skoda Kamiq + Cekme Karavan Kiralama | Enterprise (https://www.enterprise.com.tr/arac-filomuz/karavan/cekme-karavan-skoda-kamiq)

XoR
10-06-2022, 09:42
Crawler ile de çözüme gitmişler.

Enterprise | Dunyanın En Buyuk Arac Kiralama Şirketi (https://www.enterprise.com.tr/arac-filomuz/karavan/cekme-karava-4x4)

johnie
10-06-2022, 11:48
Sorma abi tam bayramda gitmek istiyoruz birde onun etkisiyle fiyatlar gerçekten yüksek Mylos Otel diye bir yer bulduk 6 kişilik günlük 4200 tl gibi bi rakam söylediler şuanlık bakınıyoruz dediğin yere de bakıcam :)

yani eğer kalırım derseniz "Ada Camping" var.
Kampın kendi bungalov evleri falan da var, ufak ama en azından sadece kalmak için ideal.
İstersen oraya bakabilirsin.
Merkeze araba ile 10-15 dakika falan.
Ayazma plajına 5 dakika..

livaneli
10-06-2022, 21:40
ahaha iyiymiş. sanayiide bir yıkamacıya gitmiştim şaka maka güzel iş çıkartıyordu ama Maltepe meguiars'dan daha pahalıya çıkmıştım :D

Üstadım, ben yevmiyeciyim. Kaporta boya, temizlik hariç her iş var bizim dükkanda. Bildiğim kadarıyla iç dış temizlik 70 Lira bu aralar. İnce işçilik yok; koltukları ,tavanı da temizle dersen - ki tavana su vuran ,koltukları ıslak ıslak verip kısa devre yaptıran da çıkar- sıkıntı yaşarsın.

8.000rpm
11-06-2022, 00:26
Enterprise radyo reklamında duymuştum. Karavan & çekecek araç kombin kiralama yapıyorlar

Skoda Kamiq + Cekme Karavan Kiralama | Enterprise (https://www.enterprise.com.tr/arac-filomuz/karavan/cekme-karavan-skoda-kamiq)

koray'ım
bayram tatilinde bu set müsait ve 16.000 lira :):):)
şu devirde şu otel paralarına göre gayet iyi

Siyah
11-06-2022, 08:34
Milas Kıyıkışlacık - Hayal Pansiyon'u öneririm. Sahibi göçmen bir ablamız çok tatlılar denizi çok güzeldir. 3 senedir gidiyorum kıştan ayırtmıştım, güncel fiyatı bilmiyorum arayıp sormak lazım.

207_TR
12-06-2022, 20:57
Asos Troy Beach Hotel, şiddetle tavsiye ederim.
Bina yeni, işletme çok kaliteli.
Konum çok iyi.

Önerimdir.

sportwagon
12-06-2022, 21:36
4/11 Haziran datça emecik / adaburnu gölmar oteldeydim, geçtiğimiz sezonlarda ara ara konakladigim bir otel, koydaki diğer otellerde de geçen yıllarda kalmıştım kıyaslama yaptığımda fiyat performans olarak bölgedeki en iyi otel diyebilirim.

8.000rpm
13-06-2022, 07:54
Asos Troy Beach Hotel, şiddetle tavsiye ederim.
Bina yeni, işletme çok kaliteli.
Konum çok iyi.

Önerimdir.

bu mevsim assos denizi "billur çatlatan" cinsten midir?
hiç gitmedim o taraflara

XoR
13-06-2022, 10:08
Milas Kıyıkışlacık - Hayal Pansiyon'u öneririm. Sahibi göçmen bir ablamız çok tatlılar denizi çok güzeldir. 3 senedir gidiyorum kıştan ayırtmıştım, güncel fiyatı bilmiyorum arayıp sormak lazım.

Kıyıkışlacık kara'dan 25 dk denizden 5 dk bize.

Muhteşem bir yer.

BARR
13-06-2022, 10:09
Kıyıkışlacık kara'dan 25 dk denizden 5 dk bize.

Muhteşem bir yer.

Siz kimsiniz beyfendi, avatardaki kişi iseniz polise gideceğim.

XoR
13-06-2022, 10:10
hiç gitmedim o taraflara

Temmuz'dan önce *** keser abi :)

Gerçi küresel ısınma artışı sonrası Assos'da nasiplenmiş olabilir :)

XoR
13-06-2022, 10:11
Siz kimsiniz beyfendi, avatardaki kişi iseniz polise gideceğim.

Ayem nat in dencır Sıkaylır.

Ayem the dencır :D

207_TR
13-06-2022, 21:46
hiç gitmedim o taraflara

Serindi su ama uff ben giremem boyutunda değildi.

AşkınS.
14-06-2022, 06:58
1 gecelik istanbul otelleri bile 2-3 bin TL arası, sadece yatak :)
Durum bu iken tatil planı yapmaya korkuyorum. Sanırım köyüme dönüp orada leğene gireceğim

kelalper
15-06-2022, 15:00
hiç gitmedim o taraflara

Bebekliğim dahil bütün yazlarım Assosta geçti. Behram köyünde yazlığımız vardı artık 25 senedir Babakaleye doğru Sokakağzı denilen yerde yazlığımız. Ama evi kapattık gitmiyoruz 2 senedir Sokakağzı o kadar kalabalık. Evin bahçesinde 50 tane zeytin ağacı var bi onları toparlamaya gidiyorım Annem yaz kış Didime taşındı. Bende sadece Altınoluk a kayınpederin yazlığa gidiyorum.
O tarafta denizi en serin yer şu anda Kadırga ve Yeşillimandır. En temiz yeride Yeşillimandır. Sokakağzında 25 sene önce Mayıs sonu tekneyi denize indirirdim zehirli boya vs olmadan Eylül sonunda karaya alırdım altında tek yosun vs olmazdı. Çocukluğumu söylemiyorum zaten Assosta mendirek içerisinden denize girerdik o kadar temizdi. Şu anda tekneyi denize indirdikten 2 gün sonra teknenin altı saçak tutuyor zehirli boya varsa 2 hafta ömrü.
Eskiden denize girdiğin zaman alışamazdık balık vs vurmak için daliyorsak elbise giymeden 15 dakika duramazdık. Şimdi elbisesiz 1 saat gez dolan üşümüyorsun.

8.000rpm
15-06-2022, 15:09
he tamam o zaman
oraları da b..k etmişiz
helal

kelalper
15-06-2022, 15:18
Çekirge sürüsü gibiyiz. *** etmediğimiz yer yok.
Facebook'a Giriş Yap (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5370016621&set=pb.713151621.-2207520000..&type=3)
Bu resim 2000 yılına ait. Şu anda arka planı evler oteller pansiyonlarla kaplı.

Kahn23
11-07-2022, 16:33
10 gün iznim var.

Gökçeada-Bozcaada arasında kararsız kaldım. Bozcaada etrafımdan duyduğum kadarıyla pandemi ile beraber fiyatları şaşırmış durumda.
Buralar nasıldır, tavsiye eder misiniz ? 10 gün fazla mı gelir yoksa yeterli mi ?

ChtArdARSL
11-07-2022, 19:44
Gokce ada,

Daha buyuk,daha az yogun,daha ucuz.. dolayisi ile seceneklerin daha fazla ama 10
Gun iddali :)

ChtArdARSL
11-07-2022, 19:46
Ben dun giremedim,hanim ve cocuk 1 kere 30 dk girebildiler.

ChtArdARSL
11-07-2022, 19:47
hiç gitmedim o taraflara

Ust post,alindi kcmis

Kahn23
11-07-2022, 20:03
Gokce ada,

Daha buyuk,daha az yogun,daha ucuz.. dolayisi ile seceneklerin daha fazla ama 10
Gun iddali :)

10 gün yazarken bile bana iddalı geldi zaten :D
Motorla gideceğim muhtemelen.

Nerelere gidilir, ne yenir, nerede denize girilir peki ?

gökan
11-07-2022, 21:11
Her şey çok pahalı gercekten

Year One
12-07-2022, 22:02
bundan sonra rotamı yunanistan ve italya adalarına çeviriyorum. aynı, hatta daha makul fiyatlara geliyor. bari düzgün tatil yapıp 1-2 yer görmüş oluruz. çeşme bodrum nedir ya.. hele çeşme en nefret ettiğim yerlerin başındadır muhtemelen. 1 defa gittim bir daha asla.

ahmetakbayir
12-07-2022, 22:26
Antalya için 4-5 günlük ultra herşey dahil nereleri önerirsiniz ?

cookies
12-07-2022, 23:58
Geçen hafta Kemer Göynük'te ***** yıldız bir otelde tam pans. 1 hafta geçirdik..
Bu tatil türü asla bana göre değilmiş teyid etmiş oldum bildiğin lüks hapisane hayatı..
Spontane çeşme tatili yapacağım ağustos sonunda tekrar..
Bodrum-Antalya tam anlamıyla 'overrated' teriminin karşılığı, kurtarılmış 1-2 bölgelerini tenzih ederim..
Ege' nin denizini, güzelliğini hiç bir yere değişmem.. Bir daha macera aramam :o

Kahn23
13-07-2022, 07:58
Antalya için 4-5 günlük ultra herşey dahil nereleri önerirsiniz ?

MEDITERRANEAN BREEZE HOTEL ALANYA (https://www.breezehotelalanya.com/)

Otelin işletmesi tanıdık. Hotel el değiştirdi ve tamamen yenilendi. F/p olarak şu an 10 numara

turboman
13-07-2022, 13:29
Kemer ayışığı plajına yolu düşen olursa şezlong fiyatlarına dikkat etsin hem plaj küçük dipdibe bide 5 kişiye 750 tl fiyat çektiler oturmadık ordan çıkıp antalya istikameti göynük son ışığını geçince kültür bakanlığı halk plajı var oraya girdik hem sakin fazla yabancı yok 5 kişiye burda 125 tl ödedik. Deniz biraz taşlı deniz ayakkabısı olmadan girmeyin. Kendi memleketimizde yaşayamaz olduk adamlar fiyat sorunca yüzüne bile bakmıyor zaten yabancı gelir kiralar diye.

gökan
13-07-2022, 21:10
3 yıldır tatile çıkmiıyorum boşandığımdan beri arada halk plajına çeşmeye gittim o kadar …eskiden kaş datça talan ederdim keşfetmediğim şelale koy yoktu şimdi millet bunları influcer adı altında tanıtıyor :) şimdi öylesine bi datça kaş yapmak istedim otel fiyatları uçmuş tabi gitmiyeceğim :)

johnie
14-07-2022, 09:45
Çeşme'nin halk plajları sabah 10:00 akşam 17:00 arası gayet girilebilecek seviyede.
Ben de yazlıkçı olarak sabah Ilıca akşam da Alaçatı11 in oradan girip günü bitiriyorum.
Her gün plaja para vermek gerçekten imkansız.
Tatil olarak geliyorsan kesinlikle gündüz/gece olarak 2 şekilde organize edersen 10k ya çıkar gibisin 1 hafta da :)
10k nın içinde uygun ideal bir pansiyon var, otel yok :(

gökan
14-07-2022, 09:54
Bizde halk plajına geliyoruz çeşmede ve hafta içi pazartesi gidiyoruz ciddi anlamda rahat oluyor

XoR
14-07-2022, 13:36
Hiç bir otel veya işletme sahilini kullanmanızı engelleyemez arkadaşlar.

Sahiller halkındır.

Sadece işletmenin şezlong ve şemsiyesini kullanmazsınız onlar da adamın kendi malıdır.