Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil planları
Cratos sahil kısmı yenilendi. Muhtemelen siz açılmış halini görmediniz. Zaten cratos çocuklu aileler için uygun değil. Merit-Nuh-Elexus-Kaya çocuklu aileler için daha uygun. Mesela Merit Royal'da çocuklar için Pony bölümü var. Gayet güzel.
acentaysanız bana tatil konusunda yardımcı olur musunuz?_
acentaysanız bana tatil konusunda yardımcı olur musunuz?_
Ne istediğinizi msj atarsanız yardımcı olmak isterim
Geçen sene Fethiye Çalış a gitmiştik bayramda. Fiyat uygundu, çalış biraz emekli mekanı , eğlence gene var ama genel itibariyle emekli turist dolu :) Tekne turu koylar vs güzeldi, çalışta bir kere denize giremedik dalga vs o ayrı :) Tek güzelliği arabayla heryere yakın, bu sene yine 3 günü Fethiyeye ayırmayı planlıyoruz, 4 gün için nereye gitsek kararsızım, varmı önerisi olan Ağustos başı gibi gitmeyi düşünüyoruz.
Kamp kurucaksaniz eğer katrancı koyu harika tavsiye ederim geçen sene oraya gittim genc fazla yok sessiz sakin genelde ögretmenler kalıyo denizi cok güzel
Beyler bekar olup çat pat rusça konuşan arkadaşlar justiniano park contiye rezervasyon yaptırın. Şiddetle tavsiye ederim. 2.günüm bugün rusçam yok ve şu ana kadar gördüğüm türk sayısı 10 falandır çalışanlar hariç..
Rusça bilmeyenler beden diliyle de anlaşabilir
-Murat Özcan-
21-05-2017, 21:05
Rica ederim. Kaputaş'ın denizinin rengi mükemmel ötesi, yüzmek istersen 2-3 adım atına su boyunu geçiyor insanın, çok çabuk derinleşiyor, hafif dalgalıdır. Geçen seneye şezlong, şemsiye yoktu ama bu 2016 yazında belediye şezlong, şemsiye ve yiyecek içeceğin satıldığı bir tesis yaptı, dolayısıyla hepsi ücretli tabiki.
Ne istediğinizi msj atarsanız yardımcı olmak isterim
Dostum bende pm attım
Beyler bayram sonrası, 1-5 temmuz arası Antalya da otel arıyorum ...
Bütçe olarak 10.000 tl ye kadar çıkabilirim ...
Otelden tek beklentimiz; çocuk aquparkı çok seviyor ... Kaydırak yönünden bol olmasını istiyoruz ...
Bu fiyata tavsiye edebileceğiniz otel var mı ?
Otelden tek beklentimiz; çocuk aquparkı çok seviyor ... Kaydırak yönünden bol olmasını istiyoruz ...
Kaç yetişkin kaç çocul cocuklar kaç yaşında uçak dahil mi
Kimse sormadan ben sorayim :)
Kaç yetişkin kaç çocul cocuklar kaç yaşında uçak dahil mi
Kimse sormadan ben sorayim :)
2 Yetişkin 1 çocuk( 10 yaşında ) arabayla gidicem ...
2 Yetişkin 1 çocuk( 10 yaşında ) arabayla gidicem ...
https://i.hizliresim.com/7qR4B5.png
Hotels.com şuan yüzde 40 indirim var
Puanları herşeyi mükemmel kaydıraklı havuzları mevcut
5 üzerinden 4,4 almış
Bir bakın derim
Cuma Gecesi Çıkıp 1 Günlüğüne Alanaya'ya gidip Pazar da Draglara Geldim Bomboştu Alanya.. Pazartesi Öğlen Çıkıp Salı Tekrar Alanya'ya İndim Hafta İçi Daha da Boştu.. Turist'e köstürmekten 1 allahın kulu kalmamış tüm dükkanlar kapalı kepenkler inik her yerde kiralık yazıları.. Şu Anda Alanya Tam Ailece Gidip Sessiz Sakin Kafa Dinlemelik :D yeni döndüm Alanyadan pek bi hareketlilik göremedim.Biz bir arkadaş ile beraber Vikingen'de kaldık.Otel güzeldi ve çok uyguna kiraladım.Bir gece sadece merkeze indim.Boştu ama keyif aldım genede.Dil problemi düşünen arkadaşlar için turist ingilizcesi gayet yeterli oluyor :)
The Land of Legends olabilir abi.Aquapark cennetidir.Geçen sene Daima resort'e gittim 15 yaşımda da gitmiştim.Geçen sene kalite rezalet olmuş ki otelin %110 u yerli dolduğu için diye düşünüyorum.Kendi bünyesinde işlettikleri aquaparkları var ki harika keyif aldım.
26 Haziran - 02 Temmuz 3 Yetişkin + 1 Çocuk Tavsiyesi olan var mı ?
Herşey dahil 4000 - 5000 tl aralığında olabilir, denize sıfır arıyorum ?
Antalya Kıbrıs düşünebilirim :)
Voyage belek-sorgun alternatifi arayan varsa Ali bey Resort a gidebilir
3 ündede kaldım ali bey resort ( park veya club değil ) daha iyiydi herşeyiyle
O klasmanda bişey arayanlara tavsiye ederim voyage lardan daha ucuz ve daha iyi seçim olur..
5 gün iki kişi 2000 TL, iyi bir yer bulursan bana da haber ver :) (Alles inklusiv olsun bitte)
Öyle bir dünya daha yaratılmadı malesef bir dahakine inş canımssss abimmm :)
Antalya side sea planet resort otel.
5yildiz hersey dahil konsept
25-30agustos 5gece 6gun icin 1950tl fiyat aldim.
Tatil plani iptal oldugu icin gidemicem ama dusunenler degerlendirebilir.
Benden TR ve KKTC için fiyat isteyen arkadaşlar tarihleri de belirtirse sevinirim.
Benden TR ve KKTC için fiyat isteyen arkadaşlar tarihleri de belirtirse sevinirim.
26 Haziran - 02 Temmuz 3 Yetişkin + 1 Çocuk Tavsiyesi olan var mı ?
Herşey dahil 4000 - 5000 tl aralığında olabilir, denize sıfır arıyorum ?
Antalya Kıbrıs düşünebilirim
Antalya side sea planet resort otel.
5yildiz hersey dahil konsept
25-30agustos 5gece 6gun icin 1950tl fiyat aldim.
Tatil plani iptal oldugu icin gidemicem ama dusunenler degerlendirebilir.
https://i.hizliresim.com/9QnXl5.jpg
kara manzaralı bu fiyat veriyor
sen iyi rakama almışsın
Şu beleğin bulaşık suyu denizinden ne anlıyorsunuz?
yunanıstana gıdıcem ama yer ayırtmadım bookıngten yapabiirmiyim
yunanıstana gıdıcem ama yer ayırtmadım bookıngten yapabiirmiyim
evet yunanistan için booking kullanabilirsin. ben de yunanistan için booking kullandım
nereye ama ne zamana?
banami yazdiniz hocam::)
banami yazdiniz hocam::)
aynen aynen alıntı yaptım sandım yapmamışım:)
Shadow_Dancer
25-05-2017, 10:47
Voyage Torbadayim su anda, daha once farkli otellerinde de konaklamistim, bu da digerleri gibi hizmet kalitesi olsun personeli olsun cok basarili. Tavsiye ederim
Voyage Torbadayim su anda, daha once farkli otellerinde de konaklamistim, bu da digerleri gibi hizmet kalitesi olsun personeli olsun cok basarili. Tavsiye ederim
Su nasıl soğuk mu :)
AliGizda
25-05-2017, 12:05
Bende tatil için öneri alabilirim. 18 Ağustos akşamı yola çıkıp 19' u otele giriş yapıp 6 gece 7 gün konaklama düşünüyoruz. Maks 3000 TL' ye kadar önerisi olan varmıdır?
Türkbüküde'ki oteli de güzeldi :)
Erdem K.
25-05-2017, 15:18
H.sonu için Ayvalık'ta Otel tavsiyesinde bulunabilecek var mı?
Shadow_Dancer
25-05-2017, 18:20
Su nasıl soğuk mu :)
Su bana gore gayet ideal, hanima biraz soguk geldi.. hava dingin ve guzel, bogucu sicagi ve hamam suyu gibi denizi sevmiyorum
Türkbüküde'ki oteli de güzeldi :)
Gecen sene oradaydim otel guzel ama burada cocuk icin cok alternatif var. Asil guzel olan voyage bodrum, 3-4 defa kadim ama cocuk almiyorlar
turbo&quattro
25-05-2017, 18:31
Su bana gore gayet ideal, hanima biraz soguk geldi.. hava dingin ve guzel, bogucu sicagi ve hamam suyu gibi denizi sevmiyorum
Gecen sene oradaydim otel guzel ama burada cocuk icin cok alternatif var. Asil guzel olan voyage bodrum, 3-4 defa kadim ama cocuk almiyorlar
Adult only oteller candir :D
JayVTEC!
26-05-2017, 01:28
Selamlar
Antalya/Lara Melas otele rezarvasyon yaptirdim 7gün.Tam olarak sehirde nerde ne yenebilir alisveris yapilabilir+ulasim bilmiyorum antalyali arkadaslar yardim edebilirse sevinirim :)
darkmoon
26-05-2017, 01:54
ilk defa bu yaz komple istanbuldayım yazlışa bile geçmiycem.. sizde gitmeyin :D tatil kötü şeydir :D
AliGizda
26-05-2017, 13:34
Arnavutluk hakkında düşünceleriniz nedir? Daha giden varmıdır? Ağustos ayında gitmeyi planlıyorum.
kafam çok karıştı kıbrıs tatil için yer önerisi olan varmı yada bodrum marmarıs tarafı hersey dahıl olucak :(
kafam çok karıştı kıbrıs tatil için yer önerisi olan varmı yada bodrum marmarıs tarafı hersey dahıl olucak :(
Sentido Orka Lotus Beach | Etstur.com (https://www.etstur.com/Sentido-Orka-Lotus-Beach?adultCount=2)
bu sene burdayım marmaris içmeler bir arkadaşım tavsiyesi üzerine gidicem
Kıbrıs yaz'ın ortalama 40-50 derece arası. Su havadan daha sıcak :D
Otellerde yer bulunur fakat uçak biletleri uçmuş durumda. Eğer düşünürsen yardımcı olurum..
Kıbrıs yaz'ın ortalama 40-50 derece arası. Su havadan daha sıcak :D
Otellerde yer bulunur fakat uçak biletleri uçmuş durumda. Eğer düşünürsen yardımcı olurum..
hocam otel vs isim verirsen bakayım
hocam otel vs isim verirsen bakayım
merit otelleri
acapulco
cratos
lords
kaya
nuh
salamis
arkın palm
Seçenek çok fazla. Her otelin farklı konseptleri var. Bazıları yarım pansiyon iken bazıları ultra herşey dahil.
TaxiDriver
28-05-2017, 18:15
Arnavutluk hakkında düşünceleriniz nedir? Daha giden varmıdır? Ağustos ayında gitmeyi planlıyorum.
iş amacıyla 1.5 gün kaldım Tiran'da. Turistik olarak kannımca hiçbir olayı olmayan bomboş saçma sapan bi yer
Onun yerine bir çok güzel balkan ülkesi var. Belgrad, Karadağ falan vizesizdir
AliGizda
29-05-2017, 07:19
iş amacıyla 1.5 gün kaldım Tiran'da. Turistik olarak kannımca hiçbir olayı olmayan bomboş saçma sapan bi yer
Onun yerine bir çok güzel balkan ülkesi var. Belgrad, Karadağ falan vizesizdir
Tiran Osmanlı kültürünü barındıran bi şehriymiş, kıyı kesimlerinde güzel koylar olduğu yazıyor internette. Belgrad ve Karadağ' a da bir bakayım. Teşekkürler öneri için.
Tiran Osmanlı kültürünü barındıran bi şehriymiş, kıyı kesimlerinde güzel koylar olduğu yazıyor internette. Belgrad ve Karadağ' a da bir bakayım. Teşekkürler öneri için.
Arnavutluk Kıyıları | İyonya (http://drummerlizard.com/arnavutluk-kiyilari/)
geçen sene benim anne baba böyle bişey yaptmıştı ama denizi güzel yakalayamdılar
AliGizda
29-05-2017, 08:44
Arnavutluk Kıyıları | İyonya (http://drummerlizard.com/arnavutluk-kiyilari/)
geçen sene benim anne baba böyle bişey yaptmıştı ama denizi güzel yakalayamdılar
Hangi ayda gitmişlerdi abi?
Hangi ayda gitmişlerdi abi?
geçen sene ramazan bayramında gitmişler
denildiği gibi tiran da pek bir şey yoktur.
kültür doğa turu olarak düşünürseniz. BERAT(bizim safranboluya benzer. bin pencereli şehir derler ), KRUJE , GJİROKASTER şehirlerini gezebilirsiniz.
ayrıca BLUE EYE ( SYRI I KALTER ) VE eski bir roma şehir kalıntıları olan BUTRİNT i gezebilirsiniz.
Arnavutluk iç kesimini 7 sene önce gezmiştim yollar çok kötüydü. geçen sene sahil tarafını gezdim. vlore durres İşkodra ve tiran bağlantısında kısım kısım yeni yollar yapılmış ama iç kesimler dağlık olduğu için pek değişmemiştir diye düşünüyorum. araç kiralayıp gezerseniz bilginiz olsun.km olarak mesafeler az gözükebilir ama zaman olarak fazla sürer.
deniz ,kum,güneş için ise. vlore den sonra Yunanistan sınırı sarande ye kadar güzel yerler var. durres tarafı biraz pis.
hizmet sektörü pek gelişmemiştir,aynı zamanda etraf biraz çer çöp doludur. ama deniz gerçekten muhteşem.ve bol bol ucuz taze balık.
tl çok değer kaybetti ama Arnavutluk hala bizim için biraz ucuz.
ben geçen eylül dhermi ye gittim muhteşemdi.
siz inceler beğendiğiniz bir bölgeye gidebilirsiniz.
iyi tatiller.
Top 5 Beaches in Albanian Riviera! (HD) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=CC2m3gl25hA)
Albanian paradise - Dhermi Beach, Palase and Drymades - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=XBBj1_MaP9M)
turbo&quattro
30-05-2017, 00:47
Shadow_Dancer Soner kankam bana geldi 5 gun tatile O'na ellerimle cocktailler hzirliyorum:D
http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/DDB21A58-5646-4E2D-A49E-05840E771A0E_zpsqwdqyxfo.jpg (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/DDB21A58-5646-4E2D-A49E-05840E771A0E_zpsqwdqyxfo.jpg.html)
Hakan Girginer
30-05-2017, 00:58
Yaz geç geldi, geç gidecek.
Tatil planımız, okullar açıldıktan sonra evin kapısını kilitleyip arabaya binmek şeklinde.
Nereye gideceğimiz umurumuzda bile değil.
Öyle çok daha güzel ve maceralı oluyor.
Ege köylerinden birinde, bir bağ evinin bahçesinde kahvaltı yapmışlığımız da var (plansızdı, soru sormaya girdik, sofra kurdular)
Bodrum'a gidelim derken Ilıca'da denize girip mısır yemişliğimiz de var
Atina'ya gidelim derken Tiran'da yemek yemek, Ohrid'de göl kıyısında kalmak da var...
Ama, okullar açıldıktan sonra.
O zaman her yerde yer var. Her yer sakin. Her kavşakta yazı-tura atılabiliyor.
Tavsiye ederim.
Yarın sabah venedik gidiyorum
Geçen sene 1 gün geçirmiştim turdan sebep
4 gün yavaş yavaş gezmeyi planladım
Yemek konusunda tavsiyeleri alabilirim
Dönüşte 1 hafta marmaris sonrada kızım doğacak ve tatil matil iptal olacak :):)
Bodrum Akyarlar civarında otel tavsiyesi olan var mı? Öyle lüks beklentimiz yok düzgün temiz ve plaja yakın olsun yeterli.
Emre Akçay
30-05-2017, 08:34
Bodrum Akyarlar civarında otel tavsiyesi olan var mı? Öyle lüks beklentimiz yok düzgün temiz ve plaja yakın olsun yeterli.
Geçen sene Sunny Garden Nilüfer Hotel'de kalmıştım, Butik hotel tarzı. Otantik bir yerdi. Fiyatları makul, denizi yakındı. Bir göz atmanızı öneririm.
Geçen sene Sunny Garden Nilüfer Hotel'de kalmıştım, Butik hotel tarzı. Otantik bir yerdi. Fiyatları makul, denizi yakındı. Bir göz atmanızı öneririm.
şuan yan sekmede bu otel açık :) bende yorumlara bakıyordum bana da mantıklı geldi.
Ani bir karar değişikliği ile Yunanistan vizesi için bugün randevu aldım arabayla gideceğiz inşallah bir aksilik olmazsa :) Bodrum vs yerlerle aynı hesaba geliyor bence aklında olanlar araştırıp değerlendirsin.
Ani bir karar değişikliği ile Yunanistan vizesi için bugün randevu aldım arabayla gideceğiz inşallah bir aksilik olmazsa :) Bodrum vs yerlerle aynı hesaba geliyor bence aklında olanlar araştırıp değerlendirsin.
kardesım detayları yazarmısn:S
kardesım detayları yazarmısn:S
Hocam şuan bir detayımız yok. Yarına yeni ehliyet için randevu aldım bugün onun evraklarını hazırladım. 12 hazirana da vize için randevu aldım. Yunanistan için bulunduğun ile göre vfs global veya kosmos vize den randevu alman gerekiyor. Ben istanbul olduğundan kosmos dan aldım. İnternet sitelerinde boş gün yok ama telefonda gün veriyorlar bilginiz olsun. Bu akşam oturup rota çizmeye başlayacağım. Büyük ihtimalle üç dört gece Thassos'ta kalıp sonra Selaniği görüp dönerim diye düşünüyorum.
Erdem K.
31-05-2017, 15:34
Camping alanı tavsiyelerinde bulunabilecek var mı?
Kabak koyu gibi güzel koylar ...
onursumer
31-05-2017, 15:38
aynen araçla en mantıklısı olabilir zaten orda kriz var nakit parayla aynı şekilde tatil yaparsınız
ayrıca schengen almakta zorluk çekiceğini düşünen veya çok uğraştırıcak biryere başvurucak varsa istanbuldakiler için diyorum yunana başvursun arabayla 1 gün git gel kahvaltı akşam yemeği yapar diğer ülkelere uğraşmazsınız bu hafta annemlere oyle yaptım :)
korkmazz
06-06-2017, 22:48
Bayram tatili için 3 arkadaş istanbul a yakın olan yerlerde balıkesir vb gibi yerlerde tatil önerisi olan varmıdır nerden yer ayırtabilirim ?
snan1910
07-06-2017, 02:28
Marmaris de normal zamanda gittiğimiz bir otel var, genelde gecelik 2 kişi zamanina göre 120-180tl arasında değişiyordu fiyatları bugün aradım bayram için kişi başı gecelik 200tl dediler, inşallah aç kalırsınız dedim kapattım ayıptır yahu fiyatta bu derece değişiklik
3 4 gün böyle aç kalmayacağımız antalya bodrum marmaris gib civarda önerebilceğiniz otel varmı rahat edebileceğimiz eşimle düşünüyorum
3 4 gün böyle aç kalmayacağımız antalya bodrum marmaris gib civarda önerebilceğiniz otel varmı rahat edebileceğimiz eşimle düşünüyorum
la sen evlendin mi :D
Cheers var bizim, Kemer Çamyuva'da yeni oteline bi bak derim.
la sen evlendin mi :D
Cheers var bizim, Kemer Çamyuva'da yeni oteline bi bak derim.
kanka sen facebooka gırmıyrmusun 1 ay oldu dünyayla iletişiminmi kesildi darısı sana:)
BaybuRtlu69
11-06-2017, 18:10
Arkadaşlar, haftasonu için istanbula yakın sayılabilcek keyifli vakit geçirebilecek yer önerisi nedir ?
Deniz için hava uygun olmayabilir haftaya, o yüzden doğa orman trekking vs yapılabilcek yer önerisi neresi olur
Arkadaşlar, haftasonu için istanbula yakın sayılabilcek keyifli vakit geçirebilecek yer önerisi nedir ?
Deniz için hava uygun olmayabilir haftaya, o yüzden doğa orman trekking vs yapılabilcek yer önerisi neresi olur
İğneada Longoz ormanları
Orman havası + deniz havası
ATV
Orman yürüyüşü
İğneada çıkışında oğlak ziyafeti
otellere bakıyorum kafayı yedım nekadr kötu yorumlar var otel süper ama yorumlar adamı caydırıyor resmen:(
kanka sen facebooka gırmıyrmusun 1 ay oldu dünyayla iletişiminmi kesildi darısı sana:)
hayırlı olsun kanka o zaman :) Allah bi yastıkta kocatsın...
snan1910
11-06-2017, 21:33
Marmaris de sunprime beachfront hotel, ve begonville beach otel öneririm, ikiside denize sıfır başarılı oteller ama bayram için düşünüyorsanız bayramda fiyatları fahiş
Marmaris de sunprime beachfront hotel, ve begonville beach otel öneririm, ikiside denize sıfır başarılı oteller ama bayram için düşünüyorsanız bayramda fiyatları fahiş
hemen bakıyorum hocam yok agustos düşünüyrm balayı için
otellere bakıyorum kafayı yedım nekadr kötu yorumlar var otel süper ama yorumlar adamı caydırıyor resmen:(
Yorumlara çok takılma derim
Geçen hafta venedikte kaldığım otele
Türk misafir 1 yıldız vermiş
Yurtdışında kaldığım en iyi oteldi
Kahvaltısından odasına kadar
İnsanları memnun etmek imkansızdır
O yüzden 5 üzerinden 4 almışsa git derim o otele
Yorumlara çok takılma derim
Geçen hafta venedikte kaldığım otele
Türk misafir 1 yıldız vermiş
Yurtdışında kaldığım en iyi oteldi
Kahvaltısından odasına kadar
İnsanları memnun etmek imkansızdır
O yüzden 5 üzerinden 4 almışsa git derim o otele
senın söyledıklerınden bodrum voyage ve marmarıstekı hoşuam gıttı :)
_driver_
12-06-2017, 00:48
Arkadaşım eşiyle bodrumda la blanche island diye bir otele gitti. bu akşam döndüler tatilden gayet memnun kalmışlar
Bende Rixos Sungate öneririm, Land of Legends'a ücretsiz girişte cabası :)
Ferhat_V
12-06-2017, 10:12
Arkadaşım eşiyle bodrumda la blanche island diye bir otele gitti. bu akşam döndüler tatilden gayet memnun kalmışlar
güvercinlik sahilinde kalıyor bu otel manzarası denizi çok güzel tertemiz..bende tam karşı kıyısında giriyordum denize ordan biliyorum.
Thassostan Sonra Halkidiki'de Gitmeni Tavsiye Ederim Thassota Arabanız Bembeyaz Toz Olucak Hazırlıklı Olun Becahlerin Yolları Çok Kötü Mermer Çıkardıkları İçin Çok Tozlu Gece Yolculuk Yapıcaksan Deponu İstanbulda Fulle Sınırdan Geçtikten Sonra Ana Yolda Zaten Benzinci Yok Yunanda Biraz Tembel Olduğu İçin Şehir İçindeki İstasyonlar Gece Kapalı Sadece 1 Adet Otomatik Pompa Vardı Plaka Girip Para Atıyodun Oda Bizim Plakayı Tanımadı Bir Abiye Den Geldik O Yardımcı Oldu Şansa Thassosa Geçmek İçin Gemiye İnen Yolda Solda BP Var Ufak Bir İstasyon Orda Da Tekrar Fulle Türk Bir Abi Vardı Vay Abim Hoşgeldin Diye Atlıyor :)
altını yapmayı unutmuşum by.gkn
Thassostan Sonra Halkidiki'de Gitmeni Tavsiye Ederim Thassota Arabanız Bembeyaz Toz Olucak Hazırlıklı Olun Becahlerin Yolları Çok Kötü Mermer Çıkardıkları İçin Çok Tozlu Gece Yolculuk Yapıcaksan Deponu İstanbulda Fulle Sınırdan Geçtikten Sonra Ana Yolda Zaten Benzinci Yok Yunanda Biraz Tembel Olduğu İçin Şehir İçindeki İstasyonlar Gece Kapalı Sadece 1 Adet Otomatik Pompa Vardı Plaka Girip Para Atıyodun Oda Bizim Plakayı Tanımadı Bir Abiye Den Geldik O Yardımcı Oldu Şansa Thassosa Geçmek İçin Gemiye İnen Yolda Solda BP Var Ufak Bir İstasyon Orda Da Tekrar Fulle Türk Bir Abi Vardı Vay Abim Hoşgeldin Diye Atlıyor :)
Tavsiyelerin için teşekkürler. Yakıt işini açıkçası merak ediyordum nereden ne yapsam diye. Dediğin gibi buradan fulleyip adaya geçmeden de tekrar fullemek en mantıklısı olacak. Halkidiki'yi hiç düşünmedim açıkçası o kadar ileriye gidipte dönüşteki yolumu çok uzatmak istemiyorum ama eğer vizeyi uzun verirlerse ve ortamı beğenirsem ağustos sonunda tekrardan çıkıp daha ilerilere gitme düşüncem var eğer öyle olursa Halkidiki'ye de giderim.
Benim araçta 5cm yay ve 17 jant var o plaj yolları sıkıntı olur mu sence? :)
Ramazan Bayramı'nda dubai turu aldık şansa ortalık karıştı, dubai de yaşayan yada oraya çok sık giden var mı? Bayram'da gittiğimizde pasaport kontrolünde sıkıntı çıkarırlar mı? Nusret efendi bile 1 hafta 10 gündür gitmiyor oraya :)
Güral Belek öneririm, çok temiz bir otel,animasyon konusunda fena degıl. Otel yapımında ve ıcerde kullanılan ekıpmanda hersey 1.sınıf tercıh edılmıs. Fıyatına gore bence cok mantıklı bır otel.
Tavsiyelerin için teşekkürler. Yakıt işini açıkçası merak ediyordum nereden ne yapsam diye. Dediğin gibi buradan fulleyip adaya geçmeden de tekrar fullemek en mantıklısı olacak. Halkidiki'yi hiç düşünmedim açıkçası o kadar ileriye gidipte dönüşteki yolumu çok uzatmak istemiyorum ama eğer vizeyi uzun verirlerse ve ortamı beğenirsem ağustos sonunda tekrardan çıkıp daha ilerilere gitme düşüncem var eğer öyle olursa Halkidiki'ye de giderim.
Dikkatli Kullanırsan Sorun Olmaz :):):) Bazen Toz Dumandan Önünü Göremediğin Yerler Olucak Arabayı Sürekli Bozuk Yollara Park Edicen :)
Burak-Akın
15-06-2017, 12:17
Bu yıl değişiklik yapıp kuşadası yerine sideye gitmeyi tercih ettim. Side star resort hotel, ilk defa gidicem umarım anlatıldığı kadar güzeldir. 10 gecelik rezervasyon yaptırdım aylar öncesinden
punto_multijet
15-06-2017, 12:37
bayramda değişiklik yapıp didime gidelim dedik. d marin de yer ayarladım. didimde ne yapılır dmarin etrafında vs yerler nasıldır? Biraz karambole oldu mekan. buarada 3.5 yasında oğlumda olacak. dediğim gibi nasıldır didim?
Adada benzinci var cok dert değil
Anakaradan az biraz daha pahalı o kadar. Ayrıca google map kullanırsan yolda da benzincileri bulabilirsin. Bizim alıştığımız gibi yola pararel ceplerde değil, yolun az dışında sapaktan sapılarak ulaşilacak bir şekilde benzinciler.
Yunan anakara yollarında da ada yollarında da ( beachlere inişler, özellikle marble beache iniş hariç ) alçaklık konusunda sorun yaşamazsın. Mermer çıkan marble beach çıkışında oto yıkama var, toz toprak çok dert değil.
Thassos sonrası halkidiki ters olur. Once halkidikiye git, sonra thassosa git ki dönüş yolun kısa olsun. Thassos feribot sınırdan 1.5 saat.. Halkidiki sithonia ise istanbuldan 8 saat. Halkidili kassandra yaparsan o baya uzak ve yorucu oluyor
maltaya dair tavsiyesi olan var mı?
3gün.
Abiler adam başı 500-600 olacak şekilde başımızı sokacağımız ve mümkünse sabah kahvaltı akşamda yemek verilen bi yer arıyoruz öğrenci hesabı.Bu arada şehir merkezinde değil de denize yakın bi yer olursa sevinirim.Son olarakta 4 sap gidicez :D Herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Abiler 5-6 gecelik,adam başı 500-600 olacak şekilde başımızı sokacağımız ve mümkünse sabah kahvaltı akşamda yemek verilen bi yer arıyoruz öğrenci hesabı.Bu arada şehir merkezinde değil de denize yakın bi yer olursa sevinirim.Son olarakta 4 sap gidicez :D Herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar
turbo&quattro
16-06-2017, 22:21
3gün.
Hahah malatya ya ne tavsiyesi olabilirki derken anca jeton dustu :D
onursumer
16-06-2017, 23:27
bayramda değişiklik yapıp didime gidelim dedik. d marin de yer ayarladım. didimde ne yapılır dmarin etrafında vs yerler nasıldır? Biraz karambole oldu mekan. buarada 3.5 yasında oğlumda olacak. dediğim gibi nasıldır didim?
didim ufak oyle cok gezicek yer yok ama guzeldir deniz vs olarak arabaniz varsa gezmek isterseniz bodruma 1.5 saat kusadasina 45 dk
Hahah malatya ya ne tavsiyesi olabilirki derken anca jeton dustu :D
ben bile malatya yazmışım dedim alıntıyı görünce:D
3gün.
Malta'da merkez marina etrafında iken güzel plajlar daha çok kuzey kısımlarda kalıyor.
Bu arada esas tavsiyeyi ulaşım ile ilgili vereyim sana :)
Cuma akşam işten çıkıyorsun, evde yemeğini yiyorsun sonra bavulları alıp Halkalı Tren Garı'na gidiyorsun. Önceden kişibaşı 130TL'ye aldığın yataklı vagon bileti ile trene binip, yataklı vagna geçiyorsun. Eşinle birlikte temiz ve güvenli seyahat edip gece bir güzel uyuyorsun. Sabah 08:30 Sofya'dasın.
Sofya'yı 1-2 gün geziyorsun. Sonra ryniar ile ortalama 20€'ya (kişibaşı) uçuyorsun. :)
Bu arada Malta'nın esas mevsizmi Ekim ve sonrası.
Tren pahalı geldiyse otobüs ile de yapabilirsin. Bayrampaşa-Sofya Otobüsleri var. Alpar Turizm yurtdışı taşımacılığında baya köklüler. Gümrükte kapıda Alpar otobüsü pasaport kontrolden hızlıca geçerken Metro vs. tüm yolcular tek tek kontrol edilir.
Malta'da merkez marina etrafında iken güzel plajlar daha çok kuzey kısımlarda kalıyor.
Cuma akşam işten çıkıyorsun, evde yemeğini yiyorsun sonra bavulları alıp Halkalı Tren Garı'na gidiyorsun. Önceden kişibaşı 130TL'ye aldığın yataklı vagon bileti ile trene binip, yataklı vagna geçiyorsun. Eşinle birlikte temiz ve güvenli seyahat edip gece bir güzel uyuyorsun. Sabah 08:30 Sofya'dasın.
Sofya'yı 1-2 gün geziyorsun. Sonra ryniar ile ortalama 20€'ya (kişibaşı) uçuyorsun. :)
Tren pahalı geldiyse otobüs ile de yapabilirsin. Bayrampaşa-Sofya Otobüsleri var. Alpar Turizm yurtdışı taşımacılığında baya köklüler. Gümrükte kapıda Alpar otobüsü pasaport kontrolden hızlıca geçerken Metro vs. tüm yolcular tek tek kontrol edilir.
ulaşım seçenğin mükemmelmiş ma o kadar zaman yok:) biz burdan direkt uçup orda da araç kiralama işine girdik bakalım nasıl olcak. 1 haftada gezilse gezilirmiş de bizim zaman bu kadar malesef. şansıma bira festivali gibi bişey denk gelcez:)
Ahmet Saraçoğlu
21-06-2017, 12:20
bozcaadaya defalarca gittik , pansiyonda kaldık.Bu sene değişiklik olsun çadır kamp yapalım diyoruz bir günlük.Ama bayramda feribot kuyruğu çok olur mu?(Hem bozcaada hem çanakkale geçişi için)
ulaşım seçenğin mükemmelmiş ma o kadar zaman yok:) biz burdan direkt uçup orda da araç kiralama işine girdik bakalım nasıl olcak. 1 haftada gezilse gezilirmiş de bizim zaman bu kadar malesef. şansıma bira festivali gibi bişey denk gelcez:)
Festival falan derken iyi yere tezgah açacaksın hee :)
İyi tatiller şimdiden.
bozcaadaya defalarca gittik , pansiyonda kaldık.Bu sene değişiklik olsun çadır kamp yapalım diyoruz bir günlük.Ama bayramda feribot kuyruğu çok olur mu?(Hem bozcaada hem çanakkale geçişi için)
Bozcaada'da nereye çadır kurulur? Belediye müsade ediyor mu?
Bayramda ada ya gitmek gibi bir hata yapmayın tam anlamıyla eziyet...
Ahmet Saraçoğlu
21-06-2017, 13:00
Festival falan derken iyi yere tezgah açacaksın hee :)
İyi tatiller şimdiden.
Bozcaada'da nereye çadır kurulur? Belediye müsade ediyor mu?
ada camping diye biyer var.Kendi çadırınla kişi başı 30tl , ordan çadır kiralarsan 40 tl
Bayramda ada ya gitmek gibi bir hata yapmayın tam anlamıyla eziyet...
normalde geçtiğimiz hafta gidecektik , aksilik oldu.Bu hafta da bayrama denk geldi :D ama sıkıntı olucak 2+2 4 feribot gibi görünüyor.
Biraderim Tekirdağ Malkarada asker, arifeden bayramın 2. gününe kadar izin koparmış, 2. günü sabah tan malkaraya yakınlarda biyerde denize vs girip akşam 4 5 gibi birliğe teslim edicez. Malkaraya yakın nereye gidebiliriz denizi güzel olan biyer :)
Biraderim Tekirdağ Malkarada asker, arifeden bayramın 2. gününe kadar izin koparmış, 2. günü sabah tan malkaraya yakınlarda biyerde denize vs girip akşam 4 5 gibi birliğe teslim edicez. Malkaraya yakın nereye gidebiliriz denizi güzel olan biyer :)
şarköy tarafları ya da erikli..
Emre Akçay
21-06-2017, 14:01
Şarköy, Erikli, Enez. Başka alternatif yok o tarafta.
şarköy tarafları ya da erikli..
Şarköy, Erikli, Enez. Başka alternatif yok o tarafta.
Şarköy ü artık kimse tavsiye etmiyor, sanırım Erikliye gidicez orayı çok övüyor herkes :)
Emre Akçay
21-06-2017, 14:44
Şarköy ü artık kimse tavsiye etmiyor, sanırım Erikliye gidicez orayı çok övüyor herkes :)
Bayram günü gidecekseniz pişman olursunuz.
biz cuma akşamı mesai çıkışı inşallah çıkacağız yola..yazlık geyiklide.bozcaaada feribot iskelesinin orası zaten hemen.yol durumunu bildiririm ben bizzat , tabi benden önce çıkmayacaksan :D
Bayramda bozcaada şarköy intihar sebebidir
Şuan marmaristeyim erken gelmeme rağmen sıkıntı var
Bayramda Bodruma 4 milyon kişinin gelmesi bekleniyormuş. Rakı ve Et stoğunu yaptım 3 öğün mangal yapıp evden çıkmayı düşünmüyorum :D
Bayramda Bodruma 4 milyon kişinin gelmesi bekleniyormuş. Rakı ve Et stoğunu yaptım 3 öğün mangal yapıp evden çıkmayı düşünmüyorum :D
O kadar kişi nereye girecek sığacak :):)
O kadar kişi nereye girecek sığacak :):)
Gazetede okudum ve derin bir nefes aldım :D Nereye sığdığı gibi nereye sıçacak bunu da düşünmek lazım :hehe:
Gazetede okudum ve derin bir nefes aldım :D Nereye sığdığı gibi nereye sıçacak bunu da düşünmek lazım :hehe:
Ben arife günü dönüyorum marmaristen reyis
Başımıza yolda bir iş gelmez inş :)
4.000.000 saldırmaz inş
Ben arife günü dönüyorum marmaristen reyis
Başımıza yolda bir iş gelmez inş :)
4.000.000 saldırmaz inş
Istanbul harika olur bayramda doya doya gezersin :)
Onurkk06
21-06-2017, 16:24
Bende Marmarise gidiyorum bakalım nasıl otel
Erdem K.
22-06-2017, 07:13
Kumbağ var ama diğer önerilerden biraz uçak tabi ...
turbo&quattro
22-06-2017, 09:38
Eylul 6 -13 arasi Bodrum icin beach te otel bakiyorum. Aradigim kriterlerin hepsi ( bodrum merkeze biraz uzak olmasi haric ki cokta onemli degil zaten ) Turgutreis te bulunan Sianji Wellbeing Resort ta mevcut. Online bircok siteye baktim oda kahvalti vergiler dahil $802 hersey dahil sadece ets turda var 4000tl. Dedim oteli bir ariyim direkt rez. md den fiyat alayim. Oda kahvalti $1000 hersey dahil 4750 fiyat verdiler. Bu otel icin belirttigim tarihlerde fiyat alabilecek varsa mesaj atsin lutfen.
Yol Planı
Samsun-Ankara--------------->410km
Ankara'da 2 gece------------>50km
Ankara-İzmir-Çeşme(ılıca)--->600+100km
Çeşme-Şirince--------------->165km
Şirince'de 2 gece----------->150km
Şirince-Bodrum-------------->180km
Bodrum'da 2 gece------------>200km
Bodrum-Denizli-------------->250km
Denizli-Pamukkale-Ankara---->480km
Ankara-Samsun--------------->410km
Total Yol KM: 3.000KM
Günlük Planlar
1. ve 2. Gün:
Yol: Samsun-Ankara
Ankara içi takılma
Kalacak Yer: Ev
3. Gün:
Yol: Ankara-İzmir-Çeşme
İzmir gün içi takılma
Akşam Çeşme Yemek Takılma vs.
Kalacak Yer:Çeşme
4.Gün:
Yol: Çeşme
Alaçatı yemek takılma vs.
Akşam Rakı
5.Gün:
Yol: İzmir-Şirince
Kalacak Yer: Şirince
6.Gün:
Yol: Şirince-Kuşadası-Şirince
Kuşadası Takılma vs.
7.Gün:
Yol: Şirince-Bodrum
Yemek-Takılma
Kalacak Yer: Gümbet-Zetaş Kamping
8.Gün:
Yol: Bodrum-Yalıkavak-Denizli
Yemek-Uyku
Kalacak Yer: Denizli Pansiyon
9.Gün:
Yol: Denizli-Pamukkale-Ankara
Yemek-Pamukkale-Yol
Kalacak Yer: EV
10.Gün:
Yol: Ankara-Samsun
Yemek-Yol
Bende bayramdan sonra böyle bir planım var ilk defa böyle bir tura çıkacağım tek şöför olacağım fikirlere, tavsiyelere ve önerilere açığım.
kafamda yalıkavaktan kaş'a devam etmek (8.gün)
ankara-izmir arasına da kaz dağları+asos+dikili sokmak var (3.gün ve devamı)
Pamukkalede kalacaksan sadece 1 gece kal
Hiçbirşey yok o beyaz şeyler dışında :):):)
Onun dışında radar çok fazla olacaktır arka koltuk kemer takmama ceza var
Rotan çok güzel kazasız belasız
Lastik yağ su kontrol et allaha emanet ;)
Pamukkalede kalacaksan sadece 1 gece kal
Hiçbirşey yok o beyaz şeyler dışında :):):)
Onun dışında radar çok fazla olacaktır arka koltuk kemer takmama ceza var
Rotan çok güzel kazasız belasız
Lastik yağ su kontrol et allaha emanet ;)
Saolasın abi zaten öyle çok hızlı gitmeyi düşünmüyorum, denizliyi koymamın sebebi zaten ailem tek seferde bodrum-ankara yapıcam dediğimde laf ediyorlar o yüzden hem bir gece dinlenmiş olurum hemde beyazları gezerim dedim :D
altugkocer
23-06-2017, 11:47
Bugün iş çıkışı yola çıkacağım.
Ankara - Eskişehir - Bursa - Balıkesir - Ayvalık.
Bugün bu güzergahta gitmiş ya da gidecek olan varsa yol durumu paylaşımı fena olmaz :)
Erikliye annemler gitti, hala oradalar şuanda.
Benim çocukluğum orada geçmişti, yazlığımız vardı.. Annemlerin şuanki yorumu "Erikli bitmiş" şeklinde.. Evler boş, sokaklar boş, bir dünya talep olmayan satılık / kiralık ev.. ayrıca su ve kanalizasyon sorunu..
Biz 20 sene önce sattık oradaki evimizi.. sahile 40 metre mesafedeydi.. o zamanlar evimizin yanında boş bir arsa vardı, o arsa 20 seneye rağmen hala boşmuş.. o denli az yani talep.. vakti zamanında çok güzeldi, bir ara patladı yeni bodrum olacak diye, şimdilerde ise hayalet kasaba
Bi kac sene once bayramda cesmeden istanbula 14 saatte geldikten sonra arabayla bayramda bi yere gitmemeye yemin ettim hatta ucakla bile bayramda bi yere kolay kolay gitmem 1 haftadir Antalyadayiz yarin donucez bayramda istanbul u bos gormek dilegiyle..
Bi kac sene once bayramda cesmeden istanbula 14 saatte geldikten sonra arabayla bayramda bi yere gitmemeye yemin ettim hatta ucakla bile bayramda bi yere kolay kolay gitmem 1 haftadir Antalyadayiz yarin donucez bayramda istanbul u bos gormek dilegiyle..
3 senedir bu kafadayım bende
Yarın dönüşe geçiyorum :)
4.000.000 kişi bodruma gelecekmiş diye söylediler
Bakalım yolda görüceğim gelişleri yarın :)
Emre Akçay
23-06-2017, 14:30
Erikliye annemler gitti, hala oradalar şuanda.
Benim çocukluğum orada geçmişti, yazlığımız vardı.. Annemlerin şuanki yorumu "Erikli bitmiş" şeklinde.. Evler boş, sokaklar boş, bir dünya talep olmayan satılık / kiralık ev.. ayrıca su ve kanalizasyon sorunu..
Biz 20 sene önce sattık oradaki evimizi.. sahile 40 metre mesafedeydi.. o zamanlar evimizin yanında boş bir arsa vardı, o arsa 20 seneye rağmen hala boşmuş.. o denli az yani talep.. vakti zamanında çok güzeldi, bir ara patladı yeni bodrum olacak diye, şimdilerde ise hayalet kasaba
Keşan Kadastro Mahkemesi'nde yıllardır süren kamulaştırma davası bitti, denize belli mesafede bulunan evlerin yıkım kararı var fakat henüz işlem başlatılmadı. Birazda ondan evler, sokaklar boş.
Keşan Kadastro Mahkemesi'nde yıllardır süren kamulaştırma davası bitti, denize belli mesafede bulunan evlerin yıkım kararı var fakat henüz işlem başlatılmadı. Birazda ondan evler, sokaklar boş.
oo baya patates olmuş o zaman
bu bayram istanbulda güzel :)
hddsheriff
23-06-2017, 16:43
Bayramın 2. Günü sabah erkenden Sakarya'dan yıla çıkıp Fethiye'ye gidip 4-5 temmuz gibi İstanbul'a dönme planım var. Trafik veya kalabalıktan dolayı pişman olurmuyum ? Temmuz ortasına veya sonuna kaydırsam daha mı iyi olur bir türlü karar veremedim.
bayramda tatile gitmek gibi bir yanlış yaptım bir daha aman aman..
Yol Planı
Samsun-Ankara--------------->410km
Ankara'da 2 gece------------>50km
Ankara-İzmir-Çeşme(ılıca)--->600+100km
Çeşme-Şirince--------------->165km
Şirince'de 2 gece----------->150km
Şirince-Bodrum-------------->180km
Bodrum'da 2 gece------------>200km
Bodrum-Denizli-------------->250km
Denizli-Pamukkale-Ankara---->480km
Ankara-Samsun--------------->410km
Total Yol KM: 3.000KM
Günlük Planlar
1. ve 2. Gün:
Yol: Samsun-Ankara
Ankara içi takılma
3. Gün:
Yol: Ankara-İzmir-Çeşme
İzmir gün içi takılma
Akşam Çeşme Yemek Takılma vs.
4.Gün:
Yol: Çeşme
Alaçatı yemek takılma vs.
Akşam Rakı
5.Gün:
Yol: İzmir-Şirince
6.Gün:
Yol: Şirince-Kuşadası-Şirince
Kuşadası Takılma vs.
7.Gün:
Yol: Şirince-Bodrum
Yemek-Takılma
Kalacak Yer: Gümbet-Zetaş Kamping
8.Gün:
Yol: Bodrum-Yalıkavak-Denizli
Yemek-Uyku
Kalacak Yer: Denizli Pansiyon
9.Gün:
Yol: Denizli-Pamukkale-Ankara
Yemek-Pamukkale-Yol
Kalacak Yer: EV
10.Gün:
Yol: Ankara-Samsun
Yemek-Yol
Bende bayramdan sonra böyle bir planım var ilk defa böyle bir tura çıkacağım tek şöför olacağım fikirlere, tavsiyelere ve önerilere açığım.
kafamda yalıkavaktan kaş'a devam etmek (8.gün)
ankara-izmir arasına da kaz dağları+asos+dikili sokmak var (3.gün ve devamı)
Abiler hepimizin gittiği aşina oluğu yerler fakat gitmişken hiç bir şeyi atlamak istemiyorum bu yüzden İzmir(merkez)-Kuşadası-bodrum için şunu da yap, şununda tadına bak herkes bilmez ama güzeldir, özeldir diyebileceğiniz şeyler varsa yada rota üzerinde yemek yemek için bildiğiniz meşhur/özel bir şey varsa notlarıma eklemek isterim.
alihan11
25-06-2017, 16:44
arkadaşlar kemer de herşey dahil. düzgün neresi var ? otelden cıkmak istemiyorum
arkadaşlar kemer de herşey dahil. düzgün neresi var ? otelden cıkmak istemiyorum
kemer marti myra resort
Çok memnun kalmıştım 5 sene önce
alihan11
25-06-2017, 17:28
kemer marti myra resort
Çok memnun kalmıştım 5 sene önce
fiyat bir tık yüksek kaçtı 4 gece 2 kişi 4 bin dedi. 2-3 arası harcamayı düşünüyorum
Alva Donna world palace ye bakıyorum nasıldır bilen varmı?
fiyat bir tık yüksek kaçtı 4 gece 2 kişi 4 bin dedi. 2-3 arası harcamayı düşünüyorum
Alva Donna world palace ye bakıyorum nasıldır bilen varmı?
https://i.hizliresim.com/7NgYP5.png
Buna bir bak
TaxiDriver
25-06-2017, 18:21
malta/helsinki/İzlanda
gidecegim. daha önce buralara gitmiş olan varsa aktivide önerisi beklerim. saygılar
alihan11
25-06-2017, 18:47
https://i.hizliresim.com/7NgYP5.png
Buna bir bak
erkek erkeğe kabul etmiyormuş arkadaşlar :D haklı tabi
Buradaki Sofya'dan Malta'ya gitme muhabbetini görünce Sofya üzerinden avrupa ülkelerine gidiş fiyatlarına bakayım dedim cidden çok komik rakamlara avrupaya gidip gelinebiliyor. Bu şekilde bir seyahat planlasak herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız? Fiyatları Türkiye ile kıyaslayınca Sofya'ya gidiş geliş parasını bile katsan daha ucuza gelmiş oluyor. İtalya ya 40€ ya gidiş geliş bilet alıyorsun tek kişi. Aynı tarihte Türkiye'den gitmek 650 tl. Çok merak ettim bu işi :)
TaxiDriver
28-06-2017, 10:28
Avrupa ülkeleri arasında uçuşlar gerçekten çok komik ötesi. 20 euro dan başlıyor.
Buradaki Sofya'dan Malta'ya gitme muhabbetini görünce Sofya üzerinden avrupa ülkelerine gidiş fiyatlarına bakayım dedim cidden çok komik rakamlara avrupaya gidip gelinebiliyor. Bu şekilde bir seyahat planlasak herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız? Fiyatları Türkiye ile kıyaslayınca Sofya'ya gidiş geliş parasını bile katsan daha ucuza gelmiş oluyor. İtalya ya 40€ ya gidiş geliş bilet alıyorsun tek kişi. Aynı tarihte Türkiye'den gitmek 650 tl. Çok merak ettim bu işi :)
Sıkıntı yok. Tecrübe ile sabit :)
Sıkıntı yok. Tecrübe ile sabit :)
Eylül-Ekim arasında hazır vize varken bende tecrübe etmeyi düşünüyorum. Çok güzel bir bilgi oldu benim için çok çok teşekkürler. :)
Eylül-Ekim arasında hazır vize varken bende tecrübe etmeyi düşünüyorum. Çok güzel bir bilgi oldu benim için çok çok teşekkürler. :)
Ne demek. Fantastik seyahat triklerini sıkı takip ederim. Mesela Aralık ayında New York tek yön 745TL. :)
Bu arada Ryniar'den bilet aldığında eğer en ucuz tarife ile alırsan kabin bagajı ile online check-in yaparak seyahat edebilirsin. Online check-in yapıp boarding pass'i kendin basman lazım. İşi havalimanına bırakırsan 50€ civarı penalty olur.
AB bölgesinde nereye gitmeyi planlıyorsun bilmiyorum ama mesela gidilecek şehirleri seçerken sıralamayı hep uzak şehirleri ayarlarsan gece otobüsleri ile seyahat planlayabilirsin. Otobüs uykusu tabi yatağa benzemez ama konaklaman bedavaya gelir. Ör: Stuttgart'ta Mercedes müzesini gezdin, Brüksel'e geçeceksen tren bakma. Uzun mesafede hem pahalı olur, hemde gündüz olur. 1 gün yolda ölür üzerine de konaklama ödersin. Otobüs bakarsan trenden %50 daha ucuza hemde gece uyuyarak seyahat edersin.
Ne demek. Fantastik seyahat triklerini sıkı takip ederim. Mesela Aralık ayında New York tek yön 745TL. :)
Bu arada Ryniar'den bilet aldığında eğer en ucuz tarife ile alırsan kabin bagajı ile online check-in yaparak seyahat edebilirsin. Online check-in yapıp boarding pass'i kendin basman lazım. İşi havalimanına bırakırsan 50€ civarı penalty olur.
AB bölgesinde nereye gitmeyi planlıyorsun bilmiyorum ama mesela gidilecek şehirleri seçerken sıralamayı hep uzak şehirleri ayarlarsan gece otobüsleri ile seyahat planlayabilirsin. Otobüs uykusu tabi yatağa benzemez ama konaklaman bedavaya gelir. Ör: Stuttgart'ta Mercedes müzesini gezdin, Brüksel'e geçeceksen tren bakma. Uzun mesafede hem pahalı olur, hemde gündüz olur. 1 gün yolda ölür üzerine de konaklama ödersin. Otobüs bakarsan trenden %50 daha ucuza hemde gece uyuyarak seyahat edersin.
Geçen yıl Almanya'da birkaç şehir ve Amsterdam'a gitmiştik o zaman dediğin gibi 2 geceyi otobüsle yolda geçirdik. Hem trenden ucuza geldi, hem zamanımız ölmedi hem de otele de para vermemiş olduk. Birde bunların haricinde otobüsler güzergahtaki şehirlerin otogarlarına girdiğinden hiç aklında olmayan şehirlerinde içinden geçiyorsun az çok oraları da görmüş oluyorsun. Trenden çok daha mantıklı bu tarz ekstraları düşününce.
Bu sefer için tam karar veremedik ama haftasonu oturup detaylıca bakıp karar vermeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle İtalya olacak gibi bakalım artık kısmet :)
Ağustos başı gibi 3 kişi antalya vs tatil düşüncemiz var. 1 hafta kalacağız. Konaklamaya kişi başı 800 lira gibi bi rakam düşünüyoruz. Eğleneceğimiz biyer arıyoruz varmı tavsiyesi olan otel vs :)
Güncel yokmu tavsiyesi olan, antalya bodrum marmaris vs yer tavsiyesi olan :)
ağustos ortası yada eylül başı yurtdışına çıkmayı düşünüyoruz 3 arkadaş olarak , ukrayna yada gürcistan düşünüyoruz ben daha önce defalarca kıbrısa gittiğim için listeden onu çıkarttım ama duruma göre onuda değerlendirebiliriz , yunan adaları vb nasıl olur giden büyüklerimden özellikle ukrayna için öneri tavsiye bekliyorum :D
korkmazz
13-07-2017, 19:34
Ağustos'un ilk haftası için toplam 6 gün kalınacak . Ortalama bütçe 2 kişi için 3000-4000 civarı Bodrum Marmaris tarafında tavsiyesi olan var mıdır??
Eşim ile birlikte Çeşme ve Kuşadasına gitmeyi düşünüyoruz.Bu taraflarda sessiz sakin koy önerebileceğiniz yer varmıdır acaba arkadaşlar :) Gidip gezen gören arkadaşların fikirlerini bekliyorum
Bayramda 3-4 günlük Çeşme kaçamağı sonunda bu sene izinde bi değişiklik yapıp Karadeniz turu yapıcam motorla. Ordu'da arkdaşımın oteli var orda 2-3 gün konaklayıp tatilin mottosu kafa nereye biz oraya olcak.
Dün Bozcaadadan geldim gayet keyifliydi 3. kez gittim. Haftaya jazz Festivali var daha kalabalık olur. İzmire Dönüş yolunda Akçay trafiği, Bergama ve Aliağa çalışmaları yüzünden eziyetli döndüm.
punto_multijet
24-07-2017, 08:07
eylül için tavsiyesi olan var mı? eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla birlikte kıbrıs ve TR dahilinde?
eylül için tavsiyesi olan var mı? eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla birlikte kıbrıs ve TR dahilinde?
Kıbrıs'tayım ben. Her konuda yardımcı olabilirim.
Eylül'de sıcaklık idealdir.
mikelazi
24-07-2017, 10:19
perşembe sabah izmir gümüldüre yola çıkıyorum.
otelin ismi.club cactus paradise geçen sene 2 aile gitmiştik.herşey dahil.(aqua parklı)2 yetişkin tek çocuk 3bin tl idi.
bu sene erken rezarvasyonla 2400e aldık.şuanki fiyatı 3500tl.
erken rezarvasyonda sonradan pişman olurum diye korkmuştum ama şuan fiyatlar uçmuş gibi.
neden burayı tercih ettim derseniz.
çalışanların en yenisi 5 senelik,30sene burada çalışıp emekli olanların,çocukları halan burda çalışmaya devam ediyor.barzo çalışan yok yani.gelen tatilcilerin çogu fransız.8 yaşındaki oglum aqua park hastası toplam 26 adet kaydıragı var.yemekler benim için gayet güzel.özellikle kahvaltı.çocuklu aileler için bence biçilmiş kaftan...
1hafta sonrada kuşadasında 2-3 gün geçirip tatilimi hayırlısıyla sonlandırıcam...
ben 7 agustosd gelcem 1 hafta tatıl elexus otelde ne yapmalı nerelere gıdılmelı gorulmelı
Talih.b16
31-07-2017, 14:04
2 hafta önce side ye gittim, silence beach manavgat ta,
Otel çok iyi değil orta, ama hiç sıkılmassınız, aktivite on numara.
Hafta sonuda cundaya gittim, hafta sonu için mükemmel
Moshosta tavernaya gidin mutlaka, gezilecek yer çok, koyları çok temiz bakir. Mezeleri mükemmel rakı içenler çok mutlu olur:)
Hafta sonu için iyi bir alternatif .
tequila818
31-07-2017, 14:10
Eşim ile birlikte Çeşme ve Kuşadasına gitmeyi düşünüyoruz.Bu taraflarda sessiz sakin koy önerebileceğiniz yer varmıdır acaba arkadaşlar :) Gidip gezen gören arkadaşların fikirlerini bekliyorum
altınkoy dharma beach test edildi onaylandı.
https://www.zomato.com/tr/%C3%A7e%C5%9Fme/dharma-beach-club-alt%C4%B1nkum
30 Ağustos 01:40 kalkış 10:55 varış
4 Eylül 21:00 kalkış 5 eylül 04:00 varış şeklinde Seyşeller'e gidiyorum. Balayı ve huzur tatili için uyugn görünüyor.
THY'nin direkt uçuşu var yaklaşık 8 saat sürüyor ve böylesi uzun bir uçuş için oldukça makul fiyatta.
Konaklama konusunda oldukça fazla seçenek var pansiyon, orta halli otel, resort ve Super Sport (Hilton, Four Season vs) ben oldukça iyi bir fırsat yakaladım resort için.
Detaylı ve en ekonomik yolla gitmek isteyenler aşağıdaki linki inceleyebilir. 2017 Haziranda gitmişler
Seyseller Gezi Rotası - esrageziyor (http://www.esrageziyor.com/2017/07/seyseller-gezi-rotasi/)
Praslin adası Anse Lazio plajı
https://i.ytimg.com/vi/dFLREd87TnY/maxresdefault.jpg
La Digue adası Anse Source D'Argent plajı
https://www.holidayguru.ch/wp-content/uploads/2016/04/V3_header_Seychellen_shutterstock_298384343-1.jpg
Mahe Adası Beau Vallon plajı
http://thedrifter.me/wp-content/uploads/2015/11/24-5772-post/FS_001(pp_w1090_h726).jpg
Onurkk06
31-07-2017, 15:05
Ağustos'un ilk haftası için toplam 6 gün kalınacak . Ortalama bütçe 2 kişi için 3000-4000 civarı Bodrum Marmaris tarafında tavsiyesi olan var mıdır??
Sentido var Marmaris içmelerde oraya bakabilirsiniz
Onurkk06
31-07-2017, 15:07
Beyler kaşa gidicez bu sefer otelin fiyatı oldukça makul tutup gezmeye para harcıycaz zinbad hoteli bilen varmıdır?
Beyler kaşa gidicez bu sefer otelin fiyatı oldukça makul tutup gezmeye para harcıycaz zinbad hoteli bilen varmıdır?
Bahsettiiğiniz otel Kaş'ta değil Kalkan'da.
Kaş merkez için uygun fiyatlı pansiyon bakmak daha mantıklı. Pansiyonun bir tık üstü olarak aşağıdaki tesisi tavsiye ederim 2 sene önce kişi başı 70 liradan kalmıştık kahvaltı dahil. Cumhuriyet meydanına 5 dakika yürüme mesafesinde. Kahvaltısı oldukça güzeldi
HOTEL NISA KAS - Kaş, Turkey (http://hotel-nisa.kas.hotels-antalya.net/tr/)
Temmuz başında gittim Kaş'a Nur Beach Hotel'de kaldım 3 geceliğine 625 lira ödeyerek ama çok önceden yapmıştım rezervasyonu
Nurbeach Hotel (http://nurbeachhotel.com/tr/index.html)
Onurkk06
31-07-2017, 15:30
Bahsettiiğiniz otel Kaş'ta değil Kalkan'da.
Kaş merkez için uygun fiyatlı pansiyon bakmak daha mantıklı. Pansiyonun bir tık üstü olarak aşağıdaki tesisi tavsiye ederim 2 sene önce kişi başı 70 liradan kalmıştık kahvaltı dahil. Cumhuriyet meydanına 5 dakika yürüme mesafesinde. Kahvaltısı oldukça güzeldi
HOTEL NISA KAS - Kaş, Turkey (http://hotel-nisa.kas.hotels-antalya.net/tr/)
Temmuz başında gittim Kaş'a Nur Beach Hotel'de kaldım 3 geceliğine 625 lira ödeyerek ama çok önceden yapmıştım rezervasyonu
Nurbeach Hotel (http://nurbeachhotel.com/tr/index.html)
Koray abi kaşta kalmak mı mantıklı kalkan mı peki? Sağol abi dediğin yere bakıcam şimdi
Talih.b16
31-07-2017, 15:32
4 Eylül 21:00 kalkış 5 eylül 04:00 varış şeklinde Seyşeller'e gidiyorum. Balayı ve huzur tatili için uyugn görünüyor.
THY'nin direkt uçuşu var yaklaşık 8 saat sürüyor ve böylesi uzun bir uçuş için oldukça makul fiyatta.
Konaklama konusunda oldukça fazla seçenek var pansiyon, orta halli otel, resort ve Super Sport (Hilton, Four Season vs) ben oldukça iyi bir fırsat yakaladım resort için.
Detaylı ve en ekonomik yolla gitmek isteyenler aşağıdaki linki inceleyebilir. 2017 Haziranda gitmişler
Seyseller Gezi Rotası - esrageziyor (http://www.esrageziyor.com/2017/07/seyseller-gezi-rotasi/)
https://www.holidayguru.ch/wp-content/uploads/2016/04/V3_header_Seychellen_shutterstock_298384343-1.jpg
http://thedrifter.me/wp-content/uploads/2015/11/24-5772-post/FS_001(pp_w1090_h726).jpg
Çok güzelmiş seyseller bide phuket hep gitmek istediğim araştırıp merak ettiğim bir yerdir.
Ama uçak korkumu yenemiyorum:)
Bu yüzden ülkemi tavaf ettim Vallaha.
Yorgunluk da cabası.
Özel değilse merak ediyorum korkudan gidemeyeceğim, nedir böyle bir tatilin masrafı?
Koray abi kaşta kalmak mı mantıklı kalkan mı peki? Sağol abi dediğin yere bakıcam şimdi
Kaş - Kalkan arası yaklaşık 50 km olması lazım.
Kalkan daha huzurlu tatil isteyenler tercih edeceği bir yer.
Kaş merkezde kalın bence git gel o yol çekilmez her gün.
Kaş merkezden tekne turuna çıkın Kekova & Kaleköy yapan çok keyif alırsınız. Ben her gittiğimde mutlaka yapıyorum aynı turu :)
Kaş limandan yine tekneyle Liman ağzına gidebilirsiniz. Kaputaş plajını mutlaka görün, merdivenle iniş çıkış can sıkıcı ama sahil muhteşem.
Kaş merkezde Dejavu'da gün batımı mutlaka yapın harika oluyor gün batımı
Patara'ya gidip kumsaldan denize girebilirsiniz. Bunun dışında Kaş merkezde iskele üzerine kurulmuş beach'lerden girmeniz gerekir.
merkezde küçük çakıl'dan girilebilir ama adı gibi çok küçük sıkıntı olabilir.
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/06/12/1f/bc/small-pebble-beach.jpg
Ayrıca Hidayet koyuna gidersiniz yine merkeze çok yakın.
http://www.hidayetkoyu.com//assets/images/G0032997.jpg
Çok güzelmiş seyseller bide phuket hep gitmek istediğim araştırıp merak ettiğim bir yerdir.
Ama uçak korkumu yenemiyorum:)
Bu yüzden ülkemi tavaf ettim Vallaha.
Yorgunluk da cabası.
Özel değilse merak ediyorum korkudan gidemeyeceğim, nedir böyle bir tatilin masrafı?
Uçuş gece olduğu için çok sıkıntı yaratmaz bu rota için. Ben Istanbul - Pekin - Şangay yaptığımda totalde 14 saatlik uçuş mahvetmişti beni.
Seyşellerin uçuş saati harika çünkü hiç gün kaybı yaşamıyorsunuz. Mahe adası toplam 142 km2 ebatında olduğundan havalimanından otele varmamız 20 dk sürecek taksiyle.
Ben expedia üzerinden yaptım hem uçağı hem oteli Bundle Deals kullanarak 30 Ağustos giriş 4 Eylül çıkış uçak dahil 2 kişi 1500 USD
Otel burası Hotel Seychelles | Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino Official Site (https://www.berjayahotel.com/mahe) Triip Advisor puanı 5 üzerinden 3,5 ki yeterli beni için bu paraya. Bizim için önemli olan lokasyonuydu
Seyşeller'e vize yok ayrıca
Seyşellerde adalar arası ulaşım çok pahalı bunun dışında bir problem yok.
Mahe adasından Praslin adasına Feribot gidiş dönüş kişi başı 104 Euro 1 saat sürüyor.
Pırpır uçakla 15 dk sürüyor 107 Euro
Onurkk06
31-07-2017, 16:22
Teşekkürler XoR abi
turbo&quattro
31-07-2017, 16:55
Subat ayinda,
Los Angeles > Hawaii > Yeni Zelanda > cruise ile Sydney. Sydney de bir hafta kalip Avrupada herhangibir yer ve sonrasi Washington DC donus. Ozellikle Sydney i giidp goren yada yasamis olan vamidir?
Emre Akçay
01-08-2017, 09:02
Özel mesaj atacaktım fakat posta kutunuz dolu.
mükemmelk iş yapmışsın valla billa
Özel mesaj atacaktım fakat posta kutunuz dolu.
Fazlalıkları sildim. Bekliyorum :)
mükemmelk iş yapmışsın valla billa
Oturup hesabı kitabı yaptık, bayramda Türkiyede herhangi bir noktada 5 gece 6 gün için harcayacağımız para bu kadar olmasa bile buna yakın çıkıyordu. Ama bununla birlikte tatil bölgelerinin bayramda ulaşacağı kalabalığı trafiği vs düşününce aradaki maddi farkı manevi huzur olarak kapatmış olduk :)
Seyşeller tropik olduğu için sıcaklık pek değişmiyor tüm yıl boyunca 29-32 derece arası. Sadece ıslak ve kuru diye belirlemişler mevsimleri.
Bodrum karaincir'de eşimin evi var, git gel uçak bileti baktık kişi başı 700 civarıydı ki şuanda daha da artmıştır bu fiyat. Özellikle bayramda Bodrum da ulaşım gerçekten çekilmez bir hal alıyor, sahillerdeki kalabalık zaten tarifsiz. Beach giriş fiyatları ortada konuşmaya dahi gerek yok :)
Seyşellerde tüm beachler devlete ait yani ücretsiz. Mahe adasındaki Four Seasons'ın olduğu sahil çok iyi. Otele gidiyorsun beach için geldim diyip geçip takılabiliyorsun kafana göre :)
Oturup hesabı kitabı yaptık, bayramda Türkiyede herhangi bir noktada 5 gece 6 gün için harcayacağımız para bu kadar olmasa bile buna yakın çıkıyordu. Ama bununla birlikte tatil bölgelerinin bayramda ulaşacağı kalabalığı trafiği vs düşününce aradaki maddi farkı manevi huzur olarak kapatmış olduk :)
Seyşeller tropik olduğu için sıcaklık pek değişmiyor tüm yıl boyunca 29-32 derece arası. Sadece ıslak ve kuru diye belirlemişler mevsimleri.
Bodrum karaincir'de eşimin evi var, git gel uçak bileti baktık kişi başı 700 civarıydı ki şuanda daha da artmıştır bu fiyat. Özellikle bayramda Bodrum da ulaşım gerçekten çekilmez bir hal alıyor, sahillerdeki kalabalık zaten tarifsiz. Beach giriş fiyatları ortada konuşmaya dahi gerek yok :)
Seyşellerde tüm beachler devlete ait yani ücretsiz. Mahe adasındaki Four Seasons'ın olduğu sahil çok iyi. Otele gidiyorsun beach için geldim diyip geçip takılabiliyorsun kafana göre :)
abi merak ettim baktımi girite bilet aldık aynı para buraya gidişle:) öyle diyim sana...
ekim son hafta uzaklarda balayı yeri tavsiyesi alıym senden ben en iyisi:D
abi merak ettim baktımi girite bilet aldık aynı para buraya gidişle:) öyle diyim sana...
ekim son hafta uzaklarda balayı yeri tavsiyesi alıym senden ben en iyisi:D
1500 lira gidiş dönüş kişi başı THY ile bu destinasyon için gerçekten komik para.
Ekimde burası için hala güzel şeyler yazılmış çizilmiş, ıslak mevsim değil :) Dönüşte konuşuruz ben sana detaylı balayı tavsiyesi hazırlarım.
Gitmediysen Bali'de çok mantıklı duruyor balayı için keza Maldivlerde. Ama bütçe olarak Seyşellere göre pahalı kalabilir bi bakmak lazım.
Seyvillas hesabı çok başarılı Instagram (https://www.instagram.com/p/BVElAFuBJRJ/?taken-by=seyvillas)
Seyşeller aktivite anlamında zengin yada hiç bir şey yapmadan sahilde yan gelip yatmak içinde oldukça güzel :D
3 bölümlük bu seri güzel anlatıyor adayı. Direkt Praslin bölümünü paylaşıyorum.
Dunyayı Geziyorum - Seyşeller-2 - 15 Ocak 2017 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=CtnfDdiL-_o)
https://www.youtube.com/watch?v=CtnfDdiL-_o
1500 lira gidiş dönüş kişi başı THY ile bu destinasyon için gerçekten komik para.
Ekimde burası için hala güzel şeyler yazılmış çizilmiş, ıslak mevsim değil :) Dönüşte konuşuruz ben sana detaylı balayı tavsiyesi hazırlarım.
Gitmediysen Bali'de çok mantıklı duruyor balayı için keza Maldivlerde. Ama bütçe olarak Seyşellere göre pahalı kalabilir bi bakmak lazım.
Seyvillas hesabı çok başarılı Instagram (https://www.instagram.com/p/BVElAFuBJRJ/?taken-by=seyvillas)
Seyşeller aktivite anlamında zengin yada hiç bir şey yapmadan sahilde yan gelip yatmak içinde oldukça güzel :D
3 bölümlük bu seri güzel anlatıyor adayı. Direkt Praslin bölümünü paylaşıyorum.
Dunyayı Geziyorum - Seyşeller-2 - 15 Ocak 2017 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=CtnfDdiL-_o)
https://www.youtube.com/watch?v=CtnfDdiL-_o
sen bi git gel de konuşalım abi valla:)
sen bi git gel de konuşalım abi valla:)
Biraz incele bu süreçte sen yinede :D köpekbalığı saldırısı 2 defa yaşanmış ama lavuklar çok saçma sapan bir yerden girmiş denize. Adaların büyük çoğunluğunun etrafı mercan adalarıyla çevrili olduğu için gelemiyor hav hav balıkları :D yani okurken denk gelirsin ben başta tırsmıştım sonra araştırınca ortaya çıktı :)
Biraz incele bu süreçte sen yinede :D köpekbalığı saldırısı 2 defa yaşanmış ama lavuklar çok saçma sapan bir yerden girmiş denize. Adaların büyük çoğunluğunun etrafı mercan adalarıyla çevrili olduğu için gelemiyor hav hav balıkları :D yani okurken denk gelirsin ben başta tırsmıştım sonra araştırınca ortaya çıktı :)
okudum okudum onu yazcaktım hatta sana da şimdi adama giderayak köpekbalığı saldırıı olmuş dikkat edin denmez tatil evveli dedim:D:D:D
okudum okudum onu yazcaktım hatta sana da şimdi adama giderayak köpekbalığı saldırıı olmuş dikkat edin denmez tatil evveli dedim:D:D:D
Güvenli plajlar listesi var paylaşırım :) ağ gerilmiş vs sıkıntı yok.
XoR kıskandırdın corç...
2 kişilik Türkiye tatili bütçesiyle bunların da yapılabileceğini paylaşmak istedim sadece :)
Fethiye Sentindo'ya baktık arkadağım için 5 gece 4800 Lira fiyat çıktı ulaşım hariç :D
2 kişilik Türkiye tatili bütçesiyle bunların da yapılabileceğini paylaşmak istedim sadece :)
Fethiye Sentindo'ya baktık arkadağım için 5 gece 4800 Lira fiyat çıktı ulaşım hariç :D
5-10 haziranda oradaydım.
Otel ve denizi süper.
Ama ben 5 gece için 2750 ödemiştim..
arkadaş tam biyere gidiyim diyorum hop biri geliyo dügünüm var biri geliyo sünnetim var hiç bir yere gidemedim nasipsa bu hafta sonu kaçıcam antalya tarafına...
5-10 haziranda oradaydım.
Otel ve denizi süper.
Ama ben 5 gece için 2750 ödemiştim..
Bende fotoğraflarına baktım oldukça iyi duruyor ama Bayram sebebiyle fiyatlar komple geçirmasyon durumunda :D
Onurkk06
01-08-2017, 20:47
7-11 Haziran arası kaş merkezdeki tüm pansiyonlar dolmuş şaka gibi ya herkes benim gideceğim zamanı buldu galiba
7-11 Haziran arası kaş merkezdeki tüm pansiyonlar dolmuş şaka gibi ya herkes benim gideceğim zamanı buldu galiba
Ağusto Kaş için en gidilesi ay olduğu için yer kalmamıştır.
Kaş'da su haziran ve temmuz'da hala çok soğuk olduğu için büyük çoğunluk Ağustos tercih ediyor.
Çukurbağ yarımadasında kalınacak yerler konusunda fikrim yok ama Merkeze genel anlamda çok uzak değil bakılabilir :)
Ben geçen bayram Kaştaydım valla 8 gün çok güzeldi. Ama 8 gün kaş için uzunmuş ki biz 2-3 günü çevre yerleri gezmeye de ayırdık
PiscocuK
02-08-2017, 08:40
Offf offf tatil benim için plandan öteye gitmiyor :/
SekoLive
02-08-2017, 08:55
Offf offf tatil benim için plandan öteye gitmiyor :/
aman gözünü seviyim sen gitme tatile
PiscocuK
02-08-2017, 08:58
aman gözünü seviyim sen gitme tatile
Olmuyor zaten daha da zorlamam.Her sen birşey oluyor
kısmetse akyakada ev tuttuk tavsiyesi olan var mı?
PiscocuK
03-08-2017, 11:08
Arkadaşlar istanbul'a yakın şile kilyos ağva tekirdağ karasu gibi değil ama izmire kadarda gitmeden deniz aman aman önemli olmasada havuzu olan sakin huzur dolu doğa ile iç içe butik otel yada büyük otel tarzı önerileriniz varmı
Daraldım cumartesi pazarları biyere kaçmak istiyorum yani haftasonlarımı değerlendirebileceğim tüm önerilere açığım.
Misal böyle bir yer buldum buna benzer çok uzakdeğil gibi duruyor atlayıp arabay basıp kaçıcam
Kalem Adası Oliviera Resort | Etstur.com (https://www.etstur.com/Kalem-Adasi-Oliviera-Resort)
huseyinturk
05-08-2017, 23:28
Genelde eylül gibi çıkıyordum tatile bu sene ağustosa denk geldi,
bildiğim otellerde genelde yer yok, yer olanlar hep kaldığım rakamları ikiye hatta üçe katlamış.
15 yada 21 ağustos girişli 5-7 gün aile için uygun tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer. Antalya olur bodrum olur fethiye olur
Ramazan bayramından sonra bir hafta Rixos premium belekte kaldık ailecek gayet memnun ayrıldık ...
Özellikle benim gibi lezzetli yemek yemeyi çok seven birisiyseniz kesinlikle memnun kalırsınız, İstanbul Etiler Nusr-et ile aynı lezzeti yakalamışlar ve neredeyse geçmişler bile ...
Aqua Park biraz uzak ama (10 Km) servis olduğu için sorun olmuyor ... Ki gittiğinize değiyor çünkü çok çeşitli ... Bu arada Ets sağolsun tatilimizi normale göre ucuza yaptık ...
arkadaş tam biyere gidiyim diyorum hop biri geliyo dügünüm var biri geliyo sünnetim var hiç bir yere gidemedim nasipsa bu hafta sonu kaçıcam antalya tarafına...
Ben de yarın Denizli üzerinden Alanyaya gideceğim. Denizlinin içinde yol çalışması varmış sanırım alternatif yol var mıdır?
TaxiDriver
06-08-2017, 21:49
18 Gün süren Malta/Helsinki/İzlanda/Amsterdam gezimden 3-5 not yazmak istiyorum. belki birilerine yardımcı olabilirim.
Malta:
Araba kiralamak şart. günlügü 30 euro ya ufak arabalar var. İnternette yazan gözde yerler gerçekten ziyaret edilmeli
keyifli huzurlu bir tatil adası. su 1 Euro. İtalyan kültürü hakim.
Helsinki;
Hayatımda gördügüm en medeni, düzenli şehir. İnsanlar çok çok fazla iyi, güleryüzlü. Türistlere kibar.
Pahalılık ise korkunc seviyede (Onlara göre pahalı degil, bizim para birimimiz değersiz hesabı)
su 2.5 euro . Araba kiralamaya gerek yok. merkezde kalırsanız herşey yürüme mesafesinde
Yemek adına hiçbişey beklemeyin. Kahvaltı adına hiçbişey beklemeyin. sadece Sandvic var
Görülmesi gereken bir şehir. Bu kadar muazzam caddeler, sanki GTA'da yapılmış gibi.
İzlanda;
Nokta atışı. ölmeden görülmesi gereken dogal güzellikler.
Araba kiralanması kesinlikle şart. günlügü 40 euro dan ufak arabalar var.
Araba kiralanıp, Güney sınırınca Vik plajına dogru, merkezden bi 250 km aşagıya giderek dogal güzellikler tek tek görülebilir.
O yol üzerinde, kiralık araba bollugu var. Ben sağa çekiyorum, arkamdan 10 tane turist de saga cekiyor, acaba ben ne için durdum, burda ne var gibisinden sürü pskolojisi var. Yemek adına hiçbişey beklemeyin. Balık harici. Günlük ev'e marketten alışveriş yapıp türk usülü yaşanabilir
İnternette yazılan tüm önemli görülmesi gereken yerle kesinlikle görülmeli. vestmannaeyjar adası feribotla ziyaret edilmeli.
Ben normalde dağdan taşdan anlamam çok da önem vermem ama böyle birşey olamaz. Dakikalarca kıpırdayamayıp dağlara karşı donup kaldıgım, büyülendigim oldu.
Kesinlikle tekrar görmek isterim. Tüm kıtayı keşfetmek çok zor. Kıta çok büyük. Tamamını gezmek 10 gün alır. Fakat 4-5 güne önemli bölgleri sıgdırabilirsiniz.
Niyeti olan varsa tam teşekküllü seyahat planı için yardımcı olabilirim. Blue lagoon dan tut (Dogal kaplıca)
Ne görürüüz diyorsanız: Patlayan kücük volkancıklar, 2-3 tane efsanevi güzel şelale, Siyah kum plajı, ve yol boyunca araba ile gezerken sayısız efsane görüntü. Ülkede Dogalgaz kullanımı yok. JEotermal dogal kaynak sıcak su kullanılıyor. Yani lavların ısıttıgı kar suları kullanılıyor. Bu yüzden sıcak sularda sülfür kokusu var biraz kötü ama zararsız.
Halk: Norveç ve danimarka asıllı insanların hybrid oldugu bir ülke. Halkın tamamı ingilizceye çok fazla hakim. Dünyanın en güvenli ve insan hayatının en değerli oldugu yerlerden bi tanesi. Dünya'nın dört bir yanından izciler kamp yapmak için geliyor. biz daha o raddeye gelemedik
Amsterdam:
Burasu bildiginiz gibi. zorunlu 1 gün kaldık. dönüşte aktarma misali..
Arkadaşlar gelecek Cuma Şarkköy'e gidip 1 gece kalıp ertesi gün Cumartesi Bodruma gideceğiz. En kısa ne rahat ne şekilde gidebiliriz ? Google maps'den baktım Çanakkale'den feribota binilip zannedersem feribottan indikten sonra bir şekilde yeni yapılan otobana bağlanıp gitmek mantıklı gibi duruyor. Yardımcı olabilirsebiz çok sevinirim, teşekkürler.
Beyler bu gece, bursa,Kütahya,afyon yolu üzerinden antalya ya gidicem.
Belirli bölgelerde dikkat etmem gereken radar filan varmı? Bilginiz varmı?
arkadaşlar, babam, kardeşim ve ben çadır alıp ege turu yapmayı düşünüyoruz.
istanbuldan yola çıkıcaz, çadır ile birlikte konaklayabileceğimiz nereler var, daha önce böyle bir tur yapan oldu mu ?
benim kafamda ilk alaçatı, ordan bodruma kadar inmek var. toplamda 6 gün civarı olucak.
önerileriniz nedir ?
Bayramda Bolu-Giresun-Ayvalık-Bozcaada planımız var.. Saçma bir rota gibi görünse de memleketlere gitmek durumundayız..
Kafamı kurcalayan şey Giresun'dan Bozcaada yol güzergahı.. Nedir ne değildir pek bilmiyorum önerisi-güzergahı bilen, yönlendirebilecek bir arkadaş tavsiyesi lazım..
istanbuldan yola çıkıcaz, çadır ile birlikte konaklayabileceğimiz nereler var, daha önce böyle bir tur yapan oldu mu ?
benim kafamda ilk alaçatı, ordan bodruma kadar inmek var. toplamda 6 gün civarı olucak.
önerileriniz nedir ?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/227417-akdeniz-ege-bolgesi-tatil-yoreleri-ve-cadir-alanlari-hk-bilgi-paylasimi.html
inceleyebilirsiniz fakat alaçatı ve bodrum dahil değil
gespenster
16-08-2017, 22:32
eylul ayında antalya kaş a gitmeyi dusunuyoruz ailece, daha once hic gitmedim o bolgeye. hangi plaja yakın temiz aile pansiyonu tavsiyeleri alabilirmiyim?
Bozüyük-Kütahya-Afyon giriş çıkışlarında radar olma ihtimali çok yüksek. Sabit radar haricinde, gezicide oluyor. Birde Kütahya Afyon yolu bozuktur, dikkatli gidin. Afyondan sonra yol güzel ama Sandıklı civarında da radar oluyor. Şimdiden hayırlı yolculuklar
serkanokan
17-08-2017, 09:51
eylul ayında antalya kaş a gitmeyi dusunuyoruz ailece, daha once hic gitmedim o bolgeye. hangi plaja yakın temiz aile pansiyonu tavsiyeleri alabilirmiyim?
Kaş merkezde Küçükçakıl plajı vardır. Burada Çınarlar beach ve Derya beach eski ve bilindik işletmelerdir, şezlong kirası almazlar, bira 20, hamburger 30tl. Fiyatlar genel olarak heryerde aynı kaşta.. Çınarlar ve derya beach'in arasında baya küçük bir halk plajı var, alternatif olarak Büyükçakıl'da normal klasik bir halk plajı daha var, ben oraya hiç gitmedim ama çok kalabalık olmayan, sakin bir yer diye hatırlıyorum.
Kaş merkez'e arabayla 5-10dk mesafedeki çukurbağ yarımadasında hidayet'in koyu başka bir alternatiftir. Şazlong kirası alıyorlar ve şezlong sayısı az olduğu için saat 9.30 da bile tüm şezlonglar doluyor. Ayrıca ring şeklinde kalkan teknelerle gidebileceğiniz Limanağzı bölgesinde nuri's beach'e gitmenizi de tavsiye ederim..
Otel konusunda gelince de, Kaş merkezde fiyat/performans/konum açısından en mantıklı seçenekler Cemil pansiyon veya kayahan hotel'dir. Kayahanın double oda fiyatı cemile göre 50-60 lira daha yüksektir ama kalite de bir tık daha yukarıdadır. Zaten araştırmışsınızdır, kaştaki tüm oteller oda-kahvaltıdır. Söylediğim iki yerin de kahvaltısı çok güzeldir, kayahan çok pazarlık yapmaz söyledikleri fiyattan 10-20 lira aşağı iner ama cemil 200 diyorsa 150den yaparsanız şu kadar gün kalacağım deyin, fiyatta daha esnekler kayahana göre. İkisi de aynı sokakta, aralarında 1-2 bina var zaten. Kesinlikle deniz gören oda tutmanızı tavsiye ederim, günlüğü 20-30 lira daha pahalı oluyor ancak manzarasına doyum olmaz..
-Murat Özcan-
17-08-2017, 10:23
Bende 1 Ekim gibi antalyaya gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar. O tarihte havalar nasıl olur oralarda normalde daha yakın bir yerlere gitmeyi düşünüyordum fakat havaların soğucağını düşündüğüm için antalyayı seçiyorum. Orada yaşayanlar bilirler Ekimde nasıl olur antalya ?
arkadaşlar merhaba,
bayram tatilimi çeşme , marmaris , fethiye , kaş güzergahında 2 şer gün kalarak gezerek geçirmeyi planlıyorum.
daha önce buralara gitmiş arkadaşlar varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.yanımda eşim olacak gece klübü filan bizim için çok önemli değil.daha çok kahvaltısı,koyları, denizi ,tekne turu ,safarisi ,rakı balık yapılcak güzel mekanı önemli.kısacası şuraya gidersen kesin şuraya gitmelisin diye nokta atışı tavsiyelerinizi bekliyorum :)
inan_hndn
25-08-2017, 11:26
Arkadaşlar merhaba,
Eylül 2-3 düğünüm var ve ayın 4'ünde giresundan antalya'ya yola çıkacağım.Bu rotada gezilebilecek yerler var mı ? Ankara - Konya üzeri gideceğim.Ve son olarak Antalya'da gezilecek yerler,denize girecek plajlar nerelederdir ? Giden arkadaşlardan yardım istiyorum :)
şimdiden hayırlı yolculuklar, Burdur-Bucak tarafında genelde oluyor, Afyon-Sandıklı arasında da görmüştüm. Radarı boşver usul usul git sağ salim.
.::EmrE::.
25-08-2017, 12:50
Antalya vs gibi yerlerde konaklayacağınız otel fiyatlarına uçak bileti dahil Phuket'e gidebilirsiniz. Herkese şiddetle tavsiye ederim hayatımda gittiğim en eğlenceli ve güzel yerlerden birisi.
Antalya vs gibi yerlerde konaklayacağınız otel fiyatlarına uçak bileti dahil Phuket'e gidebilirsiniz. Herkese şiddetle tavsiye ederim hayatımda gittiğim en eğlenceli ve güzel yerlerden birisi.
Expedia üzerinden Bundle Deal ile bulunabilir oldukça uygun fiyatlar. Hiç gerek yok yurt içinde fahiş fiyatlara parçalanmaya :)
SinanAdalı
25-08-2017, 15:47
önerileriniz nedir ?
alaçatıda delikli koy var gayet güzel bi yer. Uygun yeri bulup rahatlıkla çadır atabilirsiniz. Fakat delikli koy'a giderken 1 tane kamp alanına denk geleceksiniz çadır atacağınız yer orası değil 300 mt ilerde tam virajı dönerken sola taş patika yol var zaten yüksek olan bi yer. Arabayı bırakıp ekipmanlarla aşşa inebilirsiniz. Suyu harika ve berrak.
Bodruma kadar inmeyin yolunu daha önce gittinizmi bilmiyorum ama çekilmez bence. Bodruma girmeyiz derseniz didim > akbük > akyaka da fazlaca kamp alanları mevcut birisini seçer kampınızı yaparsınız.
İyi kamplar :)
Bayram'da çadır atacak kampçı var mı aramızda?
Yarın sabah 06:00 ' da Kartepeye doğru yola çıkacağız, trafik durumu ne olur sizce ?
alaçatıda delikli koy var gayet güzel bi yer. Uygun yeri bulup rahatlıkla çadır atabilirsiniz. Fakat delikli koy'a giderken 1 tane kamp alanına denk geleceksiniz çadır atacağınız yer orası değil 300 mt ilerde tam virajı dönerken sola taş patika yol var zaten yüksek olan bi yer. Arabayı bırakıp ekipmanlarla aşşa inebilirsiniz. Suyu harika ve berrak.
Bodruma kadar inmeyin yolunu daha önce gittinizmi bilmiyorum ama çekilmez bence. Bodruma girmeyiz derseniz didim > akbük > akyaka da fazlaca kamp alanları mevcut birisini seçer kampınızı yaparsınız.
İyi kamplar :)
valla biraz geç oldu ama biz kampı yaptık :) akyaka ve ekincikte kurduk. akyaka sinek böcek olayından daha temiz ilaç sıkmadan gayet kaldık ama ekincikteki kaldığımı yerde ilaçlama yapılmadığı için arılardan çok çektik :) marmaristeki çubucak ta kurucaktık ama yer kalmamış inbükü de kapanmış dalyandaki fazla pahalı ve kabak koyuda uzak gelince bu iki yerde konakladık :) yinede teşekkürler :)
Bi arkadaşım eşi ile 3 günlük Roma seyahatinde bulunacak.
Alandan merkeze gidişler shuttle ile oluyor mu? Hem ulaşım hem de gezilecek yerlerle alakalı tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Bi arkadaşım eşi ile 3 günlük Roma seyahatinde bulunacak.
Alandan merkeze gidişler shuttle ile oluyor mu? Hem ulaşım hem de gezilecek yerlerle alakalı tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
otobus de var, leonarda express diye sadece havaalnı merkes istasyon çalışan tren de var
merkes = merkez
leonarda = leonardo
turbo&quattro
11-09-2017, 13:04
Bodrum swissotel ... animasyon yok, sessiz sakin, deniz ve havuz on numara, servis cok iyi, otel asiri temiz.. Oda ve yemek icki fiyatlari cok yuksek ama kaliteli bir tatil icin deger.
altugkocer
12-03-2018, 15:20
Hortingen yapalım.
Kurban bayramı için şimdiden tatil almayı düşünüyoruz. 2 ya da 3 çift gideceğiz. Otel önerisi istiyorum lütfen.
Ultra her şey dahil, eğlencesi ve animasyonu bol, 24 saat alkol ücretsiz olmalı, 6 gece, 1 çift için maksimum bütçe (sadece otel için) 5000 TL belki biraz esneyebiliriz.
Ege ya da Akdeniz çok fark etmez ama ilk tercih Ege.
free-hifi
12-03-2018, 15:57
hortingen yapalım.
Kurban bayramı için şimdiden tatil almayı düşünüyoruz. 2 ya da 3 çift gideceğiz. Otel önerisi istiyorum lütfen.
Ultra her şey dahil, eğlencesi ve animasyonu bol, 24 saat alkol ücretsiz olmalı, 6 gece, 1 çift için maksimum bütçe (sadece otel için) 5000 tl belki biraz esneyebiliriz.
Ege ya da akdeniz çok fark etmez ama ilk tercih ege.
alanya eftelia otellere bakabilir siniz
altugkocer
12-03-2018, 17:16
alanya eftelia otellere bakabilir siniz
Alanya en son tercih ama teşekkürler aklımda olsun
Hortingen yapalım.
Ultra her şey dahil, eğlencesi ve animasyonu bol, 24 saat alkol ücretsiz olmalı, 6 gece, 1 çift için maksimum bütçe (sadece otel için) 5000 TL belki biraz esneyebiliriz.
O bütçelerde şuandan rezervasyon yapılacaksa bence Avrupa'da tercih edilebilir . Iyi bir araştırmayla herşey dahil gayet güzel otellerde yakalanabilir , aynı şekilde uçak bileti de hatta 3 çift 6 kişi indirimle baya baya hesaplıya gelir aslında :D
altugkocer
13-03-2018, 08:44
O bütçelerde şuandan rezervasyon yapılacaksa bence Avrupa'da tercih edilebilir . Iyi bir araştırmayla herşey dahil gayet güzel otellerde yakalanabilir , aynı şekilde uçak bileti de hatta 3 çift 6 kişi indirimle baya baya hesaplıya gelir aslında :D
Kardeşim vizesiz yerlere gitmek istemiyoruz, Vize de işin içine girince sıkıntı. Çift başı nerdeyse 1000 lirayı buluyor vize masraflar. Buna ek 6 kişiden birine vize çıkmama ihtimali de var :D Bir de ne zaman yurt dışına niyetlensek hep bi terslik oluyor. Bu sefer de kıyamet falan kopar mazallah :D O yüzden maalesef bu sene otelcilere para kazandıracağız gibi görünüyor :D
1 Nisan Budapeşte
2 Nisan Viyana
3-4-5 Nisan Berlin
6 Nisan Krakow
7 Nisan Budapeşte
Olacak şekilde yola çıkıyorum internet genelinin dışında verilecek tavsiyelere, şurası sadece reklam ürünü gittiğine değmez tarzı tavsiyelere, gitmişken şunu da mutlaka dene bununda tadına bak tarzı tavsiyelere açığım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Hortingen yapalım.
Belek Sueno Deluxe Otel.
Geçen sene gittim. Kesinlikle tavsiye ederim. Otelde içki kalitesi, yemek kalitesi ve temizlik benim kırmızı çizgilerimdir. 3 konuda da beğendim.
Yine yazayım,
Şu beleğin çaması suyu denizinden ne zevk alıyorsunuz?
altugkocer
13-03-2018, 16:54
Belek Sueno Deluxe Otel.
Geçen sene gittim. Kesinlikle tavsiye ederim. Otelde içki kalitesi, yemek kalitesi ve temizlik benim kırmızı çizgilerimdir. 3 konuda da beğendim.
Tur şirketlerinde bayram zamanı fiyatları yazmıyor ya da tükenmiş :) Ama bütçeyi aşacak gibi duruyor, bayramdan önceki hafta 665TL/kişi fiyatı var
free-hifi
13-03-2018, 19:25
Yine yazayım,
Şu beleğin çaması suyu denizinden ne zevk alıyorsunuz?
Belek neden bu kadar pahalı bende merak ediyorum. Opet götürmese ben hayatta o paraları veremem :)
Ben de balayı için gloria belek hotelinden rezervasyon yaptım :)
adameve de 10 gün kalmıştım 2014 de o zamanlar yabancı turist sayısı da fazlaydı ortam çok iyiydi :)
M_PROJECT
14-03-2018, 16:32
Kardeşim vizesiz yerlere gitmek istemiyoruz, Vize de işin içine girince sıkıntı. Çift başı nerdeyse 1000 lirayı buluyor vize masraflar. Buna ek 6 kişiden birine vize çıkmama ihtimali de var :D Bir de ne zaman yurt dışına niyetlensek hep bi terslik oluyor. Bu sefer de kıyamet falan kopar mazallah :D O yüzden maalesef bu sene otelcilere para kazandıracağız gibi görünüyor :D
Tekne oneririm , 3 cift zaten hali hazirda varsa sayiyi arttirarak kiralayacaginiz teknenin fiyatini uyguna getirebilirsiniz .
altugkocer
14-03-2018, 16:45
Tekne oneririm , 3 cift zaten hali hazirda varsa sayiyi arttirarak kiralayacaginiz teknenin fiyatini uyguna getirebilirsiniz .
Arkadaşın eşini deniz tutuyor o yüzden tekne/yat işini baştan eledik.
M U R A T
14-03-2018, 17:03
Ben de balayı için gloria belek hotelinden rezervasyon yaptım :)
umarım herşey dahil almışsındır ben gittim çok beğendim
Belek Sueno Deluxe Otel.
+1 Belek Sueno baya iyi. Diger 5 yildizli oteller yalandan jambon koyarken bunlar kuzu çeviriyodu milletin ortasinda :D
valla otel kafasını pek sevmiyoruz eşimle. kamp kafası forever :). en güzel tatil gezmeli olan. geçen yaz yaptık. muğla (aktur), fethiye, kaş(kaş camping) de kaldık. efsane güzeldi. 8 gün kaldık total de. yol üzerindede bir çok tarihi bölgeye ugradık olympos xantos vs vs. bu yazda pozisyona gore gene planlama yapıcaz :)
+1 Belek Sueno baya iyi. Diger 5 yildizli oteller yalandan jambon koyarken bunlar kuzu çeviriyodu milletin ortasinda :D
Yemekte kuzu çevirme aramam ama alkolde marka ve enerji içeceği ararım :) Absolut redbull yerine mskrkdodı vodka+portakal nektarı istemem mesela :)
valla otel kafasını pek sevmiyoruz eşimle. kamp kafası forever :). en güzel tatil gezmeli olan. geçen yaz yaptık. muğla (aktur), fethiye, kaş(kaş camping) de kaldık. efsane güzeldi. 8 gün kaldık total de. yol üzerindede bir çok tarihi bölgeye ugradık olympos xantos vs vs. bu yazda pozisyona gore gene planlama yapıcaz :)
Biz de her iki kafa da var :)
Kaş kamping temizlik ve deniz konusu nasıl? Bizim masa, sandalye ve çadır bagajda çıkarız tatile :)
Bizde geçen yaz kız arkadaşımla Samsun - Ankara - İzmir - Çeşme - Urla - Şirince - Kuşadası - Gökova - Ölüdeniz - Kaş - Olympos - Antalya - Ankara olacak şekilde kamp/tur yapmıştık. Totalde 15 gün, 3300km. Bu yaz vakit ve nakit olsa(ihtimaller düşük duruyor), Avrupa turuna çıkmak istiyoruz 45 gün, 15k km olacak şekilde ama imkan olmazsa da İzmir'den yukarı doğru veya Antalya'dan Ağrıya doğru bir gezi planı yapalım diyoruz.
Kaş kamping temizlik ve deniz konusu nasıl? Bizim masa, sandalye ve çadır bagajda çıkarız tatile :)
Abi bende geçen yaz kız arkadaşımla gitmiştim. Ortamı nezihti, duş tuvalet vs. cidden temizdi denizi ise kıyı yok iskeleden kayalıklar üzerinden giriyorsunuz ama kaşın her yeri belediyenin işletmesi ve cidden başarılı, her yerin denizi harika o yüzden biz camping alanı içinde girmeyi tercih etmemiştik.
Edit: Tesisin tek sıkıntısı buzdolapları cidden yetersiz. Yola çıkarken Samsun'dan alkol stoklayıp çıkmıştık rota üzerinde dağ başında bir yer olur vs. bilmediğimiz yerde uğraşmayalım diye haliyle tesisin barından almak istemedik ama buzdolaplarında tek şişelik bile yer yoktu. Ha bu bence tesisi kötü yapmaz o ayrı yol boyu çok övülen ama cacık çıkan yer çok oldu :)
Yemekte kuzu çevirme aramam ama alkolde marka ve enerji içeceği ararım :) Absolut redbull yerine mskrkdodı vodka+portakal nektarı istemem mesela :)
son derece memnun ayrıldık ama mutlaka oncede arayın. yer bulmakta sıkıntı olabiliyor. bir cok kişiyi kapıdan cevirdiklerine sahit oldum. cogunlukla çift almaya özen gösteriyorlar. yada tipini begenmedikleri kişileri almıyorlar içeri. deniz tabikide kayalık lakin iskeleden giriyorsunuz. tam bir doga harikası denizi. kesinlikle öneririm. muğla akturda efsane denizi olsun kamp alanı olsun vs. tamamen aile mekanı orasıda
Edit: Tesisin tek sıkıntısı buzdolapları cidden yetersiz. Yola çıkarken Samsun'dan alkol stoklayıp çıkmıştık rota üzerinde dağ başında bir yer olur vs. bilmediğimiz yerde uğraşmayalım diye haliyle tesisin barından almak istemedik ama buzdolaplarında tek şişelik bile yer yoktu. Ha bu bence tesisi kötü yapmaz o ayrı yol boyu çok övülen ama cacık çıkan yer çok oldu :)
bu konuda bende hak veriyorum. ama merkez yakın oldugu için alkol vb bir cok ihtiyacınızı günlük karsılayabilirsiniz :)
bu konuda bende hak veriyorum. ama merkez yakın oldugu için alkol vb bir cok ihtiyacınızı günlük karsılayabilirsiniz :)
Yok canım ona laf yok zaten ben sadece hazırlıklı gidilmesi açısından söyledim :)
Metro marketlerin balık reyonundan buz doldurup soğuk tuttuğumuz bir dolabımız vardı fakat o sadece 24 saat tutuyor sonrası sıkıntı önümüzdeki yaz çıkarken buna bir çözüm uydurup yola çıkacağım :)
hak_on ve EOZDAG
Bilgiler için çok teşekkürler. Kafama yattı açıkçası.
Dolap konusunda ben paraya kıyıp igloo alacağım sanırım. Komp. Yok, amonyaklı ama std. 15 derece düşürür diyip onu bile beceremeyen bir mal değil. Araştırın derim :)
Yok canım ona laf yok zaten ben sadece hazırlıklı gidilmesi açısından söyledim :)
Metro marketlerin balık reyonundan buz doldurup soğuk tuttuğumuz bir dolabımız vardı fakat o sadece 24 saat tutuyor sonrası sıkıntı önümüzdeki yaz çıkarken buna bir çözüm uydurup yola çıkacağım :)
elektrik imkanı olan yere gittiğiniz sürece şu tarz bsy almanız yeterli olucaktır. bunların 220 v lı olanlarıda var
Ice Peak Norden 12V Arac Cakmaklı Oto Buzdolabı 24 Litre Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/ice-peak-norden-12v-arac-cakmakli-oto-buzdolabi-24-litre-p-HBV000006VBK6?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=Cj0KCQjwkKPVBRDtARIsAA2CG6HjQ5Bbo8_A6ZXSbCMm CeYsOAM8qCN34aQroLaAC9cWvW8O-zpPAU0aAth-EALw_wcB)
elektrik imkanı olan yere gittiğiniz sürece şu tarz bsy almanız yeterli olucaktır. bunların 220 v lı olanlarıda var
Ice Peak Norden 12V Arac Cakmaklı Oto Buzdolabı 24 Litre Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/ice-peak-norden-12v-arac-cakmakli-oto-buzdolabi-24-litre-p-HBV000006VBK6?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=Cj0KCQjwkKPVBRDtARIsAA2CG6HjQ5Bbo8_A6ZXSbCMm CeYsOAM8qCN34aQroLaAC9cWvW8O-zpPAU0aAth-EALw_wcB)
Buna benzer, kapaktan amonyak ile soğutmalı icebox almıştım ama klşması çalışan araba içinde soğuk olan içeceği soğuk tutmanın ötesine geçemiyor. Normalini alıp buz doldurmak daha iyi diyebilirim.
Benim aklımda 0 derecelere kadar soğutup, 12 saatte 1, ortalama 2 saat çalıştırarak normal dolap perf. Yakın bir perf. Yakalamak.
umarım herşey dahil almışsındır ben gittim çok beğendim
Her şey dahil abi ama ultra her şey dahil değil :) o da yeterli zaten bize napıcaz .
emresener
19-03-2018, 13:20
senenin ilk resmi tatili 23 nisan için bozcaada ya kaçmak istiyorum
bozcaada için tavsiye konaklama yeri ve ufak tefek verilecek tiyolar varsa kabulümdür.
Allah kısmet ederse bu sene mayıs sonu gibi nişanlımla akdeniz ege turu tarzında birşey düşünüyoruz. Sizce nasıl bir fikir olur ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi paylaşırsanız eğer çok memnun olurum. Kamp şeklinde düşünüyoruz aracımızla tam teçhizat üstesinden gelebiliriz inşallah. Gitmeyi düşündüğümüz yerler sırasıyla ;
- Burdur salda gölü ( yerli maldivler)
- Antalya kaş
- Fethiye
- Marmaris
- Milas
- Didim
- Kuşadası
Hortingen yapalım.
Fiyatlar da esneme olabilir ama sıralamam şu şekilde hepsine gittim.
1-Calista luxury
2-Titanic deluxe veya titanic lara
3-ela quality
4-susesi
5-limak otellerinin tamamı
Hepsinde 24 saat en iyi alkol çeşidi mevcut.
altugkocer
21-03-2018, 09:15
Fiyatlar da esneme olabilir ama sıralamam şu şekilde hepsine gittim.
1-Calista luxury
2-Titanic deluxe veya titanic lara
3-ela quality
4-susesi
5-limak otellerinin tamamı
Hepsinde 24 saat en iyi alkol çeşidi mevcut.
Güzel oteller ama 1 haftalık fiyatları 9-11 binTL civarı. Susesi ve bazı limak otelleri biraz daha uygun ama yine bütçe üstü teşekkür ederim.
***** Kurban bayramı uçak biletileri çok pahalı. TR içindeki yerler zaten full çekicek.
Araba ile Yunanistanın sahil kesimlerine gitme fikri aklıma geldi.
Daha önce aracı ile giden oldumu. gittiyse nereleri tavsiye eder. Gümrük kapıları aşırı yoğun olurmu?
Emre-Dylan
21-03-2018, 23:05
Hafta sonu kaçamak için ankara'ya yakın yedigöller düşünüyorum önerebileceğiniz uygun rakamlı bir yer var mı yada farklı fikirler doğayı çok seviyoruz. Çok büyük bir beklentimiz yok ama ahır gibi bir yerde istemeyiz açıkçası :)
Hafta sonu kaçamak için ankara'ya yakın yedigöller düşünüyorum önerebileceğiniz uygun rakamlı bir yer var mı yada farklı fikirler doğayı çok seviyoruz. Çok büyük bir beklentimiz yok ama ahır gibi bir yerde istemeyiz açıkçası :)
Yedigöller çok güzel, o kadar açılmak istemezseniz soğuksu milli parkı da çok güzel arabayı bıraktıktan sonra 10-15dk lık trekking modunda yürümeyle harika yerlere ulaşabilirsiniz. Geçen kış kamp atmıştık kız arkadaşımla hem yakın hemde çok keyifliydi ama tesisli bir yer arıyorsanız o konuda biraz zayıf.
denizhandinc
22-03-2018, 07:37
Nisanda Kıbrıs Temmuzda Bodrum Eylülde Santorini
altugkocer
22-03-2018, 09:03
Geçen aylarda eşimle hafta sonu için öyle ufak bir tatil yaptık. Cuma iş çıkışı go to Abant. Orda konaklama için seçenek çok, oda kahvaltı çok güzel pansiyonlar var. Biz Abant Dört Mevsim Konağı diye bir yerde kalmıştık. Fena değildi.
Cumartesi sabahtan Gölcük Tabiat Parkı'na gittik. Mangal yakılacak yerler var, bir kaç tane cafe falan var. Gerçekten fotoğraflardaki gibi çok huzurlu bir yer :)
Akşama doğru da Abant Gölü'ne gittik. Oturabileceğin birkaç restoran cafe falan var, şömine başında şarap içebilirsin :D istersen mangal yakılan yerler de var. Akşam yemek+rakı yaptık. Sonra pansiyona döndük tekrar.
Pazar günü de kahvaltıdan sonra Yedigöllere gittik. Yolu hem keyifli hem uzun hem virajlı hem de ara ara bozuk :D Abant'tan yaklaşık 1buçuk saat sürmüştü sanırım. Ama çektiğin o yola değiyor gerçekten muazzam bir yer.
Akşama kadar orda vakit geçirip döndük. Döndükten sonra kendimi gerçekten dinlenmiş hissettim. Tavsiye ederim. Şöyle bir kaç foto bırakayım
Kaldığımız Yer
http://i64.tinypic.com/15qert3.jpg
Gölcük
http://i68.tinypic.com/2wbyqtj.jpg
Yedigöller
http://i68.tinypic.com/15pl6hh.jpg
Abant :D
http://i68.tinypic.com/5ct9j.jpg
altugkocer o güzelim doğayı sigaranla neden kirletiyosun kardeşim, illa topuklarına mı sıkalım
altugkocer
22-03-2018, 09:34
altugkocer o güzelim doğayı sigaranla neden kirletiyosun kardeşim, illa topuklarına mı sıkalım
Kusura bakma gardaş ama bakire baldırında sarılan Küba Purosu o
http://i63.tinypic.com/2pzjxxy.jpg
kuku'dan koko çekilen günlere hitaben fthdrn altugkocer
kuku'dan koko çekilen günlere hitaben fthdrn altugkocer
Güzel günlerdi :D
Herkese SA
Ramazan bayramından sonra 25 haziran gibi Rixos Tekirova ya gitmeyi düşünüyoruz, daha önce gidip deneyimi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Memnun kaldılar mı ?
Ayrıca 25 -29 haziran arası Antalya bölgesinde Aqua Park filtresi ile Aile için otel önerisi veya satış için fiyat teklifi/önerilere bakabilirim ...
Geçtiğimiz yaz 2 kez Rixos Beleğe gittik gayet memnunuz ama değişiklik yapmak istiyorum ...
altugkocer
30-03-2018, 08:43
Hortingen yapalım.
Otel için o kadar para vermemeye kadar verdik ve geçen hafta sonu tatil işini hallettik. Bodrum'da La Blanche Resort&Spa da 5 gece için tatilimizi aldık. 32XX TL ödedik.
Daha önce burda tatil yapanlar var mı? Çok aşırı bir şey beklemiyoruz ama bizi üzmesin yeter.
Otel için o kadar para vermemeye kadar verdik ve geçen hafta sonu tatil işini hallettik. Bodrum'da La Blanche Resort&Spa da 5 gece için tatilimizi aldık. 32XX TL ödedik.
Daha önce burda tatil yapanlar var mı? Çok aşırı bir şey beklemiyoruz ama bizi üzmesin yeter.
geçen sene giden tanıdıklarım memnun kaldılar
bu sene bizede önerdiler ama bu sene tatil yapacak bütçem yok diye otel tatilini eledik biz
en güzelini yapmışsın çok para vermeye gerek yok ülke içi tatillere.
En iyi tatil yapsan ne olacak?
7. gün okuyacağın konu yine benzin zammı...