PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil planları

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7

altugkocer
30-03-2018, 10:59
geçen sene giden tanıdıklarım memnun kaldılar
bu sene bizede önerdiler ama bu sene tatil yapacak bütçem yok diye otel tatilini eledik biz

Teşekkür ederim.

en güzelini yapmışsın çok para vermeye gerek yok ülke içi tatillere.

Yine çok aslında ama ***** bayram fiyatlar çok saçma.

individual
05-04-2018, 11:39
Arkadaşlar datça'da önerebileceğiniz oteller varmı ?

Gidip kalan tavsiye eden ?

XoR
05-04-2018, 11:46
Arkadaşlar datça'da önerebileceğiniz oteller varmı ?

Gidip kalan tavsiye eden ?

Palamutbükünde kalmıştım ben Deniz Apartta. Deniz Apart Otel - Palamutbuku (http://www.denizapartotel.com/)

Temizlik anlamında çok başarılıydı, kahvaltı idare eder. Fiyat performans olarak idealdi ve otoparkı vardı.

PPalamutbükü - Datça merkez arası 20 km sanırım ama yollar rally etabı :)

XoR
05-04-2018, 11:49
No Filter Palamutbükü :)

Koray Cağıran on Instagram: “#palamutbuku hmm guzelmiş deniz :)” (https://www.instagram.com/p/BI9ySBaAwjp/?taken-by=xoor)

Onurkk06
25-07-2018, 08:34
güncel beyler
kurbanda phuket turuna gitmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla
2 gün özel havuzlu oda 4 gün ise patong merkezde bi otelde kalacağım içinde phi phi adası + phuket adası turu da dahil thy ile aktarmasız uçuş 6 gece 7 gün tüm aktarmalar vs içinde kişi başı 6bin sizce nasıl fiyatlar ya da en uygun tanıdık bildik firma varmıdır

BARR
25-07-2018, 08:41
güncel beyler
2 gün özel havuzlu oda 4 gün ise patong merkezde bi otelde kalacağım içinde phi phi adası + phuket adası turu da dahil thy ile aktarmasız uçuş 6 gece 7 gün tüm aktarmalar vs içinde kişi başı 6bin sizce nasıl fiyatlar ya da en uygun tanıdık bildik firma varmıdır

Uygun, zaten uçak biletini ayrı almaya kalksan o fiyatlara gelir.

ynsemr
25-07-2018, 08:45
Ankara'da olan yada başka şehirlerde olan arkadaşlar için Ümitköy'de acente sahibi arkadaşım var en iyi fiyatla yardımcı olur size.Otel uçak yurtdışı vs

Ankyra Tour
Akın Bey:05059299070

XoR
25-07-2018, 08:49
güncel beyler

Expedia üzerinden otel+uçağı paket olrak bundle deal ile birde kendin araştır derim.

Oteli ve uçağı halledip otelle irtibat kurup turları da gitmeden kendin ayarlayabilirsin

K0213
25-07-2018, 08:56
Expedia üzerinden otel+uçağı paket olrak bundle deal ile birde kendin araştır derim.

Oteli ve uçağı halledip otelle irtibat kurup turları da gitmeden kendin ayarlayabilirsin

Eski Conciege'lardan kim kaldı :)

XoR
25-07-2018, 08:57
Eski Conciege'lardan kim kaldı :)

Ayaküstü zkilmeye gerek yok mokocum :D Expedia Bundle deal harbiden kral ya :)

Sadece uçak bakıyorum, atıyorum 1000 Euro tutuyor. Bundle ile otel + uçak bakıyorum 1100 euro veriyor :)

K0213
25-07-2018, 09:06
Ayaküstü zkilmeye gerek yok mokocum :D Expedia Bundle deal harbiden kral ya :)

Sadece uçak bakıyorum, atıyorum 1000 Euro tutuyor. Bundle ile otel + uçak bakıyorum 1100 euro veriyor :)

Aynen öyle bende expedia'nın extratinde Dalaman havalimanı sorgularına gömüyodum, ucaç bileti sorgulayan hoop benden odayı da alıyodu.

ama inşallah kurtulucam bu sefer turzmden, uzun bir süre tatile bile çıkmak istemiyorum :)

XoR
25-07-2018, 09:12
Aynen öyle bende expedia'nın extratinde Dalaman havalimanı sorgularına gömüyodum, ucaç bileti sorgulayan hoop benden odayı da alıyodu.

ama inşallah kurtulucam bu sefer turzmden, uzun bir süre tatile bile çıkmak istemiyorum :)

Hayatımızı çürüttü soktumunun sektörü :) Neyse ben kurtuldum darısı başına brocum :)

K0213
25-07-2018, 12:10
Hayatımızı çürüttü soktumunun sektörü :) Neyse ben kurtuldum darısı başına brocum :)

valla şu an itibariyle bambaşka bir sektörde girişimciyim artık.
Her türlü iç mimari, yapı & dekorasyon işlerini bana verebilirsin brocum ;)

XoR
25-07-2018, 12:41
valla şu an itibariyle bambaşka bir sektörde girişimciyim artık.
Her türlü iç mimari, yapı & dekorasyon işlerini bana verebilirsin brocum ;)

Uçağı olan tanıdığın varsa parça tedariği ve lojistiğinde yardımcı olurum bende :D

BARR
25-07-2018, 12:42
XoR beyden ben butik tatil tavsiyeleri alıyorum 50euro danışmanlık ücreti alıyor ama sizi yüzlerce euro kar'a geçiriyor. İletişim ben.

Ben de 25euro aracılık ve hizmet ücreti alıyorum.

XoR
25-07-2018, 12:49
XoR beyden ben butik tatil tavsiyeleri alıyorum 50euro danışmanlık ücreti alıyor ama sizi yüzlerce euro kar'a geçiriyor. İletişim ben.

Ben de 25euro aracılık ve hizmet ücreti alıyorum.

Güzel ticaret :D :D

Anıl E.
25-07-2018, 12:57
XoR bi deniz altından video atta ferahlayalım be adam :D

XoR
25-07-2018, 13:00
XoR bi deniz altından video atta ferahlayalım be adam :D

Yarın olsun bi Tbt atarım :D Bayrama gün sayıyorum yenilerini çekmek için :)

Anıl E.
25-07-2018, 13:02

Abi belek'e hiç gitmedim ya bi anlatsana. Konya yolu üzerinden geleceğim,uğranacak görülecek yerler var mı ? Antalya manavgat tarafından mı ilerliyoruz ?

Denizi antalya'dan farksızdır sanırım dalgalı ve bulanık ?

XoR
25-07-2018, 13:13
Abi belek'e hiç gitmedim ya bi anlatsana. Konya yolu üzerinden geleceğim,uğranacak görülecek yerler var mı ? Antalya manavgat tarafından mı ilerliyoruz ?

Denizi antalya'dan farksızdır sanırım dalgalı ve bulanık ?

Kardeşim bende hiç gitmedim Belek tarafına :) Ama haritaya baktığımda Seydişehir > Akseki > Manavgat inişi mantıklı duruyor. Antalya bölgesi açık deniz olması sebebiyle bulanıklık yaşanabiliyor maalesef.

BARR
25-07-2018, 13:20

Haftasonu Kalem Adasından paylaşırım ben de :D

https://imagessl.etstur.com/files/images/hotelImages/TR/51282/l/Kalem-Adasi-Oliviera-Resort-Genel-257641.jpg

Wromm
25-07-2018, 13:27
17 eylül giriş marmaris tatili almıştım keşke wrc takvimine baksaymışım pff..

ayku82
27-07-2018, 16:28
Antalya - Kemer - Fethiye için ultra herşey dahil hangi otelleri tavsiye edersiniz?

sahnnn
30-07-2018, 08:12
Antalya - Kemer - Fethiye için ultra herşey dahil hangi otelleri tavsiye edersiniz?

Kemer için rixos sungate yada ulusoy

Antalya için belek bölgesi, çocuk da var ise limak atlantis deluxe yoksa adam eva

-Murat Özcan-
31-07-2018, 13:08
Bende 15 25 Eylül arası antalya ya gideceğim. Havalar soğur mu acaba yada sıcak bir şekilde rahatça denize girebilir miyim ?

Shadow_Dancer
31-07-2018, 13:40
Uçağı olan tanıdığın varsa parça tedariği ve lojistiğinde yardımcı olurum bende :D

Amerika hattında 777 çalıştırıyorum.. uyar mı ? :)

MK8800
31-07-2018, 14:03
Eylül 2.haftadan itibaren antalya 1 ay yoğun dolu yağışlı gözüküyor hava durumu grubunda öyle yazmıştı B16

B16
31-07-2018, 14:11
Eylül 2.haftadan itibaren antalya 1 ay yoğun dolu yağışlı gözüküyor hava durumu grubunda öyle yazmıştı B16

Aralıklı yağmur ve karla karışık şekilde yağacak. Durum biraz sıkıntılı

PiscocuK
31-07-2018, 14:43
Bayramda Kosova/Priştineye uçup oradan araba kiralayıp Karadağ Dubrovnik Budva vs yapabilirmiyim diye düşünüyorum
ortalama bir maliyet hesaplasak ne çıkar acaba.Türkiye'de bir kaç yer baktım fiyatları uçmuş

XoR
31-07-2018, 16:58
Amerika hattında 777 çalıştırıyorum.. uyar mı ? :)

Ahhh 777 en sevdiğim :D TK cargo MIA üzerinden çok kullanıyoruz elinize sağlık :)

Kahn23
01-08-2018, 23:05
Bayramda Kosova/Priştineye uçup oradan araba kiralayıp Karadağ Dubrovnik Budva vs yapabilirmiyim diye düşünüyorum
ortalama bir maliyet hesaplasak ne çıkar acaba.Türkiye'de bir kaç yer baktım fiyatları uçmuş

Karadağ'dayım ben.Detaylı bilgi veririm sana :=)

PiscocuK
02-08-2018, 07:43
Karadağ'dayım ben.Detaylı bilgi veririm sana :=)

Vallahi süper olur.zaman yaklaşmadan programı yapıp biletleri alayım.Bodrum Antalya otellere bakıyorum UHD seçersen 10 lira. 1 Hafta kapalı kalmaktansa biraz memleket görürüm.

BARR
02-08-2018, 08:19

Arkadaşlarım gitti geçen sene 15 gün çok memnun kaldılar. Detayları İzmire GTI almaya geldiğinde aktarırım yoksa ücretli.

Xor&Ba Turizm Danışmanlık olarak 50Euro alıyoruz. XoR

XoR
02-08-2018, 08:35
Vallahi süper olur.zaman yaklaşmadan programı yapıp biletleri alayım.Bodrum Antalya otellere bakıyorum UHD seçersen 10 lira. 1 Hafta kapalı kalmaktansa biraz memleket görürüm.

Yurt içinde bu paraları vermektense yurt dışı çok daha mantıklı.

Hiç değilse paranın hakkını veren bir servis hizmeti sağlanıyor.

Yazmış olduğum bu teşvik mesajı için +10€ daha ekliyoruz adisyona :D Bar35

Kahn23
02-08-2018, 20:25

Benden tavsiye. İstanbul'dan uçakla Belgrad'a gelin. Ordan araba kiralayıp sırasıyla; Bosna-Karadağ-Arnavutluk-Kosova yapın. Araya Makedonya'da sıkıştırabilirsiniz.

PiscocuK
02-08-2018, 21:46
Benden tavsiye. İstanbul'dan uçakla Belgrad'a gelin. Ordan araba kiralayıp sırasıyla; Bosna-Karadağ-Arnavutluk-Kosova yapın. Araya Makedonya'da sıkıştırabilirsiniz.

Esim kosova vatandasi oyzuden pristine prizren diye rota cizdim. Hala program yok tarih giderek kisaliyor en son istanbulu gezicez gibi duruyor

SekoLive
06-08-2018, 22:44
Bu cuma yada cumartesi istanbuldan bodruma aracıyla gidicek arkadaş varmı?

turbo&quattro
07-08-2018, 05:31
Haftaya Roma ya gidecegim. Mutlaka sunu yap diyeceginiz neler var?

darkred
07-08-2018, 07:40

Yusuf abi, Novano meydanına çok yakın biryerlerde bafetto pizzeria diye bir yer var. Sokak arasında ve çok salaş bir yer. Orada pizza yemeni tavsiye ederim.

Aşk çeşmesinin orada mutlaka italyan dondurmasının tadına bak.

-Aydın-
07-08-2018, 10:25

Ispanyol merdivenlerinin orada Pompi diye tatlici var orayı da denemelisin :)

XoR
07-08-2018, 10:35

Cengiz Ünder'e kokoreç, midye ve çiğköfte götür :D

turbo&quattro
07-08-2018, 17:02
Cengiz Ünder'e kokoreç, midye ve çiğköfte götür :D

Gelseneze lan sizde ��

XoR
07-08-2018, 17:14
Gelseneze lan sizde ��

Sorry boss we are heading to Bodrum :D

turbo&quattro
07-08-2018, 17:20

Eben

10krkt

Shadow_Dancer
07-08-2018, 17:27

euro olmuş comolokko bu müptezel roma diyor..

turbo&quattro
07-08-2018, 17:46

$$$ kazandigim icin sorun yok cnm

XoR
08-08-2018, 08:26

Benjamin Franklin dövmesi yaptırmış yeni :D

mcanx
08-08-2018, 12:25
belgrad a giden var mı? 1 ay önce bir gazla aldık bileti kuzenle şimdi onun işi çıktığından ben tek kaldım, 5 gece 6 gün sıkılır mıyım tek başıma?

Kahn23
08-08-2018, 13:37
belgrad a giden var mı? 1 ay önce bir gazla aldık bileti kuzenle şimdi onun işi çıktığından ben tek kaldım, 5 gece 6 gün sıkılır mıyım tek başıma?

Belgrad'da gezilecek yer var. Ama 2 gün yeter. Kosova ve Arnavutluk yapabilirsin kalan günlerinde.

Anti
08-08-2018, 14:25

Abi standart gezme yerlerini yazmaya gerek yok (colosseo, pantheon, vatican vb.) ama Villa Borghese bahçelerini ve rzv. yaptırarak müzesini de gezmeni tavsiye ederim.

Yemek için çok fazla alternatif var ama That's Amore restoranı listeye kesinlikle al, herşeyi güzel.

Farklı tarz pizza için Pinsere , iyi makarna / home wine için Maccheroni'yi öneririm.

Keeper
09-08-2018, 02:05
Yazılanlar dışında Alfredo ya gidip, alfredo sosunun ilk yapıldığı yerde makarna yemenizi tavsiye ederim

MCN21
09-08-2018, 02:16
Belgrad'da gezilecek yer var. Ama 2 gün yeter. Kosova ve Arnavutluk yapabilirsin kalan günlerinde.

Belgrad güzel ama ufak yer :) Gece hayatını seviyorsan baya hareketli.

-Murat Özcan-
12-08-2018, 20:01
15 30 eylül arası sıcak bölgeler nereleri olur arkadaşlar.

Yıllık izne çıkacağım. Antalya bölgesi sıcak olur mu ?

turbo&quattro
12-08-2018, 20:10
15 30 eylül arası sıcak bölgeler nereleri olur arkadaşlar.

Yıllık izne çıkacağım. Antalya bölgesi sıcak olur mu ?
Gecen sene yaklasik o tarihlerde Turgutreis de kaldim 1 hafta fln hava, deniz cok cok iyiydi.

-Murat Özcan-
13-08-2018, 08:11
Gecen sene yaklasik o tarihlerde Turgutreis de kaldim 1 hafta fln hava, deniz cok cok iyiydi.

Sen biraz daha bodrum tarafın da kalmışsın sanırım abicim.

Ben daha güney de olacağıma göre demek ki havayla ilgili sıkıntı çekmem sanırım.

sahnnn
14-08-2018, 08:52
Antalyanın en iyi zamanıdır eylül sıkıntı çekmezsin denizi falan mis gibi olur

BARR
14-08-2018, 09:09
Dolar almaya newYork'a gidicem fiyatlar ne alemde?

Ertekin
14-08-2018, 09:21
Tatilden yeni geldim. uzun bir gezi yaptık ailecek . heryeri gezdik yaşadık kaldık genel itibariyle karadeniz i baya bi gezdik. yerler:

Çorlu
Düzce
Hoşdere
Bolu
Tosya
Osmancık
Merzifon
Ladik
Samsun
Çarşamba
Terme
Ünye
Fatsa
Tokat
Reşadiye
Çambalı
Kirazalanı
Perşembe
Aybastı
Ordu
Boztepe
Giresun
Trabzon
Beşikdüzü
Akçaabat
Of
Rize
Ardeşen
Çayeli
Çamlıhemşin
Şenyuva
Pokut
Sal
Zilkale
Elevit
İspir
Bayburt
Gümüşhane
Zigana
Sinop
Erfelek
Sarıkum
Ilgaz dağları
Kastamonu
Taşköprü
Melikgazi türbesi
Karabük
Safranbolu
Düzce dönüş
Çorlu

-Murat Özcan-
15-08-2018, 09:24
Antalyanın en iyi zamanıdır eylül sıkıntı çekmezsin denizi falan mis gibi olur

Anladım hocam teşekkür ederim

omR35
05-10-2018, 09:47
İyi günler,
Eşimle aralık başı kısa bi tatil yapma düşüncemiz var.
Trabzon-Rize yapalım istiyorum.1 aralık sabah izmirden çıkıp 5 aralık akşamı dönüş olarak düşündüm.iki kişi gidiş geliş uçak 500 tl gibi.yolcu360 ta bu tarihlerde egea 301 tarzı araç 280 tl günlük 70 tl ye geliyor şuan ödersem.dilek car rental diye bir firma.fiyat çok uygun geldi, güvenilir mi acaba?bilgisi olan, daha önce araç kiralayan var mıdır?
O tarihler de trabzon rize tarafı mantıklı mıdır?hava durumu nasıl olur?egeayla rahatça gezebilir miyiz?ayder vs.yol durumu nasıl olur? Gidelim mi, gtmeyelim mi?gidersek nereleri gezelim nerede yiyip içelim nerede konaklayalım?teşekküdler şimdiden

omR35
05-10-2018, 10:11
Tv de haber izliyorum, 10 dk oldu mesaj atalı, trabzon rize diyeli, haber de trabzon da sel, heyelan, okullar tatil dedi.Doğa bize gelmeyin mi diyor bilemedim :) Söylediğim tarihler de trabzon rize mantıklı olmaz derseniz ne tarafa gitsek keyif alırız?Sahil vs sürekli ege akdeniz de olduğumuzdan doymuş vaziyetteyiz.çok yorucu olmadan 4-5 gün doğa ve tarih içerikli gezi tavsiyeniz ne olur?

Eworen
05-10-2018, 11:23
Kapadokya en güzel yer
Ben nedense kışın daha çok seviyorum şömineli oda olmazsa olmazım extra olarak jakuzi hamam vb odalı bi yer olsa hiç fena olmaz..

rebelh
05-10-2018, 13:19
Kapadokya en güzel yer
Ben nedense kışın daha çok seviyorum şömineli oda olmazsa olmazım extra olarak jakuzi hamam vb odalı bi yer olsa hiç fena olmaz..

postu okuduktan sonra bakmaya başladım aklıma yattı bi haftasonu için
önereceğiniz lokasyon/otel/oda varmıdır?
max 400 tl civarı tek gece çocukla gidilecek
balona binilmeyecek ama sabah kalkıp izlemesi mümkün olan bir yer

Eworen
05-10-2018, 15:13

Güzel soru 2 senedir gitmiyorum ( gidemiyorum çoluk cocuk.. )
En son gittiğimde Kayakapı da kalmıştık çok fantezik değişik bi oteldir meşhur havuzlu odasında kalmak istedik ama doluydu daha öncelerinde ise kışın sakin olduğu için rezervasyon yaptırmadan dolaşa dolaşa beğendiğimiz yerlere gittik dediğim gibi çok sakin olduğu için sıkı pazarlık güzel oluyor..
Çok eşsiz harika oteller mevcut hani dünyada pek örneği görülmeyecek cinsten..
Gezip görülecek yerleri netten bulabilirsiniz ama araç ihtiyacı olacaktır mesafeler hep araçla gidilebilecek şekilde ona göre ayarlama yapın mutlaka..

rebelh
05-10-2018, 16:14
Güzel soru 2 senedir gitmiyorum ( gidemiyorum çoluk cocuk.. )
En son gittiğimde Kayakapı da kalmıştık çok fantezik değişik bi oteldir meşhur havuzlu odasında kalmak istedik ama doluydu daha öncelerinde ise kışın sakin olduğu için rezervasyon yaptırmadan dolaşa dolaşa beğendiğimiz yerlere gittik dediğim gibi çok sakin olduğu için sıkı pazarlık güzel oluyor..
Çok eşsiz harika oteller mevcut hani dünyada pek örneği görülmeyecek cinsten..
Gezip görülecek yerleri netten bulabilirsiniz ama araç ihtiyacı olacaktır mesafeler hep araçla gidilebilecek şekilde ona göre ayarlama yapın mutlaka..

araçla gideceğiz zaten
oteli netten satın almak yerine gidip pazarlıkla mı tutalım?

Wromm
05-10-2018, 16:18

Karlık Evi var Uçhisar bölgesinde. Eşimle 2 kez kalmıştık. Sahibi ve çalışanları çok ilgili bir butik otel. 200-250 civarındaydı 2 sene önce. Tavsiye ederim

rebelh
05-10-2018, 16:33
fiyatlar uçmuş :D
2 otelede baktım biri 700 biri 900 civarı başlıyor
400e falan bulunuyor otel artık beklentiyi biraz düşük tutarım
lokasyon olarak uçhisarı mı öneririsiniz?

BARR
05-10-2018, 16:36
fiyatlar uçmuş :D
2 otelede baktım biri 700 biri 900 civarı başlıyor
400e falan bulunuyor otel artık beklentiyi biraz düşük tutarım
lokasyon olarak uçhisarı mı öneririsiniz?

Kesinlikle Uçhisar. Biz geçen sene ROX'ta kaldık kesinlikle tavsiye ederim bütçenin üzerinde ama dünyadaki en iyi teras ödülü bile var :)

turbo&quattro
05-10-2018, 17:26
Subat ta dogum gunumde Turks and Caicos a giidyorum, daha onceden giden varmidir ;)

Shadow_Dancer
05-10-2018, 20:20
Subat ta dogum gunumde Turks and Caicos a giidyorum, daha onceden giden varmidir ;)

Sefaköy'e gelmiyon mu ? Haruz Tarzzz yeni magaza açmış biraz alışveriş yapardık...

turbo&quattro
05-10-2018, 20:24
Sefaköy'e gelmiyon mu ? Haruz Tarzzz yeni magaza açmış biraz alışveriş yapardık...

Alisverisimi Italyada yaptim cnm.

Shadow_Dancer
05-10-2018, 20:40
Beyler kasım başı Antalya nasıl olur ? Tavsiyesi olan var mı.. Aile ile gidecegim.

turbo&quattro
05-10-2018, 20:56
Beyler kasım başı Antalya nasıl olur ? Tavsiyesi olan var mı.. Aile ile gidecegim.

Vay i.ne hani buraya geliyodun?��

turbo&quattro
05-10-2018, 21:04

Simdi biraz bakinayim dedimde s.k kadar ada haritada yerini bile bulamayiz ama artik ne olduysa 2015 itibari ile Turk pasaportuna vize istiyormus.

TarikS
30-05-2019, 14:51
Bayram tatili geldi yollara düşenler olacaktır :D Son zamanlarda tecrübe edenlere danışmak istediğim bir şey var. Kaş/Kalkan yolları nasıl?

Antalya'ya hiç karadan gitmedim geçen ay Bodrum yapmıştım dolayısıyla aşağıdaki 2 alternatiflerden soldakini Akhisar'a kadar biliyorum sonrası belirsiz

Sağdaki yolu da Kütahya'ya kadar biliyorum, Bozüyük'e kadar iyi de sonrası Kütahya'ya kadar çok gürültülü taşlı yapıda bir yoldu en son sene 2012 falan gittiğimde :)

Polo'mda 205-40-17 lastik var, coiloverlı ve basık olmasına rağmen altı yüksek olsa da çok esneyince lastik çamurluklara sürtüyor. Orijinal 15lik lastikler çok eski o yüzden hiç uğraşmadan gidesim var, hayatta olmaz der misiniz, nolursa olsun 15'e geçip yükselteyim mi? Abidik gubidik köprü geçişleri vs bi anda yol düşük banket oluyor çok esneriz falan derken o kadar yol zaten bitmez diye hızlı gidicem, başıma bela alır mıyım? En son Söğüt, Burdur'dan sonrası çok virajlı batmalı çıkmalı diyorlar

Yarın (cuma) iftar sonrası çıkmayı planlıyoruz çok trafik olmazsa, gece radar olmaz heralde. Haricinde tuzak radar vb. tüyoları olan varsa çok makbule geçer. Ön plakayı da sökebilirim çok jandarma çevirmesi falan olmazsa ama 23 nisan tatilinde bodrum yolunda çok kontrol vardı, kiralık minibüsle hiç durdurmadılar ama filmli lipli falan parlak mavi poloyla çok şansım olmayabilir öyle :D

https://i.imgyukle.com/2019/05/30/kN5N4o.jpg

Balistique
30-05-2019, 15:32
Bayram tatili geldi yollara düşenler olacaktır :D Son zamanlarda tecrübe edenlere danışmak istediğim bir şey var. Kaş/Kalkan yolları nasıl?

Antalya'ya hiç karadan gitmedim geçen ay Bodrum yapmıştım dolayısıyla aşağıdaki 2 alternatiflerden soldakini Akhisar'a kadar biliyorum sonrası belirsiz

Sağdaki yolu da Kütahya'ya kadar biliyorum, Bozüyük'e kadar iyi de sonrası Kütahya'ya kadar çok gürültülü taşlı yapıda bir yoldu en son sene 2012 falan gittiğimde :)

Polo'mda 205-40-17 lastik var, coiloverlı ve basık olmasına rağmen altı yüksek olsa da çok esneyince lastik çamurluklara sürtüyor. Orijinal 15lik lastikler çok eski o yüzden hiç uğraşmadan gidesim var, hayatta olmaz der misiniz, nolursa olsun 15'e geçip yükselteyim mi? Abidik gubidik köprü geçişleri vs bi anda yol düşük banket oluyor çok esneriz falan derken o kadar yol zaten bitmez diye hızlı gidicem, başıma bela alır mıyım? En son Söğüt, Burdur'dan sonrası çok virajlı batmalı çıkmalı diyorlar

Yarın (cuma) iftar sonrası çıkmayı planlıyoruz çok trafik olmazsa, gece radar olmaz heralde. Haricinde tuzak radar vb. tüyoları olan varsa çok makbule geçer. Ön plakayı da sökebilirim çok jandarma çevirmesi falan olmazsa ama 23 nisan tatilinde bodrum yolunda çok kontrol vardı, kiralık minibüsle hiç durdurmadılar ama filmli lipli falan parlak mavi poloyla çok şansım olmayabilir öyle :D

Mavi işaretli güzergahı tavsiye ederim. Ispartaya kadar yol çok temiz asfalt. Ispartadan sonra yer yer bozuk zeminler oluyor ama basık araçla sorun çıkaracak kadar değil. Yoruculuk olarakta en az yoran güzergah budur. Kalkan ve Kaş yollarıda standart şehiriçi yolları gibi sorun yaşamazsın. Radarlar için bişey diyemem ama yolların kalabalık olacağını düşünerek kurallara uyarak gitmeni tavsiye ederim. 1-2 saat için kendinin, sevdiklerinin ve diğer insanların hayatını riske atmaya değmez. Şimdiden iyi yolculuklar.

_opeth
30-05-2019, 19:02

Salda - Fethiye arasındaki yol dışında problem olacağını sanmam. açıkçası 2 sene gittim öyle bir sorun yaşamadım. köprüden geçmek yerine Sakaryadan bilecik yoluna sapabilirsin. çok bir şey değişmiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_L_dUd4C47A

_opeth
30-05-2019, 19:59
Bu bayram Hatay'a gidiyoruz hanımla google amcaya göre rota ankara-aksaray-adana-hatay şeklinde. Alternatif sunacak var ise alabilirim :)

https://eksiup.com/images/46/92/kv209405tqyr.png

Yigit-Y
30-05-2019, 22:52
Bu bayram Hatay'a gidiyoruz hanımla google amcaya göre rota ankara-aksaray-adana-hatay şeklinde. Alternatif sunacak var ise alabilirim :)

Adana 40 derece arkadaşım öğlen story atmıştı.
Gündüz oralarda olmamaya bak derim

_opeth
30-05-2019, 23:09
Adana 40 derece arkadaşım öğlen story atmıştı.
Gündüz oralarda olmamaya bak derim

pazartesi oralarda olacağız mevsim normallerine ineceğini gösteriyor ama yine de sıcak olur illaki

Yigit-Y
31-05-2019, 00:01
Sabaha doğru hataya düşersen İstanbul'dan ona göre çık derim.
Bayramda hicbir yere gitme taraftarı değilim
***** sebeplerden dolayı :)

_opeth
31-05-2019, 07:19
gece 12'de çıkmayı planlıyoruz bakalım.

Victiz
31-05-2019, 10:41
Bu gece İstanbul/Bartın yapacağım fakat İzmit'te yol çalışmasının olduğu ve trafiğin şehir içine verildiği söyleniyor, Yandex'ten yol açık gözüküyor ama bilen var mı acaba?

_opeth
31-05-2019, 10:57
Bu gece İstanbul/Bartın yapacağım fakat İzmit'te yol çalışmasının olduğu ve trafiğin şehir içine verildiği söyleniyor, Yandex'ten yol açık gözüküyor ama bilen var mı acaba?

iki hafta önce Ankaraya gittim asfaltı kazınmış yerler haricinde problem görmedim. İzmit doğu ile batı arasında da şerit genişletme çalışması var ama yine iki şeritten ilerlemeye devam ettiğinden aynı rahatlık veya aynı yoğunluk olmaya devam edecek.

mcanx
31-05-2019, 11:01

geçen hafta perşembe ve cumartesi günü iki kere geçtim, haftaiçi rahattı ama haftasonu 1,5-2 saate yakın yol ayrımına gelmeyi bekledik. Hele ki bayram trafiğini siz düşünün, bence biraz gerilerden eski yola girin işkence olur yoksa.

drago
31-05-2019, 11:28

Tertemiz rota, senerlerdir giderim zaten. Gri alternatife girmeyi düşünmeyin bile.

Alternatif olsun diye aksaray'dan sonra ücretsiz otobana girmemezlik falan da etmeyin, ulukışla çok rezalet oluyor. (Ben fantazi olsun diye yapmıştım, pozantıya kadar eziyet oldu)

Yine belki alternatif olsun diye ceyhana gelmeden otobandan çıkıp eski yoldan (duble yoldan) gidebilirsiniz, ama radar falan olabilir, gerçi yolu da bir miktar kısaltır.

_opeth
31-05-2019, 12:56
geçen hafta perşembe ve cumartesi günü iki kere geçtim, haftaiçi rahattı ama haftasonu 1,5-2 saate yakın yol ayrımına gelmeyi bekledik. Hele ki bayram trafiğini siz düşünün, bence biraz gerilerden eski yola girin işkence olur yoksa.

Valla İzmit'te D100'de kurtarmayabilir üstten Şekerpınar üzerinden Kandıra bile yapmak gerekebilir. Geceleri genelde daha sakin olur tabi.

Tertemiz rota, senerlerdir giderim zaten. Gri alternatife girmeyi düşünmeyin bile.

Alternatif olsun diye aksaray'dan sonra ücretsiz otobana girmemezlik falan da etmeyin, ulukışla çok rezalet oluyor. (Ben fantazi olsun diye yapmıştım, pozantıya kadar eziyet oldu)

Yine belki alternatif olsun diye ceyhana gelmeden otobandan çıkıp eski yoldan (duble yoldan) gidebilirsiniz, ama radar falan olabilir, gerçi yolu da bir miktar kısaltır.

ceyhandaki otoban yap-işlet devret değilse bayramda beleş olur diye düşünüyorum ondan dolayı gidişi en azından riske etmek istemem de dönüşte geze geze döneceğiz bakalım.

_opeth
31-05-2019, 13:00
https://eksiup.com/images/21/22/2o21513xabs8.png

yolun tek eğlenceli kısmı burası olacak gibi. 4 yaşımdan beri hemen hemen her sene İstanbul-Datça yaptığımızdan virajlara çok alıştım düz yol sevmiyorum :)

emre55
31-05-2019, 15:47
Bayramın 1. günü itibariyle ege akdeniz tarafında 3 yada 4 kişi herşey dahil biyer bakıyoruz, öneriler tavsiyeler varmı ? herşey dahil olmasa da olur rakamına göre.

aklımızda ölüdeniz var şuanlık ama yer seçemedik.

akucukdogan
31-05-2019, 16:13

Aynı yolu istanbuldan başlamak üzere bende gideceğim sizden tek farkım benim varış mersin hatta aynı saatlerde çıkmayı düşünmüşüz :)

63owen63
31-05-2019, 16:31

Harita'daki rota harici bir yol kullanmayın, senelerdir bu rotayı kullanır gider gelirim. Dikkat edilmesi gerekenleri yazıyorum

1- Sakarya civarı sapanca, akyazıya çıkışına bölgesinde bir epey bir süre düzlükte yol alcaksınız, orada sık sık otoyol radarı kurulabiliyor.
2- Ankaraya girmeden gölbaşına yöneleceksiniz, şehir içine girmeyin çevre yolundan takip edin (navi açık olursa yönlendirecektir)
3- Gölbaşından sonra, aksaraya yol alırken sağ tarafınızda tuzgölü kalacak, tesis var bitane, tabelası vs olur, orada mutlaka bi 15 dk durun keyfini alın.
4- Tuz gölünden sonra özellikle aksaray polisi çok tetikte,hem giriş hem çıkış 10-15 km çapında radar olabilir.
5- İlerde karşısınıza otoyol çıkacak, pozantıya doğru normal yolu kullanmak yerine otoyola girin, normal yol berbattır.
6- Adana batı'da otoyol ücreti keser, sonrası adana çevre yolu olarak ücretsiz kullanılıyor, normal yola girmeyin,otoyoldan devam..
7-Ceyhan gişelerde tekrardan ücretliye dönecek yol, yine çıkmayın devam edin,normal yolda ceyhan bölge trafik hem radar kuruyor hem de çok ışık var.
8- Osmaniyeye 15 km kala, iskenderun ayrımı olacak yine otoyoldan çıkmadan devam etmenizi tavsiye ederim, iskenderun çıkışına kada otoyol zaten, normal yol da çok fazla yazlıkçı,bahçeçi,kamyon vs olur + yol ezilimş yer yer çok sekersiniz.
Hayırlı yolculuklar :)

_opeth
31-05-2019, 20:39
Harita'daki rota harici bir yol kullanmayın, senelerdir bu rotayı kullanır gider gelirim. Dikkat edilmesi gerekenleri yazıyorum

1- Sakarya civarı sapanca, akyazıya çıkışına bölgesinde bir epey bir süre düzlükte yol alcaksınız, orada sık sık otoyol radarı kurulabiliyor.
2- Ankaraya girmeden gölbaşına yöneleceksiniz, şehir içine girmeyin çevre yolundan takip edin (navi açık olursa yönlendirecektir)
3- Gölbaşından sonra, aksaraya yol alırken sağ tarafınızda tuzgölü kalacak, tesis var bitane, tabelası vs olur, orada mutlaka bi 15 dk durun keyfini alın.
4- Tuz gölünden sonra özellikle aksaray polisi çok tetikte,hem giriş hem çıkış 10-15 km çapında radar olabilir.
5- İlerde karşısınıza otoyol çıkacak, pozantıya doğru normal yolu kullanmak yerine otoyola girin, normal yol berbattır.
6- Adana batı'da otoyol ücreti keser, sonrası adana çevre yolu olarak ücretsiz kullanılıyor, normal yola girmeyin,otoyoldan devam..
7-Ceyhan gişelerde tekrardan ücretliye dönecek yol, yine çıkmayın devam edin,normal yolda ceyhan bölge trafik hem radar kuruyor hem de çok ışık var.
8- Osmaniyeye 15 km kala, iskenderun ayrımı olacak yine otoyoldan çıkmadan devam etmenizi tavsiye ederim, iskenderun çıkışına kada otoyol zaten, normal yol da çok fazla yazlıkçı,bahçeçi,kamyon vs olur + yol ezilimş yer yer çok sekersiniz.
Hayırlı yolculuklar :)

eyvallah sağolasın. hem orjinal dışı lastik kullanmamdan, hem de km'ye sürekli bakmamdan hız llimitlerine uyarak gidiyorum. Tuzak yer olmazsa problem yaşamam diye düşünüyorum. otoban 130 duble yol 120 dışına pek çıkmam.

_opeth
01-06-2019, 16:07
Hah bu arada gece çıkacağımdan Ankara içi sakin olacaktır aynı zamanda gazım da Ankaraya gidince bitmiş olacağından Ankara Kapısından geçip ucuz lpg alıp yola devam etmeyi planlıyorum. Otoban tarafında ucuz lpg yoktur değil mi?

korkmazz
02-06-2019, 03:05
Temmuz’un 22 sinde 2 kişi tatil planlıyorum Alanya ve Belek arasında kaldım Bodrum’a 4-5 senedir gidiyorum farklı bir yer olsun istiyorum en önemli kriterim denizin temiz olması sizce hangisini tercih etmeliyim.birkaç günde otelin haricinde bireysel gezmeyi planlıyorum pansiyonda felan kalırım diye düşünüyorum yardımınız için şimdiden teşekkür ederim :)

_opeth
02-06-2019, 09:29
https://eksiup.com/images/18/73/9x23062qrf6b.png

Şu bolgeden dolayı Kartepe cikisina kadar d100den devam edeceğiz gibi. Yoğunluğu hiç azalmadi namissiz

Sezgin
02-06-2019, 10:26
Eskisehir de nerede kalmali ne yapilmali merkeze uzak veya yakin yerlere nereler oluyor var mi soyle oralari bilen biri :)

emresener
02-06-2019, 18:33
Tatilciler henüz gelmediler.
Fethiye - Dalaman - köyceğiz sakin durumda

-Murat Özcan-
02-06-2019, 20:11
Bende bayramdan sonra Antalya bölgesine gideceğim inşallah.

Ama geçen seneye göre otel fiyatları ciddi anlamda değişmiş bakalım uygun yollu düzgün bir yer bulursak tercih edeceğiz..

korkmazz
03-06-2019, 03:35
Bende bayramdan sonra Antalya bölgesine gideceğim inşallah.

Ama geçen seneye göre otel fiyatları ciddi anlamda değişmiş bakalım uygun yollu düzgün bir yer bulursak tercih edeceğiz..

Aslında 3-4 ay önceden almak lazım tatilleri haybeye 500-1000 lira fazla fiyat çıkıyor :)

Daima Biz Hotel Ozellikleri ve Fiyatları TatilBudur (https://www.tatilbudur.com/daima-biz-hotel) Burayı gözüme kestirdim ama daha önce giden yorum yapabilecek var mıdır ?

snan1910
03-06-2019, 07:15
Aslında 3-4 ay önceden almak lazım tatilleri haybeye 500-1000 lira fazla fiyat çıkıyor :)

Daima Biz Hotel Ozellikleri ve Fiyatları TatilBudur (https://www.tatilbudur.com/daima-biz-hotel) Burayı gözüme kestirdim ama daha önce giden yorum yapabilecek var mıdır ?

Mayısın ilk haftasında 2 ay önce aldığım tatile 1000tl indirim geldi, benim fiyatı da güncellemek zorunda kaldılar.

halili
03-06-2019, 08:50
eyvallah sağolasın. hem orjinal dışı lastik kullanmamdan, hem de km'ye sürekli bakmamdan hız llimitlerine uyarak gidiyorum. Tuzak yer olmazsa problem yaşamam diye düşünüyorum. otoban 130 duble yol 120 dışına pek çıkmam.

Ben ankara ya e-5 den giderken kazan girişinde rampa aşağı radarı gördüğüm halde 80 le ceza yedim .Onun için limiti 10 km daha düşürmek lazım.Zoruma gidende frenle insem dibimde biten büyük araçlar.sola atsan yavaşsın.sağda büyük araçlar.

KARALOM
03-06-2019, 10:53
Eskisehir de nerede kalmali ne yapilmali merkeze uzak veya yakin yerlere nereler oluyor var mi soyle oralari bilen biri :)

merhaba bir eskişehirli olarak merkezi ve gezilcek yerleri söyleyebilirim otellerinde hiç kalmadım

=oteller=

-ada life var tam adalarda sabaha kadar acık barı eskişhirin göbeginde diyebilirim heryere yürüyerek gidebilirsiniz (otopark arkasında katlı otoparklar var)

-ibis var barlar sokagının başında doktorlar caddesinde otoparkı var

-tasigo hotel var şehrin üstünde havuzu otoparkı var odunpazarı bölgesini yürüyerek gezebileceginiz bir konumda

-capella otel var alt katında ölümüne köz getir kardeşşlerin oldugu bir yer merkeze yakın

-abacı konak otelleri var eski tarz odunpazarı evlerinden konseptleri var müzelere yakın

=ney yapmalı=

sabah adalarda kahvaltı,öglen odunpazarında gezinti,akşam üstü park bahceler,gece mekanlar

=mekanlar=

adalarda salaş ama su kenarı seçkin restorant,eger meze seviyorsanız körkamil,biraz klas olsun derseniz mezze

-hunger(yemekleri),varuna kantin(f/p),dublin(bahcesi cok iyi),little kitchen(pizza) alternatif mekanlar bunlar

not: yaşadıgım şehri cok severim ama cok büyük bir beklentisiniz olmasın gelirken

konsantre bir kent ögrencisi,gece hayatı,müzeleri ve parkları cok güzel

kesinlikle kanlıkavak ve sümer parkların gidin arabada sandalyeniz olsun porsuk kenarında 1-2 saat akşam üstü geçirin derim

-Murat Özcan-
03-06-2019, 11:07

İşim gereği önceden plan yapamıyorum. Keşke yapabilsem dediğiniz gibi boşuna fazladan para veriyoruz.

Otel güzele benziyor su parkı falan hareketli olur sanırım.

Bende o bölgede bir yere gelecem bakalım

Mayısın ilk haftasında 2 ay önce aldığım tatile 1000tl indirim geldi, benim fiyatı da güncellemek zorunda kaldılar.

Güzel denk gelmiş keyfini sürün hocam..

Sezgin
03-06-2019, 14:32
merhaba bir eskişehirli olarak merkezi ve gezilcek yerleri söyleyebilirim otellerinde hiç kalmadım

=oteller=

-ada life var tam adalarda sabaha kadar acık barı eskişhirin göbeginde diyebilirim heryere yürüyerek gidebilirsiniz (otopark arkasında katlı otoparklar var)

-ibis var barlar sokagının başında doktorlar caddesinde otoparkı var

-tasigo hotel var şehrin üstünde havuzu otoparkı var odunpazarı bölgesini yürüyerek gezebileceginiz bir konumda

-capella otel var alt katında ölümüne köz getir kardeşşlerin oldugu bir yer merkeze yakın

-abacı konak otelleri var eski tarz odunpazarı evlerinden konseptleri var müzelere yakın

=ney yapmalı=

sabah adalarda kahvaltı,öglen odunpazarında gezinti,akşam üstü park bahceler,gece mekanlar

=mekanlar=

adalarda salaş ama su kenarı seçkin restorant,eger meze seviyorsanız körkamil,biraz klas olsun derseniz mezze

-hunger(yemekleri),varuna kantin(f/p),dublin(bahcesi cok iyi),little kitchen(pizza) alternatif mekanlar bunlar

not: yaşadıgım şehri cok severim ama cok büyük bir beklentisiniz olmasın gelirken

konsantre bir kent ögrencisi,gece hayatı,müzeleri ve parkları cok güzel

kesinlikle kanlıkavak ve sümer parkların gidin arabada sandalyeniz olsun porsuk kenarında 1-2 saat akşam üstü geçirin derim
Muhtesem bi anlatim olmus valla ellerine saglik :) ben aslinda senna cityde kalmak istiyordum ama yer yokmus. Oyuzden ibis de kalacagiz ve ibisin lokasyon olarak eglence kisimlarina yakin oldugunu bilmiyordum iyi oldu bu :) cok teskekkur ettim.

korkmazz
04-06-2019, 01:36
Bu otel yorumlarına bir türlü anlam veremiyorum bir yerde arşa çıkarıyorlar yorumlarda diğerinde yerin dibine sokuyorlar hangisine güvenicez şaşırdım valla :):)

-Murat Özcan-
05-06-2019, 16:35
Bu otel yorumlarına bir türlü anlam veremiyorum bir yerde arşa çıkarıyorlar yorumlarda diğerinde yerin dibine sokuyorlar hangisine güvenicez şaşırdım valla :):)

Ben onların zaman zaman sahte olduğunu yada otelin kendisinin bir şekilde birilerine yaptırdığını bile düşündüm..

_opeth
06-06-2019, 16:00
Pazar akşamı 6'da yola çıkınca fazla yoğunluk yaşamadan iftar zamanı yol alarak devam ettik. Ankara'da içeri girip gaz alıp devam ettik, yandex de zaten içeriden gitmemi söylüyordu. Gölbaşından Pozantıya kadar dümdüz ve ıssız yol baya sinir bozucu idi. Pozantı'da mola verip uyuduk. Sabah kalkıp Adana tem'e çıktığımızda Adan içerisinde tüneli geçince Hastaneler kavşağından içeri girerek Pakfırın Barajyolu şubesinde kahvaltımızı yapıp otobana geri geçip Hatay'a geçtik. Hatay iyi geçti.

Dönüşü de aynı yol üzerinden giderken Ankara'da yandex tem'i gösterdi. Tem'de giderken Aşti tabelasından sapıp yaşamkent starbucks'da kahve ve benzinlikte lpg alımı gerçekleştirip geri yola çıktık. Yandex Temde Kocaeli çıkışından çıkarıp önce d100 kocaeli içinde ise yan yolu tarif etti sonra d100'den de devam ederek bir tek yakın zamanda gerçekleşen piyade okulu kavşağındaki kazada durmak zorunda kaldık onun dışında iyi geçti. Dönüşü sabah 10 gibi yapıp gece 12.30'da eve vardık.

bugün de üzerindeki böcekleri temizletmeye yıkamaya götürdüm.

devil_berk22
09-06-2019, 14:21
Ben sarozdayım erikli kendi yazlığımız var 30 senedir olduğu gibi yine oradayım

TarikS
10-06-2019, 14:46

Kendi postumdan cevaplayayım,

- Basık arabayla gidilmez, çok esnemeli yerler var, ya aşırı sert olcak hiç esnemicek ya da altta pay olması lazım :) Coilleri yükseltmiştim önden arkadan -4cm modunda gittim ama arabanın altı yüksek olduğu için hiç sıkıntı olmadı. Yüksekken konfor da iyiydi kimse şikayetçi olmadı hatta virajlı kısımlarda halen keyifliydi.

- Radar derdi yok, genelde hep uyarı tabelası sonrası konumlanmışlar, çoğunda da ya çakar ya tepe lambası açıktı. Tuzağa düşürmekten ziyade caydırıcı olmaya yönelik kontroller vardı.

Cuma geceyarısına doğru çıkıp her istediğimizde dura dura 9 saatte gittik Kalkan'a. bayram ertesi cumartesi öğlen çıkıp da osmangaziden 10 saatte döndük yolda yemek molasıyla vs. Her fırsatta 140-150 hızlarda gittim geldim tabii onun payı var.

Ek bilgi, 3 kişiyle gazlamalı kullanım şeklinde 6.5 litre yaktı 1.2TSi Polo, yazılımlı. İstanbulda uzun ortalamam 5.5'ken üzdü ama hızlı kullanım için iyi yine.

delyyy
10-06-2019, 14:54
Hazır konusu varken bilenlere danışayım.

1-5 Temmuz arası Alanya tarafında kötü bir otelde rezervasyonum vardı ve iptal ettim.
Otelin yeni açıldığı söyleniyordu fakat revize edilmiş ve halen tadilatı devam eden bir otelmiş, yorumlar ve fotoğraflar felaket :)

Neyse.
Yine aynı tarih aralığında (İzmir çevresi olabilir) denize girilebilir, (mümkünse hemen derinleşmeyen deniz ve kum plajı olan) aç kalınmayacak ve 3000-TL'yi geçmeyecek her şey dahil konseptinde otel tavsiyelerinize açığım.
Ya da 2. seçenek olarak mantıklı ücretlerde yine aynı bölgede ev bakabilirim. Bölge önerilerine de açığım.
Önemli not: 2 yaşında bir adet bebe ile gidilecek.

rebelh
10-06-2019, 15:12
Hazır konusu varken bilenlere danışayım.

1-5 Temmuz arası Alanya tarafında kötü bir otelde rezervasyonum vardı ve iptal ettim.
Otelin yeni açıldığı söyleniyordu fakat revize edilmiş ve halen tadilatı devam eden bir otelmiş, yorumlar ve fotoğraflar felaket :)

Neyse.
Yine aynı tarih aralığında (İzmir çevresi olabilir) denize girilebilir, (mümkünse hemen derinleşmeyen deniz ve kum plajı olan) aç kalınmayacak ve 3000-TL'yi geçmeyecek her şey dahil konseptinde otel tavsiyelerinize açığım.
Ya da 2. seçenek olarak mantıklı ücretlerde yine aynı bölgede ev bakabilirim. Bölge önerilerine de açığım.
Önemli not: 2 yaşında bir adet bebe ile gidilecek.

eylül dönemi için çocuğa uygun orta halli bir otel tavsiyesi varsa bende alırım
geçen senelerde buradan bir tavsiye ile amaraya gitmiştik çok memnun kalmıştık sonra amaranın fiyatlar 3 katına çıktı :D

Tunacan
10-06-2019, 20:40
eylül dönemi için çocuğa uygun orta halli bir otel tavsiyesi varsa bende alırım
geçen senelerde buradan bir tavsiye ile amaraya gitmiştik çok memnun kalmıştık sonra amaranın fiyatlar 3 katına çıktı :D

Çocuklu otel için fethiye sentidoyu tavsiye ederim.
Temiz ve acayip lezzetli yemekleri var..

rebelh
19-06-2019, 13:24
kaş bodrum vs tarafında havuzlu villa kiralamaya döndü iş
daha önce kiralayıp memnun kalan, tavsiye edecek olan var mı?
2 ya da 3 aileyiz

berkaym
19-06-2019, 13:30
2 ya da 3 aileyiz

bütçe nedir ? bodrum torbada 3+1 villa var her odada duş wc var. fiyatları ve detayları sitede yazıyo linki bıraktım.

Greenlife Villaları, Fiyatlar (http://www.greenlifebodrum.com/tr-rates.asp)

berkaym
19-06-2019, 13:31
edit yok bahsettiğim ev c tipi. diğerlerinin detayını bilmiyorum farklı olabilir.

rebelh
19-06-2019, 13:48
bütçe nedir ? bodrum torbada 3+1 villa var her odada duş wc var. fiyatları ve detayları sitede yazıyo linki bıraktım.

Greenlife Villaları, Fiyatlar (http://www.greenlifebodrum.com/tr-rates.asp)

bütçe eylül ayı için evin durumuna göre haftalık 4000-7500 arası

TarikS
19-06-2019, 13:57
2 ya da 3 aileyiz

Villa Fuşya - Kalkan Kiralık Villa (https://www.kalkanvillalari.com/villa-fusya/)

Ramazan Bayramı'nda bu villada kaldık 6 arkadaş, 8 oluruz diye planlayıp erkenden rez yapmıştık artık. :D 8500'e ayarladık.

Ev sıfırdı o konuda bir sorun yaşamadık, su elektrik vs sorunsuzdu. Aşırı büyüktü, evin dar gelebilecek hiçbir yeri yok. Çok rahat ettik.

Günde 1-2 tane örümcek çıkabiliyor perdede tavanda falan, yerlerde yok neyse ki. :D İlk gece görevli arkadaşı çağırdık kızlar bağırıp çağırınca ama baktık viledayla vurup öldürüyor sonra ihtiyaç olmadı kendi işimizi kendimiz gördük :D

Sitenin en tepesinde villa olduğu içimn orman içinde olduğundan normal gördük o kadarını da. Daha tepede bir ev olmaması da bir konfor unsuru. Hemen bitişiğinde bir villa daha var ama kimseyle yüz-göz olmuyorsunuz.

Kısaca tavsiye edebilirim. Sitenin içinde yollar kötü ama engebe çok yok, 205/40 lastikli coilli arabamla sıkıntı yaşamadım. Kalkan merkezden eve servis yapan tekel de var, sitenin kendi içinde havuzbaşı restoranı var oradan da yemek içecek vs makul fiyatlara geliyor.

rebelh
19-06-2019, 14:04
Villa Fuşya - Kalkan Kiralık Villa (https://www.kalkanvillalari.com/villa-fusya/)

Ramazan Bayramı'nda bu villada kaldık 6 arkadaş, 8 oluruz diye planlayıp erkenden rez yapmıştık artık. :D 8500'e ayarladık.

Ev sıfırdı o konuda bir sorun yaşamadık, su elektrik vs sorunsuzdu. Aşırı büyüktü, evin dar gelebilecek hiçbir yeri yok. Çok rahat ettik.

Günde 1-2 tane örümcek çıkabiliyor perdede tavanda falan, yerlerde yok neyse ki. :D İlk gece görevli arkadaşı çağırdık kızlar bağırıp çağırınca ama baktık viledayla vurup öldürüyor sonra ihtiyaç olmadı kendi işimizi kendimiz gördük :D

Sitenin en tepesinde villa olduğu içimn orman içinde olduğundan normal gördük o kadarını da. Daha tepede bir ev olmaması da bir konfor unsuru. Hemen bitişiğinde bir villa daha var ama kimseyle yüz-göz olmuyorsunuz.

Kısaca tavsiye edebilirim. Sitenin içinde yollar kötü ama engebe çok yok, 205/40 lastikli coilli arabamla sıkıntı yaşamadım. Kalkan merkezden eve servis yapan tekel de var, sitenin kendi içinde havuzbaşı restoranı var oradan da yemek içecek vs makul fiyatlara geliyor.

bayrama 8500 çok iyi fiyat hatta yaz dönemi 9000 görünüyor o bile iyi ama eylül sonu 7000 çok sanki
bu villa sitelerinin airbnb gibi dizayn etmeleri lazım kendilerini tarih girince o tarihlerde müsait olan villaları göstermeleri lazım
sitelerden bakınca 3. villadan sonra bayıyor
bu siteden mi yaptınız kiralamayı?

berkaym
19-06-2019, 14:05
bütçe eylül ayı için evin durumuna göre haftalık 4000-7500 arası

6250'ye geliyor haftalık fiyat eylülde. 2 aile olursa a yada b tipi tercih edip fiyat düşürebilirsiniz.

TarikS
19-06-2019, 14:14
bayrama 8500 çok iyi fiyat hatta yaz dönemi 9000 görünüyor o bile iyi ama eylül sonu 7000 çok sanki
bu villa sitelerinin airbnb gibi dizayn etmeleri lazım kendilerini tarih girince o tarihlerde müsait olan villaları göstermeleri lazım
sitelerden bakınca 3. villadan sonra bayıyor
bu siteden mi yaptınız kiralamayı?

Evet sitedeki numaradan ulaşabilirsiniz. Geçen sene de görüşmüştük ama bu seneye kısmetmiş.

Söylediğiniz şey bizim de aklımıza geldi uğraşsak güzel bir iş çıkabilir çünkü bu işe rağbet günden güne artıyor. Tatil köylerine, her şey dahil otellere gitmek her geçen gün daha çok cep yakıyor.

Biz unuttuk yıllardır otele falan gitmeyi. Ev/villa tutup istediğimiz zamanlarda dışarda yiyip içiyoruz onun dışında evde atış serbest hem rahat hem ekonomik oluyor

rebelh
19-06-2019, 14:21
Evet sitedeki numaradan ulaşabilirsiniz. Geçen sene de görüşmüştük ama bu seneye kısmetmiş.

Söylediğiniz şey bizim de aklımıza geldi uğraşsak güzel bir iş çıkabilir çünkü bu işe rağbet günden güne artıyor. Tatil köylerine, her şey dahil otellere gitmek her geçen gün daha çok cep yakıyor.

Biz unuttuk yıllardır otele falan gitmeyi. Ev/villa tutup istediğimiz zamanlarda dışarda yiyip içiyoruz onun dışında evde atış serbest hem rahat hem ekonomik oluyor

bu konuda kaş tarafı cidden iyi biz şimdi gidersek 2 bebekli aile gidicez 2 bebekle otel bile yorucu olabiliyor hadi odaya gideyim desen bazı otellerde golf arabasına binmen gerek

makif84
19-06-2019, 14:34
bu konuda kaş tarafı cidden iyi biz şimdi gidersek 2 bebekli aile gidicez 2 bebekle otel bile yorucu olabiliyor hadi odaya gideyim desen bazı otellerde golf arabasına binmen gerek

Hocam bebekli aile için bana göre otel bir nimet.Bizim yazlık olmasına rağmen denize git orada duş aldır eve gel barbekünle uğraş ,alışverişle filan vakit kaybı hergün ne yesem derdi.Hadi sen büyüksün ne olsa yersin ama bebekle olmuyor. Ama otelde yemeğin hazır uğraşmıyosun. Çocukla daha fazla vakit geçirebiliyosun. Bebişler kaç yaşında bilmiyorum ( bu arada Allah Bağışlasın) kesinlike otel tercih ederim.

rebelh
19-06-2019, 15:21
Hocam bebekli aile için bana göre otel bir nimet.Bizim yazlık olmasına rağmen denize git orada duş aldır eve gel barbekünle uğraş ,alışverişle filan vakit kaybı hergün ne yesem derdi.Hadi sen büyüksün ne olsa yersin ama bebekle olmuyor. Ama otelde yemeğin hazır uğraşmıyosun. Çocukla daha fazla vakit geçirebiliyosun. Bebişler kaç yaşında bilmiyorum ( bu arada Allah Bağışlasın) kesinlike otel tercih ederim.

şöyle söyliim normal yazlığa bende karşıyım ama eğer özel havuzlu villa olacaksa otele göre tercih ederim çünkü bütün bir haftayı akşamlar hariç evin alanında geçirmeyi düşünüyorum o yüzden git denizde duş al havlu taşı kamp sandalyelerini indir derdi yok mutfak 2 adım arkamda
bizim çocuk 2 buçuk yaşında arkadaşın ki 5 aylık olacak, arkadaşın ki hala anne sütü devam eder bizim ki de biz ne yesek onu yiyor artık yeterki su olsun ona
oteller2 senedir değmeyecek pahalılıkta hanımlar ztn sınırlı alkol tüketiyor e bende tüm alkollerimi kendim yapabiliyorum o yüzden her şey dahil gibi bir şey olur benim için :D

AşkınS.
06-07-2019, 19:29
Güncel

Antalya alanya kaş 3lüsünde fp oranı yüksek,eğlenceli otel tavsiyesi olan var mıdır

AşkınS.
06-07-2019, 19:33

Bu otele gittiniz mi acaba bende baktım ama yorumlar karışık biri çok iyi demiş diğeri berbat demiş. Gidene sormak lazım

Arda_7
06-07-2019, 21:16
Antalya kaşda eşimle villa kiralamayı düşünüyoruz. Tatilvillam diye bir site bulduk .Bunun dışında onerebileceginiz SİTE varmıdır. Minimum 5 gece veriyorlar.Biz 3 gece konaklamak istiyoruz.Alternatiflerinizi bekliyorum.

TolgaUs
06-07-2019, 21:38
Antalya kaşda eşimle villa kiralamayı düşünüyoruz. Tatilvillam diye bir site bulduk .Bunun dışında onerebileceginiz SİTE varmıdır. Minimum 5 gece veriyorlar.Biz 3 gece konaklamak istiyoruz.Alternatiflerinizi bekliyorum.

Dostum Kaş Kiralık Villa Fiyatları sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/kiralik-villa/antalya-kas) varken 3. parti sitelere hiç gerek yok vallahi.

Arda_7
06-07-2019, 21:43
Dostum Kaş Kiralık Villa Fiyatları sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/kiralik-villa/antalya-kas) varken 3. parti sitelere hiç gerek yok vallahi.

Sahibindeki ilanlarda o sitelerin zaten. Ben villalarin asıl sahiplerine de ulaştım. Kiraya verdiğim firmayla görüşün diyor. Kaşda ki bütün villalar firmalar tarafindan sahiplerinden alınarak kiralaniyor.

badurmaz
06-07-2019, 21:45

Airbnb'ye de bakmanızı öneririm; güzel alternatifler olabilir.

Grimlord
06-07-2019, 22:50
Kaş tarafı için fazla tuzlu olmayan mekan tavsiyesi alabilirim ben de, bu gece yola çıkacağım

korkmazz
07-07-2019, 20:07
Bu otele gittiniz mi acaba bende baktım ama yorumlar karışık biri çok iyi demiş diğeri berbat demiş. Gidene sormak lazım

Ayın 22 sinde gidiyorum hocam iyi veya kötü yorumları yazarım siz henüz gitmemiş olursanız. İki kişi 4450 lira gibi bir fiyata aldım Pazartesi giriş Cumartesi çıkış
Bir kişi daha eklenme durumu var bize alternatif olarakta şurayı düşünüyorum
Crystal Aura Beach Resort Spa Otel (https://www.tatilsepeti.com/crystal-aura-beach-resort-spa?ara=oda:3;tarih:22.07.2019,27.07.2019;musait:t rue&filtreler=pansiyon:ultraherseydahil;siralama:puan; yon:desc&RT=5#)

AyBEROZ
07-07-2019, 20:44
Hayatımın en güzel tatil planıydı ..Gerçekleşti ve çok memnunum Sırada Gap turu var.

https://www.youtube.com/watch?v=cSihkn9amiM

gökan
07-07-2019, 20:55
kaşı vs talan ederim her yıl kaş çok pahalı bir tatil yeri ama beach derseniz çınarlar beach uygun giriş ücreti yok yediğini içtiğini öduyorsun deniz mükemmel kalıcak yer lüx aramayın pansıyonlar bile gayet ıyı meyhane tarzı yer cok ve aşırı pahalı yemek konusunda biraz sıkıntılı yer

Year One
07-07-2019, 22:09
kaşı vs talan ederim her yıl kaş çok pahalı bir tatil yeri ama beach derseniz çınarlar beach uygun giriş ücreti yok yediğini içtiğini öduyorsun deniz mükemmel kalıcak yer lüx aramayın pansıyonlar bile gayet ıyı meyhane tarzı yer cok ve aşırı pahalı yemek konusunda biraz sıkıntılı yer

3-4 yıl öncesine kadar Kaş çok iyiydi de Çeşme den Bodrum dan usananlar Kaş a yöneldi. malesef gelen paralı ''marmara bölgesi'' zenginleri yüzünden orasıda uzun sürmez Çeşme ayarına dönecek.

GurolKara
07-07-2019, 22:40
Bizde 3 bekar tatil için eylül ayını seçtik varsa önerileriniz alabilirim teşekkürler

997TT
07-07-2019, 22:58
Yarından ıtıbaren 3 gun alanya, sonra eylul e kadar Bodrum...

EnesAksu
08-07-2019, 07:29
arkadaşlar 21 temmuz 4 ağustos arası gümbet isis otelde olacağım dönüşte güzergah üzerinde kesinlik uğra gez ye dediğiniz neler var :)

-Murat Özcan-
09-07-2019, 20:53
Bende haftaya çıkıyorum kısmetse 15-22 Temmuz arası Bodrum-Fethiye-Marmaris arası kız arkadaşımla gidebileceğim her şey dahil uygun bir otel arıyorum arkadaşlar acil tavsiye bekliyorum hala yer bulamadık..

Birkan61
09-07-2019, 21:56
Ekim 5de düğünüm var, haliyle ekim 6 antalyadayım ��

O dönem havalar - deniz nasıl oluyor?

Villa kiraladım 1 haftalık, içerde ısıtmalı havuzu olan ayarladm ama eve mi tıkılıp kalcaz dışarıda full gezermiyiz onun planlamasındayım :D

TolgaUs
09-07-2019, 22:32
Kendimi gördüm. Gereksiz bi kaç gün.

https://youtu.be/XEWTgkzOzHU

turbo&quattro
10-07-2019, 05:04
The Edition Bodrum da 129euro rez yaptim gecelik. Daha onceden burada kalan varmi?

Arda_7
10-07-2019, 05:31
Ekim 5de düğünüm var, haliyle ekim 6 antalyadayım ��

O dönem havalar - deniz nasıl oluyor?

Villa kiraladım 1 haftalık, içerde ısıtmalı havuzu olan ayarladm ama eve mi tıkılıp kalcaz dışarıda full gezermiyiz onun planlamasındayım :D

Hocam nerden kiraladin . Benimde aynı ay planım var .

TarikS
10-07-2019, 16:20
The Edition Bodrum da 129euro rez yaptim gecelik. Daha onceden burada kalan varmi?

Ben bugün giriş yaptım 3 gün buradayım, 129 euro nasıl bir fiyat ya oha çok uygunmuş mevcut internet sitelerindeki vs fiyatlara göre

Otel muhteşem valla denizi olsun a'dan z'ye her türlü hizmetiyle, memnun olmama şansın yok :) iyi tatiller şimdiden

turbo&quattro
10-07-2019, 16:42
Ben bugün giriş yaptım 3 gün buradayım, 129 euro nasıl bir fiyat ya oha çok uygunmuş mevcut internet sitelerindeki vs fiyatlara göre

Otel muhteşem valla denizi olsun a'dan z'ye her türlü hizmetiyle, memnun olmama şansın yok :) iyi tatiller şimdiden

Tarikcigim 9senedir fln Marriott ta calisiyorum ben 129 employee rate bu, yoksa normal fiyatlari 800-900 eurolarda gorunuyor gecelik.

Birde ayni tarihlerde 160 eurodan Caresse, a luxury collection Bodrum da rezervasyonum var. ikisinden birini secip karar verecegim. Sanki edition biraz daha butik Caresse tatil koyu gibi?

Onurkk06
10-07-2019, 16:50
Haftasonu 3 gün, İstanbuldan assosa gideceğim Çanakkaleden arabalı vapura mı bineceğim? Bileti önceden mi almak lazım yoksa orada mı almalıyız

TarikS
10-07-2019, 16:58
Tarikcigim 9senedir fln Marriott ta calisiyorum ben 129 employee rate bu, yoksa normal fiyatlari 800-900 eurolarda gorunuyor gecelik.

Birde ayni tarihlerde 160 eurodan Caresse, a luxury collection Bodrum da rezervasyonum var. ikisinden birini secip karar verecegim. Sanki edition biraz daha butik Caresse tatil koyu gibi?

Aynen abi aşırı büyük değil, köy denemez butik diyebilirim infinity pool var çok çok büyük değil, arap aileler mevcut orada. plaj çok güzel ve yeterince büyük çok kimseyle muhatap olmadan takılabilirsin. deniz tertemiz balıklarla yüzüyorsun falan :) odalardaki imkanlar muhteşem, epey premium hissettiriyor.

beach club tarzı cıstak cıstak istiyorsan çok uygun olmaz ama kafana eserse bas beach clublara git tarzında takılabilirsin. kahvaltı 7 **- 4 pm olması güzel :D konaklama için çok ideal mekan

Haftasonu 3 gün, İstanbuldan assosa gideceğim Çanakkaleden arabalı vapura mı bineceğim? Bileti önceden mi almak lazım yoksa orada mı almalıyız

Biz de Kurban bayramı sonrasına Assos düşündük, anadolu yakasındayız diye heralde hep doğudan veriyor yolu osmangaziden. maliyete göre karar vermek lazım. feribot da yine 50-60 lira vardı galiba 2-3 sene önce

TarikS
10-07-2019, 16:58

edit: yol üzerinde farklı iskelelerin kalkış saatlerine bakıp hangisine en az bekleyecek şekilde görünüyorsan ona göre gidip kapıda alabiliyorsunuz

turbo&quattro
10-07-2019, 17:03
Aynen abi aşırı büyük değil, köy denemez butik diyebilirim infinity pool var çok çok büyük değil, arap aileler mevcut orada. plaj çok güzel ve yeterince büyük çok kimseyle muhatap olmadan takılabilirsin. deniz tertemiz balıklarla yüzüyorsun falan :) odalardaki imkanlar muhteşem, epey premium hissettiriyor.

beach club tarzı cıstak cıstak istiyorsan çok uygun olmaz ama kafana eserse bas beach clublara git tarzında takılabilirsin. kahvaltı 7 **- 4 pm olması güzel :D konaklama için çok ideal mekan

Annemle giderim beach kluplere hahah ;D

Aslinda biizmkiler icin biraz fazla upscale kaciyor edition ve caresse ama otel fiyatlari ucuk Bodrum ve Civarlarinda, Ayni paralara sacma sapan yerlerde kalacagimiza en azindan personeli oldugum extra harcamalarda guzel indirimlerimin oldugu biryerde kalmak daha mantikli geldi. Begenirler insallah.

TarikS
10-07-2019, 17:16
Annemle giderim beach kluplere hahah ;D

Aslinda biizmkiler icin biraz fazla upscale kaciyor edition ve caresse ama otel fiyatlari ucuk Bodrum ve Civarlarinda, Ayni paralara sacma sapan yerlerde kalacagimiza en azindan personeli oldugum extra harcamalarda guzel indirimlerimin oldugu biryerde kalmak daha mantikli geldi. Begenirler insallah.

Aa ailenin beğenmeme şansı yok bence, iste riskele ister kumsal ister havuz ister yeşil alan falan diledikleri gibi takılabilirler

Restaurant fiyatları kazık ama her şey lezzetli en azından, sana indirim olursa harika olur olmasa da dolara çevirince ABD fiyatlarına geliyor zaten. koymaz :D

turbo&quattro
10-07-2019, 17:22
Bir hafta sonra 1.5aylik izne cikiyorum :) Floridada iki arkadasimiz dunyanin en buyuk yatlarindan birine sahipler 1hafta Yunan adalari turuna davet ettiler sagolsunlar onda olacagiz. Kendileri iki hafta once fln Bodrumdalardi bir hafta kadar demirli kaldilar tabiki asik oldular. Aslinda ben su sporlari, yuzme o bu meraklisi hic degilim ama bu farkli bir tecrube olacak gibi, heyecanla bekliyoruz ;)

etc
10-07-2019, 17:22

Anlaşılan İstanbul > Tekirdağ > Keşan istikameti üzerinden geleceksiniz. Alternatifleriniz şöyle;

1) Gelibolu'dan Lapseki'ye Gestaş feribotu ile geçmek.
2) Eceabat'tan Çanakkale'ye Gestaş feribotu ile geçmek.
3) Kilitbahir'den Çanakkale'ye Gestaş motoru ile geçmek.

Her bir alternatifte de önceden bilet almanıza gerek yok, kuyruğa girip gişeden alarak devam ediyorsunuz.

*Ben gezinmeyeyim, "Dur Yolcu" yazısını görmeyeyim, Çanakkale merkezle de işim yok zaten bir an önce gideceğim yere gideyim kafasındaysanız direk Gelibolu'dan Lapseki'ye geçin, akabinde komple duble yol eşliğinde Çanakkale > Ezine > Ayvacık > Kaz Dağları derken Assos (Behramkale)'desiniz. Diğer 2 alternatifte de Çanakkale'den itibaren aynı güzergahı takip edeceksiniz.

*Ben Çanakkale'yi göreyim derseniz Eceabat'tan Çanakkale merkeze geçiniz. Orada çok kuyruk var ise bir 10 dakika daha sürüp Kilitbahir'den yine Çanakkale merkeze çıkan küçük feribotları tercih edebilirsiniz.

Keyifli yolculuklarınız olsun, kazasız belasız...

MK8800
10-07-2019, 22:01
Bir hafta sonra 1.5aylik izne cikiyorum :) Floridada iki arkadasimiz dunyanin en buyuk yatlarindan birine sahipler 1hafta Yunan adalari turuna davet ettiler sagolsunlar onda olacagiz. Kendileri iki hafta once fln Bodrumdalardi bir hafta kadar demirli kaldilar tabiki asik oldular. Aslinda ben su sporlari, yuzme o bu meraklisi hic degilim ama bu farkli bir tecrube olacak gibi, heyecanla bekliyoruz ;)

Bizim arkadaşlarda decathlon heralde, 199 liraya çadır alıp don mangal kampa gittiler

Jandarma yakalamış araba sigortasız napsak diye arıyorlar

mcanx
11-07-2019, 06:43
Balıkesir-Çanakkale civarı bu haftasonu tatilini değerlendirebileceğimiz denizi, plajı iyi olan yerler olarak nereleri tavsiye edersiniz?

Anıl E.
11-07-2019, 08:18
Ay sonuna doğru kısmetse çeşme&alaçatı taraflarında olacağım,görüşebileceğimiz arkadaşlarla bir hatıra fotoğrafımız olsun :)

halili
11-07-2019, 09:43
Dün gezen adam da ilginç bir dolandırıcılıkla ilgili detay vardı.görmeyenler için burada da paylaşayım.Ayvalık ta villa kiralıyorlar.adam Bin tl ödüyor.Sonra gezen adamdan rica ediyor.Öyle bir ev yok.

http://eksper.gezenadam.com.tr/neleryaptik.html

CenkB
11-07-2019, 09:55

Gitme.....

CenkB
11-07-2019, 10:02
Ay sonuna doğru kısmetse çeşme&alaçatı taraflarında olacağım,görüşebileceğimiz arkadaşlarla bir hatıra fotoğrafımız olsun :)

28'inde çeşmeye yola çıkıyoruz 2 motor olarak. :) Wp gruptan konuşur denk gelirsek bi çay çorba içeriz. :D

SekoLive
11-07-2019, 10:08
Gitme.....

Hava muhalefeti mi insan muhalefetimi gitmemesini gerektiren durum.

CenkB
11-07-2019, 10:27
Hava muhalefeti mi insan muhalefetimi gitmemesini gerektiren durum.

Benden ötürü. :D O tatile gitcek ben kalcam :D Yakın arkadaşım da kendisi. :D

altima
11-07-2019, 11:13
Balıkesir-Çanakkale civarı bu haftasonu tatilini değerlendirebileceğimiz denizi, plajı iyi olan yerler olarak nereleri tavsiye edersiniz?

altınoluktayız, aile ile gezilecekse fena değildir.. sessiz sakin bi yerdir,, yüksek ihtimalle bu aralar kalabalıktır.

tek gidilecekse ege-akdeniz herhangi bi yer daha iyi olur..

Rıdvan :icon_tup:

mcanx
11-07-2019, 11:29
altınoluktayız, aile ile gezilecekse fena değildir.. sessiz sakin bi yerdir,, yüksek ihtimalle bu aralar kalabalıktır.

tek gidilecekse ege-akdeniz herhangi bi yer daha iyi olur..

3 arkadaş gideceğiz sakin bi deniz tatili arıyoruz açıkcası, istanbula yakın olması gerekli yolda tatili yememek için :)

Onurkk06
11-07-2019, 18:59
Gitme.....

Yok ki motorumuz kafamıza göre basıp gidelim :D

Birkan61
11-07-2019, 20:01
Hocam nerden kiraladin . Benimde aynı ay planım var .

Hellovillam’dan kiraladım daha önce arkadaşlarda ordan kiralayıp sorun yaşamamışlar

Tavsiyem bi an önce bi yer bulup tutmanız güzel evler istenilen tarihlerde genelde dolmuş

Birde tarih müsait gösteriyor ama iş ciddiye biniyor villa sahibi sizin tarihi beğenmiyor diğer kiralayanla arasında 3 gün boş zaman var diye ev boş kalmasın istiyor ya tatil gününü uzat ya da kiralamam diyor :) Aklında olsun

rebelh
12-07-2019, 08:06
kasımdan biletlerini alıp planladığı 22 günlük londra-kiev gezim belgelerimizi kontrol eden vize görevlisinin ocaktan beri çekilen parayı eksi bakiye sanmasının ardından patladı
devlet memuru çifte dönüşünde kiev olmasına rağmen vize çıkmadı şimdi *** gibi kaldık ortada
haklı bir sebepten çıkmasa eyw ama birinin gerizekalılığı bana 6000tl net zarar yazdı
üstüne birde çöküş ve plansızlık kaldı ne *** yicez bilmiyorum büyükelçiye küfür edesim var :)

_opeth
12-07-2019, 08:10
kasımdan biletlerini alıp planladığı 22 günlük londra-kiev gezim belgelerimizi kontrol eden vize görevlisinin ocaktan beri çekilen parayı eksi bakiye sanmasının ardından patladı
devlet memuru çifte dönüşünde kiev olmasına rağmen vize çıkmadı şimdi *** gibi kaldık ortada
haklı bir sebepten çıkmasa eyw ama birinin gerizekalılığı bana 6000tl net zarar yazdı
üstüne birde çöküş ve plansızlık kaldı ne *** yicez bilmiyorum büyükelçiye küfür edesim var :)

vize işi yapan yerlerden nefret etme sebebim bir de tomarla para alıyorlar.

rebelh
12-07-2019, 08:18
vize işi yapan yerlerden nefret etme sebebim bir de tomarla para alıyorlar.

2 gündür bunalımdayız kendimizi 3. sınıf hissettik
birde "siz gelirseniz dönmezsiniz burada kalırsınız" diye not düşmüş ibneler itiraz hakkı da yok acayip kinlendim
şimdi otel falan da istemiyor canımız 8 aylık plan elimizde patladı
belki balkan turu niyetimiz var ucuz bilet bulursak vizesiz..

emrhn28
12-07-2019, 08:32
rebelh abi çok sıkıntı olmuş ya, hem plan program gitmiş hem para...
Valla antalya tarafı, ege tarafı güzel otelle rminimum kişi başı 750 tl diyor, çok büyük meblalar ya! Bu sene Türke tatil yok anladık. Bende 3-4 gün bozcaada yapacağım gibi duruyor.

rebelh
12-07-2019, 09:23
rebelh abi çok sıkıntı olmuş ya, hem plan program gitmiş hem para...
Valla antalya tarafı, ege tarafı güzel otelle rminimum kişi başı 750 tl diyor, çok büyük meblalar ya! Bu sene Türke tatil yok anladık. Bende 3-4 gün bozcaada yapacağım gibi duruyor.

belgrada gidiş geliş bilet aldım şimdi yapacak bir şey yok balkanları gezelim bari..

altima
12-07-2019, 09:55
3 arkadaş gideceğiz sakin bi deniz tatili arıyoruz açıkcası, istanbula yakın olması gerekli yolda tatili yememek için :)

daha önce gitmediysen, bir dene istersen en azından görmüş olursun.. sessiz sakin bi yerdir.. tavsiye ederim. 4 yıldır her yaz gidiyoruz (ailemle)

Saygılar

CenkB
12-07-2019, 09:59
Yok ki motorumuz kafamıza göre basıp gidelim :D

Kardeşim planımıza dahil ol kupeylen gidelim :D

by.gkn
12-07-2019, 10:14
Hazır tatil konusu varken buradan sorayım. Yarın sabahtan İstanbul'dan Marmaris'e gideceğim. Bursa otobanını ilk defa şahsi araç ile geçeceğim hgs den ödeme yapmak istemiyorum. Gişelerde nakit ödeyerek devam edebiliyor muyuz?

_opeth
12-07-2019, 10:21
2 gündür bunalımdayız kendimizi 3. sınıf hissettik
birde "siz gelirseniz dönmezsiniz burada kalırsınız" diye not düşmüş ibneler itiraz hakkı da yok acayip kinlendim
şimdi otel falan da istemiyor canımız 8 aylık plan elimizde patladı
belki balkan turu niyetimiz var ucuz bilet bulursak vizesiz..

yazdığım yazıya da eksileyene selam olsun. iş için Almanya'ya gittiğim sırada koştur koştur sgk dökümü isteyip sonra zamanı geçti diye tekrar çıkartmamdan, fotoğrafı yeniden çektirmeye, idata'nın vip bürosuna adres vermeye kadar saçma sapan bir dünya iş yaptım.

Wromm
12-07-2019, 11:09
Bu ara kamp olaylarına takmış durumdayım. Seneye Gökçetepe Tabiat Parkı - Assos/Sokakağzı - Ayvalık/Saklı Cennet Olarak ilk etap rota belirledim. Hepsinde 2-3 gece konaklamalı şeklinde.

Hanım pek gelmez onu ailesi ile yazlıkta bırakıp 5 yaşındaki oğlum ile gidebilir miyim onu düşünüyorum :)

Yapan giden var mıdır ?

Wromm
12-07-2019, 11:14
Hazır tatil konusu varken buradan sorayım. Yarın sabahtan İstanbul'dan Marmaris'e gideceğim. Bursa otobanını ilk defa şahsi araç ile geçeceğim hgs den ödeme yapmak istemiyorum. Gişelerde nakit ödeyerek devam edebiliyor muyuz?

Nakit ödeme mevcut. Kredi kartı bile kabul ediyorlar :) Geçen sene gitmiştim bende araba ile. Yenikapıdan gece feribotu ile yalovaya geçip devam etmiştim. Tek şöför olduğum için aydına kadar gidip civarı 2 -3 saat mola vermiştim. Mola vereceksen çok ıssız yerlerde durma hırsızlık olayları oluyor.

Marmariste hangi otele gideceksin ?

by.gkn
12-07-2019, 11:26
Nakit ödeme mevcut. Kredi kartı bile kabul ediyorlar :) Geçen sene gitmiştim bende araba ile. Yenikapıdan gece feribotu ile yalovaya geçip devam etmiştim. Tek şöför olduğum için aydına kadar gidip civarı 2 -3 saat mola vermiştim. Mola vereceksen çok ıssız yerlerde durma hırsızlık olayları oluyor.

Marmariste hangi otele gideceksin ?

Bu bilgi güzel oldu:) Ben direk osmangaziden geçip devam edeceğim. Feribotu belki dönüşte kullanırım.

3 gece turunçta Lavanta diye bir otelde 3 gece de Selimiye de Piano Rooms diye bir otelde kalacağız.

Wromm
12-07-2019, 12:12
Bu bilgi güzel oldu:) Ben direk osmangaziden geçip devam edeceğim. Feribotu belki dönüşte kullanırım.

3 gece turunçta Lavanta diye bir otelde 3 gece de Selimiye de Piano Rooms diye bir otelde kalacağız.

Oteller güzel duruyor. Ben 2 senedir Eylül ayında İçmeler Grand yazıcıya gidiyordum. Bir gece Akyaka yapıp dönüyordum. Bu sene çok saçma bir fiyat çıkardılar.

rebelh
12-07-2019, 12:55
ben konu açmaya bunaldım artık sorumu buraya yazayımbelki bilen çıkar;
belgradtan araba kiralayıp bosnaya gidebilirim değil mi sıkıntı olmaz?

_opeth
12-07-2019, 13:27

o zaman anlamlı olmuyor. feribot gidiş geliş 125TL tek yön 75TL diye aklımda (negmar)

Birkan61
12-07-2019, 13:47

Köprüyü kullanıp otobanı sonuna kadar kullanırsanız toplam 136.5 lira ödeyeceksiniz

Ben sürekli kullanıyorıum :D

Hangi gişeye girerseniz girin nakit ve kredi kartı ödeyebilirsiniz

Yolu boş buldum diye yapıştırmayın ara ara güzel düzlüklerde gıdıklayın tabi en son gemlikte tesis çıkışında seyyar ford radar vardı frenleyerek 172yle girdim 🤣

Wromm
12-07-2019, 13:52
o zaman anlamlı olmuyor. feribot gidiş geliş 125TL tek yön 75TL diye aklımda (negmar)

Benim aldığım ido yenikapı - yalova. Şu an mudanya daha uygun yalovaya göre bu sene mudanya olarak aldım. Senin bahsettiğin Eskihisar - Topçular, oraya kadar gitmişken osmangaziden geçmeyi tercih ederim.

Wromm
12-07-2019, 13:59

Belgrad - Bosna arasında gümrük vardır? Belgrad'dan Macar'a geçmiştim gümrük kuyruğu bekliyorsunuz. Bosna'yı bilemedim. Otobüs veya tren yapıp bosna da kiralasan tekrar olmaz mı ?

rebelh
12-07-2019, 14:05
Belgrad - Bosna arasında gümrük vardır? Belgrad'dan Macar'a geçmiştim gümrük kuyruğu bekliyorsunuz. Bosna'yı bilemedim. Otobüs veya tren yapıp bosna da kiralasan tekrar olmaz mı ?

belgrad-bosna-novi sad-belgrad yapıcam
o yüzden sırptan alıp bırakmak daha mantıklı

Wromm
12-07-2019, 14:18
Vize varsa macar'a da geç bence :) Budapeşte güzel şehir.

rebelh
12-07-2019, 14:22
vize yok bir süre vize olayına girmem büyük ihtimal :D

-Murat Özcan-
14-07-2019, 10:51
Kısmetse 15-22 arası Bodrum-Kuşadası-İzmir bölgesin de olacağım.

Oralar da olacak arkadaşlar varsa görüşelim tanışalım..

Yekta
14-07-2019, 11:06

Gidebilirsiniz hiçbir sorun olmaz, sadece kiralama firmasına önceden belirtin sigortaya ihtiyaç olabilir onu düzenlesinler. Vakit olursa hatta mostara ve karadağa da gidebilirsiniz.

MK8800
14-07-2019, 12:04
25 Ağustos - 25 Eylül olarak kendime ayırdım.

Port Bagajı sipariş ettim,ıvır zıvır yolda gerekecek diğer şeyleri de boş vakitlerimde almaya çalışıyorum o zamana kadar

Yer falan ayırmadım hatta tam olarak şehirlerde bile kararsızım ama totalde 10.000/12.000KM arası yol yapacağım sanırım

Sadece yola çıkış günümde mümkün olduğunca duraklamadan Nice'e varmayı planlıyorum

Aklımdaki yerler Nice sonrası Milano(como/vakit olursa lugano),Floransa,Roma,Salerno(Amalfi/Positano),Venedik

Devamında ise Karadağ(Montenegro),Atina ve Sofya olarak düşünüyorum.

Uzun yol sürekli yapıyorum ama bu kadar uzun ve duraklı tecrübem yok denebilir.

Ücretli/Ücretsiz farketmez mümkünse iPad'de dahi çevrimdışı da çalışma imkanı olan harita ve trafik uygulama önerilerinize ve araç da mutlaka şu da bulunmalı dediğiniz tavsiyelere açığım.

Döndükten sonra da detaylı maliyetli açıklamalı bi gezi konusu açarım :D zaten arkadaşlardan göre göre çok heveslendim belki sürekliye bile dönüştürebilirim

Emre-Dylan
16-07-2019, 17:18
Vizeli yada vizesiz avrupa'da uygun gidebileceğim yerler nereler var? Tur'da olabilir hem bir yerleri görmek istiyorum, hemde pasaport'um biraz dolsun istiyorum. Tekrar amerika vizesine başvurmak için. Fransa italya turları çok ilgimi çekiyor hemde çok uygun rakam olarak ama vize almak çok mu zorlu? Pasaportum bordo yeşil değil ne yazık ki. Bu konuda bilgilendirecek yönlendirecek birileri vardır bu forumda yardımınızı rica ediyorum bütçem 1000$ 1 Hafta yeterli bana zaman sorunum yok...

Tunacan
16-07-2019, 17:19
Eylül ekim gibi cruise araştıran var mı?

Emre-Dylan
16-07-2019, 17:45
Şöyle balkanlar turu gayet uyguna geliyor vize derdi de yok. Hem biraz kültürel tur olur benim için, hemde pasaportuma işler giriş çıkışlar diye düşünüyorum. Diğer türlü schengen vizesi filan zor geliyor 2 kere amerika'dan ret yedikten sonra.

Emre-Dylan
16-07-2019, 18:01
Şöyle balkanlar turu gayet uyguna geliyor vize derdi de yok. Hem biraz kültürel tur olur benim için, hemde pasaportuma işler giriş çıkışlar diye düşünüyorum. Diğer türlü schengen vizesi filan zor geliyor 2 kere amerika'dan ret yedikten sonra.

Baştanbaşa Balkanlar Turu 82731 (https://www.tatilsepeti.com/bastanbasa-balkanlar-turu-tr-82731?filtreler=tarih:02.08.2019,09.08.2019) Link eklemeyi unutmuşum afedersiniz

Yekta
16-07-2019, 20:13

Port Bagajı sipariş ettim,ıvır zıvır yolda gerekecek diğer şeyleri de boş vakitlerimde almaya çalışıyorum o zamana kadar

Yer falan ayırmadım hatta tam olarak şehirlerde bile kararsızım ama totalde 10.000/12.000KM arası yol yapacağım sanırım

Sadece yola çıkış günümde mümkün olduğunca duraklamadan Nice'e varmayı planlıyorum

Aklımdaki yerler Nice sonrası Milano(como/vakit olursa lugano),Floransa,Roma,Salerno(Amalfi/Positano),Venedik

Ücretli/Ücretsiz farketmez mümkünse iPad'de dahi çevrimdışı da çalışma imkanı olan harita ve trafik uygulama önerilerinize ve araç da mutlaka şu da bulunmalı dediğiniz tavsiyelere açığım.

Döndükten sonra da detaylı maliyetli açıklamalı bi gezi konusu açarım :D zaten arkadaşlardan göre göre çok heveslendim belki sürekliye bile dönüştürebilirim

Sygic başarılı bi program, android için ücretsiz versiyonlarını da bulabilirsin ama ios için emin değilim. Gideceğin yerleri önceden indirererk çevrimdışı kullanabilirsin. Ayrıca Waze birçok avrupa ülkesinde kullanılıyor. Radar, yol trafik durumu, kaza, bozuk yol vb bir sürü şey kullanıcılar tarafından bildiriliyor. İnternet gerekiyor tabi ki bu özelliklerini kullanmak için ama hayat kurtarıyor birçok yerde.

Vizeli yada vizesiz avrupa'da uygun gidebileceğim yerler nereler var? Tur'da olabilir hem bir yerleri görmek istiyorum, hemde pasaport'um biraz dolsun istiyorum. Tekrar amerika vizesine başvurmak için. Fransa italya turları çok ilgimi çekiyor hemde çok uygun rakam olarak ama vize almak çok mu zorlu? Pasaportum bordo yeşil değil ne yazık ki. Bu konuda bilgilendirecek yönlendirecek birileri vardır bu forumda yardımınızı rica ediyorum bütçem 1000$ 1 Hafta yeterli bana zaman sorunum yok...

Ne şekilde gezmekten, ne görmekten hoşlandığına bağlı tamamen. Araba kiralayarak balkan turu yapabilirsin birçok farklı ülke gezmek istersen eğer, bosna, sırbistan, karadağ, makedonya, arnavutluk bunların hepsini vizesiz gezebilirsin ve nispeten ucuz yerlerdir avrupanın geneline göre.
Eğer vize alırım dersen macaristan, çek cumhuriyeti, romanya vb yerler yine avrupa geneline göre ucuz ve güzel yerler. Ya da italya turu daha maliyetli olur ama her bakımdan tatmin edecek her yerinde gezip görülecek birşey olan harika bir ülke.
Tur paketlerini iyi araştırmak lazım, çoğu zaman oteller alakasız yerlerde oluyor, ekstralarından dolayı astarı yüzünü geçebiliyor, ben genelde bireysel gezme taraftarıyım hele ki avrupa gibi gezmenin kolay olduğu yerlerde. Herhangi biri için detaylı bilgi istersen yazabilirsin, birçoğunu gezmiştim rota vs konusunda yardımcı olabilirim.

Kahn23
16-07-2019, 20:29
belgrad-bosna-novi sad-belgrad yapıcam
o yüzden sırptan alıp bırakmak daha mantıklı

Gümrüklerde sorun yok. Kalabalık olmuyor çok fazla.

etc
17-07-2019, 09:04

Mükemmel bir programa benziyor, umarım çok güzel geçer. Ben Roma'da 3 gün scooter eşliğinde gezip akabinde Termini'den bir otomobil kiralayıp Roma'dan hareket ile Positano > Amalfi > Salerno turu yapmıştım (bu 2. bacak da 4 gün kadar sürmüştü). Özellikle Amalfi kıyıları tek kelime ile muazzam, çok seveceksiniz. Roma'dan güneye doğru otoban eşliğinde gidiyorsunuz ancak bir süre sonra kıyı şeridine ulaşmak için otobanı terkediyor, daracık gidiş/geliş dağ yollarını aşıp Amalfi kıyılarına varıyorsunuz. Birbirinden güzel İtalyan köylerinde, her biri bir ralli pilotu edasında o virajlı yollarda yardıran eski Punto'lar, Polo'lar, Citroen'ler ile sinirli İtalyan abiler yolu daha da eğlenceli kılacak. :) Hele ki P100 Vespa'lar üzerinde virajlara yatarak giren gençler yüreğinizi ağzınıza getirecek. Amalfi ve Positano'da sokaklar/yollar çok dar ve park olayı en büyük problem. Amalfi'de kaldığımız pansiyonvari otelin sahibi bizi bir vale ile tanıştırmıştı. Elemanın evinin bahçesinde birkaç araçlık park alanı var ve bu işi ticarete dökmüş. Amalfi meydanda sizi bekliyor arabayı teslim alıp gidip evine koyuyor, istediğiniz zaman arıyorsunuz (veya Whatsapp'tan yazıyorsunuz) arabayı getiriyor falan.. Tabi kendi aracım ile gitsem vermek istemezdim. Amalfi'ye girmeden 1-2 km önce belediyenin kapalı otopark alanı var, ayrıca meydanda birkaç araçlık park alanı mevcut ancak hatırladığım kadarıyla sadece gece park etmek serbest. Positano'da ise küçük küçük park hizmeti veren işletmeler var, kasabanın girişinde yoğunlaşmış durumdalar. Tavsiyem yukarıdan kasabaya girin ve aşağıdan çıkışına kadar 1 tur aracınız ile içinden geçin, sonra tekrar yukarı dönüp tekrar girip otoparklardan birine aracınızı teslim edin ve aynı etabı bu sefer yürüyerek katedin. Çok keyif alacaksınız, fotoğraf çekmekten şarjınız dayanmayacak, hazırlıklı gidin derim. :) Kazasız belasız keyifli turlar dilerim...

MK8800
17-07-2019, 09:56
Mükemmel bir programa benziyor, umarım çok güzel geçer. Ben Roma'da 3 gün scooter eşliğinde gezip akabinde Termini'den bir otomobil kiralayıp Roma'dan hareket ile Positano > Amalfi > Salerno turu yapmıştım (bu 2. bacak da 4 gün kadar sürmüştü). Özellikle Amalfi kıyıları tek kelime ile muazzam, çok seveceksiniz. Roma'dan güneye doğru otoban eşliğinde gidiyorsunuz ancak bir süre sonra kıyı şeridine ulaşmak için otobanı terkediyor, daracık gidiş/geliş dağ yollarını aşıp Amalfi kıyılarına varıyorsunuz. Birbirinden güzel İtalyan köylerinde, her biri bir ralli pilotu edasında o virajlı yollarda yardıran eski Punto'lar, Polo'lar, Citroen'ler ile sinirli İtalyan abiler yolu daha da eğlenceli kılacak. :) Hele ki P100 Vespa'lar üzerinde virajlara yatarak giren gençler yüreğinizi ağzınıza getirecek. Amalfi ve Positano'da sokaklar/yollar çok dar ve park olayı en büyük problem. Amalfi'de kaldığımız pansiyonvari otelin sahibi bizi bir vale ile tanıştırmıştı. Elemanın evinin bahçesinde birkaç araçlık park alanı var ve bu işi ticarete dökmüş. Amalfi meydanda sizi bekliyor arabayı teslim alıp gidip evine koyuyor, istediğiniz zaman arıyorsunuz (veya Whatsapp'tan yazıyorsunuz) arabayı getiriyor falan.. Tabi kendi aracım ile gitsem vermek istemezdim. Amalfi'ye girmeden 1-2 km önce belediyenin kapalı otopark alanı var, ayrıca meydanda birkaç araçlık park alanı mevcut ancak hatırladığım kadarıyla sadece gece park etmek serbest. Positano'da ise küçük küçük park hizmeti veren işletmeler var, kasabanın girişinde yoğunlaşmış durumdalar. Tavsiyem yukarıdan kasabaya girin ve aşağıdan çıkışına kadar 1 tur aracınız ile içinden geçin, sonra tekrar yukarı dönüp tekrar girip otoparklardan birine aracınızı teslim edin ve aynı etabı bu sefer yürüyerek katedin. Çok keyif alacaksınız, fotoğraf çekmekten şarjınız dayanmayacak, hazırlıklı gidin derim. :) Kazasız belasız keyifli turlar dilerim...

Yazı çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim.

Roma'da scooter kiraladınız mı acaba

Eğer kiralık ise özelden prosedür hakkında bilgi alabilirim(motor ehliyetim yok)

etc
17-07-2019, 10:31
Yazı çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim.

Roma'da scooter kiraladınız mı acaba

Eğer kiralık ise özelden prosedür hakkında bilgi alabilirim(motor ehliyetim yok)

Rica ederim, size özelden aklımda kalan bilgileri yazdım.

vize yok bir süre vize olayına girmem büyük ihtimal :D

Size Karadağ'ı tavsiye etmek isterim. Hazır Sırbistan'a gidip yaklaşmışken eğer imkanınız varsa Budva ve Kotor (özellikle Kotor) çok keyifli iki kasaba. Budva'da daha çok deniz/güneş/plaj yoğunluklu vakitler ve eski şehir kısmında da dönemsel taş yapılar arasındaki mekanlarda takılarak güzel zaman geçirmiştik. Kotor ise çok daha büyük eski şehir (old town) kısmı ile çok daha etkileyici bir yer. Yukarı kaleye çıkıp akşam üzeri çok hoş bir manzara edinebiliyorsunuz. Ve son olarak Perast kasabası... Bu kadar sessiz, sakin, dingin bir yer hatırlamıyorum. Belki Selimiye diyebilirim ama çıt çıkmayan kafa dinleyeceğiniz deniz kenarında tamamı taş evlerden oluşan bir köy. İmkan varsa mutlaka görülmeli. Karadağ'da Budva'daki Terrae-Car Rent firmasından bir araç kiralayarak çevreyi gezmiştik. Zaten toplu taşıma yaygın olmadığı için orada muhakkak otomobil şart. Toyota Aygo istemiştim ve üçüncü gün için araç yetersizliğinden dolayı sanırım ve ben daha uzun süreli kiralama yaptığımdan Aygo'yu alıp Megane III CC'ye upgrade etmişlerdi. Şansımıza son gün üstünü açıp sahil yollarında ve Perast turumuzda o araç ile de keyifli zaman geçirmiştik.

rebelh
08-08-2019, 16:17
arkadaşlar bazı otelleri havale ile peşin ödemeli alımlarda ets-jolly-tatilbudur hatta odamax-trivago gibi sitelere göre daha uyguna alabiliyorum
bu sene tatilimizi kuzenim ayarladı, kendisinin turizm firması var ve üye olduğu bir kaç platformdan bizim sitelere göre daha uygun fiyat alabiliyor
düşünen olursa dm atsın bir kaç otel ve tarihi bizde ona mail atalım fiyatları

gfb01
15-08-2019, 20:12
Alanya civarı öneri varmı

Kahn23
15-08-2019, 22:32

Yeterli zamanın varsa Balkanları tursuz da gezebilirsin.
Makedonya-Kosova-Sırbistan-Bosna-Karadağ-Arnavutluk. Hepsine maksimum 2'şer gün yetebilir. Arnavutluk ve Kosova 1 günde de bitebilir.
Hırvatistan'a vize alabilirsen bu rotaya orayı da ekleyebilirsin.

PiscocuK
06-09-2019, 18:01
Beyler istanbul ve çevresinde haftasonu kafa dinlemelik otel tavsiyeleriniz varmıdır

TarikS
09-09-2019, 14:26
Beyler istanbul ve çevresinde haftasonu kafa dinlemelik otel tavsiyeleriniz varmıdır

Casa Lavanda var Şile Ulupelit Köyü'ünde, pahalı demezseniz güzel ortamı var, geniş bahçeleri, havuzu, sessiz ortamı vs. Yemekleri de başarılı

PiscocuK
09-09-2019, 15:37
Casa Lavanda var Şile Ulupelit Köyü'ünde, pahalı demezseniz güzel ortamı var, geniş bahçeleri, havuzu, sessiz ortamı vs. Yemekleri de başarılı

Buhaftasonu için NG Sapanca Wellness ayarladım.Casa Lavandayı inceledim bir sonrası için not aldım teşekkürler

Kahn23
30-12-2019, 13:35
Termal Otel tavsiyesi istiyorum. Afyon'da Ng'ye baktım. Alternatifleri değerlendirebilirim. 3 günlük bi kafa dinleme tatil yapıcam.

Önerilerini yazan olursa sevinirim.

punto_multijet
30-12-2019, 13:38
afyonda akrones kesinlikle tavsiye ederim

S-works
30-12-2019, 13:54
Bu sene bende hanımla birlikte avrupa turu düşünüyorum. Araba ile çıkacağım.2 veya 3 gecede bir otelde konaklayıp diğerlerini arabada veya çadırda planlıyoruz.
Rota konusunda kararsızım. Ancak Yunanıstan Bulgarıstan gibi yakın ülkeleri direk geçmeyi mesafe olarak uzak olanları detaylı gezmeyi düşünüyorum. Yakındakilere kısa tatillerde gitmek kolay olur

Şuan Golf var. Belki satıp Station vagon bir araç alabilirim. Konaklama masraflarını düşürmede faydası olur.

Araştırmalar bitince çıkan rotayı paylaşırım sizlerlede ...

Kahn23
10-06-2020, 13:48
Bozcaada tavsiyesi olan?

_driver_
10-06-2020, 14:20
Bozcaada tavsiyesi olan?

Fiyata çok takılmıyosanız en iyisi limani oteldir

Anıl E.
10-06-2020, 15:44
Olympos nasıl son zamanlarda ? Gidilir mi sizce ?

rebelh
10-06-2020, 15:46
haftaya sideye camp kurma niyetimiz var bizimde 2 gece

BARR
10-06-2020, 15:48
Bu sene Monaco mu, yoksa Cote D'Azur mu? MK8800

MK8800
10-06-2020, 16:15

Ya Wuhan ya Umre

207_TR
10-06-2020, 19:18
Bozcaada tavsiyesi olan?

necdet kaptan butik otel

207_TR
10-06-2020, 19:19
Cumartesi Balıkesir çıkış tek motor 2 kişi yada 2 motor 2 kişi Çeşme ye gidip 1 gece kalıp geri dönme düşüncemiz var.

Yağmur olmasaydı Şarköy-Uçmakdere yapıp 1 gece kalıp dönecektik.

cookies
10-06-2020, 21:11
Biz ataol beach' te kalmıştık geçen yıl fena değildi.. Eşim sevdi bungalow tarzı fln.. Kendi plajının olmasını da ben sevmiştim ama genel olarak 10/7
Bu senede Bozcaada düşünüyorum ama plajı olan başka otel yok sanırım..

Kahn23
10-06-2020, 22:09
Corona'dan dolayı internette ve turizm acentelerinin sayfalarında oteller ile ilgili çok fazla fiyat yok. Butik otellerde ortalama gecelik istiyorlar?

enesy
10-06-2020, 22:27

Ya Wuhan ya Umre

Lice Noktasında En Çok Tercih Edilen Oteller

Demir Hotel
Dağkapı / Sur / Diyarbakir
Diyarbakır'ın merkezindeki Demir Hotel, tarihi Ulu Camii'ye 450 metre mesafededir. Düz ekran TV ve çay-kahve makinesiyle donatılmış klimalı odaları ve spa tesisleri bulunan otelde Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Anıl E.
11-06-2020, 14:00
Yakın zamanda ya da ilerleyen tarihlerde Olympos ya da çıralı'ya giden ,gidecek olan arkadaşlar yazabilir mi ?

Merry bungalow diye bir pansiyon açılmış sanırım geçen sene,gidenler düzeninden ve temizliğinden memnun .

Gko
11-06-2020, 15:04
Bozcaada tavsiyesi olan?

Defne butikte kalmıştım geçen sene, ses yalıtımı dışında çok memnun kalmıştık. Yan odada düzgün insanlar kalıyosa sıkıntı yaşamazsınız..

_opeth
14-06-2020, 14:34
https://i.hizliresim.com/naUkd4.jpg (https://hizliresim.com/naUkd4)

Düşünen olursa yardımcı olurum bizim yazlıktaki komşunun.

Yekta
15-06-2020, 00:33
Yakın zamanda ya da ilerleyen tarihlerde Olympos ya da çıralı'ya giden ,gidecek olan arkadaşlar yazabilir mi ?

Merry bungalow diye bir pansiyon açılmış sanırım geçen sene,gidenler düzeninden ve temizliğinden memnun .

Çıralı'da Narçiçeği hotel'i tavsiye ederim. Tanıdığımın aile işletmesi, birkaç sene önce de gidip kalmıştık ailece. Gayet temiz, sakin huzurlu bir yer.

Google Haritalar (https://goo.gl/maps/EUxAHMPGgSbchfFf7)

Anıl E.
15-06-2020, 08:05
Çıralı'da Narçiçeği hotel'i tavsiye ederim. Tanıdığımın aile işletmesi, birkaç sene önce de gidip kalmıştık ailece. Gayet temiz, sakin huzurlu bir yer.

Google Haritalar (https://goo.gl/maps/EUxAHMPGgSbchfFf7)

Tavsiye için teşekkür ederim,güzel sakin bir yere benziyor;ancak tv ve buzdolabı olmaması handikap bizim için.

XoR
15-06-2020, 09:38

Sitesinden incelediğim kadarıyla çok güzel duruyor Merry bungalow. Çadır odalar da tatile çıkan 25'li yaşlardaki 2 kafadar için biçilmiş kaftan :)

sanctuary35
15-06-2020, 20:32
ramazan bayramı için kıştan voyage türkbükü erken rez. vardı. sonra 25 hazirana erteledik, oda olmadı şimdi voyage torbada ağırlayalım sizi dediler bakalm 25 haziranda nolucak

fussy
16-06-2020, 08:41
Sitesinden incelediğim kadarıyla çok güzel duruyor Merry bungalow. Çadır odalar da tatile çıkan 25'li yaşlardaki 2 kafadar için biçilmiş kaftan :)

merry gerçekten iyi duruyor atalım tatil önerilerine dursun :)

Aktaş61
16-06-2020, 08:52
Merry'e bende bakmıştım daha önceden çadır odalara ama banyo tuvalet ortak kullanım olduğu için bu dönemde tercih edilecekse bungalow tercih edilmeli en azından bence

XoR
16-06-2020, 10:42
Merry'e bende bakmıştım daha önceden çadır odalara ama banyo tuvalet ortak kullanım olduğu için bu dönemde tercih edilecekse bungalow tercih edilmeli en azından bence

Doğru pandemi süresini unuttuk :) ortak kullanımlı her şey tehlike bu dönem.

Ama fikri çok beğendim çadır hususunda :)

BARR
16-06-2020, 10:51
Doğru pandemi süresini unuttuk :) ortak kullanımlı her şey tehlike bu dönem.

Ama fikri çok beğendim çadır hususunda :)

Tiguanın üzerine koy çadırı devam.

XoR
16-06-2020, 11:52
Tiguanın üzerine koy çadırı devam.

Şundan kullananlar var aslında :)

Ama ben kesin gece uyurken döner düşerim götüm başım kırılır :D

https://www.offroad.ist/wp-content/uploads/2020/05/Z%C3%BCmr%C3%BCt-Duster-Ara%C3%A7-%C3%9Cst%C3%BC-%C3%87ad%C4%B1r-4.jpg

imprezaWRC
16-06-2020, 11:56
Şundan kullananlar var aslında :)

Ama ben kesin gece uyurken döner düşerim götüm başım kırılır :D

https://www.offroad.ist/wp-content/uploads/2020/05/Z%C3%BCmr%C3%BCt-Duster-Ara%C3%A7-%C3%9Cst%C3%BC-%C3%87ad%C4%B1r-4.jpg

Ben korkudan her daim merdiveni kaldırma ihtiyacı hissederim, sonra uykumun arasında tuvalet ihtiyacı olur, merdiveni kaldırdığımı unuturum ve hazin son.

individual
16-06-2020, 12:10
plan yapsak dahi rakamlar yükseliyor her an bir karantina sokağa çıkma yasağı gelir.sonra tatil'i iptal etmeyle parayı geri almayla uğraşırız.

bu sene hatta belki seneye zor gözüküyor.

ahmet3425
16-06-2020, 12:43
YAMYAM insanlardan allah herkesi uzak etsin...

benim biraderin bacanağı avşalı onlar her sene akraba kontejyanıyla avşaya gidiyorlar. bu bizim biraderin bacanağının avşadaki komsusu temmuz ayı icin bahceli evini kiraya verecekmiş. neyse bi rakam soylemisler, benim biraderde rakamı bana soyledi evin fotolarını gönderdi. tam konumu istedim, tam konum 5/6 gün sonra geldi.

hiç pazarlık etmedik direkt ok dedik temmuz ayı icin rakamı kabul ediyoruz. dün kapora yollacaz hesap numarası versinler dedik. evin sahibi hanım teyze aylık kiralama bedelinin üstüne 1000 tl eklemiş.

ne denir buna şimdi, bu insanlar neden böyle karaktersiz olabiliyorlar sözünü yemek nedir arkadaş. Parasında değilim de bu karaktersizlere bırak o extra 1000 lirayı gunahımı vermem.

avşa/marmara adası/ayvalık/sarımsaklı

min 15 gün kiralamalı temmuz/ağustos aylarında ev arıyoruz bakalım...

Anıl E.
18-06-2020, 14:25
Merry bungalow 23 temmuz girişli 5-6 gece için günlük 500 tl diyor.. Benim arkadaşlar geçen hafta 350 tl'ye kaldı orada ve çok beğenmişler;ama rica minnet 450 tl'ye düşürdük..

virüs korkusundan kararsızlık var;ama gidersek merry'e gideceğiz. Sabah kahvaltısı var,akşam yemeklerini de kendileri yapıyormuş. Balık ızgara+içecek+salata+çorba 50 tl dediler günlük.. O da her gün balık yenmeyeceğine göre fiyat mâkul geldi.

M_PROJECT
18-06-2020, 14:40
Cesme'de evimiz var, yan tarafimizda bir ev daha var, biz evi yaptiriken orayida firma sahibi kendine yapmisti sonra satti vsvs. 1.5 senedir ilanda ev, biraz eskidi bakimsiz felan 950.000'den kaldirilmis ilani var suan 1.300.000'den ilanda. Maksat satmak mi adam mi duduklemek gidince soracam.
Kiralik-satilik fiiyatlari corona etkisii ile ucmus durumda.

Mutu
18-06-2020, 14:53
Merry bungalow 23 temmuz girişli 5-6 gece için günlük 500 tl diyor.. Benim arkadaşlar geçen hafta 350 tl'ye kaldı orada ve çok beğenmişler;ama rica minnet 450 tl'ye düşürdük..

virüs korkusundan kararsızlık var;ama gidersek merry'e gideceğiz. Sabah kahvaltısı var,akşam yemeklerini de kendileri yapıyormuş. Balık ızgara+içecek+salata+çorba 50 tl dediler günlük.. O da her gün balık yenmeyeceğine göre fiyat mâkul geldi.

Sitesinde temmuz baktım gecelik 400 tl. Tek kişilik odaları ayrı demek ki fiyat olarak. Ama kapaside 2 yetişkin 1 cocuk diyor.

Şimdi 2 yetişkin seçip baktım yine 2bin. 5 gece 13-18 temmuz.

BARR
18-06-2020, 14:56
Kafam rahat yapamacaksam tatilimi neden yapayım ki yok virüs bulaşır mı temiz mi maskeli mi vs vs. yazlık evler harici düşünmüyorum bu sene tatil.

XoR
18-06-2020, 14:57
Kafam rahat yapamacaksam tatilimi neden yapayım ki yok virüs bulaşır mı temiz mi maskeli mi vs vs. yazlık evler harici düşünmüyorum bu sene tatil.

Bende sabah 7-9 arası giriyorum eve kaçıyorum plaj dolmadan :D

XoR
18-06-2020, 15:01

50 liraya balık menü gayet iyiymiş

BARR
18-06-2020, 15:05
Amcam, Ayvalıkta plaja bile gitmedim, seferihisarda yazlığın kendi kapalı denizi var oraya gidicez işte. Yok yani millet hiç önemsemiyor çünkü.

XoR
18-06-2020, 15:29
Amcam, Ayvalıkta plaja bile gitmedim, seferihisarda yazlığın kendi kapalı denizi var oraya gidicez işte. Yok yani millet hiç önemsemiyor çünkü.

Minimum temas maksimum hayat. Umursamazlık tavan yapmış durumda maalesef.

Pazara 06:45 gidip 07:15 eve dönüyorum ki kabileye katılmayayım :D

Ormanci
18-06-2020, 15:42
Bizim de güya daha önceden kiralanmış-ayırtılmış Ağustos ilk 2 hafta Club Flipper Bodrum var.

Babamlarla birlikte olacaktık, salgın öncesi ayarlandı etti falan, tabi şimdi başkası talep edecek de, öyle iptal olursa paramızı alabileceğiz falan, öyle bi saçma durum oluştu.

Pazartesi kız kardeşim doğum yapacak, onlar da gitme planı yapıyor, müstakil evleri falan var, mekan sıkıntı değil ama tabi annemler de "siz giderseniz biz de geleceğiz" modunda. Ancak sanki kardeşim burada kalsa bile bizimkiler gitmek istiyor modunda. Tabi bebeğin durumu, kardeşimin durumu, bakıp bakamayacağı, gidip gitmemeye karar vermeleri gibi durumlar da şimdilik belirsizliği körüklüyor.

Ancak geçende bizim ufaklık da artık cozuttu, çok iyi dayandı bu zamana kadar ama artık park, deniz, havuz bişeyler istiyor. Çocukcağız yazık 2 çim gördü geçende koştur, yuvarlan, bilmemne, eve geldiğinde pertti... Erkenden uyuyakaldı...

Hanım da dedi ki artık annemler gelse de gelmese de biz gidelim, ben de patladım, çocuk da patladı, kimseyle muhatap olmadan gireriz denize bi köşede, yemeği de evde yeriz, arabaya atarız bi buzdolabı, buradan köfte sigara böreği bilmemne götürürüz, ben orada yaparım, marketten de alırız bişeyler artık ne yapalım dedi.

Dışarıda yemek vesaire işleri Bodrum'da iyice komedi olur artık heralde. Konaklamada orada burada "geçiren" müthiş milletimiz, dışarıda yemek konseptinde de dolduramadığı masaların ücretlerini de bizlerden almaya çalışacak, zaten kazıktı, şahtı şahbaz olur.

Bakalım ne yapacağız.

Arkadaş da sabah anlatıyor, Bodrum'da vakalar artmış 17 falan olmuş sanıyorum, Acıbadem Hastanesi pandemi hastanesiymiş, yoğunluk yaşamaya başlamışlar. Zıçarız valla öle bi durum olursa, allah korusun.

Anıl E.
18-06-2020, 16:02
Sitesinde temmuz baktım gecelik 400 tl. Tek kişilik odaları ayrı demek ki fiyat olarak. Ama kapaside 2 yetişkin 1 cocuk diyor.

Şimdi 2 yetişkin seçip baktım yine 2bin. 5 gece 13-18 temmuz.

Güncellememişler siteyi,konuştum. Bende de 2.000 çıkıyordu belirttiğim tarihlerde :D

Anıl E.
18-06-2020, 16:03
Abi sivas'da yaşayınca bir süreliğine şehir dışına çıkasın geliyor. Bilmiyorum kararsızlık hâkim şu an .

Paylaştığım yer olympos'da değil çıralıda. Çıralı olympos'a göre daha sakin sanırım.

XoR
18-06-2020, 16:31
Abi sivas'da yaşayınca bir süreliğine şehir dışına çıkasın geliyor. Bilmiyorum kararsızlık hâkim şu an .

Paylaştığım yer olympos'da değil çıralıda. Çıralı olympos'a göre daha sakin sanırım.

Olympos çok dumanlı oluyor, Çıralı daha nezih :)

zOnstyLe
18-06-2020, 16:54
Olympos çok dumanlı oluyor, Çıralı daha nezih :)

o zifiri karanlıkta, ates boceklerinin yanıp sonusu geldi gozumun onune şimdi :D

gokhankenar
18-06-2020, 17:19
Arkadaşlar bir otelci olarak söylüyorum bu süreçte gidip otel, tatil köyü tarzı yerlerde kalmayın. varsa çadırınız gidin kamp yapın. Ağustosta fethiye aralıkta abant olmak üzere Benim 2 ayrı tatilim vardı. ikisini de iptal ettim.

AşkınS.
18-06-2020, 19:53
Arkadaşlar selam. Jolly den aldığımız "sigortalı" tatilin iptalini sağlamıyor firma ve diyor ki ,sene sonuna kadar kullanabileceğiniz tatil kuponu verelim,aynı bedelle kullanın. Ben ise bu sene gitme taraftarı değilim. Jolly ile bu sorunu yaşayan var mıdır? Bugün o kupon için gönderdikleri mailde ise ,fiyat iadesi yerine,talep doğrultusunda gibi bir cümle kullanmış. Bende geri dönüş yapmadım maile. Bu gibi durumla karşılaşan var mıdır? Ya da jolly de tanıdığı olan :))

yiiter
18-06-2020, 20:06
Arkadaşlar bir otelci olarak söylüyorum bu süreçte gidip otel, tatil köyü tarzı yerlerde kalmayın. varsa çadırınız gidin kamp yapın. Ağustosta fethiye aralıkta abant olmak üzere Benim 2 ayrı tatilim vardı. ikisini de iptal ettim.

30 ağustos haftası fethiye düşünüyordum ama o tarihte felan nasıl olur oralar, bu durumlar düzelmezse o iptal etmek zorunda kalacağım

gokhankenar
18-06-2020, 21:21
30 ağustos haftası fethiye düşünüyordum ama o tarihte felan nasıl olur oralar, bu durumlar düzelmezse o iptal etmek zorunda kalacağım

Vallahi oteldeki alanlar ve odalar dezenfekte ediliyor ama her gün değil. kimin girip çıktığı, kimde ne olduğu belli olmuyor. Bugün sen girip kalıyorsun, yarın senin kaldığın odaya ben yerleşiyorum sende bir şey varsa temas ettiğin alanlardan ötürü bana geçme ihtimali yüksek. O yüzden hiçbir konaklama işletmesine güvenmiyorum bu sene. Gitmeyi veririm bu sene olur biter.

_opeth
18-06-2020, 22:52
Biz de Datçaya yazlığa gidersek gideriz 1 hafta filan. sabahtan kimse yokken denize gir çık eve dön

razzmatazz
19-06-2020, 08:29
Arkadaşlar selam. Jolly den aldığımız "sigortalı" tatilin iptalini sağlamıyor firma ve diyor ki ,sene sonuna kadar kullanabileceğiniz tatil kuponu verelim,aynı bedelle kullanın. Ben ise bu sene gitme taraftarı değilim. Jolly ile bu sorunu yaşayan var mıdır? Bugün o kupon için gönderdikleri mailde ise ,fiyat iadesi yerine,talep doğrultusunda gibi bir cümle kullanmış. Bende geri dönüş yapmadım maile. Bu gibi durumla karşılaşan var mıdır? Ya da jolly de tanıdığı olan :))

bende tatil.com un inegöl avm deki şubesinden yılbaşında tatil satın almıştım 12.03.2020 tarihinde iptal talebinde bulundum daha pandemi ilan edilmemişti. dediler 15 gün içinde paranız yatar sonra oldu 30 gün sonra 45 gün en son 60 gün dediler şimdide rezervasyon tarihine 7 gün kala dediler şaka gibi resmen dalga geçiyorlar. avm deki şubeleride kapalı hala açılmadı temsilcinin şirket hattınıda arıyorum numara kullanılmamaktadır diyor dolandırıldıkmı nolu anlamadım işler b*k a sarmaya başladı