Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
hayırlı olsun sonuçları merakla bekliyorum.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Hayırlı olsun. Vallahi çok cesaretlisinizMerak ediyorum sonucu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşlar bujilerin yeri birinci fotodaki 4 adet delikler mi olacak acaba? araya bir parç orjinal manifolddan takmamız lazım mı? elimdeki bujilerin çapı o delikler için çok küçük!!
emme manifoldu ile beraber bujilerin tipi de mi değişecek sizce? daha geniş buji mi bulucam, ya da tornada ara parça yaptırmam mı gerekecek, splitfire buji ve kabloları var, onlara kıyamıyorum![]()
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Sanıyorum enjektör demek istediniz.hava yakıtı ayarlamak ıcın ya yazılım yaptırmanız gerekıcek veyahut afc select gibi bir cihazla aracınıza uygun olanını alıp ayarlamanız hıc tecrube etmedım ama o delıkler ilerikı projelere taban olusturmak ıcınde konulmus olabilir.parcanız hayırlı olsun...
DynoDynamics in Ecutuned
aracın enjektörleri mi o deliklere oturacak
firmayla olan yazışmalarıma göre ürünü direk kullanabilecekmişim, araçta benim dereceli egzantrik miline göre yazılmış onno chip var, chip sonrası header, 44 mm den 48 mm'e ara boruların genişletme, sebring kat ve orta susturucuları taktırmıştım, artık apexi neo ile bir deneme yaptırıcam, mümkün olmazsa çaresine bir şekilde bakıcaz
enjektörler olacak tabikibu arada çok kazma bir soru sormuş gibi kendimi hissettim
![]()
hayırlı uğurlu olsun bende orj. mantzel aldım opel'e bakalım 7400 limitör'lü chip ile bizimki neler yapıcak![]()
Hadi hayırlısı olsun.. Meraklı bekleyiş devam ediyor..![]()
birz önce montaj bitti, rölanti vs güzel ama afr değerleri bana fakire doğru fazla gibi geldi, apexi neo inşallah derdimize deva olur..
filitreden 2000 devirden sonra muhteşem bir ses geliyor artıkönceden ses çıkmıyordu, benzinde yaptığımız denemede 2000 devirde 2. viteste araca yüklendiğimiz zaman epey bir fark olduğunu hissettik, lpg de deneyemedim henüz ama sanki daha cansız gibi geldi ama bir düzlükte henüz deneyemedim, akşama fotoları atarım...
şimdi spor baskı balata sonrası apexi ayarı ve dyno yaptırıcam, kafamda vwtech ve paşaoğlu var, hangisine ayara gitsem diye düşünüyorum, biri yolda diğeri dyno da ayar çekiyordu
bu 1.6 8v ler için ama 16v olanları da var, kendilerine türkçe bile email gönderebilirsiniz, bir türk bayan orada çalışıyor
products-flowtec-vw olarak arayacaksınız
http://www.dbilas.com/dbilas_eng/index.htm
chip ile desteklemeniz lazım araç şuan fakir'e düşüyodurchipden sonra güzel bir egzost sistemi ile çok güzel yürür
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)