Düşündüğüm gibi aynen..17 o.z ultra nimet hakikaten
Düşündüğüm gibi aynen..17 o.z ultra nimet hakikaten
Yok canım okunamamı gibi bir durum yok ya biraz is olmuş benim kıllığımdan değiştirme isteğim temiz dursun diye...Videoda doğal olarak yok daha 0-180 alamadım onumu çekicem
33 sk plakalı meg 3 bizdenmidir dün temde gördüm bir kaç bişi sorucam kendisine?
YA DOU ya ne bakıyorsunuz optimum düzeyde sıkıyor işte![]()
kanka videoları güncelliyimmi seyretmeyen arkadaşlar için hahahaha![]()
şimdi seyrettimde sen beşe atınca ben ne oldu lan diyorum... ışınlanıyoruz yanından sen hala geliyorsun halbuki 5 sn sonra goki şimdi bıraktı diyo![]()
koyun videoları hadi yaw burda paylaşın sadece![]()
Douyla denemelerimizin videolarını eski sayfalarda koymuştuk sanırım kaçırdınız o konuları geriye dönerseniz seyredebilirsiniz,trafik vardı 3 video var.O boxlu ben ağır açık yazılımlı halimle..Dumandan arka araba aynada yok oluyordu o derecejantlarım filan komple takılı onun araba 5.viteste pompa yetmiyordu.Öyle bir inatlaşma ile denemiştik kimin geçtiği öle havada kaldı
günlük yazılımla yolda yakalayamadım daha
![]()
geriye gitsem daha kimse çıkaramaz geri beni 150 sayfa olmuş maşallah![]()
buldum 112 deydi)))
Arkadaşlar sizede oluyormu bilmiyorum ama , mesela 5. veya 6.viteste gidiyorum....
alt devirlerde 1700-1900 felan , az gaz bastığım zaman gazı almayıp , motor içeriyi sarsıyor . ileri geri tarzında sanki araç mazot istiyor da araç vermiyor gibi
AHAHAHAHAHAH kanka şimdi videoları tekrar izledim harbi 5 e atınca ışınlanıyosun
Mazot pompamı s.kmmm sıçmayaydı ne giderdi beeee
Bu arada, iyi dayanıyo debriyajlar bize, gazdan çekmeden atıyodum ama 300+ tork var aşırı yük binmesine rağmen tık demedi hala debriyaj, araba hopluyodu vites atarken ahahah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)