User Tag List

Sayfa 162/492 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.060 ile 3.078 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000 eur işçilik verirsen gelmiyor işte kanka Ne arabalara neler yapılıyor bi görsen anlarsın

+ Eşşek gibi sub, 151414214141 hoparlörle falan işimiz yok SQ sistemde araba falan dağılmaz yani

Yazarak anlatmak çok zor canlı dinlediğim için bunu rahatlıklka söyleyebiliyorum. Kısmetse yaptırayım mutlaka beklerim
    herkesin kendi tercihi tabi kardeşim ama 1000 euro işçilik diyorsun benim toplamda 1500 lira falan tuttu belki biraz daha geçmiştir 7-8 aydır kullanıyorum ses olarak gayet iyi çok memnunum..okadar para bayılmadan istediğin şekilde yapabilirsin bence ama tabiki senin bilceğin konu..işine karışmak gibi olmasın

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim simdi beles 1 sene sonra ewlendigimizde merak etme apple in magazasini bi tarafima sokar o bnm
    Maalesef bu işler böyle ya. Bakalım benim
    başıma ne gelecek?
    Can benim düş benim ellere nesi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman söyle diyim..egzoz uçlarını kendim buldum.2 tane birleştirilmiş onlar..egzozcu da baglattım..arka tamponu boyamak için arabaların renk kodları var zaten sanayide boyacım var ona söyledim aldı boyadı alt kısmı siyah istedim.. değişik bir sürü şey yapılabilir egzoz şekli ne biliyim tampon tamamen gövde rengi boyanabilir..bu tarz şeyler ben kendim istedim böyle olmasını yani rs görünümü falan pek aklıma gelmedi
    Tamponu sadece boyadinizmi resim ufak o yuzden tam goremiyorum tampon kesilmis gibi bse istiyorumda ben sizin resmdede oyle duruyor (bide arac dizelmi ayiptir sormasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamponu sadece boyadinizmi resim ufak o yuzden tam goremiyorum tampon kesilmis gibi bse istiyorumda ben sizin resmdede oyle duruyor (bide arac dizelmi ayiptir sormasi )
    egzoz otursun diye içe dogru kıvrılan yeri ucundan kestirdim..çok az ama egzozun Çoğunlugu boşta duruyor..evet burdaki herkes gibi ' dizelim az yakıyorum '

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece rüyamda arabayı caddeye park etmişim,yan etekler yere değiyor ön lip yere değer vaziyette bırakmışım arabayı,bir geliyorum bütün c bölgesi trafik ekipleri arabanın başında beni bekliyor sonra telin alarmı çaldı ahuahau
    ahahahaha c bölgesi trafik ekipleri nası girer bi insanın rüyasına

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahaha c bölgesi trafik ekipleri nası girer bi insanın rüyasına
    OlM Rüyalarıma angelina jolie giriyor beren saat giriyor zamanında silvia çok girmişti c bölgesi trafik ekipleri girincemi tuhaf olucak

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesin kendi tercihi tabi kardeşim ama 1000 euro işçilik diyorsun benim toplamda 1500 lira falan tuttu belki biraz daha geçmiştir 7-8 aydır kullanıyorum ses olarak gayet iyi çok memnunum..okadar para bayılmadan istediğin şekilde yapabilirsin bence ama tabiki senin bilceğin konu..işine karışmak gibi olmasın
    Kardeşim teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama bende biliyorum hatta 1200 tl ye falan mediamarktta da sistem yapılabiliniyor 1 tl takma parası isteniyor, gayet ucuza yapılabilinir istenildiğinde ama benim ne yazık ki bir şeyi yapıyorsam en iyisini yapma gibi bir huyum var + istediğim olay biraz marjinal olduğu için ve teybi ana ünite olarak kullanmadan konsolun orjinalliğini bozmamak için fiyat bu seviyelerde.

Bu fiyatın içinde media player ekranı geri görüş kamerası gibi detaylarda var sadece işçilik değil. Mesela orjinal teybi sadece radyo + bluetooth + orjinal görünümü bozmamak için tutacağım. Ses sisteminizden %100 verim almak istiyorsanız o teybi kullanmayın Yazarak anlatmam gerçekten güç.

Yani bende sadece 1 takım comp + amfi + sub takıyor olsaydım ve sahneleme gibi şeyler yapılmıyor olsaydı benimde vereceğim işçilik miktarı 500 tl den fazla olmayacaktı. Benim bahsettiğim fiyat bana söylenen max hali, 800 lere falanda düşebilir duruma göre daha takılmaya başlanmadı.

Dipnot: İşe başlanılıp bitirilmeden çok fazla detaylandırmak istemiyorum ilerleyen aylarda daha detaylı anlatacağım mutlaka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OlM Rüyalarıma angelina jolie giriyor beren saat giriyor zamanında silvia çok girmişti c bölgesi trafik ekipleri girincemi tuhaf olucak
    Hala jolie giiryomu la somalili oldu valla hatun bi boka benzemiyo bence artık

Ha iskelet fantazim var diyosan bilemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama bende biliyorum hatta 1200 tl ye falan mediamarktta da sistem yapılabiliniyor 1 tl takma parası isteniyor, gayet ucuza yapılabilinir istenildiğinde ama benim ne yazık ki bir şeyi yapıyorsam en iyisini yapma gibi bir huyum var + istediğim olay biraz marjinal olduğu için ve teybi ana ünite olarak kullanmadan konsolun orjinalliğini bozmamak için fiyat bu seviyelerde.

Bu fiyatın içinde media player ekranı geri görüş kamerası gibi detaylarda var sadece işçilik değil. Mesela orjinal teybi sadece radyo + bluetooth + orjinal görünümü bozmamak için tutacağım. Ses sisteminizden %100 verim almak istiyorsanız o teybi kullanmayın Yazarak anlatmam gerçekten güç.

Yani bende sadece 1 takım comp + amfi + sub takıyor olsaydım ve sahneleme gibi şeyler yapılmıyor olsaydı benimde vereceğim işçilik miktarı 500 tl den fazla olmayacaktı. Benim bahsettiğim fiyat bana söylenen max hali, 800 lere falanda düşebilir duruma göre daha takılmaya başlanmadı.
    bence sizin bu iş için ayrı bir konu açmanız gerekli takip edebilelim diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala jolie giiryomu la somalili oldu valla hatun bi boka benzemiyo bence artık

Ha iskelet fantazim var diyosan bilemem
    Kanka ben gençliği ile sevişiyorum zaten

Heyy allahım konu nerelere geldi

Muhittin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hava filtresi alt devirleri öldürür mü acaba? Custom hava filtresi kiti yapmayı düşünüyoruz ama kastığımıza değermi ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dipnot: İşe başlanılıp bitirilmeden çok fazla detaylandırmak istemiyorum ilerleyen aylarda daha detaylı anlatacağım mutlaka

kardeşim ozaman sen yaptır memnun kalırsan ben dinlemeye istanbula bile gelirim tabi senin bilceğin iş inşallah istediğin gibi de olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bizden maslağa giden biri olursa birşey rica edicem konuya yada bana özel mesaj atarsa çok sevinirim.Sadece şu junique a airride oluyormu diye sorucak gidicek arkadaş araba ile gidilirse daha iyi olur tabi,malesef maslak bana ters kalıyor emirhanda taaaaaaaaaaaa ebesinin amerikasında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi konumda tartışılsın diye burayada yazmayayım

http://www.techturkey.com/forum/otom...lisiyla-4.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi konumda tartışılsın diye burayada yazmayayım

http://www.techturkey.com/forum/otom...lisiyla-4.html
    Aracınız hakkında her soruyu burdan sormanız daha mantıklı kendi konunuzu güncel tutmanız çok zor..
    Jantlar hakkında genel bilgi ben,bnm bbsleri boyattım tanzilki suda dolayı dökülen yerleri mevcut adama gösterdim tekrar boyarız sıkıntı olmaz dedi ama bu seferde bnm arabayı bırakıcam zamanım yok öyle kaldı ama boyayın bir şey olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız hakkında her soruyu burdan sormanız daha mantıklı kendi konunuzu güncel tutmanız çok zor..
    Jantlar hakkında genel bilgi ben,bnm bbsleri boyattım tanzilki suda dolayı dökülen yerleri mevcut adama gösterdim tekrar boyarız sıkıntı olmaz dedi ama bu seferde bnm arabayı bırakıcam zamanım yok öyle kaldı ama boyayın bir şey olmaz.
    kumlama vs yapılmadan mı boyanmıştı. normalde 200 civarı fiyatlar veriyolar boyama için, kumlama vs yapılmasına rağmen yine de atma yaparmı ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz dikkatle ilgili alp2 nickli arkadasta ayni yerde ayni renge boyatti hic bir sey olmadi,bnmkiler dökuldu,gerci bnm araba en az 2 gunde bir yikaniyor ama sanirim tanzikli sudan ben hic dikkat etmedim acikcasi.bende dediginiz paralara boyatmistim o fiyatta kumlama olucagini sanmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz dikkatle ilgili alp2 nickli arkadasta ayni yerde ayni renge boyatti hic bir sey olmadi,bnmkiler dökuldu,gerci bnm araba en az 2 gunde bir yikaniyor ama sanirim tanzikli sudan ben hic dikkat etmedim acikcasi.bende dediginiz paralara boyatmistim o fiyatta kumlama olucagini sanmiyorum.
    Kanka sen essege biner gibi 7/24 biniyon normal yani

Km kac oldu?

assurdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kumlama vs yapılmadan mı boyanmıştı. normalde 200 civarı fiyatlar veriyolar boyama için, kumlama vs yapılmasına rağmen yine de atma yaparmı ki
    benim jantlarda boyalı.(2011 mayıs başı boyattım) kumlama yapılıp astar ve boya atıldığından atma olmadı. yalnız, lastik değiştirirken lastikçi kenarı yaralamış. kış lastiğine geçerken sıkıntı olacak gibi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)