zaten p.p den sonr afr fakire gitmiyorsa orda bi terslik var demektir
ben sadece emme değiştirerek 11,8 okuduğum afr yi 13,2 okumuştum.
içeri giren hava miktarı haliyle fazlalaştığı için afr ninde fakire kayması gayet doğal.
zaten p.p den sonr afr fakire gitmiyorsa orda bi terslik var demektir
ben sadece emme değiştirerek 11,8 okuduğum afr yi 13,2 okumuştum.
içeri giren hava miktarı haliyle fazlalaştığı için afr ninde fakire kayması gayet doğal.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
tech i seviyorum yau
cidden saglam bilgi ediniyorum..
su okul bitsin para pul olaylarini bi yola getireyimde sizinde yardimlarinizla ciddi bi makine hazirlayacagim hakkaten yau![]()
fakire giden araba benzin ister benzin isteyen arabada hızlanmış demektir. 2+2 =4
afr ye müdehale edemeyenler kapak işletmesin zaten..
Dr.ECU
afr fakire gidiyor orası normalde, correction yokmudur bu arabalarda anlamadım gitti
bnm arabamdada kaan abi port polish yaptı sonrasında ben kanalları patlatana kdr port polish yaptım, araba fakirdi ilk çalıştırdığımda sonra afr correction etti ego controlden anlamıyorum bazı arabaları![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
buda farklı sistemdeki bır 5 axis tezgahta kapak işleme videosu , bu sistem öncekine göre daha saglıklı ölçü çıkarır bana göre
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bu makineyi oturup izlerim saatlerce![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Konu çok iyi olmuş, çok güzel paylaşımlar var, herkese bol bol teşekkür.
Ayar konusu biraz farklı Bora abi,
Bu işin closed loopu var open loopu var, havayı verdin fakir geri çektin zengin diyebileceğimiz kadar bodoz çalışmıyor malesef
Rölanti AF'sinin manifoldu ve kelebeği işlenmiş S2000 'de 17'ye geliyor olması muhtemelen önceden yapılmış VAFC ayarının biraz polishle şaşırmış olmasından dolayı. Arada bi yanıltıcı (piggyback) olmasa lambda sensörü rölantiyi napar eder 14.7 ve civarına getirir. Enjektör değişmesini filan konu dışı tutuyorum tabi.
He tam gazdaki AF değerlerinde farklılık olur tabi ki, oralara düzeltme gerekebilir, ya da düzeltilirse daha iyi olur diyeyim. Manifold ve kelebekten gelecek AF fakirleşmesi fabrikanın pek çok araçta güvenlik olarak bıraktığı zenginlikten daha çok olmaz.
Yani ayarsız da hızlanması muhtemeldir. Ama iyi ayarla yapılan işin etkisi ortaya daha çok çıkar.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Abim 14 yıldır bu işi yapıyo kendim yapıyo olsaydım Türkiyedeki projeler için başta kar gözetmeden elimi taşın altına sokardım güzel şeyler çıkardı eminimki ama tasarımcılığın endüstriyel kısmı ilgi alanıma girmiyo işte...
Vorsprung Durch Technik
gerçekten güzel işlenmiş bir kapak, baya emek harcanmıştır programlama safhasında.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu temizledim, konu teknik bölümde ve teknik bilgi paylaşımı olarak devam etsin.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)