User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
168 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: megasquirt yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana sitemmi etttin anlamadımki hani polimiğe girmiyordun senin söylediğinin aksinimi söyledim ben burdA? karbiratorden kurtulmak isteyen alsın ozaman dedin evet bende onu alsın AMMA burda o fiyatlara 1400 1500 lere daha iyi beyin var onu almazmısın demeye çalışıyorum neden ms msmsms die yırtınıyorsunuz onu anlamıyorum

bilmediğinseyler var abi ms i kralın kralı hepsinden iyi diye lanse edenle var burada ben buna sinirleniyorum onu anlamıyorsun sen insanları yanlış bilgilendiriyorlar
    Yoo makara yapıyordum.. Ne sitem ettim ne de polemik yaptım.

1400-1500 konusu farklı konu. Ben o paraları vermem. Bu forumda kaç kez fiyatların olduğu ve resmi distribütör olan sitenin linkini paylaştım ben bile hatırlamıyorum artık. Herşeye rağmen Bunun SMD olan hazır yapılmışı 450 USD iken hala 1500 lira veren varsa kendi bilir.
    MegaSquirt Complete Assembled Units including Relay Boards and Stimulators Megasquirt Kits / Assembled Engine Management Systems, Wideband o2 Sensor Systems and tuning products - DIYAutoTune.com

Hiçbiri kral falan değilki. Parasının malı işte. Elalemin ne dediğine bakarsak işin içinden hiç çıkamayız. Daha dün en büyük ms başka büyük yok, bunun şurda distribütörü var diye yol gösterenler bugün saydırıyor.. Herkes istediğini söylesin boşver.

Bu arada evet benim gözümde Murat bu işi bilen adamlardan birisidir. Kankam değil ama bilen adamlardan biridir.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @merruse ağzın bal yesin senin senle aynı düşüncedeyiz Ms ayarlarım gerektiği yerde takarım ama elimdeki imkanlar daha iyiyken ona vermek yerine daha iyisini tercih ederim MODERN iniini

@Bladerk Kanka 13.5 yaparsın insallahta güzel süperde abi reklamın diben reklam yapmıyorum 10 snaiye felan die sen neden yapıosun bukadar onu anlayamıtyorum tmm kardeşim güzel araban el elden üstündür bunuda unutmamak lazm dimi mekanik spordur hersey olabilir ondan dolayı biraz daha sakinliğe daet ediyorum seni
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Bladerk Kanka 13.5 yaparsın insallahta güzel süperde abi reklamın diben reklam yapmıyorum 10 snaiye felan die sen neden yapıosun bukadar onu anlayamıtyorum tmm kardeşim güzel araban el elden üstündür bunuda unutmamak lazm dimi mekanik spordur hersey olabilir ondan dolayı biraz daha sakinliğe daet ediyorum seni
    ya özgün ben 17 yapsam da aynı şeyi diyorum sadece beyinle olmaz bunlar
    aslında seninle bu konularda hemfikiriz evet ms elektronik kalite board eklenti gereksimleri podlar bunlar sıkıntı yaşadığında araştırmalar bunlar sinir bozucu şeyler
    ben bunları inkar etmiyorumki seninle yüzyüze de konuştuğumuzda aynı şeylerden bahsettik haltech tak 10 sene kullan türü bi ecu orginal gibi söyleme fark etmesinler ms birgün bozulabilir belki ama yapıla da bilir birini 1600 $ a birini 500 $ a alıyosun zaten paran kadar özellik almış oluyosun birinde 106 satın almış oluyosun birinde e46 gibi

benim ms in en sevdiğim yani bana bunları öğretmiş olması başka bişey değil sonuçta bi arac başka ecuyla 10 derece fazla veremiycem

ms sabah çalışmazmış marşa bilmemkaç kere basılırmış ısınmadan yürümezmiş teklermiş bunlar tamamen ayar bu kadar basit
    ben mekanik spora ve de 25 sec yapsa bile o piste ayak basıp bunu yaşayan herkese zaten sonsuz saygı duyuyorum çünkü en sevdiğim spor en çok emek gerektiren işlerde birisi

ve diyorum 1600 TL ye haltech ver ben de alıyım
    motec kalitesine yakın bi beyin güvenli herşey çok güzel fiyatı da tabi
    ECUTECH İstanbul

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaaa erkut hala anlamıyorsun ayarla felan alakası yok kardesım benım beyındekı sorunların ben örnekler verıyorum sana dıyorumkı böle böle sorunlar cıkartıyor sureklı neden anlamak ıstemıyorsun?????

moruk pıste burdakı kımse ılk defa cıkmıyor kımse ılk defa araba kaldırmıyor kımse ılk defa arabaının ust kapagını acmıyor

sana farklı seylerı soluyoz sorunlardan bahsedıyoruz bunlar bunlar oluyor dıyoruz sen hala onlar ayarlanır dıyorsun kardesım son kez dıyorum ayarlasanda sidik zoruyla ittirsende gücü yetmıyor ıste
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Allah yaa kop ne diyorum senin setupının aynısı 106 gti var ankarada itbli 52li 14-60lı 11.5 wisegolu V3 1 işlemcili bu sorunların hiçbiri yok 840 kg 14.3 yaptı diyorum sabahları geceleri öğlenleri gayet sağlıklı diyorum bunlar ayardır bu kadar basit sen beyinden ne kadar anlıyosun da gücünün neye yetip neye yetmediğine karar veriyosun launch yaparsam işlemci hızı ne olacakmış pentium 4 3.0 di eskiden excel yükledim 1.3 e düştü sen bunu benle tartışmadan önce özgüne sor bi kere be böyle yazıyorum ama olabilir mi diye versin cevabını
    beynin bozuktur ayarların eksiktir cold start bilmem ne çalışmaz saçmalar benim beynim bozuk yaz anlarım ayarı bozuk yaz anlarım hangi düzgün ayarlı araba bu sorunları yaşamış senden başka yok halen ms diyosun
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen benım setupu nerden bılıon ??????? senın bıldgın setup degıselı 1 bucuk sene oldu

beyın konusunda neyı nasıl bıldıgımı nerden bılıosun ? sen nası bı sekılde ogrendın ms i? bazı seyler eskıye dayalı erkut sende bılmıyordun hatırladınmı ? baskalarına soruyordun

ms ıle ılgılı ben sana cok guzel tıyolr verırım o potansı sabıtleyıp potans ıle bırda oynanama seklını sonra ecu nun uzerındekı ateslemenı yetıstırmeme sebelerını ben hepsıne cok ugrastım benım meslegımı bılıosun degılmı ? elektronık uzerıne 13 senedır calısyorum baktıgım zaman anlıyabılıyorum

anlamadgım tek sey harıta moruk hıc ugrasmadım ugrasmamda neyse sen sabıte baglamısın nedesek bos

bak benım msı ben baglamadım bılıosun degılmı ? kımın bagladıgını cok ıyı bılıyorsun

ayarını ozgun yaptı en son onuda bılıyorsun

problem nedır sence ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin beynin bağlayan çocuk tuner değil elektronikçi o kadar yapmış bir tl almadı senden unutma özgün aracının haritasını yazmıştır crank warmup a bakmamıştır bile eğer herşeyi a dan z ye yazdıysa ve ecu da bi sorun varsa bunlar değişmiştir senin eski haritan var bende az önce baktım pek değer yok oralarda setupın da değişmiş zaten bu kadar basit kimse sana kötü niyetle bişey yazmıyo ya da demiyo ya da şu yapamamştır da demiyo
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut bende kımseye kötu nıyetlı bırsey demıyorum farkındamısın ? kımseyı kötulemıyorum yada kımseye ulan yapamadınız demıyorum sadece ms ıle olmuyor dıyorum.

ms benım gözumde cıddı bı ecu degıl dıyorum o kadar baskada bısıy demıyorum ne senın adını ne dukkanını nede baskasını kötuledımmı ???? hayır problem ne problemmmm ms ms ms ms )

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış bilmiyorsam VEMS beyinlerin içi de MS zaten. bir 106 ya vems pnp takınca çalışıyorsa MS takınca neden sorun olsun ki. ben de burda bir 106 yaptım Vems ecu var bir sürü boktan sorun vardı elektriksel beyinsel felan ama anladımki herşey elektirik tesisatındaymış.ustanın vakım kaçağını görmemesinden vs oluyormuş neyse biraz araştırma ile onlarıda hallettik.Tamam 3 kuruşa 5 köfte olmaz o paraya ancak Ms okadar oluyor zaten. ama gerçekten sorunsuz bir mekanik sorunsuz bir tesisat ve düzgün bir tune ile MS bana kalırsa o paranın karşılığını birçok beyine göre fazlası ile veriyor.

Ama şöyle birşey var. mesela HONDAnın birçok aracında p28+neptune/ectune/hondata vs gibi ecu kullanımı varken neden MS yapılır onu anlamış değilim. bana mantıklı gelmiyor.tekrar kablo çek sensör değiştir.ateşlemeyi değiştir vs.vs. zaten aynı paralara bi p28 al neptune-s300 yada bunun gibi bir modül al tak. mis gibi olsun bitsin. yada bu tarz başka marka arabalara uyumlu beyinler Flash ara aparatlar felan varsa MS işine girmek gereksiz. tamamen macera başka bişey değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamam onur senin arabanda olmuyodur farklıdır diyeceğim bişey yok şu saatden sonra
    ne alakası var ms in benimle siz sanıyo musunuz ben gelene hadi ms takalım diyorum hepsini sunuyorum sadece arkasında durursan ucuz olanı istiyorum diyolar yüzleri burada yazsınlar çoğu okuyo umarım değiştirdiğinde hiçbir sıkıntı olmadan herşey güzel çalışır araban
    ECUTECH İstanbul

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    burda bende bir acılık getırmek ıstıyorum evet ucuz ama ben sunu ogrendım erkut abının dedıgı gıbı destek olması gerekıyo acıkcası korktum ben ms den p72 ye dondum ms ıcın destegım yoktu hazırlıklarım tam olmasına ragmen
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalısır erkut olur hersey yapılır mekanıkde yapılır tesısatta yapılır beyınde yapılır hersey yapılır erkut yapılmıycak tek sey var erkutt

dötten çocuk olmaz onun dısında hersey olur olucagına varır yuce mevlam nederse o olur sayısal loto at yarısı sörvayvır bunlar bırer yarısma bızımkısıde bır yarısma ıyı olan kazanır sanslı olan kazanır nebılım ya boswer hersey olucagına varır bakarsın yunanıstanlı eleman gelır tr de yarısır belkı bızler gıderız nedesek bos yarın dukkan acıcaz gec oldu hadı herkese ıyı geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama şöyle birşey var. mesela HONDAnın birçok aracında p28+neptune/ectune/hondata vs gibi ecu kullanımı varken neden MS yapılır onu anlamış değilim. bana mantıklı gelmiyor.tekrar kablo çek sensör değiştir.ateşlemeyi değiştir vs.vs. zaten aynı paralara bi p28 al neptune-s300 yada bunun gibi bir modül al tak. mis gibi olsun bitsin. yada bu tarz başka marka arabalara uyumlu beyinler Flash ara aparatlar felan varsa MS işine girmek gereksiz. tamamen macera başka bişey değil.
    k20 lere haltech takılıyo di mi obd ecm 1.4 is e bence herhangi bi standalone daha mantıklı ne tesisatı ne distribitörü uyumlu başka dist taktığında açısı kayık kalıyo yağ kaçağı kesilmiş bacaklar şaçma sapan şeyler bilmem ne iptali çok daha mantıklı geliyo bana haa çok istersen illa herşey düzgün olsun takarsın vtec2 tesisatı bağlarsın kpro yine çalışır cop sequet ama maliyet
    yine civic için komple tesisat dist ecu + neptune rolanti valfi v.s. yine büyük maliyet hiç tesiatı yoksa yine herhangi bi standalone gayet mantıklı oluyo 1.4 is e 1.6 ies e yine haltech optik okuyucusuyla kendi tesisatıyla bağlanabilirsin neden illa hondata neptune ectune bağlı kalasınki
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda bende bir acılık getırmek ıstıyorum evet ucuz ama ben sunu ogrendım erkut abının dedıgı gıbı destek olması gerekıyo acıkcası korktum ben ms den p72 ye dondum ms ıcın destegım yoktu hazırlıklarım tam olmasına ragmen
    mantıklı aksarayda obd1 her zaman bulursun her zaman çözersin benim aracımda da sonradan yapılmış tesisat ve ms var şu an her standalonela çalışır bu da benim için sorun olmaz en azından hepsini kendi aracımda deneme şansım oluyo
    ECUTECH İstanbul

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi olmaz diye bişey yok yeterki iste.olmasaydı senin araban yürümezdi yada bizim burda yaptıklarımı yürümez sorun çıkartırdı. ama ne araç sahibinin neden bu işi yapanın uğraştığına deyecek birşey değil bence. Haaa çok extrem bir setup yaparsın zaten onu yapan adam kasmaz kendini K swap yapacaksa alır ktuned dan harness kit. gider alır kpro3 yada haltech alır motec alır aem alır pnp aem ecular var birebir alır takar. coil spark yapar ,Yani yapoarda yapar ama. hiç birisi gidip bi p28/p72 yada herneyse alıp neptune-hondata felan takıp huzurlu huzurlu gazlamak gibi olmuyor. Haaa bunlarda sorun olmuyormu oluyor.bunlarda tesisat işi olmuyormu oluyor haklısın.ama aldığın tesisat 250-300 TL yada herneyse Alıp takıyorsun bide harness alıyorsun bitti gitti. Bu adam arabasını satsa şehir dışına çıksa araba MS her şehirde MS den anlayan kaç kişi bulacak. orjinal tesisat olursa bi sorun olduğunda en azından anlayan bir elektrikci bulup yaptırma ihtimali çok daha yüksek. işin birde yapıldıktan sonraki boyu var.Bende MS'e çok destek veren çok seven ve kullanan birisiyim ama MS her araç için uygulamak gerekiyor diye düşnmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mantıklı aksarayda obd1 her zaman bulursun her zaman çözersin benim aracımda da sonradan yapılmış tesisat ve ms var şu an her standalonela çalışır bu da benim için sorun olmaz en azından hepsini kendi aracımda deneme şansım oluyo
    bende su sekılde dusunuyorum adamımı bulurum hıc olmassa .. aksaray cok cahıl kalmıs bı yer hatta bu sekılde kımse bısey den anlamıyoo ms ten hıc anlamıyo. aldıgım goruslerden yolacıkıyorum senle defalarca konustum abı senın bılgı haznınene hayranım hatta yanına geldım calısmayan arabay calsıtırdıgını bılmıyorum ılk marsı ben bastım sıstem ıcın gelmıstım ben oraya nasıl yapılıyor dıye anladıgımdan mı deıl ama ms en guzel karbüratörden enjeksıyona gecerken ıse yarıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o bütün standalonelar için geçerli ama haltech takarsam sorun olursa çözemem p72 olursa çözerim diye bişey yok honda servisinin problem çözme şansı artar sadece

araçta sorun olunca ms düzgün çalışmıyomuş di mi hasan yakıt regülatörünün benzin girişine bağlanması gibi durumlarda mesela ya da fule pump pinine 12volt verilmesi gibi
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o bütün standalonelar için geçerli ama haltech takarsam sorun olursa çözemem p72 olursa çözerim diye bişey yok honda servisinin problem çözme şansı artar sadece

araçta sorun olunca ms düzgün çalışmıyomuş di mi hasan yakıt regülatörünün benzin girişine bağlanması gibi durumlarda mesela ya da fule pump pinine 12volt verilmesi gibi
    abı benım baskı balatayı nasıl takmıslar sen onu gor .. emmede bosluk var mıss abıı bıde araba gıtmıyo dıyoduk onları ben mazur goruyorumm ama artık hepsı kasap abi

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısaca şöyle bir özet geçersem yanlış olmaz heralde ?

1-ms1 den uzak dursan iyi edersin
    II veya III tavsiye olunur

2-sen bu işlerden anlıyormusun?
    kablo, lehim, tesisat, montaj, elektronik şeması, araştırma
    biraz ingilizce , araç elektroniği, ecu programlama vs vs
    anlamıyorsan-> hayal kurma, kendini zorlama git hazır ecu al

3-sabırlımısın ?
    sorun çıkabilir ama çözümü var
    ms: tak çalışsın, sür yapışsın tarzında birşey değil
    iki günde off puff yapıyorsan uzak dur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)