Bu üslubunuz için teşekkür ederim, evet biz ekip olarak çalışmak istiyoruz ama bize geri dönüş olmadığı için biz bu ekibe yatırım yapamıyoruz. Cumartesi ve Pazar TMF 'nin elemanlarının elindekine bakıyorum, aleti edevatı 7-8 Milyarlık makine hatta daha fazlası var. Onun çektiği fotoğraf ile benim çektiğim fotoğraf arasın da fark oluşuyor, ama ben yinede bu farkı kapatmak için fotoğrafları düzenlerken özen gösteriyorum tek tek saatlerce uğraşıyorum, kişiyi mağdur etmemek için bunu anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim.
Sarı Corvette Fotoğraf Adedi, 49 Adet bendeki sayısı bu kadar. Diğer arkadaşlarım da ne kadar var şuanlık bilgim yok.
Düşünürseniz konuşabiliriz detaylıca.
Mx5 = 31 Adet Fotoğraf var.
Mito = 37 Adet Fotoğraf var.
Pistteki virajları biliyorsanız eğer söylüyorum. T15-16-17 virajların da Fotoğraf alabileceğim noktalardan çekim yapıyorum elimden geldiğince. Noktadan noktaya koşarak geçtiğim için kimi araçları kaçırabiliyorum ve lensim uzak noktalara yetmiyor bunun için zaten sizden ücret istiyorum ki daha güzel hizmet verebileyim. Kimsede kendi adımı kötüleyecek bir şey bırakmak istemiyorum, elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorum.
Kimi insan benim bu ücretleri kar yaptığımı sanıyor ama zaten aldığım ücret anca arabam ile oraya gelişim benzin masrafım ogs dir yemektir falan onlara yetiyor yani bana yine bir şey kalmıyor.