User Tag List

Sayfa 22/24 İlkİlk ... 122021222324 SonSon
454 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: 26 -27 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Bu tartışmaya nokta koymak isterim.
    Kapımız tüm fotoğrafçılara açık . Yani pro bir makinanız var ve fotoğraf çekmek istiyorsanız gelip çekebilirsiniz . Kimseyi kapıdan çevirmiyoruz . Bunun için extra bir ücret te talep etmiyoruz ancak pist kurallarını bilen ve güvenlik kurallarını ihlal etmeyecek seviyede fotoğrafçı arkadaşlarımız pistin iç yollarını kullanarak fotoğraf çekebiliyorlar. (TRT ekibini pistten çıkartmışlığımız var ... )

Biz organizasyon olarak bir bedel karşılığında fotoğraf çekimi yapmıyoruz yada böyle bir hizmetimiz yok .

Şuan bu fotoğrafların ücreti vb. konusunun konuşulması bile çok saçma bence burad 1000 lira ver de foto yollayayım modunda bir durum yok ufak harçlıklar karşılığı hem bu fotoğrafçı arkadaşlarımız makinalarını geliştirip ekipmanlarını çoğaltır ileride daha iyi pozlar yakalar hemde güzel kareler arşive atılmış olur ...

Durum bundan ibarettir bir zorlama sözkonusu değildir isteyen istediğinden istediğini alır almaz bukadar basit aslında ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cembozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgur fırsatcı diyen olmadı yahu yada ben görmedim =)

fotografı ceken paralıda verebilir parasızda verebilir kendi kararı ben mehzentin neden foto koyulmadı postunun uzerine yazdım.

benim takıldıgım tek konu izmitte org yaptıgımızda veya yapıldıgında lutfen bizide goturun cekim yapalım oluyoda neden i.parkta ucretliye donuyo onu anlamadım?

iparka cıkan cokmu zengin veya izmit körfezde foto cekmenin maliyeti daha mı az ?
    Istanbul Park yakın
    olduğundan ben kendi ekibim için söyliyim. 4 Kişiyiz genellikle 3 kişi geliyoruz. 2 kardeşim gebze de oturuyorlar, ben B.Paşa' dan kendi aracım ile geliyorum. Körfez Pisti kadar uzak bir yol değil. Belki ondandır düşüncelerin değişmesi, kimisi can sıkıntısına gelebilir, ama ben kendimi geliştirmek için geliyorum, ekipmanlarımı güçlendirip şahıslara daha güzel pozlar verebilmek için geliyorum.

Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isteyene ozel cekım yapıcaz dedıler onu gordum ama karıstırmısta olabılırım bro sıkıntı yok
    Yok mehmet abi, görmemişsindir ben Kendi fbook adresim de yazdım, fbook sayfamda yazdım, burada ki konumda yazdım. Görmemişsindir, doğrudur abicim.

Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ücret verdiğimiz taktirde fatura fln vericekmisiniz

Bide ben fotoğrafçı olarak girmek istesem girebilirmiyim ? Yani ne gibi şartlar aranıyor ?

Sakın yanlış anlamayın bende olsam bende para isterdim

Ayrıca piste girerken sözleşmede böyle bir madde mevcut mu ?

Bu konuda eğer çekememezlik olursa iki tarafında başı ağrıyabilir.
    Fatura nasıl vermemi bekliyorusunuz, özel çekim yapan kişiler Fatura mı veriyorlar ?

Pist' e girerken buğra abi ile konuşmanız gerekiyor bizi tanıyor çekimlerimizi biliyor yardımcı oluyor girişimiz için, bizde onun yüzünü kara çıkarmıyoruz.

Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım siz yanlış anladınız Beyler Fırsatcı biz oluyoruz !!

Dün daha öncede fotoğraflarımızı çeken bazı arkadaşlara dün görüştüm 5-100-200 TL Hakkı olan bir para istedi bende kendisine bana çektiğin resimleri göstermen lazım bir şekilde eğer para ödeyeceksem.
    Ben insanlardaki yada bu işi yapan insanlardaki ön yargıyı bana verilen cevap la sanki ben fırsatcıymışım gibi davranmasından dolayı dedim umarım şimdi anlaşılmıştır yoksa ben bu arkadaşların ne kadar yorulduğunu ve ne caba sarf ettiklerini gayet iyi biliyorum

Bana verdiği cevap:

-Screen shot olarak gonderirim sana ben
    Ama bunu da yasadik rica ediyorum screeb shotlari paylasmayalim..
    Şimdi bu yazdığın mesaj da daha açıklayıcı oldu bora abi, Kişi bana geliyor diyor ki Berkay birazdan piste çıkıyorum. Fotoğraflarımı istiyorum, tamam kardeşim çekicem. Yanımda ekibim var, diyor ki sizlerde çekin ücret sorun değil. Tamam diyoruz, kontrol noktasında çekiyoruz, sonra koşa koşa kendi noktamıza gidiyoruz, aracımız yok her yere yürüyerek gidiyoruz farklı noktalara kuluçlanamıyoruz elimizde ki makineler pek müsade etmiyor. Neyse gün sonu oluyor, eve geliyorum arkadaşın fotoğraflarını sayıyorum, 191 adet fotoğrafı var, Supersport' daydı kendisi söylüyorum tamam kardeşim ne kadar istiyorsun benden ücreti kararlaştırıyoruz. Tamam halledicem ben, sen bana bir ufaktan fotoğraf at diyor, bende haliyle incelik ederek fotoğrafını düzenleyip güzelleştirip 1 İmza 1 Gizli Watermark koyarak kendisine yolluyorum. Gece giriyor araya, öğlen paranı yatırırım demişti. Öğlen arıyorum yok açmıyor, mesaj atıyorum yok bakmıyor. Az önce başka bir forum da görüyorum fotoğraf eklemiş geziyor. Gerçekten ağırıma gidiyor, bir arkadaş var, kendisine attığım Screen Shot fotoğrafını kesip paylaşıyor, ben sana dönücem diyip dönmüyor. Kimisi istediğim 100 lira makul ücreti 30 liraya indirmeye çalışıyor.

Bunlar yüzünden şuan bu fotoğraf işleri böyle kapandı, yoksa bizim parada pulda gözümüz yok, Kar yapmak için gelmiyoruz. Ekipmanlarımızı geliştirmek için geliyoruz. Ben fotoğrafcılıkta 4. Ayımdayım 9-10 Yıldır grafik bilgim var.

Sadece emeğimize ufak bir ücret istedik. Hepsi bu, profesyonel kişiler ile örneklenmeler geliyor farklı açılardan fotoğraf bekleniyor ama elimizde ki makineler ve bilgi seviyesi için bunlar uygun değil

Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak kardeşim utandık pazar dostlugu bozar dıye bır kaıde vardır tıcarette her seyı bastan solemek en doğrusudur benım gordugum kadarıyla bır kac mesaj vardı ısteyene ozel cekım yapılabılınır dıye kendımce tebrık ettım hatta ve gırıste Berkaya benımkılerı cek dıyecektım kaynadı sonrada aldırmadım yanı ben verılcek parada değilim emın ol herkesde verır ama cocuğun adı ıkı yasında koyulmaz bastan koyulur.

sız org bıttıkten sonra fotograflar ucretlı dersenız olmaz bu seferkı hatanız bu oldu bence he ben destek olurum benım fotograflarım kımde varsa alırım bunca tembel adam varken ulkemızde boyle para kazanma yolunu secenlerı tebrık ederım ama dedığım gıbı bastan solemelısınız he soledıysenız ben gozden kacırdıysamda kusura bakmayın.

Valla Mehmet abi, her yerden yazdım 1 kere değil bir çok kez yazdım hatta sabitletledim bu durumlarımı herkes görmesi için. Kimisi sözün de durup bana ücretini verdi eve gittiğim gibi direk fotoğraflarını yapıp yolladım. 1.12 Gigabyte lık dosya attım kendisine 145 Adet fotoğraf. Düzenlenmiş olarak, imzalı imzasız 1024 ve orjinal boyutlarıyla ellerinde bulsun, kolaylık olsun diye boyutlarını ayarlayıp yolluyorum bilen var bilmeyen var direk hazır olsun istedim. Ama isteyip kaçan, screenshot ı kullanan hemde tembihlediğim halde, bunlar yüzünden bu kadar kapandık bu fotoğraf işinde, gelişmek istiyoruz.

Senin fotoğrafların var elimde benim mehmet abi, kendi adıma çektim sen isteseydin sayısını katlardım 36 Fotoğrafın var şuan bende abi.

Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her aracın bir tane pozu yayınlanabilir. İlgili arkadaşlar da eğer beğenirler ücretini ödeyip diğer fotolar ile beraber daha kaliteli versiyonlarına sahip olabilir. Foto çeken arakdaşlar bunun için ücret talep ederse bence hakkıdır . Sonuçta kullandıkları ekipmanın bir ömrü var.
    Hüsnü abi, yukarıda yazdım şahısa 1 adet ufak boyutlu teaser atıyorum onu alıp arazi oluyor. Ağırıma gidiyor abi..
    Otomobil Fotoğrafcısı

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotograf ceken arkadaslarimizin amatorce bu isi yaptiklari icin ucret talep etmesini mantikli karsiliyorum ama her zaman ayni yer ve acidan olmamali bunun icinde sahis degil ekip calismasi lazim.Misal ben ucret odeyip aracimi surekli ayni noktada(kadraj mi diyorsunuz) goreceksem kiymeti kalmaz bir kac kisi Berkaya yardim etmeli bu konuda.Ayrica intercitynin kendi fotograflamasinida engellememeli sitede yayinlananlar kaldirilmamali.Bu arada Bugra sanada tekrar cok tesekkur ederim copilotum ufak bi saglik sikintisi yasadiginda pistte yanimiza kadar yanasip kac kere sordun yardim icin sagolasin her zamanki gibi yine memnun biraktin bizi arada kaynadi soyleyemedim

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdi bu yazdığın mesaj da daha açıklayıcı oldu bora abi, Kişi bana geliyor diyor ki Berkay birazdan piste çıkıyorum. Fotoğraflarımı istiyorum, tamam kardeşim çekicem. Yanımda ekibim var, diyor ki sizlerde çekin ücret sorun değil. Tamam diyoruz, kontrol noktasında çekiyoruz, sonra koşa koşa kendi noktamıza gidiyoruz, aracımız yok her yere yürüyerek gidiyoruz farklı noktalara kuluçlanamıyoruz elimizde ki makineler pek müsade etmiyor. Neyse gün sonu oluyor, eve geliyorum arkadaşın fotoğraflarını sayıyorum, 191 adet fotoğrafı var, Supersport' daydı kendisi söylüyorum tamam kardeşim ne kadar istiyorsun benden ücreti kararlaştırıyoruz. Tamam halledicem ben, sen bana bir ufaktan fotoğraf at diyor, bende haliyle incelik ederek fotoğrafını düzenleyip güzelleştirip 1 İmza 1 Gizli Watermark koyarak kendisine yolluyorum. Gece giriyor araya, öğlen paranı yatırırım demişti. Öğlen arıyorum yok açmıyor, mesaj atıyorum yok bakmıyor. Az önce başka bir forum da görüyorum fotoğraf eklemiş geziyor. Gerçekten ağırıma gidiyor, bir arkadaş var, kendisine attığım Screen Shot fotoğrafını kesip paylaşıyor, ben sana dönücem diyip dönmüyor. Kimisi istediğim 100 lira makul ücreti 30 liraya indirmeye çalışıyor.

Bunlar yüzünden şuan bu fotoğraf işleri böyle kapandı, yoksa bizim parada pulda gözümüz yok, Kar yapmak için gelmiyoruz. Ekipmanlarımızı geliştirmek için geliyoruz. Ben fotoğrafcılıkta 4. Ayımdayım 9-10 Yıldır grafik bilgim var.

Sadece emeğimize ufak bir ücret istedik. Hepsi bu, profesyonel kişiler ile örneklenmeler geliyor farklı açılardan fotoğraf bekleniyor ama elimizde ki makineler ve bilgi seviyesi için bunlar uygun değil
    Ben zaten emeğinizin karşılığınızı almanızı talep ediyorum sadece ön yargınızdan ve birde üslup karmaşasından dolayı böyle bir sıkıntı yaşadık.Ama sorunuda az önce telefonda kısa bir konuşmadan sonra halletik.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben zaten emeğinizin karşılığınızı almanızı talep ediyorum sadece ön yargınızdan ve birde üslup karmaşasından dolayı böyle bir sıkıntı yaşadık.Ama sorunuda az önce telefonda kısa bir konuşmadan sonra halletik.
    Benide bu uzlastrıcı uslubun bitiriyo

Bak mehzenti kızdrdnız adam arabasına satılık konusu actı, sinirlenme kardesim bizim ewde makinamız var bidahakine viraja gecip bizzat ben cekim s2 yi hatta ustune bide yemek ısmarlıcam
    BOZBEY

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sımdı ornek thoolga cektım fotoların bende dese, ozmn dırekt kendım teklıf ederım ucretını(almaz ama) vs.cunku bılıyosun guvenıyorsun. Dıger turlu sıkıntı gormem lazım ne aldıgımı
    TeamPASAOGLU

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sımdı ornek thoolga cektım fotoların bende dese, ozmn dırekt kendım teklıf ederım ucretını(almaz ama) vs.cunku bılıyosun guvenıyorsun. Dıger turlu sıkıntı gormem lazım ne aldıgımı
    Sen naber yaaa sizin icin gelicem pist aktivitesine
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen naber yaaa sizin icin gelicem pist aktivitesine
    kralın dönüşü
    OEM+

Eray Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle merhaba. Bende 26-27 Ekimde pist içinde bende fotoğrafçıydım. Berkay abinin ekibinde olarak. Berkay abimde açıklamış zaten herşeyi ama ek olarak bende birkaç bişey yazıcam. Ben 1.Pist gününden beri İstanbul Parkta fotoğrafçıyım ilk zamanlar tamamen zevkine ve hobi olarak yapıyordum ve fotoğraf isteyen araç sahiplerine ücretsiz gönderim yapıyordum ki bir süre sonra ihtiyaçlar artana kadar. Fotoğrafçılık öğrenenilmeden belli bir eğitim olmadan yapılabilecek bir şey değil. Yani yorumlarda yazıyor ama herkes oraya gelipte bizim gibi sabah 8 akşam 6 ya kadar koşturacağını binlerce kare çekeceğini sanmıyorum. Bu iş çok emek istiyor ve bizde emeğimizin karşılığını haklı olarak almak istiyoruz. Öncelikle araç sahipleri haklı olarak fotoğrafları görmek istiyor ona bir şey demiyoruz ama bunu bizzat yaşadım fotoğrafları we transfer ile gönderip sonradan ortadan kaybolan kişilerde olduğu için ya 1 tane yada fotoğrafları küçültürek araç sahiplerine atıyoruz. Beğendiği kadar fotoğrafı kendisine gönderiyorum. Bu ücret meselesi bayadır vardı yeni olan birşey değil. Kimileri itiraz etsede kimileri destek olsada uzun zamandır vardı bu. Pist içi farklı açı meselesi ise bizi zorlayan birşey. Pist çok büyük sürekli uzun mesafeli yer değişimi yapamıyoruz yarış sırasında çünkü gideceğimiz her yere yürüyoruz. Neyse kısaca bu işe başladığımızdan beri emek veriyoruz ve bize destek olanlarada bir kez daha teşekkürler. Benimde elimde 26-27 Ekim hatta daha önceki pist günlerine ait fotoğraflar mevcut isteyenler benimlede iletişime geçebilirler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğrafçı arkadaşlara;
    Sarı corvette fotoğrafı varmı acaba?
    Varsa almak istiyorum.��

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ctesi Miata, Pazar Mitoylaydık bunların fotolarını ücretini ödeyip atabilrim. Fotoların hangi virajlardan, kaçtane ve ne kadar oldugu bilgilendirmesini bekliyorum. Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotograf ceken arkadaslarimizin amatorce bu isi yaptiklari icin ucret talep etmesini mantikli karsiliyorum ama her zaman ayni yer ve acidan olmamali bunun icinde sahis degil ekip calismasi lazim.Misal ben ucret odeyip aracimi surekli ayni noktada(kadraj mi diyorsunuz) goreceksem kiymeti kalmaz bir kac kisi Berkaya yardim etmeli bu konuda.Ayrica intercitynin kendi fotograflamasinida engellememeli sitede yayinlananlar kaldirilmamali.Bu arada Bugra sanada tekrar cok tesekkur ederim copilotum ufak bi saglik sikintisi yasadiginda pistte yanimiza kadar yanasip kac kere sordun yardim icin sagolasin her zamanki gibi yine memnun biraktin bizi arada kaynadi soyleyemedim
    Bu üslubunuz için teşekkür ederim, evet biz ekip olarak çalışmak istiyoruz ama bize geri dönüş olmadığı için biz bu ekibe yatırım yapamıyoruz. Cumartesi ve Pazar TMF 'nin elemanlarının elindekine bakıyorum, aleti edevatı 7-8 Milyarlık makine hatta daha fazlası var. Onun çektiği fotoğraf ile benim çektiğim fotoğraf arasın da fark oluşuyor, ama ben yinede bu farkı kapatmak için fotoğrafları düzenlerken özen gösteriyorum tek tek saatlerce uğraşıyorum, kişiyi mağdur etmemek için bunu anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim.

Alıntı ismettoktas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotoğrafçı arkadaşlara;
    Sarı corvette fotoğrafı varmı acaba?
    Varsa almak istiyorum.��
    Sarı Corvette Fotoğraf Adedi, 49 Adet bendeki sayısı bu kadar. Diğer arkadaşlarım da ne kadar var şuanlık bilgim yok.

Düşünürseniz konuşabiliriz detaylıca.

Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ctesi Miata, Pazar Mitoylaydık bunların fotolarını ücretini ödeyip atabilrim. Fotoların hangi virajlardan, kaçtane ve ne kadar oldugu bilgilendirmesini bekliyorum. Teşekkürler.
    Mx5 = 31 Adet Fotoğraf var.
    Mito = 37 Adet Fotoğraf var.

Pistteki virajları biliyorsanız eğer söylüyorum. T15-16-17 virajların da Fotoğraf alabileceğim noktalardan çekim yapıyorum elimden geldiğince. Noktadan noktaya koşarak geçtiğim için kimi araçları kaçırabiliyorum ve lensim uzak noktalara yetmiyor bunun için zaten sizden ücret istiyorum ki daha güzel hizmet verebileyim. Kimsede kendi adımı kötüleyecek bir şey bırakmak istemiyorum, elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorum.

Kimi insan benim bu ücretleri kar yaptığımı sanıyor ama zaten aldığım ücret anca arabam ile oraya gelişim benzin masrafım ogs dir yemektir falan onlara yetiyor yani bana yine bir şey kalmıyor.
    Otomobil Fotoğrafcısı

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu üslubunuz için teşekkür ederim, evet biz ekip olarak çalışmak istiyoruz ama bize geri dönüş olmadığı için biz bu ekibe yatırım yapamıyoruz. Cumartesi ve Pazar TMF 'nin elemanlarının elindekine bakıyorum, aleti edevatı 7-8 Milyarlık makine hatta daha fazlası var. Onun çektiği fotoğraf ile benim çektiğim fotoğraf arasın da fark oluşuyor, ama ben yinede bu farkı kapatmak için fotoğrafları düzenlerken özen gösteriyorum tek tek saatlerce uğraşıyorum, kişiyi mağdur etmemek için bunu anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim.

Sarı Corvette Fotoğraf Adedi, 49 Adet bendeki sayısı bu kadar. Diğer arkadaşlarım da ne kadar var şuanlık bilgim yok.

Düşünürseniz konuşabiliriz detaylıca.

Mx5 = 31 Adet Fotoğraf var.
    Mito = 37 Adet Fotoğraf var.

Pistteki virajları biliyorsanız eğer söylüyorum. T15-16-17 virajların da Fotoğraf alabileceğim noktalardan çekim yapıyorum elimden geldiğince. Noktadan noktaya koşarak geçtiğim için kimi araçları kaçırabiliyorum ve lensim uzak noktalara yetmiyor bunun için zaten sizden ücret istiyorum ki daha güzel hizmet verebileyim. Kimsede kendi adımı kötüleyecek bir şey bırakmak istemiyorum, elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorum.

Kimi insan benim bu ücretleri kar yaptığımı sanıyor ama zaten aldığım ücret anca arabam ile oraya gelişim benzin masrafım ogs dir yemektir falan onlara yetiyor yani bana yine bir şey kalmıyor.
    Yalnız pist 14 viraj Sen kulelerden bahsediyorsun sanırım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız pist 14 viraj Sen kulelerden bahsediyorsun sanırım?
    Olabilir orçun abi, kulelerin olabilir. Not almıştım, ona bakarak söyledim, yanlışım olabilir.

Pist Fotoğrafına baktığımda T13 yazıyor yani, Start-Finish düzlüğüne gelmeden ki keskin S virajların da duruyorum.
    Otomobil Fotoğrafcısı

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olabilir orçun abi, kulelerin olabilir. Not almıştım, ona bakarak söyledim, yanlışım olabilir.

Pist Fotoğrafına baktığımda T13 yazıyor yani, Start-Finish düzlüğüne gelmeden ki keskin S virajların da duruyorum.

Sen su 12. Virajda cok yuksek suratten frene oturup kafa asagida yavaslamaya calisilan bazen cizgi kacirip duz inilen yoldan cikilan virajda mi duruyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen su 12. Virajda cok yuksek suratten frene oturup kafa asagida yavaslamaya calisilan bazen cizgi kacirip duz inilen yoldan cikilan virajda mi duruyorsun?
    Evet o virajdan başlıyorum Pit Alanına girdiğiniz yere kadar değişerek gitmeye çalışıyorum her turda. Hatta şöyle göstereyim herkes bilsin.

Tam olarak bu fotoğrafta 12. ve 13. Sayıların olduğu yerlerde duruyorum.
    Otomobil Fotoğrafcısı

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu foto olayının çözümü, thumbnail boyutunda ufak örnek göndermek.
    Aşağıdaki örnekteki gibi çekilen fotoları atarsanız, araç sahipleri istediği kareyi de görür, ayrıca fırsatçılara kullanacak boyutta kare de vermemiş olursunuz.

Ben de aracımın çerçevelenecek boyutta baskısını isterim, karşılığını da öderim, ama görmediğim kareye para vermek te hoşuma gitmez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu foto olayının çözümü, thumbnail boyutunda ufak örnek göndermek.
    Aşağıdaki örnekteki gibi çekilen fotoları atarsanız, araç sahipleri istediği kareyi de görür, ayrıca fırsatçılara kullanacak boyutta kare de vermemiş olursunuz.

Ben de aracımın çerçevelenecek boyutta baskısını isterim, karşılığını da öderim, ama görmediğim kareye para vermek te hoşuma gitmez...
    Örneğiz çok güzel aslında, ama 10 tane fotoğraf olsa o örnekte işe yarar. Kimi aracın bende 200 Adet Fotoğrafı çıkıyor ona nasıl bir Ekran Görüntüsü yapacağım. ?

Arasından sevdiğim bir fotoğrafı seçip, üstüne Watermark basıp 600px boyutunda şahısa yolluyorum. Kaliteyi görmesi açısından, kimisi alıp kaçıyor orası ayrı bir konu.
    Otomobil Fotoğrafcısı

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Watermark fotoğraflardan silinemiyor mu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)