devamlı sattıgımız bı urun
cok kısıde faydası oluyor ama yan etkılerıne dıkkat edın özlliklede kalbı cok zorluyor
Printable View
devamlı sattıgımız bı urun
cok kısıde faydası oluyor ama yan etkılerıne dıkkat edın özlliklede kalbı cok zorluyor
Valla bende rüyalar tam gaz devam 1 gecede çeşit çeşit rüya görüyorum her türlü korku gerilim fantastik konulu konusuz :D
İlginç olan libidoda bi azalma var rüyalara ragmen kamyon devrilmedi henüz. Günlük hayatta pek düşünmüyorum. İlacın bi etkisi olabilir. Tipik antidepresan yan etkisi.
Kimsayal bir ilaç ile sigarayı bırakmaya çalışmak yapmayın gözünüzü seveyim,
Alın Allen Carrın videosu sabah kalkın 1 saatinizi ayırın sakin kafaya izleyin 3 gün iradenizi kullanın
Sigarayı Birakmanın Kolay Yolu ( Allen Carr ) ( Türkçe ) (Tam Versiyon) - YouTube
bugün 12.gün bitiyor sigarasız , hiçbir ilaç kullanmadım , hiçbir video izlemedim , hiçbir yazı dahi okumadım. Sadece kendimi 1 haftadır şartlamıştım sigarayı pazar son gün içicem diye. Şimdilik çok güzel gidiyor , evde arkadaşlarda içiyor , alkollu ortamdada engelledim kendimi , artık canım eskisi kadar istemiyo zaten . Bu arada 7 yıldır sigara kullanıyordum. Ev arkadaşlarımda deniyor ama bırakamıyorlar , ama onlarda azalttı. Günde 1.5 paket içen ben bıraktım :)
9.gün toplamda 7 sigara içtim 4 tanesini yarıda attım pişman olup, çok mutsuzum yalnız zorluyor hele canım sıkıldıgında abooo ama bırakıcam kararlıyım 12 sene alışmışlık var her insan bir değil çat diye bırakamıyosun
afferim laz. bırak bırak. sende bırak morukcum
Sende mutsuzmusun kanka
Mutsuzum harbiden yalnız hissediyorum ilacın bütün yan etkileri var su anda intihar hariç:D
Ajiaston ilk gün genaydı emrah gibi boyun bültüm ahauaha uyku olayı bende ters tepti hiç uyuyamıyorum keşke uyuyabilsem , öfke ehh işte trafikde olursam onun dısında dizginliuorum kendimi
Onamder
Şampix aldım bende ama siarayı bıraktıkdan 2 gün sonra alıp başladım takviye olsun dedim belki irade ile bırakanam diye, ilacın etkisi varmı bilmiyırum bırakmayı kafaya koydum çünkü yada o güçlendirdi bırakma isteğimi, bu illeti bırakayımda hangi yolla olursa olsun
benım bayagıı bı oldu arada cekıyor canım ama ben iradeyle bıraktım vasıyet dıyelım ama nefes almaya basladım kosmaya basladım yorulmak nedır unuttum yanı sıddetle tavsıye ederım bırakın kendınıze yazık 7 sene ıcmısım ....
panpa bende mutsuzum yalan yok:) böyle mal gibiyim sanki ben konusmuyorum da seslendirme yapıyorlar bana...espri kalitem acaip düştü...bazen el şakası yapasım geliyor...(allah göstermedi o günü çok şükür...) birde libido da sıkıntı var...her gördüğüme "allah sahibine bağışlasın" durumu:D:D
uyku sorun birde uykuya dalamıyorum dalınca çıkamıyorum:D
ama olsun hacı yeterki bırakayım...
Hah aynen uyuyamamakdan kastım dönüp duruyorum yatakda uyuyamıyorum ki yorgunlukdan agrımayan yerim yok ama nafile bide bünye alıştı sigarayı bıraktım bırakalı 3 den asagı uyuyamıyorum
7 yada 8 hafta oldu hala içmiyorum arada canım istiyor ama unutuyorum 4 sene aralıksız mokunu çıkartarak catır çatır içerdim 4 sene boyunca fakat bıraktım günün %90 aklımın ucuna bile gelmişyor
6. ayım bitti bugün... 7. sigarasız ayıma başladım
darısı başımıza inşallah
8 gündür zyban kullanıyorum yarın sabah sigarasız bir hayata merhaba demeyi umuyorum
13 ay oldu gibi...
7ay 13ay , tebrikler gerçekten darısı başımıza inşallah ikinci hafta olucak yakında benimde :D
Abimi geçen gün gazldık, W115 bulduk bide..
bunu al sigara parasına taksitlerini öde dedik, kabul etti ve sigarayı bıraktı :)
sonra banka fazla faiz koyunca arabayı almaktan da vaz geçti ve 10 gündür sigara içmiyor!
yani şuana kadar irade önemli, onla bunla değil, kafada bırakacaksın önce :)
Benimde 1 aya yaklaştı bırakalı
Bütün dünya bıraktı bi tek biz Türkler içiyoruz :)
Pardon - Sigara Muhabbeti - YouTube
belki çok geç okudum ama kesinlikle keyifle okudum en kısa zmanda kullnmaya başlıycam..
zyban ile sigarayı bırakalı 4 gün oldu. sırt ve ensemde ağrı oluyor 4 gündür. sigarayı bırakmanın etkisi mi acaba bırakanların başına geldi mi hiç. bir de nargile içsem sigara isteği yükselir mi yine.
nargile içsen bir daha kesin başlarsın...
bende champix'e başladım 10 gün önce 2 gğndğr de sigara içmiyorum...olay çok zorlaştı. bundan önceki günlerde gğnde 2 e kadar düşmüştü zaten onuda içemiyordum ama günü çok rahat bitiriyordum...3 gündür sanki ilaç etkisini kaybetmiş gibi..çığlık atıcam resmen...
ama başlamak yok...kesin bırakacağım..
o ilk 1 hafta 10 gün çok zor oluyo boşlukta gibi sürekli bişi yapma hissi :D sonrası çok kolay ama
Birakanlar arada caniniz cekiyormu yada sabahlari yataktan kalktiniz zaman ?
bende de aynı durum var ilk 2 gün sadece bırakmanın stresinden gergindim canım istemiyordu. 3. günden itibaren sigara içme isteği geldi. kimi 1 haftada geçer diyor kimi 1 ayda geçer diyor kimileri ömür boyu arada bir istek yoklar diyor. ben de kesin bıraktım diyorum zaten bu 4 günde çektiğim eziyetten sonra başlarsam kanser olduğumu bilsem yine bırakmam :)
bende öyle umuyorum bro...çünkü prospektüsünde yazan yan etkilerden "intihar etme isteği" oluşması çok büyük ihtimal bende:D inşallah 10 gün sonra normale dönerim..yoksa hayat çok boş ve anlamsız şu anda...çok pis götüm başım oynuyor...el ayak haraketlerim kontrolsüz, sanki ben konuşmuyorumda seslendirme yapıyorlar gibi bana..sesler bi garipleşti falan:D
neyse azimliyim ama bırakıcam...
1 hafta olcak 3 öğünden 5 e çıktı sürekli bi çerez ve tatlı yeme isteği var geçicidir diye düşünüyorum 1 haftadır spora ve yemeğe verdim kendim. :D
Çok aklıma gelmiyor arasıra ama kriz olmuyo. İştahım çok açıldı. :D
bende sigarayla ilgili garip bi durum var , niyeyse hiç canım çekmiyo 2 sene içiyorum bir gece yatıyorum kalkıyorum diyorum bugun almıyım , o gün içmiyorum sonraki 4 sene hiç içmiyorum bir gece yatıyorum kalkıyorum ulan dur bi sigara içiyim diyorum :D
çok çok çok tebrik ederim ben bir çok yöntemi deneyip bırakamadım birde bunu deniyeyim hee bu arada
" Rüyalarında herhangi bir rahatsız edici tarafı yok. Aksine son derece eğlenceliler.. Mesela dün gece önce hapishaneden kaçtım sonra survivor'a dahil oldum. Yarışmalar keyifliydi baya "
"
bayıldım buna
3 kere okudum baştan sona:D işe yarıyor hakikaten o kitap olmasa eminim ilaca rağmen tekrar başlamıştım...kafaya koydum ya bırakıcam bu laneti ne pahasına olursa olsun...istersem 15 kilo alayım yada sürekli başım ağrısın başka bir şey düşünemeyim...yine de bırakıcam....
3 tanıdığım kişi champix le sigarayı bırakmaya karar verdi,
1 i tüm ilaçlarını aldı sigarayı bıraktı.
1 i yan etkisi var ben bunsuzda bırakırım deyip ilaç almayı bıraktı, sigaraya başladı.
1 i ilaca gerek yok bıraktım ben deyip ilaç almayı bıraktı, sigaraya başladı.
ilacı sonuna kadar kulanın.
birde bu ilacı ne kadar süre kullanmak lazım?
devam paketi 1 aylık ve 2 aylık olarak 2 tipmiş herhalde...nedir ? ne yapalım?
Ben 1 başlangıç + 1 devam aldım..
Kendimi "ilaçsız da sigara içmeden durabilirim" modunda hissettiğim için devam pakedini 1 aylık olarak seçtim.. Böyle hissediyorsan 1 aylık al, yok daha hazır değilim diyorsan 2 aylık al
ya da
devam pakedi 1 al, ay sonu hala hazır diilsen 1 devam pakedi daha al.. baştan 2 aylık almana gerek yok
İlk paket bugun bitiyor 15 gundur sigara icmiyorum. Sigarayi aramiyorum ama her oglen arkadaslarla yemege cikiyoruz yemekten sonra yakilan sigarayi arasira aramiyo degilim ama bi kriz degil sonucta .
Agzinizda sabahlari igrenc bi tat olmamasi gercekten ilginc.
Daha bi dinc hissediyorum kendimi ( belki psikolojiktir )
Ruyalar tam gaz devam ama surekli bi uyku hali ve uyanamama olayi yok
Arasira sigara akliniza geliyor ama yaninizda biri ictiginde asiri rahatsiz oluyorsunuz. Yani sigarayi degilde sigaranin verdigi o sunni rahatlamayi ariyorsunuz.
2. Paketi alip almama konusunda cok kararsizim ama hic riske girmiyim aliyim diyorum onuda 15 gun yine normal kullanicam sonra dozunu azaltarak bitiririm diye plan yaptim. 2 mg den direk birakmak zor olabilir.
bu yazılanları okuyunca şevk geliyo ama o boşluğu nasıl doldururum diye düşününce , yemiyo açıkçası.. elektronik sigarayı denedim ama o iş yalan..