Bu arada Kask teslim alıp unutan kimse varmı arkadaşlar ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bugra,ben Race controlden zamanlari aldim,buraya yukledi Murat sagolsun.
Sanada mesajlAr yazdim ama gerilerde kaldi
2 Haziranda yeni lastiklerimle ordayim...
P.S:duzluk sonunda gectim zaten![]()
Muratçım zamanlar zaten yayınlanacak internette resmi olarak acelen neydi yahu
2 Haziranda yeni lastik şart sana birazcık daha geç frenaj ve çizginde pist yüzeyinin tamamını kullanarak sanırım daha iyi zaman çıkartıcaksın 2 Haziranda . İzledim limitaltında gidiyosun bence .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Biraz piste alışın sonrasında pistte eğitimde yaparız arkadaşlar Otomobil işi kültür işidir bence .
Caddede gazlamak kolay olan . Zor olan o transponderi takıp zamanını takip etmek hataları düzeltip zamanını geliştirebilmek . Otomobilin ne olduğu kaç hp olduğu 2. aşama önce sürücünün hp si yükselmeli![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
supersports kategorisinde cikmama ragmen 3 tur atip birakmak durumunda kaldim. 1. tur piste ve virajlara baktim, 2. tur su hortumu kelepcesi olmadigindan(!) yerinden cikti, 3. turu da pit alanini kacirip mecbur attim ve gunu bitirdim.
3.03 gorunmus fotografta gunu tamamlayabilseydim cok guzel olacakti.
M. The most powerful letter in the world.
Porsche 911 Carrera S 2012@istanbul park - YouTube
videoda 1.39da 911 in 135le girdigi an bahsettiim yer..zorlamamis gerci//
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
2.57
2.49
2.47
2.41
2.41
2.40
2.42
10 geçiş
şeklinde kayıt almışım bende, transponder ölçümü değil amatör videodan tespit. bende transponder almayıp pişman olanlardanım.
TeamPASAOGLU
Mecbur Bugra. Gecen pist gunu 2:14:860 dondugum pisti 2:17 donmek zorunda kaldim.
***** frenlemeyi on lastik yapiyor ve bitik lastik yuzunde frenleri acemice bitiricegime erken fren yaptim.
Bugun sadece 6 tur hizli atabildim ve sebebide 3. Turdan itibaren lastik over/stop verdi ekranda...
Pist cizgisini bazi yerlerde on lastigime uydurdum,***** ferrari gibi araclarin mechanik yol tutusu cok fazla,bu yuzden kafa kayma cok oldugunda,cizgiyi terse/disa tasimak gerek. Ayrica on lastikler arkadan %30 fazla isiniyor. Bu bilesenler yuzunden optimum seviyeyi yakalamak icin gaz/fren noktalarini,ideal cizgi ve giris/cikis noklarini her seferinde degerlendirmek gerek
2 haziranda 2:14 alti gelicek zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)