User Tag List

Sayfa 9/25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
457 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Pist dönecek araç önerisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bilader arabadan önce pisti dönmeyi bilmek gerek sen clio veya meganla körfezde 50'li saniyeler göremezsin veya ülküde 1 dakika altına inme imkanın sıfır.
    Önce güzel bi eğitim al pist için sonra sadece pistte kullanıcaksan biçok eski satılık yarış arabası var rallide haşatı çıkmış arabalardan en iyisini seçip bi miktar tadilatla pistte istediğin gibi gazlarsın.

Driver
    Misafir
    clio rs 172 ideal pist için

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senmiyim la yetenek düşmanı japon Ben 1600kg lık aile sedanınla bile 2 kişi bagaj dolusu 2:50 dönüyorum zaten bilmediğim pisti. Allah vergisi yetenek var yapacak bişi yok

50 li sn lere yaklaşayım diyorum köçrfezde 52 ler güzel olur. İzmirdede yaklaşabildiğim kadar 1 dk sınırına yaklaşmak istiyorum zaten.

Bu arada bu nasıl bir seçim olur? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79215594/detay
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak tarkanım işi biliyom diyosun ülkü için 450 bg önden çeker araba çıkarıyon
    ülküde time trail varmış eğer büyük pistse girelim bakalım aile sedanın napıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi iddiaya girelim o pistte bana kaç sn atarsın ?

Her piste araç alacak kadar para kazanmadık daha. Şimdilik istanbulpark bazlı araç bakıyorum ama oldukça nerde time varsada kovalıcam.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onden ceker 250 hp isini gorur sanirim pistte klasik olucak ama integra yol tutusu inanilmaz iyi fiyatta uyguna bulunup 25 bin liralara 300 hp gibi tozunu atarsin iyi bir setupla
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstediğin arabayı al düzgünce yürüyenini yap her yer için ayarlarını değiştirirsin.
    Zaten pist şampiyonası kovalayanlar her pist için ayrı araba almıyorlar
    Hafta sonu marmaristeyim erken dönersem girerim ama şu anki arabalarımla sanırım 1 dakika altına inemem. Ama senden hızlı olacağım kesin. Arka arkaya çıkalımda iyice taciz edeyim seni

tnbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirdeymiş abi bi bak istersen, en ucuzuda bu. Çok düzgün durmasada nasılsa pist için değişiklikler olcak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12476692/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanberk bu aracın mazisini bile bile zaten acayip niyetleniyorum genede. Maksat yürüyen ve motoru sağlam olsun. Boşaltıp zaman koşmaya değer duruyor.

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo fwd arabalarla kafadan kayma çok olacağından, tercihim clio RS 172 olurdu. Mevcut kilosu daha da hafifletilir ve daha keyfli olur.
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo fwd arabalarla kafadan kayma çok olacağından, tercihim clio RS 172 olurdu. Mevcut kilosu daha da hafifletilir ve daha keyfli olur.
    Kanka bidahiki pistte gittigimizde bindiriyim ben seni hatta gel kullan iyi bir yol setupla kafadan kayma imkansiz

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanberk bu aracın mazisini bile bile zaten acayip niyetleniyorum genede. Maksat yürüyen ve motoru sağlam olsun. Boşaltıp zaman koşmaya değer duruyor.

Aklıma takılan bi durum var, ***** piste çıkacaksınız ağırlık dengesi vs. aracınızın viraj dengesi için çok önemli. Aracı hafiflettiğinizde bunu nasıl tekrar sağlamayı planlıyorsunuz, 150-200 kg gibi bir hafifletme olduğunda ( drag haricinde ) pistin tamamında süre kasacak araç için sıkıntı olmaz mı? Hem yükleyip, hem hafifletmekten bahsediyorsunuz çünkü. Aklıma takıldı sormak istedim.
    Örneğin, 200 hp, 1200 kg bir aracı, 300 hpye çıkarıp, 150 kg attığınızda, o araç viraj girişlerinde ağırlık farklılığından, çıkışlarda hem dahagüçlü hem de daha hafif olmasından performans kaybı yaşamaz mı?
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşamaz. ara hızlanmalar olarak tabir ettiğimiz hem viraja girerkenki yavaşlama tepkisi hemde viraj sonrası çıkış hızı tepkisi artacağı için faydası olacaktır.

Hafifleyen bir aracı çok çok daha rahat dururabilir, çok çok daha efektif hızlandırabilirsiniz çünkü.

d=mv2/r formulundende anlayacağımız üzere. Hafif araç aynı virajı daha yüksek hızlarla dönebilir.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşamaz. ara hızlanmalar olarak tabir ettiğimiz hem viraja girerkenki yavaşlama tepkisi hemde viraj sonrası çıkış hızı tepkisi artacağı için faydası olacaktır.

Hafifleyen bir aracı çok çok daha rahat dururabilir, çok çok daha efektif hızlandırabilirsiniz çünkü.

d=mv2/r formulundende anlayacağımız üzere. Hafif araç aynı virajı daha yüksek hızlarla dönebilir.

Teşekkürler açıklama için.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka bidahiki pistte gittigimizde bindiriyim ben seni hatta gel kullan iyi bir yol setupla kafadan kayma imkansiz
    Sürüş ile de alakalı olabilir Tecrübeye her zaman saygım var ) Geçen pazar izleyemedik ilk seansı sonra da gitmişsiniz galiba ))

Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma takılan bi durum var, ***** piste çıkacaksınız ağırlık dengesi vs. aracınızın viraj dengesi için çok önemli. Aracı hafiflettiğinizde bunu nasıl tekrar sağlamayı planlıyorsunuz, 150-200 kg gibi bir hafifletme olduğunda ( drag haricinde ) pistin tamamında süre kasacak araç için sıkıntı olmaz mı? Hem yükleyip, hem hafifletmekten bahsediyorsunuz çünkü. Aklıma takıldı sormak istedim.
    Örneğin, 200 hp, 1200 kg bir aracı, 300 hpye çıkarıp, 150 kg attığınızda, o araç viraj girişlerinde ağırlık farklılığından, çıkışlarda hem dahagüçlü hem de daha hafif olmasından performans kaybı yaşamaz mı?
    Hafif araç daha iyi yol tutar. Araç ne kadar ağır olursa o kadar çok yol dışına kaçmak ister.
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürüş ile de alakalı olabilir Tecrübeye her zaman saygım var ) Geçen pazar izleyemedik ilk seansı sonra da gitmişsiniz galiba ))

Hafif araç daha iyi yol tutar. Araç ne kadar ağır olursa o kadar çok yol dışına kaçmak ister.
    Kanka o paraya yapilicak en mantikli pist araci 4 cekerde onla girdigim pistte giremiyorum

hondablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum umduğumuzun çok üstünde yol tutuşu vardı aracımın
    SMOKE VTEG+BOOST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 çeker iyi olur hatta bomba olur
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 çeker iyi olur hatta bomba olur
    Kanka kismet olursa bir dahikine ikisinide bin benle inanamiycaksin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)