arkadaş herkes motor kırılınca karşı tarafı bir *** bilmiyor ilan ediyor. Yaw yarış takımları ve spor araba üreticileri motor geliştirirken kaç tane motor harcıyolar haberiniz var mı? Bu konuda dünyanın en bilgili insanlarından bahsediyoruz. İstanbul parkta 2011 de F1 yarışında daha antremanın ilk turlarında Mercedes sıfır motoru çöpe attı. Takım direktörü gıkını çıkarmadı paddockta. Mekanik spor bu. 20 kere de kırarsın 30 kerede.
IN BOOST WE TRUST
Abi sabaha kadar ne söylemeye çalıştığımı anlatsam anlamazlar... Motor kırmak falan filan bunların diline dolanma yeterki...
Ben diyorum ki birileri birşey yapmış ki şöyle bir durum söz konusu 280 hp almaları imkansız değil...
Yahu 250 shot nos basıcaz demiş 530 hp olacak Demiş...
Şimdi bu adamın ne tasarladığını bilmiyoruz...
Ne gerek var bir işle uğraşıp ortaya bir idda atan insanlar ile alay eder gibi konuşmaya ve ayrıca bu kişiler bu işlerle uğraşıp bişeyler yapmış insanlar...
Eğer finans durumum yerinde olsaydı d16 ile ilgili bir idda atardım ortaya millet benim banlanmam için imza toplardı bu duruma göre...
sanırım nosun fazlalıgından konya yerine uzaya çıktı 530 hp crx![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Meshur bir laf vardi
edison ampulu bulurken 200 mu 2000 binmi yanlis denemenin sonunda ampul yapmamanin bu kadar sonucunu buldum demis..
Bizim ulkemizde soyle bisey var. bi seyler gelistirmek yada yapmak isteyenlerle hep dalga geciyor ve eziyoruz bu yuzden hep cekimser ve pasifis.. dolayisi ile hep vaybe elin avrupalisi yapmis deyip geciyoruz
Soyle bi tarihe bakin her bulusun altinda bi cilgin ve deli olarak adlandirilmis insanlar var..
Çok basit bir sorunu var ama yedek parça olmadığı için gelemedi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Akhisar var oraya gelirmi ki![]()
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
kimsenin kimseyi aşagıladıgı veya ezdigi filan yok elin gevuruda yapıyo evet ama adamlar herşeyi hakkıyla yapıyo bizim ustalarımız gibi herbişeyi cırtlayarak yapmıyo ,adam aks körügüne bi tane kelepçe alıp takmamak için üşendiginden basıyo cırtı soraa 2 gün sonra cırt kopuyo körük açılıyo ve yagı bitip körük kuruyo e sonra adam giderken aks kitliyo ve kaza yapıyo bumudur şimdi ??
kimse kusura bakmasın herşeyin bi oluru var ,bu olurdan fazlasını söylemek atmasyon olur ve bölede olunca bu yorumlara maruz kalınır
saygılar
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
donebılırmı sence ?
http://www.hondatuningmagazine.com/f...sir/k20z3.html
http://honda-tech.com/showthread.php?t=2852803
ıncele lınkı ıstersen Neden K20Z3 u 2.0 hacımdan 1.5L hacıme dusurduklerını anlarsın ozaman![]()
"2 litre doner, 4 litre donmez, 3 litre hem doner hem donmez" tarzi muhabbetleri bir kenara birakip bu isler nasil oluyor diye ogrenmeniz icin asagidaki linki okuyunuz, detaylica yaziyor. Linkteki konu 4G mitsu motorlari ile ilgili ancak cok degerli genel bilgileride edinmis oluyorsunuz.
Buyrun link.
http://www.kidzuku.com/StrokeOrNot.pdf
Bunu okumaniz 4-5 saat surer. Ama yazanlari anlamak icin yillarca surecek egitime ihtiyaciniz olabilir, o konuda yardimci olamiyorum maalesef.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
2.0 sti motoru ile 9300 dönen var nos ileKonyada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)