para mı kaldı:)
Printable View
Roger that, affermative! ;)
Durun,suprızler var....
Aportta bekliyorum hacı amca.
Komutunuzu bekliyoruz valla.
bende para yok ama 1 dolar bende alcam sırf merak :D
elinde olanlar ne yapmalı ne gibi bir sürpriz bu :d
10 gun once falan 2 aylik vadeliye attim parayi. secime kadar dövizin yukselmesine izin vereceklerini sanmiyorum.
Biraz altınım var bozup vadeliye atayım mı diyorum? Ne dersiniz?
Euro düşüşe devam, Dolar tutundu kıpırdamıyor. 4 lirayı görsem alacam diye bekliyorum ama bilmiyorum.
Keşke şu işlerden anlasam yada biraz kendimi geliştirmek için vaktim olsa da biraz kafa yorabilsem. Neyse umarım seçimlere kadar büyük bir sıkıntı çıkmaz. Haziran 20 gibi işim biter dolarla diye umuyorum.
euro çok düştü ben ufak bir alım yaptım yine.
dolar çok iyi tutundu euro gerilemişken aldım valla.
bende mi euro alsam diye düşünmüyor değilim ama şu diğer ülkelerin euroya geçme muhabbeti bir açıklanmadı gitti.
Tek bir cümle yazayım ; Gidişat hiç hayra alamet değil.. Dolar 4'ün altına gelir kısa süre kalır ve yeni zirveleri görürürüz diye düşünüyordum ama pek olası gözükmüyor malesef...
Hepinizin Kandili mübarek olsun bu arada .
Altin en sağlamı, şu anda üzerinde faiz baskısı var Haziran Fed toplantısı öncesi yine gevşer şayet kötü bir olay olmaz ise .. Ancak unutmamak gerekiyor ki her sene Mayis ayında Dünyada bir olay olur.. Zaten bu işin mantığı düşeni almak.. Dolardan çok birşey beklememek gerek.. Tl'nin işi çok zor, secim yatırımları başladı herkese bol keseden vaatler var.. Bu sene seçim sonuçları her ne olursa olsun pek hoş olmayan Ekonomik olaylar yaşayacağız Allah herkese yardim etsin
Dün 4.03 bugün 4.10 insan gerçekten hayret ediyor...
3.96-4 alım hedefı malesef secım vaadlerıne takıldı.
Para yok,cep delık desık ama secım rusvetlerı olmayan para ıle dagıtılıyor.
Bunun faturası cokkkkk agır olacak!
Kendı parası degıl kı,ver gıtsın aq!
Alim hedefiniz 3,96 4,00 tl lerdemiydi ?
Şirketler dolarla borçlanma hikayesi yarın başlıyor
Birileri kasaları dolara çevirdi
Ondan çıkmıştır.
Düşmesi içinde bir neden yok zaten de neyse :)
Sp not indirdi ...
Seçimlere kadar bile dayanmayabilir ekonomi
S&P TL'nin notunu duşurdu - Bloomberg HT
Resmen sakin yatırım yapmayın seviyesine geldi dediğin gibi seçimlere dayanmaz bu ekonomi yarin borsayı merak ediyorum yabancı çıkmaya baslarsa neler olur acaba
Birseyin basladigi yada ataga gectigi yok, zaten uzun zamandir boyle ekonomi.
Adam bana oy verin duzelteyim diyordu,olmadi. Simdi ise baskan sectirin duzelteyim diyor,bir tane de adam cikip "elini tutan mi vardi,16 senedir neden yapmadin'diye sormuyor....
illa faiz lobisine prim yaptıracaksın abi
bak ne güzel bir cumhurbaşkanımız var
spordan siyasete ekonomiden bilime her şeyi biliyor
ama bu yahudi lobileri faiz lobileri yaptırmıyor
ah bi tek başına iktidar olsa, cumhurbaşkanı falan olsa neler yapacakta adam oy vermiyorlar
Bir ülkenin daha nasıl ..ına konabilir ki? 16 yıldır geçir geçir valla yine iyi dayanıyor, kulak arkasından girip burun deliğinden çıkıyor. Müstehhak bu millete, durmak yok sırada yeniden diriliş var!
Valla yigit bu secimle ilgili cok ters kose yaptilar.
Bu secim cok kiritik olucak iktidar aslinda belirsiz bir ortam olmasin diye bu kadar erken e aldilar.
Valla ben referandumdan 3 ay sonra hemen baskan ve genel secimi yapalim demistim.Niye 2019 bekliyoruz dusunmustum.
Ben 1-2 ulusal kanalin secim gecesi grafiklerini hazirlayacam.
İki ayagimiz bir pabuca gircek buyuk bir telasda var.
Belirsiz bit ortam olmasin diye değil eger 2019 beklenseydi, seçilme sanslari iyice düşecekti...
Ben 15 temmuz dedim ama meral abla daha önce telefuz ettiği için
Reyiscik girmedi dahada öne çekti
Merke bankası kasası bomboş
Para basılıyor şuan bu vaadler için dolar seçime kadar 4.50 ları bile görebilir
Müdahale edebilecek birşey kalmadı
Not düşürmeye devam edenlere bağırıp çağırır yine bugün
Bu enkazı alan nasıl temizler işide zor
rekoru kırdık. daha yükselişe devam edermi bu seviyeden alınırmı
off kı ne off
Ben almazdim ama oyle belirsizlik var ki,alim hedefimin 0.1krs ustunden dondu. Yorum yapamiyorum.
4,22'yi aştık, enflasyon yüksek gelmiş, bu TÜİK de paralel ve FETÖ'cü kesin, burayı da bir temizlemek lazım. O kadar düzenleme yapıyorlar enflasyon düşük çıksın diye, ama hala TÜİK yüksek rakamlar açıklıyor. Demek ki bunlarda faiz lobisi ve paralel yapı ile iç içe geçmiş vaziyette.
4.04 den alacaktım...
Kuvvetle muhtemel ABD'deki dava ile ilgisi var Tl'nin ve Borsanın düşüşünün... Eli kulağında gibi