Papazı bırakmıyorlar. Dolar 6.5 olur birazdan
bir üst mahkeme bakacak
yani süreç devam ediyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
onu bunu bilmem iş gücün arasında takip etmek zor olduğundan ben garantiden kur hedefli talimat girdim denemek için. sistem güzel işliyorsa memnun kalırsam bundan sonra anlık takibi bırakıp kur hedefli talimat sistemiyle çalışacağım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu papaz pezevenkinin kilise hariç her yerde resmi var ırak suriye kandil pyd pkk o bu şu . salmasın bence R nin anlamı yok
Yerli malı ben ilkokuldayken de vardı.Ama asıl olayı öğretmenler dahi anlamamıştı.Yerli malı haftası aslında tabiri caizse bir propagandadır.İnsanları küçük yaştan itibaren yerli malına teşvik eder.İşte o mal öğretmenler yerli malı haftasını evden annelerin hazırladığı beleş yiyecek haftası olarak anlamayıp, işini düzgün yapsalar belki de üreten ve yetiştiren bir nesil olabilirdi.
Son cümlenizdeki gibi, bizim milletimizin çoğunluğu çalışmaya karşı.Hatta kısa dönem askerliğimin son ayında bütün herkes işsizlik maaşının hayalini kuruyordu.Düşünün arasında döndüğünde işi hazır olan, kurumsal firma çalışanları falan da var.Hep söyledim yine söylüyorum, eli ayağı tutan ve kalifiye olan bir adamın o maaşa tamah etmesin %100 haramdır.Devletin de bu parayı öyle saçma koşullarla şov için dağıtması büyük vebaldir.
Neyse tek tek konuşsak bu konular gılgamış destanı gibi uzar gider.
Saygılarımla,
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şuan ki düşüş faiz artışı gelebilir ve brunson serbest bırakılabilir beklentisiyle yapıldı.
Dün merkez bankası ihaledeki faiz oranlarını %17.75ten %19.25e çıkarttı. Beklentiyi bu oluşturdu. Henüz can benden çıkmadı ama el altından bir faiz artışı yapıldı.
Brunsonu serbest bırakmadılar ama üst mahkemeye taşındı olay.
Sabah ek vergiler geldi ve ABD'den henüz bir açıklama yok. Brunsonun için verilen süre bu gün doluyor. öğlenden sonrası kritik.
Çok iyi bir faiz artışı yapmadan ve ABD ile anlaşmadan 6'nın altında kalıcılık zor gibi. İkisi aynı anda olursa 5.50 altına o zaman geliriz.
Aşağıdaki resim ilk bakışta nasıl görünüyor? Aslında sadece ev satma reklamı. İnşaat şirketleri bile ev satmak için vatan millet Sakarya modunda. Baktılar AKP bunu yaptıkça popüler oluyor.
Ülkede ticarethanelerde burdan giriyor artık.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla tutukluluğu "sağlık sorunları" gerekçe gösterilerek ev hapsine çevrilen ABD uyruklu din adamı Andrew Craig Brunson'ın ev hapsi ile yurt dışı çıkış yasağının kaldırılması için yapılan itirazı yeniden reddetti
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)