User Tag List

Sayfa 27/33 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
616 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklisiniz ama eve gitme olayi bana göre yanlis isin adabina ters.Sorunun neyse arkadasla hallet isin icine ailesini katmak ne derece dogru bilemiyorum
    fotoğrafta başka kargoda başka ürün işin adabına uygun eve gitmek mi ters, bende gitmesi taraftarı değilim yukardaki postumda yazdım

ama bu insanlara adap edep sökmez. muhattap bile olmıcaksın mahkemede görüşürüz çaaoov

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçükken komşunun arabaya yaslandım diye azar işitmiştim babamdan. Böyle bir durumda yüzüme bakmaz herhalde

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kendisi neyse anası babası da oymuş.. Öyle bir ana babadan böyle evlat çıkmasına şaşmamak gerekir..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.000 lira insanı ne hallere düşürüyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğrafta başka kargoda başka ürün işin adabına uygun eve gitmek mi ters, bende gitmesi taraftarı değilim yukardaki postumda yazdım

ama bu insanlara adap edep sökmez. muhattap bile olmıcaksın mahkemede görüşürüz çaaoov
    Karsi taraf suclu orda hemfikiriz zaten , evinin sokaginda civarda arkadasi beklese yüzyüze konussa bana göre daha uygun olurdu.Ailesiyle konusmaktan ne gibi birsey beklenebilir ki.
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav şu duruma bak kendimi şuan onun durumuna koyuyorum,düşüncesi bile ağır geliyor.1000 lira yav 1000 lira için insan kendini,ailesini bu duruma sürükler mi?Yazık vallahi

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aileme laf edilmesi bana laf edilmesinden cok daha gucume gider ozellikle anneye laf getirmek nasil bir terbiye anlamiyorum gercekten. Insanin kendi yaptigi hatalardan dogan bir seye ailesine laf gelmesi cok utanc duyulacak bir olay simdi empati yapmaya calisiyorum da gercekten cok utanirdim benim kapima biri dayansa 1000 lira icin aileme hic bilmedigim insanlar bir ton laf etse. Hadi baskalari umrunda degilse bile insanin ailesi gozunde dustugu durum icler acisi olmasi gerek.

Ama ailesinin davranisinda da savunulacak bir taraf goremiyorum. Ister resit ister degil senin cocugunsa senin cocugun yaptiklarinin sorumlulugunu almalisin. Yakin arkadasimin evine hirsiz girdi evden tv saat para caldi vs biz takip ettik bulduk vs cocuk zaten hirsiz olunca ailesine gittik kapilarina anlattik durumlari olay buyumeden cozulsun diye babasi hic orali bile olmadi hallederiz ederiz derken hirsizin abisi allahtan adam cikti da olay buyumeden kapandi. Is ailede bitiyor acikcasi iclerinden zaten adam gibi biri ciksa demek ki bu is orada cozulurdu.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000 tl lan.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15-16 yaşlarındayken bilgisayarcıya 40 lira borcum kalmış unutmuşum adama da zamanında babamın dükkanını tarif etmişim muhabbet arasında.. Adam babamın dükkana gidip oğlunun 40 lira borcu var gelmiyor 3 ay oldu demiş haliyle parasını almış gitmiş..

Para miktarı için falan değil borç sebebiyle birisini dükkanına kadar geldiği için yedim tokatı..

Aile Terbiyesi çok önemli..

Bu iş güzel yoldan çözülmeyecek belli Allah sabır versin sana dostum..

alperaslann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 25 kuruş için dayak yemiştim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 11-12 yaşlarında mahallenin bakkalına 9-10 Tl borc yapmıştım ailem öğrenince baya tantana olmuştu evde iyikide olmuş o günden beri Bana borcu olan cok ama allahtan kimseye borcum yok Borc demişken bende peşine düşeyim alacaklarımın
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba parcasindan sebep biri babamin evine gitse babam beni çok dover. Akillara zarar dover.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben. Bu paralardan dolayı şahsen kimsenin kapısına dayanmam. Babasına sormadımki malı alırken babasından talep edeyim . Benim muhattap olduğum kimse o kişiyle işimi çözerim ne gerekiyorsa onu yaparım ailenin huzurunu bozmaya hakkım yok . sonuçta bi mal var para ediyor elde sıfır yok.
    Dr.ECU

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bin liralık para taksam babam beni pablo escobarın serveti kadar döver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam karşı dava açsa deseki kapıma dayandı benden zorla para istedi ve birazda abarttsa kapıyı zorladı tehdit etti dese ??
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cocuk yine 1000 lira icin vazgeçmiş karakterinden Bursa k.sanayi esnafı arasinda 20 lira icin karakterinden vazgeçenler var gun gelcek hepsini ifşa edicem ama bakalim ne zaman

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık günah ya al geriye ürünü ver parasını konu kapansın Zararın kargo ücreti olsun git baska birine sat cooleri. Ne durumlara düşmüşüz ya. Allah yardımcınız olsun en doğrusunu yapmışsınız baskada bisey kalmamış yapilicak.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gözümde kapıya dayanmak da doğru değil evet ama şöyle düşünün. Örnek veriyorum sokakta arabanız park halinde çocuğun biri top oynarken camını kırdı. Siz bunu polise deği gidip anne babasına şikayet edersiniz, zararınızı ailesinden istersiniz değil mi? Yada sokakta çocuklar kavga edince polise gidilmez, aileler görüşür. Konu sahibi de karşısındaki kişiyi reşit olarak değil çocuk olarak gördüğü için hala daha iyi niyetiyle davranmaya çalışıyor. Sicil bu, ömrün boyunca her yerde karşına çıkacak bir şey ki üstelik dolandırıcı sıfatı bu. Dava açılıp sonuçlandıktan sonra isterseler altındaki s3'ü hediye etsin bir şey ifade etmeyecek. Bunu burada konuyu okuyan herkes biliyor, konu sahibi de biliyor ama malı satan kişi bilmiyor, babası belki biliyordur diye gitmişler, o da bilmiyormuş. Bundan sonra yapılacak bir şey kalmadı bence konu sahibi ya dava açacak yada bela olacak. Kötü bir durum maalesef, her zaman olduğu gibi iyiler hep kaybediyor bu dünyada.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapısına kadar gitmen sorunu çözmen herşeye saygılıyım evet mağdursun ama annesine kartımı verdim lazım olur yazıp gülücük koymak hoş değil evladı ne olursa olsun bir kadın için böyle şeyler yazmak hoş değil bu yazını düzeltmeni rica ederim bu arada kimseyi tanımıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler