User Tag List

Sayfa 28/33 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
616 sonuçtan 514 ile 532 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibi arkadaş uğraşa uğraşa kendini haksz duruma düşürecek. Karşındaki adam reşit, hak ve fiil ehliyeti tam. Bunun yanında ceza ehliyeti de tam. Ee avukata da vermişsin, daha niye böyle sonucu olmayacak hareketlerde bulunmanın mantığı nedir? Aile verilebilecek en normal cevabı vermiş bence.

Ben karşı tarafın avukatı olsam şu durumdan koz çıkarırım mesela.

Dediğim gibi bundan sonrasını avukata bırak ve bir müddet o parayı unut. Elbet geri dönecek ileri ki tarihte.

Hem avukatta güzel bir vekalet ücreti almasın mı şimdi

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarafları tanımam etmem, mağduriyet olmasa zaten bunca sayfa yazılmaz çizilmez amaaaa....

annesine kartımı verdim, üzerinde telefonum adresim yazıyor diyerek gülmek, mağdur olduğunu söyleyen arkadaşı o kadar küçültmüş ki... bu tavır, bu ima ya da adı her neyse bu iğrenç yazı gözden kaçmaması gereken bir detay bence.

mahkeme yoluna gitmişsin, süreç başlamış vs... evine gitmek hata mı değil mi kime göre neye göre tartışılır (ki bana göre anlamsız) fakat sırf karşı taraf veya arkadaşları okuyacak ve belki sinirlenip seninle temas kuracak diye (umarım yanılmıyorumdur da kısmen mantıklı bir dayanagı olur) o satırları yazıp, sana göre suçunun sadece "oğlunu korumak olan" bir anne için o satırları yazman seni BENİM gözümde iğrenç bir adam yapar.

he ben kim miyim? bu forumun müdavimi, seni ve karşı tarafı tanımayan ama üyesi olduğum platformu böyle çirkince kullandığın için seni eleştiren ve söylemlerimin sadece kendimi bağladığı bir adamım...

zaman çaldığım için özür dilerim millet
    her zafer acı ister...!

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben annesine kartım verdim cümlesinde o tarz bişe hissetmedim açıkçası.

yani isteyen beni bulabilir diye yazmış arkadaş. hakaret veya küçük düşürücü bi durum görmedim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de kötü hissettirecek bi durum değil. Ulaşabilirsin insanlar diye kart verilmiş.

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaslar herkese selamlar tekrardan . bır kac yoruma göz gezdirdim de duruma şöyle bir açıklık getireyim. ben zaten 1000 lırayı sildim . cok da önemli değil şu an benım için. benım adamın kapısına gıtme amacım bu cocuk nasıl benim canımı sıktı kendisinin de canı sıkılsın. ailesinin neler yaptıgından haberi olsun ister döver ister sövver beni ilgilendirmez. ben evini basmadım. anasına babasına kufurler hakaretler yagdırmadım. annesine babasına bilmem ne saygıda kusur ettiğimi düşünmüyorum. bir kaç yorum gördüm açıklıga kavussun diye de acıklamada bulunuyorum. evet bende bilirdim 1 araba arkadasımla gidip kapısına dayanalım annesine babasına huzursuzluk verelim , kendisini dövelim darp edelim bilmem ne ... eee nolacak sonra ? kim kazanacak ben mi yapmayın allah askına herseyın bır yerı zamanı var. bir kez daha söylüyorum. bu iş önce hukuki yolla çözülecek. benım gitmemde ki amaç cocuklarının nelerin pesınde oldugunu bilsinler. yola mı sokarlar yoksa bize ne mi derler beni hiç mi hiç ilgilendirmez. karşı tarafın avukatı nasıl benı suclayacak onu da merak ediyorum. gidip evini basmıs olsam, ailesine annesine vs rahatsızlık versem neyse. ben annesine kartvizitimi bile verdim neyse burayada bilgilendirmek için yazıyorum yanlıs anlasılmasın. arabasını aldıgım cocuk bile abi nolur bize de haber ver dedi gelişmeleri. kısaca ben maddi olarak maduriyeti kabullendim zaten. haaa öldürdü mü 1000 lira cok sukur ki kimseyi öldürmez sadece benim canım cok sıkıldı, işimi gücümü belki bıraktım bu işlerle ugrastım ( şurada gecırdıgım zaman bile bu konuya dahil olabilir ) koray karaman isimli şahsın da canı sıkılsın. ailesi cocugun neler yaptıgını , nasıl bir cakallık pesşinde oldugunu bilsin diye gittim. umarım mesajları okuyup cevap yazıyordur arkadaslarda yanlıs anlasılma olmaz. neyse kalın sağlıcakla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagalazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarafları tanımam etmem, mağduriyet olmasa zaten bunca sayfa yazılmaz çizilmez amaaaa....

annesine kartımı verdim, üzerinde telefonum adresim yazıyor diyerek gülmek, mağdur olduğunu söyleyen arkadaşı o kadar küçültmüş ki... bu tavır, bu ima ya da adı her neyse bu iğrenç yazı gözden kaçmaması gereken bir detay bence.

mahkeme yoluna gitmişsin, süreç başlamış vs... evine gitmek hata mı değil mi kime göre neye göre tartışılır (ki bana göre anlamsız) fakat sırf karşı taraf veya arkadaşları okuyacak ve belki sinirlenip seninle temas kuracak diye (umarım yanılmıyorumdur da kısmen mantıklı bir dayanagı olur) o satırları yazıp, sana göre suçunun sadece "oğlunu korumak olan" bir anne için o satırları yazman seni BENİM gözümde iğrenç bir adam yapar.

he ben kim miyim? bu forumun müdavimi, seni ve karşı tarafı tanımayan ama üyesi olduğum platformu böyle çirkince kullandığın için seni eleştiren ve söylemlerimin sadece kendimi bağladığı bir adamım...

zaman çaldığım için özür dilerim millet
    değerli abicim... umarım son yazımı okumussundur. senın gibi düşünen baska arkadaslarda olabilir diye bir açıklık getireyim. kimse kusura bakmasın ama benim canımı sıkan en ufak olayı ( elimden geldiğince ) kimsenin yanına kar bırakmam.kimseninde bırakmayacagına inanmaktayım. o cocukda benım canımı sıkıp da kusura bakmasın evınde barkında huzurlu bır sekılde oturamaz. yası kucuk vs diye kalktık annesi veya babasıyla görüşelim cocuga nasihat mı verirler ne yaparlarsa diye gittik.he sunu da söyliyim. babasının adını vs öğrendim ancak telefonuna ulasamadıgım için adresi oldugu için evine kadar gittik. yoksa bende kendımı yorup oralarda gezme meraklısı değilimdir. . heee paramızı alsaydık da bu işin bonusu olurdu zaten. ben bayrampasadan araba almaya gittim. daha önceki postlarda da dedıgım gibi er yada geç yolum düşer istanbula görüşürüz diye. baktık işin rengi değişiyor .ADAMLIKTAN anlanmıyor oralarda . daha fazla diretmedik arabamıza bindik döndük geldik. sizin dusuncelerınze de saygı duymaktayım dogal olarak. umarım yanlıs bir dusunce varsa bir nebze olsun acıklama getırebılmısızdır. yorumunuz için ayrıca tesekkurler. saglıcakla kalın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben annesine kartım verdim cümlesinde o tarz bişe hissetmedim açıkçası.

yani isteyen beni bulabilir diye yazmış arkadaş. hakaret veya küçük düşürücü bi durum görmedim ben
    ofisimin adresinin bile oldugu kartvizitimi verdim. kimdir nedir bu vs demesinler diye . cok sukur ki anne babaya nasıl davranılagını bilen insanlardanız. kimsenin de şüphesi olmasın. zaten amacımız farklı olsaydı, farklı sekıllerde giderdik tahmin edebileceğiniz gibi. yorumunuza tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim gözümde kapıya dayanmak da doğru değil evet ama şöyle düşünün. Örnek veriyorum sokakta arabanız park halinde çocuğun biri top oynarken camını kırdı. Siz bunu polise deği gidip anne babasına şikayet edersiniz, zararınızı ailesinden istersiniz değil mi? Yada sokakta çocuklar kavga edince polise gidilmez, aileler görüşür. Konu sahibi de karşısındaki kişiyi reşit olarak değil çocuk olarak gördüğü için hala daha iyi niyetiyle davranmaya çalışıyor. Sicil bu, ömrün boyunca her yerde karşına çıkacak bir şey ki üstelik dolandırıcı sıfatı bu. Dava açılıp sonuçlandıktan sonra isterseler altındaki s3'ü hediye etsin bir şey ifade etmeyecek. Bunu burada konuyu okuyan herkes biliyor, konu sahibi de biliyor ama malı satan kişi bilmiyor, babası belki biliyordur diye gitmişler, o da bilmiyormuş. Bundan sonra yapılacak bir şey kalmadı bence konu sahibi ya dava açacak yada bela olacak. Kötü bir durum maalesef, her zaman olduğu gibi iyiler hep kaybediyor bu dünyada.
    değerli kardeşim ağzına saglık.... düşüncelerimi özetleyen bir yorumda bulunmussun. tekrar tesekkur ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapısına kadar gitmen sorunu çözmen herşeye saygılıyım evet mağdursun ama annesine kartımı verdim lazım olur yazıp gülücük koymak hoş değil evladı ne olursa olsun bir kadın için böyle şeyler yazmak hoş değil bu yazını düzeltmeni rica ederim bu arada kimseyi tanımıyorum
    sanıyorum bir yanlıs anlasılma var. ben ne bu koray karaman isimli şahsın annesine ne de baska bir kişinin annesine saygısızlık yada kötü bir sıfat yakıstıracak hareket yapacak insan değilim. böyle biri olsaydım zaten farklı şekilde gider farklı şekilde çözmeye yeltenirdim. annesi evdeydi ve kimsiniz vs olunca çıkardım kartvizitimi verdim. üzerinde telefonum ismim soyismim adresim vs yazılı olan. bunda nasıl bir art niyet görebiliyorsunuz beni baya şaşırttı açıkcası. belki yazıdan kaynaklıdır bilemiyorum ancak bu yanlıs anlasılmayı sizin yorumunuz vasıtasıyla duzeltmek isterim. yorumunuz için de ayrıca tesekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapısına kadar gitmen sorunu çözmen herşeye saygılıyım evet mağdursun ama annesine kartımı verdim lazım olur yazıp gülücük koymak hoş değil evladı ne olursa olsun bir kadın için böyle şeyler yazmak hoş değil bu yazını düzeltmeni rica ederim bu arada kimseyi tanımıyorum
    Nasıl bi sapıksınız arkadaşım beyninizin neresi ile yazılanları okuyup algılıosunuz da ortaya bu şekilde yorumlar yazıosunuz. Adam belli ki aile içinde mevzuyu çözerse ve çocuğu muhattap etmek istemezlerse diye kartvisitini bırakmış ulaşabilmeleri için sizin çıkardığınız yoruma bak.
    IN BOOST WE TRUST

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kendimi sapık zannederdim.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence eve kadar gitme kismi biraz cizgiyi asmis. Zaten siz dava acicaginizi belirtmistiniz konuda kismen kapanmisti. Ama ne olursa olsun ailesinin evine kadar gitmek gercekten abarti bir durum. Kisiyi huzursuz etmek amacinizsa fazlasiyla olmustur ama yenilir yutulur bir durum degil.

Aile ile olan para durumuna gelince. Eski sitemizde havuz basindayken arkadasla birseyler yemistim ve aceleyle cikmistim(zaten daire numarasi yaziliyor. Kimin nerde oturdugu az cok biliniyor.). Parayi odemeyi unutup cikmisim. Sonrada aklimdan cikmis. 2-3 ay sonra kapi caldi cafeden eleman gelmis boyle boyle bir borcunuz vardi diye. Sansa peder acip olayla karsi karsiya kalinca benim nasil utandigimi anlatamam. 40-50 lira birseydi ama ben hic bu kadar aileme karsi mahcup olmamistim. Pederin bakisida cabasi insanlari 3-5 kurus icin niye kapimiza cikartiyorsun islerinden guclerinden ediyorsun demisti. 1 hafta yuzune bakamamistim.

Olay birazda aile yapisina bakiyor kisacasi. Yinede bugune kadar hakli olsanizda, sakinliginizi korusanizda, son davranisinizi kesinlikle yanlis buldum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taksitle bir şey aldığımda öderken bile borcum olduğu için strese girip daha 3-4 ay taksitleri ödeme fırsatım varken gidip tüm ekstre borcunu yatırdığım çok oldu. Sanki o borç bankada durunca benden bir şeyler eksiliyor. Tabi herkes farklı.

Birisi de gelip babama böyle bir şey anlatsa direk adamı dinler beni arar çağırır teyit eder ve çıkarır ne olursa olsun kredi kartından çeker yine o parayı öder.

İyi yapmıssın ailesine giderek işe de yaramıştır merak etme Ama dikkat etseydin tek kalmamaya calışıp kalabalık cadde sokaklarda konussaydın görgü tanığı açısından. Beni gelip darp ettiler bile hakkında mahkeme açarlar kendilerini dövüp artık bu kadar geniş düşünüyorum
    deu, izmir

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl bi sapıksınız arkadaşım beyninizin neresi ile yazılanları okuyup algılıosunuz da ortaya bu şekilde yorumlar yazıosunuz. Adam belli ki aile içinde mevzuyu çözerse ve çocuğu muhattap etmek istemezlerse diye kartvisitini bırakmış ulaşabilmeleri için sizin çıkardığınız yoruma bak.
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kendimi sapık zannederdim.
    Ben kendi düşüncemi dile getirdim hiçbir mevzuya kadınları ve çocukları dahil etmem derdim kimleyse yüzyüze gelir çözerim oradaki gülücükten böyle düşündüm yanlış anlamışta olabilirim konu sahibi arkadaş gerekli cevabı vermiş.

Konuyla alakalı olmayan adamlar sapık vs yazmış burada gereksiz kalabalık yapmak istemem telefondan yazmakta zor

Evet böyle bir şeyi ne kadar çocuğu suçluda olsa etrafımdaki kadınlardan birine yapılsa yanlış anlar tepki verirdim ha siz vermezsiniz o da sizin bileceğiniz iş ben alacaklı arkadaş haklı iken haksız duruma düşmesin diye konuya yazdım

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim yanlış anlama ama bence boşuna uğraşıyorsun koy satılığa ver 200 , 300 tl ucuza Allah belanı versin de gitsin, sonucunun uğraştığına değeceğini düşünmüyorum kaldı ki adam sana parçayı göndermiş mahkeme golfe olur skodaya olmaz polo vs. anlayacağını sanmam sen olmuyor diyeceksin adam malzemeyi gönderdim takamamışlar diyecek neyse inş. gönlüne göre olur

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gune kadar senin hakli oldugunu dusunuyordum seni savunuyordum ama

Bu son olayda senin gotun ciddi kasinmis
    Hem avukata veriyorsun hem evine gidiyorsun cok celiskilisin su saniyeden sonra benim gozumde anlattigin yazdigin cizdigin hic bir seyin degeri yok

Yargisiz infazsa yargisiz infaz yapiyorum

Ayrica kimse polyannalik yapmasin sende karti verdim gulucuk koydum diye kivirma ne ima ettigin gayet acik!!!
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bile olsa bu şekilde yazılmazki abi
    anne babasına mı sordun alış veriş yaparken avukata vermişsin zaten kadın nerden bilsin coolerı filan saçma sapan iş yapmışsın.haklıyken haksız duruma düşüyorsun artık.
    HEE BEN ANNESİNE KARTIMIDA VERDİM. OFİSİMİN ADRESİ BİLE YAZILI . BELKİ İHTİYACI OLUR

İlker G.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibi arkadaş haklıyken haksız duruma düşmek için elinden geleni yapmış.

Ne olursa olsun kimsenin evine gidilmez, Babası çekip vursa seni derdini anlatamazsın kimseye.

Madem istanbula kadar gittin, evine değil de arayıp nerdesin diyip ofisine gidecektin.

Gittin kapıda bekledin gel dedin ileri yaptın bekleyeceksin. Adamın evine kadar gitmişsin adam saf mı tek başına gelsin.

Aynısı başıma gelse gelenleri oraya gömmek için giderim. Adam da belli o niyetle hareket etmiş.

Bu tür işlere aile karıştırılmaz. 1000 lira için kendini vurdurursun gerek yok. Sonra çıkıp avukat beni neyle suçlayacak diyorsun.

Yazdığın metinde üstü kapalı tehtid içeren cümleler var. Adamın itibarını zaten 2 paralık etmişsin, elinde savını destekleyen sağlam deliller var.

Ver mahkemeye o uğraşsın. Mahkemeye çıktığınızda şu yaptıkların senin için ciddi sorun yaratacak şeyler. Bunları yapmadan önce avukatına sorsan iyi olurmuş.

Konu başından beri tavırlarına bakıyorum uyumlu duruyorsun ama son yaptığın yakışmamış.

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuna haklı olduğun halde hiç gereği olmayan bir harekette bulunmuşsun.Bunu iyi niyetli yaptığını varsaysakta çok saçma olmuş.Şu işte,bırak Allah'ından bulsun deyip gönderdiğini satıp yoluna devam etseydın inan daha az canın sıkılırdı.Bak şimdi nelerle uğraşıyorsun..
    TeKS@S

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler