Semih bak kardeşim, davanda seni haklı görüyorum.
Bu forumda 26 sayfa nasıl ki biz bu arkadaşı satmayı taahhüt ettiğin mal ile gönderdiğin mal farklı diye ikna edemediysek,
Şuan seni de " ben arkadaşı çocuk görüyorum ondan gittim" cümlene karşı "yanlış" olduğu konusunda ikna edemiyoruz.
Olayın tarafı sensiz, biz ise 3. kişiler olarak senin paylaşımlarına istinaden yorum yapıyoruz.
Dolayısıyla bizim taraf olmak gibi bir niyetimiz yok, sadece "hak" yerini bulsun diye yorum yapıyorum şahsım adına.
Nasıl ki satıcı ya sen hatalısın diyor isek bu konuda da (Ailesinin evine gitmen) seni hatalı buluyorum.
Dolayısı ile bunu kabul edip etmemek tamamen senin insiyatifinde. Sen haklı olduğunu düşünüyorsan bize laf düşmez.
Ama bir olaya içeriden bakmak ile 3. kişi olarak bakmak çok farklıdır. Basit bir senaryo yaz kafanda.
Evinin önündesin adam geldi 10 kişi sizi darp etti. Değer mi ? Ya da sen vurdun birine düştü öldü.
Anlık olaylar insanın hayatının geri kalanını zehir edebilir. Bu mevzuyu bence uzatma, (haksız olduğundan değil) elindeki ürünü sat, aldığını koy cebine.
Kalanı da "başımın gözümün" sadakası olsun de geçsin gitsin. Büyükler ne derse doğru der " ite bulaşmaktansa çiti dolaşmak evladır."
Sen bu gün bu çiti dolaş, gün gelir cebinden çıkan 1000 TL sana fazlasıyla geri döner. İlk kandırılan sen değilsin, son da olmayacaksın.
1000 TL ye hayatının kalanı için unutulmaz bir tecrübe edindin diye düşün. Selametle