1630 u görecek fakat günü 1630 üstünde kapatırsa dahada artışlar bekleniyor 1650 seviyelerine kadar...Lakin kırmaz ise 1611 desteğine kar satışları ile donulecektir
Printable View
1630 u görecek fakat günü 1630 üstünde kapatırsa dahada artışlar bekleniyor 1650 seviyelerine kadar...Lakin kırmaz ise 1611 desteğine kar satışları ile donulecektir
Can kanka tpler güzel.
Empo dostum ilk direnç 1629.60 1628de bir olayımız yok şu an için.
Yücel abi dün eklediğim grafiklere göz atarsan benim hedefim fibo tepesi olan 1633.14 onu geçerse yukarı da ki kırmızılar ama fibo en sağlam direnç.
Aşağı yönlü dönersek de 1624.19-1620.85-1615.85-1607.25 ki o trendin seviyesi diye gider..
Yatırım tavsiyesi değildir.
95 gördük şükür... Daha da çıkar
Hadiii bakalım gidiyoooo 1629 ....
teşekkür ederim dağhan grafiklerine bakıyorum şimdi
6 Haziran tarihinde 1 kez denedi kapanış yapamadı.Ondan evvel 8 Mayısta 1633 üstünü gördük dönecekse buradan döner.Bu kadar çıkması için hiç bir neden yok zaten ortada.
Tamamdır Yücel abi rica ederim elimden geldiğince ekleme yaparım.
ulen be, karları 21 seviyerlerinde açmıştım ilk basta sonra1622 ve 23 çıkarttım,keşke yapmasaymışım :D ede ede 20 dolar kar ettik :D
Konuda altında çok hareketli bugün..
Sarıkızı anlamak zor oluyor bazen. Bugün şişirme açıklamalarla ile yükselen altında kar satışları bekliyordum ancak hala gelmedi.. göreceğiz bakalım..
Bu arada bugün düşen yok her şey yükseliyor maşallah :)
1620.85 önemli demiştim yukarı mı çıksam aşağı mı gitsem arayışında.
Dragni'nin şişirmeleri elbet patlayacak döneceğiz bir yerden ya hayırlısı :)
abd den haber alan varmı ? düşüşte şuan altın...
ben kapanışın 1626 üzerinde olacagını düşünüyorum
ufak ufak toparlamaya başladı yine..
birde şu siteyi bilen varmı ? http://trade.plus500.com/Trade telefon numaranızı doğrulayın 30lira ile başlayın vs diyor ? zaten ilk yatırdıgımız paraları kaybetmeye kaybedicez altından bişey çıkarmı ?
yada genel olarak forex sitelerinde herhangi bi şekilde borçlu çıkma ihtimali olabilirmi ? :D çook yeniyim kusura bakmayın :( kaldıraç olayında falan, kaybedersek sadece yatırdıgımız paradan oluyoruz değilmi ?
Abd'den kötü veri geldi ama beklenenden iyi oldu için piyasayı düşürdü.Abd büyüme oranları iyi aslında bu da parasal genişlemenin şu an için söz konusu olmadığını gösteriyor diyebiliriz.Bu durum altını düşürebilir.
Yunus Emre kardeşim forexte borçlu çıkmak yok ne yatırırsan onu kaybedersin :D Kaldıraçın anlamı daha çok kazanmak daha çok kaybetmek ama insanların çoğu kaybettiği için firmalar kazanıyor :D