Herkes kinayeli konuşacağına direk söylemek istediğine lafı söylese sıkıntı kalmayacakkemal senin araba bu forumu birbirine düşürdü be
![]()
Herkes kinayeli konuşacağına direk söylemek istediğine lafı söylese sıkıntı kalmayacakkemal senin araba bu forumu birbirine düşürdü be
![]()
ben motor icad etmedim ama yıllardır bu işin içindeyim bu işin okulunu okudum otomotiv bitirdim şuanda makine mühendisliği okuyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum var sen çok iyi bildiğini iddia et umrumda değil. foruma takılıp mesaj yazmakla çok iyi bildiğini iddia ediyosan kendini avutuyosun devam et sensin KRALSIN.
kutu içi filtre ve sadece son susturucuyla nasıl o beygirlere ulaştığını düşünüyorsunuz aracın hayret yada nasıl o kadar yürüyo bu araç?. 180 beygirlik ibiza bile geçemiyor demek filtreli egzozlu 206 gti ı. Specler buysa eğer demekki bu aracın eski sahibi ya ciğerciymiş yada bu araç kabe civarından alındı baya bi okunmuş. Öyleyse radyatörlere zemzem suyu koyun beyler en az 100 beygir alırsınız![]()
Pekii güzel kardeşim şöyle düşünelim, bu araç orjinalde 136 hp, son susturucu ve filtre ile 145 hp olduğunu düşünelim,araç çok bakımlı ve sağlıklı (kendimde o araca bindim ) eğer yere sağlıklı şekilde 135 hp verebiliyorsa bahsedilen araçları geçmesinde anormallik varmıdır ? 180 lik ibizanın yere verdiği gücü biliyormuyuz yada 300000 km yapmış 90 model bir aracın ?
kardeşim sen benim muhattabım değilsin. ben zaten sana yazmamıştım da sen atlamışsın araya.
makine muhendisliğinde okuyosun iyi guzel de benim yazdıklarımı da doğru oku istersen.
ben filtre egzozdan bahsediyor muyum. iyi oku bak. araba 150 hp dir diyorum. nasıldan bahsetmiyorum. ne oldugundan bahsediyorum.ok??
okulu okudun faydasını gördünmü ? çözümle o zaman hocam bu işi kaç hp almış kaç hp vermiş bunları okulda öğretiyolar demekki standart araba nasıl yürütülür dersi müfredata yeni eklenmiş olsa gerek
Yaw arabanın yürümesine etken bir sürü şey var sadece hpye yormayın işi. Bide okulda hayatta modifikasyonla alakalı şeyle okutulmaz. Bu işin bir formulu vardır. bore stroke giren hava giren benzin ateşleme zamanı ve çıkan hava şeklinde. Burada sadece mühendis sen değilsin merak etme. Okuldaki hocaların kaçta kaçı açık hava filtesi biliyordur acaba.
IN BOOST WE TRUST
"tuner faruk" kardeşim,
bir video koymussun ızledık, pekı sence senın dedıgın speclerde bı CRX in VTI bu şekilde geçmesi normal mi?
crx 10 numara 5 yıldız diyelim maşallah.. ona lafımız yok![]()
Alper abinin dedigi gibi daha fazla uzatmayın herkez herşeyin farkında ama yigitlige bk sürdürmüyorsunuz.
Bir aracın yürümesi için sadece hp tork yetmiyor bakın hulk bilal abinin ek bazokka yere aktarmaya dünyanın parası harcanıyor aerodinamik var ,varda var ben ne araclar gördüm icinde beygir yok ne beygirler gördüm içinde araba yok![]()
emin ol çok yararı oldu herkese tavsiye ederim bu arada müfredatla alakası yok sadece kendini geliştirmeklede alakası var , şöyle düşün typer gibi dünyanın en iyi motorları arasına giren bir aracı düşün o araca bile gruppe m gibi üretim harikası bir filtre 9 hp civarı alıyosan 206 gibi bir araçtan kapalı kutu filtreden 3 hp alırsan öp başına koyun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)