User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
251 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ug 206 gtı & crx & vtı

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes kinayeli konuşacağına direk söylemek istediğine lafı söylese sıkıntı kalmayacak kemal senin araba bu forumu birbirine düşürdü be
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyin kafasını yordun, motor mu icat ettin
    ben motor icad etmedim ama yıllardır bu işin içindeyim bu işin okulunu okudum otomotiv bitirdim şuanda makine mühendisliği okuyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum var sen çok iyi bildiğini iddia et umrumda değil. foruma takılıp mesaj yazmakla çok iyi bildiğini iddia ediyosan kendini avutuyosun devam et sensin KRALSIN.
    alper ben "filtre ve egzozla" filan demiyorum. "15 hp" de demiyorum.
    diyorum ki o araç tahminen "150 hp".
    zaten kaç olacak abi. videolerı izlemiyor musun. adam bana kaç boy atıyor. ki aynı gun dsg golf gt ile kafa burun gittim. (bende desorun yok yani)
    180 lik ibiza geçemiyor adamı.
    ha diyeceksin adam anlamıyor aracının stok olmadıgını, e abisi var. stok olmayan makine de abisinde var.
    kutu içi filtre ve sadece son susturucuyla nasıl o beygirlere ulaştığını düşünüyorsunuz aracın hayret yada nasıl o kadar yürüyo bu araç?. 180 beygirlik ibiza bile geçemiyor demek filtreli egzozlu 206 gti ı. Specler buysa eğer demekki bu aracın eski sahibi ya ciğerciymiş yada bu araç kabe civarından alındı baya bi okunmuş. Öyleyse radyatörlere zemzem suyu koyun beyler en az 100 beygir alırsınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turgay.ozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben motor icad etmedim ama yıllardır bu işin içindeyim bu işin okulunu okudum otomotiv bitirdim şuanda makine mühendisliği okuyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum var sen çok iyi bildiğini iddia et umrumda değil. foruma takılıp mesaj yazmakla çok iyi bildiğini iddia ediyosan kendini avutuyosun devam et sensin KRALSIN.

kutu içi filtre ve sadece son susturucuyla nasıl o beygirlere ulaştığını düşünüyorsunuz aracın hayret yada nasıl o kadar yürüyo bu araç?. 180 beygirlik ibiza bile geçemiyor demek filtreli egzozlu 206 gti ı. Specler buysa eğer demekki bu racın eski sahibi ya ciğerciymiş yada bu araç kabe civarından alındı baya bi okunmuş. Öyleyse radyatörlere zemzem suyu koyun beyler en az 100 beygir alırsınız
    Pekii güzel kardeşim şöyle düşünelim, bu araç orjinalde 136 hp, son susturucu ve filtre ile 145 hp olduğunu düşünelim,araç çok bakımlı ve sağlıklı (kendimde o araca bindim ) eğer yere sağlıklı şekilde 135 hp verebiliyorsa bahsedilen araçları geçmesinde anormallik varmıdır ? 180 lik ibizanın yere verdiği gücü biliyormuyuz yada 300000 km yapmış 90 model bir aracın ?

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim sen benim muhattabım değilsin. ben zaten sana yazmamıştım da sen atlamışsın araya.
    makine muhendisliğinde okuyosun iyi guzel de benim yazdıklarımı da doğru oku istersen.
    ben filtre egzozdan bahsediyor muyum. iyi oku bak. araba 150 hp dir diyorum. nasıldan bahsetmiyorum. ne oldugundan bahsediyorum.ok??

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana dill abi
    okulunu okumuşlar var boşa uğraşıyoz

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim sen benim muhattabım değilsin. ben zaten sana yazmamıştım da sen atlamışsın araya.
    makine muhendisliğinde okuyosun iyi guzel de benim yazdıklarımı da doğru oku istersen.
    ben filtre egzozdan bahsediyor muyum. iyi oku bak. araba 150 hp dir diyorum. nasıldan bahsetmiyorum. ne oldugundan bahsediyorum.ok??
    siz önceki sayfalarda araçta başka bişeyler oldugunu idda edenlere siz sadece araçta son susturucuyla filtre var demediniz mi ben mi yanlış anlıyorum siz mi anlatamıyosunuz şimdide 150 hpdir ne oldugundan bahsetmiyorum diyosun ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana dill abi
    okulunu okumuşlar var boşa uğraşıyoz
    aynen bende onu diyorum boşa ugraşıyosun bende okulunu okudum

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okulu okudun faydasını gördünmü ? çözümle o zaman hocam bu işi kaç hp almış kaç hp vermiş bunları okulda öğretiyolar demekki standart araba nasıl yürütülür dersi müfredata yeni eklenmiş olsa gerek

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım rexte ivmelenme 7dd ye kadar tırmanıyor onurcan hatta 7,1 filan max ehlıet nerde ?
    ehliyet poliste kanka uzun hikaye onu geç, senin aracın alt yapısıyla alakalıdır kanka o stok orj. crxte yani bende 6.800 gibi oluo..
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pekii güzel kardeşim şöyle düşünelim, bu araç orjinalde 136 hp, son susturucu ve filtre ile 145 hp olduğunu düşünelim,araç çok bakımlı ve sağlıklı (kendimde o araca bindim ) eğer yere sağlıklı şekilde 135 hp verebiliyorsa bahsedilen araçları geçmesinde anormallik varmıdır ? 180 lik ibizanın yere verdiği gücü biliyormuyuz yada 300000 km yapmış 90 model bir aracın ?
    sadece son susturucu ve filtre ile araç 9 beygir aldığınımı farzediyoruz yani. headers değişmediği sürece egzoz sisteminden verim alınmaz... boşa para veriyoruz headerslara egzoz sistemlerine o zman son susturucuyla alıcaksak 9 beygiri...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz önceki sayfalarda araçta başka bişeyler oldugunu idda edenlere siz sadece araçta son susturucuyla filtre var demediniz mi ben mi yanlış anlıyorum siz mi anlatamıyosunuz şimdide 150 hpdir ne oldugundan bahsetmiyorum diyosun ???
    ben bişey yanlış anlatmıyorum. senin, hayal dünyanda benim soylediğimi farzettiğn şeyler beni ilgilendirmiyor. çok değil 4-5 sayfalık konu bu. dediklerimi bul , alıntı yap istersen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw arabanın yürümesine etken bir sürü şey var sadece hpye yormayın işi. Bide okulda hayatta modifikasyonla alakalı şeyle okutulmaz. Bu işin bir formulu vardır. bore stroke giren hava giren benzin ateşleme zamanı ve çıkan hava şeklinde. Burada sadece mühendis sen değilsin merak etme. Okuldaki hocaların kaçta kaçı açık hava filtesi biliyordur acaba.
    IN BOOST WE TRUST

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyet poliste kanka uzun hikaye onu geç, senin aracın alt yapısıyla alakalıdır kanka o stok orj. crxte yani bende 6.800 gibi oluo..
    ah be onurum canım yapılırmı bu nasıl verdın ehlıyetı koca ıstanbulda ben gt kadar edırnede kaptırmıorm

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "tuner faruk" kardeşim,

bir video koymussun ızledık, pekı sence senın dedıgın speclerde bı CRX in VTI bu şekilde geçmesi normal mi?

crx 10 numara 5 yıldız diyelim maşallah.. ona lafımız yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turgay.ozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece son susturucu ve filtre ile araç 9 beygir aldığınımı farzediyoruz yani. headers değişmediği sürece egzoz sisteminden verim alınmaz... boşa para veriyoruz headerslara egzoz sistemlerine o zman son susturucuyla alıcaksak 9 beygiri...
    fark ettiysen farz edelim dedim 9 almasında 5 alsın yahu 3-5 hp önemli değil benim bahsettiğim şu crx 21-22 yaşında diğeri onun yarısı yaşında aralarında teknoloji farkı var birisi yorulmuş bir araç diğeri zıpkın gibi bir araç dikkat çekmek istediğim durum budur.

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw arabanın yürümesine etken bir sürü şey var sadece hpye yormayın işi. Bide okulda hayatta modifikasyonla alakalı şeyle okutulmaz. Bu işin bir formulu vardır. bore stroke giren hava giren benzin ateşleme zamanı ve çıkan hava şeklinde. Burada sadece mühendis sen değilsin merak etme. Okuldaki hocaların kaçta kaçı açık hava filtesi biliyordur acaba.
    Alper abinin dedigi gibi daha fazla uzatmayın herkez herşeyin farkında ama yigitlige bk sürdürmüyorsunuz.

Bir aracın yürümesi için sadece hp tork yetmiyor bakın hulk bilal abinin ek bazokka yere aktarmaya dünyanın parası harcanıyor aerodinamik var ,varda var ben ne araclar gördüm icinde beygir yok ne beygirler gördüm içinde araba yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okulu okudun faydasını gördünmü ? çözümle o zaman hocam bu işi kaç hp almış kaç hp vermiş bunları okulda öğretiyolar demekki standart araba nasıl yürütülür dersi müfredata yeni eklenmiş olsa gerek
    emin ol çok yararı oldu herkese tavsiye ederim bu arada müfredatla alakası yok sadece kendini geliştirmeklede alakası var , şöyle düşün typer gibi dünyanın en iyi motorları arasına giren bir aracı düşün o araca bile gruppe m gibi üretim harikası bir filtre 9 hp civarı alıyosan 206 gibi bir araçtan kapalı kutu filtreden 3 hp alırsan öp başına koyun

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah be onurum canım yapılırmı bu nasıl verdın ehlıyetı koca ıstanbulda ben gt kadar edırnede kaptırmıorm
    kanka koca istanbul dionda vatandaştan çok polis var nerdeyse.. bir aracı 4 ekip otosu durdurur mu olum
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka koca istanbul dionda vatandaştan çok polis var nerdeyse.. bir aracı 4 ekip otosu durdurur mu olum
    hahahah

4x100 15ler duruyormu

sebepleneyim bari

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)