User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
262 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: jb 106 Gti Vs CVK RS

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birine sinirlendinde hırsını bendnemi çıkartıyon gözlük numaralarımı sıkıntıettiysen tamm bidahaki gelişimde 3D gözlük getirecem yanımda 2 tane getirim beraber takarız

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcunum söyle bana deki bana şunu üstüne yemin et gelirken kuranı kerim getir üstüne el basayım araçta ayar ve timming dışında hiç bişy yapılmadı eğer şu söylediklerimin bi anlamı yok sa ben daha sana bişy dmeiyorum kimseye bişy inandırmak zorundada dğeilim güzel kardeşim bak ben sana tatlı dille yanışıyorum sen şuan beni düşman olarak görüyosun yaklaşımın hoş dğeil şuan normal insanlar gibi konuşuyoruz sadece ben daha ne diyim sana!!!!!
    bak kardeşim ben kimseye düşman gibi yaklaşmam hayır sanki birilerini mi kandırmaya çalışıyormuş gibi davranıyorsun montaj mı video ben basmak için aldım bu arabayı basarız yine sorrun degil belkide ue geçer arabayı yakalım şimdi
    benim kızdıgım konu jb degilde ue-dd-reg olsa video yorum farklı olurdu ali ona bozuluyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birine sinirlendinde hırsını bendnemi çıkartıyon gözlük numaralarımı sıkıntıettiysen tamm bidahaki gelişimde 3D gözlük getirecem yanımda 2 tane getirim beraber takarız
    olur takarız benim gözler bozuk zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada reg hazır ue hazır deniyor neden bi deneme olmuyor onu da merak ediyorum alicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim ben kimseye düşman gibi yaklaşmam hayır sanki birilerini mi kandırmaya çalışıyormuş gibi davranıyorsun montaj mı video ben basmak için aldım bu arabayı basarız yine sorrun degil belkide ue geçer arabayı yakalım şimdi
    benim kızdıgım konu jb degilde ue-dd-reg olsa video yorum farklı olurdu ali ona bozuluyorum
    ya bu nası bi laftır allh aşkına yaa UE geçse neolacak sanki ne arabasını yakıyon olum para kolay kazanılmıyo bunu yaparsan bana veya bize hırs yapmışın dır hırs yapan adamlada ben denemem orçun önce bunu bil. Hırs iyi bişy dğeildir. hırs yapan adam herşeyi yapar

ikinci soru

UE- REG -DD vs ile dene hepsi ni arasında en fazla 1 boy oynar onuda geçmez .

CVK nın gidişini az çok biliyom ben bildiğim CVK yı şuan geçememn gerekiyo aracını kötülemek amacı ile yazmıyorum hemen darlanıp atara geçme salıklı bi deneme yapın görelim ama bu video adaletsiz olmuş onu anlatmaya çalışıyom ama sen başladın yok arabam gidiyo hızlı çekemiyosunz flan arabana gitmiyo desem eyvallah ama bişy dedğim yok JB gitmesi gerektiği gibi gidiyo speclerine göre bunuda hemen yanlış anlam deneyin tekrar sonucu görelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada reg hazır ue hazır deniyor neden bi deneme olmuyor onu da merak ediyorum alicim
    tmm moruk UE nin baskısı kaçırıyodu onu değiştirelim hemen denetiriz REG hazır şuan selcuk herzaman dener onu geri vitesi suat abi iptal etmiş herkezle dener

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende merak ediyorum kanka sen hizlisin dd hizli yakinsinizda neden deneme olmuyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm moruk UE nin baskısı kaçırıyodu onu değiştirelim hemen denetiriz REG hazır şuan selcuk herzaman dener onu geri vitesi suat abi iptal etmiş herkezle dener

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya bu nası bi laftır allh aşkına yaa UE geçse neolacak sanki ne arabasını yakıyon olum para kolay kazanılmıyo bunu yaparsan bana veya bize hırs yapmışın dır hırs yapan adamlada ben denemem orçun önce bunu bil. Hırs iyi bişy dğeildir. hırs yapan adam herşeyi yapar

ikinci soru

UE- REG -DD vs ile dene hepsi ni arasında en fazla 1 boy oynar onuda geçmez .

CVK nın gidişini az çok biliyom ben bildiğim CVK yı şuan geçememn gerekiyo aracını kötülemek amacı ile yazmıyorum hemen darlanıp atara geçme salıklı bi deneme yapın görelim ama bu video adaletsiz olmuş onu anlatmaya çalışıyom ama sen başladın yok arabam gidiyo hızlı çekemiyosunz flan arabana gitmiyo desem eyvallah ama bişy dedğim yok JB gitmesi gerektiği gibi gidiyo speclerine göre bunuda hemen yanlış anlam deneyin tekrar sonucu görelim
    sence sonuç nasıl olmalıydı tamam araç sahibi arkadakş kullanır onu bunu oturturmayın direkseno 2 vites 70 de basarız sonuçu bakarız
    zaten bende dedim arkasaşa geçersin beni kendi söylesin kaan kardeşim kelebek ile emme üzerinde işleme yaptı daha önce denedigim hiç kimse ile denemedim
    cvk bastım bende şaşırdım ne, oluyo laa dedim sende bende art niyet arama 4 5 kez denedik benim devrim 65 gibi basınca önde oluyorum 70 75 gibi basınca 4 sonuna yakın önde 5 atınca kapında oluyor fakat 210 larda bıraktık başka yola çıkan arkadaşlar yüzünden

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geri vites iptali vay ali abi ne adamsın be
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende merak ediyorum kanka sen hizlisin dd hizli yakinsinizda neden deneme olmuyor?
    yakın mı ??? 120 km var aramızda ömer aradı gelecekti bugun aslındaa ben tam bitsin deneriz sorun degil dedim kaldı öyle adam porche ile basmış sinirinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın mı ??? 120 km var aramızda ömer aradı gelecekti bugun aslındaa ben tam bitsin deneriz sorun degil dedim kaldı öyle adam porche ile basmış sinirinden
    Kanka o tarafin hizlisi belli olsun artik dd jb k.topu ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sence sonuç nasıl olmalıydı tamam araç sahibi arkadakş kullanır onu bunu oturturmayın direkseno 2 vites 70 de basarız sonuçu bakarız
    zaten bende dedim arkasaşa geçersin beni kendi söylesin kaan kardeşim kelebek ile emme üzerinde işleme yaptı daha önce denedigim hiç kimse ile denemedim
    cvk bastım bende şaşırdım ne, oluyo laa dedim sende bende art niyet arama 4 5 kez denedik benim devrim 65 gibi basınca önde oluyorum 70 75 gibi basınca 4 sonuna yakın önde 5 atınca kapında oluyor fakat 210 larda bıraktık başka yola çıkan arkadaşlar yüzünden
    orcun zaten emin ol sende art niyet aramış olsam şuan senile sakin şekilde konuşmam az çok çözdüm seni niyetin kötü olamdığı için seninle bu şekilde konuşuyorum

bana sorarsan CVK ile ne olur CVK seni 1.5 2 boy geçmesi gerekiyo olmadı hem senin hem onun devrinde basılır ne senin nede benim aklımda soru işareti kalmaz ikiside videolanır siteye konulur CVKnın devri JB nin devri diye hem bende 3boyutlu video çekerim millet kendini arabanın içinde sanmış olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanka o tarafin hizlisi belli olsun artik dd jb k.topu ??
    kartopu gelecegini sanmıyorum suan onlar yanyana belkide aynı mahale ama deneme olmuyor bence onlar denesin hızlısı yada aynı giderlerse biri gelsin benzin 5 lira

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    orcun zaten emin ol sende art niyet aramış olsam şuan senile sakin şekilde konuşmam az çok çözdüm seni niyetin kötü olamdığı için seninle bu şekilde konuşuyorum

bana sorarsan CVK ile ne olur CVK seni 1.5 2 boy geçmesi gerekiyo olmadı hem senin hem onun devrinde basılır ne senin nede benim aklımda soru işareti kalmaz ikiside videolanır siteye konulur CVKnın devri JB nin devri diye hem bende 3boyutlu video çekerim millet kendini arabanın içinde sanmış olur
    ya kanka sende aynı arabadan kullanıyon 7000 de gaza basamıyon sıkıntı oluyor ölüyor 106 ama tamam senin hatrın için basıcam haftaya benim istedigm devirde basıcak bende onun istedigi devir sonra öyle böyle olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu iş bilen adamsın aracını 3 binde bi gaza otur devir çevirişine bak

bide 5 binde otur dolu zamanı bide ozaman çevirişine bak

alttan oturduğun zaman Rs lerde 4 binde oturursan araç fakirden zengine geçer kendini toplayana kadar atı alan üsküdarı geçer ben Eski Rs cilerdenim Rs in Ciğerini bilirim JGL rs in sahibiyidim
    artı herhangi bir araçlada alttan doldurmadan oturursan dolu şekli gibi gitmez senin aracında dahil buna bütün araçlar öyledir demem oki salıklı olmamış deneme Atarlı semtin giderli çocuğu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu iş bilen adamsın aracını 3 binde bi gaza otur devir çevirişine bak

bide 5 binde otur dolu zamanı bide ozaman çevirişine bak

alttan oturduğun zaman Rs lerde 4 binde oturursan araç fakirden zengine geçer kendini toplayana kadar atı alan üsküdarı geçer ben Eski Rs cilerdenim Rs in Ciğerini bilirim JGL rs in sahibiyidim
    artı herhangi bir araçlada alttan doldurmadan oturursan dolu şekli gibi gitmez senin aracında dahil buna bütün araçlar öyledir demem oki salıklı olmamış deneme Atarlı semtin giderli çocuğu
    iyi bakalım hayırlısı diyelim denemeler saglık oldu emin ol alicim çünkü başka denemelerimizde biliyorum reg ile ue de gelicekmi peki ona göre dd gelsin bu hafta güzel denemeler çıksın su kesiklikte giderse çok zevkli olucak gibi

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kanka sende aynı arabadan kullanıyon 7000 de gaza basamıyon sıkıntı oluyor ölüyor 106 ama tamam senin hatrın için basıcam haftaya benim istedigm devirde basıcak bende onun istedigi devir sonra öyle böyle olmasın
    kaç devir dönüyosun bide şanzuman oranın neydi orçun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bakalım hayırlısı diyelim denemeler saglık oldu emin ol alicim çünkü başka denemelerimizde biliyorum reg ile ue de gelicekmi peki ona göre dd gelsin bu hafta güzel denemeler çıksın su kesiklikte giderse çok zevkli olucak gibi
    AHM nin elinde acil bi TT var onu çıkartması gerkiyo hemen UE yi alacak baskı işini haller hemen benimde bu aralar işlerim var video projesini hazırlamam lağzım tıkıştırma bizi bu aralar kimseye video yapamıyorum pasımıda atmış olurum hehehehe

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)