maşallah araçlara.
ibrahim senin başka araç içi videoların var mı farklı araçlarla çekilmiş.
ayrıca genel olarak yapılan yorumlarla ilgili bi kaç şey soylemek istiyorum.
bence sonuçlar çok normal. ibrahimin aracının durumu ortada, bu araç daha nasıl geçilebilir ben açıkçası merak ediyorum.

ha şu bi gerçek, bu araç istanbulda olsa olay çok farklı olur ama ankarada olsa bile 180+ güçteki, kısa şanzımanlı, jantı vs tamamen roll odaklı ve içi sökük bi rs kimse kusura bakmasın ama adama kök söktürür. bence hakan iyi bile gitmiş

sonuçta hakanın gücü dermanı belli. 3 vites 75 de o ağırlık farkıyla vs ışınlanması mı gerekiyordu

öte yandan ben murat usta ile yapılan denemede 100+ kilo ile hakana için bi dezavantaj olabilirim ama bence bu çok da bişi değiştirmez teke tek denemede. fark ortada. ağırlığın asıl etki yapacağı hızlarda yani ilk basmada zaten çok fazla fark olmuyor. ama sürat arttıktan sonra
murat usta giderek uzuyorki bence o eğimde belli bi surat sonra ağırlık ve 18 jant avantaj bile olabilir hakan için.
hakanın son yazılımını tam bilmiyorum ama o geceki yazılım bence murat usta için yetersiz. ama araçların eşit ağırlıkta olmadıgı, jantına kadar farklı olduğu vs de dikkate alınmalı bence.
sonuç:
angaranın gençleri gazlamaya devam. istanbul ekibi roll yolları gorsun, şekerpınar kabusuna devam etsinler, çatlasınlar kıskançlıktan