User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
133 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: TIC Rs vs. RUR Golf Tsi

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan piston varmi dedi?Hakan gizlisi saklisi olmayan dusundugunu direk soyleyen bir arkadas varsa upgraded piston yazsin buraya ben ozur dilemesinide bilirim..
    Abi ne yapacan boşver ben de orjinal piston var diyecem , e o zaman niye takıyorsunuz ki olacak , arkadaşlar aracımda forged piston yok , kollar aynı yatak aynı , elinizi vicdanınıza koyun kelime oyunları yapmayın.
    Ben unuttum yazmayı dedim ama forged yok , siz birşeyler saklıyorsunuz olmasın diye yazdım , cımbız olmasın diye.

Ben bundan sonra toplu bir ortamda deneme yapmıyorum , denemek isteyen arkadaş olursa telefonum var gerekirse teke tek deneriz.
    Arkadaş filan değiliz biz ya valla diyorum bu ne aptalca bir durumdur arkadaş.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yanlis anlamada sen yanlis konusuyosun arabamda piston var dersen uprage anlasilir oem pistonu takip piston var diyosan millette boyle anlar kimse cimbiz yapmiyor kimse sana nie taktin demez kimene bundan kimse laf oyunu yapmiyor soylediginde oem ile topladm deseydin boyle konusulmazdi yada piston var demicektin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah rs e o ne ciğer sesi ciğerim senin gibi gençleri pistlerde görmek isterdik gelmedin istanbula

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maaşallah,,denemeler güzeldi,,,RS o gün yürümedi koştu hatta koşturdu birçok arabayıda peşinden

uzunda golf 3-4 boy önde evet 220km gibi bir hızda tebrikler. ...
    sagolasin gorkem yavas yavas saglam adimlara devam

Alıntı keskinli_ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah rs e o ne ciğer sesi ciğerim senin gibi gençleri pistlerde görmek isterdik gelmedin istanbula
    sagolasin ali.
    temmuz gibi gideriz belki

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibo nun arabası hep favorimdi hala da öyle.helal
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sagolasin gorkem yavas yavas saglam adimlara devam

sagolasin ali.
    temmuz gibi gideriz belki
    ne güzel rs ler koşturuyordu direk aklıma sen geldi çupra rs ortaya karışık bişey yap artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneyecek atmosferik kalmadı, gözü turboluya diktin. böyle sıkıntı çıkarıyosun iynnn rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara.
    ibrahim senin başka araç içi videoların var mı farklı araçlarla çekilmiş.
    ayrıca genel olarak yapılan yorumlarla ilgili bi kaç şey soylemek istiyorum.
    bence sonuçlar çok normal. ibrahimin aracının durumu ortada, bu araç daha nasıl geçilebilir ben açıkçası merak ediyorum. ha şu bi gerçek, bu araç istanbulda olsa olay çok farklı olur ama ankarada olsa bile 180+ güçteki, kısa şanzımanlı, jantı vs tamamen roll odaklı ve içi sökük bi rs kimse kusura bakmasın ama adama kök söktürür. bence hakan iyi bile gitmiş sonuçta hakanın gücü dermanı belli. 3 vites 75 de o ağırlık farkıyla vs ışınlanması mı gerekiyordu
    öte yandan ben murat usta ile yapılan denemede 100+ kilo ile hakana için bi dezavantaj olabilirim ama bence bu çok da bişi değiştirmez teke tek denemede. fark ortada. ağırlığın asıl etki yapacağı hızlarda yani ilk basmada zaten çok fazla fark olmuyor. ama sürat arttıktan sonra
    murat usta giderek uzuyorki bence o eğimde belli bi surat sonra ağırlık ve 18 jant avantaj bile olabilir hakan için.
    hakanın son yazılımını tam bilmiyorum ama o geceki yazılım bence murat usta için yetersiz. ama araçların eşit ağırlıkta olmadıgı, jantına kadar farklı olduğu vs de dikkate alınmalı bence.

sonuç:
    angaranın gençleri gazlamaya devam. istanbul ekibi roll yolları gorsun, şekerpınar kabusuna devam etsinler, çatlasınlar kıskançlıktan

williamss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah TIC rs e o gelmesede heykelini dikicem İSTANBULA

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs hafifliğiyle 180e kadar tutunmuş ama sonrasında güç ve tork göstermiş kendini gayet mantıklı tipik bi atmosferik & tsi denemesi olmuş benide dolu roccolar böle geçiyordu zamanında

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibo kameranın açısı negüzelmiş laa
    Honda Tech - Ankara
    Honda Tuning & Service Garage

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ibo,
    RS koşturan ankarada bi sen kaldın

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ibo,
    niye abı bi tane daha var

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye abı bi tane daha var
    Varmı laa ayarlayın da onla Fak'ı deneyem ,Tıc pek zalım gibi

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo nun arabası hep favorimdi hala da öyle.helal
    eyvallah dookancim

Alıntı keskinli_ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel rs ler koşturuyordu direk aklıma sen geldi çupra rs ortaya karışık bişey yap artık
    bakalim haci kismetse gideriz bizde

Alıntı Errayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyecek atmosferik kalmadı, gözü turboluya diktin. böyle sıkıntı çıkarıyosun iynnn rs
    no sikinti just pompa

Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara.
    bence sonuçlar çok normal. ibrahimin aracının durumu ortada, bu araç daha nasıl geçilebilir ben açıkçası merak ediyorum. ha şu bi gerçek, bu araç istanbulda olsa olay çok farklı olur ama ankarada olsa bile 180+ güçteki, kısa şanzımanlı, jantı vs tamamen roll odaklı ve içi sökük bi rs kimse kusura bakmasın ama adama kök söktürür. bence hakan iyi bile gitmiş sonuçta hakanın gücü dermanı belli. 3 vites 75 de o ağırlık farkıyla vs ışınlanması mı gerekiyordu
    öte yandan ben murat usta ile yapılan denemede 100+ kilo ile hakana için bi dezavantaj olabilirim ama bence bu çok da bişi değiştirmez teke tek denemede. fark ortada. ağırlığın asıl etki yapacağı hızlarda yani ilk basmada zaten çok fazla fark olmuyor. ama sürat arttıktan sonra
    murat usta giderek uzuyorki bence o eğimde belli bi surat sonra ağırlık ve 18 jant avantaj bile olabilir hakan için.
    hakanın son yazılımını tam bilmiyorum ama o geceki yazılım bence murat usta için yetersiz. ama araçların eşit ağırlıkta olmadıgı, jantına kadar farklı olduğu vs de dikkate alınmalı bence.

sonuç:
    angaranın gençleri gazlamaya devam. istanbul ekibi roll yolları gorsun, şekerpınar kabusuna devam etsinler, çatlasınlar kıskançlıktan
    eyvallah abicim sagol guzel yorumun icin.

Alıntı williamss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah TIC rs e o gelmesede heykelini dikicem İSTANBULA
    eyvallah eren

Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs hafifliğiyle 180e kadar tutunmuş ama sonrasında güç ve tork göstermiş kendini gayet mantıklı tipik bi atmosferik & tsi denemesi olmuş benide dolu roccolar böle geçiyordu zamanında
    neyle dolu roccolarla yuruyodun anlayamadim ?

Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ibo,
    sagolasin kadir abi

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara.

sonuç:

Konumuz RS in geçilip geçilmediği değil ki ya da benim RS i geçip geçmediğim değil ki , inanın beni ilgilendirmiyor bu , maşallah iyi yürüyor eyvallah aramızda 400 kg (RS = Kg başına 0,183 hp , TSI = Kg başına 0,166 hp) fark olsun o kadar neyse ,
    ben diğer videoyu da istemiştim o yüzden ibrahim koydu bu videoyu aslında , o varsa güzel bir karşılaştırma yapacaktık.

Uzatmanın manası yok , Murat ustayla bir daha deneriz.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konumuz RS in geçilip geçilmediği değil ki ya da benim RS i geçip geçmediğim değil ki , inanın beni ilgilendirmiyor bu , maşallah iyi yürüyor eyvallah aramızda 400 kg (RS = Kg başına 0,183 hp , TSI = Kg başına 0,166 hp) fark olsun o kadar neyse ,
    ben diğer videoyu da istemiştim o yüzden ibrahim koydu bu videoyu aslında , o varsa güzel bir karşılaştırma yapacaktık.

Uzatmanın manası yok , Murat ustayla bir daha deneriz.
    Evet hakan bosver uzatma sende ne soylesen yazsan farkli yanlsi anlasiliyor .

Herkesin arabasi hizli allah kaza bela vermesin..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibo kelebegi söktünmü?

ibrahimin RS her zaman kondisyonlu.2 araç arasındaki agırlık farkı ve tork farkı karşılaştırılınca fark normal bence.2 araçta gitmesi gerektigi kmlerde iyi gitmiş

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbo TIC ares her zamanki gibi gergin ve tehlikeli, kondüsyonunu güzel koruyorsun kardeşim tebrik ederim Golf de güzel giden, gayet beğendiğim bir araç. Nazar değmesin ikisine de.
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)