User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: YY 851 HGT Vs RS 122 Clio Rs Kayseri

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet murat olgunun arkadaşıyım. Orda farketmez demiştin yanlış hatırlamıyorsam, birde öteki rs'le dene istersen.
    .

Resul911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar dostluk seviyesinde olursa olsun hırslıyız :-( ben rs alınca dostça denemeye devam ederiz. ;-)
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

Engin Altıntaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet murat olgunun arkadaşıyım. Orda farketmez demiştin yanlış hatırlamıyorsam, birde öteki rs'le dene istersen.
    Demekki Yanlış Hatırlıyosun Kardeşim Specler Eşit Olduğu Sürece Deneriz Hırs Yapmayın Geçmek Geçilmek Derdine Düşmeyin RS 122 nin Sahibi Bile Bu Kadar Yapmadı Bee

Alıntı Resul911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar dostluk seviyesinde olursa olsun hırslıyız :-( ben rs alınca dostça denemeye devam ederiz. ;-)
    Dostlarımızla Her Zaman Deneriz Kanka

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İBO lütfen benı kırıosun kırıcı oluyosun ben arkadaslar ekleme abı dedıgı ıcın eklemıyordum ama kımse kusura bakmasında okadarda değil ibo hgt nere RS 116 nere
    Hahahaha hacı arkadaslar bı yuruyen rs gorsun ıstedım hatamı ettım

Burdada gorkemde vardı hgt baya baya ıyı gıderdı ankaradakı en hızlı hgt ıdı. Ne kadar gıttıgını gıdecegını bılıyoruz bıraz.

emre_ozr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda rs i bilen arkadaşlar şimdi bu rs in sağlıklı yürümediğini söylemesinmi yani yorum yapmıcaksak nie video paylaştınız?

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlam bi clio RS'in HGT'ye her türlü üstün olduğunu düşünürsek videodaki Rs'te bi anormallik olduğunu kabul ederiz bu bi gerçek

DeWiLmEnTt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    38 RS ile rs 122 videosu baya iyiymiş masallah aracınız cok ıyı.
    rs 122 ve hgt ye yorum yok
    hgt ye maşallah güzel ses var aracda.
    Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
    Mamut Civic HB - VT 818
    Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Engin Altıntaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demekki Yanlış Hatırlıyosun Kardeşim Specler Eşit Olduğu Sürece Deneriz Hırs Yapmayın Geçmek Geçilmek Derdine Düşmeyin RS 122 nin Sahibi Bile Bu Kadar Yapmadı Bee
    Yanlış tanıma beni, hiç öyle dertlerim yoktur. Hırs yapanla denemem zaten, roll sonrası oturup muhabbet edebilceksek herkesle denerim zaten Ben yanlış anlamışım problem yok, tekrardan maşallah
    .

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Burdada gorkemde vardı hgt baya baya ıyı gıderdı ankaradakı en hızlı hgt ıdı. Ne kadar gıttıgını gıdecegını bılıyoruz bıraz.
    teşekkürler ibocum öleydi dimi yadigar HGT diyince adımız halen geçiyo tabiki bende bi yorum yapim o zaman

zaten standart olarak iki aracın verileri ortada (bravo hgt 1190kg ve 154bg,,clio rs 1035kg ve 172bg) yani hayal olur eşit kondisyonda olan hgt nin rs i geçmesi herkesinde dediği gibi ,,,burda da araçlar arasında spec olarak bi fark zaten yok gibi,,,rs de sorun olması sizin hgtnizin kötü gittiği anlamınada gelmez ,,,sölenenleri ölede yorumlamayın.

ki zaten nerdeyse 10-12 yaşına gelmiş araçlar olarak bir hgt nin bir rs i geçmesi zaten genelleme anlamına gelmez öle bişide diyende yok zaten ,,,araba var araba var her zaman deriz,,,ama sonuç olarak hgt hgt gibi gidiyosada rs maalesef rs gibi gitmemiş işin özü bu bizde yeri zamanı geldiğinde 2.0 200bg turbo arabaları bile geçmiştik

iki aracada maaşallah,,, çıkmış denemişsiniz adı üstünde deneme zaten herkes arabasını görücek ki eksiklerini artılarını görsün ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolu Araba Sonuçta Bırakında Yürüsün Bea

Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda rs i bilen arkadaşlar şimdi bu rs in sağlıklı yürümediğini söylemesinmi yani yorum yapmıcaksak nie video paylaştınız?
    Yorum Yapılsın Tabi Ama Rs Sorunlu Sıkıntılı Demekten Bi Vazgeçinde Şöför Alışamamış vs Diyin Yau

Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlam bi clio RS'in HGT'ye her türlü üstün olduğunu düşünürsek videodaki Rs'te bi anormallik olduğunu kabul ederiz bu bi gerçek

Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış tanıma beni, hiç öyle dertlerim yoktur. Hırs yapanla denemem zaten, roll sonrası oturup muhabbet edebilceksek herkesle denerim zaten Ben yanlış anlamışım problem yok, tekrardan maşallah
    Bizde Geçmek Geçilmek Derdi Olmadığı Sürece Roll Öncesi-Sonrası Muhabbetimizi Yaparız Rs-HGT İkiside Arkadaşlarım Kardeşimlerim Tşk ler Yorumunuz İçin...

Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler ibocum öleydi dimi yadigar HGT diyince adımız halen geçiyo tabiki bende bi yorum yapim o zaman

zaten standart olarak iki aracın verileri ortada (bravo hgt 1190kg ve 154bg,,clio rs 1035kg ve 172bg) yani hayal olur eşit kondisyonda olan hgt nin rs i geçmesi herkesinde dediği gibi ,,,burda da araçlar arasında spec olarak bi fark zaten yok gibi,,,rs de sorun olması sizin hgtnizin kötü gittiği anlamınada gelmez ,,,sölenenleri ölede yorumlamayın.

ki zaten nerdeyse 10-12 yaşına gelmiş araçlar olarak bir hgt nin bir rs i geçmesi zaten genelleme anlamına gelmez öle bişide diyende yok zaten ,,,araba var araba var her zaman deriz,,,ama sonuç olarak hgt hgt gibi gidiyosada rs maalesef rs gibi gitmemiş işin özü bu bizde yeri zamanı geldiğinde 2.0 200bg turbo arabaları bile geçmiştik

iki aracada maaşallah,,, çıkmış denemişsiniz adı üstünde deneme zaten herkes arabasını görücek ki eksiklerini artılarını görsün ...
    Ağzınıza Sağlık...Hocam Ben İki Aracıda Kötülemiyorum İki Aracada Çok Çok İyi Gidiyorda Demiyorum Videonun En Başında Dediğim Gibi İki Araçta Arkadaşlarımın Bi Deneyelim Dedik Aynı Speclerdeki Rs İn Ne Kadar Gerisinde Gider Die...Defalarca Söylemem Rağmen Arkadaşlar RS Sorunlu Vs Dediler...Hiçbiride Demediki Şöför Alışamamıştır Die...Rs in Sahibinin İlk Denemesiydi Sonuçta Roll Nedir Bilmez Etmez...

Video Silinmiştir HGT RS i Geçti Die Fanatik Arkadaşlar Sorunsuz Arabayıda Sorunlu Yaptı...Herkese İyi Kötü Yorumları İçin Tşk Ederim...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    engin altindas kardesim Rs 1 vites ustten yuruse yine gecilmez hgt ye.

sahibi neyine alisamamis arabanin. gazin yerinimi bulamamis?

vitesleri yavas atsa vites arasinda yine gelip gecer kullanan gaza tam basiyosa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    engin altindas kardesim Rs 1 vites ustten yuruse yine gecilmez hgt ye.

sahibi neyine alisamamis arabanin. gazin yerinimi bulamamis?

vitesleri yavas atsa vites arasinda yine gelip gecer kullanan gaza tam basiyosa.
    Rs Her Zaman Yürür...HGT sağlıksız Ciğersiz Rs İlk Geldiğinde Denenmişti Kullanan Arkadaşım Tam Basmıyodu Demekki

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs Her Zaman Yürür...HGT sağlıksız Ciğersiz Rs İlk Geldiğinde Denenmişti Kullanan Arkadaşım Tam Basmıyodu Demekki
    Arkadaşım kimse HGT'ye veya senin arabana bişiy dediği yok zaten yukarda yazan görkem nickli arkadaşta tr deki en iyi hgt lerden birine sahipti yani benim bildiğim yürüyen en iyi oydu kendisi bile yazmış hayal diye rs'i bu şekilde geçmesi, ha sen bu videoda geçmişin o ayrı konu araba bozuk vs kimseyi bağlamaz deneme olmuş ve hgt önde.

Rs de ne kadar pilotaj hatasıda olsa bu şekilde bi sonuç olmaz. Farklı araçlarla denemeniz varmıdır 106 ,vti, vs vs ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım kimse HGT'ye veya senin arabana bişiy dediği yok zaten yukarda yazan görkem nickli arkadaşta tr deki en iyi hgt lerden birine sahipti yani benim bildiğim yürüyen en iyi oydu kendisi bile yazmış hayal diye rs'i bu şekilde geçmesi, ha sen bu videoda geçmişin o ayrı konu araba bozuk vs kimseyi bağlamaz deneme olmuş ve hgt önde.

Rs de ne kadar pilotaj hatasıda olsa bu şekilde bi sonuç olmaz. Farklı araçlarla denemeniz varmıdır 106 ,vti, vs vs ?
    En Başta Dediğim Gibi Araçlar Benim Değil Arkadaşlarımın...HGT nin 17 Jantlar Varken Denemesi Olmuştu 106 nın Speclerini Bilmiyorum Ama 106 Geçmişti...Vti İle Denendi HGT 2 Boy Önde...Vti İle Denendiğinde HGT de Düz Boru Yoktu...

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En Başta Dediğim Gibi Araçlar Benim Değil Arkadaşlarımın...HGT nin 17 Jantlar Varken Denemesi Olmuştu 106 nın Speclerini Bilmiyorum Ama 106 Geçmişti...Vti İle Denendi HGT 2 Boy Önde...Vti İle Denendiğinde HGT de Düz Boru Yoktu...
    bakkal hesabı yapmayı sevmem ama ordan bı kıstas almak için sordum denemeleri , egsozlu filtreli 106 yı rs çok rahat gecer baya bi boy farkı olur yani aralarında vti ile de aynı şekilde (tabi sizin denediğiniz 106 nın speclerini bilmiyorum )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakkal hesabı yapmayı sevmem ama ordan bı kıstas almak için sordum denemeleri , egsozlu filtreli 106 yı rs çok rahat gecer baya bi boy farkı olur yani aralarında vti ile de aynı şekilde (tabi sizin denediğiniz 106 nın speclerini bilmiyorum )
    106 nın Speclerini Bizde Bilmiyoruz Ama Duyduğum Kadarıyla Kısa+Polish Varmış Emin Olmadığımdan Yazmak İstememiştim(Halende Emin Değilim)...Dediğiniz Gibi RS in Yürümesini Bekliyoduk Bizde Rs Yabana Atılıcak Bi Araç Değil Tabiki Rs i Kötülediğimde Yok Kimse Yanlış Anlamasın Ama HGT yide Yabana Atmayalım...

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Engin Altıntaş, 27. aracım olarak RS e bınıyorum ve benım ıkıncı RS ım bu arac. Bindiğim araçlar arasında 1.4i hondam harıc hıc gıtemyen aracım olmadı. Herbırısı kendı sınıfında ıyı yuruyen araclardı, Senın sureklı takındıgın tawır su hırs yapmayanla yarısırız, Hgt yı kımse hafıfe almasın fılan deyınce ben anlam veremıyorum nedemek ıstedıgn. Benım hırs yaptıgım fılan yok aksına Kale almıyorum hgt yı, sızın gectıgınız rs ın Olması gerektıgı gıbı gıtmedıgını anlatmaya calıstım. vıdeo eklememdekı sebepte oydu sadece.
    aracımın speclerıde bıston harıc yapılabıleceklerın hepsını yaptım kımseye yalanda soylemıyoruz.
    Yarısmak yarısmak-gecmek gecmektır benım gozumde, senın aracında extra bır parca yoksa kımseyle deneme ozaman yok madem denedın gecılırsen sende su war bu sayılmaz yok dolu yok sole denmez.
    Aracınız cok ıyı gıdıyo olabılır ınsallahta gıdıyodur ben mutlu olurum yuruyen bır hgt gordugume ama sunu demeye getırıyorum Buji kablosu orj. olmayan bujılerı orj. olmayan. rolantı motoruna lpg ayar vıdası koyulup ayar yapılan, fıltre borusu 55mm olan bır RS ı gecmende senın aracın yurudugu anlamına gelmez bunu anlatmaya calısıyorum sadece.
    Buraya vıdeo eklemek demek butun yorumlara acık olmak demektr. Sen RS gecen bı vıdeo ekledıgınde ayakta alkıslanırım zannettıysen yanılmısın burdakı ınsanların %70i bu ısı bılen ınsanlardır ve gereken yorumu yapacaklardır.
    Herzaman denemek ısterım aracınızla, hangi sartlarda isterseniz.
    Yarıs konusundada benım ne kadar rahat oldugumu bı turkıye ogrendi elimde sigara roling yapıyorum, hırsla işim olmaz sen merak etme...
    Sanırım HGT kaza yapmıs bu arada buyuk gecmıs olsun cana gelmemiş ya gerısı muhım degıl, yapılıp cıkarsa halada sızde olursa bi vites üstden rolıng yapmak ısterım, kalın sağlıcakla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Engin Altıntaş, 27. aracım olarak RS e bınıyorum ve benım ıkıncı RS ım bu arac. Bindiğim araçlar arasında 1.4i hondam harıc hıc gıtemyen aracım olmadı. Herbırısı kendı sınıfında ıyı yuruyen araclardı, Senın sureklı takındıgın tawır su hırs yapmayanla yarısırız, Hgt yı kımse hafıfe almasın fılan deyınce ben anlam veremıyorum nedemek ıstedıgn. Benım hırs yaptıgım fılan yok aksına Kale almıyorum hgt yı, sızın gectıgınız rs ın Olması gerektıgı gıbı gıtmedıgını anlatmaya calıstım. vıdeo eklememdekı sebepte oydu sadece.
    aracımın speclerıde bıston harıc yapılabıleceklerın hepsını yaptım kımseye yalanda soylemıyoruz.
    Yarısmak yarısmak-gecmek gecmektır benım gozumde, senın aracında extra bır parca yoksa kımseyle deneme ozaman yok madem denedın gecılırsen sende su war bu sayılmaz yok dolu yok sole denmez.
    Aracınız cok ıyı gıdıyo olabılır ınsallahta gıdıyodur ben mutlu olurum yuruyen bır hgt gordugume ama sunu demeye getırıyorum Buji kablosu orj. olmayan bujılerı orj. olmayan. rolantı motoruna lpg ayar vıdası koyulup ayar yapılan, fıltre borusu 55mm olan bır RS ı gecmende senın aracın yurudugu anlamına gelmez bunu anlatmaya calısıyorum sadece.
    Buraya vıdeo eklemek demek butun yorumlara acık olmak demektr. Sen RS gecen bı vıdeo ekledıgınde ayakta alkıslanırım zannettıysen yanılmısın burdakı ınsanların %70i bu ısı bılen ınsanlardır ve gereken yorumu yapacaklardır.
    Herzaman denemek ısterım aracınızla, hangi sartlarda isterseniz.
    Yarıs konusundada benım ne kadar rahat oldugumu bı turkıye ogrendi elimde sigara roling yapıyorum, hırsla işim olmaz sen merak etme...
    Sanırım HGT kaza yapmıs bu arada buyuk gecmıs olsun cana gelmemiş ya gerısı muhım degıl, yapılıp cıkarsa halada sızde olursa bi vites üstden rolıng yapmak ısterım, kalın sağlıcakla...
    Murat Abi İçin Öncelikle Yorumunuz İçin Tşk Ederim Benim Arkadaş Çevrem Genelde Hırslı Olmadığı İçin Denemelerimizde Hırs Vs. Yoktur Onun İçin Kullandım O Tabiri...Bizim Denediğim Rs Demekki Kayseriye Gelmeden Öncede Sıkıntılıydı Videolarını Forumdada İzledim...Yarışmak Yarışmak Evet Abi Bunu Gördüm Videonda Maşallahı Var Aracınında Peki O Rs in Sıkıntılı Olduğunu Bildiğin Halde Sen Neden Denedin ? Senin Araban Dolu Olduğu Halde ? Sizin Gibi Rs Fanatiği Olan Büyüklerimizin Alkışlamasını Tabiki Beklemiyoruz Önemli Olan Denenen Araç Sahiplerinin Dostluğu...Araban Yürüyosa Elinde Sigarada Olur Alkolde Merak Ettiğim Bişeyde Yok...Evet HGT Kaza Yaptı Tşk Ederim Canda Bişey Yok Çok Şükür...Kısmet Diyorum Sizde Kalın Sağlıcakla...

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat Abi İçin Öncelikle Yorumunuz İçin Tşk Ederim Benim Arkadaş Çevrem Genelde Hırslı Olmadığı İçin Denemelerimizde Hırs Vs. Yoktur Onun İçin Kullandım O Tabiri...Bizim Denediğim Rs Demekki Kayseriye Gelmeden Öncede Sıkıntılıydı Videolarını Forumdada İzledim...Yarışmak Yarışmak Evet Abi Bunu Gördüm Videonda Maşallahı Var Aracınında Peki O Rs in Sıkıntılı Olduğunu Bildiğin Halde Sen Neden Denedin ? Senin Araban Dolu Olduğu Halde ? Sizin Gibi Rs Fanatiği Olan Büyüklerimizin Alkışlamasını Tabiki Beklemiyoruz Önemli Olan Denenen Araç Sahiplerinin Dostluğu...Araban Yürüyosa Elinde Sigarada Olur Alkolde Merak Ettiğim Bişeyde Yok...Evet HGT Kaza Yaptı Tşk Ederim Canda Bişey Yok Çok Şükür...Kısmet Diyorum Sizde Kalın Sağlıcakla...
    Kimse bılmıyorkı sorunlu oldugunu arkadalar cok ıyı sorunu yok dedıler takı deneyene kadar, bir sefer denedım bu sonucu gorunce ıkıncı denemeyı yapmadık zaten, sahıbıde boyle bı sonuc beklemıyrdu aracı Cok ovmusler arkadas almıs gelmıs ben sadece denesekte farkı gorsek dedım denedık bızde, RS fanatıgı degılım ki ben cekememezlık yapayım, sen ımkansızı ıstıyorsun HGT ıle RS gecme konusunda ıkısıde fabrıka cıkısı olsa yıne olmaz herkez gıbı bende bunu demeye calısıyorum.
    Herhangı bı araca fanatık olanlara farklı markalarla saplamayı sewıyorum ben sadece)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)