Evet murat olgunun arkadaşıyım. Orda farketmez demiştin yanlış hatırlamıyorsam, birde öteki rs'le dene istersen.
Evet murat olgunun arkadaşıyım. Orda farketmez demiştin yanlış hatırlamıyorsam, birde öteki rs'le dene istersen.
.
Ne kadar dostluk seviyesinde olursa olsun hırslıyız :-( ben rs alınca dostça denemeye devam ederiz. ;-)
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
Burda rs i bilen arkadaşlar şimdi bu rs in sağlıklı yürümediğini söylemesinmi yani yorum yapmıcaksak nie video paylaştınız?
Sağlam bi clio RS'in HGT'ye her türlü üstün olduğunu düşünürsek videodaki Rs'te bi anormallik olduğunu kabul ederiz bu bi gerçek
38 RS ile rs 122 videosu baya iyiymiş masallah aracınız cok ıyı.
rs 122 ve hgt ye yorum yok
hgt ye maşallah güzel ses var aracda.
Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
Mamut Civic HB - VT 818
Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348
teşekkürler ibocum öleydi dimi yadigarHGT diyince adımız halen geçiyo tabiki bende bi yorum yapim o zaman
![]()
zaten standart olarak iki aracın verileri ortada (bravo hgt 1190kg ve 154bg,,clio rs 1035kg ve 172bg) yani hayal olur eşit kondisyonda olan hgt nin rs i geçmesi herkesinde dediği gibi ,,,burda da araçlar arasında spec olarak bi fark zaten yok gibi,,,rs de sorun olması sizin hgtnizin kötü gittiği anlamınada gelmez ,,,sölenenleri ölede yorumlamayın.
ki zaten nerdeyse 10-12 yaşına gelmiş araçlar olarak bir hgt nin bir rs i geçmesi zaten genelleme anlamına gelmez öle bişide diyende yok zaten ,,,araba var araba var her zaman deriz,,,ama sonuç olarak hgt hgt gibi gidiyosada rs maalesef rs gibi gitmemiş işin özü bubizde yeri zamanı geldiğinde 2.0 200bg turbo arabaları bile geçmiştik
![]()
iki aracada maaşallah,,, çıkmış denemişsiniz adı üstünde deneme zaten herkes arabasını görücek ki eksiklerini artılarını görsün ...
Dolu Araba Sonuçta Bırakında Yürüsün Bea
Yorum Yapılsın Tabi Ama Rs Sorunlu Sıkıntılı Demekten Bi Vazgeçinde Şöför Alışamamış vs Diyin Yau![]()
Bizde Geçmek Geçilmek Derdi Olmadığı Sürece Roll Öncesi-Sonrası Muhabbetimizi YaparızRs-HGT İkiside Arkadaşlarım Kardeşimlerim
Tşk ler Yorumunuz İçin...
Ağzınıza Sağlık...Hocam Ben İki Aracıda Kötülemiyorum İki Aracada Çok Çok İyi Gidiyorda Demiyorum Videonun En Başında Dediğim Gibi İki Araçta Arkadaşlarımın Bi Deneyelim Dedik Aynı Speclerdeki Rs İn Ne Kadar Gerisinde Gider Die...Defalarca Söylemem Rağmen Arkadaşlar RS Sorunlu Vs Dediler...Hiçbiride Demediki Şöför Alışamamıştır Die...Rs in Sahibinin İlk Denemesiydi Sonuçta Roll Nedir Bilmez Etmez...
Video Silinmiştir HGT RS i Geçti Die Fanatik Arkadaşlar Sorunsuz Arabayıda Sorunlu Yaptı...Herkese İyi Kötü Yorumları İçin Tşk Ederim...
engin altindas kardesim Rs 1 vites ustten yuruse yine gecilmez hgt ye.
sahibi neyine alisamamis arabanin. gazin yerinimi bulamamis?
vitesleri yavas atsa vites arasinda yine gelip gecer kullanan gaza tam basiyosa.
Arkadaşım kimse HGT'ye veya senin arabana bişiy dediği yok zaten yukarda yazan görkem nickli arkadaşta tr deki en iyi hgt lerden birine sahipti yani benim bildiğim yürüyen en iyi oydu kendisi bile yazmış hayal diye rs'i bu şekilde geçmesi, ha sen bu videoda geçmişin o ayrı konu araba bozuk vs kimseyi bağlamaz deneme olmuş ve hgt önde.
Rs de ne kadar pilotaj hatasıda olsa bu şekilde bi sonuç olmaz. Farklı araçlarla denemeniz varmıdır 106 ,vti, vs vs ?
106 nın Speclerini Bizde Bilmiyoruz Ama Duyduğum Kadarıyla Kısa+Polish Varmış Emin Olmadığımdan Yazmak İstememiştim(Halende Emin Değilim)...Dediğiniz Gibi RS in Yürümesini Bekliyoduk Bizde Rs Yabana Atılıcak Bi Araç Değil Tabiki Rs i Kötülediğimde Yok Kimse Yanlış Anlamasın Ama HGT yide Yabana Atmayalım...
Kardeşim Engin Altıntaş, 27. aracım olarak RS e bınıyorum ve benım ıkıncı RS ım bu arac. Bindiğim araçlar arasında 1.4i hondam harıc hıc gıtemyen aracım olmadı. Herbırısı kendı sınıfında ıyı yuruyen araclardı, Senın sureklı takındıgın tawır su hırs yapmayanla yarısırız, Hgt yı kımse hafıfe almasın fılan deyınce ben anlam veremıyorum nedemek ıstedıgn. Benım hırs yaptıgım fılan yok aksına Kale almıyorum hgt yı, sızın gectıgınız rs ın Olması gerektıgı gıbı gıtmedıgını anlatmaya calıstım. vıdeo eklememdekı sebepte oydu sadece.
aracımın speclerıde bıston harıc yapılabıleceklerın hepsını yaptım kımseye yalanda soylemıyoruz.
Yarısmak yarısmak-gecmek gecmektır benım gozumde, senın aracında extra bır parca yoksa kımseyle deneme ozaman yok madem denedın gecılırsen sende su war bu sayılmaz yok dolu yok sole denmez.
Aracınız cok ıyı gıdıyo olabılır ınsallahta gıdıyodur ben mutlu olurum yuruyen bır hgt gordugume ama sunu demeye getırıyorum Buji kablosu orj. olmayan bujılerı orj. olmayan. rolantı motoruna lpg ayar vıdası koyulup ayar yapılan, fıltre borusu 55mm olan bır RS ı gecmende senın aracın yurudugu anlamına gelmez bunu anlatmaya calısıyorum sadece.
Buraya vıdeo eklemek demek butun yorumlara acık olmak demektr. Sen RS gecen bı vıdeo ekledıgınde ayakta alkıslanırım zannettıysen yanılmısın burdakı ınsanların %70i bu ısı bılen ınsanlardır ve gereken yorumu yapacaklardır.
Herzaman denemek ısterım aracınızla, hangi sartlarda isterseniz.
Yarıs konusundada benım ne kadar rahat oldugumu bı turkıye ogrendi elimde sigara roling yapıyorum, hırsla işim olmaz sen merak etme...
Sanırım HGT kaza yapmıs bu arada buyuk gecmıs olsun cana gelmemiş ya gerısı muhım degıl, yapılıp cıkarsa halada sızde olursa bi vites üstden rolıng yapmak ısterım, kalın sağlıcakla...
Murat Abi İçin Öncelikle Yorumunuz İçin Tşk Ederim Benim Arkadaş Çevrem Genelde Hırslı Olmadığı İçin Denemelerimizde Hırs Vs. Yoktur Onun İçin Kullandım O Tabiri...Bizim Denediğim Rs Demekki Kayseriye Gelmeden Öncede Sıkıntılıydı Videolarını Forumdada İzledim...Yarışmak Yarışmak Evet Abi Bunu Gördüm Videonda Maşallahı Var Aracınında Peki O Rs in Sıkıntılı Olduğunu Bildiğin Halde Sen Neden Denedin ? Senin Araban Dolu Olduğu Halde ? Sizin Gibi Rs Fanatiği Olan Büyüklerimizin Alkışlamasını Tabiki Beklemiyoruz Önemli Olan Denenen Araç Sahiplerinin Dostluğu...Araban Yürüyosa Elinde Sigarada Olur Alkolde Merak Ettiğim Bişeyde Yok...Evet HGT Kaza Yaptı Tşk Ederim Canda Bişey Yok Çok Şükür...Kısmet Diyorum Sizde Kalın Sağlıcakla...
Kimse bılmıyorkı sorunlu oldugunu arkadalar cok ıyı sorunu yok dedıler takı deneyene kadar, bir sefer denedım bu sonucu gorunce ıkıncı denemeyı yapmadık zaten, sahıbıde boyle bı sonuc beklemıyrdu aracı Cok ovmusler arkadas almıs gelmıs ben sadece denesekte farkı gorsek dedım denedık bızde, RS fanatıgı degılım ki ben cekememezlık yapayım, sen ımkansızı ıstıyorsun HGT ıle RS gecme konusunda ıkısıde fabrıka cıkısı olsa yıne olmaz herkez gıbı bende bunu demeye calısıyorum.
Herhangı bı araca fanatık olanlara farklı markalarla saplamayı sewıyorum ben sadece)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)