User Tag List

Sayfa 17/25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
463 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo Özgün zaten dyno ayarları ile oynadı o güçler çıktı. Dyno dynamics maho dan %8-10 arasında daha az gösterir. Diğer bir soruna gelirsek neden bu araba ortada yok. Al benim arabamda şu ana kadar ki en yüksek gücü verdi özgünün dynosu üzerinde. Sitede orada burada bir tane videosunu gördün mü? Göremezsin. Adam yaptıktan sonra illa ki videosunu o sunu busunu paylaşmak zorunda mı? Böyle bir zorunluluğu mu var? Ortaya bi laf atıosunuz ondan sonra kıvırda kıvır. O araba gerçek olsaydı da yol videosu cartı curtu olurdu diosun. Herkes senin gibi 400 hp golfüm var diyerek reklam yapmak zorunda değil. Diğer bir sorunda şu diğer dynolar üzerinde o güçleri veren arabalar yolda o güçleri vermeyebilir ama Dynodynamics de aldığın gücü yoldada alırsın nedeni dyno ölçüm yaparken yolun gösterdiği tutunma direncini göstermesidir. Diğerlerinde öyle boşa çevirirsin uzayda olduğu gibi. Şimdi anlayabildin mi?
    bak orada powershopta yazıyor. Powershopla 2 alışverişim oldu birinde filtre ve aem wideband diğerinde de intercooler ve yay aldım. Bunlar dışında tek alışverişim yok. Ama yaptıkları işleri takdir edip yazıyorum çünkü kaliteli çalışıyorlar. Soru sorduğum zaman gayet düzgün cevap veriyorlar. Ama sürekli takıldığım bi yer değil. Özgünle dostluğum başka bişey işi başka bişey. Benim kadar çeken yoktur heralde. Bak arabamın dyno konusu Aralık ayına ait. Orada enjektörler elimizde yılbaşından sonra kalibrasyon yapıp takıcaz yazıo. 8. aya geldik. doğum günü hediyesi olarak yapacak heralde diye bekliyorum.

RSA nın yaptığı hybrid turbolu golf normal dyno üzerinde taş çatlasın 240hp ya verir ya vermez. Özgün kendi dynosu üzerinde hybrid turbodan 280 hp çıkardı. Motor aynı motor.
    Ben de kendinize olan fanatikliğinizden bahsetmiştim
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mami abi akhisara gelmiyomusun ?

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mami abi akhisara gelmiyomusun ?
    Paşam drag benim işim değil beceremiyorum işin açıkçası

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapma abi ya uyurgezer yine kullanırsın sen

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metanolü unutmasına bişey demiyorum ki. Unutabilir. Ama mami yokuş yukarı arabam sardığı için arayı açamadım o nedenle yakın gittik dediği zaman sanki maminin arabasındaymış gibi yalan söylüyorsun geçmiim diye üzerime kırdın dedi. Ben bunlara sinir oluyorum arkadaş. Sen kimsin senden kaç yaş büyük çoluğu çocuğu olan adama bunları söylüyorsun. Mami deli mi üzerine sürsün arabayı. Bu kadar adam tanır mamiyi. Kim mami bu konuda yalan söyler diyebilir. adamın bugüne kadar milyon denemesi var ilk yalancı diyen levent çıktı.
    öyle hissetmiş demek ki yanlışını düzeltmiştir levent sonra ama bu forumda efendiliğini ve delikanlılığını koruyan az adamdan biridir yaşça küçük olmasına rağmen.ben mamiylede konuştum belki yarım saat civarında telefonda.aslında her konuşulan şey ortak ta işte bu forumdan bişey anlaşılmıyo
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka bir sorun olsa da olmasa da seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum artık , daha ecufast varken de ilgilendirmeği gibi diye düşünüoyorum !
    Kabahat seni adam yerine koyup cevap yazanda... Laflarina dikkat et, sanayide yuzyuze geliyoruz, can sikintisi olmasin sonra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de kendinize olan fanatikliğinizden bahsetmiştim
    doğrudur megalomanım o yüzden nickim kelalper. Yaw kendime ne fanatik olucam. Bilmediğim konuda konuşmam tartışmam.
    IN BOOST WE TRUST

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kabahat seni adam yerine koyup cevap yazanda... Laflarina dikkat et, sanayide yuzyuze geliyoruz, can sikintisi olmasin sonra.
    İyi niyetle yazdıysan kusura bakma , ben farklı düşünüp yazdım , artık konu öyle bir hale geldiki !.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir anlam yükleyemedim bu duruma , sen TSI üzerindeki engin tecrübelerinle bizi aydınlatsana lütfen ? Hangi parçalar olduğunu nerden biliyorsun ya Alper Allah aşkına gözünü seviyem biraz konulara hemen atlama. Ben biliyorum arabada ne olduğunu heryerden yalancı çıkartmaya çalışıyorsun da ne geçiyor eline onu bir türlü çözemedim ben.

Bir de bu araba zamanında beni stock turbo ile 3-4 boy geçiyordu en iyi halimle bunu da izah eder misin lütfen gerçekten soruyorum ?
    Hakan görende TSI motorda çığır açtın falan sanacak. TSI motorun ne ayrıcalığı var kardeşim bunun temeli zaten otto. Yani seni görende TSI motoru moleküllerine ayrıştırdın kötü molekülleri attın iyilerinden yeni motor icat ettin sanacak. Sen kendin diosun o akşam sıkıntım sorunum yoktu ilk deneme dışında ee adam geçti mi geçti. Kendin diosun o akşam en iyi 16.4 yaptım diye. Eee demek ki arabanda sorun yok.
    O videodaki arabada parça yoksa sorun vardır. Geçilmiştir. Eee benimde dönemlerim oldu dumpvalve hortumu çıkık şekilde deneyip geçildiğim oldu mekanik spor olacak. Ama polo demek ki sorunsuz olduğu zaman senden hızlı. Buna yapacak bişey yok. TSI motor hakkında da fazla bişey bilmeye gerek yok. Benim bilgim senin geçmene geçilmene yardım etmeyecek. Ama merak ediosan otto motorlar hakkında senden fazla bilgim vardır. TSI da bir ottodur. Kaç binde ne kadar avans açılması gerektiğini tunerlar bilsin benim bilmeme gerek yok.
    IN BOOST WE TRUST

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Diesel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleketimin bir aracını görmek gururlandırdı. İki tarafında emeğine sağlık. DBS için geçen yaz yaklaşma o arabaya demişlerdi. Hiç yaklaşmadım. Denk gelsek denerdik belki ama geçip gideceği zaten aşikar
    Reis ben seni dedemanda falan görüyorum Serdar abiye atar yapmadıysan sıkıntı yok Serdar abi misafirperverdir eski sanayiye gel çayımızı kahvemizi iç muhabbet edelim tanışırız hem

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim için konu kapanmıştır , geçen geçmiştir. Nokta.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumlelerimi carptiyosunuz, scirocco nun 280 beygiri ile ilgili tek bi lafim olmadi diyorum, bi ustte yaziyo yapmayin nolur
    DynoDynamics dünyaca kabul edilmiş 4 dynodan 1 idir maha değilmi evet ama bak ,
    1- mustang
    2- dynodynamics
    3- dynojet
    4- dynapack

leventcim ben izah edeyim en basit ve kolayı ingilizcende var dynamics ve mustang için ne diyorlar bir bak incele istersen heart breaker diye geçer insanlar çıkmaya korkar

egerkibeklersen ha beklemem diyorsan haldexini söküp gelebilirsin ölçelim ama gerçekten üzülüceksin düşüncelerin kötü yöne olmaz evet hasss noluyor diceksin

s2000 dynodynamics yazarmısın google amcaya sonrada s2000 maha yaz

görsellere bas ratingini anlarsın hepsinle kendini kıyaslamaya birsey bulabilirsin
    ismini yazıp kalp kırmak istemediğim insanları isim olarak geçirmicem 266 veren 235 veriyorsa sorgularım ama kendim sorogularım bunu yayınlamam kalp kırmam amakusuruma bakmayın 208 ler 210 bizde 185 180 çıkıyor napoabilrim lanet olsun dynodynamicsemi dicem ben amerika almanya ile avustralya gibi yerlerle kıyaslıyabiliyyorum sen kıyaslayabiliyormusun? serdar 229 çıkıyor onungibi bişiy 230 desen kabası 255 hmm ozaman süpermi dicem banane 255 ten yurtdışında amcalar dynamicste ölçüyor maha oranı az kötü dyno diemem ama dynamics e göre fazla ölçüyor evet dynojette %8 10 arası fazla ölçüyor ama büyük firma onunlada kıyaslabiliyorsun anlatabildimmi ?

scirocco olayına gelince tekrar sölüyorum dynoda okey yolda sıkıntılar var yenigeldi pompası yaapabilicek bişiy yok bitince görücez

levet bu cümle sana değil

bakın teknik konuşmuyorsun diyorsunuz konuşunca Cvp alamiyorum sadece *** atmak için yazıyorsunuz gibi oluyor yazmayın yada cvp verin teşekkür etseniz yeterli amabunu bile yapmıyorsunuz sona diyorsunuzki özgün çok taşak geçiyor geçerim abi kimse kusuruma bakmasın

http://www.techturkey.com/forum/6981148-post266.html

DODO olayına gelince dodoya deinki pulunu taksın dodonun üstündeki programın neredsesyse stocko olduğunubelirtebilirim dodoya satan arkadaşın istediği üzerine yaptık

son eklenen video için tebrik etmek lazım bravo ne diim geçmişsse geçmiştir arabanın sahbibi açalım derse açarız yapıcak bişiy yok
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sölemek istediğim şuki ben kıyaslayabilicek aynı seyi gördüğüdmde süper mutlu oluyorum çünkü kendimi test ediyorum demekistediğim bu az ölçmüş insanların korkusu yapabiliceğim bişi yok
    www.drecu.com

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sölemek istediğim şuki ben kıyaslayabilicek aynı seyi gördüğüdmde süper mutlu oluyorum çünkü kendimi test ediyorum demekistediğim bu az ölçmüş insanların korkusu yapabiliceğim bişi yok
    Bilmediğim icin soruyorum stok polo gti sizin dynoda kac çıkıyor ?
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Arac daha sonra loba tarafından yapıldı 259 civarı bindi baya sonra stok a çevirdi hatta bir ara dyno da 280+ tek vites ölçüldu elemanın hedefi 300 dü ama dsg engel oluyor du....
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı josefsalvatini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmediğim icin soruyorum stok polo gti sizin dynoda kac çıkıyor ?
    Full stock 165 -170 arası benzinine göre 2 tane stock ölçtük zaten huhuahuahua hepsinde gsozt downpipe var
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UK-POLOS.NET • View topic - 6R Polo GTI hybrid WMI project
    Burada da iddialı bir polo gti var oda guzel degerler yakaladı
    Stok gücü aynı çıkmış
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı josefsalvatini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatabiliyormuyum derdimi bakın direk buldu Koydu iste size kıyas anladınızmı
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)