hakan cvp vericek simdi
![]()
hakan cvp vericek simdi
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hadeee bakalımmm Mehhhter marsıı selnin sleametin istemezzz nası sapladı polo delir AQ
lak lak lak lak kk sap sap sap![]()
www.drecu.com
Bak Hakan yukarıda yazmışsın rsa ecunun yaptıgı araçları çatır çatır ayırıyor diye ben niye bunu göremedim daha düne kadar herkes Bursa için hazırken sen neden yan çizdin ben Ankara'ya geleceğimde seninLe konuştum aracımda sadece sırtlık sökük olacak diye sen ne yaptın ön koltuğa kadar söküp geldin hafif jant farklı lastik taktın bizde bu kumpasa düşeceğiz mi sandın nasılsa bunuda geçerim dedin ..ama olmadı bak dostum sus Polo nun forge wg alıp taktırdılar bir türlü ayarını tutturamadılar ve halende ugraşıyorlar olmadı orjinale gececekler HD Polo stage 1 gibi bir araçtı sen bozuk ve stage 1 aracı geçip arabanın iyi gittiğinemi inanıyorsun farklı firmalara yazılım yaptırıyor olabiliriz buraya kalkıp RSA senin ne kadar araban varsa gecti yazamazsın beni gecmediniz olmadı bende yazıyorum ne kadar RSA varsa gelsin.............. git yeniden ayar yaptır uçursunlar seni Ordan özgüne araba ayarla demene yapacağız demene gerek yok burda özgünün yaptığı araç çok HEPSİ GÜNLÜK MODDA sen arabanı hazır et şu gün geliyorum de yeter ama birda toplu konuşma ...... Hep peşin konuşuyorsun eskidende konuştuğun gibi .........gel dene sonra konuş
www.drecu.com
Serdar koçummmmm hepinize GİDER HEEEEEEEEEEEE
![]()
www.drecu.com
www.drecu.com
Penguen hakan bey. Benim bildiğim atar gider şekli. Arabanız bittiği zaman yapılır. Siz şimdi doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. Hadi şimdi dedin 15 gün sonra ayar yaptınız enjektor bozuldu ne bileyim motor kırıldı eee nereye gitti sizin atar gider havada kaldı. Benden büyüksünüz saygıda kusur etmiyeyim ama böle atar gider olmazEn azından biz antalyada böle yapmıyoruz arabamız bitti mi yaparız atarı. Ha bu arada artık sizin Antalyaya gelmeniz gerekiyor serdarı geçmek için. Bu kadar iddaalısınız ya bi Zahmet bekliyoruz. Güzide tatil bölgemiz Antalyamıza
![]()
www.drecu.com
daha düne kadar bursa ya buluşmaya gelmeyenler istanbula ayara gidiyorlar alla alla ne oldu ben tekrar ayar yaptırmıyorum ... hani gecerdiniz bujiniz sıcmıştı yakınız kötüydü ne olduda istabulun yolunu tutmaya başladınız ........yapın ayarınızı bekliyorum hepinizi
mangalı yaktık bekliyoruz BAŞTAŞ PERFORMANCE
![]()
Yaw hayal dunyasindan bi cikin ecufastli araclar dyno king roll king bunlar hep fasa fiso
Ozgun ayar yaparken efsunluyo sizi zaten ozgun ne anlar ayardan med 17 den sorsan pc ye format atamaz bilip bilmeden konusmayalim lutfen
Yakit konusuna gelince ozgun kolonya koyun diyor siz toluene koyuyorsunuz ilk once bunlari duzeltin sonra atarlanin plz
"Wagen"thusiast
gti yi tebrik ediyorum.evet hızlı bir makina kimse buna birşey diyemez.sadece ben şöyle düşünüyorum.
hakana herkes bilenmiş bence yanlış
bırakın bir hatası olduysa onu kendisi görsinki ,ben ortada bir hata olayı varsa
imzasına en hızlı 1.4 tsi yazması olarak görüyorum,ÇÜNKÜ HERKES BUNA KAFAYI TAKMIŞ...;ama şimdi düşünüyorumda bu gti hakanı geçene kadar öyle DEĞİLMİYDİ...
neden bir başarı varsa ortada onun üstüne kum serpiyoruz ben bunu anlamıyorum.adam golf 6 yı yürütüyor
bir golf ün gti ye tutunabilmesi bile citti bir başarıdır ki bence hakan bunu aracıyla kanıtlamıştır.
buraya arkadaşlar penguen resimleri koyuyor ne gerek var böyle şeylere
bu resimler buraya konulunca hakan dahadamı yerin dibine batıyor anlamıyorum.maskaramı oluyor.
ya hırs olsun güzel ama biraz saygı.yaşa saygı değil demek istediğim insana saygı bile yeter...
gelelim gti sdr ye.araç duruşuyla gidişiyle tartışılmaz.taktir ediyorum
bu zamana kadar hep burada ilk ler oldu
enler oldu sdr türkiyenin en hızlı polosudur şuan
hakanın aracı en hızlı golf 6 sıdır
safanın aracı yine aynı keza ibizada en hızlıdır.. vs vs
allah kazaa bela,motorumuzda sıkıntı yüzü göstermesin
saygılar
Heee yani Hakan şunu demek istiyor anlaşılan özgün bu işten anlamıyor rsa. Cekemiyor filan
Bu ne yaaa adam daha arabasını ayarlatacak şimdiden vakit zaman söylüyor
Bırakın bu saçmalığı özgün sağdan soldan yazılım alarak araç yapmıyor emek bilği döküyor ve taktire şayen işler yapıyor millet neden cekemiyor yapıyor adam iyi yapıyor ondan ...burda Serdar'ın Polo nasıl gitti ise diğerleride gider özgün Serdar'ın aracı ne varsa açmıyorya adam süremiyorsa veya aracında eksiklik varsa burda özgünün sucu ne şu tartışılmaz özgün bu işi biliyor ve yürütüyor . Ve yürütecekte siz ne yaparsanız yapın DBS Polo yu geçmezsiniz. 10 araba hızlanın Serdar yine geçer sizi....ve gittiğinizde göreceksiniz ....
Hadi bakalım zamanı yazın bende gelicem izlemeye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)