User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: ER typer vs ABL cupra

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler cuıpra biraz haklı bence lütfen sakin olun hırs yapmayın 1 boy geçtiniz mi geçtik diyorsunuz sanki 1600 beylik araç.larsınız limitiinde yok sökmeler etmeler bakın beyler biraz sakin gerçekten sizleri banlamak yada uzaklaştırmak istemiyorum ama çıkın logout olun siteden bi bakın hep kavga hangi konularda çıkıyor lütfen sakin !
    kankam ımkan yok atmosferık ıle bole sokuyoz ıste turbo olunca soz sokmıcem

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse bişey silmiyor sanmıyorum loglarda bişey yok
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yeni stg 3 cupra lar ile k20 eg kasalar yuruyemezmi yaw atmosferik olarak ?
    bu arada gecen bostancı sanayide eg kırmızı k20 gordum yakında duser videroları buralara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yeni stg 3 cupra lar ile k20 eg kasalar yuruyemezmi yaw atmosferik olarak ?
    bu arada gecen bostancı sanayide eg kırmızı k20 gordum yakında duser videroları buralara
    ızmırde yapan bı arkadsımız var denerız.. stock k20..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok mantıklı yaw tam heveslik k20 de atmosferik olarak olayın sonudur hrld zevk ve gidis olarak

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayfa kapatılmış okadarda cvp yazmıştımArabanı zevkle izleyen biri olarak,Daha önce stock ud geçip videolar koyan sen geçilince,helal olsun geçildim demeliydin,hemen turbo yada geçmek için denemedim dememeliydin.Videonun habersiz koyulması ayrı bir olay,bu video bende 1 haftadır var,eğer sana yada hondaya gıcıklığım olsa bende koyardım videoyu,uğur benmde arkadaşım.Benim aracımı geçersin ben 280 hp yim okadarcıkRnn audi beni geçti beyaz cupra beni geçti ben keyif aldım,sen ise sökme işleminden bahsetmişsin.

Stp kendi arcınla ilgili konuş,gocunan kim belli keşke o gece araya tır sokmasaydım,o geceden sonra baya bi agresif gördüm seni bana karşı.Çok meraklı olduğunu biliyorum SÖKME işlemine.Birde soruma kimse cvp vermedi turbodan sonra kaç hp olacak tayyar?Ben denemelre istepne ve ful depoyala geliyorum,bukadar kasma sağlığa zararlı,bu işler keyif amaçlı bence.
    kprosu bıle olmayan typera attıgın 1 tır farktanmı bu sevıncın araya tır sokmusmus. araba konusunda yanlıs kısıyle asık atıyorsun gıbı gelıyor bana haberın olsun hıc bılgın yoksa hakkımda hacıyı ara ogren... mınıklerle olan bı yazısmanada noktayı ben koymustum hatırlarmısın? hep kendı arabanın cok ıyı gıttıgını ıma edıp duruyorsun burda kımse salak deıl unutma! 11.38 mıs 100 200 ozaman UD 9 larda kendıne denk adamlar bul bence sen . bız sana azız

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kprosu bıle olmayan typera attıgın 1 tır farktanmı bu sevıncın araya tır sokmusmus. araba konusunda yanlıs kısıyle asık atıyorsun gıbı gelıyor bana haberın olsun hıc bılgın yoksa hakkımda hacıyı ara ogren... mınıklerle olan bı yazısmanada noktayı ben koymustum hatırlarmısın? hep kendı arabanın cok ıyı gıttıgını ıma edıp duruyorsun burda kımse salak deıl unutma! 11.38 mıs 100 200 ozaman UD 9 larda kendıne denk adamlar bul bence sen . bız sana azız
    Kpro tak ölede deneyelim ben sevinmedim dikkatini çekerim sen kahroldun fark burada,hala aracımın çok ii gittiğini söledimi söleme iii oku msj ları,280 hp bir arabanın neyini bukadar övücem.Seninle aşık atmak en son isticem şey emin ol.Minik olayında ben cvp yazmadım iş sidik dövüşüne gitmesin die.11.38 inanmıyorsan sana video yollim bay çok bilmiş hemde 5. vites 3 bin devirden basıyorumBurdada var video seyret ve zaman tut bakalım kaç çıkacak.Ben abartmam.Neyse onu yazarım.Doğru sölemişsin denk değiliz bunada emin olSen egoları olan birisin,ben ise ara sıra roll yapmaktan keyif alan biri.Tıra inanmıyorsan tekrar seyret
    Er turboyla 330 oluyursa ud la aynı güce gelmiş olacak demek ud da atsın 150 kilo deneyin merakımız sona ersinBirde sökme işlemi için şunu sölimm,sen 270 hp sin1200 kg sın ud 320-330 hp 135 kilo.Bence aradaki 40-50 hp fazlalık ve 150 kilo denk gibi.Dalga geçer gibide avas verme aynı kiloya gelin deneyin video koyun herkesde bilgilensin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayfa kapatılmış okadarda cvp yazmıştımArabanı zevkle izleyen biri olarak,Daha önce stock ud geçip videolar koyan sen geçilince,helal olsun geçildim demeliydin,hemen turbo yada geçmek için denemedim dememeliydin.Videonun habersiz koyulması ayrı bir olay,bu video bende 1 haftadır var,eğer sana yada hondaya gıcıklığım olsa bende koyardım videoyu,uğur benmde arkadaşım.Benim aracımı geçersin ben 280 hp yim okadarcıkRnn audi beni geçti beyaz cupra beni geçti ben keyif aldım,sen ise sökme işleminden bahsetmişsin.

Stp kendi arcınla ilgili konuş,gocunan kim belli keşke o gece araya tır sokmasaydım,o geceden sonra baya bi agresif gördüm seni bana karşı.Çok meraklı olduğunu biliyorum SÖKME işlemine.Birde soruma kimse cvp vermedi turbodan sonra kaç hp olacak tayyar?Ben denemelre istepne ve ful depoyala geliyorum,bukadar kasma sağlığa zararlı,bu işler keyif amaçlı bence.
    katılıyorum, gercı bahanesız rollıng olmaz demısler, ama ben bahaneyı sevmem herseyın hazır olucak denıyıp gorceksın, sorada tebrık edılcek.. (ud de mesela kutu ıcı fıltreyle gazladı bu solendımı caısı yok..)
    bu arada turboda tamm agırlıklar esıtlensın ama ctrnın 320 330 hpsı dynoda tespıtlenmesı lazım tahmını rakamla olmazkı o iş.. sora tabıkı tebrık etmesınıde bılıırz. bunda problem olan bişiy yok.. bu ıste gecmekde var gecılmekte sonucta
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma uzadı konu..ısteyenle ıstedıgı yerde denıcem..ısteyen arabasını soksun..kımse elınden gelenı ardına koymasın bundan sonra..cok germeyın benı atmosferık ıcınızden gecerım anlayamazsınız noluyo..yazı flnda yazmayın bana alıntıda yapmayın yazmak ıstemedıgım seyler yazdırmayın..herkesın bı sınırı var o sınırı asmayın..

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilitledim.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)