herkezı tebrık edıyorum guzel bı gun oldu baya yandık ama :d B18,ZD,MINIKS cok ıyıydı tebrıkler mınıks tutununca bı baska oluyormus![]()
tutunmaktan öte kaldırmayıda bilmek lazım![]()
ayrıca kilit faktörü çok önemli AB yide kilitli görmek isteriz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah ZD ye süpersin göki.emeklerin boşa çıkmadı daha nicelerine inş.
izlemeyede gelemedim iş sebeplerinden dolayı:S
sword'a miniks'e kocaman maşallah![]()
arkadaşlar öncelikle emeğie geçen herkese çok büyük teşekkürler çok güzel bi gündü sesler hala daha kulaklarımda yankılanıyoo sıcakta fanımızın bozulması bursaya dönerken bize zor anlar yaşattı ama sağsağlim evimize geldik ...
bide bişi dicem bende yayınlanan videolar gözükmüyo neden kaynaklanabilir.... :S
bu güzel günü bizlere hazırlayan emegi geçen herkeze öncelikle teşekkürler...izmirden kalkıp gelmek güzeldi ama keşke aracı biraz daha yükselterek gelseymişim benim için daha iyi olacakmış çok sürttük alt tarafıamaaa formdan konuşup yüzyüze görmedigimiz arkadaşlarımızı görünce herşeyi unuttuk.
bütün katılanlara tebrikler harika kalkışlar oldu.
bu arada bendeki slickler micheln ilk başda çok sertti ama ısıtınca hamur oldu lastikler
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
2. videoda gride bi sıkıntı oluyo 3. videodada siyahda bi sıkıntı oluyo gibi yada tam tersi 2. videoda siyah çok iyi 3. videodada Gri İyininde iyisi durumunda
merak ettim cidden noldu bu videolarda?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
benım 2 de 3 te fena şekilde cırtlıyordu.. vitese girmeme endişesiyle hiç rahat değildim ama cok sukur sıkıntı cıkartmadı.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)