Tamam sorun değil. Cana söyleriz arkadaşa iletir. Kaldı ki Okanın hesabındaki postlara gir eğer arkadaşınsa görürsün koyduğu videoları ve yaptığı yorumları. Haa bir de kendi forumuna gir oraya da bak. Orada da görürsün yanında 300 tane şakşakçıyla neler yazmış neler
Yani boşa konuşuyorsun haksızlık filan. Bak ben Okanı 20 boy geçtim bin tane tatava yaptı. Okanın yanında oturan kardeşim Kaan bile teyid etti 20 boy olayını. Ama Okana bir türlü kabul ettiremedik. O akşam benle denedikten sonra yüzyüze dedim ki tamam mı Okan geçtim mi seni? Evet abi geçtin dedi. ama foruma bir girdik ki Okanın klavye bambaşka söylüyorAynı şeyi CVK RS için de yaptı. CVK 15 boy geçti Okanı ama Okan hala yan yana durduğu videoları koydu. Yani Okanı severim ama bazı şeyleri kabul etmiyor malesef. Haa bu belki hoşuna gidiyordur Okanın ama emin ol buradaki bir çok adamın hoşuna gitmiyor.
O nedenle bu tepkiler veriliyor. Ortada haksızlık yok yani merak etme sen.
yazık yazık bakırköy ruh ve sinirde tanıdığı olan ?![]()
ben olayları senden iyi biliyorum Bora RS sıkıntı yok o yüzden sende sütten çıkmış ak kaşı değilsin herkes kendine göre yazarsa bambaşka yazılar çıkarben bulacam o yazıları
enerjinizi baska seylere harcasaniz aya gitmistiniz herhalde...
http://www.hurriyet.com.tr/planet/18407515.asp
Experience is what you get when you don't get what you want.
bence eğer okan yazamıosa konunda anlamı yok kaldırılsın
kaldıramıyorsanızda kimse okan ondan bundan girip cevap yazıyor demesin
bütün olay bu
Bak ben iddia ediyorum ben rollerde asla tünel yapmam tünel nedir onun bile bilmem. Aracıma Bulgar yakıtı koyup rollere gelmem. Geçildiğim halde sadece yanyana yürüdüğüm videoları koymam. Birkere bir rolle çipli gittim ama çip yok dedim sonra vicdan azabından dayanamayıp sahibine mesaj atıp o akşam bende çip vardı dedim çünkü rahat yatamadım. Zaten attığım çip de Henkin çipiydi ve o akşam adam beni 4 boy geçmişti![]()
Yani senin anlayacağın Rollerde üç kağıt yapmam. Beni bilen bilir. Bak ben İbrahimle de forumda atışmışken yüzyüze gelince sırf tatsızlık omlasın diye İbrahimi de öpmüş şakalaşmış ve büyüklüğümü göstermişimdir. Yalansa kendisi yalanlasın.
Ama sen şimdi böyle söylersen hem beni kızdırırsın hem de beni zan altında bırakırsın. Madem ben sütten çıkmış ak kaşık değilim yani benim de üç kağıtlarım var, anlat bakayım nedir üç kağıdım?
gökinin attığı resimde var şimdi burdada çakallık yapmayın .. yc benle deneyebilcekmi demiş okan yiyosa gelir dener olm siz adam olmassınız yaa susalım diorzda yok wallahi .. selçuk getirt şunu buraya
kaçmakla olmuo beklemedeyiz hala forum hiç bişi bilmio denemeyi bekliolar ve bu hafta son denedin denedin yoksa götünden korktu der herkez![]()
hep geliodunuz yaa buralara millete saplıodunuz sonucu biliorz demekle sonuç bilinmio yürümeyen araçları koymakla turşuları 286 m3 leri gc8 lerle olmuo ben koydum paşa gibi videolarımı yürüyen araçlarla ve boş boğazlık yapma bak orda ne yazmış okan sonucu tech bilio sonuç belli filan denemeden nasl belirlediniz sivri zekalar .. açık açık yazıorm kumburgazda buluşup deneyelim diorm tabi SS rs yerse .. herkez bu denemeyi beklio nie milleti mahrum edio okan bu denemedenSıkarr
HahahaGene işin içinde bende varım
Okanla 4 ay sonra konuşmamız
Açıkcası burda konuşan ''Selçuk Ayık'' isimli şahış benim
Küfür falan edilmedi
Ufaktan gaz verdim Okana ama yemedi![]()
xor oyuna sert bir müdahale edip 2 oyuncuya kırmızı kart gösterdi... gelişmeleri takipdeyiz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)