ya selçuk o foto feyk bi kere Dyno üzerinde yaptığın fotoyu neden koyuyorsun buraya?![]()
![]()
hondaların kadranı devirdiği nerde görülmüş? alayının kadranı arızalı, herkesinki doğru tek honda sapıtmış
![]()
![]()
![]()
ya selçuk o foto feyk bi kere Dyno üzerinde yaptığın fotoyu neden koyuyorsun buraya?![]()
![]()
hondaların kadranı devirdiği nerde görülmüş? alayının kadranı arızalı, herkesinki doğru tek honda sapıtmış
![]()
![]()
![]()
Ben neden üzüleyimki? Ben neden japon düsmanı olayımki? Bu yargıya nerden varıyorsun?
Ben bu fanatikligi sevmiyorum, hondayla aramızda bir sorun yok sen merak etme
30sn gecmis 40sn gecmis önemli degil söyledim, sen cok takıldın oraya...
Sonucta gecmis mi gecmis, olay bitmistir.
Modifiye konusuna gelince jsv vites topuzuyla modifiye yapılmaz, herkes neye ne modifiye yapılır biliyor burada...
Fiat konusunda da yorum yapmayayım, sen sadece toyotan varken Ankara'da seni kalkalım diye tırım tırım arayan fiatları bir hatırla yeter...
Senelerdir kafamız rahattı, nerden cıktın bilmiyorum Ramazan günü...
Mesajlarımı alıntı yapma, yorum yazma, bu forumda bari muhatap olmayalım.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
üzüldün üzüldün![]()
buraya yazmazdın yoksa
![]()
her teklif eden fiat'a benzin harcaydım, şimdiye Type-R alacak parayı bulamazdım.
![]()
fiat'lara benzin harcamaya değmeceğini bildiğim için gerek duymadım. internette bi gezin bakalım millet modifiyeyi vites topuzuyla mı yapmış yoksa 0-300 ü 13 küsür saniyelerde giden arabalarla mı yapmış? modifiyem.com da sizden (sen değildin belki ama ankaradaki senin kankalarındı bahsettiklerim) daha "egzoz modifiyesi takıntısı" olan başka bir topluluk hayatımda görmedim...adamlar sadece egzoz sesiyle mutlu oluyorlardı, canlı canlı gözümle şahit oldum..
![]()
bahsettiğin tarz modifiyeleri yapanların %80i fiat marka araba kullanır... muhatap olmak istemiyorsan yazdıklarıma cevap vermezsin canım kardeşim...
![]()
soner,eski muhabetler açılmasın.bilmediğin tanımadığın insanların arkasından konuşma.bizim neyle tatmin olduğumuz seni ilgilendirmez.sen içini ferah tut![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
hahahhahahah süper konu..
arkadaşlar burda hiç kimseyi küçükken honda ya da bmw yönetim kurulu başkanı inşaatta kovalamamıştır diye düşünüyorum. yani bi type r elbette m6 yla karşılaştırılmaz. burdaki olay sadece şu 80 den 270 e rolling yapıldığında type r geçiyo
(hala anlamamış olanlar var gibi)
bunu bir spor olarak düşünecek olursak boks yapılırsa type r alıyo ama sadece 3 raound sürerse. 12 roun d olursa bmw alıyo. veya güreşilirse m6 alıyo veya kic box yapılırsa m6 alıyo. arkadaş kendini 3 roun d box maçına göre hazırlamış ve bunun sonucunu görmek istemişler ve type r dövmüş
olay bu kadar basit
ama bu demek değil ki type r , m6 yı sopa manyağı edebilir..
![]()
m3csl serkan sormuş söyleyim benimki 290-300 hp civarı tahmin ediyoruz. bir arkadaş da turbonun ne olduğunu söylemezler demiş...söylemesinler sorun değil
bu aradaa şaşıran arkadaşlar için söylüyorum k20 1 barda güle oynaya yürüyen bi makina. ben 0.7 bar da 10000kmyi devirdim. yağ değiştir devam et başka hiç bi işi yok yani. ve düşük devirde tork geldiği için çok daha az sıkılarak gidiyor araba ve atmosferik haline göre çok daha az sıkıştırıyosun. hatta benim yakıtım düştü. öyle diyim yani.
Var selçuk kardeşim var ki hemen atladılar sözümün üstüne..
yarası olan gocunur dostum, sen neden üzerine alınıyorsun? Bar Honda'ya geldiler (2004 yılı idi sanırım), karşılıklı egzoz seslerini birbirlerine dinlettiler. Biz hondacılar da gülerek izlemiştik![]()
. Bu mudur sizin modifiye anlayışınız? Görmediğim şeyleri yazmam ben...
herkes bılgısını speclerını alenı sekılde paylasmak zorun degıl. nerede kaldı ozaman rekabet. hepımız arkadas olabılırız ama aramızda tatlı bı rekabette var...
soner,evt bizim modifiye anlayışımız bu palioları yan yana dizip pat pat patlatıyoruz![]()
yaram yok Allaha şükür, senin çok var belli oluyoyaş yolun yarısı olmuş hala ne muhabbetler yapıyosun
sen turbo type r videolarını izle boşver konuyu dağıtma![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
vıdeoyu buldum
http://www.youtube.com/watch?v=OrXi24A2HR4
denılen senelerden![]()
Neyse ya cidden baydı bu muhabbet, konunun özüne dönelim artık...
Dünya kadar turbo honda var, bunlar neden kendi aralarında denemiyorlar, öyle videolar da görsek hos olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aha forumun sahabı geldi...![]()
![]()
![]()
m6 m6 dırkim geçerse geçsin
bu arada TypeR çok güzel gidiyor yag gibi akıyor valla m6 nın yanından tebrik ederim maşallah... Bu yaz arabam satılmazsa her eve lazım full-race stage2 gtolayına giricem işalla bende
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
1- neyin sidik yarışını yapıosunuz 40 sayfa olmuş ozamnabn kesin sesinizide m5 i getirin olmadı m6 yı ben getirim *** attiğiniz herif en çok hakkını veririm diyen adamdan daha çok hakkını berir konuşturmayın
2- dikkat edin 2.kornada bası m6 sorun değil arkadaşız biz
3- typer ı ben sürüyordum o gece ve 260 ı geçtim ölede gittim yaklaşmaya başlaması benim ayağımı çekmem benden daha iyi bilemessiniz
4- typer da 12 bin dolarlık parça marça var okadar 12 bin dolar getir aynı şekilde yapalım çok iddalısın ya:d ama sen doğru geçersin m5 le herkesi
siz daha iyi bilirsiniz neyin ne oloduğunu 620dizel bu Hahahahahah salakmısınız yaw 180 bin europaran olsa ben seni burdakaaale aılıp yazo yazmam saten direk atardım siteden sen dizelle böyleysen m6 ile kendini kral sanarsın REŞİT 60 la giderkende bastık islemek istermisinis yokyok izleme ben seni çekip koyarım M tuşuna basarsın direksiyondaki ya cahil cahil konuşmayın beyler 11.2 sıkıştırma bi araba
35r a yakın bir turbo ile 0.9 basıyor hafif ve önden çeker neyin kavgasındasınız:d
f430 uda getirin deneyelim AMA SÖYLÜORUM M5 YOKSA M5 M6 NIZ YOPKSA YAZMAYIN BU TOPİCE AKSİNİ İDDA EDİCEK BMW ÇIKARIN ONDAN SONRA YAZIN
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)