z4m var kardeş kurtarıyo mu yazmak için
yok kardeş senin ortalığı kızıştırmana yetmiyore malesef mz4 ün geçiceğin idda ediosan tabiki deneris sorun deil ama m6 die iddda ediosan 21 deil ayrıca 22"onlar
m6 da burda typer da burda alm6 nı gel standart m6 ucar kaçar muhabbeti yapıosan buyur hodrimeydan hepsi burda bakacık ve net sölüorum 2 m5 1 m6 2 911 turbo hemen çıkarırm karşına standart m6 geçebilicekmi bunları bakalım typer Tabiki bu grup un yanından geçemez konforraHAtlık olarak ama unutmayınki typer sizin düşündüğünüzden hızlı geçilip geçilmek umrumuzda deil biz zevk yapıoruz bunu anlayamıyorsanız EMEĞE saygı DUYMAYAN adama ben saten saygı duymam
------------------------------------------------
baqin aksini idda edicekseniz yok 600 de m6 geçerdi yok öleydi böleydi hangini hergün 280 görüyo ?beyler mantıklı düşünün ortdakimsenin kimseyeyalan borcu yok aramızda denedik gördük dyno diosunda arkasından o dyno az ölçüyor dersiniz Neyse dyno dynamics de 440 hp si var şuanda Dyno dynamics inde nekadar az oluğunuı burda bilmeyen yoktur m6 yıda ölçücem hafta içi ozamqan bakalım ne diceksiniz çok merak ediorum ya220 bin euro verdi adam m6 sinialdı sırf güç içinmi aldı sadece salakca konuşmayın burda
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ne muhabbettmiş valla 1 saatten fazla zamanımı aldı bütün yazılanları okumak ve cidden çok eğlendim arkadaşlar. Ama turbo type-r'ın 270 kadar geçmesi neden imkansız onu anlamak mümkün değil? normalde 270-275 yapabilen bir araba zaten, şanzıman oranı son dişli oranı 270 yapmasına imkan veriyor, ve burda sadece hp değil bu araba 380-390 belki de 400 ler seviyesinde torka sahip, m6 nın yüksek hıza çıkmasını sağlayan şeylerden biride hacim dolayısıyla torkudur ve bunu nerdeyse bütün devir bandında verir ve bu sayede aerodinamiği ve şanzıman oranı müsade ettiği kadar gider, type-r ın şanzımanı 275 hatta 280 e kadar müsade ediyor ve 350-400 nm tork yanında 450hp gibi bir güçle bu hıza çıkmasıda m6 kadar hızlı olabilir sonuçta aerodinamiğide uygun. Bence büyütülcek bir olay yok. 270 ten sonra type-r'ı m6 da geçer, bu hızı aşabilen bütün arabalar da geçer.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Böyle klasmanları farklı 2 araba denediği zaman ortak basılabilecek bir nokta bulmak önemlidir, yoksa kaç araba 270 yapabilir. Mesela 100-250 uygun bir deneme olabilir,
50-250 de. Bu aralıklarda hızlı olan araba günlük kullanımda her türlü diğerini geçer. Zaten son hız demesi yapılmıyor burda ara hızlanma yapılıyor.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
ozgun su arabayi bi bitirmedin ya hep senin yuzunden oluyo bunlar.almancilara konusma hakki veriosun.
saka bi yana type-r cok iyi gidiyo. masallahi var ama ona bi nitto 555r sart.
bi arkadasimda var m6 ama cocuk hep yarisalim dedigimde bi bahane cikariyo. insallah kandirirsam bende bi video koyucam yakinda
BATIKAN
F-16 ım var finallere kaldım görüşrüz orda
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
burda kımse typera b.. atmıyo kımsede kavga yok geyık de var gercekelerde özgun ben mera ketıklerım vardı pek ınanmadım m5 gelıncede denerız merak etme ılk ısım senı aramak)) yanı ben m6 geclıyo lafına karsıyım helal olsun da dedım herkez gercekcı olcak 0-400 de m6 alır 0-1000de m6 alır top speed m6 alır 1 vıtes kalkarlarsada m6 alır turbo typerda 80-260 alıyo bu kadar benım dusuncem bu ucak olsada bu yanı degıstıremesın bırde bana kesın sesınızı fılan dıye konusma arkdaslıgımız var kımse burda tartısmıyıcaksa topıc acmanın ne anlamı var madalya verelım sıze ozaman olsun bıtsın.yancılık yapmayın.sılıceksende sıl sıteden bana dıyosan
))
ya varyaa 42 sayfadır okuyorum BMK_typeR cok geyik konustun be kardesim... yani yazdıklarında elle tutulur hic bi yan yok acıkcası.yok devirdi yok hızdı...gayet guzel ayirmis type r. hayvan gibi bir turbosu var onden ceker ozgunun dedigi gibi..vs vs...
ayrıca M6 nın sahibi bunları okumasın beyler yani adam aşmış bir pilot bence hic cenenizi yormayın fazla ... hahahahaha![]()
birde m6 salt performans ıcın yapılmamıstır gercek spor araba deıldır daha çok bir gt dir,, daha ciddi giden spor araba ıle ara hızlanma yapılcaksa 997 kasa 911 turboyu önerırım![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
m6 değil type r 270 e kadar şahinlede geçebilirsiniz sıfır k20 motor 9 milyar yada 4g63 cossy alalım 15 e sıfır kitde 15 milyar kasada benden 90 model 3 4 milyar ne yaptı 35 milyar ee gene geçtikk m6 ama ne yapalım 2 de 78 km de başlayıp 267 e kadar basmaliyızşahinlede gecersiniz m6 yı bu mekanik spor aralarında var 500 kg 170 den sonra japonun içinde rüzgar sesleri ve uğultularla bayılırken adam 300 le m6 nın ön koltugunda mercimeği fırınada verir telefonlada konusur ayağınıda kaşırr bir araba bence ya kalkmalı yada ilelebet uzamalı kısacası arada kalmamalı
![]()
997 turboya turbo typer hafif gelir onu ancak chipli egsozlu 106gti geçer
Yani serkan saçma bir yorum olmuş kim burda safkan otomobilden,GT den bahsediyor ki?Bu araba zaten Type r ın kategorisinde olan bir araba değil Typer da süper sport bir araba değil yani GT ile denemesin daha safkan sporcuyla denesin demek çok saçma .997 Turbo da safkan sayılmaz aslında 997GT3 varken mesela da konu bu değil yani.
Kadran hatalarından girdik (kendi verdiğiniz örnekte kendinize gereken cevabı verdiniz zaten) typeRın fabrika verisini a$amayacağına kadar geldik. Bunlar TypeR a iltifattı da biz mi yanlı$ anladık acaba
bakın bu 500. mesaj , gayet mutluluk vericiama bu raddeye kadar kimse demedi ki typeR , m6 yı top speedde yarar , 0dan geçer oradan geçer buradan geçer. Kendi kendinize kurup kurup yazdonoz yani bo$una yorduk kendiimizi bu kadar. Bir ara hızlanma videosu koyduk ve bu video dahilinde m6yı da gayet net biçimde ctr geçti. Fazlasını yazmaya gerek var mı ?
bence cok guzel gidiyor tebrik ederim emegi gecen herkezi. gereksiz konular yine uzayıp gidiyor.
benim ilgincime giden seyse bu kadar adam yorum yapmıs ama tr de ctr yi en iyi bilen, tanıyan ve yapan adam yuro kalkıp bir kelime etmemis. bence otorite type-r da yurodur bir iki laf etse aydınlatıcı olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)