User Tag List

Sayfa 8/16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
302 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun şimdiden.

Mehmetmert o testler benim için çok birşey ifade etmiyor. TRye gelen arabanın lastiği farklı olur desibeli farklı olur. Bp, shellden yakıt alırsın sessiz olur opet alırsın gürültülü çalışır. Yollara falan hiç girmiyorum zaten. DSG şıkırtısı da benim için rahatsız edici bir ses misal, seni rahatsız etmeyebilir. Avrupadaki teste bakılıp TRde araba alınmaz.
    Sonuc olarak ben testleri koydum,kendimde bindim hepsine kulagimlada dinledim dahada zorlamanin manasi yok ne diyorsanizo olsun

Bir diger noktaya gelince soyle bir durum var ortada yani ortam var diyelim
    -Golfu yere goge sigdiramayan
    -Golfu yerin dibine sokan

Simdi arabayla ilgili olumlu birsey soyleyince+kullandigim aracta bu olunca direkt ilk gruba konumlandiriliyorum sanirim.Yazilarima bakabilirsiniz benim anlatmaknistedigim sadece Golfun;Kia ceed,i30 ve turevlerinden basarili oldugunu soyluyorum.Daha oncede yazdiniz banami dediniz bilmiyorum ama (yeni kasa a3 sever olarak) yazdiklarimdan Golf a3den bile iyi gibi bir algimi olusuyor?Boyleyse cidden yanlis anlasilan birsey var ortada...

O mesajida begenmedim,cunku densizlik yaptigimi dusunmuyorum.O aracin teknik verileri ortada 130hp ama kagit ustunde ve yolda hicte oyle gitmiyor.Bunu sadece ben soylemiyorum zaten cumle alem soyluyor.Bakin arkadas ornekte vermis orda renaultun 130hplik unitesi 10snnin altinda 0-100 degeri verirken kia/hyundai 11sn+- civarlarinda dolasiyor.Arac agirligi&aktarim kaybi veya baska birsey sonuc olarak hem daha yavas sinifindaki diger araclardan(golf,astra,leon,focus,bmw,a3...vs) hemde daha fazla tuketiyor.Ha benim bunu soylemem densizlik,insanlarin zorla aldigi birseyse saygisizlik,argo,kucumseme...vs gibi abartilip oyle anlasilcaksa/anlasildiysa ozur dilerim oyle bir amacim yok,olmadiginida taniyan bilir.Kisaca sutcu beygiri dedim gectim,ben bir densizlik goremiyorum lafimda ama varsada yukarida ozrumu diledim

Sonuc olarak,konu sahibinin sormak istedigi soru varsa cevaplayabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyidir kötüdür kullanım tarzına göre tartışılır. Olay zevkler renklere geliyor kısacası...Ben de yumuşak araba sevmem.

Ama golfü yücelticem diye diğer markalara tu kaka yapmaya gerek yok. Ceed her konuda golf ile yarışabilir. Golf hepsinin ilham kaynağıdır, örneğidir bak bunu da yazıyorum.

Herkesin tercihleri farklı, ben sıfır golf almadım, 6 aylık 2000km de audi a3 aldım çok daha fazla memnunum. Alacak arkadaş ölçsün biçsin tartsın, test sürüşleri yapsın karar versin.

Mehmetmert o beğenmedim diye tıkladığın yorum sana yönetim uyarısıdır, burada insanların binbir emekle satın aldığı arabalara densiz densiz yorum yapamazsın bilgin olsun bir daha uyarmam.
    Beğenmedim diye ben tıkladım o yoruma. Kim hangi emeğiyle alırsa alsın burada düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Herşey bittide forumda araba eleştirmeye sansür uygulanmayamı başladı. babanıza ceed aldınız diye arabayı eleştiremeyecekmiyiz yani.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klasmanında bence en iyi araç diyebilirim , fiyat konusu tartışılır.

Şirket aracı olarak DSG golf 6 kullanıyordum güzel araçtı , daha sonra passat 2.0 TDI DSGye geçtim olağanüstü bir araç . Passat'ın kiralama süresi dolunca ve euro artınca lease den vazgeçtik ve golf 7 DSG comfort a döndük.

Şanzuman inanılmaz iyi
    İç mekan kalitesi dizayn mükemmel
    Yakıt dikkatli kullanımda mükemmel istanbul - bilecik - ankara 3,6 lt ortalama
    Ancak çok hassas olmama rağmen çukurlara v.s dikkat ederim çok çabuk tıkırtı gelmeye başladı . Şu an şirketten ayrıldım ve yeni şirketimde 508 otomatik kullanıyorum ahhh o DSG diyorum
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klasmanında bence en iyi araç diyebilirim , fiyat konusu tartışılır.

Şirket aracı olarak DSG golf 6 kullanıyordum güzel araçtı , daha sonra passat 2.0 TDI DSGye geçtim olağanüstü bir araç . Passat'ın kiralama süresi dolunca ve euro artınca lease den vazgeçtik ve golf 7 DSG comfort a döndük.

Şanzuman inanılmaz iyi
    İç mekan kalitesi dizayn mükemmel
    Yakıt dikkatli kullanımda mükemmel istanbul - bilecik - ankara 3,6 lt ortalama
    Ancak çok hassas olmama rağmen çukurlara v.s dikkat ederim çok çabuk tıkırtı gelmeye başladı . Şu an şirketten ayrıldım ve yeni şirketimde 508 otomatik kullanıyorum ahhh o DSG diyorum
    Bir ilave unutmuşum yol tutuşu güzel ancak birkaç kez kaybetti araç kendini passat - golf geçişinde bu sıkıntıyı yaşadım yol tutuşu passat a göre çok zayıf
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=lNdZwu44c8A

Bu video da konuşan arkadaşların yorumları sizce doğru mu ?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmetmert ok anladım demek istediğini. Ama açıkçası öyle yavaş bir otomobil değil ceed. Kalkışta ağır kalsa da yüksek hizlarda daha iyidir. Neyse denenir görülür o iş basit.

Yeşil hayırdır sen niye dahil ettin kendini? Mehmetle aramizda hallederiz biz sen karisma istersen. Babanda var diye falan filan sacmalamissin cidden. Elestirebilirsin ama o arac sahiplerini rahatsiz edici yorum yapamazsin.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmetmert ok anladım demek istediğini. Ama açıkçası öyle yavaş bir otomobil değil ceed. Kalkışta ağır kalsa da yüksek hizlarda daha iyidir. Neyse denenir görülür o iş basit.

Yeşil hayırdır sen niye dahil ettin kendini? Mehmetle aramizda hallederiz biz sen karisma istersen. Babanda var diye falan filan sacmalamissin cidden. Elestirebilirsin ama o arac sahiplerini rahatsiz edici yorum yapamazsin.
    O yorumu ben eksiledimde ondan. Sütçü beygirli yoruma verdiğiniz cevabı benden başka eksileyende yok zaten. Doğal olarak konuya dahil oldum.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda yanlışın var, mehmet de aynısını yaptı ben de ona yorum yaptım. Mehmet de onaylar zaten. Neyse konu daha fazla kirlenmesin. Arkadaşa hayırlı olsun.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda yanlışın var, mehmet de aynısını yaptı ben de ona yorum yaptım. Mehmet de onaylar zaten. Neyse konu daha fazla kirlenmesin. Arkadaşa hayırlı olsun.
    Olabilir. Telefondan girdiğim için ayrıntılı göremiyorum. O mesajda tek beğenmedim görünüyor onuda ben beğenmedim, başkasına patlamasın diye dahil oldum.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanıcı yorumlarının en olumlu oldugu TDI araç Golf 7 oldu. Param olsa alırdım bi tane en en fullünden DSG, missler gibi binerdim
    Şu yorumuma bişey eklemek istiyorum. Fiyat konusu. Evet kesinlikle 100liralık bi araç degil Golf. Aynı derecedeki Leonlar bile biz sordugumuzda (Ocak ayı) 75liraydı. Donanımsal olarak en fullünün fiyatı...

Bayii bize kredi olanaklarıda sunmuştu. Ama nakit olarak 45bin lira gibi bi rakam ödememiz gerekiyordu, bizde o kadar olmadıgı için maalesef alamamıştık (Kırmızı DSG Leon Sunroofluydu. Ulan keşke alabilseydik )
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ilave unutmuşum yol tutuşu güzel ancak birkaç kez kaybetti araç kendini passat - golf geçişinde bu sıkıntıyı yaşadım yol tutuşu passat a göre çok zayıf
    Hocam inanır mısın passatı satıp tdı dsg golf alıyorum.Sence iptal mi edelim siparişi passattan sonra çok üzer mi genel anlamda.Aracım tsı highline b7.Sırf çok yakıyo diye golf düşünüyorum.

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam inanır mısın passatı satıp tdı dsg golf alıyorum.Sence iptal mi edelim siparişi passattan sonra çok üzer mi genel anlamda.Aracım tsı highline b7.Sırf çok yakıyo diye golf düşünüyorum.
    passatta kalın biraz fazla yakın =)
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Peugeot 308 tam otomatik dizele de bakabilirsin. Görüntüsü tasarım bence çok başarılı. Yılın otomobili gibi bi ıvır zıvırı da var galiba .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf ve ederi hakkinda bisey diyemem ama servisin vurdumduymazligini goze alarak alin ben bunu bilir soylerim . Anlayis vs kesinlikle yok . 150 liraya 0km passat aldim highline vs hatta dedik sehirici vs uzun bineriz daga tasa sureriz 3. Hafta sol on led sondu kullanici hatasi dediler , servisten geri aldim klima tus lambalari patlak yanmaya basladi daha da konusamadim sonra zaten sattim . Ha ama bunlara ragmen 2013 ustu golf r bakiyorum ah servis biraz daha Anlayisli olsaydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatını hak etmiyor diyenler var birde..
    a3 sedan (140lık gerçi) 95 100tl fiyatı var, golf 122 dsg hıghlıne 79 gibi. arada 20 bintlgibi fark var üstüne golf daha dolu, etmezmı o farkı a3, tartışılır çoğu markaya verilen para.
    116aynı şekilde 95 gibi fiyatı var,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani genel olarak baktığınızda zaten sınıf farkı var kıyaslamak yanlış aslında. B7 passattan inip golf 7 koltuğuna oturduğunuzda sizi çok üzmez , malzeme kalitesi , yeni iç dizayn tatmin eder. Konfor olarak ; aracın sessizliği , konforu gayet güzel çok fark hissettirmez , zaten passat ta çok sessiz bir araba değil özellikle çok rüzgar sesi alıyor.

Passattan Golf e geçişte eksiler ne derseniz ; Küçük hacim , yol tutuş ve güvenlik hissi , görsellik (büyük kasa ve gösterişi iyidir passatın) , isim
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatını hak etmiyor diyenler var birde..
    a3 sedan (140lık gerçi) 95 100tl fiyatı var, golf 122 dsg hıghlıne 79 gibi. arada 20 bintlgibi fark var üstüne golf daha dolu, etmezmı o farkı a3, tartışılır çoğu markaya verilen para.
    116aynı şekilde 95 gibi fiyatı var,
    niye sedan a3 le karşılaştırdınız golf sedanmı ? a3 s-tronıc(dsg) 1.4 tsı(125) hb 84, sportback 88 lira. golf hıghlıne 1.4 tsı(125) 82 lira .

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sütçü beygiri konusuna açıklık getirmek istediğim bir nokta var

Ağır araç belli bir hızdan sonra gücünü hissettirir bundan doğal ne var ? Astra j 1.6 136 için de gitmiyor vs vs tonla şey söylendi
    ama bilgisizlikten bunlar. İşin aslı patinajla boğuşulmasın diye 1-2 viteslerde basıncı kısık aracın.

Yani astra j 136 - ceed 128 manuel olarak ağırlıklarını attıktan sonra 200 ve üstüne kadar 1.6 tdi dan iyi gidiyorlar.

Çok iyi gidiyor sanılan golf ü rahatça geçen 120lik mjet bravo - ceed in arka kapısında kalıyor..

Dizel arabayla 5000 devir civarında vites atan var denemeler çok sağlıklı olmayabiliyor.

İşin özü ben olsam manuel 136lık astra alırdım 1. seçenek

manuel 128lik ceed alırdım 2. seçenek

Benim de ablam var bir süre manuel kullanırsa alışır rahatça diyorum kardeşiniz için.

Çünkü şimdi 2 araç kıyaslanıyor dsg golf 6 litre - otomatik ceed 7.5 litre diye.

Abiler araçları aldığınız parayla orantılı satıyorsunuz satarken ? Yani arada 20 bin lira var o parayla dünya kaç kere turlanır hesabı çok sağlıklı değil.

70 e ceed alıp 60 a satılacaksa - 90 a alınan golf de 80 e satılır fazladan ödenen çöpe gitmiş olmaz. Ha imkanları kullanma konusunda tabii ki 20 lira ucuza aynı şeyleri verebilen araç varken alınır yani dsg korkusu olmadan.

Manueli zorlayıp 136lık astra j derim, en kötü astra k otomatiği bekleyin 200kg civarı hafifleme vardı yanlışım varsa düzeltirler kg yi
    astra k bomba olacak derim.
    -Fırat

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf bence bu sınıfın en iyi aracı. Başta segmentinin yaratıcısı ve her markanın kendine gösterdiği hedef araçtır. Birmarka bu sınıfta yeni aracını çıkarttığı zaman ilk satıcılarına işte rakibiniz bu diye Golf'le testlere tabi tutar. Bende 2013 BMW 1.16d varkende saygı duyduğum bir araçtı ve bindiğimde benim BMW'den daha iyi olduğunu hissettiğim ama kendimde bu görüşümü dışarı vurmamaya çalıştığım bir araçtı Her araç her araçla kıyaslanır bunda sorun yok. Golf Ceed'le veya Golf 1 serisi ile.

Ama bence BMW, Mercedes veya Audi bu kadar abartmayın. Benim BMW'nin koltukları, konforu ve iç mekanı, görselliği bana göre Golf'ün çok gerisindeydi. Sadece sürüş keyfi ve arkadan itiş olması güzeldi. Audi'de de durum çok farklı değil. Son incelediğimde o koltukların Polo koltuğundan farkı yoktu. Abartmayın bence bu kadar. Gerçek bir BMW ve ya Audi'ye binmek bu sınıftan başlamıyor malesef.(Özeleştirimdir kendime de) Ve bence bu segmentin yıldızı da GOLF'tür.

Bu kadar para verilir mi konusunda da artık piyasanın durumu belli. Bir Polo, Clio vs. olmuş 60 bin. Bırakında Golf'te biraz para etsin. Hem satarken o parayı en az zararla veya bazen karlada geri aldığınıda hiç kimse yazmamış. Başka kaç marka bu imkanı size sunar. Yoksa her sene satışlarda neden 1. çıksın bu kadar kötü ve sorunlu bir araç. Herkes gidip 1 veya A alsaydı fiyatları yakıkende. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Golf'üm olmadığı halde bu araca böyle komik şeyler yazılınca duramadım malesef Beni de VW' ci yaptınız ya daha ne deyim
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)