User Tag List

Sayfa 135/969 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
18400 sonuçtan 2.547 ile 2.565 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi aslında vtecte artık 1 2 parça değişenin ya da belden aşağı boyanın çok önemli olmadığını düşünüyorum.

vtec yürümesi beklenen arabadır. kporta cıncık ama motor bitik vtec bnm gözümde çok değerli değildir.

ki zaten ben alınca da basıcam gazlıcam edicem. 1 2 parça değişen benim için sorun değil. motorum sağlam olsun yürüyenim sorunsuz olsun o araba benim için alınacak arabadır.

mesela ben kendi vtecimi alırken kaportaya hiç bakmadım. çalıştırdım sesini dinledim çıktım gazladım. tamamdır aldım dedim çok şükür ki bugüne kadar hiç bi şikayetim olmadı. belki 2 parça değişeni var ama sonuçta bakınca yamuk yumuk duran bi araba değil ve bu bana fazlasıyla yetiyor
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi aslında vtecte artık 1 2 parça değişenin ya da belden aşağı boyanın çok önemli olmadığını düşünüyorum.

vtec yürümesi beklenen arabadır. kporta cıncık ama motor bitik vtec bnm gözümde çok değerli değildir.

ki zaten ben alınca da basıcam gazlıcam edicem. 1 2 parça değişen benim için sorun değil. motorum sağlam olsun yürüyenim sorunsuz olsun o araba benim için alınacak arabadır.

mesela ben kendi vtecimi alırken kaportaya hiç bakmadım. çalıştırdım sesini dinledim çıktım gazladım. tamamdır aldım dedim çok şükür ki bugüne kadar hiç bi şikayetim olmadı. belki 2 parça değişeni var ama sonuçta bakınca yamuk yumuk duran bi araba değil ve bu bana fazlasıyla yetiyor
    bi laf vardır nefes alsın yeter
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığı nefesi geri vermesi de lazım abi
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığı nefesi geri vermesi de lazım abi
    onu biz verdirtiriz
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu biz verdirtiriz
    büyüksün abi
    cCc Burhan Reyiz cCc
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Emre turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

bende katılıorum ne kadar makyaj yaparsan yap yurumedıkten sonra vtec e bınmıssın neye yarar.

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taştan yumuşak olsun yeter ccc burhan reyizz ccc
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

gundogs
    Misafir
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bugün vtimi aldım sedan vti doktordan memurdan hacıdan hocadan değil ilk sahibinden bilgisayar mühendisi olan fatih abimden aldım arabamı daha teslim almadım paramı verdim onunda aldığı arabavar oteslim alana kadar birbirimizle anlaştık onda kalacak aldığı gün bana teslim edecek arabamı resimlerini yakında paylasırım sizlerle
    hayırlısı olsun blader.. kazasız belasız binmek nasip etsin..herkezin gönlüne göre versin..

Vtiİiiiii

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyidilekleriniz için saolun arkadaşlar nasipse arabama yarın kavusuyorum havada bugünki gibi güzel olursa resim çekip paylaşacağım

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merakla bekliyoruz
    Faruk Kartal

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda / Civic / VTi / 96 model honda v-tec vti 185 beygir sahibinden.com'da

ucuza vtec arayanlar bunu nıe hıc sorusturmadıkı her malın bır alıcısı cıkar hesabı ıstıyenler bunada baksın

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence mantıklı en azından orjinal parçalarla toplanmış arabanın kasası abuk sabuk tamponlar kaput uzatma vs yok
    Faruk Kartal

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede olabılır hatta ıyı de olur yanı en azından otekılerı kadar kaportaya para dokulmez gıbı duruyor

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlarda esnaflık diye bişey kalmadı artık nereye gıdıyor boyle bılmıyorum ama ALLAH sonumuzu hayır etsin

başkasının malını alırken aşagılamayı satarken övmeyi bilen tipler türedi

2 ay önce arabamı sattım vtı mi cogu kısı bılıyor arabam eskıden egemenın arabasıydı
    sag camurluk ve kaput degısıktı ve belden asagı boya vardı
    arabamı almaya gelen ıkı kişi benım vtı nın sag kapı sol kapı arka kapılar arka BAGAJ sol camurluk degısık oldugunu soyledı bu nasıl bı mantıktır anlamış degılım ve dedım ozamn servıse goturelım eger dedıklerın dogruysa al arabayı para verme yok abı notere gıdelım dendı aldılar arabayı gıttıler
    ve işin en komik tarafı kaput degısıkken eleman tutturdu kaput orjınal diye

Forumdan birinin sözü vardı, 10 yıl önce şerefsizlik dediğimize şimdi uyanıklık deniyor diye
    Instagram: mutusgarage

tansuahci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlarda esnaflık diye bişey kalmadı artık nereye gıdıyor boyle bılmıyorum ama ALLAH sonumuzu hayır etsin

başkasının malını alırken aşagılamayı satarken övmeyi bilen tipler türedi

2 ay önce arabamı sattım vtı mi cogu kısı bılıyor arabam eskıden egemenın arabasıydı
    sag camurluk ve kaput degısıktı ve belden asagı boya vardı
    arabamı almaya gelen ıkı kişi benım vtı nın sag kapı sol kapı arka kapılar arka BAGAJ sol camurluk degısık oldugunu soyledı bu nasıl bı mantıktır anlamış degılım ve dedım ozamn servıse goturelım eger dedıklerın dogruysa al arabayı para verme yok abı notere gıdelım dendı aldılar arabayı gıttıler
    ve işin en komik tarafı kaput degısıkken eleman tutturdu kaput orjınal diye
    2 ay once bir araba aldım, aldığım kişi sadece sol camurluk degişik baskahiçbirşey yok dedi, sonra almakta ciddi oldugumu anlayınca belden altı boyalı dedi (çıtalardan altı kastedilerek) sonra biraz daha zorlayınca abs ışığı da yanıyor denildi, sonra almaya karar verildikten sonra sag arka kapıda boya çiziği var elletmedim denildi, hepsine sorun degil olur dedim ve 8 saatlik yol gittim gittigimde boyası çizik denilen kısım macun çatlağı oldugu, klimanın sökük olduğu, stepne ve krikonun hiç olmadığını 3. vites sekromencinde problem olduğunu hep sonradan oğrendim tüm bunlara ragmen sırf o kadar yolu gittigimden arabayı aldım. ve ne hikmetse donerken daha 300. km yi tamamlayamadan arabanın motorunu yedigimi taa ankaradan istanbula çekici ile getirtmem ve komple motor yapmam bunların cabasıydı. motoru acan ustamla gorustugumde motorun idarelik toplandığını soylemesi coğu civatanın olmadığını soylemesi ve şuan hatırlamadığım birkaç teknik terim kullanması motorunda çok iyi durumda olmadıgını kanıtlıyordu. bunu aldığım arkadasa soyledigimde ustası "cok fazla sıkıştırılmıştır" demiş, vti gibi bir arabayı ben sahilde 50km hızla gezmek için mi aldım? ve daha 300km yi bile tamamlayamadan olması da aklımda soru işaretlerine neden oluyor. bu arkadas sadece camurluk degişmiş derken bana satıştan sonra senın arkadasın anlamıyor kaput orjinal dediama kaput değişmişti diye agzından kaçırıp sonra bazı usta orj. bazıları degişmiş diyip kıvırıyor.

yine bu arkadasstan bundan once baska bir 99 vti almıştım sadece motor yag yakıyor demişti ama aracın sonradan iki farklı arabanın birleşimi oldugunu oğrendim ama bunların hiç birini gelip ne burda nede baska bir yerde sırf bilmişlik yada üstünlük gostermek için laf olsun diye ne yazdım nede soyledim. en büyük yüzsüzlük insanın yüzüne gülüp böyle arkaasından konuşulmasıdır.
    bir başkası hakkında bir kanıya varacaksanız eger iki kere düşünün derim hayırlı günler.

myredline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdan birinin sözü vardı, 10 yıl önce şerefsizlik dediğimize şimdi uyanıklık deniyor diye
    tam ustüne basmış..

myredline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tansuahci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay once bir araba aldım, aldığım kişi sadece sol camurluk degişik baskahiçbirşey yok dedi, sonra almakta ciddi oldugumu anlayınca belden altı boyalı dedi (çıtalardan altı kastedilerek) sonra biraz daha zorlayınca abs ışığı da yanıyor denildi, sonra almaya karar verildikten sonra sag arka kapıda boya çiziği var elletmedim denildi, hepsine sorun degil olur dedim ve 8 saatlik yol gittim gittigimde boyası çizik denilen kısım macun çatlağı oldugu, klimanın sökük olduğu, stepne ve krikonun hiç olmadığını 3. vites sekromencinde problem olduğunu hep sonradan oğrendim tüm bunlara ragmen sırf o kadar yolu gittigimden arabayı aldım. ve ne hikmetse donerken daha 300. km yi tamamlayamadan arabanın motorunu yedigimi taa ankaradan istanbula çekici ile getirtmem ve komple motor yapmam bunların cabasıydı. motoru acan ustamla gorustugumde motorun idarelik toplandığını soylemesi coğu civatanın olmadığını soylemesi ve şuan hatırlamadığım birkaç teknik terim kullanması motorunda çok iyi durumda olmadıgını kanıtlıyordu. bunu aldığım arkadasa soyledigimde ustası "cok fazla sıkıştırılmıştır" demiş, vti gibi bir arabayı ben sahilde 50km hızla gezmek için mi aldım? ve daha 300km yi bile tamamlayamadan olması da aklımda soru işaretlerine neden oluyor. bu arkadas sadece camurluk degişmiş derken bana satıştan sonra senın arkadasın anlamıyor kaput orjinal dediama kaput değişmişti diye agzından kaçırıp sonra bazı usta orj. bazıları degişmiş diyip kıvırıyor.

yine bu arkadasstan bundan once baska bir 99 vti almıştım sadece motor yag yakıyor demişti ama aracın sonradan iki farklı arabanın birleşimi oldugunu oğrendim ama bunların hiç birini gelip ne burda nede baska bir yerde sırf bilmişlik yada üstünlük gostermek için laf olsun diye ne yazdım nede soyledim. en büyük yüzsüzlük insanın yüzüne gülüp böyle arkaasından konuşulmasıdır.
    bir başkası hakkında bir kanıya varacaksanız eger iki kere düşünün derim hayırlı günler.
    edid bir açıklama

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tansuahci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bahsi geçen araç antalyadan giden eski kt vtec diye biliyorum. yanılmıyosam

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsi geçen araç antalyadan giden eski kt vtec diye biliyorum. yanılmıyosam
    kt kankim gebzedeydi bi ara sanırsam bu arkadaş almış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)