güzel araba o fiyata alınabilecek araçlardan daha iyidir
güzel araba o fiyata alınabilecek araçlardan daha iyidir
şuan param olsa alıcağım tek araba Eh vtec tir eskiden cok zamanım geçti buraktayken. hala eskisi gibi kalem gibi durmakta fiyatta uygun olmuş baya
Ya arkadaslar durun be yaaylardir vtec ariyorum bana alalim bunu
) kayseriden size sucuk pastirma gonderiyim su araba hakkind aaz daha bilgi verin araci satan arkadas pek anlamiyor bu islerden
Burak ayrica tavan folyosu sendeyken mi cekildi nedir o tavanin durumu ben araci sendeyken duyup biliyordum ta kayseriye geliyordu sani. Motor sendemi yapildi bilgilerine ihtiyac var acill.. Bide o pm den bana at![]()
bu vtilar neden tez vakitte elden çıkarılıyor acaba? mesela ben bayagı dikkatli inceliyorum bu konuyu. Eh vtec 2 ay önce buradan satıldı şimdilerde yine mi satlıyor?
millet bu vtecleri kar amacıyla mı alıyor yoksa alıp tatmin olup mu satıyor?
Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır.
yok yok yanlış anlaşılmasın sedan vti bakıyoruz busefer
ben maddi sıkıntıdan dolayı tekrar satıldığını duydum Allah yardımcısı olsun.
PSN:dohcvtec99
EH vtec i almaya nasiplendik hayırlaştık bile telefonda gerekirse kapora verelim dedik ertesi gün yola çıkacaktık kimsenin kişiliğine laf yok ancak tamamen kişiliksizlik söz konusu farklı farklı şeyler duyduk derken araba biranda satıldı diye haberi geldi. Koray kredi borcunu ödeyemediğinden satacağım dedi Asimos sedan vti bakıyoz alıcaz diyo. Bende EHHH diyorum ,)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)