Biz aradık arkadaşı
cok laubalı bır tavır ıcındeydı arkadasın
2001 model clıo Rs araca takasta 13.000 tl fıyat verdı
bende Sıte ıcınden sormak ıstedım aracı bılmedıgım tanımadıgım ıcın..
yakın bır arkadasıma almayı dusunuyorz
dıstan komple boyanmıs bır arabayı sormak ıstedım.
arkadaşlar Sİ sorgulamalarını bulamadım o yüzden burdan sorayım
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 14.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 64117021
bu arabayı bilen varsa yardımcı olabilirmi... kazası sorunu mekanik kaporta falan sorunu varmı..
SeWkicim SI benim eski aracım. Araçta headers vs. var. Motoru gayet güzeldir. Zaten şu anki sahibi de oldukça titiz ve 3 yere baktırdı arabayı. Mekanik bir sorunu yok ve aracı durdurmayı bilirsen müthiş bir ikili olursunuz. Zaten şimdi kullanan da basmıyor hiç heves etmiş tek kapı sunroflu araç diye. Aile olunca tek kapı sorun olabiliyor.
Yaşı itibariyle komple boya ve sadece sol kapı sacı değişikti ona da aldığımda motor çarpmış mı sürtmüş mü ne dediler.. Sıkıntısı yok yani. Bence değerlendir.
o kapı ve camurluklara nedense motordan baska bisey carpmıyor hiç, kişisel alınmayın genel konusuyorum.
Genelde öyledir dediğin gibi ama bana söyenen o. Müslümanın şartı inanmak yapcak bişey yok![]()
geri geri gelirken çarptılar derler bide..hiç ileri giderken çarpana rastlamadımben park halindeydim..önümdeki araç geri geri gelirken hafif tıklamış..
Sahibinden satılık modifiyeli Honda Civic VTi 129000 km' de Gri renk 22.750 TL sahibinden.com'da - 71342672
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem bir arkadaşım düşünüyor sorgulamamı istedi yardımlarınızı bekliyoruz teşekkürler