User Tag List

Sayfa 824/969 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
18400 sonuçtan 15.638 ile 15.656 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat hayırlı olsun güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.

Aborasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    white,kırmızı sedanın hayırlı uğurlu olsun S hakikaten güzel bi araba ALLAH kaza bela vermesin,orhan kendi yaptı bişeyler güzelde yürüttü onu..
    2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat hayırlı olsun güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.
    amin abim saolsın suan senin aracla yanyanalar ben onlara bakıyorum onlar bana dükkana renk geldi
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aborasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    white,kırmızı sedanın hayırlı uğurlu olsun S hakikaten güzel bi araba ALLAH kaza bela vermesin,orhan kendi yaptı bişeyler güzelde yürüttü onu..
    allah razı olsun babacan darısı tum dostlarımızın basına
    SEDAN RED VTİ

wollkii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya acıklık Getireyim Aynen Cemaat S plakayı Ben Aldım Allah Alanada Satanada Hayırlı Ugurlu Etsin.... Arac Motoru Patlayıp Toplanan Arac Degil... Antalyada Bilinen Bir Arac Benim Kendi Gozlemledigim Ve Ustalara Gosterdigim seceresi belli bir arac Benim Gordugum Ve Aracı Baktırdıgımda Çıkan Sıkıntılarını Yazayım SAG ONDEN KAZASI VAR SAG CAMURLUK VE KAPUT DEGİŞMİŞ PANELDE DUZELME VAR SASELERDE MOTOR İÇİNDE KULELERDE HERHALNİ Bİ SIKINTI YOK MEGESLERİNE KADAR ORJİNAL MASALLAH BİDE SOL ARKA CAMURLUKTA İŞLEM VAR TAVAN HARİÇ BEL ALTI BOYALI.... HE BİDE KRONİK HASTALIK OLARAK BİLİNEN SANZUMANIN 4 UNCU SENKROMECİ UFAKTAN CIRTLIYO SPECLERİ GUZEL TOPLU Bİ ARAC BEGENDİM ALDIM ALLAH TEKRAR ALANADA SATANADA HAYIRLI UGURLU ETSİN
    Hayirli ugurlu olsun kaZasiz belasiz binersin ins.. Allah utandirmasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wollkii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli ugurlu olsun kaZasiz belasiz binersin ins.. Allah utandirmasin
    allah razı olsun babacan amin insallah
    SEDAN RED VTİ

orfozvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı t-jet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    41 AF 613 bu aracı bilen var mı? bir arkadaşımız aldı.motor oem parçalarla yeni toplanmış, yalnız üst kapak ve egzantrik farklıymış, ne olduğunu kendide tam bilmiyor.aldıktan sonra segman attırdı
    araç benim eski aracım kol çıkarttım blok tamir olmayacak haldeydi üst kapak ona keza fotoğrafları elimde mevcut ben bir arkadaşa sattım o halde da başka bir arkadaş saattı alan arkadaş topladı ama hangi koşullarda toplandı bilmiyorum fazla zaman geçmeden sıkmadan gazlama dan araba tekrar el değiştirdi o alan arkadaşında gazladığını görmedim demek gene el değiştirdi hayırlısı olsun
    41 AY 767

35YJC72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah razı olsun babacan amin insallah
    Kardesim hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule kullan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orfozvolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç benim eski aracım kol çıkarttım blok tamir olmayacak haldeydi üst kapak ona keza fotoğrafları elimde mevcut ben bir arkadaşa sattım o halde da başka bir arkadaş saattı alan arkadaş topladı ama hangi koşullarda toplandı bilmiyorum fazla zaman geçmeden sıkmadan gazlama dan araba tekrar el değiştirdi o alan arkadaşında gazladığını görmedim demek gene el değiştirdi hayırlısı olsun
    cevabınız için teşekkür ederiz,aracı bizim arkadaş aldı.motor yeni toplanmış yağ yakıyordu segman attırdı.valla onun ifadesi ve ona söylenen c4 kapak ,c6 eksantrik varmış, gerisi oem parçalarla toplanmış,olay tam bir muallak

fbh_honda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya acıklık Getireyim Aynen Cemaat S plakayı Ben Aldım Allah Alanada Satanada Hayırlı Ugurlu Etsin.... Arac Motoru Patlayıp Toplanan Arac Degil... Antalyada Bilinen Bir Arac Benim Kendi Gozlemledigim Ve Ustalara Gosterdigim seceresi belli bir arac Benim Gordugum Ve Aracı Baktırdıgımda Çıkan Sıkıntılarını Yazayım SAG ONDEN KAZASI VAR SAG CAMURLUK VE KAPUT DEGİŞMİŞ PANELDE DUZELME VAR SASELERDE MOTOR İÇİNDE KULELERDE HERHALNİ Bİ SIKINTI YOK MEGESLERİNE KADAR ORJİNAL MASALLAH BİDE SOL ARKA CAMURLUKTA İŞLEM VAR TAVAN HARİÇ BEL ALTI BOYALI.... HE BİDE KRONİK HASTALIK OLARAK BİLİNEN SANZUMANIN 4 UNCU SENKROMECİ UFAKTAN CIRTLIYO SPECLERİ GUZEL TOPLU Bİ ARAC BEGENDİM ALDIM ALLAH TEKRAR ALANADA SATANADA HAYIRLI UGURLU ETSİN
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullan

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim,hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullan ama büyük konusmadım,kriterini sonradan sen kendın değiştirdin,bahsettiğin kritere uyan araçlardan birisi motoru kırıp toplanan S'ti onun da satıldığı para belli,boşa konu laf sokma çabasına girmeye gerek yok.
    Allah kazasız,belasız,ağız tadı ile binmeni nasip etsin,niyetlenip alabilenlerden birisi oldugun içinde sevindim adına.

gokhandemirtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanın inş. ve güzel bir espriyle nokta koymak istiyorum vtec candır gerisi canan )))

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı t-jet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevabınız için teşekkür ederiz,aracı bizim arkadaş aldı.motor yeni toplanmış yağ yakıyordu segman attırdı.valla onun ifadesi ve ona söylenen c4 kapak ,c6 eksantrik varmış, gerisi oem parçalarla toplanmış,olay tam bir muallak
    söylenenler güzelmiş.
    Tam muallak bi vti oldu.
    Ahh ah, AF tr'deki sayılı düzgünlükteki vti'dı. Kaporta olarak hala öyle.
    AF'a şuan yapılıcak en güzel şey, ERL veya servisten oem blok ve dolu kapak getirtip ruhsatınada işletip paşalar gibi binmek
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylenenler güzelmiş.
    Tam muallak bi vti oldu.
    Ahh ah, AF tr'deki sayılı düzgünlükteki vti'dı. Kaporta olarak hala öyle.
    AF'a şuan yapılıcak en güzel şey, ERL veya servisten oem blok ve dolu kapak getirtip ruhsatınada işletip paşalar gibi binmek
    aracı sevdiğimiz bir kardeşimiz aldı.araçta ıntegra 1.8 typer kapak,c6 eksantrik,ıntegra emme varmış.vtı hakim olduğum konu değil ama arkadaşında pek hakim olmadığı ortada. ıntegra`lar vtec açıyormu ,c6 eksantrik nedir? gazlıyor ama neye göre, şimdi oem beyni değiştirmeyi planlıyor ne yapmasını tavsiya edersiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35YJC72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule kullan..

allah razı olsun tsk ederim
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fbh_honda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullan
    allah razı olsun babacan tsk ederim ...
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

bu aracı bilen var mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim,hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullan ama büyük konusmadım,kriterini sonradan sen kendın değiştirdin,bahsettiğin kritere uyan araçlardan birisi motoru kırıp toplanan S'ti onun da satıldığı para belli,boşa konu laf sokma çabasına girmeye gerek yok.
    Allah kazasız,belasız,ağız tadı ile binmeni nasip etsin,niyetlenip alabilenlerden birisi oldugun içinde sevindim adına.

haklısın uzatmanın bi manası yok eywallah faakat ben o diger S plakalı aracı benimkiyle karıstırdınız konusunda laf sokmaya calısmadım sadece aradıgım paralara arac bulamazzsın dediniz birkac yorumuda okursan alay edilir bir his uyandırdı bende. ben buna darıldıgım için ve istedigim paraya istedigim bir arac buluncada sizin imkansız olarak baktıgınız olayı anlatmak icin buyuk konusmayın yazdım kotu bir niyet yok yani yanlısım varsa affola.. yazdıgım bu yorumu tum samimiyetimle soyluyorum ... allah razı olsun iyi dileklerin için cok tsk ederim alanada satanada tekrar hayırlı olsun rabbim cumlemizin tekerini duz bastırsın ...
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhandemirtas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanın inş. ve güzel bir espriyle nokta koymak istiyorum vtec candır gerisi canan )))
    allah razı olsun babacan.. aynen vtec candır sorma neptune eksik babacan guzel bir beyinde olsa hic fena olmucakmıs işte o zaman cananda olur handanda candanda
    SEDAN RED VTİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)