Murat hayırlı olsun güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.
Murat hayırlı olsun güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.
white,kırmızı sedanın hayırlı uğurlu olsun S hakikaten güzel bi araba ALLAH kaza bela vermesin,orhan kendi yaptı bişeyler güzelde yürüttü onu..![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
araç benim eski aracım kol çıkarttım blok tamir olmayacak haldeydi üst kapak ona keza fotoğrafları elimde mevcut ben bir arkadaşa sattım o halde da başka bir arkadaş saattı alan arkadaş topladı ama hangi koşullarda toplandı bilmiyorum fazla zaman geçmeden sıkmadan gazlama dan araba tekrar el değiştirdi o alan arkadaşında gazladığını görmedim demek gene el değiştirdi hayırlısı olsun
41 AY 767
Kardeşim,hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullan ama büyük konusmadım,kriterini sonradan sen kendın değiştirdin,bahsettiğin kritere uyan araçlardan birisi motoru kırıp toplanan S'ti onun da satıldığı para belli,boşa konu laf sokma çabasına girmeye gerek yok.
Allah kazasız,belasız,ağız tadı ile binmeni nasip etsin,niyetlenip alabilenlerden birisi oldugun içinde sevindim adına.
aracı sevdiğimiz bir kardeşimiz aldı.araçta ıntegra 1.8 typer kapak,c6 eksantrik,ıntegra emme varmış.vtı hakim olduğum konu değil ama arkadaşında pek hakim olmadığı ortada. ıntegra`lar vtec açıyormu ,c6 eksantrik nedir? gazlıyor ama neye göre, şimdi oem beyni değiştirmeyi planlıyor ne yapmasını tavsiya edersiniz.
Connecting site...
bu aracı bilen var mı![]()
haklısın uzatmanın bi manası yok eywallah faakat ben o diger S plakalı aracı benimkiyle karıstırdınız konusunda laf sokmaya calısmadım sadece aradıgım paralara arac bulamazzsın dediniz birkac yorumuda okursan alay edilir bir his uyandırdı bende. ben buna darıldıgım için ve istedigim paraya istedigim bir arac buluncada sizin imkansız olarak baktıgınız olayı anlatmak icin buyuk konusmayın yazdım kotu bir niyet yok yani yanlısım varsa affola.. yazdıgım bu yorumu tum samimiyetimle soyluyorum ... allah razı olsun iyi dileklerin için cok tsk ederim alanada satanada tekrar hayırlı olsun rabbim cumlemizin tekerini duz bastırsın ...
SEDAN RED VTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)