User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
209 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Revo stage 1 Problemi

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    170lik tsi motorda da missfire sorunu yapıyor revo. bu forumdan bir arkadaş en son dayanamayıp stok yazılıma geçti. bobin buji ne varsa değiştirdi , başa çıkamadı.
    en son gittiğinde 160lıklar için guncelleme var ama sizin motor için güncelleme yok diyip stok yazılımı atıp geri göndermişler. tabi geri ödeme filan yapmadan...
    170 liklerin Voltaj sikintisi var
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    voltaj sorunu derken bobinlerle alakali sanirim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalniz benzin kalitesi ve tr sartlarinida dahil etmek lazim not 3 4 boy geciorum ama.revo safe moddaydi yani orta ayarlarda bi ayardaymis bana.soylenene gore...
    ben iddia ettikleri güçten bahsediyorum. Buradaki oktan ile belirtilen rakam kaçmış peki? Senin aracın 190HP olsa 3 boy önde olacaksındır zaten.

Özgün, mevzuyu biraz açar mısın?

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga şu anda milletin başına gelen missfire problemi öyle daha gaza çökmeden basına gelecekse ve 2-3 denemeden sonra basına gelecekse ve her bastığımda ben aynı sorunsuz gücü hissedemeyeceksem s.kerler öyle işi
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben iddia ettikleri güçten bahsediyorum. Buradaki oktan ile belirtilen rakam kaçmış peki? Senin aracın 190HP olsa 3 boy önde olacaksındır zaten.

Özgün, mevzuyu biraz açar mısın?
    şimdi açarsam yayılır herkes ben yaptım Der :P
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga şu anda milletin başına gelen missfire problemi öyle daha gaza çökmeden basına gelecekse ve 2-3 denemeden sonra basına gelecekse ve her bastığımda ben aynı sorunsuz gücü hissedemeyeceksem s.kerler öyle işi
    seni narabanda sikinti yokki
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi açarsam yayılır herkes ben yaptım Der :P
    Revodan stock'a dönen benim arac. Yürütemedik aracı revo ile . Ateşleme kaçırıp duruyor. Stock cok daha iyi en azından her gaza bastığınızda aynı yürüyor. Sizin yazılım ile bu sorun yasanmıyormu ? Ben aracı değiştiricem ama diger arkadaslara bilgi olur.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kutup basini sokunce yazilim orjinalimi doner sacmalamayin ya
    Sorun tamamen revo yazilimla alakali,limitorlerden dolayi araba 1-2 denemede hemen kendini kismaya baslio ve ne yaZikki tek sorun yazilimin tam oturmamis olmasi polo gtivda revo icin.30 tane falan program denemisizdir hepsinin sonucu dbn le belli
    Kutup basi sokunce stoga donen Ecu supermis!
    Demekki aku bitmesin
    Bu yazilimdaki en buyuk sikinti fazla basinc,asiri isi yada ecu limitlerinin zorlanmasi ile aracin kendisini korumaya almasi...
    Yani Ozgur tam oturmamis derken,revo nun buraz daha calismasi gerek diyor...
    Buarada yazilim yukletebilmek icin buji sart kosulmasi garip,yani bujiye mi bagli hersey...

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..........................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıyacaktım ama dayanamadım. Ben tsi 170 aracıma revo yüklendi. O andan itibaren arac kesiklik yapmaya basladı. Aracı genelde ailece uzun yolda kullandığımız için ben sorunu ilk başlarda fazla takmadım çünkü zaten sıkmadan 120-140 seyahat ediyorduk çoğunluk. Ama tek sıktığımda aracın nasıl gideceği tam bir bilmece ya 10 numara yada hiç gitmiyor. Defalarca servise ve powershopa gittim. Log baktık parça değiştirdik (iridyum-bobin) olmadı. Arast61 nickli jetta tsi sahibi arkadaşımız aracın revolu yürürken revolu yürümezken ve stock halinin canlı şahitidir. Sonunda yapacak birşey olmadığını görüp stock döndüm ve araç 0 sıfır misfire-retard ile geri döndü. Bunun aracın kondüsyonu ilede hicbir alakası yok. Ben aracımı hic 15 de servise götürmedim 9bin tamamdır. En ufak ses vs hemen girer servise ne eksikse yapılır . Revolu yurtdışı forumlara bakarsanız rocco-polo-bocanegra millet ağlayıp duruyor misfire diye. Yazılım ayarsız maalesef. Yetkili servislere sorun kaç tane revolu rocco motoru yaptınız diye. Sadece Acarlar 5 diyor. Sonra ağlamasın kimse vay benim pistonum kırıldı yok kolum çıktı diye.

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kutup basi sokunce stoga donen Ecu supermis!
    Demekki aku bitmesin
    Bu yazilimdaki en buyuk sikinti fazla basinc,asiri isi yada ecu limitlerinin zorlanmasi ile aracin kendisini korumaya almasi...
    Yani Ozgur tam oturmamis derken,revo nun buraz daha calismasi gerek diyor...
    Buarada yazilim yukletebilmek icin buji sart kosulmasi garip,yani bujiye mi bagli hersey...
    yazılım sılınmıyo sadece harıta var basınc avans ve afr 9ar kademe, bende 9 6 9 ayarım kutup başı soktugunde, onları 1 1 1 cevırıyo stok ayar gıbı oluyo evet revo slect var ıcınde 5 tane harıta var methanolle avansım basınc afr ayarı bellı o harıtayı kullanıyorum, dıger ayar yakıt+methanol ayarım var, fılan 5 yazılım var gundelık kafama gore kullanıyorum daha nasıl gelıstırıcek sız yolda ayar yapıyomusunuz avans afr basınc benımde cupra var k04 cok cıddı gıdıyo yazılımdan ne beklıyosunuz yurtdısında hazır yazılım gelsın benzın ne oldugu bellı degıl burda kafana gore yazılım hazır at bumu ıyı yazılım gelışmış yada?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılım sılınmıyo sadece harıta var basınc avans ve afr 9ar kademe, bende 9 6 9 ayarım kutup başı soktugunde, onları 1 1 1 cevırıyo stok ayar gıbı oluyo evet revo slect var ıcınde 5 tane harıta var methanolle avansım basınc afr ayarı bellı o harıtayı kullanıyorum, dıger ayar yakıt+methanol ayarım var, fılan 5 yazılım var gundelık kafama gore kullanıyorum daha nasıl gelıstırıcek sız yolda ayar yapıyomusunuz avans afr basınc benımde cupra var k04 cok cıddı gıdıyo yazılımdan ne beklıyosunuz yurtdısında hazır yazılım gelsın benzın ne oldugu bellı degıl burda kafana gore yazılım hazır at bumu ıyı yazılım gelışmış yada?
    2.0 tfsi diycek bişey yok motorlarınız güzel yazılım oturmus sıkıntısız. benimde 2.0 olsaydı revo için tereddüt etmezdim ama 1.4 tsi olunca 2 değil 4 kere düşünmek gerek.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aractan log alinir yazilimdan sonra.
    Olmadi suphenilen parca degisir ve tekrar denenir.
    Aracta ekstra mod/parca var ise ona gore yazilim yapilir,fine tune icin log alinir.
    Gelistirmek derken,180 lik motor icin daha yazilimlarin gelistirilmesi gerrek diyorum,senin aracinla ilgili "tek" kelime gecmedi yazimda...
    Hazir yazilimla bir yere kadar,log almadan olmaz.
    Yabanci sirketleri yaptigi islerle kiyaslayin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 tfsi diycek bişey yok motorlarınız güzel yazılım oturmus sıkıntısız. benimde 2.0 olsaydı revo için tereddüt etmezdim ama 1.4 tsi olunca 2 değil 4 kere düşünmek gerek.
    arkadaşım bende aldım ılk basıncı bastık revo bastıgını 1.55peak anında bobınler koyverdı, yenı versyonu degıstık suan 2.2peak 2.0peak yapıyorum 1.6 1.7cont sorun yok, ateşleme neden kacırıyo onun sorunu cozmen lazım, bu işler ugrasmadan gelısmez bobınde degıscen bujıde, ben sıbob yaylarını bıle degıstım mısfıre verıyodu revo bulten yolladı haberımız oldu doğuşun bıle haberı yok yenı tıp değişin sıbob yaylarını arabam duzeldı yoksa bobın al bujı al bobın al bujı al arabanın heryerını sokucektık,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aractan log alinir yazilimdan sonra.
    Olmadi suphenilen parca degisir ve tekrar denenir.
    Aracta ekstra mod/parca var ise ona gore yazilim yapilir,fine tune icin log alinir.
    Gelistirmek derken,180 lik motor icin daha yazilimlarin gelistirilmesi gerrek diyorum,senin aracinla ilgili "tek" kelime gecmedi yazimda...
    Hazir yazilimla bir yere kadar,log almadan olmaz.
    Yabanci sirketleri yaptigi islerle kiyaslayin...
    bende revodakı sıstemı antmaya çalıstım, müdür yazılım mı sılınır dıyınce onun acıklaması yaptım gıbı bişey olabılır sorunlar cıktıkca zaten gelişicektır bızde 2.0tfsi sorunlar gorduk aracın parcalarıyla ılgılı parcalarda geliştırmeler yaptık oturdu araba, demek ıstedıgım sorun cozulur, revoda olsa başka markada olsa sonucta para verıyoruz,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım bende aldım ılk basıncı bastık revo bastıgını 1.55peak anında bobınler koyverdı, yenı versyonu degıstık suan 2.2peak 2.0peak yapıyorum 1.6 1.7cont sorun yok, ateşleme neden kacırıyo onun sorunu cozmen lazım, bu işler ugrasmadan gelısmez bobınde degıscen bujıde, ben sıbob yaylarını bıle degıstım mısfıre verıyodu revo bulten yolladı haberımız oldu doğuşun bıle haberı yok yenı tıp değişin sıbob yaylarını arabam duzeldı yoksa bobın al bujı al bobın al bujı al arabanın heryerını sokucektık,
    Agresyon yok arkadaş falan değiliz henüz belki ilerde olabiliriz. Bunları zaten yaptık 2 set. Sorun şu ki kimse sorun şundan demiyor. Revo supporta yazdım ben oradan Carl isimli birisi cevap yazdı aracında hardware sorunu olabilir diye. Tamamda hangi hardware. Bayçu buji dedi değiştik olmadı. Sibop yayı bobin nerden bileceğiz . Neyse daha fazla uzatmayacağım iyi geceler herkes bildiğini okusun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Agresyon yok arkadaş falan değiliz henüz belki ilerde olabiliriz. Bunları zaten yaptık 2 set. Sorun şu ki kimse sorun şundan demiyor. Revo supporta yazdım ben oradan Carl isimli birisi cevap yazdı aracında hardware sorunu olabilir diye. Tamamda hangi hardware. Bayçu buji dedi değiştik olmadı. Sibop yayı bobin nerden bileceğiz . Neyse daha fazla uzatmayacağım iyi geceler herkes bildiğini okusun.
    zaten arkadaş degılız sende bende bılıyoruz, cümle başına yazılmış kelıme onamı takıldın nasıl anlıyosan, ıkı arabayla uğraşıp soguyosan modıfıye işıne gırme bence,, boyle kuçuk şeylerıde dıkkat eden kımseyle arkadaş olmaya gerek yokdur dımı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten arkadaş degılız sende bende bılıyoruz, cümle başına yazılmış kelıme onamı takıldın nasıl anlıyosan, ıkı arabayla uğraşıp soguyosan modıfıye işıne gırme bence,, boyle kuçuk şeylerıde dıkkat eden kımseyle arkadaş olmaya gerek yokdur dımı?
    ben şimdi gitsem bana yazılım yapın desem. 500 euroyu versem. adam bana şöyle mi diyecek? " missfire yaşayacaksınız, ama öyle hemen demotive olmak yok arayıp tarayıp bulacaksınız sorunun nerden kaynaklandıgını, hemen kusmeyeceksiniz"

adam vermiş parayı, yaptırmış yazılımı, sorun çıkınca kendince ugraşmış support una kadar yazmış, hatta burda bile konu açmış zamanında, çözen yok.
    araca tekrar stok yazılım atıyolar geri ödeme vs zaten yok. adam suçlu oldu şimdi. şaka gibi

Fazıl T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aküden elektrikten yazılım sililnseydi benm gti 100 hp olurdu heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)