User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
209 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Revo stage 1 Problemi

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Revoya olan bu denli bagliliginiz garip ama guzel...
    Burada duzgun yapilan yerli yabanci yazilimlar var,bunlarda senin kullandigin benzini kullaniyorlar ve sorunsuz ayrica hizli sekilde yuruyorlar.
    Makinayi hizli ancak limitlerde yurutmek Basari degildir. Zaten tsi lar hassas ve harmonisi cabuk bozulan bir yapiya sahip. Sorun yasansn cok fazla yerli ve yabanci yazilim marka var,neden sorun yasaniyor ona bakmak gerek.
    Her kullanicinin tarzi bellidir,kendine uygun modu ve sirketi secer. Ancak adima konusmak gerekirse,3-5 hp eksik olsun ama sorunsuz olsun.
    Ozellikle tsi larin beynini modlanak gercekten tecrube ve bilgi istiyor...
    Revoya olan baglılıgım su olanlar ve bilinmeyen özellikleri oldugundan arttı. Kaliteli benzin olmadıgında kendini motoru korumaya alması vs.
    Sizin araçta hangi yazılım var bilmiyorum ama ben yazılımlı 40 bin km binersem siz atıyorum 20 bin binersiniz. Olayın temelinde yatan bu.
    Revo bültenleriyle ve mecburiyetleriyle daha sağlıklı bence mantıken. TSİ için dediklerinize harfiyet katılıyorum zaten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bp nin 97 si shell inkinden iyi kusura bakmayın
    Şöyle bişey var aldıgımız benzin 95 olsa kimin haberi olcak. Nerden bileceğiz?
    Pompadan pompaya bile fark eden güvenilmeyen benzin ve şirketler günümüzde *****.
    Burası istanbul değilki herkesin aldıgı yerden alasın benzini.
    Bu arada özür diliyerek düzeltiyorum arkadasla konustum yanlışlık olmuş.
    Aldıgım benzin Shell 97 idi denediğimde şirketin ismi Sompet shell kayseri 97...
    ilk geçtiğim denemede ise benzinim BP 97 idi.
    Şimdi yine baska ve tavsiye edilen Shell 97 den aldım benzini yarın inş denemeyi gerçekleştiricegiz...
    TSİ cılar burda iyi benzin diye kıvranıyor...
    Ayrıyeten sonuç iyi çıkmassa 95 oktan ile yine deneyeceğim...

BlackEmperor
    Misafir
    bp nin 97 si shell inkinden iyi kusura bakmayın
    +1 bp kullanıyorum diye söylemiyorum ama suan bulunabilecek en temiz 97 bp ninki eğerki istasyonda bi yamukluk yoksa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yapzmayayım dedim ama salak saçma konuşmayın ARABa kendini zaten koruyor salaokmı o araba Knockingi görünce kısıyor zaten Revo tamamen kendi yazılımı kopyalanmasın diye böyle bişiy yapmış anlayın işte...

her vag programdan kapamadığın sürece kendini korur bunu unutmayın
    Benim aracımda zaten elektrik gitmedi. Ben elektrik gittiğinde stockamı döner bole saçmalıkmı olur diyen arkadaslar için yazdım ve bu olay revoda var hırsızlık için yazılım hırsızlıgı...

Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni nesil motor kontrol ünitelerinde ki 1.4 TSI larda kullanılan BOSCH MED17.5.5
    motorun kendini koruması kötü benzin avans vb. nedenlerle yazılımı yapan firma ile alakalı değil STANDART olarak arabada gelen yazılımda bulunan bir özelliktir
    yani X firma arabama chip yaptı da kötü benzin alınca araba yavaşladı onlar koruma koymuş diye bir mantalite bu ECU nun çalışma sistemini bilmeyen bir kişi tarafından üretilmiştir . . .

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracımda zaten elektrik gitmedi. Ben elektrik gittiğinde stockamı döner bole saçmalıkmı olur diyen arkadaslar için yazdım ve bu olay revoda var hırsızlık için yazılım hırsızlıgı...
    kardesın stock a donmuyor basıncını kısıyor ama oben ınanmıyorum ona acıksöyleyeyım
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Revoya olan baglılıgım su olanlar ve bilinmeyen özellikleri oldugundan arttı. Kaliteli benzin olmadıgında kendini motoru korumaya alması vs.
    Sizin araçta hangi yazılım var bilmiyorum ama ben yazılımlı 40 bin km binersem siz atıyorum 20 bin binersiniz. Olayın temelinde yatan bu.
    Revo bültenleriyle ve mecburiyetleriyle daha sağlıklı bence mantıken. TSİ için dediklerinize harfiyet katılıyorum zaten...
    bahsettigin yakıttan dolayı aracın kendini kısması 92 model opel calibra turboda bile vardı.. yeni veya revo nun yaptıgı birsey değil. siz daha once baska bir sekilde bunu duymamıs veya ogrenmemiş olabilirsiniz ama yeni birsey sanmayın piyasadaki yeni eski nerdeyse butun enjeksiyonlu araclarda mevcuttur bu..

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 97bp kullandım 6kademede revoda avans aynı basıncla zorlandı suan shell97 kullanıyorum 6kademe avansta çok rahat gıdıyo çaglar kardeşimde(r35) test etmıstı 97lerın ıcınde oktanı en yuksek shell dedı 94.5oktan ama burası türkıye herzaman yakıtlar bır degıl malesef bütün fırmalarda
    bu arada özgun neye inanmıyosun yazılım akü sokunce 1 1 1 almasına mı hatta sordum şimdı 1 0 0 yapıyomuş harıtayı oda stok yazılım harıtası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesın stock a donmuyor basıncını kısıyor ama oben ınanmıyorum ona acıksöyleyeyım
    Stock oluyor dedim orjinal vw nin yazılımına dönmüyor Revonun stockuna donuyor basınc kısıyor yani.
    İnanmıyorsunuz ama ben bunu suan yaşıyor durumdayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettigin yakıttan dolayı aracın kendini kısması 92 model opel calibra turboda bile vardı.. yeni veya revo nun yaptıgı birsey değil. siz daha once baska bir sekilde bunu duymamıs veya ogrenmemiş olabilirsiniz ama yeni birsey sanmayın piyasadaki yeni eski nerdeyse butun enjeksiyonlu araclarda mevcuttur bu..
    Haklısınız İllaki vardır. Bunun stock arabada olması önemli değil zaten stocktaki düşüşü yada artısı hissedemezsiniz... Veya stock arabaya kötü benzin aldınız aynı araç 2 3 boy geriye düşecek değildir. Önemli olan performans yazılımınında bu şekilde çalışmasıdır. Eğer performans yazılımı bunu yapmassa altından kalkmıcak sonuçlar dogurabilir.. Custom veya herhangi baska yazılımlarda bu koruma varmıdır
    Bence olanda vardır olmayanda vardır...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger oktan testı ıstenıyorsa bu her zaman farklı cıkar, akaryakıt sırketlerının sıze sattıgı yakıt her zaman farklı olabılır.
    Ama Shell-Opet ve BP gıbı gıbı fırmalar bellı bır standartı tuttururlar ancak yakıtın menseı boktan olunca,yapılıcak bıe sey yok!
    Yanı Turkıye 2. sınıf ulke sayıldıgı ıcın,sırketler bıze pek onem vermıyor.Yakıtlarımızın cogu Rustadan ıthal gelıyor,bır kısmıda TR dekı rafınerılerden alınıyor.
    3 sene once gozunu sevdıgımım yam yam Malıye,98 Oktanı zengınler ve pahalı araclar kullanıyor dıye EKSTRA OTV getırınce,mal satılmaz oldu ve sırketler kaldırdı.
    Ozamankı yakıt gercekten guzeldı!
    Artık 1.2 TSI motor bıle 98 oktan ıle daha verımlı calıstıgı halde,bu yakıt ulkemıze gıremıyor!
    98 ıle arac daha az yakıcak-daha performanslı olucak ve herseyden onemlısı daha uzun omurlu olucak!(***** dusuk oktan ve kalıtesız benzın motor ıc ısısını artırıyor)
    Yakıt ıle daha detaylı bılgıler ve arastımalar verebılırım,***** ısım bu...
    Aracımdakı yazılım,dunya uzerındekı motoru olan herseye yazılım yapan bır fırma. Burada onemlı olan bulten yayınlamak yada sorunlar cıktıkca duzeltmekten cok,sorunlar cıkmadan onlemını alma yada bu ısın pesını bırakmamakla olur.
    Yoksa Altın kaplama yazılımın olur,beygırler havada ucusur ama sonu guzel bıtmez hıkayenın...
    Caglarla yenı bır projenın ıcındeyız,yakında paylasırım, ecu da nasıl Dr.Ecu varsa,oda Dr.GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız İllaki vardır. Bunun stock arabada olması önemli değil zaten stocktaki düşüşü yada artısı hissedemezsiniz... Veya stock arabaya kötü benzin aldınız aynı araç 2 3 boy geriye düşecek değildir. Önemli olan performans yazılımınında bu şekilde çalışmasıdır. Eğer performans yazılımı bunu yapmassa altından kalkmıcak sonuçlar dogurabilir.. Custom veya herhangi baska yazılımlarda bu koruma varmıdır
    Bence olanda vardır olmayanda vardır...
    eger tuner ozelligini iptal etmediyse (ki genelde edilmez) vardır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger oktan testı ıstenıyorsa bu her zaman farklı cıkar, akaryakıt sırketlerının sıze sattıgı yakıt her zaman farklı olabılır.
    Ama Shell-Opet ve BP gıbı gıbı fırmalar bellı bır standartı tuttururlar ancak yakıtın menseı boktan olunca,yapılıcak bıe sey yok!
    Yanı Turkıye 2. sınıf ulke sayıldıgı ıcın,sırketler bıze pek onem vermıyor.Yakıtlarımızın cogu Rustadan ıthal gelıyor,bır kısmıda TR dekı rafınerılerden alınıyor.
    3 sene once gozunu sevdıgımım yam yam Malıye,98 Oktanı zengınler ve pahalı araclar kullanıyor dıye EKSTRA OTV getırınce,mal satılmaz oldu ve sırketler kaldırdı.
    Artık 1.2 TSI motor bıle 98 oktan ıle daha verımlı calıstıgı halde,bu yakıt ulkemıze gıremıyor!
    98 ıle arac daha az yakıcak-daha performanslı olucak ve herseyden onemlısı daha uzun omurlu olucak!(***** dusuk oktan ve kalıtesız benzın motor ıc ısısını artırıyor)
    Aracımdakı yazılım,dunya uzerındekı motoru olan herseye yazılım yapan bır fırma. Burada onemlı olan bulten yayınlamak yada sorunlar cıktıkca duzeltmekten cok,sorunlar cıkmadan onlemını alma yada bu ısın pesını bırakmamakla olur.
    Yoksa Altın kaplama yazılımın olur,beygırler havada ucusur ama sonu guzel bıtmez hıkayenın...
    Caglarla yenı bır projenın ıcındeyız,yakında paylasırım, ecu da nasıl Dr.Ecu varsa,oda Dr.GT-R
    yazdıklarınız çok dogru bende bp shell kullandım zamanla avans tutugu ıcın degıstım benzınlerı suan shell sonra bp opette kullandım aynı benzınlık bıle fark edıyo shell 100oktan ve opett 98 olsa cok daha ıyı olurdu araçlarımız,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdiğiniz bilgiler için sağolun.
    Zaten bu sorunların %50 si benzin kaynaklı...
    Avrupa standartlarını hiçbir zaman yakalayamayacağız...
    Hiç umudum yok bu kaliteli benzin için...
    Sorunlar çıkmadan önlem alma işini yapan tanımıorum aracın üreticisi bile sorunlardan yola çıkarak düzeltme yapıyor. Sorun cıkmadan düzeltme yapabilecek olan varsa müneccim olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger tuner ozelligini iptal etmediyse (ki genelde edilmez) vardır..
    Ozaman demekki her şartta her benzinde her koşulda iyi yürüyen bir araçta bu özellikler devre dısı bırakılmıştır diyebiliriz... Buda araca zarar. O yuzden bildiğimiz güvendiğimiz bir firma şart...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtla İlgİlİ yenİ testlerİ paylaşırsanız sevınırız Murat bey,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman demekki her şartta her benzinde her koşulda iyi yürüyen bir araçta bu özellikler devre dısı bırakılmıştır diyebiliriz... Buda araca zarar. O yuzden bildiğimiz güvendiğimiz bir firma şart...
    benzin kotu olursa arac illa kendini kıstıgı için kotu gitmez.. Beninin kotu oldugu için de gitmemesi dogaldır siz retard count esigini yukarı alırsınız o retardlar gorunmez.. ama araba kotu benzinden dolayı zaten ne duzgun guc uretebilir ne de stabil gidebilir..

BlackEmperor
    Misafir
    kol gibi vergi ödüyoruz bari aldığımız yakıt iyi olsun arkadaş ben 3 kuruş fazla vermeye razıyım

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede revo yazılım var ve akü sokme durumu gibi birşey olduğunda değerler 1.1.1 oluyor sps yi takıyosun ve tekrar yerine geliyor,yazılımın çalınmamasıyla alakalı bi durum olduğunu biliyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)