peki linkteki araçlar nasıl sence?
Printable View
2060 turbolu vp110 golf gtı var düşünenlere
İlanlardaki seat ibiza nasıl peki? Üzerindeki parçalar gereği fazlasıyla o rakamı etmesi gerekmiyormu?
Eyvallah tesekkur ettim :)
Fabia rs guzel
zaten pek secenek de yok secim icin. Araclar hakkinda pek bilgim yok. Adanada arkadasimin aracida satilikdaydi kaldirmismi bilmiyor gayet temiz ve km az orj. Kisa cupra sanzumanida var. Emsallerine gore guzel yuruyor. Satilikda ise tavsiye ederim kesinlikle.
Aracım 1.4 tdı 80hp fabia.Sadece yazılım var.Tahmini 100-110hp arası.Öncekiyle gidişi çok değişti.Hiç tutunamadığım araçlarla bir gidiyorum ve sürmesi çok daha keyifli.Benim yazılımda bir miktar daha açma payı var.Eğer açarsam 118-120hp arası olur dendi.120hp üstü bencede zor.Ama bu hali bile keyifli.Tavsiye ederim, ben boosterperformance ta yaptırmıştım yazılımı.Bu arada bende günlük 50-60 km yol yapıyorum, araçta duman falan hiç bişey yok orj gibi.
Arkadaşlar PD150 ile ilgili bir sorunum var.
Sabah çalıştırıyorum ve 5 dk bekliyorum sonra hareket ediyorum.
Geçtiğimiz gün yine böyle iken bir setten geçtim 2. vitese attım ve gaza abandım,tam turbo nun bastığı devirlerde araba teklemeye başladı.
Gazdan ayağımı çektim rolanti de sekteleyerek çalışıyordu.Stop edip tekrar çalıştırdım problem düzeldi.
Motor iyice ısınınca tekrar denedim yapmadı.
Sizce sorun ne olabilir.??
aynısı bana oldu işte, herkes avansdan dolayı olduğunu söyledi. makinaya bağladım gerçekten avansmış. bu arada pompanın avans için bir toleransı var o sınırlar içindeyse kendi düzeltiyor avansı değilse kayıyor. aynı durum başıma geldiği için biliyorum, artık motor soğukken basmıyorum.
Beyler nacızane fıkrım arabanın sırf motorundan sebep kac yasında araclara o kadar para vermeyın.Bır suru pd ye bındım ındım sahıbı oldum saglam araba az yakıyor ıyı gıdıyor ama gereksız paralar.34 bın tl yazılmıs 200 bınde fabia a o paraya neredeyse boyasız 207 rc var.
@İbrahim dizel bütün arabalar belırlı bır motor ısıs gorene kadar avanslı calısıyor.zaten sogukken aracın gaz tepkısı veyahut gıdısı cok daha ıyı durumda su sıcaklıgı 90 dereceye gore.
Benım arabam 30 bın tl ye ılanda ıdı bıraz pazarlıkla daha asagısına verdım.Orjınal 170 bınde ve motoru sıfır ve de coiloverınden tut bushinglerı slick lasıtıg ve krankta 300 hp sı ıle gıttı.Bence standart pd130 a 30 bın vermek parayı cope atmaktan baska bırsey degıl.Arabalar modellı olsa oda neyse ama ortalama 10 yasında arabadan bahsedıyoruz..
Stock pd130 a 30 bin vermek bencede sacma tuning isin icine girdigi zaman evdeki hesap carsiya uymuyor malesef
Sana dedigim gibi ibrahim abi avans o. Vnt sistem sogukkrn nazli calsiyor. Bendede o problem oldu bi kac defa. Motor isindiginda boylr bi problemle karsilasmadim. Turbonun eski olusuda etkiliyor. Vnt ler doluyor. Aslinda guclu bi wg koymak lazim kurum sokmesi icin ama hali hazirdaki n75 ile kullanamayiz. Sistem basinci lazim.
Bu sabah arabayi bi kac marstan sonra calistirdim yurudum yine fena sekilde stop edecekmiscesine avans vuruntusu vardi halbu ki az isittim evin onunde. Carsida kaldim stop etti 3 4 dakika ugrastiktan sonra zorla calistirdim. Simdi bu isitma bujilerinin calistiktan sonra bi islevi kalmiyor sanirim. Kafami karistiran arabam calistiktan sonra neden stop ediyor?
Enjektorlerden supheleniyorum daha once basina benzer durum gelen oldu mu? Cok canim skildi memeler iseme mi yapiyor acaba? Yorum nedir sakirti var arabada. Isindiktan sonra gayet normal. Kisin boyle oldu araba, yazin hersey normaldi. Duman vs yok arkasinda
Mazotu depoya geri kaçırıyor, kapağın içindeki mazotu kullanıp stop ediyor motor, bidaha depodan mazot gelip kapağa dolana kadar marşa basıyorsun..
küçük bi çekvalf çözer işini
Filtreden cikan hortumlar seffaf eski sahibi o sekilde yaptirmis.
Yarin aklimda takip eder konuya yazarim tesekkurler.
http://www.yedekparcaford.com/images...7561_buyuk.jpg
böyle bişeyde kullanabilirsin. Vak Vak pompa derler, hem çekvalf görevi görür geri kaçırmayı keser hemde elle pompalar dakikalarca marşa basmadan havasını alır çalıştırırsın..
Ben acikcasi yazilim dp egr iptali egsoz vs de dusunuyorum sadece heves almak icin. Duman olmasi beni rahatsiz etmez acikcasi. Benim icin 125-135 arasi olsa keyifli olur. Sizin araciniz bnv motorlu degil mi ?
Benim plakam 35 MNY 22 daha cok gop kucukesat tarafindayim.
Valla sadece yazılım bile yapılınca 1.4 pd ler ciddi keyifli hale geliyor.. :)
1.4 tdi can dır :)
1.4 pdlerin tüketimi nedir ?
bide çevrede uygun fiyatlı satan eden varmı ?
ben 1.9tdi vp motorla o kadar yakıyorum, yazılımsız stock. hatta pd 1.9tdi bundan daha az yakıyordur belkide. tüketim bana çok geldiAlıntı:
1.4 tdı ile şehir içi 6-6,5 arası yakıyorum.Uzun yolda da yük durumuna göre 4,5-5,5 arası oynuyor.
1.4 pd nin şehir içi 6.5 yaktığı ortalamada 1.9 vp/pd 7.5 altında yakmaz.
uzun yolda hemen hepsi aynı yakıyor zaten, 4-5 lt arası tutturulabiliyor 1.4 tdi ile de.
Ben toledoyla cok kasinca sehir ici 5 litre yakiyordum :)
ben golf ile şehir içinde 6.5 7 arası geziyorum normal kullanımda pd130 yazılım var sadece
ya bu pd'de bi ben mi fazla yakıyorum şehiriçi net 10 Lt yakıyorum araçta yazılım yok biliyodum ama soft dumansız bi yazılım varmış şu an
yazılımı yeniletsem mi
ayağımın ayarınada güveniyorum yani dengeli kullanırım