Merhaba hocam,bende 2015 1.6 tdi leon sahibiyim.En son geçen hafta içi sorduğumda delphi beyinlere hala yazılım yapılamadığı söylendi. Aracınız 2014 sanırım onlarda farklı beyin kullanılıyor diye biliyorum.
Printable View
Bosch ve Simens lere haricinde yapılamıyor dün bayçuda aynısını dedi
Delphi olmuyormuş
Aracım 2013. Evet delphı beyınlılere yapılamıyor henuz.
110luk euro6 leonların hepsı delphı dıye bılıyorum.
İlginç.. İnsana araba sattırır... Yazılımsız ciddi boşluğa düşüyor insan. Ayağın altından güç gidince ...
İstanbulda bir gün TDI roll night yapsak aslında... Golf'ler polo'lar... Büyük turbolular gelmesin :P
arkadaslar bende 2011 leon 1.6 tdi dsg var aracı arkadasın 1.5 dci clio 4 ile denedıgımızde bnden az hızlı oluyor. benden oncekı sahıbı eko66 dıye bır parca takmıs bumu aracın performansını dusuruyor acaba sonuc normalmı yoksa.birde gaz pedalındakı gec algılamayı chıp yapıldıkdan sonra daha hıslı olurmu yoksa sprıntbooster tarzı parcamı takmalıyız.
Eko66 ne performans verir ne alir ne yakiti dusurur nede yukseltir tamamen insanlari yolma taktigi
Sprintboostera gerek yok sadece yazilim yeterli olacaktir
https://youtu.be/hV5bsKKjjk4
Jetta 2 kişi 1.6 tdi manuel kondisyonu iyi mi sizce bir anormallik var mı ? Enjektörler ses yapıyor diye düşünüyoruz araç 2012 model ama tüm bakımları yetkili serviste yapıldı iyi niyet adı altında bir şeyler yapılabilir mi ?
arkadaşlar 2010 1.6 tdi jetta map sensörü aracın tam olarak neresinde bilen varsa yazarsa sevinirim , bir kaç gündür gözlemliyorum bir türlü bulamadım eğer ulaşabileceğim bir noktadaysa söküp temizleyeceğim bu konuda fikri olanların yorumlarınıda beklerim özellikle daha önce temizleyen ve gözlemleyen varsa .
Serviste yapılmışsa bakımları yapılır. bunlarda enjektörler kronik ses yapar.. gidiş normal bence...
piyasadan zaten 3500 tl gibi bir rakama oem takım halinde enjektör alınabilir , ayrıca sırf biraz gürültülü diye değişmenin mantığı yok bence belki sana öyle geliyor olabilir enjektörler bozulmaya başladıysa şakırdar ve bariz belli eder kendini ufaktan bir ses değil ayrıca piyasada enjektörleri tamir edebilen bir kaç firma var .
Tieferlegungssatz, 25-30 mm, fur Golf 7 (4-Turer) 5G4071677D > Volkswagen Zubehor - 100% Volkswagen
buradaki 14 çeşit yaya baktım bizim aracın ağırlık değerine göre olanı göremedim... Bizim kapıda yazan, 1- 1010 2 - 0860 kg ... Üretimi mi durdu acaba ?
Audi a3 1.6tdi dsg şanzumanlı arabamı güçlendirmek istiyorum postların hepsini okudum. Torkun 350nm ye kadar sıkıntı yaşanmadığı şanzumana zarar vermediği yönde bilgiler okudum. İlk etapta yaptırmak istediklerim egr iptali + dpf delete + yazılım. Yazılımcı olarak kimi önerebilirsiniz ? Arkasından rahat durmayıp komple egzoz + intercooler + big enjektör işlemleriyle 350nm sınırını geçermiyim ?
Mk6 ile mk 7 sanzimanlari aynı mi bilgisi olan var mı?
Polo 1.6 TDI 90 bin km bakımı serviste tahmini kaç tl civarı tutar ?
Beyler polo düşünürken mk7 golf 1.6 tdi 105 dsg aldım.serp dynoda 100hp çıktı yazılımlı araba.gidişi tatmin ediyor stok gidişini bilmiyorum ama sizce sıkıntı nerde?
Hava akışı sağlanabilecek şekilde açık filtreyi önerirmisiniz?
1.6 tdi ler için açık filtre önerilmiyor özel bi nedeni var mıdır?
Bakım yaptıracam kutu içi kn yerine nefes alabilecek bir yere açık filtre sağlıklı olmaz mı?
ön panelden giren hava kısmının agzını kesip havayı içeriye fazla sokacak şekilde akışı fazlalaştırıp panele bağlı (kesilen parçanın hemen başlangıç kısmı,ön panjurdan havanın ilk girdiği yer) olan yere de filtreyi karşılıklı baglasam fark olacaktır mutlaka ,
1.6 tdi ler için açık cai fobisi bunun nedenini anlamaya çalışıyorum aslında
http://www.bmcairfilters.com/cgi-bin...sp16_small.JPG
Tdi için bmc'nin şöyle bir sistemi var kendi sitesinde. Ama ne kadar güç verir vs bilmiyorum.
KN APOLLO ORJ HAVA FİLTRE SETİ SES VE PERFORMANS KİTİ SİYAH
İlan No: 335353375
Loading site please wait...
İlanda bu şekilde kitler görmüştüm birkaç gün önce
Sizin verdiğiniz linkle çok benziyorlar , aklıma böyle bişeyde gelmişti aslında ,
İçine adam gibi bir filtre ile aynısı kolaylıkla yapılabilir :)
Emiş ciddi rahatlar iyi iş yapar bence